Review militèr

Ing Kyiv, padha weruh sing Kulon wiwit nyawisake kurang wektu kanggo latihan personel militer Ukraina

38

Kulon wiwit nyawisake wektu kurang kanggo latihan militèr Ukraina kanggo ngatur peralatan militer standar NATO, latihan wis ilang kakiyatan sawijining, Foreign Policia laporan ngutip pejabat Ukraina.


Ing Kyiv, padha wiwit sok dong mirsani sing Kulon alon-alon wiwit kelangan menyang Ukraina, ora kabeh mesthi negara Eropah, nanging mayoritas ora ana maneh perceives konflik supaya tajem. Ya, lan Zelensky kanthi panjaluk saben dinane wiwit ngganggu gaman menehi dhuwit. Nalika iki ora katon banget, inersia proses sing isih ana isih kuwat, statement isih krungu babagan perlu bantuan, kamenangan ing Rusia, lan liya-liyane, nanging ana sing luwih sithik. Eropa kepengin bali menyang urip sing apik lan sumber daya energi sing murah, nanging ora ngerti carane metu saka kahanan iki.

Sauntara kuwi, panguwasa Ukrainia ngandhakake yen Kulon kurang menehi perhatian marang latihan Angkatan Bersenjata Ukraina babagan manajemen senjata Barat. Kaya sing kacathet, saliyane latihan tembak saka howitzer M777 lan HIMARS MLRS, program liyane wis dikurangi utawa dibatalake kabeh, amarga iki, Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa nggunakake "sistem sing luwih maju."

Masalah liyane sing "tiba-tiba" tiba ing tentara Ukrainia yaiku penolakan negara-negara Barat kanggo nyedhiyakake sawetara sistem kanggo senjata sing diwenehake. Contone, ing Kyiv padha sambat yen Amerika Serikat ora gelem nyuplai sistem kontrol geni. Ing Amerika Serikat, dheweke ujar manawa kanggo nggunakake sistem kasebut, kudu ngalami latihan sing cocog. Yen ora, senjata larang bisa rusak, utawa bakal tiba "ing tangane Rusia."

Para pejabat Amerika lan Inggris (...) negesake manawa pasukan Ukrainia entuk akeh banget, utawa gaman metu saka jangkauane, dheweke bakal rusak.

- quotes edition saka tembung saka pejabat Ukrainia.
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mitroha
    mitroha 2 Juli 2022 15:03
    +7
    yen pasukan Ukrainia entuk akeh banget utawa gaman metu saka jangkauane, bakal pecah

    Lan apa ora break, iku bakal didol, dening kasempatan.
    Kesel iki skakuas wis Samsaya Awon saka radish pait. Iki tembung sing jujur, pemohon-peminta apa sing dadi bangsa sing mlumpat .... wassat
    Ing planet Bumi ana Ukrainians lan liyane utang sing. Ora ngetung Federasi Rusia lan Belarus, sanajan kita nyingkirake iki, suci, suci, suci ngguyu
    1. dmi.pris
      dmi.pris 2 Juli 2022 15:10
      +6
      Dheweke duwe tentara "pisanan" ing Eropa, dheweke dhewe bakal nglatih sapa wae sing disenengi.
      1. gansales
        gansales 2 Juli 2022 15:23
        +1
        Kulon wiwit nyawisake wektu kurang kanggo latihan personel militer Ukraina

        Dheweke ora bisa dilatih lan isih ana wektu sadurunge musim dingin ...
        Lan wong Jawa sampeyan bakal enggal katon ing macem-macem jagad.
        Mlayu saka Tentara Rusia sing gagah berani !!!!
        1. boric
          boric 2 Juli 2022 15:36
          +2
          Sawise kabeh, dikandhakake yen Kulon bakal perang karo Rusia nganti Ukrainia pungkasan, mula kok banjur mulangake carane nggunakake peralatan anyar, dilatih lan bisa urip, nanging iki ora perlu kanggo Kulon. Padha ngandika kanggo Ukrainia pungkasan, tegese kanggo pungkasan. Lan banjur akeh sing padha mlayu menyang geyropu sing saiki ora ngerti carane nyingkirake.
        2. kecoak
          kecoak 2 Juli 2022 17:20
          +2
          Padha bisa dilatih, nanging saben Ukrainia duwe panji jiwa ngguyu
          1. Umum70
            Umum70 3 Juli 2022 22:26
            0
            Seragam anyar saka undhang-undhang Ukrainia nyedhiyakake ora ana tali bahu kiwa, lan kabeh supaya trep kanggo nggawa bagasi karo barang sing dicolong. ngguyu lol lol lol nglirik eseman
    2. Starover_Z
      Starover_Z 2 Juli 2022 15:43
      0
      Kutipan saka Mitroha
      Ing planet Bumi ana Ukrainians lan utang liyane

      Eropah wis kasedhiya senjata, nanging nampa "ora pakan jaran", lan
      Ya, lan Zelensky kanthi panjaluk saben dinane wiwit ngganggu,

      Eropa kepengin bali menyang urip sing apik lan sumber daya energi sing murah, nanging ora ngerti carane metu saka kahanan iki.

      Kanggo sijine munggah lan rembugan karo Rusia tanpa preduli kanggo Amerika Serikat!
  2. Panemu 55
    Panemu 55 2 Juli 2022 15:06
    +3
    Lan Miller ngomong omong kosong.
    Ing wawancara, dheweke ngaku yen Bandera minangka pahlawan pembebas, dudu kriminal.
    Dheweke dikritik banget ing pers Jerman.
    Lan dheweke uga ngelingi yen dheweke diarani sosis ati kanselir.
    Swara wis keprungu yen Kyiv kudu ngganti duta besar.
    1. Чёрный
      Чёрный 2 Juli 2022 15:17
      +8
      Yen duta negara ngemis ngidini dheweke "ngudhunake" kanselir Jerman kanthi cara iki, mula wong Jerman kudu duwe pitakonan liyane ora kanggo duta, nanging kanggo kanselir.
  3. bukak
    bukak 2 Juli 2022 15:08
    +2
    Sayange kanggo menehi wong sing anyar lan larang, maneh bakal cepet utawa mengko, ing kasus iki Ukrainians bisa lali babagan penerbangan saka Eropah, mung Soviet.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 2 Juli 2022 15:17
      +1
      Kulon mbayar kurang lan kurang manungsa waé kanggo latihan personel militèr saka Angkatan Bersenjata Ukraina
      Lan isih padha kanggo daur ulang! Lan ukrovoyak lan peralatan.
  4. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 2 Juli 2022 15:09
    +3
    ... utawa bakal tiba "ing tangan Rusia."
    Ya, tembung telung huruf UTAWA ora bisa ditulis. Sampeyan mung bisa nulis - bakal tiba "ing tangan Rusia." Utawa, malah kaya iki - mesthi bakal tiba "ing tangan Rusia" !!!!! Ora perlu diragukan iki...
  5. Egoza
    Egoza 2 Juli 2022 15:17
    +5
    wah! Wiwit 2012, lapangan latihan Yavorivsky aktif digunakake, ing ngendi wong manca nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina. Kurang saka 10 taun wis liwati wiwit Amerika Serikat lan Inggris nyadari yen "ora ana feed jaran"! Lan dheweke wiwit nyusup saka "alun-alun")))
    1. gansales
      gansales 2 Juli 2022 15:49
      +1
      Quote: Egoza
      wah! Wiwit 2012, lapangan latihan Yavorivsky aktif digunakake, ing ngendi wong manca nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina. Kurang saka 10 taun wis liwati wiwit Amerika Serikat lan Inggris nyadari yen "ora ana feed jaran"! Lan dheweke wiwit nyusup saka "alun-alun")))

      Georgians padha elinga dilatih kolom Drapali ngguyu
      Lan padha mandheg dening siji mesin gunner Elena!
      Saiki luwih angel, mesthi, nanging kita bakal ngatur ..
      1. Bairat
        Bairat 2 Juli 2022 16:55
        0
        Sapa maneh Elena?
        1. Aviator_
          Aviator_ 2 Juli 2022 18:12
          +1
          Sapa maneh Elena?

          gansales ora sijine koma, iku sing ngandika Egoza.
  6. Darurat
    Darurat 2 Juli 2022 15:19
    +1
    Dheweke mulang, mulang, mbuwang dhuwit, lan ana "kene peluru mabur lan ya ...". Kadhangkala, sing luwih serius bakal njeblug. Bakal luwih murah kanggo bang langsung.
  7. svp67
    svp67 2 Juli 2022 15:25
    +3
    Liyane nangis Yaroslavna, goal utama kang kanggo "njaga" dheweke "mitra" ing nada tengen, nanging nyatane, prajurit Ukrainia liwat kabeh Komplek saka latihan kanggo nggunakake senjata ditransfer kanggo wong-wong mau. Pitakonan liyane yaiku conto iki ora ditransfer kaya sing dikarepake Kyiv ... sethithik sing dipikolehi kanggo "ekspor maneh" ...)))
  8. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 2 Juli 2022 15:26
    0
    West: "Kanggo mulang Nazi apa kanggo nambani wong mati"! ngguyu
  9. Egoza
    Egoza 2 Juli 2022 15:27
    +1
    Nyuwun pangapunten kanggo topik sing ora ana, nanging aku pengin ngerti pendapat sampeyan babagan warta iki
    Pengebom garis ngarep Su-24 Rusia ngluncurake paling ora enem serangan bom ing Pulo Zmeiny, telu sing nyerang wilayah pulo kasebut, lan liyane nyerang target segara sing ora dingerteni sawetara atus meter ing sisih kulon. Ing pigura video sing ditampilake, sampeyan bisa ndeleng kepiye pesawat tempur, nggawe dalan ing papan sing kurang, ngeculake paling ora enem bom aerial, papat sing dijamin bisa nggayuh target. Ngengingi loro liyane ing pitakonan
    https://oko-planet.su/politik/politikarm/684448-rossiyskiy-su-24-szheg-specbombami-vysadivshiysya-na-zmeinom-desant-vsu.html
    1. Bairat
      Bairat 2 Juli 2022 16:54
      +1
      Ing ukroTV padha ngomong yen kita ngresiki soko ana.
    2. duschman80-81
      duschman80-81 2 Juli 2022 18:22
      0
      Apa Lucy teka karo iki?
  10. yuri bakster
    yuri bakster 2 Juli 2022 15:36
    0
    Lha terus dadi cilik...
  11. E B
    E B 2 Juli 2022 15:36
    +2
    hmm .... granat ing tangane kethek ..... mbebayani malah ing Kulon padha ngerti.
    1. landasan pacu-1
      landasan pacu-1 2 Juli 2022 15:49
      -5
      Apa sampeyan ora perang karo "kethek" lan nggawa kamenangan angel nyedhaki, nanging nulis komentar kene?! nglirik
  12. GNM
    GNM 2 Juli 2022 15:37
    0
    Miturut prinsip "Luwih apik ing sampeyan tinimbang ing pelvis." recourse
  13. Swasta SA
    Swasta SA 2 Juli 2022 16:05
    +1
    "Resmi Ukrainia" - iki pitenah epik. Lan kita duwe pejabat ing Rusia
    luwih apik?
  14. kecoak
    kecoak 2 Juli 2022 17:16
    +2
    Ukrov ora duwe rem, perang ing wilayah kasebut bakal "mungkasi", dheweke, kaya asu, bakal golek papan kanggo njupuk.
    Dadi donya bakal digawa menyang inti saka roti.
    PS Aku dhewe Ukrainia, nanging Eropah
  15. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 2 Juli 2022 17:44
    +1
    Minangka Zadornov ngandika: apa tega.
  16. lele
    lele 2 Juli 2022 17:44
    +2
    Kulon wiwit nyawisake wektu kurang kanggo latihan personel militer Ukraina


    Amarga iku mbuwang wektu lan dhuwit.
  17. Andrey1966
    Andrey1966 2 Juli 2022 17:47
    +1
    Kanggo ngolah daging cincang, ora mung produk setengah rampung, nanging uga daging mentah. prajurit
  18. Komentar wis dibusak.
  19. duschman80-81
    duschman80-81 2 Juli 2022 18:19
    +1
    Kulon wiwit nyawisake wektu kurang kanggo latihan militer Ukraina kanggo ngatur peralatan militer standar NATO
    Lan kok mbuwang wektu muspra, padha bakal denazify ing mangsa cedhak tho.
  20. AAK
    AAK 2 Juli 2022 18:44
    0
    Omong kosong kanggo nom-noman Chukchi sing naif - luwih kompleks senjata Barat sing diwenehake, luwih akeh kemungkinan bakal direkrut saka "relawan internasionalis". Padha dadi kanggo miturut omongane uwong mundhut saka kapentingan ing Ukraina - nganti gol perang iki ngrambah dening negara lan Inggris, iku bakal terus kanggo anggere perlu. Kamenangan Rusia minangka karusakan saka paradigma Kulon, lan amarga ora ana wong bodho, kabeh bakal terus.
  21. nord11
    nord11 2 Juli 2022 20:34
    0
    Ora ana sing bakal rusak ing kana. Kabeh bocah-bocah Kulon sing maju bakal ngreksa lan ngedol kanthi ati-ati marang sing pengin ..
  22. yowis
    yowis 2 Juli 2022 21:32
    -1
    "Lan maneh masalah babagan insidious ing luar negeri wiwit!"
  23. Alexander Matrosov
    Alexander Matrosov 3 Juli 2022 06:50
    -2
    Panjelasan kenapa kurang perhatian dibayar lan program dikurangi: apa sing wis cukup kanggo nglawan tentara liya ing donya ing sangisore pimpinan jenderal heroik. Tambah sethithik lan dadi padha.
  24. Charik
    Charik 4 Juli 2022 03:46
    0
    burem mripate
  25. Sergey Tankist
    Sergey Tankist 5 Juli 2022 19:42
    0
    Menehi busur lan bumerang! Latihan ing kana ora angel banget ...