Review militèr

Jerman lan Walanda bakal nyuplai Ukraina karo batch tambahan 155-mm bedhil self-propelled PzH 2000

63
Jerman lan Walanda bakal nyuplai Ukraina karo batch tambahan 155-mm bedhil self-propelled PzH 2000

Ukraina bakal nampa batch tambahan saka PzH 2000 self-propelled artileri gunung, pasokan, minangka kanggo pisanan, bakal kasedhiya dening Jerman lan Walanda. Iki dilaporake dening Kementerian Pertahanan Jerman.


Jerman lan Walanda sarujuk ngirim Kyiv kumpulan tambahan 155-mm bedhil poto-propelled PzH 2000, kang bakal kalebu enem howitzers, telu saka saben negara. Minangka Menteri Pertahanan Jerman Christine Lambrecht nerangake, instalasi artileri tambahan bakal dikirim menyang Ukraina kanggo nanggepi panjaluk saka Menteri Pertahanan negara kasebut Reznikov. Tanggal pangiriman lan rincian liyane ora diwenehi.

Bebarengan karo Walanda, kita bakal ndhukung enem sistem tambahan, telu saka Jerman. Panzerhaubitzen 2000 minangka salah sawijining sistem artileri paling maju ing donya.

dheweke ngandika.

Ing tanggal 2000 Juni, kepala departemen militèr Ukraina, Reznikov, ngumumake panampa batch pisanan saka bedhil self-propelled PzH 23. Miturut dheweke, howitzer self-propelled PzH 2000 teka bebarengan karo kru Ukrainia sing dilatih sing dilatih ing Jerman. Miturut dheweke, bedhil self-propelled Jerman wis dadi jinis enem artileri NATO 155-mm sing dikirim menyang Ukraina. Pangiriman kasebut kalebu 12 Panzerhaubitze 2000 howitzer self-propelled - pitu disedhiyakake dening Jerman lan lima dening Walanda.

Iki wis dadi jinis 6 artileri 155 mm, sing nguatake pertahanan kita. Prajurit kita wis nyerang mungsuh nganggo M777, FH70, M109, AHS Krab lan CAESAR. Wiwit saiki, PzH 2000 wis gabung karo "klub paling apik" iki

ngandika.

Sadurungé, Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg nimbali negara-negara aliansi kanggo nambah pasokan senjata abot menyang Ukraina.
Foto sing digunakake:
https://upload.wikimedia.org
63 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 29 Juni 2022 13:26
    + 10
    Iku tetep kanggo nyelehake Korea K-9 lan Swedia "Archer" lan bakal ana lengkap "bingo"
    1. penembake gunung
      penembake gunung 29 Juni 2022 13:29
      +9
      Kutipan saka: svp67
      Iku tetep kanggo nyelehake Korea K-9 lan Swedia "Archer" lan bakal ana lengkap "bingo"

      Dadi Kepiting Polandia meh kaya K-9 Korea
      Sawise ilang luwih saka 1000 barel meriam meriam abot, dheweke entuk satus! Ora ana kualitas bedhil sing bisa ngimbangi defisit kasebut.
      1. svp67
        svp67 29 Juni 2022 13:50
        +1
        Quote: penembak gunung
        Ora ana kualitas bedhil sing bisa ngimbangi defisit kasebut.

        Mung kanthi syarat garis ngarep ora suda kaping 10
        1. Murmur 55
          Murmur 55 29 Juni 2022 14:40
          +1
          svp67 hi, Pengurangan garis ngarep minangka pedhang sing nganggo ujung kaping pindho, ing tangan siji, nambah Kapadhetan geni, ing sisih liyane, nggampangake deteksi artileri iki.
          1. Alex777
            Alex777 29 Juni 2022 14:46
            -1
            Shortening baris nambah Kapadhetan artileri kita. nglirik
            1. svp67
              svp67 29 Juni 2022 15:16
              -1
              Kutipan: Alex777
              Shortening baris nambah Kapadhetan artileri kita.

              Tambah ing Kapadhetan artileri duwe watesan, ing ndhuwur sampeyan ora bisa mlumpat nglirik
              1. Alex777
                Alex777 29 Juni 2022 15:21
                -1
                Kita isih adoh saka watesan iki, lan Angkatan Bersenjata Ukraina - malah luwih.
                Ya, lan gudang Transnistria isih kudu digayuh. hi
          2. svp67
            svp67 29 Juni 2022 15:17
            0
            hi
            Kutipan: Murmur 55
            ing tangan siji, nambah Kapadhetan geni, ing tangan liyane, iku nggampangake deteksi artileri iki.

            Ana bab kuwi lan aturan iki dianggo loro cara
        2. Vlad1097
          Vlad1097 29 Juni 2022 18:14
          0
          Pasukan kita mesthi ora duwe kapadhetan artileri sing cukup yen kabeh posisi wis cukup suwe lan umume artileri Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ditutupi - ing arsenal lan gudang kita, puluhan ewu barel kok padha aja nganti padha mlebu ora bisa dimangerteni.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 29 Juni 2022 13:32
      + 12
      Kutipan saka: svp67
      Iku tetep kanggo nyelehake Korea K-9 lan Swedia "Archer" lan bakal ana lengkap "bingo"

      Wong Swedia mlayu kanthi cepet lan ndhisiki kreta, nalika wong Korea mikir:

      Wakil Menteri Luar Negeri Ukraina Dmytro Senik ketemu karo Wakil Menteri Luar Negeri II Korea Selatan Lee Do Hoon ing Kamis, 9 Juni, ing Seoul. Delegasi saka Ukraina ngucapake matur nuwun marang wong Korea Kidul kanggo bantuan kamanungsan sing wis dikirim menyang Ukraina, lan uga nyatakake yen ing tembe ngarepake bakal nampa bantuan finansial kanggo mulihake negara kasebut, uga pasokan senjata kanggo tentara Ukraina.
      Nanging, perwakilan Korea ujar manawa ngirim senjata menyang Ukraina durung nate dipikirake lan ora dianggep saiki ing Korea Selatan. Pimpinan delegasi Korea Selatan ngandhani pihak Ukrainia yen Seoul mung bakal nyedhiyakake kargo kamanungsan menyang Kyiv.
      1. ANB
        ANB 29 Juni 2022 13:54
        +2
        . sing ing mangsa ngarep bakal nampa pitulungan financial

        Paling kamungkinan, iki Wishlist sing paling ketegangan wong Korea.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 29 Juni 2022 14:44
          +1
          Kutipan saka ANB
          Paling kamungkinan, iki Wishlist sing paling ketegangan wong Korea.

          Taiwan wis cedhak, iku sing ngganggu dheweke.
      2. vindigo
        vindigo 29 Juni 2022 14:53
        +2
        Aku maca manawa wong Korea nyedhiyakake topeng gas lan setelan RHBZ. peralatan banget migunani.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 29 Juni 2022 15:08
          +1
          Kutipan saka vindigo
          Aku maca manawa wong Korea nyedhiyakake topeng gas lan setelan RHBZ.

          Iku bakal luwih apik yen padha sijine wagon "purgen" Svidomo.
    3. Inquisitor
      Inquisitor 29 Juni 2022 15:13
      +1
      Lan kabeh langsung menyang UVZ
  2. akal sehat
    akal sehat 29 Juni 2022 13:27
    +3
    More piala apik lan beda...
    Umumé, ana paribasan sing apik banget babagan topik iki: "Aja ndhudhuk bolongan kanggo wong liya ..."
    Kanggo wong Eropa, "bantuan" iki bakal nyemburake getihen nganti suwe.
  3. Sergio_7
    Sergio_7 29 Juni 2022 13:28
    -1
    Jerman lan Walanda sarujuk ngirim Kyiv batch tambahan 155-mm bedhil self-propelled PzH 2000, kang bakal kalebu enem howitzers, telu saka saben negara.

    Kita bakal numpes howitzer iki! Dheweke ora bakal nulungi Nazi !!
    1. NDR-791
      NDR-791 29 Juni 2022 13:34
      +1
      Saperangan ing UVZ kanggo sinau. Senajan ... apa sing kudu sinau ing sampah kasebut? Dadi apa sing bisa sampeyan lakoni langsung babagan kepiye dheweke? .. Ah, ing "klub wong mati" nangis
      1. Gritsa
        Gritsa 29 Juni 2022 13:45
        +4
        Kutipan: NDR-791
        Saperangan ing UVZ kanggo sinau. Senajan ... apa sing kudu sinau ing sampah kasebut?

        Panzerhaubitse 2000 dudu barang lawas. Lan bab sing apik banget. Mulane, iku arang banget mbebayani, kang kudu numpes pisanan kabeh tanpa break kanggo nedha awan.
        Kita, mung Kaolitsia sing bisa saingan karo dheweke.
        1. NDR-791
          NDR-791 29 Juni 2022 13:51
          +1
          Quote: Grits
          Panzerhaubitse 2000 dudu barang lawas.

          Apa isih enom? Dheweke dhewe wis umur 24 taun, lan miturut solusi teknis, dheweke metu saka "cacat" SP-70, lan umume wiwit taun 1986. Dadi worth sinau mung beban amunisi, nanging worth iku
        2. Repellent
          Repellent 29 Juni 2022 14:07
          +5
          Quote: Grits
          mung Kaolitsiya


          koalisi ya
      2. vindigo
        vindigo 29 Juni 2022 14:55
        0
        Peralatan rahasia paling kamungkinan bakal dibusak ing howitzers kasedhiya.
  4. tihonmarine
    tihonmarine 29 Juni 2022 13:29
    +4
    Sadurungé, Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg nimbali negara-negara aliansi kanggo nambah pasokan senjata abot menyang Ukraina.

    Panjenenganipun tresna West "Nenka", lan kepengin kanggo matèni dheweke kanggo pungkasan "Svidomite".
  5. incoggnoto
    incoggnoto 29 Juni 2022 13:30
    +1
    akeh 6 pcs.. kabeh kita krants))
    1. Valio
      Valio 29 Juni 2022 13:59
      +4
      Sangat akurat lan jarak dawa. Bisa murub salvo 6 projectiles karo lintasan variabel. Kanthi kombinasi karo radar anti-baterei, sistem sing efektif banget kanggo nglawan artileri kita.
      1. incoggnoto
        incoggnoto 29 Juni 2022 14:18
        -4
        mesthi ana bolt kanggo saben kacang .. lan maca babagan Koalisi-SV ..
      2. ZAV69
        ZAV69 29 Juni 2022 23:38
        0
        Mung padha perang luwih karo sipil. Saperangan voli sing bakal dikirim Gusti Allah lan obah nganti paket udan ès utawa iskander teka.
  6. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 29 Juni 2022 13:31
    +2
    Lan kita nyedhiyakake lenga lan gas! Aku ora bisa mbayangno kahanan ing ngendi I.V. Stalin bakal dagang, contone, karo Italia fasis!
    1. roh
      roh 29 Juni 2022 13:40
      +1
      Aku ora bisa mbayangno kahanan ing ngendi I.V. Stalin bakal dagang, contone, karo Italia fasis!

      Njupuk luwih dhuwur! Vaughn Abramovich (lan dheweke ana ing rembugan minangka confidant Putin lan duwe aset ing Rusia) tuku medali Nobel saka Muratov lan ditransfer dhuwit kanggo Ukraina (lan padha mbokmenawa tuku senjata karo wong-wong mau) Apa sampeyan kaya iki giliran? hi
    2. Denis812
      Denis812 29 Juni 2022 14:07
      +1
      Deleng saka sisih liyane - oke, kita, Mordor lan kabeh.
      Nanging wong Kulon nggolongake awake dhewe minangka wilayah tatanan lan nilai.
      Lan, perang karo kita, dheweke terus dagang karo kita, nambah perdagangan.

      Mulane, pitakonan luwih kanggo wong-wong mau tinimbang kanggo kita. We sponsor tentara kita kanggo dhuwit.
      Nanging padha sponsor kita.
      Dadi sapa sing nglawan sapa? Iku misale jek kula sing iki mung saluran ekonomi kuwi saka Ukraina wis kedados.
    3. Negruz
      Negruz 29 Juni 2022 14:42
      0
      Lan kita nyedhiyakake lenga lan gas! Aku ora bisa mbayangno kahanan ing ngendi I.V. Stalin bakal dagang, contone, karo Italia fasis!

      Sampeyan mung troll ...
      hi
    4. pengaduk
      pengaduk 29 Juni 2022 16:00
      0
      Stalin dagang karo Jerman fasis malah ing taun 41, nganti wiwitan perang, luwih-luwih Molotov isih mlayu menyang Inggris lan Prancis sing padha arep numpes "Hitlerism".
    5. AlexTss
      AlexTss 30 Juni 2022 10:26
      +1
      Apa sampeyan bisa ngatasi Jerman fasis? opo
      Inggih, nganti Juni 1941, bahan mentah dikirim, sanajan ing eselon, lan ora liwat pipa ... ya
  7. sabakina
    sabakina 29 Juni 2022 13:34
    +4
    Aku ora pengin katon kaya weker, nanging ana sing nggegirisi supaya kita nggunakake senjata nuklir taktis ...
    1. Iku ndemek
      Iku ndemek 29 Juni 2022 14:01
      -4
      soko rajin provokes kita nggunakake senjata nuklir taktis

      Apa sampeyan ngomong babagan? Apa TNW? Sawise pirang-pirang obrolan kosong saka pimpinan Federasi Rusia, Barat kanthi terang-terangan nyengir: "Lan iki kabeh sing bisa ditindakake dening Rusia, sing wis suwe kita wedi"
      1. Repellent
        Repellent 29 Juni 2022 14:21
        +1
        Quote: Badass
        Barat kanthi terang-terangan nyenyuwun: "Lan iki kabeh sing bisa ditindakake dening Rusia, sing wis suwe kita wedi"

        Inggih, nganti saiki Eropa wis diwenehi sapratelo saka jatah gas biasa. Oh, ya, iki dudu Rusia ... iki wong Kanada sing ora menehi turbin Nyuwun

        Ing wektu sing padha, Miller terus terang moyoki: yen sampeyan miwiti SP-2, kabeh bakal apik karo sampeyan. Lha, kok ora miwiti? ngguyu

        Rusia dadi Rusia ya
        1. Iku ndemek
          Iku ndemek 29 Juni 2022 14:39
          -3
          Miller bisa uga moyoki. Mung saiki prajurit Rusia ing ngarep mati saka geni peralatan militer "mitra gas".
          Getih kanggo dolar gas minangka ijol-ijolan sing adil, ta?
      2. Denis812
        Denis812 29 Juni 2022 14:39
        0
        Apa dheweke terus-terusan moyoki, nalika nambah anggaran militer lan jumlah pasukan ing wektu sing padha?
        Sampeyan salah siji goroh utawa bodho.
        1. Iku ndemek
          Iku ndemek 29 Juni 2022 14:50
          -2
          Pikiranmu cendhak, sayang. Mulane, padha nambah jumlah pasukan sing arep diserang tanpa wedi marang respon arupa senjata nuklir.
          1. Denis812
            Denis812 29 Juni 2022 15:46
            0
            Sampeyan sijine dhewe ing panggonan Putin
            Apa sampeyan ora bakal nggunakake senjata nuklir yen ana serangan NATO?
            Aku bakal nglamar. Umume tanpa pitakonan. Kita ora butuh jagad tanpa Rusia.
            Lan ing wiwitan bakal ngobong Inggris lan banjur Eropa lawas.
            Iki mungsuh kita.
      3. Negruz
        Negruz 29 Juni 2022 14:39
        0
        Sawise pirang-pirang obrolan kosong saka pimpinan Federasi Rusia, Barat kanthi terang-terangan ngece: "Lan iki kabeh sing bisa ditindakake dening Rusia, sing wis suwe kita wedi"

        Ejekan kaya mengkono iku Finland lan Swedia, sing wis 210 taun netral, mlayu menyang NATO, nyelehake sandal ...
      4. lucul
        lucul 29 Juni 2022 15:18
        -2
        Apa sampeyan ngomong babagan? Apa TNW? Sawise akeh obrolan kosong saka pimpinan Federasi Rusia, Barat kanthi terang-terangan moyoki:

        Obrolan apa? Putin ngirim ultimatum - lan tumindak.
        Nanging sampeyan ora weruh kampanye titik-kosong.)))
  8. Leshak
    Leshak 29 Juni 2022 13:34
    0
    Jerman lan Walanda sarujuk ngirim Kyiv kumpulan tambahan 155-mm bedhil poto-propelled PzH 2000, kang bakal kalebu enem howitzers, telu saka saben negara.

    Nalika padha lunga, sial...
    1. Gritsa
      Gritsa 29 Juni 2022 13:47
      +2
      Quote: Leshak
      Nalika padha lunga, sial...

      Nalika iku ora bisa kanggo ngirim. Yaiku, nalika bakal dirusak ing sepur nalika nyabrang tapel wates. Utawa, ing kasus sing ekstrem, dheweke bakal rame ing tapel wates amarga ora bisa lalu lintas sepur ..
  9. Nubia2
    Nubia2 29 Juni 2022 13:37
    +1
    Iku bakal menarik yen sawetara conto teknologi Western dijupuk
  10. yowis
    yowis 29 Juni 2022 13:49
    +1
    Jerman lan Walanda mlebu perang.
    1. Nikoha2010
      Nikoha2010 29 Juni 2022 14:40
      +5
      Lan kanthi cara nakal! Kabeh Barat kolektif perang karo kita ngewangi ukreoyhu!
  11. sen
    sen 29 Juni 2022 13:52
    +4
    Jerman lan Walanda bakal nyuplai Ukraina karo batch tambahan 155-mm bedhil self-propelled PzH 2000

    Dheweke ora bakal mbantu Ukraina menang perang, nanging bakal nyumbang kanggo ndawakake perang lan nyebabake korban jiwa sing ora perlu ing antarane warga sipil. NATO pancen organisasi teroris.
  12. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 29 Juni 2022 14:16
    0
    Iku apik sing 6, ora 60 utawa 600. Kanggo dijupuk sawetara kabèh, PG 2000 Aku paling NATO poto-propelled bedhil.
    1. Alex777
      Alex777 29 Juni 2022 14:55
      -1
      Quote: Ratmir_Ryazan
      Iku apik yen 6, ora 60 utawa 600

      Dheweke ora tau duwe 600. A 60 pcs. punika setengah kasedhiyan.
      Dheweke nulis ing Bundeswehr 121 mung tuku Piece. hi
      Kritik saka Walanda meksa pabrikan kanggo nganyarke ACS menyang versi PzH 2000A2. Senapan poto-propelled versi iki duwe sistem air conditioning kanggo stabilitas suhu luwih saka bedhil poto-propelled, lan kanggo operasi sawijining daya tanduran daya wis wungu kanggo 8 kW. Total 27 kedadean saka bedhil poto-propelled wis nganyari kanggo 2000A2, bedhil poto-propelled modern iki ing layanan karo Bundeswehr.
      1. Vlad1097
        Vlad1097 29 Juni 2022 18:20
        -4
        Kita ora ngerti carane lan apa persis ing negara NATO, bisa uga 600 saka bedhil self-propelled iki wis dirilis saka senjata lan wis dirilis ing rencana teknologi lan produksi. dadi angel kanggo wong-wong mau kanggo ngeculake bedhil poto-propelled iki.
      2. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 30 Juni 2022 13:50
        0
        Yen dikarepake, Jerman bakal miwiti nggawe nganti ewonan.
    2. rotfuks
      rotfuks 29 Juni 2022 15:02
      0
      Senjata self-propelled NATO paling apik? Sawise dheweke ujar manawa macan tutul Jerman minangka tank NATO sing paling apik. Nanging sawise nggunakake pertempuran pisanan macan tutul iki ing Suriah, akeh panemu wong wis diganti.
    3. lucul
      lucul 29 Juni 2022 15:20
      -1
      PG 2000 Aku iku paling NATO poto-propelled bedhil.

      Kerugian utama yaiku patensi sing kurang apik ing lemah sing lembut. Dheweke lungguh ing weteng - ing wektu, Hans dhewe ngritik dheweke kanggo iki.
  13. bandabas
    bandabas 29 Juni 2022 14:53
    0
    wong keren. Padha squandered peralatan Soviet, ora nggawe dhewe, ilang remnants ing perang. Kayane kanthi jangkah kaya ngono, ora bakal ana batur sing isih ana. Wong uga bakal diganti?
  14. rotfuks
    rotfuks 29 Juni 2022 14:58
    +1
    Penasaran, nanging sapa sing bakal nyedhiyakake cangkang 155 mm? Utawa bakal Ukraina mbangun pabrik dhewe kanggo tujuan kasebut, utawa bakal diangkut nganggo pesawat?
    1. Swiffer25
      Swiffer25 29 Juni 2022 15:31
      0
      Granat 155mm iki terus-terusan disedhiyakake saka AS.
      Wiwit standar NATO
    2. Vlad1097
      Vlad1097 29 Juni 2022 18:25
      -2
      Kulon wis ngirim sawetara atus ewu cangkang iki kanggo wong-wong mau lan bakal terus ngirim cangkang iki saka gunung padha kanggo Amerika Serikat, lan produksi plows kene saben dina.Masalah kanggo Angkatan Bersenjata ing kru latihan iku bakal njupuk a akeh wektu.
  15. JonnyT
    JonnyT 29 Juni 2022 15:42
    0
    Iku luwih ngganggu yen NATO saiki bakal nyedhiyakake Excaliburs menyang Ukraina.
  16. opuonmed
    opuonmed 29 Juni 2022 16:51
    -1
    Mungkin China bakal mbuwang drone menyang Federasi Rusia?
  17. ZAV69
    ZAV69 29 Juni 2022 23:42
    0
    Kutipan: Dmitry Karabanov
    Lan kita nyedhiyakake lenga lan gas! Aku ora bisa mbayangno kahanan ing ngendi I.V. Stalin bakal dagang, contone, karo Italia fasis!

    Nalika ana perang sipil ing Spanyol Comrade. Stalin dagang cukup apik karo Italia lan Jerman. Dadi kene uga. Mung sawise perang sipil ing Spanyol ana Perang Patriotik Agung. Apa sing bakal kelakon sawise mburi SVO, durung ana sing ngerti
  18. Timokha_2
    Timokha_2 30 Juni 2022 06:22
    0
    Quote: Grits
    Kutipan: NDR-791
    Saperangan ing UVZ kanggo sinau. Senajan ... apa sing kudu sinau ing sampah kasebut?

    Panzerhaubitse 2000 dudu barang lawas. Lan bab sing apik banget. Mulane, iku arang banget mbebayani, kang kudu numpes pisanan kabeh tanpa break kanggo nedha awan.
    Kita, mung Kaolitsia sing bisa saingan karo dheweke.

    Koalisi, ora. Iku cedhak Mste ing sawetara bab.
  19. Timokha_2
    Timokha_2 30 Juni 2022 06:23
    0
    Kutipan saka: rotfuks
    Senjata self-propelled NATO paling apik? Sawise dheweke ujar manawa macan tutul Jerman minangka tank NATO sing paling apik. Nanging sawise nggunakake pertempuran pisanan macan tutul iki ing Suriah, akeh panemu wong wis diganti.

    Utamané padha diobong ing antarane wong Turki