Review militèr

Institut Amerika: Tindakan Angkatan Bersenjata Rusia ing wilayah Kharkiv nuduhake yen Rusia duwe ambisi ing njaba Donbass

71

Institut Amerika kanggo Studi Konflik Militer ISW nerbitake ringkesan dhewe babagan kahanan ing ngarep operasi khusus Rusia.


Laporan kasebut nyatakake yen pasukan Rusia wis mapan ing dalan E40, sing nyedhaki Bakhmut (jeneng Kiev kanggo Artyomovsk ing DPR).

Saka ringkesan saka American Institute for the Study of War:

Kawontenan punika lumampah kanthi cara ingkang sapunika wadya-bala rusia sagêd ngupados ngêdalakên serangan langsung dhatêng Bakhmut.

Kacathet uga yen Angkatan Bersenjata RF nindakake operasi nyerang ing sisih lor Kharkov. Tumindak angkatan bersenjata Rusia iki diinterpretasikake minangka "ambisi teritorial Rusia ngluwihi wates Donbass."

Saka ringkesan ISW:

Pasukan Rusia uga terus pindhah menyang Slavyansk saka wilayah Kharkov.

Kacathet yen meh kabeh "prestasi Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Kharkiv Angkatan Bersenjata Federasi Rusia dikurangi dadi nol."

Nyoba ditindakake kanggo mbela formasi bersenjata Ukrainia ing wilayah desa Krestishche. Iki minangka pinggiran kulon Slavyansk. Serangan tentara meriem Rusia ing wilayah sing dikuwatake ing kono ing wulan-wulan kepungkur, kaya sing dikandhakake, kanthi cara ngalahake pasukan mungsuh.
71 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 30 Juni 2022 09:07
    + 32
    Sawise 4 sasi SVO kita, Amerika wiwit ngira-ngira apa wae. Ora muspra yen Divisi Pskov Airborne Pengawal 76 saka Ordo Suvorov dilarang mlebu ing Amerika Serikat ing dina liyane. Apa dheweke kena infeksi saka Balts ?
    1. Canecat
      Canecat 30 Juni 2022 09:17
      + 23
      Kutipan saka: tralflot1832
      Iku ora kanggo apa-apa sing 76th Guards Airborne Pskov Division saka Ordo Suvorov bubar dilarang mlebu ing Amerika Serikat.

      Dheweke ora mikir babagan iki ... iki wong lanang sing ora njaluk ijin mlebu ... ngguyu
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 30 Juni 2022 10:01
        0
        Kutipan saka Canecat
        Kutipan saka: tralflot1832
        Iku ora kanggo apa-apa sing 76th Guards Airborne Pskov Division saka Ordo Suvorov bubar dilarang mlebu ing Amerika Serikat.

        Dheweke ora mikir babagan iki ... iki wong lanang sing ora njaluk ijin mlebu ... ngguyu

        Aku seneng karo tembung M. Zadorny babagan dheweke: "padha bodho, bisu." Nalika sampeyan ndeleng sirahe sing ngomong lan krungu omongane, sampeyan ngerti kabeh makna sing dilebokake ing tembung kasebut.
        1. Pavel73
          Pavel73 30 Juni 2022 10:11
          +5
          Padha ora bisu. Padha boneka. Lan dheweke ujar apa sing dibutuhake ing mburine. Pimpinan bayangan lan presiden Pinokio - iki carane kabeh sistem kekuwatan ing Kulon dibangun.
          1. sansan2
            sansan2 30 Juni 2022 10:27
            +7
            Ya ora, mung wong bodho, mung ngrungokake omongane pejabate utawa mung wartawan, akeh-akehe teks sing ora ana gunane.
            1. Tatiana
              Tatiana 30 Juni 2022 11:12
              0
              Saka ringkesan saka American Institute for the Study of War:
              Kacathet uga yen Angkatan Bersenjata RF nindakake operasi nyerang ing sisih lor Kharkov. Tumindak angkatan bersenjata Rusia iki diinterpretasikake minangka "ambisi teritorial Rusia ngluwihi wates Donbass."

              Yagene Barat kudu kuwatir banget babagan iki?
              Barat dhewe karo KRIMINAL MILITER saka rezim Nazi Kyiv sing kudu disalahake!
              Apa Rusia njaluk Russophobic rakus Kulon kanggo mbatalake pasukan NATO saka tapel wates kulon Rusia menyang lokasi buffer ing 1997 relatif kanggo Rusia? Dheweke ora njupuk!
              Ing pangertèn iki, Humpback West mung mbenerake kuburan.

              Dadi saiki ora ana apa-apa kanggo West sing susah banget, yen kabeh sabab ala ing Ukraina asalé saka wong saka awal banget!
              Kaya sing dicritakake, yen sampeyan nyopot sirah, sampeyan ora nangis amarga rambute!
              1. volodimer
                volodimer 30 Juni 2022 16:51
                +1
                Lan kanggo aku,
                diinterpretasikake minangka "ambisi teritorial Rusia ngluwihi wates Donbass"

                Ya, supaya wong-wong mau nerangake apa sing dikarepake. Ya, Rusia duwe ambisi ngluwihi watesan kasebut. Iki "ambisi": ora duwe negara NATO cedhak tapel wates kita. Wong borjuis biyen pengin duwe sabuk penyangga ing antarane kita lan dheweke.
                Lan saiki lagi menek menyang tapel wates kita. Finns nggantheng munggah menyang noose maneh. Dheweke milih politisi saka wong sing ora ngerti sejarah. Inggih, tegese bakal ana target liyane.
                Sing dicap lawas isih bakal mati. Ketoke narik, nganti wayahe kita kamenangan.
                Kanggo pindho preian.
            2. SKVichyakow
              SKVichyakow 30 Juni 2022 13:03
              0
              Kutipan saka sansan2
              Ya ora, mung wong bodho, mung ngrungokake omongane pejabate utawa mung wartawan, akeh-akehe teks sing ora ana gunane.

              Semono uga maksudku.+ kanggo komentar.
            3. gjkrjdybr50
              gjkrjdybr50 30 Juni 2022 15:11
              0
              Nuwun sewu kula mlebet, nanging wicaranipun, sanajan sampun dipunterjemahaken ing basa Rusia, tetep kedah dipun jarwakaken dhateng manungsa. Sawetara "validasi" karo "verifikasi" ana regane.
          2. uyeri
            uyeri 1 Juli 2022 04:29
            -2

            Pavel73, ALL negara, kajaba Korea Lor lan Belarus, langsung ndhukung larangan covid.
            1. Pavel73
              Pavel73 1 Juli 2022 07:02
              +2
              Aku dhewe wis kena Covid. Aku konfirmasi: iki dudu fiksi lan dudu "flu prasaja". Bab kasebut serius, ala, lan aku ora percaya yen asale saka alam. Iki ora kedadeyan sadurunge. Wong lan sakperangan alesan dirilis. Mbok menawa kanggo meres kabeh jagad. Delengen, padha ngomong, kita durung bisa nindakake!
              1. uyeri
                uyeri 2 Juli 2022 05:37
                -2
                mula aku pitutur marang kowe bab sing padha, lan kabeh pamrentah, sanajan beda-beda, dumadakan manunggal, ana sing "ngyakinake" babagan iki.
        2. kakvastam
          kakvastam 30 Juni 2022 11:57
          +2
          Dheweke pinter main wong bodho.
          Wong bodho ora bisa ngalahake peran kasebut

          Dheweke ora bodho, dheweke ngurmati Sun Tzu, lan dheweke mulang yen perang minangka cara ngapusi: "yen sampeyan kuwat, pura-pura lemah", lsp.
          Aja njupuk game ing Nilai nominal.
    2. aszz888
      aszz888 30 Juni 2022 09:20
      +5

      tralflot1832 (Andrey S.)
      Dina iki jam 09:07
      ANYAR
      +3
      Sawise 4 sasi NWO kita, Amerika wiwit ngira-ngira apa wae. Ora muspra ing dina liyane dilarang mlebu ing wilayah Amerika Serikat saka Divisi Pskov Airborne Pengawal kaping 76 saka Ordo Suvorov kanthi kekuwatan lengkap.Saka negara Baltik infèksi?
      Merikatos duwe kaya ngono! Aku uga kaget, kanggo sijine iku entheng. Nanging ora ana apa-apa, kita ora bangga, yen ana - kita tanpa undhangan
      1. NIKNN
        NIKNN 30 Juni 2022 09:23
        +5
        Iku misale jek kanggo kita yen keamanan negara kita penting, nanging ora masalah ngendi iku bakal ngluwihi. Amerika ing saindhenging donya duwe kapentingan lan ancaman, supaya ing rag, nanging padha ora ngerti carane.
        1. novel66
          novel66 30 Juni 2022 09:47
          +3
          ya padha ora bisa.

          lan padha ora pengin sinau. Kolya hi
          1. NIKNN
            NIKNN 30 Juni 2022 10:30
            +1
            Sampeyan kudu ngajar kanthi paksa, amarga akeh wong sing ora ngerti bisa ditinggalake ing taun kapindho utawa diusir kanthi lengkap, supaya sampeyan ora bakal ngusir nganggo kain kotor ...
            Hello Roma! hi
    3. angkot 11
      angkot 11 30 Juni 2022 09:23
      +4
      Dheweke mung ora kejawab Kherson) Utawa wong Estonia nggawe laporan)
      1. Olgerd Gediminovich
        Olgerd Gediminovich 30 Juni 2022 11:38
        0
        Dheweke katon mung duwe peta Ukraina sisih lor.
        Lan wilayah Kherson lan Zaporozhye.
    4. dmi.pris
      dmi.pris 30 Juni 2022 09:56
      0
      Ya, ora ana sing mbatalake dina kunjungan Paratrooper ... wassat
      1. gjkrjdybr50
        gjkrjdybr50 30 Juni 2022 15:13
        0
        "Lha, ora ana sing mbatalake dina kunjungan paratrooper ...", dina budhal.
    5. Vladislav Vladislav_2
      Vladislav Vladislav_2 30 Juni 2022 11:24
      0
      Aku bakal muni kaya tantangan. Lan ngerti kegiatan 76th ing kutha lan "Birch", aku ora bakal menehi saran marang Amerika kanggo nindakake iki.
      1. Aleksandral
        Aleksandral 30 Juni 2022 12:53
        0
        Rincian liyane mangga.
  2. lengen
    lengen 30 Juni 2022 09:07
    +3
    "Ambisi njaba Donbass". Iku becik sing padha deigned kanggo "guess".
    1. 30 ing
      30 ing 30 Juni 2022 09:47
      0
      Quote: lengan
      "Ambisi njaba Donbass". Iku becik sing padha deigned kanggo "guess".

      Aku dhewe kaget ing kapinteran ... Ora ketompo carane kabeh Omerigan Institute panginten ... Inggih, bodho!
    2. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 30 Juni 2022 09:56
      0
      Quote: lengan
      Iku becik sing padha deigned kanggo "guess".

      Ora liya, dheweke duwe kapten "Obviousness" ing jabatane diganti dening Admiral "Yasen ..."
  3. AIK05
    AIK05 30 Juni 2022 09:09
    +5
    Apa ambisi, kita njupuk adoh kabeh kita, kang sauntara dikuwasani dening Nazi, kita uga bakal njaluk menyang Westerners, lan banjur kita bakal mikir apa kahanan lan ngendi kanggo nampa nyerah.
    1. geosun
      geosun 30 Juni 2022 09:13
      +2
      Bener. Finlandia minangka bagéan saka Kakaisaran Rusia, kayata Polandia lan negara Baltik. Jerman lan Inggris uga duwe kita, kanthi hak getih tsars Rusia, lan Denmark umume minangka papan lair saka Rurik, yaiku, utamane wilayah kita.
      1. Alexeevich0010
        Alexeevich0010 30 Juni 2022 09:21
        +1
        Mozavshans umume manggon ing sadawane Laba (yaiku, Elbe) ...
        1. kucing Rusia
          kucing Rusia 30 Juni 2022 20:08
          0
          Kutipan: Alexeevich0010
          Mozavshans umume manggon ing sadawane Laba (yaiku, Elbe) ...

          Peta tanah Polandia abad kaping 10-11.
          Mazowshan - mapan ing sadawane dalan tengah Vistula
          Miturut Labe (Elbe) - mapan Lusatian Serbia
          Mazovian Principality - ana saka 1138 nganti 1526.
          hi
      2. ugol2
        ugol2 30 Juni 2022 10:43
        +7
        Lan California lan Alaska!
  4. Mauritius
    Mauritius 30 Juni 2022 09:11
    +4
    Institut Amerika: Tindakan Angkatan Bersenjata Rusia ing wilayah Kharkiv nuduhake yen Rusia duwe ambisi ing njaba Donbass
    Punika omong kosong. wong bodho Punika ngandika, denazification saka kabèh Little Rusia. Polandia lan sprats liyane, iki mengko. Saiki kita meneng babagan Jerman.
  5. Arcady007
    Arcady007 30 Juni 2022 09:12
    0
    Sawise pernyataan Putin yen pembebasan Donbass lan keamanan Rusia minangka tujuan utama operasi khusus kasebut,
    Apa bab mardika Donbass, pangayoman saka populasi manggon ing kono lan nggawe kahanan sing njamin keamanan Rusia.
    Putin nambahake yen ora pantes ngomong babagan wektu rampung operasi khusus, bakal salah kanggo nyetel.
    Rahangku ambruk.
    Siji langkah maju lan rong langkah mundur (Lenin).
    Pamit Odessa, Kharkov lan Dnieper bebarengan karo Transnistria.
    1. angkot 11
      angkot 11 30 Juni 2022 09:26
      +1
      Jancok logikamu. Malah yen sampeyan ngilangi kasunyatan sing mung duwe pendapat babagan kabeh iki, lan Putin ora ngandika siji tembung bab volosts iki ing tugas. Ora sepisan. Bukak pagelarane tanggal 24 Februari. Ora ana owah-owahan saka tembung kasebut. Nanging pikirake apa tegese tembung safety. Lan carane entuk.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 30 Juni 2022 09:59
      0
      Jaw ing panggonan, please. Apa jaminan keamanan Rusia kalebu? Ora LIQUIDATION saka ancaman iki? Lan ancaman iki bakal ilang kanggo sawetara ombone mung karo eliminasi misunderstanding wilayah.
      1. Hyperion
        Hyperion 30 Juni 2022 11:32
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Lan ancaman iki bakal ilang nganti sawetara mung kanthi ngilangi kesalahpahaman wilayah.

        Interpretasi apik saka tembung Putin. Aku pengin presiden duwe pikiran iki.
    3. Sergey Kuzmin
      Sergey Kuzmin 30 Juni 2022 20:06
      0
      Apa bab mardika Donbass, pangayoman saka populasi manggon ing kono lan nggawe kahanan sing njamin keamanan Rusia.
      Iki ora ateges manawa pasukan kita kudu maju menyang posisi sing dikuatake ... Ora ana sing mbatalake taktik perang maneuver. Nglewati lan ngubengi mungsuh ing wilayah benteng Donbass kanthi tujuan denazifikasi-demiliterisasi ing kasus iki kedadeyan. Yen sampeyan kudu nggawe detour kaya Kyiv, sampeyan kudu nindakake ...
  6. disimpen
    disimpen 30 Juni 2022 09:13
    +3
    Ambisi bakal nalika Baltik shudder, lan kabeh Ukraina mung kabutuhan abot.
  7. BARKAS
    BARKAS 30 Juni 2022 09:13
    +2
    Iki minangka tujuan ambisi NWO ing wong liya.
  8. Alex66
    Alex66 30 Juni 2022 09:17
    +2
    Kabeh bener, yen mung Donbas direbut maneh, sawise sawetara wektu Banderas bakal nyiapake lan perang anyar bakal diwiwiti, mung kontrol lengkap bakal ngatasi masalah perang mangsa.
    1. 30 ing
      30 ing 30 Juni 2022 09:51
      +3
      Kutipan: Alex66
      Kabeh iku bener, yen mung Donbass dijupuk maneh, sawise sawetara wektu, bandera bakal nyiapake lan perang anyar bakal diwiwiti, mung kontrol lengkap bakal ngatasi masalah perang mangsa ngarep.

      Ora Banderas dhewe bakal nyiapake. Dheweke uga ora pengin apa-apa ... Dheweke bakal dilatih kaya baya galak dening macem-macem Swedia lan Omerigan liyane. Tendhangan kanggo drive mati.
  9. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 30 Juni 2022 09:18
    +3
    Downs ... Apa padha njupuk ana saben dina?! ...
    Presiden superpower nuklir wis nemtokake kanthi jelas apa sing bakal rampung kapan lan ing ngendi. Lan iki degenerates, kajaba kanggo divisi saka wong liya, ora ana pikiran liyane teka ing atine.
    Sinau, pemuda - ana negara kuwi ing Amerika Serikat, snickering morons manggon ana, sing dibayar dening Washington Yahudi. Dheweke mung bisa nuduhake wong liya. Dheweke nyebat demokrasi - nalika "kabeh peserta" melu ing wong ing wiwitan. Kajaba iku, ing endi wae ing donya. "Demokrasi" digawe ing AS - iku siji kanggo kabeh. ... Nyatane, dheweke wis suwe banget njaluk ceret ing pasuryan. Lan periodik njaluk, saben wektu kuwat. Kita wis rampung tugas kita - sampeyan kudu break liwat plywood sing luwih. Aja gagal layanan! ... Kasus kaya ngono.
    1. aszz888
      aszz888 30 Juni 2022 09:24
      +1
      Corrosion_Inhibitor (Gromov Afanasy)
      Dina iki jam 09:18
      ANYAR
      +1
      Downs ... Apa padha njupuk ana saben dina?! ...
      Degenerates. ngguyu Apa liyane bisa nyana saka wong-wong mau.
  10. Arcady007
    Arcady007 30 Juni 2022 09:18
    -8
    Lan kenapa kita butuh Kharkov, yen kita wis njupuk apa sing dikarepake?
    1. nPuBaTuP
      nPuBaTuP 30 Juni 2022 09:36
      +1
      Apa sing dikarepake?
      Lan pendapat kita ora narik kawigaten sampeyan lan wong-wong kaya sampeyan kaya biasane ....
    2. dmi.pris
      dmi.pris 30 Juni 2022 10:01
      0
      Dheweke njupuk wong liya, lan iki duweke kita, sayang.
  11. Sasha1979
    Sasha1979 30 Juni 2022 09:19
    +1
    Tanpa Institut Amerika, kita ora bakal ngira ...
  12. aszz888
    aszz888 30 Juni 2022 09:22
    0
    Institut Amérika
    Tanpa instunwow)) ayo ngerteni. ngguyu Utamane ing Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia.
  13. Riwas
    Riwas 30 Juni 2022 09:25
    0
    Tumindak angkatan bersenjata Rusia iki diinterpretasikake minangka "ambisi teritorial Rusia ngluwihi wates Donbass."

    Iki diinterpretasikake kanthi nyatane Rusia ngerti yen Ukraina bakal mandhegake permusuhan mung yen ilang sebagian besar wilayah kasebut.
  14. Moneron
    Moneron 30 Juni 2022 09:28
    -4
    apa kharkiv?!....kene. Gusti Allah ngalang-alangi, kanggo nyusup menyang wates Donbass ... lan ana, sampeyan ndeleng, Banderlogs bakal condescend menyang rembugan .... mbok menawa ....
    1. Negruz
      Negruz 30 Juni 2022 10:41
      0
      Kharkiv minangka kutha ing wilayah sing diarani "Slobozhanshchina" ....
      Mapan ing Tsar Alexei Mikhailovich; Rusyns lan Cossack saka sisih tengen Ukraina mlayu menyang Slobozhanshchina, sing sadurunge dadi bagean saka Wild Field, sajrone periode sejarah sing diarani "Ruin" ing memori rakyat lan historiografi Rusia.
    2. gjkrjdybr50
      gjkrjdybr50 30 Juni 2022 15:18
      +1
      Sanalika sampeyan maca sawetara sampah ing VO, langsung dadi cetha yen salabon karo pengalaman 2 sasi ing VO nulis lan katon saka Sumeria.
  15. GNM
    GNM 30 Juni 2022 09:28
    +7
    Institut Amerika nemokake Amerika! Ing 4,5 sasi!


  16. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 30 Juni 2022 09:35
    0
    Apa dheweke mung ngerti saiki? Nalika padha ngomong babagan referendum ing wilayah Kherson, mesthine ora gampang.
  17. roket757
    roket757 30 Juni 2022 09:37
    0
    Institut Amerika: Tindakan Angkatan Bersenjata Rusia ing wilayah Kharkiv nuduhake yen Rusia duwe ambisi ing njaba Donbass
    Lan apa sing ORA NGERTI ing kene?
    Ngapurani niat, tumindak sing mbebayani, mbebayani, kudu duwe kemampuan dhewe kanggo nglawan, nglindhungi !!! ngleksanakake ing sembarang kesempatan, utawa malah nggawe ANY OPPORTUNITIES, ing kapentingan dhewe!
    Ora ana sing anyar ing umum! Ora jelas saka ngendi kagete, lan kenapa dheweke dadi nesu banget ???
  18. iki odessy
    iki odessy 30 Juni 2022 09:41
    0
    wawasan apa, apik tenan! yen personel kasebut lan kanthi "kawruh" kasebut kadhaptar minangka "institusi", saiki mung tingkat kawruh "ing Ukraina" ing ngisor iki. Iki minangka bilai, amarga padha ngukir donya kanggo awake dhewe. Time machine song dileksanakake dening warga Israel Makarevich - ideologi sing
  19. lopvlad
    lopvlad 30 Juni 2022 09:54
    0
    Kacathet uga yen Angkatan Bersenjata RF nindakake operasi nyerang ing sisih lor Kharkov. Tumindak angkatan bersenjata Rusia iki diinterpretasikake minangka "ambisi teritorial Rusia ngluwihi wates Donbass."


    minangka pumping saka sub-negara Ukraina dening West mundhak, ambisi wilayah Rusia mung bakal nggedhekake, amarga Putin bubar ngumumake goal "njamin keamanan Rusia" saliyane kanggo tujuan "demilitarization lan denazification saka Ukraina." Lan iki tegese. sing wewatesan Ukraina bakal pindhah adoh saka Rusia lan Donbass menyang kadohan ora bisa diakses kanggo senjata ditransfer lan ditransfer dening Kulon.
  20. APASUS
    APASUS 30 Juni 2022 09:59
    -1
    banjur Amerika wiwit curiga soko .................... uga, kabeh bener miturut Zadornov!
  21. kulemin0025gmail.com
    kulemin0025gmail.com 30 Juni 2022 10:15
    +2
    Punika bodho, lan wilayah Zaporozhye lan Kherson, apa iki - Donbass? Apa dheweke duwe analis saka Baltik sing direkrut ing kana? ngguyu
  22. Alexey-74
    Alexey-74 30 Juni 2022 10:25
    -1
    Mesthine, Rusia ora bakal ninggalake Kharkiv lan wilayah kasebut, amarga iki butuh wektu akeh analis AS. Ya, kita bakal njupuk wilayah Kherson karo Zaporozhye.
  23. svoit
    svoit 30 Juni 2022 10:51
    0
    Kacathet uga yen Angkatan Bersenjata RF nindakake operasi nyerang ing sisih lor Kharkov.
    nganti saiki iki mung gangguan, nanging sawise mbebasake LPR, kumpulan serius kudu ditindakake ing endi wae, ana sing nulis yen bakal ana ing njaba Donbass, nanging bisa uga iki bakal dadi pukulan saka Izyum menyang Barvenkovo ​​​​lan Slavyansk. Ora ana kekuwatan liyane, lan klompok iki wis meh rong wulan saiki. Inggih, saka kidul Ugledar kanggo Kurakhovo
  24. yowis
    yowis 30 Juni 2022 10:57
    0
    Tumindak Pentagon lan NATO nuduhake yen Amerika Serikat lan Brussels duwe ambisi ing wilayah Federasi Rusia.
  25. Darurat
    Darurat 30 Juni 2022 11:13
    -1
    Lviv-Warsaw-Berlin-Paris-Madrid-Lisbon. opo Nggoda, nanging kenapa? Nyuwun Muga-muga padha urip tentrem.
  26. Daverk
    Daverk 30 Juni 2022 11:56
    0
    Ha! ambisi iku: kabeh nganti "zapadeny". Lan sing paling minimal!
  27. Alex Kron
    Alex Kron 30 Juni 2022 12:04
    +2
    Carane naif. Apa iku? Apa padha mikir sing shelling bakal mandheg sawise mardika saka Donbass? Punika ngandika - demilitarization. Yen ora, wildlings ora bakal tenang. Utamane karo kanca-kanca sing kaya ngono.
  28. Paladin
    Paladin 30 Juni 2022 12:22
    0
    "Rusia duwe ambisi teritorial ngluwihi wates Donbass"

    Kabeh padha, Freud lawas bener, proyeksi murni saka awake menyang Rusia. Lan kabeh saka kasunyatan sing padha bingung utawa mung stupidly ora ngerti makna konsep.
    Rusia ora duwe ambisi, Rusia duwe tujuan
  29. Carlos Hall
    Carlos Hall 30 Juni 2022 13:46
    0
    ISW minangka alat liyane saka CIA, sanajan dikelola dening wong anyar amatir sing meh ora ngerti apa sing diomongake. Kharkov bakal dijupuk lan Odessa uga. Ora ana sing bakal nyuda kamenangan tentara Rusia sawise akeh korban lan ngwutahake getih.
  30. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 30 Juni 2022 19:57
    +1
    Kacathet uga yen Angkatan Bersenjata RF nindakake operasi nyerang ing sisih lor Kharkov. Tumindak angkatan bersenjata Rusia iki diinterpretasikake minangka "ambisi teritorial Rusia ngluwihi wates Donbass."
    Ora ana sing mbatalake taktik ngliwati lan ngubengi posisi sing dikubengi. Kita mangertos yen pasukan AS pancene pengin kita nyerang posisi sing dikuwasani kanthi langsung ... Nanging kita butuh - kanggo ngrusak bathuk ing lawang sing ditutup ing wilayah benteng?!
  31. ROSO 42
    ROSO 42 30 Juni 2022 22:10
    +1
    Institut Amerika: Tindakan Angkatan Bersenjata Rusia ing wilayah Kharkiv nuduhake yen Rusia duwe ambisi ing njaba Donbass

    Saiki, ing kahanan saiki, Rusia duwe hak kanggo ambisi babagan aksesi kabeh pendatang.
    Lan Rusia wajib nransfer wong-wong sing ngganggu proses iki menyang kategori mungsuh potensial lan nglawan kabeh cara lan sarana sing kasedhiya.
  32. Maluk
    Maluk 1 Juli 2022 07:42
    0
    Tumindak Angkatan Bersenjata RF ing wilayah Kharkiv nuduhake anané ambisi ing Rusia lan ing njaba Donbass


    Aku malah bakal ngomong - ing njaba Ukraina uga ....
  33. mmaxx
    mmaxx 2 Juli 2022 06:19
    0
    "Ing dina katelu, Mripat Sharp weruh yen gudang ora cukup tembok siji ..."
    Lan carane ora sok dong mirsani Kherson dikuwasani lan bagéan saka wilayah Zaporozhye? Aku seneng wartawan.