Review militèr

Kamentrian Pertahanan Ukraina: Bisa ngirim pasukan Rusia menyang Belarus kanggo serangan sabanjure ing Ukraina

50

Sampeyan bisa mindhah pasukan Rusia menyang Belarus kanggo serangan sabanjure ing Ukraina. Serangan kasebut bisa diatur ing wektu sing paling cendhak.


Pernyataan iki digawe ing telethon dening wakil resmi departemen pertahanan Ukraina Oleksandr Motuzyanyk.

Rusia bisa kanthi cepet nransfer cadangan tambahan menyang wilayah Belarus lan, bisa uga, nyiapake serangan

- ngandika pegawe makili Kamentrian Pertahanan Ukraina.

Dheweke uga nyathet yen ing wayahe kira-kira patang ewu personel militer Angkatan Bersenjata Republik Belarus wis dikirim menyang tapel wates Ukraina.

A dina sadurungé, "Military Review" karo link menyang saluran Telegram Ukrainia kacaritaAsisten Menteri Dalam Negeri Ukraina Viktor Andrusiv banget mamang babagan kemungkinan partisipasi ing operasi khusus Rusia militer Belarusia. Ing mratelakake panemume, iki ngandika dening wong-wong sing ngupaya kanggo ngalihake bagéan saka tatanan bersenjata bawahan kanggo Kyiv kanggo ngiyataken pangayoman saka tapel wates Ukrainia-Belarus.

Dheweke dhewe ora nganggep ancaman "invasi Belarus" menyang Ukraina nyata. Miturut Andrusiv, tentara Belarusia cilik banget lan ringkih kanggo iki. Pejabat Kementerian Dalam Negeri ngaku yen ana udakara 50 prajurit, sing ora luwih saka XNUMX wong sing cocog kanggo operasi tempur. Lan Presiden Republik Belarus Alexander Lukashenko dhewe, Andrusiv percaya, nyoba kabeh cara kanggo nyingkiri keterlibatan Minsk ing konflik Rusia-Ukraina.
Foto sing digunakake:
http://www.kremlin.ru/
50 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gansales
    gansales 21 Juni 2022 14:35
    +1
    Kabeh bisa!!! Ing jaman susah kita..
    Kita nyiapake pasukan serangan anyar kanggo pukulan pungkasan! prajurit
    Miturut Andrusiv, tentara Belarusia cilik banget lan ringkih kanggo iki

    Wong tuwa tersinggung
    1. Mauritius
      Mauritius 21 Juni 2022 14:42
      +1
      Konflik bisa dingerteni .... Nanging seragam apa sing dirancang Yudashkin kanggo pasukan payung? Ora homo, ora saboteur. Seragam iku lapangan, lan ing dhadha ana papan sing padhang meh setengah meter persegi. Yen dheweke ora mateni, mula posisi kasebut bakal dibukak kanthi bronkitis lan batuk.
      1. SKIF555
        SKIF555 21 Juni 2022 15:11
        +5
        Ya, wit-witan Natal ?! Seragam kasebut minangka busana ngarep standar, resik lan normal - tanpa berets - sampeyan kudu nuduhake yen Angkatan Udara tegese rompi. Collars padha diuripake nang bebarengan lapisan lan unbuttoned kanggo 3-4 tombol lan dijamin karo unloading utawa ndhuwur saka waja. nglirikDelengen kanthi cetha. Sampeyan uga ambruk kanggo bisnis iki, kaya wong Amerika, lan ora ana unsur unmasking ing wangun Angkatan Udara. Sing teka munggah karo - FIG ngerti, nanging kelangan.
      2. svp67
        svp67 21 Juni 2022 15:36
        +4
        Kutipan saka Mauritius
        lan ing dhadha ana titik padhang meh setengah meter persegi.

        Iki murni perversion paranoid ...)))
      3. RED_ICE
        RED_ICE 21 Juni 2022 16:43
        0
        Lan mbongkar barang-barang pribadi nalika mlaku / mlaku
      4. kulemin0025gmail.com
        kulemin0025gmail.com 21 Juni 2022 20:38
        -1
        Apa sampeyan ngomong babagan? Apa hubungane Yudashkin lan apa sing kedadeyan saiki? Apa realita sampeyan?
      5. 9283539239
        9283539239 22 Juni 2022 08:47
        0
        Ora homo, ora saboteur, ora deserter
    2. Komentar wis dibusak.
    3. svp67
      svp67 21 Juni 2022 15:34
      +2
      Kutipan saka gansales
      Kabeh bisa!!!

      Nanging ora saiki. Ing tataran kapisan, ana perlu kanggo nyoba kanggo nggodho pasukan sing metu saka wilayah benteng Donbass, kanggo defend Kyiv lan nyoba kanggo ngalahake munggah ing Maret. Nanging wong-wong mau ora gelem.
      Saiki luwih penting kanggo tekan tapel wates karo Transnistria supaya bisa ngilangi Ukraina saka status kekuwatan maritim lan wiwit pindhah saka kidul menyang lor menyang wilayah utama Ukraina ing sadawane BANK KANAN.
      1. gansales
        gansales 21 Juni 2022 18:56
        -3
        Mbok Sergey .. Iku hard kanggo ngerti kabeh iki, nanging rojo pati elek
      2. kulemin0025gmail.com
        kulemin0025gmail.com 21 Juni 2022 20:43
        -1
        Brad sampeyan nulis. Apa hubungane Transnistria lan segara. Transnistria nduweni hubungan sing padha karo segara, contone, Belarus.
        1. svp67
          svp67 22 Juni 2022 08:41
          0
          Kutipan saka: kulemin0025gmail.com
          Brad sampeyan nulis. Apa hubungane Transnistria lan segara.

          Sampeyan ndeleng peta ... Akses menyang tapel wates Transnistria saka Kherson kanthi otomatis ngethok dharatan Ukraina saka wilayah pesisir.
          1. kulemin0025gmail.com
            kulemin0025gmail.com 22 Juni 2022 09:45
            0
            Nanging, apa hubungane Transnistria? Nggawe dalan menyang Transnistria lan ngethok Outskirts saka Segara Ireng - kaya sing diomongake ing Odessa ... Inggih, sampeyan ngerti
            1. svp67
              svp67 22 Juni 2022 14:17
              0
              Kutipan saka: kulemin0025gmail.com
              Nanging, apa hubungane Transnistria? Nggawe dalan menyang Transnistria lan ngethok pinggiran saka Segara Ireng - kaya sing diucapake ing Odessa ...

              Deleng peta, mbok menawa sampeyan bakal ngerti ...
              1. kulemin0025gmail.com
                kulemin0025gmail.com 22 Juni 2022 17:44
                0
                Macet sampeyan? Apa hubungane Transnistria karo Segara Ireng? Pinggiran, iku crita liyane.
                1. svp67
                  svp67 22 Juni 2022 17:58
                  0
                  Kutipan saka: kulemin0025gmail.com
                  Macet sampeyan?

                  Apa sampeyan wis ndeleng peta? Katon kaya ora
                  Kutipan saka: kulemin0025gmail.com
                  Apa hubungane Transnistria karo Segara Ireng?

                  Mung yen serangan saka Kherson, kanthi akses menyang tapel wates Transnistria, ngethok wilayah Nikolaev lan Odessa, lan mula Segara Ireng, saka daratan Ukraina.
                  1. kulemin0025gmail.com
                    kulemin0025gmail.com 22 Juni 2022 18:39
                    0
                    Sial, nanging kepiye Transnistria?
                    1. svp67
                      svp67 22 Juni 2022 18:43
                      0
                      Kutipan saka: kulemin0025gmail.com
                      Sial, nanging kepiye Transnistria?

                      Senadyan kasunyatan sing iki negara BORDER. Ing cara sing padha, bakal perlu, liwat wektu, kanggo pindhah menyang tapel wates Moldova, Romania, Hongaria, Polandia.
                      1. kulemin0025gmail.com
                        kulemin0025gmail.com 22 Juni 2022 19:09
                        0
                        apik. Lan apa karo Segara Ireng banjur? Inggih, sambungake Segara Ireng lan Transnistria. Lali babagan Outskirts kanggo sawetara wektu.
                      2. svp67
                        svp67 22 Juni 2022 19:24
                        0
                        Kutipan saka: kulemin0025gmail.com
                        Lan apa karo Segara Ireng banjur?
                        Aneh sampeyan ... Obrolan babagan kemungkinan akses gratis Ukraina menyang pelabuhan Segara Ireng.
                        Dadi, apa sing bisa "lali", "ikatan" utawa ora nindakake iki, nanging coba ngerti apa akses gratis menyang pelabuhan Segara Ireng kanggo kabeh negara ... Good luck kanggo sampeyan
                      3. kulemin0025gmail.com
                        kulemin0025gmail.com 22 Juni 2022 20:42
                        0
                        Lan apik luck kanggo sampeyan. Kula nyuwun kanthi tulus. Nanging, apa hubungane Transnistria? Sampeyan bisa uga ora mangsuli. Lan sepisan maneh - good luck kanggo sampeyan.
  2. Mauritius
    Mauritius 21 Juni 2022 14:36
    +1
    Kamentrian Pertahanan Ukraina: Bisa ngirim pasukan Rusia menyang Belarus kanggo serangan sabanjure ing Ukraina
    UMO ora turu, tarik panah, sijine blots. Wis turu, aja rewel. Banjur koordinat kita mlumpat ing sistem bimbingan. aran
    1. ian
      ian 21 Juni 2022 14:41
      0
      Mbokmenawa, paling kamungkinan, ana kemungkinan ngirim pasukan ... Nanging iki ora mesthi ..
      1. Krasnoyarsk
        Krasnoyarsk 21 Juni 2022 15:53
        0
        Kutipan saka ian
        Mbokmenawa, paling kamungkinan, ana kemungkinan ngirim pasukan ... Nanging iki ora mesthi ..

        Yen ana perlu kanggo mindhah pasukan kanggo Belarus, iku ora ana alangan.
        1. ian
          ian 21 Juni 2022 15:54
          0
          matur nuwun. Saiki aku ngerti.
      2. kulemin0025gmail.com
        kulemin0025gmail.com 21 Juni 2022 20:47
        -1
        Ora. Paling kamungkinan. Nanging mungkin ora persis.)
        1. ian
          ian 21 Juni 2022 20:56
          +1
          Persis ora persis nglirik
          1. kulemin0025gmail.com
            kulemin0025gmail.com 21 Juni 2022 20:59
            -1
            Ya, badut luwih ngerti ngguyu
    2. Romario_Argo
      Romario_Argo 21 Juni 2022 14:51
      -2
      sakperangan alesan, dudu Ukraina, nanging Lithuania teka ing pikiranku ...
      Angkatan Bersenjata RF ing Belarus wis suwe cukup kanggo sawetara tentara
      Aku iki pesen kanggo Lithuania - prasyarat kanggo deblockade Kaliningrad
      1. Komentar wis dibusak.
  3. dmi.pris
    dmi.pris 21 Juni 2022 14:37
    0
    Padha bisa..Mbok menawa..Fortuneteller ing latar warung.Mesthi kita bisa.
  4. Sergio_7
    Sergio_7 21 Juni 2022 14:37
    -1
    Staff Umum bakal nemtokake ngendi, kapan lan carane!
  5. Arcady007
    Arcady007 21 Juni 2022 14:38
    0
    Kok bisa iki.
    NATO wis nambah ngarsane ing Baltik, lan kita wis nambah kita ing Belarus.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Arcady007
        Arcady007 21 Juni 2022 15:35
        +2
        1. Kita - sapa iki?
        2. Aku menang tambang miturut umur lan kesehatan (Afghan, Angola, Chechnya, Yugoslavia).
        1. Komentar wis dibusak.
          1. SKIF555
            SKIF555 21 Juni 2022 16:18
            0
            Ya, sampeyan mesthi wis setengah liter - paling ora.
          2. Ratnik-80
            Ratnik-80 21 Juni 2022 18:58
            -1
            Tenang, bakal ana sing lunga, bakal ana pesenan, aku bakal lunga lan yuta wong sing padha, sampeyan ora perlu kuwatir, cukup kanggo sampeyan kabeh.
      2. kulemin0025gmail.com
        kulemin0025gmail.com 21 Juni 2022 20:50
        -1
        Lan apa sing sampeyan tindakake ing kene? Topik babagan sampeyan? ))
  6. Komentar wis dibusak.
  7. GNM
    GNM 21 Juni 2022 14:48
    0
    ... tentara Republik Belarus banget cilik lan ringkih. Pejabat Kementerian Dalam Negeri ngaku manawa ana udakara 50 ewu personel militer, sing ora luwih saka pitung ewu wong sing cocog kanggo operasi tempur ...

    Wong-wong mau nglipur bapaké, nanging ora ngerti:

  8. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
  9. shapkin ushankin
    shapkin ushankin 21 Juni 2022 14:49
    -1
    Lan iki minangka pamikiran ...
  10. isv000
    isv000 21 Juni 2022 14:50
    -1
    Iku teka kaya bebek ... Kita wis trampling ana wiwit mangsa lan misale jek kula sing bakal ana jotosan mulya saka sawetara pihak ing wektu sing padha ...
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. kulemin0025gmail.com
        kulemin0025gmail.com 21 Juni 2022 17:11
        -1
        Lan apa sampeyan lungguh ing - pakar kursi? ))
  11. sen
    sen 21 Juni 2022 14:55
    +2
    Kamentrian Pertahanan Ukraina: Bisa ngirim pasukan Rusia menyang Belarus kanggo serangan sabanjure ing Ukraina

    Yen padha mikir mangkono, supaya padha mbusak pasukan saka Donbass lan pindhah menyang tapel wates Belarus.
  12. Komentar wis dibusak.
    1. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 21 Juni 2022 18:49
      -1
      Apa sing sampeyan omongke? Kanggo sapa sing nguras kasur imfu? Sapa sing bakal diandelake Federasi Rusia? Tulung turu, banjur komentar.
  13. Gvardeetz77
    Gvardeetz77 21 Juni 2022 15:35
    0
    Ing wulan Februari, dheweke wis teka saka Belarus sapisan, pedunung ora nutupi dalan kanthi kembang, lan minangka asil "maneuver bali" kanggo nguatake grup Donbass. Apa sing wis owah sajrone 4 wulan, apa prioritas diganti maneh?
    Cetha yen ing ndhuwur Gonzales nyiapake klompok kanggo pukulan pungkasan, ketoke dheweke nganggep dheweke minangka ancaman.
    1. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 21 Juni 2022 18:54
      0
      Lan sapa Motuzanik iki? Pitakonan ora malah retorika. Iki kewan boneka apa?
  14. mojohed2012
    mojohed2012 21 Juni 2022 15:39
    +2
    Bapak lungguh, lungguh metu. Panjenengané ora bakal nglilani tentarané nyerang apa waé.
    Dheweke bakal menang sawise NWO - nyatakake - nanging nutupi mburi sampeyan saka Kulon! Kayane sampeyan uga nganggep awake dhewe dibedakake ...
    Nanging pasukan khusus bisa dikirim menyang Kharkov, contone, nanging ora. Dadi kabeh ing CSTO iku verbiage lan bisu. Ora ana sing bakal nulungi Rusia.
  15. Hort
    Hort 21 Juni 2022 17:18
    0
    ing teori, loro serangan nglereni tapel wates dening kelompok mechanized dijamin saka udhara dibutuhake: siji, sawise dijupuk saka Nikolaev, saka kidul, karo akses menyang tapel wates Transnistrian, kaloro saka lor, karo akses kanggo Lvov. kanggo mblokir saluran pasokan peralatan lan amunisi saka Eropah
  16. Paladin
    Paladin 21 Juni 2022 18:35
    -1
    Aku ora ngerti carane saka sisih Belarus, nanging liwat kula (Krasnodar Territory) dina kapindho supersonik cepet-cepet menyang Kulon, dina iki kaping pindho. Nalika mabur liwat, supaya cedhak Odessa utawa Nikolaev wong iki sprayed menyang atom. Iku menarik yen dina iki ambruk ing distribusi)))
    1. Paladin
      Paladin 22 Juni 2022 16:33
      -1
      Ya, dadi jelas ing ngendi dheweke mabur liwat aku))))
      Ing tanggal 21 Juni, nganti 500 prajurit saka brigade mekanis 59 saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi gaman lan peralatan militer, sing dipasang ing toko pabrik pembuatan kapal Nikolaev Okean, dirusak minangka akibat saka serangan senjata kanthi tliti dhuwur. pasukan Aerospace Rusia
  17. Alex Kron
    Alex Kron 21 Juni 2022 20:25
    -1
    Sampeyan kudu langsung nyerang Lvov liwat Polandia.
  18. Yuri Malyshko
    Yuri Malyshko 22 Juni 2022 00:47
    0
    Nyatane, serangan kuat saka wilayah Belarus ing pinggiran kulon "alun-alun" ing sadawane tapel wates Polandia-Hungaria-Rumania kanggo ngethok pasokan pasukan lan sarana saka "mitra" nyaranake dhewe kanggo wektu sing suwe. . Tanpa iki, NWO bakal dadi perang "atus taun".
  19. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 23 Juni 2022 07:47
    0
    Lan supaya padha break sirah ing Ukraina utawa Lithuania kanggo break liwat koridor kanggo Kaliningrad. Ayo ngenteni lan ndeleng. Ana informasi bab transfer S-300