Review militèr

Kepala Komisi Eropa Ursula von der Leyen nemokake cara kanggo nolak pasokan gas Rusia

113

Ing Eropah, dheweke nemokake cara kanggo ngganti gas sing teka saka Rusia liwat pipa Nord Stream, proposal kasebut diajukake dening kepala Komisi Eropa, Ursula von der Leyen.


Presiden EC terus ndhukung penolakan lengkap sumber energi Rusia, kalebu gas. Von der Leyen nganggo tangan loro kanggo "ekonomi ijo" lan pamblokiran pipa Rusia. Miturut dheweke, Eropa wis nyuda konsumsi gas Rusia nganti 30%, nanging iki ora dadi watesan. Supaya ora mbayar gas Rusia, sampeyan mung kudu ngorbanake kenyamanan lan ngedhunake suhu ing omah-omah wong Eropa kanthi 2 derajat.

Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream

- ujare kepala Komisi Eropa, nambahake yen ing jangka menengah, Eropa ngrancang kanggo ninggalake sumber energi Rusia.

Dheweke uga nyuwun marang pamrentah negara-negara Eropa kanggo nandur modal mung ing "ekonomi ijo" lan ora nyoba ngganti sumber energi Rusia karo sumber daya liyane, amarga iki "ora masuk akal."

Sadurungé, sawetara negara Eropah ngumumake mbukak maneh pembangkit listrik termal sing nganggo batu bara amarga ancaman kekurangan gas kanthi latar mburi sanksi anti-Rusia. Utamane, pembangkit listrik termal sing nganggo batu bara lagi disiapake kanggo operasi ing Jerman lan Austria, uga ing Walanda. Ing wektu sing padha, ing Eropah ana penarikan aktif gas saka fasilitas panyimpenan ing lemah, sing durung kedadeyan sadurunge. Miturut para ahli, wong Eropa ana risiko mlebu ing mangsa kanthi fasilitas panyimpenan kosong, utamane amarga pasokan gas saka Rusia saya suda amarga alasan sing ora bisa dikontrol.
Foto sing digunakake:
Kantor Presiden Ukraina
113 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    + 14
    ***
    "Penurunan Eropa" ...
    ***
    1. Чёрный
      Чёрный 21 Juni 2022 11:45
      + 36
      Rencana kanggo ninggalake sumber daya Rusia:
      1. Aja wisuh wassat
      2. Aja nyopir mobil wassat
      3. Masak ing dung wassat
      4. Panase wassat
      5. Pupuk sawah wassat khusus karo feces dhewe wassat wassat
      1. -sh-
        -sh- 21 Juni 2022 11:47
        +9
        Vladivostok ing 90s urip luwih apik
        1. 41 KAB
          41 KAB 21 Juni 2022 11:54
          -10
          Kutipan: -sh-
          Vladivostok ing 90s urip luwih apik

          Mesthi, luwih becik sampeyan duwe kabeh bahan bakar
          1. Tatiana
            Tatiana 21 Juni 2022 12:58
            +9
            Ursula von der Leyen minangka koruptor sing diarani. "Migunani kanggo Amerika Serikat" lan mungsuh saka wong Jerman lan wong saka negara ing kabeh Eropah!
            Dheweke minangka SHAME nasional kanggo Jerman lan wong Jerman!

            Aku kepengin weruh kepiye wayang Jerman-pro-Amerika iki - wong bodho asli Jerman - bakal mungkasi karir politike?
            Dheweke bakal ninggalake, kaya kabeh pengkhianat Tanah Air, kanggo panggonan permanen ing Amerika Serikat, ing ngendi, mesthi, dheweke wis duwe real estate ana, lan anak sing wis pindhah ana kanggo sinau, lan akun pribadi ageng ing sawetara bank Amérika ing. mata uang Amerika!
            1. Inhibitor korosi
              Inhibitor korosi 21 Juni 2022 14:31
              -10
              Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream

              Manungsa waé, warga Rusia! Wayahe bebener wis teka!
              Wacanen kutipan kasebut kanthi teliti! ... Lan kita ndeleng ana prabédan rong derajat ing tangan siji lan ... Kabeh pasokan gas kita menyang Eropah ing sisih liyane! Iku kanggo iki sing Rusia ing kontrol non-komunis, sapa wae sing nuduhake awake dhewe, langsung wiwit ambruk USSR! .. Kanggo plinth iki lan ngisor kabeh, saka budaya kanggo ekonomi! ..
              Rong derajat kenyamanan ing AC ing Eropa - Kabeh 30 taun ing jaman pasca-Soviet, iki minangka prabédan antarane eksistensi semi-beggarly sing ora bisa dingerteni lan ambruk lengkap negara sadurunge madegé, bebarengan karo angkatan bersenjata, budaya. warisan, triad nuklir lan kabeh sing digayuh kanthi kerja keras sajrone 70 taun mbangun sosialisme ...
              Lan ing 30 taun, ternyata, ora ana sing owah!
              Kita ora ditakdirake dadi luwih sugih! Amarga kita ngentekake meh kabeh gas kanggo numpak samudra kutu buku ing yacht ukurane perusak lan ... rong derajat ing AC ing Eropa! ..
              Iku tegese - NEGARA JATUH TANGAN SALAH!
              Lan iki isih cilik! Direktur sirkus, Chubais, tindak liwat gunung, lan kabeh clowns tetep ing panggonan, kene ing Rusia! Lan padha ora bisa ngetung luwih saka loro gelar Eropa iki kaya sadurunge - ora ana! Buktine akeh banget!
              Dheweke bakal ngrusak negara nganti pungkasan yen kita terus ngidini dheweke melu ekonomi lan politik!
              Sing paling cilik kudu ditindakake - milih landmark politik maneh! Iku worth mikir rumiyin apa United Russia lan appendages clowning kaya "wong anyar" tenan manunggal? Utawa kalebu tukang ngapusi lan maling sing mung manunggal nalika arep nyambut gawe? ..
              Lan Rusia apa sing sejatine isih manunggal, Rusia apa sing isih ngugemi jeneng negara lan kadhaulatane?
              Para maos, yen sampeyan mikir babagan iki, mula sampeyan bakal mikir kanthi bener lan milih uga. Iki minangka minimal sing dibutuhake kanggo saben wong sing tanah Rusia dadi tanah air. Wektu bakal teka, akibate ora bisa diganti maneh. Mulane...
              Angsal kudu dipikir maneh! ...Sadurunge kasep. Wektu iki cedhak banget ...
              Mesthi, bakal ana sing bakal nyoba nolak. Nanging, ora suwe, dheweke mesthi bakal dibuwang ... dening aliran warta menyang papan koran sing wis suwe diwaca dibuwang nganggo banyu ing jaman Soviet.
              1. Cottondraton
                Cottondraton 22 Juni 2022 05:53
                0
                Yen ing USSR "kabeh iku bener lan apik," kok Politbiro ngrusak? Kabeh Demokrat wis metu saka kono. Mulane, bisa kanggo nyalahke "mungsuh" kanggo ambruk lan saluran, mung kanggo nyalahke sapa (kabeh demokrat ideologis digawa munggah dening komunis ideologis, liyane utamané ora diijini kanggo pindhah menyang Politbiro)? Kanggo apa lembaran iki?
                1. Inhibitor korosi
                  Inhibitor korosi 22 Juni 2022 10:51
                  -7
                  Sampeyan duwe lendhut ing sirah. Sampeyan kudu pasuryan / tanpa. Web kebak materi. Aku ora ngomong babagan perpustakaan. ... Siji perpustakaan mesthi duwe kabeh sing perlu - iki perpustakaan kanggo wong-wong mau. Lenin ing stasiun metro "Perpustakaan dijenengi miturut Lenin". sad
              2. papan serat
                papan serat 22 Juni 2022 11:15
                +2
                Kabeh wis ilang! Kita kabeh wis rampung! GUARD!, tulung! Apa sing bakal kelakon saiki? Kepiye carane kita bakal slamet? Kabeh, pipa Rusia! Loro derajat kabeh! Ya, yen sesuk kabeh Eropa bakal ditutupi gletser, kita ora bakal adhem lan ora panas. Asia bakal njupuk gas, kita duwe otak lan tangan sing cukup kanggo nggawe kabeh barang dhewe. Kajaba iku, dheweke wis suwe ora nindakake apa-apa, kabeh diprodhuksi dening Asia. Dheweke mung ngontrol keuangan. Nolak negara-negara ing donya saka dolar lan euro lan kabeh perusahaan iki bakal njagong ing genangan sing diarani krisis.
                1. Inhibitor korosi
                  Inhibitor korosi 22 Juni 2022 12:12
                  -4
                  Dadi aku ngomong - ampas eseman Kanggo alasan sampeyan butuh basis pengetahuan adhedhasar fakta. Sing paling apik, mesthi, kanggo nampa kanthi sistematis ing universitas, nanging ora mesthi. Kanthi rajin, sampeyan bakal sukses.
                  Minangka Putin tau ngandika V.V. babagan Perang Patriotik 1941-1945 - kabeh iki ana ing dokumen. Banjur mbaleni bab sing padha ing panggonan liya, malah kaping pindho ing saurutan. Aku kira ora kabeh wong ngerti iki ...
                  1. papan serat
                    papan serat 22 Juni 2022 13:53
                    +1
                    Nah, iki, ing universitas aku entuk kawruh, wis ing rong fakultas. Oke, urip lan sinau, sampeyan bakal mati wong bodho. Ayo bali menyang "masa depan komunis sing cerah", kanthi tuntunan sing ketat. Kita bakal maneh nyelehake kabeh "kanca" saka Afrika lan Asia ing gulu, kita bakal ndhukung Partai Komunis ing Eropah Kulon lan ing saindenging jagad, kita dhewe bakal ditinggal maneh tanpa celonone, kanthi jeneng "persaudaraan". Bener, wong wis ora padha maneh, sampeyan kudu sinau maneh. Dina iki, siji bu ngadeg ing toko lan nggegirisi staf sing ora ana gedhang seger. Aku kelalen, sampeyan ndeleng, patang puluh taun kepungkur, ing USSR, dheweke ora katon ing toko iki kanthi bungah. Perlu kanggo ngatasi teka-teki sosialisme - iki nalika kabeh lapangan disebar ing peternakan negara lan kolektif lan ternak ora diukur, nanging ana kekurangan sosis lan daging, lan kita tuku gandum ing AS. Lan ing pamaréntahan kapitalis "korup" saiki, tumpukan.
                    1. Inhibitor korosi
                      Inhibitor korosi 22 Juni 2022 16:22
                      -5
                      Mbalik - ora bakal bisa, sepur wis lunga. Sampeyan mung bisa njaluk maneh. Iki mung sing bakal bisa ing pungkasan. Kabeh liyane bakal dadi sampah. Wis kaya iki, nyatane, wis 30 taun saiki, lan wis dadi bledug ... kanthi sawetara pengecualian. Ing ngendi wae sing dikarepake, ora ana gerakan. Mung dadi luwih elek. Akibaté, mung siji saka akeh dalan bakal tetep.
                      1. Repellent
                        Repellent 22 Juni 2022 16:47
                        +2
                        Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                        Ing kana, ing ngendi kita kabeh pengin, ora ana gerakan

                        Sapa sing menehi wewenang kanggo ngomong всех, kesel*?
                        Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                        Kabeh liyane bakal dadi sampah. Wis kaya ngono, nyatane, wis 30 taun iki dadi bledug..

                        Iki mung pendapat sampeyan. Iku worth ... ora kabeh ...

                        Nagibator, bln, korosi negatif
                      2. Inhibitor korosi
                        Inhibitor korosi 22 Juni 2022 17:05
                        -4
                        Kowe takon-takon bodho, ojo tenang wae. Lan sampeyan nggawe statement sing padha.
                        Ora perlu nolak pikiran sing jelas saiki. Nanging dina iki ora ana pangerten saka iki - lan kabeh wis jelas. Umumé, iki ora migunani kanggo aku, lan uga ora ana gunane kanggo sampeyan ...
                        Aku wis pengin sampeyan sukses dina iki. Dadi aku pitutur maneh - bye!
                      3. Repellent
                        Repellent 22 Juni 2022 17:15
                        +1
                        Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                        Sampeyan takon pitakonan bodho

                        Quote: Repellent
                        Sapa sing ngidini sampeyan ngomong kanggo kabeh wong, cello *?

                        Iki pitakonan bodho? Lucu...

                        Kutipan: Corrosion_Inhibitor
                        Aku wis pengin sampeyan sukses dina iki. Dadi aku pitutur maneh - bye

                        Ora, bayi ... Aku bakal njaga sampeyan saiki, sampeyan banget landhep negatif
                      4. papan serat
                        papan serat 22 Juni 2022 19:02
                        0
                        Lha kok siji? Ana akeh cara ing donya, contone Amerika utawa Swedia. Nanging aku kudu ujar manawa sampeyan duwe panyengkuyung. Pendhaftaran uga nostalgia banget kanggo USSR, dheweke ora seneng karo jaman saiki. Aku bajingan lengkap. Napa aku butuh pensiun lan tunjangan kaya ngono, sampeyan takon? Aku ing Chechnya ing kendaraan tempur infanteri, lan banjur menyang mortir, lan dheweke ana ing lawang Gorgaz, kanggo turu ing anget. Aku ing Kaukasus minangka bagéan saka MMG, lan iku ing kantor pos, watchman ing gatehouse. Aku ing pos tapel wates, ing Frost lan panas ing mlaku lan ing jaran, iku kehutanan ing checkpoint karo kaca. Kepala perusahaan kehutanan pengin nandur truk kayu ing Urals, lan gaji luwih dhuwur lan sampeyan bisa nyolong alas, ora ana cara. Iki sing kudu digarap. Loro mantan garwane ngangkat anak lanang lan wadon, lan saiki bocah-bocah ora pengin ngerti dheweke. Ing kene dheweke lan kanca-kancane ngombe mung kanggo dalan pembangunan komunis kita. Dadi, kaya sadurunge, saka saben miturut kemampuane, kanggo kabeh padha.
              3. SEO tentrem
                SEO tentrem 22 Juni 2022 13:31
                0
                Sampeyan pengin haloperidol ... Intravenously, dening dropper. Mungkin bakal luwih gampang
                1. Repellent
                  Repellent 22 Juni 2022 17:17
                  +1
                  Quote: SEO tentrem
                  Sampeyan pengin haloperidol ... Intravenously, dening dropper. Mungkin bakal luwih gampang

                  Sikil bakal dijupuk nafig, malih ... leyeh-leyeh, ngimpi babagan masa depan ... ya nglirik
          2. Skif
            Skif 26 Juni 2022 14:44
            0
            kagunganmu sapa? Lan apa bahan bakar iki?
      2. Trapp1st
        Trapp1st 21 Juni 2022 11:50
        +5
        6. Nolak produksi
        1. isv000
          isv000 21 Juni 2022 12:08
          0
          Kutipan saka Trapp1st
          6. Nolak produksi

          Ing "Moskvich" bakal pindhah!
          1. trafllot1832
            trafllot1832 21 Juni 2022 12:14
            + 15
            Aku ora ngerti carane dheweke minangka gynecologist, sampeyan kudu takon wong Jerman, nanging dheweke minangka manajer sing keren, Bundeswehr ambruk kanthi apik, dheweke entuk promosi ing EU. Dheweke nyoba ngrusak luwih lanjut. !: mung apa dhawuhe dhokter.
        2. Panjenengan
          Panjenengan 22 Juni 2022 03:11
          +2
          Bener, amarga 90% gas ora digunakake kanggo pemanasan bangunan omah, nanging kanggo produksi - pupuk, plastik, karet, sampeyan bisa lali babagan industri baja, lsp.
          Kaputusan sing bener, yen ora, dheweke ngrusak Bumi.
      3. ian
        ian 21 Juni 2022 11:51
        +8
        Supaya ora mbayar Rusia kanggo gas, iku ora perlu kanggo ngurangi lan ngganti. Sampeyan mung kudu mandheg mbayar. Liyane bakal kelakon dhewe.
        1. Volkov
          Volkov 21 Juni 2022 12:33
          +1
          Kira-kira sewulan kepungkur, ing wawancara, dheweke nyatakake yen EU arep tuku gas luwih akeh supaya Putin ora entuk dhuwit luwih akeh kanggo gas sing padha saka para panuku liyane. Leyane, kaya vane cuaca, ora bisa tetep siji pendapat.
          1. ian
            ian 21 Juni 2022 12:41
            +1
            Kaya umume wanita, panemune gumantung marang latar mburi hormonal. Nyuwun
            1. ukum70
              ukum70 21 Juni 2022 16:17
              0
              Hormon Frau Ursula dikontrol kanthi jarak jauh. Liwat komunikasi seluler.
      4. Reptiloid
        Reptiloid 21 Juni 2022 12:29
        +1
        Quote: Ireng
        .......3. Masak ing dung wassat
        4. Panase wassat
        5. Pupuk sawah wassat khusus karo feces dhewe wassat
        wassat ngendi kanggo njaluk kabeh iki ing jumlah tengen? Miturut buku Schwab lan instruksi Greta, pengurangan sapi diwiwiti. Kanthi transisi kanggo mangan cacing. Sapa sing bakal nggawe akeh kotoran? ngguyu Kaya paragraf 5 ---- dipertanyakan, ????? kekirangan luwe ing kadhemen lan pepeteng ing éwadéné Rusia.
      5. Oberleutnant
        Oberleutnant 21 Juni 2022 13:06
        +9
        Lelucon gedhe sampeyan sayangé dianggep serius dening politisi bodho kita. Menteri Ekonomi Jerman, Robert Habeck, peparinge Gusti Allah ing bumi (kaya sing digambarake dhewe), nawakake iki saben dina. Aku lali babagan pupuk. Aku isin karo politisi kaya ngono.
        1. Vlodek
          Vlodek 21 Juni 2022 14:18
          +1
          Kita duwe Yeltsyn.
          Sapa sing ora eling, wong mendem sing ora bisa mudhun saka pesawat, wis mangan nalika mabur menyang Jerman padha.
          Apa wae bisa kedadeyan, sing utama yaiku ngganti karo sing NORMAL ing wektune.
      6. Anadyrean
        Anadyrean 22 Juni 2022 03:56
        0
        6. Adol maneh gas kentut.
    2. Utawa aku
      Utawa aku 21 Juni 2022 11:49
      +7

      Vladimir Vladimirovich Vorontsov (Vladimir Vladimirovich Vorontsov)
      Dina iki jam 11:40
      ANYAR
      0
      ***
      "Penurunan Eropa" ...
      ***
      Amarga ora ana listrik, nuwun kanthi manual.
    3. Alien Saka
      Alien Saka 21 Juni 2022 11:53
      +4
      Inggih, energi ijo, ijo banget! Kacang ijo iku kancamu..... mambu tenan lol
      1. Darurat
        Darurat 21 Juni 2022 12:01
        + 30
        keprungu Eropa minangka sawetara jinis liburan. Energi ijo, wong biru, lanang biru, wanita jambon, politisi coklat. Palet kasebut, sampeyan bisa nemtokake tanpa setengah liter!
        1. Azim77
          Azim77 21 Juni 2022 14:04
          0
          Pelangi.. Mula gendéra. Bangga nggawa gendera minoritas. Ora suwe dheweke dhewe, kanthi cepet, bakal dadi minoritas ing bumi.
    4. boric
      boric 21 Juni 2022 11:56
      +3
      Eropa wis nyuda konsumsi gas Rusia nganti 30%,

      Ya, ya, padha nyuda konsumsi nganti 30%, iki amarga sawetara negara uga mateni gas lan nyuda pompa gas tanpa kesalahan Rusia, mula konsumsi goza ing Eropa bisa mudhun nganti 50%, banjur nyuda suhu. ing omah kudu diturunake 5 derajat liyane. Aku pengin sampeyan kabeh pembekuan penake.
    5. dmi.pris
      dmi.pris 21 Juni 2022 12:11
      +1
      Gendéra ing tangan, drum ing gulu lan Sepur menyang
      1. 26 rus
        26 rus 21 Juni 2022 19:34
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Gendéra ing tangan, drum ing gulu lan Sepur menyang

        Kelalen babagan wulu ing bokong lol .
    6. ABC-schutze
      ABC-schutze 21 Juni 2022 12:35
      +2
      "Sadurungé, sawetara negara Eropah ngumumake reaktivasi pembangkit listrik termal batu bara amarga ancaman kekurangan gas ing latar mburi sanksi anti-Rusia."
      ********************************************** **************************
      Nanging Rusia, tanpa "statements", wis IN FACT lan FAST, "ngeru" EU lan kuwi "lokomotif ekonomi Eropah" minangka Vaterland, karo kang disebut. "alternatif" lan "rel ijo" liyane, dadi "ember". Menapa malih, aku nandheske - Ing supaya disebut-. Energi "DASAR", sing adhedhasar KEBUTUHAN DASAR EKONOMI RAKYAT (ekonomi lan "layanan komunal") ...

      Menapa malih, diterjemahaké FOR SUKU. Kanthi kabeh "ing ngisor iki" saka kene, kanggo pangembangan teknologi "ijo" lan "alternatif" ing EU ...
    7. Terenin
      Terenin 21 Juni 2022 12:36
      +4
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      ***
      "Penurunan Eropa" ...
      ***

      Kanthi tangan
    8. analis
      analis 21 Juni 2022 13:59
      +3
      "Penurunan Eropa" diwiwiti karo Jerman ...
      Panguwasa Jerman bakal nglarang panggunaan mobil ing akhir minggu. Saben uwong ngerti yen iki amarga masalah ekonomi, nanging panguwasa bakal nampilake "kawruh" (carane bisa urip miturut sanksi anti-Rusia) minangka keprihatinan kanggo lingkungan.
  2. Vladimir_2U
    Vladimir_2U 21 Juni 2022 11:41
    +6
    Supaya ora mbayar gas Rusia, sampeyan mung kudu ngorbanake kenyamanan lan ngedhunake suhu ing omah-omah wong Eropa kanthi 2 derajat.
    Lan luwih apik ing 22! Lan terjemahake muffin dadi traksi pedal, truk!
  3. sen
    sen 21 Juni 2022 11:41
    +8
    Dheweke uga nyuwun marang pamrentah negara-negara Eropa kanggo nandur modal mung ing "ekonomi ijo" lan ora nyoba ngganti sumber energi Rusia karo sumber daya liyane, amarga iki "ora masuk akal."

    Ngomong sirah tanpa otak.
    1. vik669
      vik669 21 Juni 2022 12:09
      +2
      Endhas sing ngomong tanpa otak ora diarani sirah, nanging .oops, nanging beda banget!
    2. dmi.pris
      dmi.pris 21 Juni 2022 12:12
      0
      Ayo padha pindhah menyang poop.
  4. Canecat
    Canecat 21 Juni 2022 11:41
    +2
    Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa

    Ana cara sing luwih gampang kanggo mungkasi bensin ... mung mandheg mbayar. Dadi apa masalahe?
    1. sabakina
      sabakina 21 Juni 2022 12:00
      0
      Kutipan saka Canecat
      Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa

      Ana cara sing luwih gampang kanggo mungkasi bensin ... mung mandheg mbayar. Dadi apa masalahe?

      Sampeyan ora ngerti. Penolakan lengkap gas Rusia minangka konfrontasi langsung karo Rusia. Lan kene...
  5. tihonmarine
    tihonmarine 21 Juni 2022 11:42
    +9
    Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream


    Yen wong wadon wis mapan ing eselon ndhuwur daya, nyana alangan.
    1. vik669
      vik669 21 Juni 2022 13:04
      +4
      Wedi marang wedhus - ing ngarep, jaran - ing mburi, wong wadon ala - saka kabeh sisih!
      1. tihonmarine
        tihonmarine 21 Juni 2022 13:46
        +2
        Kutipan saka vik669
        Wedi marang wedhus - ing ngarep, jaran - ing mburi, wong wadon ala - saka kabeh sisih!


        Muga-muga Gusti Allah nglindhungi sampeyan saka wanita sing ala, nanging nylametake awak saka wanita sing apik.
  6. Alexander X
    Alexander X 21 Juni 2022 11:44
    +4
    Oh d.u.r.a!!! Luwih becik dheweke ndeleng ing ngendi dheweke diwulang, nanging ora bakal ngomong babagan perkara sing ora dingerteni! ...
  7. yowis
    yowis 21 Juni 2022 11:44
    -7
    Federasi Rusia ora bakal bisa nemokake cara kanggo nolak pasokan gas Rusia. Dadi bakal ana perang.
  8. Darurat
    Darurat 21 Juni 2022 11:45
    +9
    Sawetara jinis anti-bidan. nglirik Obstetricians biasa narik metu saka kono, ngendi latar mburi Usrul nyoba kanggo push soko ing Eropah.
  9. kor1vet1974
    kor1vet1974 21 Juni 2022 11:45
    +5
    Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream
    Rong derajat liyane, murahake pemanasan lan sampeyan bisa nolak nyuplai gas liwat pipa sing ngliwati Ukraina. Lan sampeyan bisa beku apa wae kanggo dhewe, wiwit saka kuping.
  10. Jarilo
    Jarilo 21 Juni 2022 11:46
    +1
    Sampeyan mung kudu nguripake ijo (kanggo nyerah industri), uga, utawa nguripake biru (kanggo nyerah dadi panas).
  11. Lesovik
    Lesovik 21 Juni 2022 11:46
    +5
    Ing wektu sing padha, ing Eropah ana ekstraksi aktif gas saka fasilitas panyimpenan lemah,
    Lan apa kabutuhan "ekstraksi gas aktif" ing mangsa nalika gas biasane aktif dipompa menyang UGSFs? Utawa ana sethithik gas sing disedhiyakake menyang Eropa sing saiki dipompa saka fasilitas panyimpenan supaya paling ora bisa nyukupi kabutuhan industri lan ora mandheg produksi saiki? Lan ing mangsa padha ngarep-arep kanggo golek cara metu saka kahanan?
    1. Igor Malyshev
      Igor Malyshev 21 Juni 2022 13:35
      0
      Iku prasaja - puncak paling dhuwur ing konsumsi listrik ing mangsa panas, ing panas, minangka AC bisa digunakake. Pembangkit listrik nganggo gas.
  12. _Ugene_
    _Ugene_ 21 Juni 2022 11:46
    +3
    lan apa sing kudu dikurangi kanggo industri Jerman sing nganggo gas kita? mateni produksi? oke, bos
  13. Utawa aku
    Utawa aku 21 Juni 2022 11:48
    +3
    Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream

    - ngandika kepala Komisi Eropah
    paraphrasing V. Vysotsky - "Inggih, .. gynecologist, apa sampeyan bisa njupuk!"
    1. vik669
      vik669 21 Juni 2022 12:05
      +1
      Ya, ahli genekologi dudu proctologist kanggo sampeyan - dheweke nindakake kabeh liwat 3,14 .. lan ora liwat .opu!
  14. demiurge
    demiurge 21 Juni 2022 11:56
    +2
    Greta ngalih slogan anyar
  15. opuonmed
    opuonmed 21 Juni 2022 11:57
    0
    ya, ayo nolak!
  16. shapkin ushankin
    shapkin ushankin 21 Juni 2022 11:58
    +3
    Santa Claus bakal teka, ngatur kabeh ...
  17. Wbond
    Wbond 21 Juni 2022 11:58
    +1
    [Kutipan Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream] [/ kutipan]
    ... iki carane gynecologist dilatih ...
  18. mavrus
    mavrus 21 Juni 2022 12:00
    +1
    Lan yen sampeyan nyuda ora 2, nanging 4 derajat? Utawa luwih apik, 8 ...
    Umumé, sampeyan bisa nindakake tanpa gas.
  19. APASUS
    APASUS 21 Juni 2022 12:01
    0
    Musim dingin bakal mbenerake kepala politisi, dudu musim dingin, nanging populasi dhewe. Ora kabeh prasaja, njupuk gas saka angkasa utawa apa?
  20. ALARI
    ALARI 21 Juni 2022 12:02
    0
    Ing kene dheweke bakal mbukak maneh CHPP, saka ngendi dheweke bakal njupuk staf - ora kanggo sampeyan yen generator bensin nguripake tombol lan saiki dadi. Lan sampeyan kudu njupuk batu bara nang endi wae, saka AS utawa Australia? Kita wis kepungkur, China lan India tuku dhewe. Minyak bahan bakar Estonia ora bakal mbantu.
    1. Sergey Mikhailovich Karasev
      Sergey Mikhailovich Karasev 21 Juni 2022 12:22
      0
      Minyak bahan bakar Estonia ora bakal mbantu.

      EMNIP, lenga bahan bakar dijupuk saka lenga. Apa wong Estonia nemokake lenga ing panggonane? Utawa iku lenga shale?
      1. ALARI
        ALARI 21 Juni 2022 12:32
        0
        Aku ora ngerti apa padha ketemu ana, nanging dina liyane ana INFA malah kaya kene sing Estonia di-push kumpulan gedhe saka lenga bahan bakar kanggo Saudis. Link-https://topwar.ru/197847-saudovskaja-aravija-v-razy-uvelichila-import-mazuta-iz-jestonii-u-kotoroj-net-svoih-npz.html?
  21. Wit Cilik
    Wit Cilik 21 Juni 2022 12:03
    +1
    Apa babagan BASF?
    kabeh situs BASF Eropah diwenehake karo gas alam miturut dikarepake. Rusia nyedhiyakake 30-40% gas impor menyang EU lan 50% kanggo Jerman. Lan volume kasebut saiki ora bisa diganti

    Latvia ngajak kabeh wong Latvia kanggo nginstal pompa panas kanggo dadi panas (1: 5 tabungan) lan dandang anyar kanthi kompensasi nganti ☝️70000€ kanggo kepemilikan omah!
    Kunci:
    1. Where bisa Latvia golek € kanggo dadakan kuwi? EEC ora bakal menehi
    2. "Sadurungé". 50 € uga nganti 700000 €
    Nyuwun
  22. APASUS
    APASUS 21 Juni 2022 12:03
    +1
    Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream

    Lan yen sampeyan ngedhunake 2 derajat liyane, sampeyan bisa nolak layanan pipa gas Druzhba. ........ ngguyu
  23. Miller
    Miller 21 Juni 2022 12:03
    +1
    Ing saindenging Eropa bakal menyang Hongaria ing akhir minggu kanggo anget.
  24. Komentar wis dibusak.
  25. isv000
    isv000 21 Juni 2022 12:05
    +1
    Kulit lawas iki duwe pita gerakan ing dada kanggo ndhukung pasien sindrom Down. Iki w-w-w - ora sembarangan!
    1. Chronos
      Chronos 21 Juni 2022 12:10
      +1
      PUNISH PUTIN! AJA CUCI! wassat
      Aku biyen nganggep mung guyonan.
  26. taiga2018
    taiga2018 21 Juni 2022 12:07
    0
    Lha wong wadon sing ora tenang...
  27. gansales
    gansales 21 Juni 2022 12:08
    -2
    Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream

    Sanalika Zadornov kita eling .. Sawise kabeh, dheweke bener!
    Iki soko sing kuwasa ing Eropah ... lan aku ora melas kanggo wong-wong mau.

  28. Ham
    Ham 21 Juni 2022 12:10
    0
    "Dheweke bakal duwe Senin - njupuk lan mbatalake! ...."@, ing wektu sing padha mangsa ....
  29. Prasaja
    Prasaja 21 Juni 2022 12:11
    0
    Apa sing bisa dijupuk saka politisi sing bias?
    Maksimum - yen dheweke dadi "cekak" kanggo mangsa iki - bakal tetep kuwasa, nanging wong bakal dilaporake liwat media manawa luwih saka telu ora bakal kumpul amarga kahanan epidemi. ngguyu

    Pengalaman Sri Lanka lan masalah saiki karo penyediaan listrik kanggo Australia - nalika operator energi pindhah menyang "ekonomi ngrancang".
    Ing rake padha ing kacepetan lengkap rushes Uni Eropa.
    Tembung "deinstrumentalisasi saka FRG" ana ing udhara.
  30. michael3
    michael3 21 Juni 2022 12:11
    -1
    Pupuk lan plastik kita bakal luwih murah tinimbang sing Eropa yen dikelola kanthi wicaksana. Banjur kita mung bisa ngganti barang-barang Eropa ing pasar Eropa, sawise menangake kamenangan ekonomi pungkasan. Kahanan sing padha ditrapake kanggo gandum lan akeh produk lan barang liyane.
    Nanging, ora ana pangarep-arep kanggo asil kasebut. Paling kamungkinan, kahanan bakal kaya bensin - prices Grosir wis tiba, nanging konsumen sumerep mung Tambah ing toko. Mula, ekonomi kita ora berkembang (ora ngetung trik karo penilaiane dening politisi kita), yaiku, kabeh gampang - bensin larang, kabeh sing gumantung karo bensin uga larang, ora kompetitif.
    Alah...
    1. Negruz
      Negruz 21 Juni 2022 12:56
      0
      Banjur kita mung bisa ngganti barang-barang Eropa ing pasar Eropa,

      Lan sapa sing bakal ngidini kita menyang pasar kasebut?

      Paling kamungkinan, kahanan bakal kaya bensin - rega grosir wis mudhun, nanging konsumen mung ndeleng kenaikan eceran.

      Salah: rega bensin eceran durung tuwuh ing sasi katelu, lan, kanthi nganggep inflasi, ambruk 15%....
      1. michael3
        michael3 21 Juni 2022 14:52
        0
        Rega bakal ngidini kita mlebu. A rega grosir murah mbukak sembarang lawang, break liwat sanksi sembarang. Elinga apa sing diomongake Marx babagan modal? Menehi ibukutha keuntungan sing signifikan ... Aku ora bakal menehi komentar babagan bensin. aku isin...
        1. Negruz
          Negruz 21 Juni 2022 15:01
          0
          Rega bakal nggawa kita ana. A rega grosir murah mbukak sembarang lawang, break liwat sanksi sembarang. Elinga apa sing diomongake Marx babagan modal? Golek modal sing lumayan...

          Lan apa padha nutup sp-2?
          Apa sampeyan ora maca Marx? Iku murah!
          "Ayo!"
          Aku ora bakal komentar babagan bensin. aku isin...

          Ora apa-apa....
          1. michael3
            michael3 21 Juni 2022 15:44
            0
            Amarga panguwasa nggawa dhuwit menyang panguwasa ing koper) Milyar. Cara sing dikenal kanggo sukses jangka pendek. Nanging iki ora ditrapake kanggo bisnis. Para politisi njupuk dhuwit. Pengusaha bakal njupuk dhewe kaya biasane - alon-alon lan mesthi. Pembukaan pipa gas minangka masalah politik, mula kemungkinan bakal tuku LNG kita
            Lho, ora apa-apa, aku ngerti. Aku mung ora bisa nahan, aku isin karo kowe. Isin Spanyol minangka barang sing ora nyenengake ...
            1. Negruz
              Negruz 21 Juni 2022 15:51
              0
              Amarga panguwasa nggawa dhuwit menyang panguwasa ing koper) Milyar. Cara sing dikenal kanggo sukses jangka pendek. Nanging iki ora ditrapake kanggo bisnis. Para politisi njupuk dhuwit. Pengusaha bakal njupuk dhewe kaya biasane - alon-alon lan mesthi. Pembukaan pipa gas minangka masalah politik, mula kemungkinan bakal tuku LNG kita

              Lan saka ngendi "panguwasa" entuk dhuwit kanggo nggawa: "saka nightstand"?

              Klumpukne dhewe: South Stream diblokir 8 taun kepungkur, sp-2 wis setaun durung operasi ...
              "Short term" - pinten?
              Murah kan?
              Lho, ora apa-apa, aku ngerti. Aku mung ora bisa nahan, aku isin karo kowe. Isin Spanyol minangka barang sing ora nyenengake ...

              Aja kuwatir kaya ngono! Yen ana, sampeyan - nutupi jadwal!
              1. michael3
                michael3 22 Juni 2022 11:23
                0
                Amerika njupuk dhuwit saka "printer" sing. Cara kerjane, waca dhewe) Miturut gosip sing durung dikonfirmasi nanging terus-terusan, bubur karo WADA, umpamane, biaya $ 4 milyar kanggo pimpinan organisasi. Kanggo wong-wong mau, dhuwit iki cukup cilik, nanging kanggo olahraga))
                1. Negruz
                  Negruz 22 Juni 2022 11:36
                  0
                  Amerika njupuk dhuwit saka "printer" sing. Cara kerjane, maca dhewe)

                  Apa sampeyan ora weruh kontradiksi ing kene?
                  Cara sing dikenal kanggo sukses jangka pendek.

                  A rega grosir murah mbukak sembarang lawang, break liwat sanksi sembarang.
                  1. michael3
                    michael3 23 Juni 2022 09:38
                    0
                    Ora, aku ora) Iki cara kerjane kapitalisme. Kaya, sampeyan ngerti, sistem negara lan sosial. Kanggo gamblang, aku tansah ngomong "Amerika", ngarep-arep kanggo erudition lan pangerten saka maca. Nanging, iku arang banget dianggo ...
                    Umumé, ana kekuwatan Amerika. Lan ana bisnis Amerika. Panguwasa nggayuh tujuane. bisnis dhewe. Iki ora USSR, kang diputer minangka kabèh, senajan liwat taun iku liyane lan liyane melas. Mangkene jadwal sing beda.
                    Panguwasa Amerika lan struktur bisnis sing ana hubungane karo dheweke duwe strategi lan taktik dhewe. Lan John Smiths, mung nduweni mung perusahaan, duwe dhewe, kang kasusun ing entuk dhuwit, ora ketompo carane lan ngendi, yen mung padha. Pancen angel banget golek dhuwit yen sampeyan ora nyedhot anggaran. Rada kalem mlayu, lan wis bangkrut. Pracayaa, pancen kaya ngono. Ora kaya dibayar.)
                    Lan pengusaha biasa nindakake kabeh, kabeh, nyingkiri hukum kanthi kabeh kekuwatane. Menehi tingkat bali sing luwih dhuwur, lan dheweke bakal mindhah gunung ...
                    1. Negruz
                      Negruz 23 Juni 2022 11:12
                      0
                      Yen Amerika njupuk dhuwit "saka printer", banjur padha bisa menehi kanggo bisnis lan entuk sukses long-term ....
                      Yen Amerika njupuk dhuwit "saka printer", bisnis lokal ora bakal duwe kapentingan ing rega grosir murah kanggo barang Rusia sing bisa disedhiyakake menyang pasar EU ...

                      Pilih: sampeyan duwe "printer", utawa "rega grosir murah" lan "margin bathi 200%" ....
                      1. michael3
                        michael3 23 Juni 2022 16:37
                        0
                        Ora, padha ora bisa) Familiarize dhewe karo mekanisme. Miwiti kanthi njlentrehake bebener pisanan kanggo sampeyan dhewe - Amerika AJA nyithak dhuwit. Ing wektu sing padha, aliran dolar anyar sing akeh banget mlebu ing ekonomi lan jagad iki. Sing ora ana sing dicithak, Perbendaharaan AS ora ngetokake. Sawise sampeyan ngerti cara kerjane, akeh sing bakal jelas kanggo sampeyan.
                      2. Negruz
                        Negruz 23 Juni 2022 16:47
                        0
                        Aku weruh, luck!
                        hi
  31. Luminman
    Luminman 21 Juni 2022 12:12
    +1
    nyuda suhu ing omah-omah Eropa kanthi 2 derajat

    Sampeyan uga bisa miwiti mlumpat. Kanggo panas ... nglirik
  32. roket757
    roket757 21 Juni 2022 12:19
    0
    Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream
    Ayo, wong-wong mau pindhah menyang gubug, lan padha mangan pangonan ...
    Umumé, jamur ijo lan liberal liyane ing otak wis mapan / nested tightly lan ing salawas-lawase.
  33. rotmistr60
    rotmistr60 21 Juni 2022 12:24
    0
    Von der Leyen nganggo tangan loro kanggo "ekonomi ijo"
    Nanging ing wektu sing padha, Jerman kanggo sawetara alesan ngelingi batu bara. Greta mbokmenawa lumpuh, kaya-kaya najis ing pasamuwan.
    Yen kita nyuda suhu pemanasan kanthi rata-rata rong derajat ing Eropa utawa AC, Eropa bakal ngganti kabeh pasokan Nord Stream
    Kene sampeyan nerangake kanggo kula ngendi Jerman ketemu wong bodho kuwi, lan EU ngluhurake.
  34. pemotong meneng
    pemotong meneng 21 Juni 2022 12:25
    0
    Nanging apa babagan transisi 100% menyang kendaraan listrik ing taun 2030, lan industri kimia paling akeh ing donya (Jerman) kabeh nganggo gas?Lan saka apa sampeyan bakal nggawe beton aspal, dalan cenderung ambruk?
  35. Arcady007
    Arcady007 21 Juni 2022 12:27
    0
    Von der ora cukup ngerti babagan ekonomi, apamaneh global lan cukup angel. Saka tanduran CHP sing nganggo batu bara, sing ijo bakal dadi luwih ijo.
  36. uav80
    uav80 21 Juni 2022 12:34
    +1
    Dheweke uga njaluk pamrentah Eropa supaya nandur modal mung ing "ekonomi ijo"


  37. agoran
    agoran 21 Juni 2022 12:43
    0
    Inggih, Brussels bakal nggawa industri Jerman lan zugunder.
    Franks dadi luwih pinter, 70% listrik ditampa saka pembangkit listrik tenaga nuklir.
    1. yowis
      yowis 21 Juni 2022 15:50
      0
      Brussels nepaki kabeh kepinginan kurator Amerika "sapisan". Lan Negara ora butuh pesaing. Dheweke butuh a) arus modal lan teknologi saka Eropa, 2) konsumen gas sing larang banget ing Eropa.
  38. Negruz
    Negruz 21 Juni 2022 12:52
    0
    Sawise "ijo" dadi kuwasa, Eropa mboko sithik ngalih menyang batu bara ....
    iki prestasi gedhe, apik banget malah!
  39. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 21 Juni 2022 12:53
    0
    Ekor serigala beku-beku ngguyu
  40. RED_ICE
    RED_ICE 21 Juni 2022 12:54
    -1
    Ngguyu karo ngguyu, nanging kita uga ora apik.
    Kepala Departemen Tenaga Kerja nglaporake paningkatan pengangguran ing wulan Juni.
    https://tass.ru/ekonomika/14981827?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop
  41. buku
    buku 21 Juni 2022 13:00
    +1
    iku ora EU suda konsumsi, nanging Gazprom suda Penyetor liwat stream lor lan ora Book kesempatan kanggo transit liwat Ukraina kanggo Juli.
  42. rotfuks
    rotfuks 21 Juni 2022 13:51
    0
    Ambruk keamanan energi Jerman ora diwiwiti wingi utawa taun kepungkur. Ambruk wiwit sawise introduksi massa "teknologi ijo" menyang otak Jerman ing pimpinan Joschka Fischer. Akeh sing wis lali karo tokoh iki. Nanging Fischer lan partai sing nyebabake penutupan pembangkit listrik tenaga nuklir ing Jerman lan introduksi peraturan lingkungan menyang mobil lan ekonomi. Kang menehi kritik dening kasunyatan sing saiki Joshka Fischer urip seneng ing Amerika Serikat ing California, iku peserta biasa ing game Amérika Komplek. Joschka Fischer minangka varian saka Navalny Jerman. Joschka Fischer nindakake pakaryane lan saiki wong Jerman entuk ganjaran. Lan Ursula von der Leyen minangka anak didik Frau Merkel lan ora duwe bobot ing Jerman.
  43. jetfors_84
    jetfors_84 21 Juni 2022 14:36
    0
    Wirang wong Jerman iki von der blein. Tukang masak sing bisu lan agresif
  44. ngelawan28
    ngelawan28 21 Juni 2022 15:02
    0
    Sadurungé, sawetara negara Eropah ngumumake mbukak maneh pembangkit listrik termal sing nganggo batu bara amarga ancaman kekurangan gas kanthi latar mburi sanksi anti-Rusia. Utamane, pembangkit listrik termal sing nganggo batu bara lagi disiapake kanggo operasi ing Jerman lan Austria, uga ing Walanda. Ing wektu sing padha, ing Eropah ana penarikan aktif gas saka fasilitas panyimpenan ing lemah, sing durung kedadeyan sadurunge. Miturut para ahli, wong Eropa ana risiko mlebu ing mangsa kanthi fasilitas panyimpenan kosong, utamane amarga pasokan gas saka Rusia saya suda amarga alasan sing ora bisa dikontrol.
    Pembukaan maneh pembangkit listrik termal lan organisasi kamp pengungsi kanggo para pengungsi sing teka saka Ukraina ing negara-negara Uni Eropa nyebabake pikiran sing ora jelas yen ora mung batu bara bisa dadi produk pembakaran. Amarga Amerika Serikat lan Ukraina melu krisis energi ing Eropa, segara nglindhungi Amerika saka Eropa, lan Ukrainia teka ing Eropa minangka pengungsi. Ana pitakonan sing cukup logis: "Sapa sing ekstrem?". Yen Rusia, miturut kewajiban kontrak kanggo pasokan minyak lan gas menyang negara-negara Uni Eropa, ora nglanggar. aran hi
  45. akal sehat
    akal sehat 21 Juni 2022 15:48
    0
    Sadurungé, sawetara negara Eropah ngumumake mbukak maneh pembangkit listrik termal sing nganggo batu bara amarga ancaman kekurangan gas kanthi latar mburi sanksi anti-Rusia. Utamane, pembangkit listrik termal sing nganggo batu bara lagi disiapake kanggo operasi ing Jerman lan Austria, uga ing Walanda

    Energi ijo ing tumindak? )))
    Tansah karya apik lan aja lali babagan kayu sikat, mula sampeyan bakal nyerah gas Rusia luwih cepet!
    Ngomong-ngomong, ing ngendi dheweke bakal entuk batu bara?
  46. Elka
    Elka 21 Juni 2022 15:48
    0
    Rezim Polandia luwih dhisik tinimbang gagasan "emas" babshtyl iki. Wiwit April, dheweke wis nganyarke hukum ing wilayah iki supaya dodolan instalasi fotovoltaik wis mudhun menyang nol. Saiki wong-wong padha nyiapake kanggo mangsa kanthi ngumpulake kayu-kayuan ing alas.
  47. tare
    tare 21 Juni 2022 17:03
    0
    Kabeh padha, profesi pisanan "Madame" nemtokake tampilan donya.
  48. Dzafdet
    Dzafdet 21 Juni 2022 18:34
    0
    Dheweke wis akeh salju bubar. Loro derajat, sampeyan ngomong? Heh!
  49. cemeng
    cemeng 21 Juni 2022 19:33
    0
    Kanggo menehi panas rampung, apa apa karo trifles karo derajat, ngalih menyang Kacang polong lan kacang buncis lan kentut uap kanggo panas omah, lan iku luwih apik kanggo manggon ing cellars, ngendi suhu pancet +5, +6, sampeyan ora perlu. kanggo panas ing mangsa, lan air conditioning ing mangsa panas wassat lan dheweke bakal seneng ...
  50. Yuri Veselov
    Yuri Veselov 21 Juni 2022 21:16
    0
    von Ursula .... nanging sampeyan nyoba ngumbah ing sumur,?