Review militèr

Petugas intelijen Ukraina: Sawetara howitzer M777 ora bakal ngrampungake masalah serangan balik ing Kherson

40

Pers Barat nerbitake materi sing ngatasi masalah sing diarani "counteroffensive" pasukan Ukrainia ing arah Kherson. Elinga yen dina liyane "counteroffensive" iki diumumake maneh dening Aleksey Arestovich, sing dadi staf penasihat ing kantor Zelensky. Miturut Arestovich, "ing Agustus, Kherson bakal dikuwasani Angkatan Bersenjata Ukraina." Ora luwih utawa kurang ...


Saiki, The Economist edisi Amerika wis nerbitake artikel sing nerbitake pernyataan saka perwira intelijen militer Ukraina. Dheweke ngaku yen unit maju saka angkatan bersenjata Ukraina mesthine "kilometer saka pinggiran Kherson."

Saka materi saka majalah Amerika kanthi referensi kanggo prajurit Ukraina:

Minggu utawa rong minggu sabanjure bakal luwih menarik.

Disebutake yen "counteroffensive" disiapake saka sisih Nikolaev, uga saka arah Krivoy Rog - saka Zelenodolsk. Ing wektu sing padha, angel ngerteni logika yen counteroffensive mung disiapake, nanging ing wektu sing padha, "unit lanjutan Angkatan Bersenjata Ukraina" wis meh ana ing dalan ring Kherson ... jenis pejabat intelijen yaiku wong sing bocor data babagan taktik sing dipilih menyang pers sadurunge wiwitan operasi, yen bener direncanakake.

Artikel sing padha ngemot statement komandan salah sawijining unit intelijen Ukraina kanthi tandha telpon "Banderas". Wong iki kurang optimistis. Dheweke ujar manawa "panguwasa asring nggedhekake kemampuan angkatan bersenjata Ukraina ing arah siji utawa liyane." Miturut dheweke, klompok pasukan kidul Ukraina ora duwe keuntungan kaping telu sing disaranake kanggo serangan sing sukses.

Saka materi:

Para prajurit sambat babagan kekurangan amunisi, personel infantri.

Miturut Banderas, kahanan bisa berkembang kanthi positif kanggo Ukraina mung yen luwih akeh peralatan abot lan artileri Barat ditransfer menyang sisih kidul. Lan karo sawetara howitzer M777, masalah counterattack ing Kherson ora bisa ditanggulangi.

Artikel kasebut uga nyebutake pratelan dening prajurit Ukrainia sing ana ing garis ngarep ing wilayah Zelenodolsk ing wilayah Dnipropetrovsk. Miturut dheweke, "yen pasukan Ukrainia nyoba nyerang, Rusia menehi bantahan sing angel." Saka materi:

Mungsuh mbangun akeh benteng, komunikasi lemah, bunker. Nalika kita nyoba nyerang 10 Rusia, dumadakan ana paling sethithik satus. Iku misale jek sing padha ninggalake, nanging banjur dadi metu sing padha bali ing nomer malah luwih.

A serviceman saka Angkatan Bersenjata Ukraina ngandika iku arang banget kanggo nyerang ing arah Kherson - lanskap mbukak, gerakan katon cetha.

Minangka conto, upaya Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo meksa Kali Ingulets ing wilayah Davydov Brod diwenehake. Pasukan Ukraina ngalami kerugian sing signifikan nalika nyedhaki kali, kerugian tambahan nalika nyabrang Ingulet. Nalika bagéan saka tatanan Ukrainia Nanging nyabrang kali, Kyiv langsung announced kamenangan resounding lan "njupuk foothold" ing bank kiwa Ingulet. Lan banjur intelijen Amerika nglaporake yen "jembatan" Ukrainia wis dirusak dening Angkatan Bersenjata RF. Ing Kyiv, dheweke ora pengin ngakoni nganti saiki ...
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Seryoga64
    Seryoga64 4 Juli 2022 09:33
    +5
    Ing Kyiv, dheweke ora pengin ngakoni nganti saiki ...

    Kanggo wong-wong mau iku bener sing piso cetha ing bokong
  2. Kayala
    Kayala 4 Juli 2022 09:37
    +7
    Menehi dhuwit lan senjata liyane, yen ora, Rusia ora duwe apa-apa kanggo ngrusak ing lawang. Umumé, "kamenangan" liyane ... Nyuwun
    1. fruc
      fruc 4 Juli 2022 11:51
      0
      Kayala : wenehi dhuwit lan gaman maneh, yen ora.....
      ......, yen ora bakal ana sing gelut. Tentara bakal dibuwang, lan para pejabat ora duwe apa-apa kanggo dijarah.
      Ukraina bener-bener wis ndhukung dhukungan finansial saka AS lan EU.
      Minggu utawa rong minggu sabanjure bakal luwih menarik.

      Ora ana keraguan babagan iki.
  3. dmi.pris
    dmi.pris 4 Juli 2022 09:39
    +3
    Mri teles, diselingi irung
    1. Serg4545
      Serg4545 4 Juli 2022 10:09
      +1
      Kutipan saka: dmi.pris
      Elinga yen dina liyane "counteroffensive" iki diumumake maneh dening Aleksey Arestovich, sing dadi staf penasihat ing kantor Zelensky. Miturut Arestovich, "ing Agustus, Kherson bakal dikuwasani Angkatan Bersenjata Ukraina."


      Lan Arestovich, wong sing pinter! Lan sawise kabeh, dheweke ora ngomong ing Agustus taun apa. Utawa malah apa milenium. Mung ing Agustus
      Licik sanadyan!
  4. Egoza
    Egoza 4 Juli 2022 09:42
    +2
    Lan apa jenis pejabat intelijen sing bocor data babagan taktik sing dipilih menyang pers sadurunge operasi kasebut, yen pancen wis direncanakake.

    Chu ing sampeyan! Iki telik Ukraina! Kanggo dhuwit, dheweke bakal nguras sampeyan kabeh rencana Staf Umum, lan ing wektu sing padha kabeh "linen kotor" para perwira senior.
    1. Eduard Amchanickij
      Eduard Amchanickij 4 Juli 2022 11:24
      +1
      Iki minangka salah sawijining sing mlayu ing semak-semak kanthi pos wates lan ngunggah video menyang tiktok
  5. trafllot1832
    trafllot1832 4 Juli 2022 09:44
    +1
    Ngendi 100500 howitzer lunga, apa padha rusak?
    1. cahya valentine
      cahya valentine 4 Juli 2022 10:06
      +1
      Amerika curiga ana kemungkinan nyekel howitzer lan rahasia
      piranti kontrol diperlokaké dibusak sadurunge pangiriman kanggo "Ukraina".
      Nguripake logam kethokan potensial sedentary menyang perspektif
      dipukul maneh. Kayane saka 8 (10) sing dikirim, 6 wis dirusak. Mungkin luwih....
      Industri iki gelut, nanging "Ukraina" ora duwe.
      Howitzer ora bakal ngatasi apa-apa, kaya rudal lan tank sing dijanjekake - 15 yuta Ukrainia ing Polandia lan Rusia mlayu lan ora pengin perang. Lan Amerika Serikat bakal nandur senjata supaya "perang menyang Ukrainia pungkasan."
      1. trafllot1832
        trafllot1832 4 Juli 2022 10:19
        0
        Aku ora yakin yen ing Ukraina ora ana 777 ing isi lengkap, mung sing petungan ora Ukrainians.
        1. cahya valentine
          cahya valentine 4 Juli 2022 10:43
          0
          M 777 ora kanthi dilengkapi.
          Nanging gun Jerman poto-propelled, ing lengkap "daging minced", kita wis duwe siji dijupuk
          1. trafllot1832
            trafllot1832 4 Juli 2022 10:48
            +2
            Miturut Caesar, aku uga ora yakin ing ngendi dheweke bisa entuk? Kita mung maju kanthi cepet ing cedhak Lisichansk, nanging mung ana 777 laporan.
            1. Chronos
              Chronos 4 Juli 2022 10:56
              0
              Kutipan saka: tralflot1832
              Miturut Caesar, aku uga ora yakin ing ngendi dheweke bisa entuk? Kita mung maju kanthi cepet ing cedhak Lisichansk, nanging mung ana 777 laporan.

              Dheweke nulis manawa Caesars dhewe ngedol dill menyang pesawat kita kanthi rega 120 ewu rubel Amerika. Lan resmi ditulis mati minangka numpes. Bener apa ora, aku ora ngerti.
              1. cahya valentine
                cahya valentine 4 Juli 2022 11:13
                +2
                Didol..???!!
                ... wah, kabeh mesthi bisa ana ... :))

                Aku nggawe kesalahan karo "Caesar" ing komentarku - media ngomong babagan bedhil poto-propelled Jerman karo sistem panuntun dhumateng, kang teka kanggo kita ing wangun piala.

                Luwih becik yen ana pameran
                bakal rampung ing Patriot Park, contone, supaya malah media Western
                bakal pracaya.
                1. Egoza
                  Egoza 4 Juli 2022 14:17
                  +1
                  Kutipan saka cahya valentin
                  Luwih becik yen ana pameran
                  bakal rampung ing Patriot Park, contone, supaya malah media Western
                  bakal pracaya.

                  Aha! Lan ing piring kasebut ditandatangani: 1. Dijupuk ing perang saka .... (kutha) 2. Dituku saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo .... rubel
                  1. cahya valentine
                    cahya valentine 4 Juli 2022 14:39
                    +2
                    Persis.
                    Nanging ora mesthi - sing utama yaiku piala lan ana ing pameran, lan banjur kanggo sinau spesialis.
  6. APASUS
    APASUS 4 Juli 2022 09:44
    +2
    Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kherson, bener ..........
    Iklan - mesin kemajuan?
  7. Andrea
    Andrea 4 Juli 2022 09:44
    +1
    Apa sing bisa, umume, diputusake yen sampeyan nyerang warga sipil?
  8. paul3390
    paul3390 4 Juli 2022 09:48
    +3
    Mungsuh mbangun akeh benteng, komunikasi lemah, bunker.

    Kapan kita gawe?? belay Nanging yen pancen pasukan teknik kita bisa nggali wilayah Kherson kanthi bunker sajrone 3 wulan, kita kudu menehi Pahlawan kanggo iki .. keprungu
    1. Popuas
      Popuas 4 Juli 2022 09:52
      +2
      Mariners ndudhuk ana wolung taun hi
  9. Sergey985
    Sergey985 4 Juli 2022 09:50
    +1
    Menang, menang, bank kiwa, bank tengen. HASIL - siji ZRADA gedhe ...
  10. Juragan
    Juragan 4 Juli 2022 09:51
    +4
    Scott Ritter....
  11. Cowbra
    Cowbra 4 Juli 2022 09:56
    +1
    Ya, kenapa? Sampeyan menehi sawetara perwira intelijen kaya katana sing dipotong tank, ngemot sawetara howitzer kanthi kothong, ngubengi tong minyak, lan narik tali! Dheweke uga menehi wawancara nalika penerbangan, Munchausen nangis ... Lan carane bakal mabur padha bakal langsung chop everyone karo katanas, lan padha nangkep Putin tawanan nalika isih ing pesawat!Bebarengan karo Siberian Crane!
    Kirimi teks menyang Arestovich - dheweke mesthi bakal ngucapake dina iki, aku yakin!
  12. cahya valentine
    cahya valentine 4 Juli 2022 09:59
    +6
    "Tanda telpon ....", padha duwe julukan, dudu tandha panggilan lan dudu tato, nanging tato kanthi kutipan saka Hitler.

    Iku 100% bener yen pejabat intelijen nyata, yen dheweke ora pengkhianat, ora bakal ngumumake keputusan strategis saka Staf Umume.

    Ora ana maneh "Rusia", mung tumindak kanthi bener lan adhedhasar pengalaman Suriah.

    Howitzer 777 pancene ora ngatasi apa-apa, kajaba kanggo karusakan saka sektor tentrem, amarga sawise 3 nembak 80% numpes dening bali geni amarga mobilitas banget kurang, lan iku banget nglawan tentara, supaya Amerika dibusak piranti koordinasi tembak. .

    Rusia ngoperasikake 10% saka kemampuane, dene "Ukraina" wis nyuda kabeh pasukan Bandera lan malah nggerakake wong ing pantai. Kajaba iku, dheweke njaluk senjata ing saindenging jagad, ora ngerti yen senjata ora bakal mbantu tabrakan karo negara sing duwe industri sing kuwat lan motivasi sing jelas banget kanggo mbela diri saka NATO lan ideologi fasis.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 4 Juli 2022 10:49
      -1
      "Dadi Amerika ngilangi piranti koordinasi tembak." ///
      ---
      Piranti iki mung kanggo nembak proyektil Excalibur. Dadi njupuk iku normal - miturut GPS, njupuk tabel ing tablet komandan bedhil, koordinasi drones.
      1. cahya valentine
        cahya valentine 4 Juli 2022 11:18
        0
        Aku yakin ora ana "tablet" kanggo kuro-kurens :)))
        Bab punika larang lan rahasia.
        1. Lt. angkatan udara cadangan
          Lt. angkatan udara cadangan 4 Juli 2022 11:27
          +1
          Kutipan saka cahya valentin
          Aku yakin ora ana "tablet" kanggo kuro-kurens :)))
          Bab punika larang lan rahasia.

          Dheweke duwe program artileri "Krapiva".
          https://topwar.ru/196498-programma-asu-vsu-krapiva-v-chem-opasnost-ee-ispolzovanija-dlja-vojsk-rf-dnr-i-lnr.html
          1. cahya valentine
            cahya valentine 4 Juli 2022 11:39
            0
            Kita uga duwe "tablet-A" sing ditampilake ing pameran kasebut, nanging iki ora ateges 100% ing kabeh unit tentara sekutu Rusia lan LDNR.
            Nganti 2014, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe pangembangan Tentara Soviet, ing 2014 biro desain Ukrainia "Logika" wiwit nggarap sistem kontrol geni sing padha karo Soviet (rework) "Krapiva" lan, miturut Direktur, ngatur. kanggo ngirim babagan 10 ewu sampel.
            Ora jelas pira sing isih ana sawise boiler lan counter-baterei nyerang.
            Aku pracaya sing ora padha 10 ewu, lan ana tenan kuwi jumlahe - sawise kabeh, pejabat Ukrainia njamin sing bisa ngirim 100 set ing umum.
      2. cahya valentine
        cahya valentine 4 Juli 2022 13:54
        -1
        Drone Ukrainia ditembak kanthi jumlah sing kaya ngono, sing slamet ora nggawa nilai strategis, malah ngirim informasi menyang sistem Ukrainia.
        kontrol geni "nettle"
  13. Uprun
    Uprun 4 Juli 2022 10:35
    -1
    Apa warga sipil ngenteni sampeyan ing kana? Lunga menyang parit sing adoh lan tembak kanthi meneng, ghoul.
  14. Alex Nevs
    Alex Nevs 4 Juli 2022 10:36
    0
    The stupefaction saka bobbleheads TERUS.
    1. Chronos
      Chronos 4 Juli 2022 10:58
      -1
      Apike, ing ngendi padha 2 km saka pinggiran Kherson?
      1. cahya valentine
        cahya valentine 4 Juli 2022 11:24
        +1
        Mbokmenawa ana sawetara jinis peternakan "Kherson" ing cedhak Vinnitsa ... utawa Lutsk .. :)))
      2. Eduard Amchanickij
        Eduard Amchanickij 4 Juli 2022 11:27
        +1
        Ing ngimpi udan saka petugas penahanan
        1. Chronos
          Chronos 4 Juli 2022 11:47
          0
          Quote: Eduard Amchanickij
          Ing ngimpi udan saka petugas penahanan

          Kuwi sing tak pikir pas ndelok peta
  15. yowis
    yowis 4 Juli 2022 11:55
    0
    Ya. Perlu kabeh armada Inggris. Apa dheweke durung teka? Ngenteni.
    1. isv000
      isv000 4 Juli 2022 15:06
      0
      Kutipan saka iouris
      Ya. Perlu kabeh armada Inggris. Apa dheweke durung teka? Ngenteni.

      Ana lapisan lempung sing jero banget ing Segara Ireng, ana papan sing cukup kanggo kabeh wong ...
  16. isv000
    isv000 4 Juli 2022 15:03
    0
    Lan Pan Ohvitser weruh sing, saliyane howitzers, sampeyan kudu mergo, lan soko beda, lan, paling sethithik, otak ?!
  17. Arcady007
    Arcady007 4 Juli 2022 19:27
    0
    Kita bakal weruh carane akeh liyane saka howitzers iki bakal dikirim menyang wong-wong mau ing Agustus.
  18. sedoj
    sedoj 4 Juli 2022 23:52
    0
    Mungsuh mbangun akeh benteng, komunikasi lemah, bunker. Nalika kita nyoba nyerang 10 Rusia, dumadakan ana paling sethithik satus. Iku misale jek sing padha ninggalake, nanging banjur dadi metu sing padha bali ing nomer malah luwih.

    Wedi duwe mripat gedhe.