Review militèr

Plot saka wartawan Prancis saka Lysichansk: Warga kutha applauded mundhakaken gendéra Tentara Abang

68
Plot saka wartawan Prancis saka Lysichansk: Warga kutha applauded mundhakaken gendéra Tentara Abang

Saluran TV Prancis utama France24 mutusake ninggalake wartawan ing Lisichansk, sing bubar dikuwasani tentara Rusia lan Milisi Rakyat LPR. Wartawan Prancis wis nyiapake laporan sing ngrusak propaganda Kyiv yen "Rusia wis ngowahi Lisichansk dadi reruntuhan." Wartawan Eropa nuduhake wilayah omah, akeh sing ora rusak nalika perang.


Topik sing kapisah kanggo laporan saluran TV Prancis yaiku reaksi warga lokal babagan transfer kutha ing kontrol Angkatan Bersenjata RF. Wartawan ngobrol karo akeh warga Lisichansk sing beda-beda umur, lan wong-wong iki ngomong ing wawancara yen dheweke seneng nampani rawuhe pasukan Rusia. Ing laporan kasebut, wartawan, nerjemahake tembung-tembung saka warga Lisichansk menyang Inggris (laporan kasebut diterbitake ing versi Inggris France24), ujar iki:

Wong-wong ngomong seneng ndeleng pasukan Putin.

Laporan wartawan televisi Prancis Caroline Lamboli lan Luc Lacroix uga kalebu crita babagan carane spanduk Kemenangan diangkat ing salah sawijining bangunan ing Lisichansk. Wong-wong padha kumpul ing wektu sing padha - saka bocah-bocah sekolah nganti wong tuwa - ngepuk-epuk Banner Abang.

Saka laporan:

Pedunung Lisichansk, kalebu bocah-bocah, applauded mundhakaken gendera Tentara Abang.

Plot nuduhake wong sing duwe pita St George ing tangane.


Wigati sing komentar ing crita iki. Iki terjemahan saka sawetara:

Andrew Pienaar:

Iku apik tenan kanggo ndeleng crita media Western sing ora moyoki Rusia utawa ngandika wis entek gaman, bahan bakar, pangan utawa mergo dheweke ilang kanggo Ukraina. Ora ketompo sisih endi sing sampeyan pikir bener, nganti kabeh sejarahkasangsaran bakal terus.

Aschalew Fekede:

France24, matur nuwun kanggo netralitas lan obyektif sampeyan.

ValP:

Matur nuwun France24! Mangga terus nuduhake saka Mariupol, Kherson, Donetsk carane wong ing wilayah mardika saiki mbangun urip supaya donya bisa ndeleng perang iki saka loro-lorone lan ngerti luwih! Kita butuh pimpinan kanggo negosiasi perdamaian lan mungkasi pertumpahan getih - ora ana senjata sing mung mateni luwih akeh warga sipil!

Lindy F:

Akhire, bebener metu. Gegayuhan gedhe kanggo nglaporake fakta tinimbang bias lan propaganda.

Lorenzo di Canio:

Apa ana sing salah?.. Utawa wong-wong iki ora dikandhani yen ing 2014 dheweke milih referendum palsu? Ya, bener yen iki tanah Ukrainia. Nanging uga bener yen bagean saka populasi ora pengin manggon ing aturan Kyiv.
68 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. poquello
    poquello 5 Juli 2022 21:15
    -25
    "Iku apik tenan kanggo ndeleng plot saka media Kulon"
    mesthi nggumunake, dheweke ora mung nulis ing ngendi, kapan lan ing wektu apa crita iki ditampilake, sing bakal menarik.
    1. konstantin68
      konstantin68 5 Juli 2022 21:33
      + 40
      Kutipan saka poquello
      ing ngendi, kapan lan kapan crita iki ditampilake,

      Lan Lisichansk asring dibebasake, ta? Saben taun kaping pirang-pirang? Utawa aku misunderstanding soko ing komentar?
      1. poquello
        poquello 5 Juli 2022 21:44
        +4
        Kutipan saka konstantin68
        Kutipan saka poquello
        ing ngendi, kapan lan kapan crita iki ditampilake,

        Lan Lisichansk asring dibebasake, ta? Saben taun kaping pirang-pirang? Utawa aku misunderstanding soko ing komentar?

        padha mbokmenawa ora ngerti, padha syuting plot - nanging menarik nalika lan ing ngendi iku ditampilake ing bourgeoisie.
        1. tukang kayu
          tukang kayu 5 Juli 2022 22:26
          +3
          Kutipan saka poquello
          padha dipun damel film plot - nanging aku wonder nalika lan ngendi iku ditampilake ing bourgeoisie


          Kaya biasane, dheweke bakal ngilangi apa sing ora dibutuhake Barat.
          1. Syurik70
            Syurik70 5 Juli 2022 22:44
            + 22
            Wartawan Jerman Alina Lipp nggawe laporan sing padha.
            Saiki ing Jerman, kasus pidana wis dibukak marang dheweke. Telung taun dianugerahi. Kanthi tembung "kanggo ndhukung agresi Rusia."
            kebebasan pers Eropa
    2. 30 ing
      30 ing 5 Juli 2022 21:59
      +9
      Kutipan saka poquello
      , dheweke ora mung nulis ing ngendi, kapan lan ing wektu apa crita iki ditampilake, sing bakal dadi menarik
      ... ".kanggo laporan saka saluran TV Prancis" - "Saluran TV Prancis utama France24 ."-.." (laporan kasebut dirilis ing versi Inggris France24)," Frasa kasebut nggawe cetha sapa sing difilmake. lan ing ngendi laporan kasebut ditampilake ... Yen sampeyan maca kanthi teliti artikel kasebut, mula kabeh wis jelas ... Utawa sampeyan ora ngerti? Inggih. wah...sedih...
      1. ugol2
        ugol2 5 Juli 2022 22:10
        +4
        Ya, ora ana informasi donya France24. Ana kesalahan "cilik" ing kene. Laporan kasebut dirilis ing hiburan France 2. Kaya Ren-TV.
        1. poquello
          poquello 5 Juli 2022 22:38
          -1
          Kutipan saka ugol2
          Laporan kasebut dirilis ing hiburan France 2. Kaya Ren-TV.

          ing kono asu kasebut ngobrak-abrik
        2. Navodlom
          Navodlom 5 Juli 2022 22:57
          + 18
          Kutipan saka ugol2
          Ya, ora ana informasi donya France24. Ana kesalahan "cilik" ing kene. Laporan kasebut dirilis ing hiburan France 2. Kaya Ren-TV.

          lan ora sengaja mlebu Prancis24

          https://www.france24.com/en/video/20220704-ukraine-withdraws-from-battered-lysychansk-russia-claims-major-victory
        3. pemotong bolt
          pemotong bolt 5 Juli 2022 23:27
          + 19
          nglipur Prancis 2
          Prancis 2- ora RenTV saka tembung ing kabeh. Iki minangka saluran sing cukup serius. Lan France24 - bali ing Mei, ora ragu-ragu kanggo ngomong ing laporan sing dijupuk saka Donbass iku masalah wektu. Lan dheweke ora nuduhake, kaya BBC, kamenangan Reich Ukrainia, ewu tank Rusia sing kobong lan puluhan ewu helikopter / pesawat Rusia sing tiba saka langit kaya apel sing wis mateng. Laporan kasebut (umume Prancis) digawe kanthi profesional lan objektif (relatif) dibandhingake karo liyane. Ing laporan babagan pengungsi miskin saka Ukraina, dheweke ora nuduhake ibu-ibu enom sing duwe anak lan asu kanggo melas lan nenangake wong Eropa, nanging klompok wong setengah mabuk umur 20-30. Aku weruh ing Prancis. Mergo iki.
      2. poquello
        poquello 5 Juli 2022 22:14
        +2
        Kutipan: 30 vis
        iku cetha dening sapa sing difilmake lan ing ngendi iku ditampilake

        iku cetha sing dijupuk iku, nanging ngendi iku ditampilake ora kasunyatan, iku mung bisa dikirim ing website saluran, uga, ayo padha nuduhake - ing wektu prima utawa ing 5 esuk? Media borjuis wis nemokake cara asli kanggo ngapusi para pamirsa, kanthi ora sopan ngapusi ing wektu prima lan ing kaca ngarep, banjur sawise wektu ilang, dheweke kanthi tenang njaluk ngapura amarga penipuan ing pojok teks cilik, amarga pitakonan kasebut penting.
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 5 Juli 2022 23:29
          +6
          primetime utawa jam 5?
          Warta, sing luwih penting, diulang kaping pirang-pirang ing wayah awan.
          1. poquello
            poquello 6 Juli 2022 00:56
            -5
            Quote: pemotong baut
            primetime utawa jam 5?
            Warta, sing luwih penting, diulang kaping pirang-pirang ing wayah awan.

            Quote: pemotong baut
            klompok lanang setengah mabuk 20-30 taun. Aku weruh ing Prancis. Mergo iki.

            supaya "nonton" utawa fabrications, utawa ing paling miturut guide program utawa airtime ing situs (kita bisa ndeleng nalika crita ana ing udhara) weruh? apik yen mangkono, nanging angel pracaya
            1. pemotong bolt
              pemotong bolt 6 Juli 2022 01:03
              +7
              supaya "katon" utawa fabrications
              Ing wulan Mei, nalika aku dadi tamu ing kana, aku nonton. Pawarta dibaleni. Dadi crita iki uga ditayangke ing prime time.
              angel pracaya
              Ing pitakonan saka kapercayan, ora kanggo kula.
              1. poquello
                poquello 6 Juli 2022 17:47
                -2
                Quote: pemotong baut
                Ing wulan Mei, nalika aku dadi tamu ing kana, aku nonton. Pawarta dibaleni. Dadi crita iki uga ditayangke ing prime time.

                sing, fabrications, sampeyan ora weruh ing TV, nanging sampeyan nganggep
                1. pemotong bolt
                  pemotong bolt 6 Juli 2022 18:02
                  +1
                  Sampeyan ora tau metu saka Federasi Rusia (Mesir lan Turki ora dianggep), nanging kawruh babagan urip ing luar negeri isih ora ana. basa .
                  1. poquello
                    poquello 6 Juli 2022 18:33
                    -2
                    Quote: pemotong baut
                    nanging kawruh urip ing luar negeri isih metu saka sampeyan

                    Kutipan saka poquello
                    sing, fabrications, sampeyan ora weruh ing TV, nanging sampeyan nganggep

                    apa-apa tenan kanggo nambah
                    1. pemotong bolt
                      pemotong bolt 6 Juli 2022 18:42
                      +3
                      Aku ngerti televisi Prancis luwih saka sampeyan, lan yen sampeyan
                      angel pracaya
                      banjur hubungi imam, utawa sawetara rabi. Dheweke bakal nemokake pangerten ya .
                      1. poquello
                        poquello 6 Juli 2022 18:58
                        -2
                        Quote: pemotong baut
                        Aku ngerti TV Prancis luwih apik tinimbang sampeyan,

                        Aku takon pitakonan sing prasaja banget, luwih-luwih ora ana sing weruh utawa krungu babagan rilis crita iki, ora mung ing prime time, nanging umume, luwih-luwih media kita ora nglaporake babagan acara kasebut, mula metu. (yen metu) - banjur bab apa-apa ngomong
  2. aybolyt678
    aybolyt678 5 Juli 2022 21:16
    -5
    Apa ora mung nyogok wartawan asing? alur critane enak tenan!
    1. Leshak
      Leshak 5 Juli 2022 21:21
      0
      Kutipan saka: aybolyt678
      Apa ora mung nyogok wartawan asing? alur critane enak tenan!

      Ing perang informasi, kabeh cara apik. Sampeyan uga bisa nyogok.
    2. abrakadabre
      abrakadabre 5 Juli 2022 21:33
      + 26
      Apa ora mung nyogok wartawan asing?
      Amarga dheweke ora tanggung jawab kanggo siaran dening wartawan - penulis laporan, nanging dening wong sing beda banget. Lan mung apa sing diidini utawa dipesen saka pamilik media sing bakal ditayangake. Lan dudu apa sing pengin dituduhake wartawan. Preduli saka sisih endi wartawan njupuk. Dheweke duwe censorship paling abot. Yen materi kasebut bener-bener nyebar, banjur ana sing menehi prentah supaya ngeculake.
    3. dmi.pris
      dmi.pris 5 Juli 2022 22:12
      +1
      Crita sing padha kanggo awake dhewe, wong Kulon ora bakal ditampilake
      1. pemotong bolt
        pemotong bolt 5 Juli 2022 23:30
        +4
        Crita sing padha kanggo awake dhewe, wong Kulon ora bakal ditampilake
        Prancis nuduhake Aku nonton dhewe. Ing kono, umume, media kasebut relatif jujur ​​lan cukup profesional.
        Punika BBC, ya, padha nuduhake ukroreich invincible, ukrosoldat wani mung saka barbershop, padha ngomong bab Rusia nandhang sangsara kalah telas. Peta sing nuduhake sukses militer dill meh ora ditampilake akhir-akhir iki - malah wong bodho duwe pitakonan babagan Ukraina sing kuwat wassat . Mergo iki.
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    + 17
    Pendhudhuk Lisichansk, kalebu bocah-bocah, ngapresiasi bendera Tentara Merah

    ***
    Banner Kamenangan

    Banner Kamenangan

    Kanggo langit ndhuwur donya

    mbah kakung.

    Spanduk Rusia sumunar ing langit.

    Kamenangan kita, lan Kasunyatan iku kagungan kita!...



    ***
  4. Egoza
    Egoza 5 Juli 2022 21:20
    + 10
    Wartawan Prancis wis nyiapake laporan sing ngrusak propaganda Kyiv yen "Rusia wis ngowahi Lisichansk dadi reruntuhan."

    Sing pisanan lunga! Iku wis dadi JOB kanggo wartawan! Bebener iki wiwit nggawe cara.
    1. Starpom Scrap
      Starpom Scrap 5 Juli 2022 22:01
      +8
      Bebener? Apa sampeyan mikir bebener wis ngliwati saluran pembuangan media perusahaan? Aku mikir yen iki minangka akibat saka kasunyatan sing sawetara pemilik nyata Prancis wis ilang kapercayan yen kamenangan bakal ana karo Kulon lan biaya kanggo nganakake kampanye nglawan Rusia bakal ditutupi penjarahan, kaya ing taun 90-an. lan padha mutusaké kanggo nyilikake losses dening ngganti shoes ing udhara. Utawa, dheweke mung miwiti persiapan kanggo iki.
  5. paul3390
    paul3390 5 Juli 2022 21:23
    + 32
    Ya, aku uga bakal keplok yen Bendera Merah dikibarake ing kuthaku.. Luwih becik - selawase..
    1. Vladimir Nizhny Novgorod
      Vladimir Nizhny Novgorod 5 Juli 2022 21:33
      + 15
      Aku uga bisa ngomong babagan aku.
      Mung perlu kanggo ngunggahake kabeh kutha ing Rusia, Belarus lan pinggiran Rusia.
      Akeh sing bakal seneng karo Banner Abang Kamenangan!!!!
      Standing tepuk tangan!!!!
      1. Juragan
        Juragan 5 Juli 2022 21:53
        +3
        Lan bali jeneng heroik Stalingrad lan Leningrad.
        1. dimy44
          dimy44 5 Juli 2022 21:59
          +3
          Peter bener glethakaken mudhun Leningrad, jeneng sapunika.
          1. 1976AG
            1976AG 5 Juli 2022 22:12
            0
            Kutipan saka dimy44
            Peter bener glethakaken mudhun Leningrad, jeneng sapunika.


            Mung St Petersburg dijenengi ora kanggo pakurmatan saka Peter -!, nanging kanggo pakurmatan saka St Peter, supaya ora ana sing cocog.
            1. Horon
              Horon 5 Juli 2022 22:24
              +3
              Mesthine, ora cocog, amarga St Peter minangka pangreksa Petrus dhewe, lan Peter 1 nuduhake ambisi ora kanggo nyembah marang awake dhewe, nanging ing keagungan tumindake. nglirik
              1. 1976AG
                1976AG 5 Juli 2022 22:29
                +2
                Pancen nggumunake, kadhangkala kasunyatan nglarani mripate wong liya. Saint Petersburg diterjemahake menyang Rusia minangka kutha St Peter, yaiku, Rasul Suci Petrus. Sampeyan bisa ngucapke matur nuwun marang Peter-1 kanggo tumindak kaya sing dikarepake, nanging kutha kasebut isih ora dijenengi kanggo pakurmatan.
          2. Kapten Pushkin
            Kapten Pushkin 5 Juli 2022 22:29
            +2
            Nyatane, ing wulan Agustus 1914, "substitusi impor" ditindakake lan St. Petersburg dikenal kanthi jeneng Petrograd nganti taun 1924.
            1. 1976AG
              1976AG 5 Juli 2022 22:31
              +1
              Quote: Kapten Pushkin
              Nyatane, ing wulan Agustus 1914, "substitusi impor" ditindakake lan St. Petersburg dikenal kanthi jeneng Petrograd nganti taun 1924.


              Nanging Petrograd minangka prakara liyane. Nanging saiki dudu Petrograd.
            2. Horon
              Horon 6 Juli 2022 08:26
              0
              Sampeyan bener, nanging mung sebagian. Petrograd dijenengi minangka pakurmatan saka pendiri dening turunane, nanging pangadeg dhewe jenenge kanggo ngurmati patron swarga, tanpa pura-pura dadi luwih.
    2. Zakirov Damir
      Zakirov Damir 5 Juli 2022 21:37
      +9
      Kutipan saka paul3390
      Ya, aku uga bakal keplok yen Bendera Merah dikibarake ing kuthaku.. Luwih becik - selawase..

      Spanduk sing padha tuwuh lan sumpah setya. Aku isih ora ngerteni spanduk Federasi Rusia!
    3. Kabupatèn katelu
      Kabupatèn katelu 5 Juli 2022 21:39
      +7
      Kutipan saka paul3390
      Ya, aku uga bakal keplok yen Bendera Merah dikibarake ing kuthaku.. Luwih becik - selawase..

      Lan luwih becik, liwat kabeh negara kita. Yen ora, kita ora bakal begja. Kaya sing dituduhake kanggo kita, 30 taun kepungkur.
    4. rafat
      rafat 5 Juli 2022 22:07
      +3
      Ayo kula melu, kita kabeh seneng-seneng ing kono. Bebener iku konco kita!
  6. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 5 Juli 2022 21:24
    +5
    Kita luwih kuwat amarga bebener ana ing mburi kita.
    Cepet utawa mengko iku kudu kelakon.
    Kamulyan kanggo Pahlawan Rusia!!!!!
  7. cniza
    cniza 5 Juli 2022 21:31
    +7
    Iku apik tenan kanggo ndeleng crita media kulon sing ora moyoki Rusia utawa ngandika iku entek gaman, bahan bakar, pangan utawa apa wae sing ilang kanggo Ukraina.


    Kabeh katon srengenge ing Ukraina ...
  8. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 5 Juli 2022 21:31
    +2
    Sawetara jenis trick ing iki kabeh felt.
    Ewonan laporan sing relevan ing sasi pungkasan wis liwati ing saindenging jagad beradab. Lan kuwi - m.b. udakara limang potongan ora dijupuk (babagan saben wong, media asli kita kudu ngandhani).
    M.b. blumbang paddling rada mutusake kanggo troll Zelensky, medeni dheweke, push dheweke dadi luwih aktif ...
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 6 Juli 2022 08:58
      0
      Kutipan: Cat Alexandrovich
      Sawetara jenis trick ing iki kabeh felt.

      Dheweke nyiapake upaya kanggo nyurung kita menyang sawetara "Minsk-3".
      Tujuane supaya ngimpi elek iki ora bakal rampung.
  9. faterdom
    faterdom 5 Juli 2022 21:32
    +8
    Iki ora ngelak kanggo obyektivitas.
    Iki minangka persiapan pendapat umum saka Kulon, utawa Uni Eropa, paling ora, carane njaluk mati topik Ukrainia. Sanajan iki kanggo keuntungan kita, kita ora kudu nyanjung awake dhewe - dheweke isih pengin ganti rugi lan konsesi saka kita.
    Lan kita ora perlu iki - padha ngandika kondisi bali ing Desember, lan iki minimal! Luwih suwe - kahanan bakal luwih elek.
    Kene, ayo padha nyedhot munggah. Kita Tatar ora peduli apa Scholz utawa Wagenknecht, Macron utawa Lepen bakal ana ... Kahanan sing jelas, tugas wis ditetepake - ayo padha kerja, kanca!
  10. Svarog
    Svarog 5 Juli 2022 21:33
    +1
    Wong-wong padha kumpul ing wektu sing padha - saka bocah-bocah sekolah nganti wong tuwa - ngepuk-epuk Banner Abang.
    +
    Ing Rusia dhewe, nalika Red Banner bakal diangkat? Apa pancen durung jelas yen spanduk iki bakal nyawiji masyarakat, lan ideologi bakal nggawe kita ora bisa dikalahake.. wanita bakal nglairake, wong bakal urip luwih suwe, ekonomi bakal bener-bener mandiri.. undang-undang bakal mlaku.. akhire moral bakal katon. .. lan keadilan ..
    1. paul3390
      paul3390 5 Juli 2022 21:39
      +6
      Terus piye carane nyolong? opo
      1. 30 ing
        30 ing 5 Juli 2022 22:03
        +3
        Kutipan saka paul3390
        Terus piye carane nyolong? opo

        Sampeyan bisa uga mikir yen dheweke ora nyolong miturut komunis? Tyrili wis singsot ngadeg..
        1. paul3390
          paul3390 5 Juli 2022 22:06
          +1
          Apa - kaya ngono, milyaran dolar dijupuk saka kordon? opo Bener?? belay
          1. 30 ing
            30 ing 5 Juli 2022 22:10
            -1
            Kutipan saka paul3390
            Apa - kaya ngono, milyaran dolar dijupuk saka kordon? opo Bener?? belay

            Ing endi pesta emas?
            1. Svarog
              Svarog 5 Juli 2022 22:18
              +1
              Kutipan: 30 vis
              Ing endi pesta emas?

              Lan iki minangka pitakonan kanggo Hunchback, sing nampa pensiun 600 ton saka pamrentah saiki ..
              Lan pemerintah saiki wis ora kasengsem.. kok menurutmu? Iku uga ora kasengsem ing scammers saka depositors USSR .. privatisasi .. uga, ing umum, kabeh sing karo nyolong ing ukuran gedhe ora kapentingan wong .. nanging ing Uni .. padha sijine menyang tembok .. uga , sanajan ing Uni kasebut, nalika werewolves durung nguwasani kekuwatan ..
              1. 30 ing
                30 ing 6 Juli 2022 10:10
                0
                Kutipan saka Svarog
                Lan iki pitakonan kanggo Hunchbacked,

                Apa Mikhail Sergeevich dudu Komunis? ora ? Ora Sekretaris Jenderal Komite Pusat Partai Komunis Uni Soviet? ora ? Apa dudu komisi sing kuwasa sing ngrusak lan ngrusak USSR? ora ?
        2. Svarog
          Svarog 5 Juli 2022 22:10
          0
          Kutipan: 30 vis
          Kutipan saka paul3390
          Terus piye carane nyolong? opo

          Sampeyan bisa uga mikir padha nyolong ing komunis? Tyrili wis singsot ngadeg..

          Skalane ora iso dibandhingke, nanging wis mesthi nyolong lan bakal terus nyolong.. iku siji sing nyolong kacang.. liyane tanduran..
          1. COSMOS59
            COSMOS59 6 Juli 2022 09:40
            +1
            Ing ukuran lengkap padha. Maca babagan Comrade Kabakov, sing kerja minangka sekretaris panitia regional Sverdlovsk.
    2. poquello
      poquello 5 Juli 2022 22:03
      -1
      Kutipan saka Svarog
      Wong-wong padha kumpul ing wektu sing padha - saka bocah-bocah sekolah nganti wong tuwa - ngepuk-epuk Banner Abang.
      +
      Ing Rusia dhewe, nalika Red Banner bakal diangkat? Apa pancen durung jelas yen spanduk iki bakal nyawiji masyarakat, lan ideologi bakal nggawe kita ora bisa dikalahake.. wanita bakal nglairake, wong bakal urip luwih suwe, ekonomi bakal bener-bener mandiri.. undang-undang bakal mlaku.. akhire moral bakal katon. .. lan keadilan ..

      malah akrab,
      "Biji hibrida minangka kunci kanggo ngasilake jagung sing dhuwur.", "Pekerja sawah! Ayo panen ing 20 dina kerja!"
      1. Svarog
        Svarog 5 Juli 2022 22:12
        0
        malah akrab,

        ya

        1. poquello
          poquello 5 Juli 2022 22:21
          +1
          Kutipan saka Svarog
          malah akrab,

          ya


          Inggih, manawa, "Kabeh wong kanggo nglawan nyolong properti sosialis!"
  11. Greus Greus
    Greus Greus 5 Juli 2022 21:48
    +1
    Sing bener, padha keplok-keplok ing Banner Abang bapak lan simbah! Lan ana sing ngerti yen Banner Abang ora mung negara-negara Uni Sovyet ing USSR, ing sangisore tentara Red Banner dikawal menyang ngarep Perang Dunia I lan umume spanduk iki abang amarga disiram getih leluhur kita sing adoh sing mbela tanah Rusia!
  12. Boikot
    Boikot 5 Juli 2022 21:56
    +2
    "Oh, carane akeh panemuan apik kita duwe ..." pratandha pisanan ancang-ancang kanggo nyerah ukroreich dening West tindak. Kulon wis tansah nyerahke mongrels, kok Ukrainians mutusaké sing bakal beda saiki?
  13. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 5 Juli 2022 22:00
    +2
    Aja ngandel. Ora suwe dheweke bakal nggawe pertunjukan liyane. Perange wis suwe ora kena. Padha kudu perang kaya biyen. Inggris karo Prancis, Jerman karo Inggris.
    Dadi, aja ngetung paling ora cukup.
    Propaganda bakal tetep propaganda. Saiki dadi alat ekonomi lan ora mung.
  14. Laksamana Besar
    Laksamana Besar 5 Juli 2022 22:03
    +2
    Ya, dheweke ngomong omong kosong ing laporan kasebut, contone, kepiye pasukan separatis Rusia nyoba menangake populasi ing sisihe kanthi nyebarake panganan.
    1. Kesha1980
      Kesha1980 5 Juli 2022 22:19
      +1
      Ya, iku ngethok kuping. Nanging sawetara wong nggunakake terjemahan, ketoke.
  15. Gunther
    Gunther 5 Juli 2022 22:29
    -1
    Red Banner of Victory, iki minangka langkah sing apik.
    Apa menarik saka wong utawa pencerahan sing arang banget saka para teknolog politik Kremlin.
    Aku eling carane edrosnya lan Zhirikists kanggo sawetara taun digawe dowo metu hukum - kanggo mbusak Pethel lan arit saka banner of Victory, bok manawa Putin Cut mudhun iki miscarriage saka edrosnya.
  16. ngelawan28
    ngelawan28 5 Juli 2022 22:34
    0
    Pedunung Lisichansk, kalebu bocah-bocah, applauded mundhakaken gendera Tentara Abang.
    Sampeyan kudu mriksa anané ing sarcophagus ing Red Square ing Moscow saka Comrade Vladimir Ilyich Lenin, yen ora sengaja bakal mlayu kanggo ndeleng tumindak, kaya ing Finlandia, contone. Banjur goleki fistula kaya angin ing sawah. recourse aran
  17. Juragan
    Juragan 5 Juli 2022 22:46
    -2
    Aku ngerti apa pungkasan ZEK. Ivan Danko bakal teka lan menehi dheweke bubuk ... lan sawise ukara kasebut
    - Apa bukti sampeyan?
    Danko bakal cepet ngilangi sikil palsu saka penjaga WE Amerika sing paling cedhak ... tuangake bubuk kasebut lan ucapake
    - Kokain!
  18. GNM
    GNM 5 Juli 2022 23:07
    +2
    Banyu nyandhang watu. Tetes demi tetes Kayekten bakal tetep golek dalan. Apik banget kanggo nggawe crita sing bener, ayo ngirim paling ora jam 5 esuk, sanajan ing YouTube, mboko sithik bakal ana maneh crita sing kaya ngono lan pamirsa Barat bakal mangu-mangu ing media resmi, mula dheweke bakal golek informasi sing objektif.
    1. Alloh
      Alloh 6 Juli 2022 08:58
      0
      Crita iki kasebar ing sak gerobak wingi ing kacepetan cahya, iku uga dibukak euronews, nanging dipetik ing cara temen beda, kaya, katon, sawetara wong tuwa lan bocah-bocah sing intimidated kanggo muter ing kamera lan applaud, lan ora ana nom-noman sing saiki ngalahake tanpa ampun pengiring, , iku wae
  19. Mauser
    Mauser 5 Juli 2022 23:21
    0
    Quote: Kab
    Kutipan saka paul3390
    Ya, aku uga bakal keplok yen Bendera Merah dikibarake ing kuthaku.. Luwih becik - selawase..

    Lan luwih becik, liwat kabeh negara kita. Yen ora, kita ora bakal begja. Kaya sing dituduhake kanggo kita, 30 taun kepungkur.

    Dadi kenapa kita bisa ngganti tricolor?