Review militèr

Jenenge legiun, nanging kita bakal terus perang!

79
Jenenge legiun, nanging kita bakal terus perang!

Ya, senadyan kasunyatan manawa komunitas kita nggawe upaya sing signifikan kanggo narik kawigaten para panguwasa marang warga individu sing ora perlu kanthi kasar nindakake agitate warga Rusia marang NWO ing Ukraina.


Cetha yen saben wong duwe hak kanggo mratelakake panemume dhewe, lan kita, umume, ngerti manawa masyarakat arang banget njupuk salah sawijining acara. Bakal mesthi ana sing ndhukung lan sing nglawan.

Nanging ing taun iki, amarga kedadeyan anyar, masyarakat kita wis ngalami tes sing apik, lan sawetara wong sing jelas ora tahan karo tes kasebut. Iki minangka wakil saka Dewan Perwakilan Rakyat saka distrik kotamadya Semiluksky ing wilayah Voronezh, Nina Belyaeva, sing ngajak prajurit Rusia kanggo ngganti sumpah lan nyerah, lan kepala distrik Krasnoselsny Moscow, Elena Kotenochkina, marang sapa. kita uga mbayar manungsa waé (Apa apa karo Yudas modern ing Rusia?), lan kepala Kamar Advokat Udmurtia Dmitry Talantov.

Nina Belyaeva lan Elena Kotenochkina uwal saka paukuman padha pantes ngungsi menyang Baltik. Aku bakal Wigati sing karo connivance lengkap panguwasa. Kita (aku nggunakake tembung ganti iki kanthi seneng banget, amarga aku ora mung ing surat-suratku), para pembaca Review Militer lan warga, mbombardir Kantor Kejaksaan Umum lan Moscow kanthi panjaluk lan keluhan, nulis menyang Komite Investigatif, menyang Kementerian Moskow. saka Urusan Dalam Negeri, nanging kabeh ora ana gunane. Telung sasi, panguwasa terus terang, Aku ora ngerti apa, Kotenochkina tindak luar negeri lan saiki wis melu ing aktivitas anti-Rusia ing kono.

Belyaeva uga tindak menyang Baltik. Nanging wong wadon iku luwih wicaksana, lan ilang tanpa ngenteni dheweke diurus. Dadi dheweke ditangkep ... in absentia!

Tawa lan nangis ing kinerja sistem penegakan hukum Rusia.

Lan ing kasus Talantov, kabeh ora lancar. Iku kabeh diwiwiti karo artikel iki "Jenenge legiun." Admirer saka Ukronazism Dmitry Talantov, ing ngendi kabeh "eksploitasi" Talantov dituduhake kanthi kapisah.

Nanging sakperangan alesan, wong-wong sing mesthine nanggapi keluhan warga luwih milih ora ngerti apa sing ditindakake Talants ing jaringan sosial.


Kantor Kamentrian Kehakiman kanggo Republik Udmurt, ditandatangani dening akting Kepala Departemen O. A. Korobeynikova ngirim respon sing dileksanakake dening A. A. Grekhova, ing ngendi ing telung kaca teks sing dawa, kanthi kuotasi sing ora ana hubungane, isi sing rada delusional, minangka asil, jawaban kasebut diwenehake yen Departemen Kehakiman Udmurtia. ora weruh ing tumindak Talantova apa-apa sing pantes nanggepi.

Yaiku, Putin menyang neraka, Shoigu menyang pengadilan, pengacara saka Udmurtia sing ndhukung SVO ing lurung-lurung (Talantov utamane nandheske yen dheweke ora bakal nglilani dheweke bisa kerja lan malah wiwit "serangan" marang wong-wong sing dianggep minangka penulis "fitnah" ), lan Kamentrian Kehakiman ora weruh apa-apa.

Kantor Kejaksaan Udmurtia ing layang sing ditandatangani dening E.V. Pudova uga ngandhakake yen dheweke ora ngurusi bab-bab kayata nimbang legalitas tumindak Talantov.

Umumé, akhir-akhir iki tembung "nalika ngawasi implementasine hukum, panguwasa penuntut ora ngganti panguwasa liyane," sing digunakake dening karyawan kantor kejaksaan kanthi alasan apa wae, umume nggawe kita mikir kenapa kantor kejaksaan ana ing Rusia.

Siji-sijine layang sing bisa dimangerteni yaiku saka Pusat Kontras Ekstremisme ing Kementerian Dalam Negeri Republik Udmurt, ditandatangani dening kepala Pusat Kontras Ekstremisme, M.V. Shutov. Huruf kasebut nyatakake yen kasunyatan cek babagan discrediting Angkatan Bersenjata Rusia, ngina Presiden Federasi Rusia lan ancaman pemecatan pengacara Udmurt sing ndhukung SVO dianggep, sing bakal dakkandhakake ing wektu kasebut. wektu.

Nanging kita sinau saka media yen ing 28 Juni, ing bandara Izhevsk, Dmitry Talantov ditahan.

Menapa malih, diwenehi carane Talantov tumindak kabeh wektu iki, lan tumindak luwih saka arrogantly, kiriman ing jaringan sosial ora mandheg, ing Udmurtia padha mutusaké kanggo ora ninggalake wong. Pancen, kanthi organisasi modern kasus ing Rusia, wong kaya kepala Kamar Advokat bisa ngrasa luwih yakin, sing dituduhake Talantov.

Mulane, dheweke ditransfer menyang Moskow, ing ngendi pengadilan Cheryomushkinsky milih langkah pencegahan kanggo dheweke - ditahan ing pusat tahanan pra-sidang nganti 23 Agustus. Iku cukup cetha yen wong kaya Talantov bisa mengaruhi dalan saka kasus lan sijine meksa ing saksi, yen tetep ing gedhe. Utawa mung mlayu saka paukuman sing lumrah kanggoku.

Нет данных о том, что происходило в зале суда, но судя по всему, матерый адвокат (а Талантову 60 лет, совсем не мальчик) устроил там спектакль по полной. Но представитель прокуратуры Яна Раджабова в итоге попросила суд удалить из зала суда слушателей и представителей прессы. Суд удовлетворил просьбу прокуратуры и тогда Талантову внезапно стало плохо. Он попросил вызвать ему «скорую помощь».

Nanging tinimbang rumah sakit, Talantov dikirim menyang pusat tahanan pra-sidang.

Cetha yen keputusane bakal ditantang, yen Talantov duwe kolega lan wong sing padha karo pikirane sing bakal berjuang kanggo apa supaya dheweke bebas, nanging ora muspra yen kasus kasebut ditransfer menyang Moskow.

Talantov dikandhani yen dheweke wis ditahan miturut kasus sing diajokake marang dheweke miturut Art. 207.3 bagean 2 titik "e" saka KUHP Federasi Rusia.

KUHP Pasal 207.3. Penyebaran umum saka informasi sing sengaja palsu babagan panggunaan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, latihan dening badan negara Federasi Rusia saka kekuwatane (ditepangake dening Hukum Federal No. 04.03.2022-FZ tanggal 32 Maret XNUMX).

...
2. Panyebaran umum kanthi nyamar laporan sing bisa dipercaya babagan informasi sing sengaja palsu sing ngemot data babagan panggunaan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia kanggo nglindhungi kepentingan Federasi Rusia lan wargane, njaga perdamaian lan keamanan internasional, uga ngemot data babagan latihan dening badan negara Federasi Rusia babagan kekuwatane ing njaba wilayah Federasi Rusia kanggo tujuan sing dituduhake, setya:

...
e) kanggo alesan politik, ideologi, ras, nasional utawa agama gething utawa memungsuhan, utawa kanggo alesan gething utawa memungsuhan marang sembarang klompok sosial, -

ukuman denda saka telung yuta nganti limang yuta rubel, utawa ing jumlah upah utawa gaji, utawa penghasilan liyane saka wong sing disalahake sajrone telung taun nganti limang taun, utawa kanthi kerja wajib sajrone wektu nganti limang taun, kanthi nyabut hak kanggo nyekel posisi tartamtu utawa nindakake aktivitas tartamtu nganti limang taun, utawa dipenjara nganti limang nganti sepuluh taun kanthi nyabut hak kanggo nyekel posisi tartamtu utawa melu kegiatan tartamtu nganti limang taun.


Artikel iku ala, nanging uga pantes. Ana luwih saka cukup gething lan memungsuhan ing publikasi Talantov kanggo njaluk ukara nyata. Ing kasus apa wae, karir Talantov 60 taun wis rampung, mung pitakonan sing bakal pensiun.

Cetha yen perang ing ruang sidang bakal serius, saiki dadi Talantov lara terus-terusan, dheweke bakal nemokake akeh penyakit, kabeh bakal menehi diagnosis, dheweke bakal ngelingi layanan "tanpa cacad" lan tanpa cacat. ing basis kanggo nglindhungi hak-hak warga Rusia, lan ing. Lan dheweke bakal nindakake kabeh kanggo mesthekake yen istilah Talents, yen ditampa, ana saratipun.

Miturut cara, aku ora bakal duwe apa-apa marang paukuman kuwi. Ora ana gunane kanggo nyelehake mantan kepala Kamar Advokat Udmurtia sing lawas, sanajan ora sopan. Mesthine, limang taun utawa luwih sing bakal ditindakake ing pakunjaran akeh, nanging luwih becik netralake dheweke. Nolak hak kanggo melu advokasi, mbusak saka kamar, didenda sawetara yuta.

Akeh sing ora setuju karo iki, nanging nglatih maneh umur sewidak taun praktis ora ana gunane. Luwih gampang ngukum ekonomi lan nglarang kanggo melu kegiatan sosial, ditambah karo profesional. Pensiun lan kabeh.


Umumé, demokrasi iku demokrasi, lan pitakonan saka nurani uga kudu digatekake. Bisa uga ora ndhukung NVO, bisa uga ana pratelan marang Panglima Tertinggi, marang Menteri Pertahanan, marang Staf Umum, lan pratelan kasebut bakal dibuktekake lan bener.

Aku dhewe salah siji saka wong-wong sing luwih saka kritis apa mengkono, nanging ana siji ageng TAPI. Aku setuju banget karo salah sawijining wong sing paling bakat ing Rusia saiki, Sergei Bodrov.

"... Sajrone perang, sampeyan ora bisa ngomong ala babagan sampeyan. ora tau. Malah yen padha salah. Sanadyan negara sampeyan salah nalika perang, sampeyan ora kudu ngomong ala. Iki minangka prinsip sing lawas, prasaja lan primitif, nanging bener. Nalika perang ora ngancam, nalika perang rampung, ya, sampeyan bisa ngomong: ora kaya ngono, lan ora. Ayo coba priksa manawa iki ora kedadeyan ing mangsa ngarep ...

Ora ana sing bisa ditambahake ing kene, kajaba dina iki ana pratelan ing arah tentara minangka pengkhianatan. Menapa malih, pengkhianatan dudu presiden-in-chief, menteri pertahanan, jenderal ing Staf Umum, ora. Iki ngiyanati wong-wong sing tenan perang dina ing Ukraina.

Lan ing kene ora masalah, apa lan kepiye. Padha perang amarga iku tugas, miturut sumpah iki. Lan iku, ora ana diskusi lan obrolan. We kene lan padha ana. We mirsani, sarujuk utawa ora sarujuk, nanging padha ana, ing baris ngarep.


Как призывали многие типа Беляевой сдаваться, помните? А как обращались с пленными украинцы? Да, можно много говорить на тему того, как все это выглядит с той стороны, но… Это наши ребята. Они на войне. И наша обязанность мало того, чтобы максимально заставить замолчать тех, кто поливает их грязью, наша задача еще и в том, чтобы с «украинцами» не было как в свое время с «афганцами» - «Мы вас туда не посылали!» и все в таком духе.

Bener, salah, ayu, ora ayu - iki ora kanggo kahanan saiki. Kita kapekso kanggo dadi mburi informasi kanggo wong-wong sing ana ing perang nyata. Lan ora ing syarat-syarat nguwuh "Hurrah!" lan persetujuan. Mung tugas kita kanggo nyilikake kemungkinan sing nglawan lan ngluwihi cukup.

Mulane, kanggo bageanku, aku nyatakake rasa marem banget yen Talantov wis ditangkep lan bakal diadili. Wong iki kudu entuk apa sing pantes. Lan aku bungah banget yen aku ora piyambak ing perjuangan iki, sing maca kita ndhukung titik iki tampilan karo tumindak. Aku matur nuwun marang kabeh wong sing nyedhiyakake dhukungan ing urusan Belyaeva, Kotenochkina, Talantov. Ya, angel banget kanggo goyangake sistem kesed kita, nanging kita sukses.

Lan sampeyan ngerti, nanging perang kita ing ngarep iki mung diwiwiti. Bukti iki ana banding menyang kantor editor saka "Military Review" saka publikasi jaringan tartamtu "Jalan Pengacara". Cetha yen iki minangka sumber khusus "kanggo dhewe". Wakil-wakile nyoba njupuk kaya wawancara saka aku, nanging dheweke ora puas karo jawaban sing sepisanan. Ketoke, dheweke ora duwe rasa sengit marang Talantov, sing dituduhake marang saben wong sing ndhukung SVO, mula dheweke ngusulake supaya kabeh bisa dibaleni, nanging ing kene kita ora nganggep perlu kanggo mangsuli pitakon "bener".

Para maos ingkang kinurmatan, sedayanipun nembe dipunwiwiti. Lan kita isih butuh kabeh sabar lan eloquence kanggo nglindhungi wong lanang ing garis ngarep saka kaya Kotyonochkin lan Talants. Padha worth iku, lan kita mung ora duwe pilihan liyane. Mungsuh, sanajan informasi, kudu dikalahake.

Mulane, aku yakin yen iki dudu materi pungkasan babagan topik iki lan, kaya sadurunge, atas jenenge editor, aku ngarepake bantuan lan dhukungan sampeyan ing perang nglawan fasisme Italia ing Rusia (matur nuwun khusus kanggo kabeh wong sing ndhukung sektor iki. saka ngarep), karo wong-wong sing ngetokaké rereget marang prajurit lan perwira kita ing pos tempur. Kita ora duwe hak kanggo kalah, ora ketompo carane pathetic bisa muni.
Pengarang:
79 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    0
    Jenenge legiun, nanging kita bakal terus perang!

    ***
    "Jenenge legiun" -
    "Dhemit-dhemit mau banjur padha metu lan mlebu ing babi-babi mau, lan sapi-sapi mau padha mlayu mudhun ing jurang menyang sagara.
    lan ana kira-kira rong ewu wong; lan tenggelam ing segara ...
    Markus 5:13.
    ***
    1. Starover_Z
      Starover_Z 9 Juli 2022 06:50
      +8
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Jenenge legiun, nanging kita bakal terus perang!

      ***
      "Jenenge legiun" -

      Pranyata ing Udmurtia mayoritas lembaga penegak hukum minangka aktivis hak asasi manungsa?!
      Kantor Kamentrian Kehakiman kanggo Republik Udmurt, ditandatangani dening akting Kepala Departemen O. A. Korobeynikova ngirim respon sing dileksanakake dening A. A. Grekhova, ing ngendi ing telung kaca teks sing dawa, kanthi kuotasi sing ora ana hubungane, isi sing rada delusional, minangka asil, jawaban kasebut diwenehake yen Departemen Kehakiman Udmurtia. ora weruh ing tumindak Talantova apa-apa sing pantes nanggepi.

      Yaiku, Putin menyang neraka, Shoigu menyang pengadilan, pengacara saka Udmurtia sing ndhukung SVO ing lurung-lurung (Talantov utamane nandheske yen dheweke ora bakal nglilani dheweke bisa kerja lan malah wiwit "serangan" marang wong-wong sing dianggep minangka penulis "fitnah" ), lan Kamentrian Kehakiman ora weruh apa-apa.

      Kantor Kejaksaan Udmurtia ing layang sing ditandatangani dening E.V. Pudova uga ngandhakake yen dheweke ora ngurusi bab-bab kayata nimbang legalitas tumindak Talantov.

      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      "Jenenge legiun" -
      "Dhemit-dhemit mau banjur padha metu lan mlebu ing babi-babi mau, lan sapi-sapi mau padha mlayu mudhun ing jurang menyang sagara.
      lan ana kira-kira rong ewu wong; lan tenggelam ing segara ...
      Markus 5:13.


      Dadi wong-wong mau ing dalan
      Dadi wong-wong mau ing dalan
      Jalan Neraka...
      1. DenVB
        DenVB 9 Juli 2022 09:08
        + 27
        Kutipan saka: Starover_Z
        Pranyata ing Udmurtia mayoritas lembaga penegak hukum minangka aktivis hak asasi manungsa?!

        Gubernur Udmurt Brechalov dhewe ndhukung NVO kanggo pisanan mung ing 4 Maret, lan malah ing syarat-syarat sing paling ati-ati.

        Umume, dheweke ora dadi aktivis hak asasi manungsa amarga wedi banget. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo njagong ing imam roto-roto lan bisa nganti pensiun pribadi.
        1. Sam-07
          Sam-07 9 Juli 2022 21:24
          +1
          Бречалов человек назначенный... про Удмуртию узнал за день до назначения ))
          1. kaping
            kaping 10 Juli 2022 21:17
            0
            Прокуратура и менты в большей степени коррумпированные структуры! Они больше занимаются крышеванием любых нелегальных бизнесов в России от незаконных казино, которых в любом городе полно и все про них знают, от нелегальных точек продажи алкоголя, до проституток и наркоторговцев! Все эти преступники работают под крышей прокуратуры. Менты боятся даже принимать дела.
            И кто будет заниматься какими-то предателями родины, ведь менты сами по сути, саботируя законы, являются предателями!
      2. Sam-07
        Sam-07 9 Juli 2022 21:23
        0
        не обобщайте.
  2. Lisa90
    Lisa90 9 Juli 2022 05:09
    + 45
    Thanks kanggo penulis, lan editors kanggo perang !! Alon-alon, siji-siji kudu ditutup, didenda. Kamenangan bakal dadi milik kita !! Z
    1. Reptiloid
      Reptiloid 9 Juli 2022 09:49
      + 16
      Kutipan: Lisa90
      Thanks kanggo penulis, lan editors kanggo perang !! Alon-alon, siji-siji kudu ditutup, didenda. Kamenangan bakal dadi milik kita !! Z

      apik Aku melu 100%! maca artikel
      kanthi marem banget!
    2. pelaut Romawi
      pelaut Romawi 9 Juli 2022 11:24
      + 11
      Kanggo Liza90! Nanging wong suci liberal ngetung "alon" ... sing. Iku bakal suda kanggo sawetara wektu, lan banjur, ing wusana, bakal ngiyanati utawa ngedol.
    3. NNikolaich
      NNikolaich 9 Juli 2022 18:12
      +6
      Ing bunks sing, jago lawas
    4. stalker 75
      stalker 75 9 Juli 2022 18:43
      -5
      sing nang mburimu sopo? kamenangan bakal kanggo oligarki sing kapentingan lan ndudohake ALL RUSSIA. DAYA. diwiwiti karo presiden.
      1. begemot20091
        begemot20091 9 Juli 2022 19:25
        -3
        saka ngendi spigot muncul? "ip" sampeyan maca. Ngenteni tamu
  3. nikvic46
    nikvic46 9 Juli 2022 05:29
    + 32
    Sampeyan bisa ngutip macem-macem kuotasi saka lambe contemporaries Sampeyan bisa ngumumake perang bisu ing wektu tentrem Nanging pranyata perang aneh Ana sing diijini kanggo mbatalake yuta sasi saka negara ora duwe pujangga sipil Apa sing saiki diconto yaiku lonceng.Ora cukup hawa resik ing masyarakat. "Kasusahan kanggo negara ngendi abdi lan flatterer, Liyane cedhak dhampar. Lan penyanyi dikirim dening swarga. Dheweke meneng, Mudhunake mripate menyang ngisor." -1825. Kanggo kanca-kanca.
    1. Navodlom
      Navodlom 9 Juli 2022 07:20
      +7
      Kutipan saka: nikvic46
      pranyata perang aneh.Ana sing diijini mundur sejuta sasi saka negara, ana sing ngomong mung madu.

      Ora apa-apa.
      Lan nalika Perang Patriotik Agung, sawetara sing kerja keras ing ngarep lan nguwatake getih ing garis ngarep, dene liyane lungguh ing papan sing anget.

      Nanging mesthi ana sing luwih sithik.
      Lan mantan tansah nanggung beban wektu angel.

      Lan yen sampeyan takon pitakonan kanthi cara iki:
      kok bisa nyolong, nyingkiri kangelan,
      lan aku kudu nandhang susah,
      banjur ora bakal ana sing nyambut gawe utawa ngayomi.

      Iku ketok.
      kesimpulane prasaja: yen sampeyan ora pengin dadi karo wong, adoh saka wong. karo wong liya.
      nanging aja nganti mlebu ing pikiran lan jiwane wong liya nganggo tembung ketan lan aja bingung karo kasunyatan sing martabat lan kemurnian sing diragukan.

      iku ora dadi angel kanggo mimpin akeh kita kesasar.
      sing nuduhake acara taun anyar ing Ukraina.
      mulane tembung-tembung kang ora bener dakpadhakake karo gegaman.
      aja njupuk, amarga sampeyan ana ing pinggir
      ora perlu kanggo muter kurang
      1. nikvic46
        nikvic46 9 Juli 2022 08:04
        + 20
        Vladimir: Sampeyan duwe gagasan kleru babagan Perang Donya II, banjur ana uga sing dadi ibune perang. Bedane mung panguwasa ora nutupi, eksekusi utawa 10 taun penjara.
        1. Navodlom
          Navodlom 9 Juli 2022 08:17
          +1
          Kutipan saka: nikvic46
          Sampeyan duwe tampilan sing kleru babagan Perang Donya II.

          Kepiye carane aku bisa ngerti apa sejatine.
          Dakkandhani.

          Kutipan saka: nikvic46
          Banjur ana uga sing perang minangka ibu

          Apa aku nulis ing ndhuwur.
          Sampeyan dilalekake.

          Kutipan saka: nikvic46
          Bedane mung panguwasa ora nutupi, eksekusi utawa 10 taun penjara.

          Mung panguwasa ora mung ketat karo dheweke.
          Kanthi talkative, banget, ora ngadeg ing upacara.
          Sampeyan ora bisa ndeleng apa sing trep lan ora weruh apa sing ora nyenengake.
          Bebener kudu ditampa kanthi sakabehe.
          Ing weteng kosong.

          PS
          Aku ora ngerti yen sampeyan VikNik padha, bab kang akeh comrades nulis karo reverence.
          Mulane, kita setuju: aja njupuk tembungku minangka pribadi.
          Dianggep minangka refleksi babagan topik kasebut.
          1. nikvic46
            nikvic46 9 Juli 2022 09:36
            + 16
            Vladimir: Wektu iku ora ana wektu kanggo ngobrol, kita kudu kerja, saiki kabeh wong kepincut karo dhuwit.
            1. Navodlom
              Navodlom 9 Juli 2022 11:38
              +1
              Kutipan saka: nikvic46
              Wektu iku ora ana wektu kanggo ngobrol, kudu kerja, saiki kabeh padha keblinger karo dhuwit.

              Wong tansah padha dening alam.
              Kahanan lan lingkungan nggawe kita beda.
              Kita kudu manggon ing wektu sing beda.
              Nanging iki ora ateges kita kudu ngremehake memori para leluhur kita.
              Kita uga bisa nindakake bisnis kaya dheweke.
              Tinimbang manthuk marang wong liya "kok bisa?"
              Sing persis apa aku nulis babagan ing komentar pisanan.

              Nalika kita mandheg nggoleki alesan kanggo idleness lan indifference kita, "ana sing diijini kanggo mbatalake siji yuta sasi saka negara, liyane mung ngomong madu," banjur bakal ana liyane supaya ing negara.

              Digunakake kanggo nggawe alesan: wektu beda.
              Wektu mesthi beda!
              1941 dudu 1918
              Lan 1918 dudu 1812
              Wektu ora dipilih. Padha manggon ing wong-wong mau.
              Mula, aja nganti mèlu mbeneraké dhiri, nanging delengen awaké dhéwé. "Apa sing dak lakoni?"

              Manthuk-manthuk marang wong liya iku dalan sing ora ana.
              Sapa sing kita andalake? Ing konsumen "Gubugku ing pinggir"?
              Utawa apa kita kelingan sapa kita?

              Iku aneh kanggo nerangake bebener umum kanggo wong diwasa.
        2. kula 1970
          kula 1970 9 Juli 2022 17:59
          -1
          Kutipan saka: nikvic46
          Bedane mung panguwasa ora nutupi, eksekusi utawa 10 taun penjara.

          "Tashkent Front", ora?
          И
          "Aku ketemu Seryozhka Fomin - lan dheweke iku Pahlawan
          Uni Soviet .." (c)
          V.S.Vysotsky...
          Lan aku nulis sadurunge
          Ing taun 1985, mbahku diwenehi Perang Patriotik gelar 1 lan tanggane uga.
          Mung mbah kakunge, sawijining spotter artileri, diunekake ing Kurskaya dening anti-personil Jerman, lan pepadhamu numpes driji cilik ing tangan kiwa ing saindhenging perang ing Samara ing kantor komandhan.
          Loro-lorone veteran cacat ...
          Simbah, kaya sing dingerteni, ora nate nganggo busana dhewe sadurunge mati, nganti taun 1999. Aku nganggo liyane - nanging iki ora ...
          Dadi kabeh jujur, misale jek, kaya - prajurit garis ngarep (ing bagean tentara), wong cacat (sanajan dheweke ngomong yen dheweke khusus ngremuk driji ing sendi pisanan).
          1. Gorygor
            Gorygor 11 Juli 2022 16:36
            -1
            орден "Отечественной войны" в 1985 получило огромное количество людей не воевавших ни дня... Один из первых иудиных шагов
            1. kula 1970
              kula 1970 11 Juli 2022 16:43
              0
              Kutipan saka Gorygor
              Один из первых иудиных шагов

              МСГ к этому отношения особо не имел еще- слишком недавно пришел к власти.
              Kutipan saka Gorygor
              орден "Отечественной войны" в 1985 получило огромное количество людей не воевавших ни дня

              А это старая практика- начиная с 1970х.
              Брежнева ж не одного орденами увешивали...
              Именно с брежневских времен и пошло "наказание не виновных, награждение не причастных.."...
              1. Gorygor
                Gorygor 13 Juli 2022 18:03
                -1
                Брежнев был фронтовиком. Хотя, да с 4-мя звездами ГСС - это явно дикий перебор.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. Gorygor
          Gorygor 11 Juli 2022 16:33
          -1
          dhukungan
      2. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
  4. Eug
    Eug 9 Juli 2022 05:53
    -14
    Carane menarik ... sampeyan ora bisa ngomong bab FAKTA saka looting uga (yen sampeyan ora bisa ngomong "ala")? Dadi, populasi ing zona basis data ora duwe hak apa wae?
    1. Navodlom
      Navodlom 9 Juli 2022 07:24
      +3
      Kutipan saka Eug
      Carane menarik ... sampeyan ora bisa ngomong bab FAKTA saka looting uga (yen sampeyan ora bisa ngomong "ala")? Dadi, populasi ing zona basis data ora duwe hak apa wae?

      nulis, ora ngomong
      menyang Kantor Kejaksaan
      1. Dauria
        Dauria 9 Juli 2022 11:53
        +1
        nulis, ora ngomong
        menyang Kantor Kejaksaan

        Banjur Talantov ngadili, lan Skomorokhov ngadili. Kanggo wong, dheweke ngritik panguwasa negarane sajrone "wektu perang"
        . Ya, sistem kesed kita angel banget kanggo goyangake
        (Skomorokhov)
        Oh, iki legislator ... Padha nyipta - Iblis bakal break wentis. Ora, ora bakal kaya iki "Aja ngombe saka genangan - sampeyan bakal dadi wedhus"
        Adhuh wassat Lan aku nyoba kanggo iki.
        1. Navodlom
          Navodlom 9 Juli 2022 11:57
          +2
          Kutipan saka dauria
          Banjur Talantov ngadili, lan Skomorokhov ngadili. Kanggo wong, dheweke ngritik panguwasa negarane sajrone "wektu perang"

          Perlu kanggo nulis babagan fakta rampokan menyang Kantor Kejaksaan.
          Apa persis sampeyan ora setuju karo?
          1. Dauria
            Dauria 9 Juli 2022 14:11
            +4
            Perlu kanggo nulis babagan fakta rampokan menyang Kantor Kejaksaan.
            Apa persis sampeyan ora setuju karo?

            Aku setuju, aku setuju ... Aku ora ngerti siji bab. Ana piagam. Kabeh wis jelas, apa sing kudu ditindakake yen pesenan kasebut bodho. Rampung, sambat. "Aku bakal sambat marang raja! Aku bakal sambat marang raja!"
            Pengacara, apa? Kanggo ngrusak uripe dheweke lan kulawargane, mung ngidoni. Ing Amerika Serikat sing padha, dheweke bakal nganggur tanpa duwe kesempatan kanggo entuk kerja minangka janitor. Lan mung ing cara "moral" - mung nyoba kanggo menehi hasil karo wong, nguripake menyang outcasts padha ing swoop. Yagene perlu kanggo mbentuk hukum absurd lan ora bisa dingerteni? Dheweke ana ing formulasi kaya drawbar - sapa wae bisa dadi panas. Malah sampeyan.
            1. Navodlom
              Navodlom 9 Juli 2022 14:18
              +3
              Kutipan saka dauria
              Dheweke ana ing formulasi kaya drawbar - sampeyan bisa panas sapa wae

              Aku setuju yen hukum ora sampurna.
              Nanging yen dheweke nutup wong sing sregep utamane saka masyarakat liberal, tegese paling ora dheweke kerja.
              1. Dauria
                Dauria 9 Juli 2022 15:00
                +3
                Nanging yen dheweke nutup wong sing sregep utamane saka masyarakat liberal, tegese paling ora dheweke kerja.

                Neraka, ora bisa. Utamane ing Rusia, ing ngendi "donya lan pati iku abang." Saiki dheweke bakal nggedhekake proses, perlindungan, pers, "kebebasan kanggo parrots" ... Moralitas kudu bisa digunakake ing kene. Lan licik panguwasa. Telek ing negara - njaluk iku. Katone tan ana kang ngoyak sira, kicir, nanging tan ana pangan, kang garwa ninggal dosa, kang putra denira, kang putri sundel. Ora mung kuwi - "kanca seperjuangan lan rekan-rekan seagama" klelep ilat ing bokong, klambi dhewe, ngerti. Elinga apa tegese ing USSR "sijine kertu partai ing meja." Kayane durung dikunjara, ora dianiaya. Lan wong iku - lan ora. Dadi ora ana wong, gombal. Lan kanca-kanca isin adoh.
              2. stalker 75
                stalker 75 9 Juli 2022 18:47
                +2
                lan sing ora utamané zealous sing ngganti Natsiks apa apa karo?
                1. Navodlom
                  Navodlom 9 Juli 2022 18:50
                  -1
                  Kutipan: stalker 75
                  lan sing ora utamané zealous sing ngganti Natsiks apa apa karo?

                  marang kula jeneng sing - Aku bakal pitutur marang kowe ngendi
  5. Mikhail55
    Mikhail55 9 Juli 2022 05:55
    + 11
    Thanks Roman kanggo artikel! Iku kudu ketok kanggo ALL warga Rusia sing warriors heroik kita perang lan mati ing perang nglawan FASCISM!
    1. Inquisitor
      Inquisitor 10 Juli 2022 11:28
      +1
      Чтобы это для всех стало очевидным нужно хотя бы официально называть происходящее операцией по уничтожению фашистов а не денацификацией какой то.
  6. nikvic46
    nikvic46 9 Juli 2022 05:56
    + 16
    Ora ana sangsi manawa saiki wis muncul akeh wong beracun sing bisa nyengat negara lan saben wong kanthi individu. Kadhangkala mung hooliganisme, nanging kadhangkala ngluwihi kabeh wates. Mung panen wong haleric. Dheweke bakal nindakake, banjur kanthi tampilan sing ora lugu - "Ngapunten. Aku ora bakal nindakake maneh" "Jarak saka hooliganisme menyang fasisme luwih cendhek tinimbang cucuk sparrow" - M. Gorky.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 9 Juli 2022 10:17
      +8
      Kutipan saka: nikvic46
      ..... panenan wong haleric. Dheweke bakal nindakake, banjur kanthi katon lugu - "Nuwun sewu. Aku ora bakal nindakake maneh" "Jarak saka hooliganisme menyang fasisme, luwih cendhak tinimbang cucuk manuk pipit" - M . Gorky.

      hi Malah luwih elek miturutku. Babagan panen. Tuladha kuwi. Mau dicekel. Dheweke ngajar kurang luwih 20 taun. Kajaba iku, pejabat saka kabeh negara ngalami latihan maneh ing kana sawise sawetara wektu, kanthi sistematis.
      Aku duwe comparison njijiki ing sirah. Kanthi serangga kaya aphids. Ora mung setaun sepisan kanthi cara biasanipun, nanging uga kaping pirang-pirang taun kanthi cara parthenogenetic, kanthi proporsi geometris, minangka asil [metode] nalika musim panas ngasilake luwih saka 10 generasi wadon (loro-lorone tanpa swiwi. lan winged) Mesthi kanthi jumlah kasebut, akeh sing dadi panganan ing mangsa panas kanggo bocah-bocah cilik, kanggo ladybugs, lan macem-macem serangga predator. Akibaté, wong lan kéwan domestik entuk PANEN. Lan yen ing negara kita 30 taun liberal wis dikembangke lan multiplies, banjur apa??? Lan ora ana sing nyuda jumlahe, ora ana "cah ayu" lan "kepik" sing dirusak.

      Temtunipun para mundep liberal punika botên sagêd unggul, nanging manawi botên winates, lajêng sami mbudidaya damêl damêlipun piyambak-piyambak, nanging botên wontên ing nginggil, nanging ing antawisipun tiyang ingkang milih.
  7. ukum70
    ukum70 9 Juli 2022 06:21
    + 20
    Lha piye tanggapane Kejaksaan Agung marang tumindake pimpinan Kementrian Kehakiman Republik Udmurt (lan yen ora, kenapa)?
  8. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 9 Juli 2022 06:24
    + 13
    Aku setuju banget karo Roman ...
    Talentov kasebut nindakake karya sabotase ing jaringan sosial marang negara kita lan saiki kudu dianggep kaya mungsuh ing medan perang.
    Iki minangka unit tempur rezim Nazi lan kudu diilangi sadurunge nyebabake masalah.
    Panguwasa kita banget banget nglawan saboteurs jiwa manungsa.
    Sampeyan kudu langsung reaksi lan, yen bola-bali kambuh, dikunjara tanpa ampun utawa denda jutaan dolar.
    Ing kene, welas asih lan welas asih ora pantes ... mungsuh iki nganggep kita kaya fasis nganggep tawanan ing kamp konsentrasi.
    1. srengenge sampeyan 66-67
      srengenge sampeyan 66-67 9 Juli 2022 10:51
      +6
      Lan sapa sing bakal nglawan lan nyelehake ing lemah? Sawise kabeh, sing kudu perang diikat nganggo tali sing padha karo sing kudu perang!
  9. Egoza
    Egoza 9 Juli 2022 06:26
    + 22
    Matur nuwun Roman! nggih. Aku mung pengin wong-wong sing mlayu liwat gunung dicabut kewarganegaraan kanthi rampasan lengkap. Padha mlayu - aja takon maneh, lan aja nganti nangis baya! Iki bakal tansah nyedhot. Iku kaya ninggalake mungsuh ing mburi sampeyan. Ana SVO, ana reresik saka fasisme-Nazisme. Lan reresik sing padha kudu ditindakake ing omah.
  10. nyampur web
    nyampur web 9 Juli 2022 06:30
    + 19
    Iku apik tenan padha rampung proyek. Biasane lembaga penegak hukum ora ndemek birokrat lan pengacara, supaya ora ngrusak katentremane. Umumé, bakat iki pantes paukuman ora malah kanggo criticizing NWO, nanging kanggo demo umum pancet gething kanggo Rusia.
  11. Listrik
    Listrik 9 Juli 2022 06:42
    + 13
    Legiun iki disebarake ing antarane wilayah kekuwatan ing Rusia!
  12. Nyrobsky
    Nyrobsky 9 Juli 2022 06:55
    + 15
    Iku salah siji bab nalika wong blurted soko metu saka impuls lan thoughtlessness, banjur sampeyan bisa njaluk karo denda, Nanging cukup liyane nalika wong nindakake iku sengaja, sistematis lan manteb ing ati ing impunity, njupuk kauntungan saka posisi. Saiki ayo pretzel saka Talents iki ngaso saka jaringan sosial lan polish bunk kanggo limang taun. Pantes.
  13. utara 2
    utara 2 9 Juli 2022 07:14
    + 15
    thanks kanggo penulis kanggo artikel, aku arep takon, dening cara - carane lan ngendi Chubais? Maksudku mung mungsuh sing bodho lan ora pati penting saka Rusia, sing duwe akses menyang publisitas, saiki wiwit wiwitan ing Rusia mbukak cangkeme reged kanggo kulit ing tanah air lan mung banjur metu saka Rusia. Ing hardened sengit Rusia telung puluh taun ngrampok negara lan nampa pesenan negara lan medali lan gelar pamenang karo awal SVO kesusu ing luar negeri, lan saka ing kono padha pour lendhut ing Rusia. Nanging iki ora kabeh chieftains ana!
    Nanging pangarep-arep sing kaya ngono, kaya Chubais, sing wis ilang saka Rusia kanthi licik, ora bakal nggiling ilat ing kana, ing luar negeri. Dheweke bakal ditugasake dening bendarane kanggo nggawe legiun imigran Russophobe supaya bisa mbuwang legiun kasebut menyang serangan perang hibrida nglawan Rusia. Dheweke ora bakal nyerang Rusia nganggo bedhil mesin, nanging kanggo ngatur lan mimpin kampanye nglawan Rusia saka legiun pembohong lan fitnah ing luar negeri - supaya iki, wong kaya Chubais mlayu ing luar negeri. Ya, lan dadi pembawa rahasia negara. Lan kepiye Chubais bakal tetep karo pasien Berlin ing sel penjara ... Nanging ora, dheweke dibebasake kanthi tenang saka negara kasebut.
    Nanging, dina sadurunge wingi, ing acara TV, Shakhnazarov ditakoni babagan pendapate babagan wong-wong sing saiki ngrusak negara. Dadi siji iki, dianggep apik dening saben wong, ngandika yen seniman, pujangga, penyanyi lan seniman bisa duwe beda sudut pandang lan statements, lan ora ana sing bakal kalebu ing dhaptar mungsuh Rusia kanggo iki. Dadi ngenteni ing tataran, sawise SVO, lan Pugachev karo Galkin lan Makarevich lan Khamatova lan Vaikule lan Urgant ... Ya, aku meh lali carane Shakhnazarov ngadeg munggah karo dodo kanggo kasunyatan sing Ukrainians sing banget dawa-kawangun poto- bangsa podho rupo lan sing sawise SVO ora Rusia, nanging Ukraina kudu nemtokake carane lan karo kang Ukraina bakal terus manggon ... Elit kuwi wis tetep ing Rusia, lan kita kabeh looking - lan sing mlayu ing luar negeri ana ...?
  14. kursi
    kursi 9 Juli 2022 07:41
    +7
    sak memungsuhan, yen paling siji pitik metu, banjur liyane bisa mati (utawa nuduhake heroisme kanggo nyimpen dina). Iku uga kedadeyan ing urip. kepiye saiki kita kekurangan SMERSH lan organ liyane (aku nglawan eksekusi), nanging kita kudu ngalahake sirah supaya wong liya ora biasa.
  15. Boris55
    Boris55 9 Juli 2022 07:44
    +9
    We are reaping woh saka reformasi Medvedev 2011. We need de recertification ing kabeh badan pamaréntah negara. Pitakonan mung sapa sing bakal nindakake ...
    1. tank64rus
      tank64rus 9 Juli 2022 15:18
      +9
      SMERSH, SMERSH lan sepisan maneh SMERSH, yen Negara lan Rakyat ora bisa urip, kanthi stratum birokrasi lan anti-legal, sing ana ing sisih kulon, lan ing Rusia kanthi tangan raking. Padha duwe siji badhan, minangka padha, kanggo setuju karo Kulon supaya bali kabeh, lan mulane padha miwiti sabotase lan sabotase.
  16. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 9 Juli 2022 07:48
    +7
    jenenge pengkhianat kudu disebut putih, pengkhianat dudu pendapat, iki posisine wong-wong iki, lan sampeyan kudu mangsuli iki, tumindak, sing jelas kenapa tumindak tegese tanggung jawab lan sing penting ndue jabatan, opo maneh nek ora ngono, opo maneh.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 9 Juli 2022 11:33
      +4
      Kutipan: Mikhail Maslov
      Jenenge pengkhianat

      Pengkhianat, legiun, kolom kalima, sengit Rusia lan wong-wong mau - Aku ora bisa sebutno liyane.
  17. Darurat
    Darurat 9 Juli 2022 08:10
    + 13
    Yudas Sergey Kovalev kuwi urip lan tilar donya ing taun kepungkur. Yen kanggo keributan nalika acara Chechnya kewan iki bakal digulung kanggo urip (lan diganjar miturut tumindake), Yudas saiki bakal meneng ing gombal. Tolstoyism macet, lan kabeh limo sampah frolic. Lan selektif Tolstoyanism kuwi. Screw munggah kepala administrasi lokal utawa Direktorat Internal Affairs ing umum, lan banjur sampeyan konco tangan putih lan ing zugunder. Lan nalika negara, panguwasa sing paling dhuwur ditutupi kanthi cara sing kumelun dadi kolom, akeh sing dadi kethek. Apa "kethek" kuwi bisa diuripake? Mesthi sampeyan bisa. Ing wektu padha nggawa. Nanging ana sing nyoba ngundang prajurit Tentara Abang supaya nyerah lan ora nuruti dhawuhe para komandhan. Padha tamparan lan ora wince. Lan iku bener.
  18. Alexander Kuksin
    Alexander Kuksin 9 Juli 2022 08:12
    +6
    Sampeyan maca iki lan pikiran muncul yen ora ana ing bioskop, nanging nyatane, organisasi kaya * Pedhang * muncul, wong bakal nampa kanthi lega.
  19. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 9 Juli 2022 08:37
    + 11
    .
    Mungsuh, sanajan informasi, kudu dikalahake.
    Mulane, aku yakin yen iki dudu materi pungkasan babagan topik iki lan, kaya sadurunge, atas jenenge editor, aku ngarepake bantuan lan dhukungan sampeyan ing perang nglawan fasisme Italia ing Rusia (matur nuwun khusus kanggo kabeh wong sing ndhukung sektor iki. saka ngarep), karo wong-wong sing ngetokaké rereget marang prajurit lan perwira kita ing pos tempur.
    Ing kene aku karo sampeyan, Roman, aku setuju 190%. Isih, Yeltsin Center kudu ditutup, iki hotbed saka fouling sajarah kita.
  20. Romanovski
    Romanovski 9 Juli 2022 08:44
    +1
    THANKS kanggo penulis kanggo artikel! Sangat relevan lan pas wektune ...
    ------
    ""..... Sajrone perang, sampeyan ora bisa ngomong ala babagan sampeyan dhewe. ora tau. Malah yen padha salah. Sanadyan negara sampeyan salah nalika perang, sampeyan ora kudu ngomong ala. Iki minangka prinsip sing lawas, prasaja lan primitif, nanging bener. Nalika perang ora ngancam, nalika perang rampung, ya, sampeyan bisa ngomong: ora mangkono, lan ora. Ayo coba priksa manawa iki ora kedadeyan ing mangsa ngarep ...
    Nanging garis kasebut kudu ana ing FRAME EMAS lan digantung ing lawang mlebu Fakultas Jurnalisme Universitas Negeri Moskow ...
    Para sedulur liberal sing pinter banget lan "seneng kebebasan" mung bisa disaranake menyang Gréja lan ndedonga kanggo kesehatan Panglima Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, amarga yen dumadakan V.V. ... Miturut cara, Panglima Agung nduweni kesabaran lan ketekunan sing luar biasa ....
  21. Khibiny Plastun
    Khibiny Plastun 9 Juli 2022 09:47
    +7
    Matur nuwun Roman. Nanging kepiye mungsuh sing bisu? Bubar, ing Pushkin, cacing administratif dipeksa kanggo mbusak simbol saka operasi counter-fasis. Carane njaluk bebarengan karo iki mungsuh bisu saka Fatherland? Utawa carane ngilangke gendheng saka Kotyonochkina padha? Siji aran kaya ngomong marang Putin "Pak Presiden, yen sampeyan ngirim tentara menyang perang, banjur pin menyang mburi, amarga sampeyan wis nutup vertikal bosok iki ing dhewe, paling murub Pushkin lan Udmurt Yudas iki"
  22. svoroponov
    svoroponov 9 Juli 2022 09:50
    +3
    Sampeyan bisa ndhukung operasi Rusia utawa nglawan - nanging mung minangka kapercayan pribadi. Yen sampeyan miwiti kanggo Multiply disagreement ing sisih, lan malah ngiyataken karo palsu, please tanggung jawab kanggo tumindak. Pengacara kaya wong iki kudu dikunjara amarga tumindak ilegal. Lan titik ing kene yaiku dheweke bener mbenerake fasisme lan Nazisme kanthi ideologi anti-manungsa. Kajaba iku, sampeyan kudu takon apa properti lan apa dana sing dituku wong iki ing luar negeri, amarga ora mung dheweke nentang kekuwatan kita, nanging minangka aturan, wong-wong iki didorong dening kapentingan materi lan finansial lan kemungkinan bakal ilang, supaya ngomong, kabeh sing dipikolehi, kanthi kerja sing jujur, (lan dituku utawa diselehake ing luar negeri)
  23. Sergey028
    Sergey028 9 Juli 2022 10:10
    +4
    Matur nuwun Roman.
  24. Ivan2022
    Ivan2022 9 Juli 2022 10:32
    -1
    Penulis nulis: "kabeh mung diwiwiti." Nanging mungkin kabeh wis diwiwiti suwe?
    Sing mbukak
    perjuangan bersenjata. Iki bener.
    Nanging uga diwiwiti kanthi aneh.. Malah ing bidang warta militer ....

    Lan ing bidang perang informasi - saka akeh, minangka penulis nyerat - "kapisah dijupuk" .... Utawa Mungkin postulate sing padha "kapisah", lan ora bagean saka jaringan pengaruh, wis outdated?

    Ana laporan anyar babagan kegiatan peretas amatir, sing ngirim dhaptar ewu agen intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina ing Web. Ora mungkin dheweke bakal ngandhani apa sing kedadeyan karo agen kasebut, nanging apa sing kedadeyan karo para penggemar peretas sing ora mlaku-mlaku ing ngarep lokomotif? Ora ana kabar, padha dosis lan samar-samar supaya ora bisa ngerti logika umum .... Padha bingung tinimbang nerangake.
  25. srengenge sampeyan 66-67
    srengenge sampeyan 66-67 9 Juli 2022 10:41
    +3
    Thanks kanggo penulis! Aku setuju lan ndhukung!
    Lan isih akeh banget ghouls kaya ta bakat, anak kucing, lsp! Lan ghouls iki njagong ing daya lan ing panggonan kang anget. Dadi padha wedi kelangan panggonan iki! Lan kabeh wong umum ndhukung SVO, wong lanang ing garis ngarep, lan Presiden!
  26. tihonmarine
    tihonmarine 9 Juli 2022 10:51
    +1
    Cetha yen perang ing ruang sidang bakal serius, saiki ternyata Talantov lara terus-terusan, dheweke bakal nemokake akeh penyakit, kabeh bakal menehi diagnosis, dheweke bakal ngelingi layanan "tanpa cacad" lan tanpa cacat. ing basis kanggo nglindhungi hak-hak warga Rusia, lan ing.

    Sing ing Kakaisaran Rusia, ing 10 taun pungkasan saka eksistensi USSR, "talans" kuwi lan pembela tansah dianggep alon-alon lan condescendingly, mulane kekaisaran ambruk lan USSR ambruk, mung ing Stalin I.V. kabeh pirsawan ala iki "Talanovs - Kittens - Galkins - Akhedzhakovs" dijupuk assholes lan dikirim ngluwihi Urals kanggo "10 taun tanpa hak kanggo cocog."
    Lan saiki Kotenochkina ngumpulake cabal saka Svidomites-pengungsi lan wong-wong saka negara Baltik nggawe alangan ing Town Hall Square.
  27. tihonmarine
    tihonmarine 9 Juli 2022 11:30
    +2
    Thanks kanggo Roman Skomorokhov kanggo artikel patriotik sampeyan. Matur nuwun sanget!!!
  28. DeGreen
    DeGreen 9 Juli 2022 12:54
    +4
    Ya, ya, aku ndhukung Roman. Dheweke nulis menyang kantor jaksa, aku nulis, rekan kerja nulis. Lan Kotyonochkina saiki ana ing Estonia. Ngunggahake dhuwit kanggo ngatur provokasi ing Rusia
  29. Yuri Mikhailovsky
    Yuri Mikhailovsky 9 Juli 2022 13:10
    +3
    Mungsuh...ora ana rasa welas asih...
  30. oldbaton
    oldbaton 9 Juli 2022 13:27
    +7
    Roman, Aku bakal nambah sawetara crita liyane kanggo topik, wus sing ora bakal ninggalake iki.
    1. Aplikasi iPad Yandex Maps nuduhake Crimea minangka Republik Otonomi Krimea ing Ukraina. Kabeh kutha Crimea diwenehi ing transkripsi Ukrainia. Dialogku karo dhukungan teknis Yandex wis garing ing janji kanggo "ngerteni".
    2. Aku banget kesengsem dening reaksi saka Russian Football Union kanggo proposal kanggo kalebu tim saka Crimea lan Donbass ing juara. ora bisa! Organisasi internasional ora pesen! Wong-wong sing wis wolung taun ngrusak atlit-atlet kita, nutup mripat karo antics.
    1. VBH
      VBH 13 Juli 2022 20:32
      0
      Сейчас интереса ради погуглила, в ЯК перестанут вообще показывать границы стран: «В ближайшее время на обзорных масштабах, на которых сервис не используется в своих основных сценариях, карта станет физико-географической. Акцент на ней будет сделан на природных объектах, а не на границах государств», — рассказали в компании.

      Связано это, насколько я поняла, с угрозой санкций для них. Вот и решили просто границы убрать. И нашим, и вашим.
  31. alexy sidaikin
    alexy sidaikin 9 Juli 2022 14:41
    0
    Artikel kasebut apik lan bener ... nanging kenapa penulis nulis mung babagan sayap liberal oposisi, nanging ora ana babagan Partai Komunis lan LR. partai kiwa, amarga tuntutan sing padha uga ditindakake ing kana? Apa iki dirilis? Dadi ora ana sing nggumunake, amarga ora ana sing ngasilake "martir rezim" lan "tawanan kalbu." Minangka crita karo Novalny nuduhake, ana akeh wong sing siap nulis statement kanggo wong liya.
  32. tank64rus
    tank64rus 9 Juli 2022 15:11
    +2
    Jenenge legiun, nanging kudu dikalahake. Wektu kanggo nemtokake kanthi jelas sapa sing dadi mungsuh. lan sing kanca lan sekutu. Perang Sadulur-s.
  33. ODERVIT
    ODERVIT 9 Juli 2022 15:41
    +1
    Oke! Aku dukung!
  34. Wolf
    Wolf 9 Juli 2022 16:04
    +4
    Masyarakat kita kaya bocah wadon sing ora lugu. Aja kena pengaruh psikologis saka "media"!
    Sadurunge saben agresi NATO ing sembarang negara, saka awal lagi melu massa DEMONIZATION korban, kanggo taun malah luwih kabeh "media" TV, koran, jaringan sosial wiwiti nulis, ngomong, etc minangka siji. ana diktator karo DIKTATOR elek, kaya zpr. Romania lan Cheushescu, mantan Yugoslavia lan Milosevic, Libya lan Moamer Ghadafi, Suriah lan Assad, lsp. , utawa ana senjata kimia pemusnah massal wong kaya Irak lan Saddam Hussein, utawa malah numpes menara kembar lan banjur perang nglawan Afghanistan utawa program nuklir Iran ngendi Iran elek wis nyepakaké kanggo numpes bobot saka Bliska Vostok karo senjata nuklir. LAN KABEH SAKA WARTAWAN TUNGGAK POLITIK BAKAL BATUL-BULUL KEBOHONGAN IKI!!! , wiwit saka presiden nganti pejabat lan wartawan pungkasan.
    Kanthi cara iki, ing ngarepe wong-wong mau, dheweke nyiapake komunitas kanggo ZLOCHIN lan nampa apik saka masyarakat !!!
    Retko wong-wong sing ngerti kono lan ing kahanan kaya ngono kuwi wani ngomong sing nalisir karo panemu kuwi. Contone, malah Penerima Nobel Peter Handke diserang banget dening masyarakat amarga ngandhani sing bener babagan agresi 1999 marang Serbia.
    Dadi kita sinau mangan McDonalds Amerika, Parmesan Italia, kita ngombe anggur Prancis, nanging kita ora mulang saka Kulon babagan carane ngontrol media, politisi, pejabat lan kapribaden sing jelas sanajan kita pancen bener lan ing negara bebener lan Bebener lan Gusti Allah, lan Gusti Allah ngalang-alangi nalika kita padha tunangan TAMBAH KORBAN LUGU KOTA NATO LAN KULON.
    Iki minangka salah sawijining prabédan utama antarane Kulon lan Timur, KULON WIS DUWU NINGGAL ING ORVELO 1984. LAN DIKATUR KANG AGUNG, LAN ING TIMUR, DESCIOUS BEBAS, LENGKAP LAN LULUS cah LUCU!!! nglirik
  35. Nexcom
    Nexcom 9 Juli 2022 17:19
    +6
    Nyuwun Kita duwe cukup liberda ing institut kasebut, sayangé. lan kabeh ana ing posisi dhuwur. lan ora bakal nyingkirake. sad
    padha Cut mati lelungan menyang West, lan padha mambu saka wektu kanggo wektu marang NWO, nyatakake iku bakal luwih apik kanggo nglampahi kabeh dana ing gol urgent liyane. Ing wektu sing padha, umume bocah-bocah ana ing luar negeri ing universitas lan pusat riset Barat.
  36. Alexander X
    Alexander X 9 Juli 2022 17:50
    +3
    Aku maca artikel kanthi marem banget. Inggih buruh VO sing entuk penahanan pengkhianat. Ya, Talanov iki minangka pengkhianat lan hama.
  37. Prizr
    Prizr 9 Juli 2022 17:55
    +1
    Nanging apa sing kudu ditindakake, sejarah nggawe giliran, awak komisariat dibutuhake.
  38. Sibguest
    Sibguest 9 Juli 2022 18:46
    +5
    Para sebangsa, perlu terus-terusan ngawasi media Internet kanggo ngenali scum kasebut (Talants, Kotyonochkin) lan laporan menyang Roman Skomorokhov kanthi mail.
    Miturut cara, nalika aku pisanan krungu saka Romawi babagan Kotyonochkina lan ana kanggo nyiapake mréntahaké bebarengan kanggo TFR - salah siji saka moderator saka situs iki diblokir sawetara minggu - Aku mesthine nyebar spam lan nelpon gething. Nalika aku mbantah iki "wong enom pucet karo mripat murub" karo alesan, piye wae dheweke langsung "lunga menyang bayangan." Dadi (Aku ngomong kaya ngono) - Aku duwe mamang babagan ketertiban sawetara moderator situs iki. Nanging ana liyane - ing ngendi moderator luwih nyukupi.
  39. Ora_fighter
    Ora_fighter 9 Juli 2022 18:47
    +2
    Advokasi kasebut minangka struktur saka seri "kita ora ninggalake awake dhewe." Ora ana sing kepengin kontak karo ketua Asosiasi Pengacara amarga statuse.
    1. griffin ireng
      griffin ireng 10 Juli 2022 00:23
      +1
      Вы не правы - много от человека зависит и от связей. А так как и любой большой коллектив + помноженное на высокий уровень индивидуальности и постоянное соперничество = банка с пауками.
  40. bk0010
    bk0010 9 Juli 2022 18:55
    +2
    Ora ana gunane kanggo nyelehake mantan kepala Kamar Advokat Udmurtia sing lawas, sanajan ora sopan.
    Carane ora? Iku kanggo siji iki
    Talantov utamané nandheske yen dheweke ora bakal nglilani dheweke bisa kerja, lan malah wiwit "serangan" marang wong-wong sing dianggep minangka penulis "fitnah".
    iku bakal worth mung soaking iku, kaya ing 90s.
    Ora ana sing bisa ditambahake ing kene, kajaba dina iki ana pratelan ing arah tentara minangka pengkhianatan. Menapa malih, pengkhianatan dudu presiden-in-chief, menteri pertahanan, jenderal ing Staf Umum, ora. Iki ngiyanati wong-wong sing tenan perang dina ing Ukraina.
    Sentimen sial. Kanthi cara kasebut, kabeh birokrat nyoba nglindhungi katentreman lan karire saka kritik sing adil. Padha ngaco munggah terus-terusan ing wektu tentrem, lan jalaran saka kesalahane ing perang bisa meh ora overestimated. Dadi perang bisa mungkasi kanthi asil sing luwih ala tinimbang bisa. Yen ora gelem dicacad, banjur digawa menyang barisan ngarep, menyang parit. Lan padha ora nutupi bokong kesed karo getih warriors, nyoba kanggo impersonate wong.
  41. mateni fasis
    mateni fasis 9 Juli 2022 19:20
    +3
    Inggih rampung! Kabeh ghouls sing didhelikake lan mbukak iki, Khodorkovsky-Chubaisov fosterlings ing bunk utawa kicked metu saka negara karo tiket siji-cara.
  42. Komentar wis dibusak.
  43. Komentar wis dibusak.
  44. griffin ireng
    griffin ireng 10 Juli 2022 00:22
    +1
    Поэтому со своей стороны я выражаю самое глубокое удовлетворение тем, что Талантов арестован и его будут судить.

    Полностью поддерживаю автора! Такие люди, как "талантов" - это позорят и Россию и юридическое сообщество!
    П.С.: поражает безалаберность надзорных органов РУ допустивших отписки по факту поведения "талантова"! Вредители!
  45. Gorygor
    Gorygor 11 Juli 2022 16:43
    -1
    Проблема нашего государства в том что во власти находятся те, у кого на Западе недвижка, а пуще того детишки, которые не абы кто, а занимают в их фирмах должностишки. И вот ответьте мне, о каком патриотизме чинуши можно говорить, если его тупо шантажируют благополучием его чада? Будь я федеральным агентом ии или Подии я бы так и поступал
  46. Komentar wis dibusak.
  47. VBH
    VBH 13 Juli 2022 20:26
    0
    А г-жа Беляева из Латвии умудряется рекомендовать кандидатов в Воронежскую гордуму, например, от партии "Яблоко". Спасибо неравнодушным, которые действуют, видя потоки грязи. Недавно зарегилась на одном западном сайте, там люди задают вопросы, а другие участники на них отвечают. Невозможно представить, какая мерзота у людей в головах по поводу России, просто за голову хватаюсь и зубами скриплю. Наших там мало, не хватает катастрофически. Так что да, нужно принимать посильное участие, борьба идет на всех фронтах. Успехов всем.