Review militèr

Stoltenberg: Konflik ing Ukraina bakal mungkasi karo negosiasi, kahanan bakal didikte dening Kyiv

141

Konflik ing Ukraina bakal terus kanggo dangu lan bakal mungkasi ing meja rembugan ing syarat-syarat Kyiv. Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg ngandika babagan iki.


Kepala aliansi sepisan maneh ora mangsuli pitakon babagan prospek Ukraina kanggo keanggotaan NATO sawise mungkasi permusuhan ing wilayah kasebut, ujar manawa Kyiv kudu nyiapake "perang dawa." Nanging, kabeh bakal rampung karo rembugan, ing ngendi Ukraina bakal ndhikte syarat-syarat perjanjian perdamaian.

Kita kudu nyiapake perang sing dawa, lan iki minangka sinyal kanggo Presiden Zelensky. Perang kudu mungkasi ing meja rembugan lan ing syarat-syarat Ukraina

ngandika.

Wigati dicathet yen ing jaman saiki, para politisi Barat wis ditandhani dening sawetara pernyataan perang, tema utama yaiku perang ing Ukraina "nganti pungkasan pait" lan kamenangan Kyiv sing penting. Kajaba iku, kabeh statements iki dikirim menyang Zelensky, sing, kroso didhukung, maneh wiwit mbangun plans Napoleon kanggo counteroffensive lan kamenangan liwat Rusia. Ing wektu sing padha, narapidana Kyiv nolak gagasan banget saka rembugan karo Moscow, kang aktif didhukung dening Great Britain, dipimpin déning trio anti-Rusia: Johnson - Truss - Wallace.

Menteri Luar Negeri Inggris Liz Truss wis nyathet topik iki, ujar manawa negosiasi karo Rusia mung bisa ditindakake sawise "kamenangan saka Rusia."

(...) Pesenku sing kuwat banget yaiku kita kudu ngalahake Rusia dhisik lan banjur negosiasi

dheweke kaku.
141 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergio_7
    Sergio_7 29 Juni 2022 18:00
    + 37
    Kita kudu nyiapake perang sing dawa, lan iki minangka sinyal kanggo Presiden Zelensky. Perang kudu mungkasi ing meja rembugan lan ing syarat-syarat Ukraina

    Aku ngerti! Dheweke lan Zelea ngudhunake bubuk sing padha !!
    1. Anchorite
      Anchorite 29 Juni 2022 18:06
      + 46
      Ing tembung liya, "kita kudu ngalahake Rusia" - apa Lizka saka Trassa ngakoni awake dhewe minangka partai konflik?)))
      1. dmi.pris
        dmi.pris 29 Juni 2022 18:09
        + 58
        Kita kudu nyetel kahanan saka Kyiv
        1. Tatiana
          Tatiana 29 Juni 2022 18:27
          + 13
          Quote: Anchor
          Menteri Luar Negeri Inggris Liz Truss wis nyathet topik iki, ujar manawa negosiasi karo Rusia mung bisa ditindakake sawise "kamenangan saka Rusia."
          (...) Pesenku sing kuwat banget yaiku kita kudu ngalahake Rusia dhisik lan banjur negosiasi
          dheweke nandheske
          Ing tembung liyane, "kita kudu ngalahake Rusia" - Apa Lizka's Trassa ngakoni awake dhewe minangka pihak ing konflik kasebut?)))

          Dadi banter mbabarake London sing licik minangka PARTY menyang KONFLIK ing perang PROXY Inggris ing Ukraina karo Rusia, nalika dadi kepala Kantor Luar Negeri Inggris, mung bisa dadi wong bodho sing bunder - Liz Truss!
          Malah nggumunake, liwat papan apa dheweke malah mlebu menteri?!
          1. mitroha
            mitroha 29 Juni 2022 18:35
            +4
            Konflik ing Ukraina bakal terus kanggo dangu lan bakal mungkasi ing meja rembugan ing syarat-syarat Kyiv.

            Lan aku mikir dheweke isih enom banget kanggo demensia, utawa apa kanker otak?
            1. Syurik70
              Syurik70 29 Juni 2022 18:39
              +9
              Kutipan: Tatyana
              kaget, liwat panggonan apa dheweke malah njaluk menyang mentri?!

              Ayo...
              ora bisa.
              Nanging yen ya ...
              Banjur pitakonan sing nggegirisi, WHO nunjuk dheweke ing kasus iki,
              belay
            2. Inhibitor korosi
              Inhibitor korosi 29 Juni 2022 22:58
              +3
              Dheweke wiwit lair kaya ngono. Woodpecker NATO nyuarakake impen sing paling rahasia.
              keprungu Kadhangkala aku mikir ... Rusia mung siji, lan kabeh negara NATO sing ala saiki ana - kaya tikus ing ruang paling ngisor. Yen siji utawa loro sing kusam dibuwang, mesthine ora bakal ilang.
              Ing wektu sing padha, tautan transportasi ing wilayah sing adoh bakal nambah - pangerten babagan apa sing diomongake Kementerian Luar Negeri Rusia bakal dadi luwih gedhe. Pangerten liyane, dhukungan lan kabeh jinis pitulung - ora mung Rusia sing bakal apikan, enten lan responsif. Banjur padha nemokke wedi palsu kanggo awake dhewe tinimbang sing nyata - kabeh wong ngomong babagan mburi donya tanpa pungkasan, nanging wis wiwit lali babagan Hiroshima lan Nagasaki ... Iku wektu kanggo ngelingake.
          2. Leshak
            Leshak 29 Juni 2022 18:55
            +5
            pancen bunder bodho - Liz Truss! Malah nggumunake, liwat papan apa dheweke malah mlebu menteri?!

            Umume bisa "nyumerepi" setengah dalan lan menehi salam marang memedi, lan ngontrol tenaga nuklir. Ana kecenderungan kaya ngono - sing goblok luwih adhem! nglirik
            1. pica2
              pica2 30 Juni 2022 08:32
              0
              Ursula von der Leyen, mantan Menteri Pertahanan Jerman ... eseman
          3. Romanovski
            Romanovski 29 Juni 2022 19:48
            +3
            ""... Malah nggumunake, liwat papan apa dheweke malah mlebu menteri?! ...".
            Aja kaget, amarga ing universitas Inggris - umume siswa entuk dhuwit ekstra kanthi prostitusi ...
          4. dedBoroded
            dedBoroded 30 Juni 2022 06:16
            +2
            dikenal minangka - sawise ngerti pesen sing padhet banget, bisa uga luwih saka siji ....
          5. kytx
            kytx 30 Juni 2022 07:53
            0
            Inggih lurah-ma
            Shishelme-Bishelme
            Perlu dimangerteni!
        2. Canecat
          Canecat 29 Juni 2022 19:37
          -1
          Kutipan saka: dmi.pris
          Kita kudu nyetel kahanan saka Kyiv.

          Kondisi bakal katon kaya iki:
          Ukraina minangka negara berdaulat nindakake denazifikasi, demilitarisasi lan de-Ukrainisasi. Iku ngakoni LDNR, Crimea minangka bagéan saka Rusia lan status non-selaras, nanggepi, Rusia withdraws pasukan kanggo situs penyebaran permanen .... lan iku kabeh ... kamenangan gedhe. ))))
        3. pica2
          pica2 30 Juni 2022 08:30
          0
          Inggih ngandika. ngguyu apik
      2. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 29 Juni 2022 18:30
        + 12
        Iku misale jek kaya kabeh kulon sisih konflik, Ukraina lan Ukrainians alat lan consumables.
        1. Juragan
          Juragan 30 Juni 2022 06:42
          0
          Inggih, inggih. Ukraina ora bisa menang utawa kalah amarga Ukraina dudu obyek ... nanging subyek ... alat lan senjata ing tangan Amerika Serikat nglawan Rusia, lan mulane Ukraina duwe nasib senjata ing medan perang. Salah siji karusakan utawa minangka piala dijupuk. Lan amarga wis jelas sanajan sing paling bandel yen Rusia ora bakal numpes Ukraina ing lemah utawa kerikil lunar, mula mung ana siji nasib - Rusia bakal ngalahake piso ing bentuk Ukraina saka tangan Amerika Serikat. lan njupuk minangka piala ... kabeh (kajaba sisih kulon ... utawa Mungkin lan kabeh).
      3. fruc
        fruc 29 Juni 2022 19:03
        +8
        L. Truss: ....... kita kudu ngalahake Rusia dhisik, banjur rembugan

        Kang menehi kritik dening katon lan statements, kita bisa nganakke sing wong iki ora duwe otak lan ora melas kanggo Ukrainians ing kabeh.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 29 Juni 2022 22:39
          +1
          Kutipan saka fruc
          .... Dheweke ora melas marang Ukrainia babar pisan.


          Kenging punapa kedahipun nuwun sewu? Inggris ora nyisihake pribumi ing ngendi wae. Ora ing Asia, ora ing Amerika Nyuwun
      4. tihonmarine
        tihonmarine 29 Juni 2022 19:38
        +5
        Quote: Anchor
        Ing tembung liyane, "kita kudu ngalahake Rusia" - Lizka s Trassa

        Aku kelingan Zhenya Psaki, wanita sing pinter, dibandhingake karo Lizka wanita pasar.
    2. Zhan
      Zhan 29 Juni 2022 18:07
      +2
      Kutipan: Sergio_7
      Kita kudu nyiapake perang sing dawa, lan iki minangka sinyal kanggo Presiden Zelensky. Perang kudu mungkasi ing meja rembugan lan ing syarat-syarat Ukraina

      Aku ngerti! Dheweke lan Zelea ngudhunake bubuk sing padha !!

      Lha, apa kowe! Dheweke mung bocah Amerika sing naif ... eseman
      1. wong janggut
        wong janggut 29 Juni 2022 18:20
        + 13
        Rencana Napoleon: pisanan kanggo ngalahake Rusia, banjur rembugan.
        Akeh negara sing ngalahake Rusia? Mbokmenawa, Rusia minangka negara paling gedhe ing planet iki, amarga kabeh wong menang. Putu saka Genghis Khan ngalahake Rusia, lan banjur Rusia masang rezim wayang ing Mongolia.
      2. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 29 Juni 2022 18:31
        +2
        Norwegia wiwit lair Nyuwun
        1. poquello
          poquello 29 Juni 2022 20:07
          -2
          Kutipan saka ARIONkrsk
          Norwegia wiwit lair Nyuwun

          marang latar mburi greyhound Norwegian, ana kasempatan kanggo tuwuh karo Norwegia
          1. Decadence
            Decadence 30 Juni 2022 01:20
            -3
            Luwih, tuwuh lyuli. Saiki, kanggo nyerang negara anggota aliansi militer-strategis lan ngarep-arep ora ana sing bakal weruh. Apa sampeyan malah ngerti apa sing sampeyan omongake?
            1. poquello
              poquello 30 Juni 2022 01:36
              +2
              Quote: Decadence
              Luwih, tuwuh lyuli. Saiki, kanggo nyerang negara anggota aliansi militer-strategis lan ngarep-arep ora ana sing bakal weruh. Apa sampeyan malah ngerti apa sing sampeyan omongake?

              perang karo NATO karo prilaku kuwi kabutuhan, lan sing bakal njaluk lyuli, ayo kang ndeleng
    3. kredo
      kredo 29 Juni 2022 18:19
      0
      Lan kita banjur naif panginten sing motto "Kamenangan bakal kita, kita bakal menang!", Iki motto kita.
      Nanging ora, suwe Jens lan Lisa lusuh uga seneng karo dheweke lan dheweke siap ngisi dalan karo mayat warga Ukraina kanggo nggayuh tujuan kasebut.
    4. Sibguest
      Sibguest 29 Juni 2022 19:24
      +2
      Persis ... padha ngempet ing ngisor buntut saben liyane - kaya bob.
    5. PPD
      PPD 29 Juni 2022 19:28
      0
      Ora, dheweke nyedhiyakake, kayane wassat
    6. isv000
      isv000 29 Juni 2022 20:22
      0
      Kutipan: Sergio_7
      Kita kudu nyiapake perang sing dawa, lan iki minangka sinyal kanggo Presiden Zelensky. Perang kudu mungkasi ing meja rembugan lan ing syarat-syarat Ukraina

      Aku ngerti! Dheweke lan Zelea ngudhunake bubuk sing padha !!

      mandheg Nah, pisanan Stolt sniffs lan banjur, he, Ze ...
    7. Komentar wis dibusak.
    8. wus 3x
      wus 3x 29 Juni 2022 21:21
      0
      Padha koyone sniffing wêdakakêna ngumbah, ana muni kasepen lan sterility mutlak ing tengkorak, bahan organik wis nguap malah kasunyatan sing sawetara zat ephemeral wis pingan dening 0. Negara kosong kosong .. ora malah vakum .. satus persen apa-apa. Paling ora ana bledug lintang ing telenging angkasa. Iki ora malah bledug kiwa - miber menyang irung liwat kuping lan miber metu 3 × 10 * 8 m / s, utawa Mungkin luwih cepet .. sing ngerti carane lagi ana, ing kasunyatan podo saka bosok non- gedhe saka subhumans.
    9. spektrum
      spektrum 29 Juni 2022 21:45
      0
      Salah siji bakal pindhah menyang Ukraina utawa wis ditransfer WMD.
  2. Juragan
    Juragan 29 Juni 2022 18:01
    + 24
    Pitakonan sing ora nyenengake saka warga Kremenchug. Bebener isih bakal metu ...
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 29 Juni 2022 18:12
      +8
      luwih akeh video kasebut kudu diterbitake - banjur bakal dadi bukti ing pengadilan babagan fasis
    2. isv000
      isv000 29 Juni 2022 20:25
      0
      Lan sadurunge iku, ora ana sing curiga yen peralatan kanggo tentara didandani ing pabrik iki?! Mbalik ing 2015, ana, kanthi gratis lan kanthi rajin, dheweke kerja ing Angkatan Bersenjata Ukraina ...
  3. polpot
    polpot 29 Juni 2022 18:04
    0
    Wong sing lara banget ing sirah, banget.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Mauritius
    Mauritius 29 Juni 2022 18:07
    +2
    Pesenku sing kuwat banget yaiku kita kudu luwih dhisik ngalahake Rusia, lan banjur rembugan
    Pesenku sing tenanan yaiku kita kudu ngrampungake NWO, tamparan lan ngukum kabeh boors saka NATO lan EU, nampa nyerah, lan sapa sing tumindak apik bakal nampa barang lan energi murah.
    1. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 29 Juni 2022 18:32
      0
      Ana sing murah, kanthi rega normal bakal ditampa, lan liyane kanthi rega sing larang.
  6. Yak28
    Yak28 29 Juni 2022 18:08
    +6
    Ana tradhisi sing ora bisa dirusak ing jagad iki, saben 100 taun, Eropa (lan saiki Amerika Serikat wis kejiret) kumpul dadi siji tinju militer sing kuat lan ora bisa dikalahake kanggo nyekel Rusia ing pasuryan lan tenang nganti 100 taun. .
    1. opuonmed
      opuonmed 29 Juni 2022 18:14
      +1
      Kutipan saka Yak28
      Ana tradhisi sing ora bisa dirusak ing jagad iki, saben 100 taun, Eropa (lan saiki Amerika Serikat wis kejiret) kumpul dadi siji tinju militer sing kuat lan ora bisa dikalahake kanggo nyekel Rusia ing pasuryan lan tenang nganti 100 taun. .

      padha wis nyiapake kanggo iki kanggo 20 taun
      1. Mauritius
        Mauritius 29 Juni 2022 18:48
        0
        Kutipan saka opuonmed
        padha wis nyiapake kanggo iki kanggo 20 taun

        Kurang kawruh babagan sejarah lan aritmetika. 45 taun wis liwati wiwit umur 77, padha duwe 20 taun maneh kanggo resuscitate Komplek militer-industri lan "battalion marching". Amerika Serikat lan Inggris pengin, wiwit umur 45, nanging ora resiko. Perang Korea nuduhake kemampuan MIG ing perang nglawan pengebom kanthi senjata nuklir. Banjur kita entuk roket nganggo hulu ledak nuklir .....
        1. opuonmed
          opuonmed 29 Juni 2022 19:39
          -1
          Nah, kaya iki)
    2. Zhan
      Zhan 29 Juni 2022 18:24
      0
      Kutipan saka Yak28
      Ana tradhisi sing ora bisa dirusak ing jagad iki, saben 100 taun, Eropa (lan saiki Amerika Serikat wis kejiret) kumpul dadi siji tinju militer sing kuat lan ora bisa dikalahake kanggo nyekel Rusia ing pasuryan lan tenang nganti 100 taun. .

      Muga-muga wektu iki kita bakal nyapih dheweke saka gelut lan ngoceh ing salawas-lawase ....
    3. Santa Fe
      Santa Fe 29 Juni 2022 20:03
      0
      Ana tradhisi sing ora bisa dirusak ing jagad iki, saben 100 taun, Eropa (lan saiki Amerika Serikat wis kejiret) kumpul dadi siji tinju militer sing kuat lan ora bisa dikalahake kanggo nyekel Rusia ing pasuryan lan tenang nganti 100 taun. .

      Kanggo perang apa wae format lan jumlah peserta, aturan ing ngisor iki ditrapake kanggo Rusia:

      Yen Anglo-Saxon ana ing sisih kita, kita mesthi menang (1812, WWII)

      Yen Anglo-Saxon ndhukung sisih liya, mula kita kalah (perang Krimea, Rusia-Jepang, Finlandia)
      1. Vlad-mir
        Vlad-mir 29 Juni 2022 21:52
        -1
        Kanggo telung perang sing dikira kalah, iki minangka Lie liberal. Sacara militer, perusahaan Krimea utawa Rusia-Jepang ora ilang. Liberal pro-Kulon ing Kantor Luar Negeri lan liya-liyane wis nindakake kabeh sing bisa kanggo kalah Politik. Ing cendhak, nyerah. Conto Surrender ing pungkasan 30 taun aku ngerti sampeyan ngerti. Kudu ngerti.
  7. Scipio
    Scipio 29 Juni 2022 18:08
    0
    Dreamer, sampeyan nelpon kula
  8. nnm
    nnm 29 Juni 2022 18:08
    0
    Aku ora pengin ngrembug kabar adhedhasar data saka UkroSMI, nanging aku seneng krungu saka sisih kita refutation informasi sing sak ijol-ijolan dina kita menehi Ukraina 43 punishers saka Azov. Muga-muga iki goroh, nanging sawise Tyra aku njaluk bantahan resmi ...
    1. Ryazanets87
      Ryazanets87 29 Juni 2022 18:23
      +2
      Ora ana bantahan, lan kemungkinan ora bakal ana - dheweke bakal resmi "meneng". Yen ora kanggo informasi saka sisih Ukrainia, padha ora bakal ngerti ing kabeh.
    2. Pytnik
      Pytnik 29 Juni 2022 18:40
      +8
      Ora bakal ana sing mbantah, amarga Kepala DPR wis konfirmasi ijol-ijolan
  9. Nesu66
    Nesu66 29 Juni 2022 18:10
    +1
    Apa dheweke wis nambani lichen?
  10. Novosibirsk
    Novosibirsk 29 Juni 2022 18:11
    -1
    Aku bungah yen NATO wis dadi bodho
    1. gansales
      gansales 29 Juni 2022 18:38
      -1
      Kutipan: Novosibirsk
      Aku bungah yen NATO wis dadi bodho

      Lan pengecut wedi langsung ngancam, mung ngeruk ilat, nanging ngalahake Zelya karo pecut kanggo drive rekrut kanggo rojo pati, etc.
      1. Essex62
        Essex62 29 Juni 2022 19:41
        0
        Ing kana dheweke ngusir wong Rusia menyang Nazi, ora kanthi cara apa wae. Ora ana sing obah, saka kasunyatan kasebut? Padha duwe sethitik kasempatan kanggo urip. Yen sampeyan nolak, dheweke bakal mateni ing omah, yen sampeyan lunga, bakal mateni pasukan Federasi Rusia. Iku apik yen sampeyan bejo nyerah.
        Power break wong liwat dhengkul, spits ing kepinginan lan kapercayan.
        1. gansales
          gansales 29 Juni 2022 19:59
          -1
          Kutipan: Essex62
          Padha duwe sethitik kasempatan kanggo urip. Yen sampeyan nolak, dheweke bakal mateni ing omah, yen sampeyan lunga, bakal mateni pasukan Federasi Rusia. Iku apik yen sampeyan bejo nyerah.

          Dheweke nggawe pilihan ing 2014, banjur nalika wong Yahudi sabanjure dipilih minangka kondom .. Apa kita kudu simpati lan melas maneh?
          Sakbenere kabeh Ukraina mlumpat, malah sing ora pengin .. A Bunch saka video, etc.
          Slogan ing gilyaga lan Putin la la la ... Nindakake tumindak duka
          Kita teka ... prajurit
          Iki lagu sing diterbitake ing 23.02.2022/XNUMX/XNUMX

          Bab kasebut menyang jiwa Rusia!
          1. Essex62
            Essex62 30 Juni 2022 10:49
            0
            gansales
            Iku dudu pilihane. Iku dileksanakake marang wong-wong mau kanthi kekuwatan, kanthi rasa wedi. Ora saben wong, kekandelan usus, ngidini sampeyan tangi lan mati. Sawetara, jujur.
            Padha uga dileksanakake pilihan ing kita, hucksters - repainted anggota saka CPSU.
            Lan apa sing ana ing jiwa wong Rusia ... Sampeyan mung ndeleng sisih siji. Lan beda, ing jiwa. Ngobrol karo akeh wong. Nalika pegulat wis ora dipunwiwiti kanggo ngencengi ngawut-awut, babar blas, wong luwih utawa kurang frank. Aku krungu macem-macem.
        2. Repellent
          Repellent 29 Juni 2022 20:02
          -4
          Kutipan: Essex62
          Ing kana dheweke ngusir wong Rusia menyang Nazi, ora kanthi cara apa wae. Ora ana sing obah, saka kasunyatan kasebut?

          Nalika Nazi ngrebut komunis, aku meneng: Aku dudu komunis. Nalika dikunjara Demokrat Sosial, aku meneng: Aku dudu Demokrat Sosial. Nalika padha nyekel anggota serikat pekerja, aku meneng: Aku dudu anggota serikat pekerja. Nalika padha teka kanggo kula, ora ana wong sing njaluk syafaat kanggo aku

          Apa ora ngelingake sampeyan?
  11. bandabas
    bandabas 29 Juni 2022 18:12
    +1
    Minangka Ostap Bender iso lali ngandika. "Saka kupinge kuldi mati."
  12. opuonmed
    opuonmed 29 Juni 2022 18:13
    -2
    wis ing kabeh warta padha ngandika lan nuduhake yen padha ngandika perlu kamenangan ing paprangan! kabeh dongeng wis rampung, wektune kanggo mbukak mripat kanggo kita sing percaya yen dheweke ora kaya ngono)))
  13. Negruz
    Negruz 29 Juni 2022 18:13
    +1
    Kita kudu nyiapake perang sing dawa

    Lan akeh ing VO pengin "cepet-cepet kaya limang atus" ...
  14. cemeng
    cemeng 29 Juni 2022 18:15
    0
    Ya, dheweke pancen optimis! am
    1. kot423
      kot423 29 Juni 2022 18:20
      -1
      Kutipan saka blackcat
      Ya, dheweke optimis.

      Sampeyan ora bener. Mung lichen wis tekan titik sing diarani otak ...
    2. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 29 Juni 2022 18:34
      0
      Bug tartamtu.
  15. kakvastam
    kakvastam 29 Juni 2022 18:20
    +2
    Mungsuh wis siyap kanggo perang dawa, lan kita isih duwe sawetara jinis operasi ...
    Lha, ora ana sing keplok-keplok nganggo tangan siji, wis wayahe mandeg ngempet karo rasa marem lan uga nyiapake.
    Perang kita karo Kulon iku siji kanggo loro.
  16. duschman80-81
    duschman80-81 29 Juni 2022 18:21
    +1
    Wujude lan omong-omongan kuwi ndadekna kesan wong sing ora sehat... Bisa uga dheweke ngrokok apa-apa, bisa uga nyusup karo badut, bisa uga mung lara.
  17. tatarin1972
    tatarin1972 29 Juni 2022 18:21
    0
    Rahayu wong kang pracaya!
  18. ZAV69
    ZAV69 29 Juni 2022 18:21
    -1
    Dadi apik!!! Ora ana alesan kanggo mandheg separo. Kita kudu ngresiki sampah iki
  19. ximkim
    ximkim 29 Juni 2022 18:24
    -2
    Kutipan saka nnm
    Aku ora pengin ngrembug kabar adhedhasar data saka UkroSMI, nanging aku seneng krungu saka sisih kita refutation informasi sing sak ijol-ijolan dina kita menehi Ukraina 43 punishers saka Azov. Muga-muga iki goroh, nanging sawise Tyra aku njaluk bantahan resmi ...

    Iki duweke dhewe (kaya sing dicritakake), lan dudu perang, bakal ana akeh perkara sing nggumunake, lan apa wae bisa kedadeyan.
  20. gansales
    gansales 29 Juni 2022 18:25
    -1
    kita kudu ngalahake Rusia dhisik, banjur rembugan

    Dheweke wis ngancam ing teks biasa .. Muga-muga kabeh wong ngerti apa sing bakal kedadeyan ing Rusia?
    Hitler bakal dadi taman kanak-kanak ...
    Kebencian iki marang Rusia wis kedadeyan wiwit jaman Perang Salib Teutonik nglawan Rusia.
    1. poquello
      poquello 29 Juni 2022 20:28
      0
      Kutipan saka gansales
      Ya, muga-muga kabeh wong ngerti apa sing bakal kelakon ing Rusia?

      Federasi Rusia saka Kyiv bakal ndhikte Nate menyang ngendi dheweke kudu lunga
      1. gansales
        gansales 29 Juni 2022 20:35
        0
        Kutipan saka poquello
        Kutipan saka gansales
        Ya, muga-muga kabeh wong ngerti apa sing bakal kelakon ing Rusia?

        Federasi Rusia saka Kyiv bakal ndhikte Nate menyang ngendi dheweke kudu lunga

        Kabeh iku minangka ngirim lan boten liya .. Karya arep intensif ing arah iki hi
  21. 16112014nk
    16112014nk 29 Juni 2022 18:26
    +1
    Wong Eropa kudu sinau sejarah. Lan Rusia bakal maneh dadi tutor.
  22. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    +1
    Konflik ing Ukraina bakal rampung karo rembugan, kahanan bakal dictated dening Kyiv

    ***
    Kyiv bakal ndhikte syarat-syarat nyerah.
    Carane!...
    ***
  23. Wong Saka Afar
    Wong Saka Afar 29 Juni 2022 18:30
    0
    Dheweke ora percaya maneh karo omongane. Ing sukses padha bisa wara-wara sing ukoreykh wis diusir kita lan ing wayahe wis ngresiki Siberia - persis crita bedtime padha, supaya saben wong bisa nyuda trembling ing dhengkul saka pesti mati dhewe.
  24. kventinasd
    kventinasd 29 Juni 2022 18:34
    +4
    Badut iki wis pengin nyoba otot dada ing G7. Asil isih padha.
  25. Artillerieunteroffizier
    Artillerieunteroffizier 29 Juni 2022 18:35
    0
    "Dictated dening Kyiv" ... dheweke nduweni rasa humor. Mungkin dheweke uga bisa terapi karo Zelensky ing asylum gila.
  26. MaxKruh
    MaxKruh 29 Juni 2022 18:37
    0
    Bla, bla, bla..
  27. wandlitz
    wandlitz 29 Juni 2022 18:44
    +2
    Kita kudu nyiapake perang sing dawa, lan iki minangka sinyal kanggo Presiden Zelensky. Perang kudu mungkasi ing meja rembugan lan ing syarat-syarat Ukraina
  28. Zaurbek
    Zaurbek 29 Juni 2022 18:44
    +4
    Aku rumangsa kudu mandheg main. Sampeyan kudu ngalahake kabeh pimpinan lan ngilangi sentralisasi Ukraina. Nganti gubernur ... Lan pimpinan Kementrian Dalam Negeri
    1. gansales
      gansales 29 Juni 2022 20:45
      +1
      Kutipan saka Zaurbek
      Aku rumangsa kudu mandheg main. Sampeyan kudu ngalahake kabeh pimpinan lan ngilangi sentralisasi Ukraina. Nganti gubernur ... Lan pimpinan Kementrian Dalam Negeri

      Aku pengin lan prick, kaya sing dikandhakake, nanging iki bakal dadi kertu trump kanggo Kulon lan Natsiks liyane ..
      Inggih, elinga, Ukraina kalah metu paling saka komandan ing Donbass (utamané Zakharchenko, etc.) Dadi apa? Novorossiya malah tambah akeh..
      Lan kita butuh Zelensky, badut getih, urip, kaya Valtsman lan Turchinov, lsp.

      Aku uga ngarep-arep Staff Umum kita.. Aku manawa iku bakal miwiti enggal
      1. Zaurbek
        Zaurbek 29 Juni 2022 21:49
        -1
        Wong sing ora duwe aturan luwih gampang ditangani tinimbang tentara terpusat. Lan luwih lan luwih angel kanggo Kulon kanggo nyedhiyakake
      2. Komentar wis dibusak.
  29. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 29 Juni 2022 18:47
    -1
    Wah.. iku kapercayan)
  30. AdAstra
    AdAstra 29 Juni 2022 18:49
    -1
    Menarik, ngendi kabar babagan 43 warga Azov sing diijolke?
  31. ROSO 42
    ROSO 42 29 Juni 2022 18:52
    +4
    Dina iki, Barat wis jelas marang Rusia lan Putin yen ora bakal netepi aturan hukum maneh, nanging mung bakal ngejutake kita SETIAP HARI ing bentuk larangan lan boikot ...
    Lan kita isih ngrembug babagan carane rascals ...
    Endi jawabane?
    1. Negruz
      Negruz 29 Juni 2022 20:09
      -2
      Apa "legalitas"?
      1. ROSO 42
        ROSO 42 30 Juni 2022 01:16
        +2
        Kutipan saka Negruz
        Apa "legalitas"?

        Sadurunge sarujuk. Nggawe norma lan hak internasional. Kanggo Rusia, lapangan non-legal ditemtokake. Tanpa basa-basi, spontan.
        1. Negruz
          Negruz 30 Juni 2022 09:31
          0
          Sadurunge sarujuk. Nggawe norma lan hak internasional. Kanggo Rusia, lapangan non-legal ditemtokake. Tanpa basa-basi, spontan.

          Sampeyan ngerti, yen sampeyan mbukak definisi tumindak hukum internasional, mula kuncine yaiku "koordinasi wasiat" (perjanjian) ...
          Tegese, ing hubungan internasional, hukum lan legalitas ana anggere pihak setuju karo kahanan iki - ora ana liyane ....
          Nanging aku ora pengin - negara sing berdaulat ....
          Dadi aku ngerti sampeyan kanthi sampurna, nanging nyurung "legalitas" ora produktif ....
          Yen sampeyan duwe Yao lan papan ing Dewan Keamanan PBB - negara kasebut manggon ing salah sawijining negara "legalitas", nalika mung ana Yao - ing liyane, nalika ora ana sing ana - ing katelu ....
          Lan ing "teori" - saben wong padha ...
          hi
  32. Rt-12
    Rt-12 29 Juni 2022 18:52
    0
    kahanan bakal dictated dening Kyiv

    Ngguyu kemekelen.
  33. tTshka
    tTshka 29 Juni 2022 18:52
    0
    Dodik berkacamata... Lungguh apa?! wong bodho
  34. sat2004
    sat2004 29 Juni 2022 18:54
    0
    Kanggo wektu sing suwe, nganti anggota NATO pungkasan, Ukraina wis ngerti yen kabeh wis mboko sithik ditransfer menyang panangkaran, lan Nazi menyang Bendery, saiki kita ngenteni nganti NATO ngerti.
  35. sgrabik
    sgrabik 29 Juni 2022 18:55
    0
    Stoltenberg iki mung dolbo apik tenan ..b, wis climbing metu saka kulit, kabeh nyoba kanggo pass off angen-angen, kang mikir sing Rusia bisa wedi lan meksa nemtokke karsane marang dheweke, padha isih wong aneh, ing tembung, kanggo sijine iku mildly, lagi eccentrics.
  36. tatra
    tatra 29 Juni 2022 18:55
    -3
    Kanggo warta "urya-patriot" saka "Musim Semi Rusia".
    Direktorat Intelijen Utama Departemen Pertahanan Ukraina nyatakake yen ijol-ijolan tahanan paling gedhe wiwit wiwitan operasi khusus ditindakake, nalika Ukraina ngasilake 144 prajurit.

    Saka jumlah kasebut, 95 saka Azovstal, kalebu 43 prajurit saka resimen Azov.
    Lan Pushilin dikonfirmasi iki.
    1. Xanatos
      Xanatos 29 Juni 2022 19:17
      0
      Sing, kasunyatan sing kita diijolke iku isin?
      1. tatra
        tatra 29 Juni 2022 19:23
        -9
        Haha, iki persis jawaban sing dakgoleki. Apa jenis mungsuh komunis sing primitif lan bisa ditebak. Wiwit jaman Perestroika, dheweke wis mbuktekake manawa pancen normal kanggo "ngganti sepatu kanthi mlumpat." Lan wong-wong sing ing kene padha ngucapake yen kabeh "Azovites" kudu dieksekusi saiki bakal ngucapake kanthi bebarengan yen pancen bener yen dheweke dibebasake. Sawise kabeh, kabeh iki kanggo mbebasake tawanan perang Rusia.
  37. yowis
    yowis 29 Juni 2022 18:57
    0
    Katz takon hello.
  38. roket757
    roket757 29 Juni 2022 18:59
    +1
    Stoltenberg: Konflik ing Ukraina bakal mungkasi karo negosiasi, kahanan bakal didikte dening Kyiv
    . Psis ngomong ... ora tanggung jawab kanggo tembung, malah ora kelangan apa-apa.
  39. cahya valentine
    cahya valentine 29 Juni 2022 18:59
    +1
    Thanks kanggo Jens lan liya-liyane, perang donya katelu ora dadi fatamorgana maneh ... nanging kabeh babagan "Ukraina", ing ngendi "conceitors" sing semangat ora ragu-ragu nganggo tato nganggo kutipan saka Hitler Adolf ...
    Mbok menawa wong Eropa mbutuhake cara kasebut, nanging ora bakal ana rembugan babagan syarat Ukraina.
    Kita butuh pameran teknologi NATO sing dikalahake!
    Lan liyane PR lan pengaruh ing Ukrainians sing kita ora perang karo wong-wong mau.
  40. tank64rus
    tank64rus 29 Juni 2022 19:07
    0
    "..tema utama kang ana perang ing Ukraina "kanggo mburi pait" lan kamenangan indispensable Kyiv." Padha kelalen lagu saka abad pungkasan: "Oh, lan apa aku kudu mburi sing bakal kuburan." Ngelingake.
  41. Yaro Polk
    Yaro Polk 29 Juni 2022 19:09
    +2
    Lichen mbayangno awake dhewe dadi Napoleon utawa Hitler sing anyar.
  42. kulemin0025gmail.com
    kulemin0025gmail.com 29 Juni 2022 19:15
    0
    wah! Ing perang karo Rusia - EU. NATO, UWB utawa Quarter 95? lol
  43. Ryaruav
    Ryaruav 29 Juni 2022 19:15
    0
    sampeyan malah ora kudu nggatekake pratelan saka imbecile iki, kanggo kabeh wektu dadi ketua ing NATO, dheweke ora ngomong apa-apa sing pinter.
  44. Eug
    Eug 29 Juni 2022 19:25
    -2
    Inggih, yen Tsarev (menarik, dheweke nemokake utawa ora nganggep perlu kanggo mangerteni tanggal wiwitan Perang Patriotik Agung - yen wis suwe, dheweke ora bisa mangsuli pitakonan iki ing udara) wiwit ngomong babagan rembugan antarane Ukraina lan Rusia (bener, Autumn) - banjur, paling kamungkinan, iku rembugan sing Moscow dianggep minangka pilihan paling apik kanggo mungkasi musuhan. Pitakonan babagan syarat-syarat sapa sing bakal ditindakake ....
  45. Andriuha077
    Andriuha077 29 Juni 2022 19:25
    +1
    "Ukraina ora bakal bisa ngebom sapa wae amarga militer Ukraina ora bakal ana maneh. Kabeh peralatan sing ditampa bakal dirusak utawa dipasrahake menyang Rusia. Nalika DPR nganakake arak-arakan kamenangan, bakal ana parade teknologi Barat sing dawane kilometer.

    William Scott Ritter, Jr. (miyos Juli 15, 1961, Gainesville, Florida) minangka analis militer Amerika. Inspektur senjata PBB ing Irak (1991–1998).
    youtube.com/results?search_query=Scott+Ritter
    t.me/dimsmirnov175/34568
  46. ngerti-iku-loro
    ngerti-iku-loro 29 Juni 2022 19:28
    0
    Ya, ya))) Ing kahanan Ukraina ...))) Lan kahanan Ukraina bakal kaya iki, ninggalake kita paling ora Lviv ...)))) sedulur
  47. sat2004
    sat2004 29 Juni 2022 19:28
    0
    Sapa sing bisa ngandhani aku saka pendhapa endi?
  48. hohohol
    hohohol 29 Juni 2022 19:29
    +1
    Stoltenberg: Konflik ing Ukraina bakal mungkasi karo negosiasi, kahanan bakal didikte dening Kyiv

    Sapa sing dikandhakake kabeh iki, sapa sing ngrungokake omong kosong iki?
  49. Vic Vic
    Vic Vic 29 Juni 2022 19:51
    +2
    Umumé, kahanan padha karo nalika wong mendem asu marang pepadhamu. Pisanan padha wungu, dilatih asu ala lan rabid ing doorstep kita. Asu kasebut terus-terusan ngorok, kesusu, nyoba nyopot.
    Saiki sing duwe asu wis ora karuwan maneh, nadyan remuk, yen mung sadurunge roh mati, nyakot tanggane.
  50. AML
    AML 29 Juni 2022 19:53
    +3
    Kutipan: Andriuha077
    Ukraina ora bakal bisa ngebom sapa wae


    Ing Kiev, liwat jotosan saka bliskavka a, Mudhun menyang kedhul, є korban

    Ngartekne. Amarga ana petir ing cedhak Kiev, jembatan ambruk. Ana korban

    Katon yen alam uga kaget karo kedadeyan kasebut.