Review militèr

Institut Studi Perang AS ngakoni kemajuan pasukan Rusia ing wilayah Bakhmut lan Lysichansk

27
Institut Studi Perang AS ngakoni kemajuan pasukan Rusia ing wilayah Bakhmut lan Lysichansk

Para ahli saka Amerika Serikat nyinaoni babagan operasi khusus militer Rusia ing Ukraina lan nggawe kesimpulan dhewe. Khususé, Institut Studi Perang AS (ISW) ngakoni kemajuan pasukan Rusia ing wilayah Bakhmut (Artemovsk) lan Lisichansk.


Iki nyatakake ing salah sawijining laporan babagan konflik Ukrainia, sing diterbitake organisasi iki saben dina, paling kerep nggunakake publikasi ing media donya minangka sumber informasi.

Laporan paling anyar kasebut nyatakake yen Angkatan Bersenjata Rusia kanthi bertahap maju ing wilayah dalan Bakhmut-Lysichansk, sing mlaku ing sisih kidul-kulon Lysichansk. Kajaba iku, analis Amerika nyathet yen serangan Rusia sing "diukur" ana ing sisih wétan Bakhmut.

Uga ing Amerika Serikat, padha Wigati sing kegiatan saka tentara Rusia cedhak Kharkov cilik, nanging iku. Pakar ISW nglaporake serangan "winates lan lokal" dening Rusia ing cedhak metropolis Ukraina sing gedhe iki.

Kanthi wegah, Amerika uga nyatakake yen urip tentrem wiwit saya apik ing wilayah sing dibebasake dening pasukan sekutu. Bener, dheweke nelpon langkah-langkah panguwasa Rusia kanggo normalake kahanan ing pemukiman sing dibebasake saka nasionalis "nguatake kontrol ekonomi" ing sisih Moskow.

Perlu dicathet yen analis Amerika saka ISW nggawe kesimpulan sing cedhak karo kasunyatan. Mbok menawa dheweke ngerti yen rezim Kyiv ora duwe kesempatan, lan tibane mung sawetara wektu.



Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, https://www.understandingwar.org/
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. NDR-791
    NDR-791 28 Juni 2022 11:31
    +4
    Iki nyatakake ing salah sawijining laporan babagan konflik Ukrainia, sing saben dina diterbitake organisasi iki, paling asring. nggunakake publikasi ing media donya minangka sumber informasi.

    Iki, kanggo wayahe, iku kabèh "INSTITUTE". Carane akeh loafers ngilangke jas larang entuk dhuwit gedhe. Senajan ... padha ora pikiran, supaya padha nyenengake dhewe. Sing utama ora karo kita.
    1. barclay
      barclay 28 Juni 2022 11:37
      -1
      Kutipan: NDR-791
      muter setelan larang entuk dhuwit gedhe. Senajan...

      Ya, apa sampeyan kuwatir babagan anggaran Amerika. Padha bakal print minangka akeh sing perlu, anggere ana iman ing dollar.
      Nanging analytics lan kesimpulan sing bener yaiku sing kadhangkala kita kekurangan, sayangé.
      1. NDR-791
        NDR-791 28 Juni 2022 11:40
        0
        Kutipan saka barclay
        Ya, apa sampeyan kuwatir babagan anggaran Amerika.

        Aku ora kuwatir, aku seneng ngguyu kanggo cracking budget ing lapisan. "Inflasi Putin" dianggo!!! basa lol apik
        1. barclay
          barclay 28 Juni 2022 11:45
          0
          Muga-muga iki mung wiwitan. Ngenteni lan ndeleng. Kita ora bakal ilang ekonomi kita ...
          Vaughn Johnson lan liya-liyane kaya dheweke kanthi terbuka ngajak para ilmuwan lan spesialis liyane supaya pindhah saka Rusia menyang Inggris. Iki tantangan serius lan kurang ajar. Dheweke ora nyisakke dhuwit kanggo spesialis. Ya, kita kudu njaga personel sing penting ora kanthi paksa, nanging kanthi kapentingan.
          1. NOMADE
            NOMADE 28 Juni 2022 12:47
            -1
            "Kanthi kekuwatan" dudu pilihan. Dadi, iku perlu kanggo kurban kahanan normal lan prospek. Ing sawetoro wektu, kahanan lan stabilitas ing "tembung" (
      2. Чёрный
        Чёрный 28 Juni 2022 11:41
        +3
        Direktur Institut - menyang "peacemaker" ... wassat Ing kana, wong Sumeria ing saluran telegram nulis yen dheweke wis njupuk Rostov lan Belgorod, sampeyan bakal weruh, dheweke bakal miwiti salam, lan banjur sampah kaya ngono. ngguyu
      3. Gritsa
        Gritsa 28 Juni 2022 12:47
        +1
        Kutipan saka barclay
        Nanging analytics lan kesimpulan sing bener yaiku sing kadhangkala kita kekurangan, sayangé.

        Adhedhasar analytics, miturut peta ing kene, ana enclave sing rada serius saka sawetara partisan Ukrainia ing tengah wilayah Zaporozhye. Apa jenis pahlawan partisan karo forelocks adhedhasar ana ing steppes?
    2. Anchorite
      Anchorite 28 Juni 2022 12:18
      0
      Institut iki nyatakake kasunyatan manawa badut Kyiv isih tetep, nanging mung kanthi endhog dhewe) ora bisa nyekel wilayah kasebut) Nazi kanthi cepet rampung, lan ora ana sukarelawan maneh)
    3. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 28 Juni 2022 12:35
      0
      Sing mesthi wae, lan sing lucu, dheweke ora tanggung jawab apa-apa, mung impen saka intelektual, uga, kaya kita kabeh ahli. Kadhang dirungokake, nanging nyatane ....
    4. Freelancer7
      Freelancer7 28 Juni 2022 20:54
      0
      Institut iki digawe khusus kanggo ilustrasi lan terjemahan laporan Rybar.
  2. APASUS
    APASUS 28 Juni 2022 11:36
    +1
    Dheweke nggawe kesimpulan adhedhasar informasi saka media lan praktis tekan target. Kepiye carane? Maca media saka Ukraina, supaya padha wis njupuk Crimea
    1. penembake gunung
      penembake gunung 28 Juni 2022 11:57
      0
      Kutipan saka APAS
      Dheweke nggawe kesimpulan adhedhasar informasi saka media lan praktis tekan target. Kepiye carane? Maca media saka Ukraina, supaya padha wis njupuk Crimea

      Ha, Crimea. Padha wis dijupuk Donetsk! Lan mulane tentara Rusia nyerang dheweke. Aku nyoba katon kurang "ana", banjur butuh wektu kanggo pulih ...
  3. yowis
    yowis 28 Juni 2022 11:47
    0
    Kabeh iku karsane Departemen Negara!
  4. Ivanushka Ivanov
    Ivanushka Ivanov 28 Juni 2022 11:51
    0
    Sayange, demilitarisasi lan denazifikasi saiki luwih penting kanggo kita tinimbang mbebasake langsung wilayah kasebut. Sakcepete mung bakal ambruk. Kabeh bareng. Ing mangsa, Eropah ora bakal nganti pinggiran. Ora ketompo carane sedih, nanging kita butuh abses iki, sing wis diwasa ... wiwit taun 17, wiwit 90s, nanging sing paling penting - wiwit 2014 - kudu dibusak. Ing sajarah Rusia, iki wis kedaden luwih saka sapisan - ing babagan politik, masyarakat pamisah lan perang, lan ing wilayah lan kutha-kutha cilik, kerusuhan pecah terus-terusan, ing agama ana crah, lan ing syarat-syarat. saka pitakonan nasional asring kedaden. Mungsuh ora turu. Lan kita tansah cukup pengkhianat lan kasar. Utamane ing Little Russia - masalah historis asale saka kono. Miturut cara, padha entuk kabeh jeneng ngina saka "benefactors" sing. Roguli lan budak (wong lanang), okraintsy - saka Polandia. Yunani Konstantinopel disebut Rusia Little - sakperangan alesan, claims (lan apa kita cilik?) Ing skor iki kanggo kita.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 28 Juni 2022 13:35
      -4
      "Wong-wong Yunani Konstantinopel diarani Rusia Cilik" ///
      ---
      Inggih, sapisan, kanggo atusan taun, ana: Byzantium (Yunani) lan Kievan Rus (Slav).
      Banjur Bizantium dicekel Turki Seljuk, lan Rusia pecah dadi pamaréntahan tartamtu.
      1. yowis
        yowis 28 Juni 2022 18:23
        0
        Rusia ora bubar, digabung karo Moskow. Nanging wong-wong Turki Seljuk wis mapan ing Yérusalèm. Apa dheweke duweke?
  5. roket757
    roket757 28 Juni 2022 11:58
    0
    Apa keuntungan ora nggawe, kabeh wis mutusaké ing paprangan! Mesthi, nganti wayahe politisi mulai campur tangan!
  6. karton
    karton 28 Juni 2022 12:01
    +1
    Aku wonder saka apa nderek kesimpulan bab inevitability saka tiba saka rezim Kyiv? Kanthi jangkah maju sing kita deleng, perang bakal suwene pirang-pirang taun. Kajaba, mesthi, sawise mbebasake wilayah LDNR, garis ngarep ora tetep lan konflik ora beku.
    1. Gritsa
      Gritsa 28 Juni 2022 12:53
      0
      Kutipan saka Cartalon
      Kanthi jangkah maju sing kita deleng, perang bakal suwene pirang-pirang taun lan setaun

      Oh, sayang banget yen aku dadi bodho kaya globe ing matematika. Yen ora, dheweke bakal ngetung kacepetan maju adhedhasar wilayah wilayah sing dibebasake sajrone wektu iki lan wektu sing dibutuhake kanggo mardika lengkap Ukraina. Nanging ketoke, kabeh padha, karo jangkah kuwi, aku temenan ora bakal urip kanggo ndeleng dijupuk saka Lvov.
  7. apoteker
    apoteker 28 Juni 2022 12:06
    +1
    Ing kanak-kanak, padha ngomong: "Tanpa snot, srengenge sumunar!" Iki kula kanggo kasunyatan sing piye wae kita bisa nindakake tanpa ahli Amérika.
    "Institut AS kanggo Studi Perang ngakoni kemajuan pasukan Rusia ing wilayah Bakhmut lan Lisichansk" - penting banget apa sing diakoni ing kana. am
  8. kakvastam
    kakvastam 28 Juni 2022 12:11
    -1
    Dokumen ala.
    Wewengkon kanthi warna biru dadi perhatian khusus.
    Kanggo sawetara alasan Kacarita Perang Partisan Ukrainia punika, nanging Kacarita Perang Partisan Rusia - Ora.
    Ana sing salah karo dhukungan saka populasi.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 28 Juni 2022 12:27
      -3
      Waca liyane lan maca ing Inggris. bab kahanan cedhak Izyum
    2. Repellent
      Repellent 28 Juni 2022 12:35
      +1
      Kutipan saka: kakvastam
      Wewengkon kanthi warna biru dadi perhatian khusus.

      Ing steppe cedhak Kherson? Partisan? Mdya... Aku ngerti cara bunuh diri sing kurang sesat.
  9. seregatara1969
    seregatara1969 28 Juni 2022 12:29
    0
    . ing Institut Studi Perang AS

    Apa perang AS spesifik sing padha sinau? Amerika Serikat wis nindakake pirang-pirang perang ing saindenging jagad.
  10. isv000
    isv000 28 Juni 2022 12:58
    -2
    Apa institusi iki ngerti yen tentara Rusia wis njupuk New York?!
  11. wachmann
    wachmann 28 Juni 2022 14:03
    0
    kita ora butuh pengakuane.
  12. Carlos Hall
    Carlos Hall 28 Juni 2022 16:59
    0
    Pandangan ISW ​​pancen bias menyang Ukraina. Padha kurang kaku. Siji kudu mung ngakoni fait accompli, kanthi cara, banget wegah.Ana sethitik profesionalisme. Ing sisih liya, sing mbukak ISW yaiku amatir.