Review militèr

"Pasukan Rusia bisa maju 5 km": intelijen Inggris babagan kahanan ing aglomerasi Severodonetsk-Lisichansk

26

Salah sawijining sektor paling monjo ing Donbass Front saiki yaiku aglomerasi Severodonetsk-Lysichansk ing LPR. Ing awal minggu, sing diarani kepala ODA Lugansk, Sergei Gaidai, nyatakake yen Angkatan Bersenjata RF wis nyerang ing kabeh sektor ngarep.


Ing wayahe, wis dingerteni manawa pasukan sekutu NM LPR lan Angkatan Bersenjata RF wis sukses ing sawetara wilayah. Ing tartamtu, desa Ray-Aleksandrovka dijupuk ing kontrol dina sadurunge, kang nuduhake encirclement lengkap saka grup ing Gorskoye-Zolotoye. Sabanjure, pamblokiran pemukiman kasebut ngidini pasukan sekutu nambah serangan ing arah Lisichansk.

Intelijen Inggris uga nggambarake visi babagan kahanan ing aglomerasi Severodonetsk-Lisichansk ing laporan anyar.

Departemen kasebut nyatakake yen wiwit awal minggu, pasukan Rusia wis bisa maju 5 km menyang sisih kidul menyang Lisichansk. Sabanjure, unit individu saka Angkatan Bersenjata Ukraina kudu mundur supaya ora dikepung.

Umumé, miturut intelijen Inggris, Angkatan Bersenjata RF saiki ngetokake tekanan kuat ing aglomerasi Severodonetsk-Lisichansk, sing digayuh kanthi ngisi unit lan nambah konsentrasi geni. Nanging, Inggris percaya yen sanajan sawetara sukses ing wilayah Lugansk, pasukan Rusia isih ora bisa nyedhaki pangubengan kelompok AFU sing luwih jero kanggo nindakake operasi sing sukses ing sisih kulon wilayah Donetsk. Iku angel ngomong yen ing pangerten ana "pengubengan sing luwih jero", amarga garnisun ing Gorsky lan Zolote wis ana ing "cauldron", lan dalan saka Lisichansk menyang Seversk wis dipotong dening Angkatan Bersenjata RF lan NM saka LPR, iku hard kanggo ngomong ... Mbokmenawa, kahanan temenan ing sadawane garis Slavyansk-Avdeevka, ngendi pasukan Ukraina isih aran relatif ing ease.

Pungkasan, kudu dicathet yen komentar intelijen Inggris akeh banget ing tembung kayata "paling kamungkinan", "mbokmenawa" lan "sawetara". Given spesifik departemen iki, turnovers kuwi katon arang banget ora profesional. Ya, lan publikasi ing media Barat atas jenenge intelijen Inggris nuwuhake pitakonan.
Foto sing digunakake:
vk.com/strelkov_info
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gansales
    gansales 23 Juni 2022 11:47
    -15
    Katon rotasi wis liwati lan pasukan wis akumulasi, wis tanpa kesusu, lsp!
    Wong-wong kasebut kayane wis narik militer kanthi serius ... Dadi asil kasebut langsung diwiwiti, lan uga kanthi trampil nyerang artileri, lsp.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
  2. Petrik66
    Petrik66 23 Juni 2022 11:49
    +2
    James Bond - filonit. Ketoke, dheweke ora pindhah menyang ngarep, nanging lenggah ing bar ing Zhmerinka lan ngumpulake informasi ing kono.
    1. Babi Bad (Ham)
      Babi Bad (Ham) 23 Juni 2022 11:53
      0
      lungguh ing bar ing Zhmerinka

      saiki sampeyan ora kudu pindhah menyang Zhmerinka - Google kanggo ngluwari ...
    2. mamang
      mamang 23 Juni 2022 12:50
      0
      Kutipan saka: Petrik66
      James Bond - filonit.

      Apa sampeyan bisa nampilake "graphomaniac" intelijen sing luwih serius utawa kurang serius ing pers? Salah siji disinformasi, utawa obrolan sing nutupi bebener. Ora maneh.
    3. Kurganets-45
      Kurganets-45 23 Juni 2022 13:25
      +1
      tinimbang Heineken, dheweke ngombe sing luwih kuwat, mula kabeh iki "mbokmenawa"?
  3. rotmistr60
    rotmistr60 23 Juni 2022 11:51
    +4
    Komentar intelijen Inggris akeh banget karo tembung kaya "paling mungkin", "mbokmenawa" lan "sawetara"
    Sawise "hiley seneng" banter mlebu sirkulasi politisi Inggris, ora ana sing kaget. Intelijen Inggris ngerti manawa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal dikalahake, nanging dheweke ora bisa ngomong kanthi terang-terangan. Mulane, padha nyoba kanggo ngremehake sukses saka pasukan Rusia lan sekutu lan verbally soften posisi Ukrainia.
    1. gansales
      gansales 23 Juni 2022 12:10
      -5
      Kutipan: rotmistr60
      Intelijen Inggris ngerti manawa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal dikalahake, nanging dheweke ora bisa ngomong kanthi terang-terangan. Mulane, padha nyoba kanggo ngremehake sukses saka pasukan Rusia lan sekutu lan verbally soften posisi Ukrainia.

      Kabeh pancen Gennady! Retorika wis ganti lan banget dramatis ing Kulon .. Winter teka, etc. Sanksi sing, ing nalisir, enrich Rusia lan kita wis bebas ing hubungan ekonomi kita lan utamané ing politik .. Negara-negara ing donya wis akeh mbayar manungsa waé kanggo Rusia minangka pimpinan ing politik donya nentang hegemoni saka Kulon lan kurban. donya kesempatan sing padha kanggo kabeh negara ing donya ..
      Alasan kita bener!
      1. Tatar 174
        Tatar 174 23 Juni 2022 12:31
        0
        Kutipan saka gansales
        .. Winter teka, etc.
        Lan rubah musim dingin sing kaya ngono mesthi bakal teka ngguyu
        1. tihonmarine
          tihonmarine 23 Juni 2022 12:57
          0
          Kutipan: Tatar 174
          Lan rubah musim dingin sing kaya ngono mesthi bakal teka

          Ing mangsa, ahli Torèt, expanse ing Ukraina "
          1. Keong N9
            Keong N9 23 Juni 2022 15:21
            -2
            Uh-huh, iku taun kaping 8 pembekuan Ukraina .. nglirik
            1. Vladimir61
              Vladimir61 23 Juni 2022 17:02
              -1
              Kutipan: Keong N9
              Uh-huh, iku taun kaping 8 pembekuan Ukraina ..
              Cukup kanggo wong sing pinter ndeleng statistik pertumbuhan utilitas - rega gas kanggo populasi Ukraina mundhak 2014% utawa kaping 2021 saka 1300 nganti 14!
  4. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 23 Juni 2022 11:51
    +1
    Bahan bakar lan amunisi ora mlebu ketel ...
    Mulane, kita ngenteni "ekstraksi" awal, sing bakal diarani "kamenangan gedhe"!
  5. sen
    sen 23 Juni 2022 11:53
    +3
    Nanging, Inggris percaya yen sanajan sawetara sukses ing wilayah Lugansk, pasukan Rusia isih ora bisa ngubengi pengepungan AFU sing luwih jero kanggo nindakake operasi sukses ing sisih kulon wilayah Donetsk.

    Klompok Ukraina ing Donbas wis pinasthi, lan kabeh prediksi iki goroh. Rusia wis kaping pirang-pirang diprediksi kalah sajrone sejarah, nanging kabeh kasebut palsu.
    1. bk316
      bk316 23 Juni 2022 12:16
      +3
      Ya, yen sampeyan ndeleng peta, kabeh kudu kedadeyan kaya sing kedadeyan.
      Ora mungkin ngubengi kabeh klompok lan Lysichansk lan Kramatorsk lan Avdeevka kanthi pasukan sing digunakake. Luwih tepate, sampeyan ora bisa numpes. Mulane, bakal ana boiler cilik.
  6. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 23 Juni 2022 11:53
    0
    Kutipan saka: Petrik66
    James Bond - filonit. Ketoke, dheweke ora pindhah menyang ngarep, nanging lenggah ing bar ing Zhmerinka lan ngumpulake informasi ing kono.
    Lan informasi kasebut ditemtokake dening komposisi sing diwutahake ... nglirik
    Nalika vodka karo martini menang. Carane mung vodka singed bakal tetep - zrada paling murni!
    Lan moonshine saka nenek lokal umume apocalypse. ombenan
    1. tihonmarine
      tihonmarine 23 Juni 2022 13:00
      +2
      Kutipan saka RealPilot
      Lan moonshine saka nenek lokal umume apocalypse.

      Lan bir karo dichlorvos kanggo wong-wong mau apa "coke" kanggo Zelya.
  7. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 23 Juni 2022 12:04
    +1
    iku worth kang lagi nyimak sing komentar Intelligence Inggris akeh banget ing tembung kayata "paling kamungkinan", "mbokmenawa" lan "sawetara". Given spesifik departemen iki, turnovers kuwi katon arang banget ora profesional. Ya, lan publikasi ing media Barat atas jenenge intelijen Inggris nuwuhake pitakonan.
    biasane "mubeng-mubeng" yaiku nalika wedi ngomong sing bener ...
  8. aszz888
    aszz888 23 Juni 2022 12:10
    +2
    Pungkasan, kudu dicathet yen komentar intelijen Inggris akeh banget ing tembung kaya "paling kamungkinan", "mbokmenawa" lan "sawetara".
    OBS, youtube)) ngguyu
  9. VLAD-96
    VLAD-96 23 Juni 2022 12:25
    0
    Kutipan saka gansales
    kita wis bebas ing hubungan ekonomi lan politik

    Politik terlalu awal kanggo memuji. Pimpinan kita durung miwiti ngresiki kolom kaping lima lan mulihake tatanan ing kabeh departemen! Ana ing ngendi buron lan kasus pidana karo dikunjara mungsuhe rakyat? Kerja ora mbukak mburi! Dhaptar kasebut dawa banget!
    1. Alex_5
      Alex_5 23 Juni 2022 13:57
      0
      Ya, karya kuwi kudu rampung, pasukan urip.
  10. sat2004
    sat2004 23 Juni 2022 12:46
    -2
    Lviv lan tapel wates karo Polandia minangka tapel wates sabanjure. Yen ora, Amerika lan geyrop ora bakal mandheg, dheweke pancene pengin ngrusak Rusia, nanging ternyata ing gaya Chernomirden, asil saka pendidikan Barat.
  11. Dikson
    Dikson 23 Juni 2022 13:06
    0
    Yaiku, cangkang mabur 25-40 km, lan kita wis maju 5 .. Istilah kasebut diciptakake - microboiler nalika bunker utawa pos pemeriksaan diubengi saka kabeh sisi?
  12. yowis
    yowis 23 Juni 2022 13:48
    +1
    "Intelijen Inggris" ... Sepisan maneh babagan sapa sing sejatine perang lan sapa sing dilayani rezim Kyiv kanthi ngatur pembantaian.
  13. Alex_5
    Alex_5 23 Juni 2022 13:52
    +1
    Inggih, ing kawah, klompok APU bakal ditembak saka kabeh sisi saka kabeh jinis senjata, nganti prajurit APU lan tentara bayaran dijaluk dicekel kanthi welas asih sing menang, posisine padha karo sing dilawan. tembok sak eksekusi, nanging karo senjata, nanging nyuwun sih.
  14. yowis
    yowis 23 Juni 2022 14:13
    0
    Sing nggumunake, apa intelijen Inggris ngawasi kahanan ing Kyiv ing papan "rekreasi budaya" draf dodgers lan ing parade gay? Dhuwit apa sing dienggo ing kana lan sapa "wong" kasebut?
    Bakal dadi wektu kanggo "penggali parit", "pembalap", "tukang masak", lsp. bukak mata lan gabung karo tentara pembebasan, konfirmasi istirahat pungkasan kanthi kekuwatan lan kesiapan kanggo mbangun urip anyar. Sawise kabeh, ana conto transisi kasebut. Sing liyane ngenteni apa?
  15. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 27 Juni 2022 07:21
    0
    Pungkasan, kudu dicathet yen komentar intelijen Inggris akeh banget ing tembung kayata "paling kamungkinan", "mbokmenawa" lan "sawetara". Given spesifik departemen iki, turnovers kuwi katon arang banget ora profesional. Ya, lan publikasi ing media Barat atas jenenge intelijen Inggris nuwuhake pitakonan.
    Dheweke main ing ngarep penonton kanthi tampilan sing cerdas, nanging mung "mie gantung" ....)))