Review militèr

"Pasukan ninggalake Severodonetsk": Atusan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nyerah ing boiler ing wilayah LPR

67

Pasukan Ukraina ninggalake Severodonetsk. Padha pindhah adoh saka kutha.

Serhiy Gaidai, kepala administrasi militer-sipil regional (VGA) Lugansk, sing dadi bawahan Kyiv, ngandhani saluran TV Ukrainia Hromadske babagan iki.

Pasukan Ukrainia mundur saka kutha Severodonetsk ing wilayah Luhansk

- ngandika "gauleiter" wilayah Lugansk.

Where persis militan saka tatanan bersenjata Ukraina tindak, dheweke ora ngandika, nanging pitakonan iki clarified sethitik dening sumber ing Militia Rakyat Republik Luhansk, karo kang. ngomong koresponden TASS. Dheweke ujar manawa atusan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nyerah ing boiler ing wilayah LPR.


Kira-kira 800 pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina dicekel ing wilayah Lisichansk, uga ing cauldron cedhak pemukiman Gorskoye lan Zolote. Bisa diarani prajurit iki luwih begja tinimbang kanca-kanca liyane, amarga ing wektu sing padha mati ing wilayah iki watara sewu prajurit Ukrainia.

Kapitunan pasukan Ukrainia sajrone sawetara dina kepungkur ing cedhak Lisichansk, ing Gorsky lan Zolote - luwih saka sewu wong tiwas.

- ngandika sumber saka agensi.

Sawetara tawanan sing signifikan ing wilayah Severodonetsk lan Lisichansk uga dilapurake dening wakil resmi NM LPR Andrey Marochko. Lan Vitaly Kiselyov, asisten menteri urusan internal republik, ngandika wingi yen ora luwih saka seminggu sadurunge blokade lengkap rong kutha kasebut.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Ukraina
67 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 24 Juni 2022 13:18
    + 20
    Apa sampeyan wis lunga menyang donya liyane?
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 24 Juni 2022 13:27
      +6
      Kutipan saka: dmi.pris
      budhal?

      Lan mikir apa sing dikarepake! nglirik
    2. gansales
      gansales 24 Juni 2022 13:29
      +9
      Kutipan saka: dmi.pris
      Apa sampeyan wis lunga menyang donya liyane?

      Kita dielingake luwih saka sepisan yen mbebayani kanggo kulit ing Rusia, lan malah mateni warga sipil. negatif
      Kapitunan pasukan Ukrainia sajrone sawetara dina kepungkur ing cedhak Lisichansk, ing Gorsky lan Zolote - luwih saka sewu wong tiwas.
      foto lawas, nanging banget simbolis

      Operasi gedhe wong lanang! Saiki rendhem sisa lan nerusake..
      1. Trapp1st
        Trapp1st 24 Juni 2022 13:40
        + 14
        Aku uga nganggo rompi, p0d0H0k.
      2. 78 ing 1973
        78 ing 1973 24 Juni 2022 13:53
        +7
        Aku elinga bajingan iki, ibu teka lan njupuk kula mulih, lan maneh njupuk munggah lawas! Kata koki...
        1. Alex777
          Alex777 24 Juni 2022 14:38
          +2
          Jarene iku foto lawas. Dadi mbok menawa ora. Dadi dheweke lungguh karo ibune ...
          1. gansales
            gansales 24 Juni 2022 14:52
            +1
            Kutipan: Alex777
            Jarene iku foto lawas. Dadi mbok menawa ora. Dadi dheweke lungguh karo ibune ...

            Utawa Mungkin padha direndhem dhewe.. Dheweke nggambar ing dina
          2. Gritsa
            Gritsa 24 Juni 2022 15:20
            +1
            Kutipan: Alex777
            Dadi dheweke lungguh karo ibune ...

            Mesthine dheweke mesem manis lan alon-alon mlaku ing ngisor dheweke
            1. Alex777
              Alex777 24 Juni 2022 15:23
              +2
              "Badut ala" ing Rada nyurung rancangan undang-undang babagan panyusunan wong cacat "kanthi idin". Oh piye.
              Dadi bisa gludhug, kanggo siji liyane walker.
          3. SKVichyakow
            SKVichyakow 24 Juni 2022 18:49
            0
            Iki 2015.
      3. U_GOREC
        U_GOREC 26 Juni 2022 11:14
        0
        Kutipan saka gansales
        foto lawas, nanging banget simbolis

        Ana lan ing foto pisanan sampeyan bisa ndeleng manawa dheweke pancen aneh. Yen kabeh Angkatan Bersenjata Ukraina kalebu Aibols kuwi, operasi khusus wis rampung biyen ...
    3. AVG
      AVG 24 Juni 2022 13:30
      +4
      Lan mung sawetara sing bisa "mundur menyang gubug", nggawa kabar bangga babagan kamenangan liyane. ya
    4. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 24 Juni 2022 14:58
      -1
      Sing nggumunake, lan wong-wong sing isih urip, apa aku nggawe cemilan? Utawa padha ngapusi kaya drone nang endi wae sing katon? ...
      1. shapkin ushankin
        shapkin ushankin 24 Juni 2022 15:06
        +3
        Kita ora sadis ... Barley cukup kanggo kabeh ...
        1. Inhibitor korosi
          Inhibitor korosi 24 Juni 2022 15:26
          +1
          Aku ora ngomong babagan sadisme. Terapi Occupational apik kanggo kabeh wong. Lan iki dudu bullying. Ing sawijining wektu, aku dianggep kaya ngono. Ing rumah sakit militèr nyata, sampeyan ngerti, sampeyan ora bisa mung ngapusi kaya ngono, sanajan ing pangkat perwira. Dheweke mung ora ngidini sampeyan kecut ing kana. Ing kana sampeyan bakal digawa metu kanggo olahraga ing wayah esuk lan sore - dheweke bakal nemokake apa sing kudu ditindakake. Tenaga kerja fisik kanthi kemampuan sing paling apik migunani banget kanggo depresi ... lan ora mung.
          1. Bayun
            Bayun 25 Juni 2022 20:01
            +1
            Bener banget! Masalah sikil? Ora pitakonan - perang padha ing checkers-catur, supaya ora mikir bab wong ala. Aku ngadeg - ngisi daya, lsp ...

            Eh, cara iki bakal ya ing masyarakat sipil ing watesan cukup: waved a broom utawa shovel kanggo 8 jam - pantes norma saben dina "kabebasan wicara." Iki podium kanggo sampeyan - ngomong apa wae sing dikarepake - yen sampeyan isih duwe kekuwatan;)
            1. Inhibitor korosi
              Inhibitor korosi 26 Juni 2022 00:09
              +1
              Lha ya, kaya ngono. Sapa sing kerja - dheweke ora mung mangan, nanging uga ngomong)).
              Wong sing ngomong langsung - iki bakal dadi langkah evolusi sabanjure ...
  2. mateni fasis
    mateni fasis 24 Juni 2022 13:22
    +7
    "Padha kiwa, dipindhah adoh, estrakshen, operasi khusus kanggo mbusak manure saka baja Azov," etc., etc, lan dill mangan dumunung karo spoons amba.
    1. zenion
      zenion 24 Juni 2022 14:43
      +1
      ZSU mundur menyang sisih ngendi padha bakal aman, ngendi padha ora bakal murub marang. Saiki dheweke bakal ndedonga supaya perang cepet rampung. Wong-wong mau bakal njaluk tentrem-rahayu marang Gusti Allah, lan Iblis, supaya Zelensky bisa dilayani.
  3. trafllot1832
    trafllot1832 24 Juni 2022 13:22
    +8
    Versi Mariupol ora bisa! Saiki versi anyar: padha ninggalake, kreatif anyar. Iku bakal bisa! Ing ngendi dheweke lunga, padha klelep, nguap, ditinggal ing bagean utawa tetep ing lemah.
    1. penembake gunung
      penembake gunung 24 Juni 2022 13:38
      + 21
      Kutipan saka: tralflot1832
      "Kabeh padha, kita kalah perang informasi!!!"

      Kapal tanker Rusia sing kesel ujar babagan reruntuhan Big Ben ...
      1. volodimer
        volodimer 24 Juni 2022 14:29
        +9
        ing reruntuhan Big Ben

        Aku wis tau krungu bab pilihan iki. ngguyu Nanging ing asas, tanker Russian ora Care ngendi kanggo pirembagan bab info-perang ilang. Dheweke, yen perlu, bakal tekan Kiev lan London lan Washington.
        1. penembake gunung
          penembake gunung 24 Juni 2022 15:32
          +1
          Kutipan saka volodimer
          lan menyang Kiev lan London lan Washington.

          Adoh saka Washington. "Sarmatians" kudu dikirim menyang kono.
      2. vfrcbv1965-2011
        vfrcbv1965-2011 26 Juni 2022 01:27
        0
        Krungu paribasan iki, nanging mung babagan pekarangan omah putih.
    2. Alex777
      Alex777 24 Juni 2022 14:40
      +1
      Ngiwa - muni rada surem. apik
  4. VLAD-96
    VLAD-96 24 Juni 2022 13:23
    +4
    Kabar apik! Terusno wong lanang! Good luck lan Gusti Allah mberkahi sampeyan!
  5. sen
    sen 24 Juni 2022 13:24
    +6
    Kira-kira 800 pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina dicekel ing wilayah Lisichansk, uga ing cauldron cedhak pemukiman Gorskoye lan Zolote.

    Pira maneh bakal ana? Zelensky mutusake kanggo ngrusak ekonomi kita kanthi mbanjiri tawanan?
    1. Mauritius
      Mauritius 24 Juni 2022 13:37
      +1
      Kutipan saka sen
      Pira maneh bakal ana? Zelensky mutusake kanggo ngrusak ekonomi kita kanthi mbanjiri tawanan?

      Nuuu ... Bodho banjur bodho, nanging ... Strategi Cina cepet dipotong. Yen sampeyan ora ngerti carane perang, ngrusak ekonomi mungsuh karo freeloaders. Nyuwun
    2. Vlodek
      Vlodek 24 Juni 2022 14:25
      +4
      Apa ora ana proyek konstruksi ing sisih lor kita? Mungkasi ... Trans-Siberian kudu ditambahi. Dalan menyang Kamchatka. Dheweke bakal nggawe jaket empuk lan sepotong roti (ing Eropa, ora saben wong duwe roti).
      Karya jujur, luwih apik tinimbang "mayit wong."
      1. Gritsa
        Gritsa 24 Juni 2022 15:23
        +1
        Kutipan: Vlodek
        Apa ora ana proyek konstruksi ing sisih lor kita? Mungkasi ... Trans-Siberian kudu ditambahi. Dalan mimpin menyang Kamchatka.

        Aku milih jembatan menyang Sakhalin.
      2. krok1984
        krok1984 24 Juni 2022 19:28
        0
        Aku ora percaya yen mbangun dalan. Wong-wong mau bakal nglebokké aspal ing dalan merga wedi. Lan kepiye carane bisa urip sawise iku? Gerombolan ora obah ing dalan, kita tambah akeh arah. Where tangan Darkest bakal nuding ana lan gerbong bakal muter.
        Nanging kanthi serius, iki minangka masalah ekonomi. Jajanan, gaji keamanan, barak apik, barak sing bisa ditampa, bisa uga larang.
    3. Gritsa
      Gritsa 24 Juni 2022 15:23
      +2
      Kutipan saka sen
      Pira maneh bakal ana? Zelensky mutusake kanggo ngrusak ekonomi kita kanthi mbanjiri tawanan?

      Saka masalah "Arep ngubur sampeyan kabeh?" kita pindhah menyang masalah "Endi kita arep ndhukung sampeyan kabeh?"
  6. Zhan
    Zhan 24 Juni 2022 13:26
    + 10
    Iku apik yen sampeyan nyerah. Bakal urip. Kanggo liyane, tentrem rahayu marang wong-wong mau. Terus terang, minangka wong normal, aku melas marang wong-wong iki sing ngorbanake nyawane kanggo sub-negara sing diarani Ukraina.
    1. Vladimir61
      Vladimir61 24 Juni 2022 13:58
      + 10
      Kutipan saka Zhan
      Terus terang, minangka wong normal, aku melas marang wong-wong iki sing ngorbanake nyawane kanggo sub-negara sing diarani Ukraina.
      Ing cauldron cedhak Gosk, umpamane, saliyane batalyon pertahanan 101, kabeh "kenalan" lawas kanggo NM LPR lan populasi sipil! Bajingan iki, saka brigade 24, 128, 57, "Sektor Kanan" lan tentara bayaran, padha neror LPR suwene wolung taun! Aku ora nuwun - Aku bungah sing vsuki pungkasanipun njaluk apa padha pantes. Lan ing Lisichansk, lan ing Severodonetsk, gambar kasebut padha.
  7. bukak
    bukak 24 Juni 2022 13:27
    +4
    Feed-poi saiki ghouls iki, padha bisa ndhaftar minangka pengungsi lan dikirim menyang Inggris, lan padha, ing siji, kick ukrov kanggo Rwanda.
    1. Abrosimov Sergey Olegovich
      Abrosimov Sergey Olegovich 24 Juni 2022 13:57
      +9
      Kenapa "feed"??? Apa hukum internasional babagan tawanan perang nglarang panggunaane ing karya apa wae??? Kutha-kutha lan kutha-kutha sing wis rusak padha diresiki. Mangkono, dheweke bakal nggarap solder ...
      1. ugol2
        ugol2 24 Juni 2022 14:19
        + 10
        Dina kerja sing padha karo populasi lokal, siji dina saben minggu, tanggung jawab negara kanggo kerja kanggo individu pribadi, ora bisa kerja keras kanggo tingkat pangembangan tawanan perang lan panggunaan tawanan perang ing mbebayani utawa karya sing ngancam kesehatan. Karya tawanan perang ing instalasi militer utawa umume sing ana hubungane karo operasi militer ora diidini. Petugas melu kerja ing panjaluke. Karya tawanan perang kudu dibayar miturut tarif lan bagean saka penghasilan sing ditampa kanthi awis ditemtokake.
        ----------
        Konvensi Jenewa babagan Perawatan Tawanan Perang.
      2. Vlodek
        Vlodek 24 Juni 2022 14:29
        +3
        Ora. Ora bakal ana tahanan ing (ing) Ukraina. Ana habitat sing cedhak banget kanggo dheweke lan kemungkinan bisa lolos. Mung wilayah lor adoh. Rasakna kabeh "pesona" paukuman. Supaya mengko padhang lor ngimpi, bebarengan karo wong-wong sing padha rusak. Lan mung pikiran kanggo njaluk ana maneh plunged menyang HORROR. Sampeyan malah ora bisa mlayu saka kono.
  8. apoteker
    apoteker 24 Juni 2022 13:33
    +2
    "Pasukan Ukraina ninggalake Severodonetsk. Padha pindhah adoh saka kutha."
    Langsung "breaking news" saka "gauleiter". Padha ditendhang metu saka Severodonetsk dangu kepungkur, kajaba kanggo zona industri. Utawa ana konsep ekstensif "Severodonetsk" - padha lunga saka ngendi wae, nanging pindhah menyang donya liyane?
  9. Mauritius
    Mauritius 24 Juni 2022 13:33
    +1
    Atusan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nyerah ing boiler ing wilayah LPR
    Ing foto No. 1, para tentara bayaran sing kesel lan ora sopan. Wareg sing padha mlumpat metu. Sampeyan kudu drive luwih menyang lemah. Nyuwun
    1. Negruz
      Negruz 24 Juni 2022 13:38
      0
      Foto ing VO ora ana hubungane karo teks ...
      1. Mauritius
        Mauritius 24 Juni 2022 13:42
        -1
        Kutipan saka Negruz
        Foto ing VO ora ana hubungane karo teks ...

        Apa kuwi sing diomongké marang kowé? aran
  10. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 24 Juni 2022 13:35
    0
    iku menang utawa menang?
  11. Alexey-74
    Alexey-74 24 Juni 2022 13:36
    +2
    Acara wiwit berkembang luwih cepet.
    1. Gritsa
      Gritsa 24 Juni 2022 15:26
      +1
      Kutipan: Alexey-74
      Acara wiwit berkembang luwih cepet.

      Luwih saka. Wingi, Gorsko-Golden Cauldron digambar ing peta. Dina iki dicet liwat.
  12. analis
    analis 24 Juni 2022 13:40
    0
    Pasukan Ukraina ninggalake Severodonetsk. Padha pindhah adoh saka kutha.

    Sapa sing ngidini wong-wong mau ninggal Azot?
    Sergei Gaidai mbokmenawa ora ngerti yen dheweke ora ana ing Severodonetsk (lan ora mung ana) ... am
  13. Ratzy
    Ratzy 24 Juni 2022 13:48
    +5
    Espero que no se crean las mentiras de los prisioneros sobre que los oficiales se marchan y los dejan solos, is falso, implemente se quitan los galones y los vigilan, los infiltrados nazis.

    Y cuando toque el turno a Adveeka, espero que no haya más prisioneros que muertos porque verdaderamente todos los que están bombardeando población civil deben morir.
    1. APASUS
      APASUS 24 Juni 2022 14:08
      +1
      Kutipan saka ratzy
      Espero que no se crean las mentiras de los prisioneros sobre que los oficiales se marchan y los dejan solos, is falso, implemente se quitan los galones y los vigilan, los infiltrados nazis.

      Diinterogasi dhewe-dhewe, kabeh arep njaluk pangapura, petugas langsung dipasrahake
  14. Arcady007
    Arcady007 24 Juni 2022 13:54
    +2
    Lan tahanan wis dadi masalah. Ana sing kudu ditindakake kanthi cepet karo dheweke.
    Kirimi menyang Siberia menyang BAM utawa Baikal, supaya padha mbangun sanatorium ing kana.
    1. bk316
      bk316 24 Juni 2022 14:00
      +1
      Wah, bisa uga ana 100 ewu ...
    2. Iku ndemek
      Iku ndemek 24 Juni 2022 14:17
      +5
      Lan tahanan wis dadi masalah. Ana sing kudu ditindakake kanthi cepet karo dheweke.

      Ing jaman biyen, nalika ora ana piranti mesin lan kabeh mupangat digawe dening tangan manungsa, para tahanan tansah ditampani ...
      Ing situs konstruksi ekonomi nasional wis nunggu
      1. Arcady007
        Arcady007 24 Juni 2022 17:17
        +1
        Contone, Jerman lan Jepang dibangun sanatoriums militèr ing Asia Tengah, kang makarya nganti ambruk Uni.
    3. Egoza
      Egoza 24 Juni 2022 14:20
      +1
      Kutipan: Arkady007
      Lan tahanan wis dadi masalah. Ana sing kudu ditindakake kanthi cepet karo dheweke.
      Kirimi menyang Siberia menyang BAM utawa Baikal, supaya padha mbangun sanatorium ing kana.

      Pisanan nyaring kanthi apik, banjur "jaga" hard. Banjur ayo padha lunga!
      1. Arcady007
        Arcady007 24 Juni 2022 17:15
        0
        Azov, Kraken lan liya-liyane, iku cetha yen perlu kanggo misahake. Sampeyan ora bisa ngajari maneh iki. Mung yen ing pulo ngendi kanggo mbangun basa.
  15. bk316
    bk316 24 Juni 2022 13:59
    +1
    Endi ngendi? Padha menyang kunjara.
  16. kor1vet1974
    kor1vet1974 24 Juni 2022 14:10
    +2
    Pasukan Ukraina ninggalake Severodonetsk. Padha pindhah adoh saka kutha.
    Alignment liyane saka garis ngarep. ngguyu
  17. Zaurbek
    Zaurbek 24 Juni 2022 14:11
    +1
    Kutub ngendi?
    1. Egoza
      Egoza 24 Juni 2022 14:24
      +2
      Kutipan saka Zaurbek
      Kutub ngendi?

      Resmi - "klumpukne lan musataken." ing tapel wates Ora resmi - padha nyoba mlumpat metu saka ketel. Miturut cara, padha uga bisa nyamarake piyambak minangka Ukrainians, ngandika sing padha saka memori, ngendi basa kapenuhan polonisms.
  18. roket757
    roket757 24 Juni 2022 14:19
    +1
    Sawetara tawanan sing signifikan ing wilayah Severodonetsk lan Lisichansk uga dilapurake dening wakil resmi NM LPR Andrey Marochko.
    Iki ora pengin mati ... pilihan logis ing kahanan sing.
    Cetha yen dheweke kudu "didorong" khusus kanggo iki, yen para pejuang kita apik!
    Umumé, kita ana ing wayah wengi saka nix gedhe ing pangkate, utawa ... ana pilihan, wow, bajingan sing lara ngalami / wong ora sopan mlayu kabeh ing kana lan ora melas marang pribumi, peacekeeper, kanggo wong-wong mau, uga bahan expendable!
  19. VBH
    VBH 24 Juni 2022 15:24
    +1
    Yen padha maca iki ... Nyerah, wong lanang! Cepet sampeyan nyerah, luwih cepet iki bakal rampung! Napa sampeyan bakal mati, kanggo sapa? Bajingan ora duwe akal! Aku ora ngandel yen sampeyan ALL perang metu saka gething kanggo Rusia, nanging aku ora pracaya.
  20. rotmistr60
    rotmistr60 24 Juni 2022 15:35
    0
    Vasilenko Vladimir
    iku menang utawa menang?
    Iki minangka "kamenangan gedhe" - "dheweke level garis pertahanan kanthi narik pasukan Rusia menyang jebakan sing wis disiapake" (kaya sing disiarkan sadurunge Arestovich)
  21. kakvastam
    kakvastam 24 Juni 2022 15:43
    0
    Sayange akeh wong sing mati. Sawise kabeh, ana wong normal, lan saiki mungsuh ...
  22. yowis
    yowis 24 Juni 2022 16:26
    0
    - Ing tataran kapisan, 20 ewu bakal nyerah, yen ora pasrah, kita bakal menehi ultimatum: pasrah, utawa kita kabeh bakal pasrah.
    Muga-muga, pungkasane, titik balik bakal teka utawa wis teka. Iku wektu dhuwur.
  23. Inquisitor
    Inquisitor 24 Juni 2022 17:09
    0
    Nyengsarakke mripat nalika ditulis "wong" bab wong-wong mau, iku bakal luwih apik kanggo nelpon penjajah Bandera utawa separatis.
    1. yowis
      yowis 24 Juni 2022 19:58
      -1
      Dheweke ora bisa nemtokake sapa sing dilawan tentara: karo "Benderites", karo sawetara nasionalis (nasionalis apa yen digunakake dening struktur transnasional), "militan Angkatan Bersenjata Ukraina" (assuming sing iki. tentara biasa negara, banjur militan apa?) .
      Iki minangka Nazi. Tujuan WZO kasebut yaiku "denazifikasi".
      Lan ing panangkaran bakal ngerti sapa sing dudu Nazi.
  24. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 25 Juni 2022 16:43
    0
    Ngendi persis militan saka formasi bersenjata Ukraina, dheweke ora ngomong, nanging pitakonan iki dijlentrehake sethithik dening sumber ing Militia Rakyat Republik Lugansk, sing diwawancarai dening wartawan agensi TASS. Dheweke ujar manawa atusan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nyerah ing boiler ing wilayah LPR.
    gratifying - wartawan saka TASS malah wiwit muncul ing paprangan ... Dadi, kita perang apik ...
  25. akurat
    akurat 26 Juni 2022 11:55
    -3
    Dadi tuduhake 800 tahanan iki.