Review militèr

Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Danilov nerangake yen ora ana pejuang Amerika ing Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina

34

Ukraina wis bola-bali ngangkat masalah nyedhiyakake pertempuran penerbangan Kantor Zelensky, digawe saka Barat, isih percaya yen para pejuang Amerika bisa ngowahi kahanan kanthi dramatis lan ngidini Angkatan Bersenjata Ukraina ngluncurake serangan.


Présidhèn Ukrainia nyuwun Amérikah Sarékat nyuplai jet tempur F-16, nanging ditolak. Ing wektu sing padha, Kyiv ora kelangan pangarep-arep yen masalah iki bisa dirampungake. Miturut Sekretaris Dewan Keamanan Nasional lan Pertahanan Ukraina Danilov, yen panguwasa kanthi rapet ngatasi masalah iki, mesthine bakal bisa ngatasi masalah kasebut, kanthi bantuan sekutu Barat.

Apa kita bisa njupuk F-15 utawa F-16 sesuk? Yen kabeh wong wiwit ngatasi masalah iki, mula kita bisa mindhah masalah iki

ngandika.

Nanging, ana masalah liyane, kepala Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional nandheske. Masalahe yaiku Ukraina ora duwe kesempatan kanggo nggunakake pejuang buatan Barat saka lapangan udara. Kaping pisanan, ora ana bahan lan basis teknis sing dibutuhake, lan nomer loro, ora ana pilot sing dilatih kanggo nglawan pejuang Amerika sing padha. Ing wektu sing padha, panggunaan lapangan udara negara-negara tanggane kanggo basis pesawat bakal nyebabake tuduhan saka Rusia marang NATO, lan Brussels nyoba ngindhari iki lan ora bakal menehi resiko konfrontasi karo Moskow.

Sampeyan kudu tenan katon ing samubarang. Supaya tentara kita bisa nggunakake F-15 utawa F-16, pilot kita kudu bisa nggunakake peralatan kasebut, supaya pangkalan teknis disiapake (...)

Danilov nambahake.

Dadi Kyiv bisa njaluk pesawat Amerika, nanging ora bisa nampa. Nanging karo mantan Soviet, kahanan luwih prasaja, ora suwe Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina bakal diisi maneh karo 11 utawa 12 MiG-29 saka Angkatan Udara Slovak. Bratislava wis ngumumake pangiriman pesawat menyang Ukraina.
34 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kaufmann
    Kaufmann 6 Juli 2022 09:33
    -5
    Dheweke bakal bisa kanthi gampang mabur saka Romania. Iki bakal dadi penguatan serius
    1. Pereira
      Pereira 6 Juli 2022 09:35
      +2
      Kita mabur. Cruiser Moscow, padha ngomong, tenan ngganggu iki. Landed sawetara.
    2. trafllot1832
      trafllot1832 6 Juli 2022 09:43
      +5
      Rumania pengin dadi partai konflik? Ora ana wong ing Eropa sing pengin ngerti apa akibate, ora tau katon ing sejarah.
      1. Pereira
        Pereira 6 Juli 2022 09:44
        -11
        Tentara kita ora wedi maneh.
        1. Sipil
          Sipil 6 Juli 2022 10:00
          +3
          Senjata bakal menehi persis kaya sing dibutuhake kanggo konflik militer sing paling dawa. NATO ketoke ngandelake skenario Iran-Irak. Nalika uga, loro negara ing donya 3rd mutusake masalah ing antarane piyambak.
        2. Pulkovo 1942
          Pulkovo 1942 6 Juli 2022 10:16
          -1
          Tentara kita ora wedi maneh.

          Uga ancaman kepemimpinan kosong.
        3. ROSO 42
          ROSO 42 6 Juli 2022 10:17
          + 10
          Quote: Pereira
          Tentara kita ora wedi maneh.

          Panjenengan - mbok menawa, nanging Rusian - banget malah $$ut.
          1. Pereira
            Pereira 6 Juli 2022 10:32
            -7
            Iku bakal perlu kanggo ngajak tentara YOUR menyang Donbass. Nalika dheweke teka, banderlogs bakal langsung nyerah.
            1. Resident
              Resident 6 Juli 2022 11:03
              +3
              Tentara kita ora wedi maneh.


              Iku bakal perlu kanggo ngajak tentara YOUR menyang Donbass. Nalika dheweke teka, banderlogs bakal langsung nyerah.


              TK iku opo? Dheweke tresna, ora tresna, dheweke wedi - ora wedi ... Ing logika sampeyan, sampeyan bisa nggawa VAASCHE tentara apa wae ing donya. Kaya, yen ing tawuran sing sepisanan tentara negara ora nyerah marang tentara liyane, banjur "liyane" sing padha iki ora makili apa-apa)) Lha, ngomongke, tentara apa sing langsung diwedeni ing donya saiki? Omerige lan NATO minangka gantine diwenehi sup kubis dening kabeh - wong Irak, Vietnam, Korea, Afghan, Serbia. Dadi, pasukan negara-negara Kulon uga ora wedi karo sapa wae, amarga ing jotosan sing sepisanan, dheweke ora ngangkat paws lan "ora langsung nyerah"? Utawa jotosan iki kanggo penggemar mung kanggo wong lanang?
              1. Pereira
                Pereira 6 Juli 2022 16:33
                -1
                Sampeyan ora perlu.
                Ayo katon ing asil tartamtu.
                Babagan carane Amerika ndamel wong Korea, kelingan? Wong Cina nylametake.
                Lan Vietnam - pasokan senjata Soviet.
                Irak nyerah kanthi cepet lan kaping 2. Afghans nyerah.
                Sinau sejarah.
                Lan yen politisi mutusake sawise kekalahan kanggo ngrebut negara kasebut kanthi asil sing dikenal mung sawise 10-20 taun - iku topik sing beda.
                Putin ora bakal nindakake iku, ta? Utawa sampeyan ngerti babagan rencana Februari?
                1. Nafanya saka sofa
                  Nafanya saka sofa 7 Juli 2022 10:08
                  0
                  Afghans nyerah.
                  Sinau sejarah.

                  Nalika iku lan marang sapa wong Afghan nyerah? sampeyan sejarawan kita.
                2. Serazhutdin Gusenov
                  Serazhutdin Gusenov 10 Juli 2022 19:31
                  0
                  Wong Korea sing ngusir Amerika menyang pinggir Korea. Banjur Amerika ing kapal menyang mburi Korea. Ing kono wong Tionghoa wis nylametake Korea
        4. Keong N9
          Keong N9 6 Juli 2022 10:44
          0
          Um. Iki minangka cara aku nonton Karaulov esuk iki, iki carane dheweke takon pakar babagan macem-macem senjata sing bakal diwenehake Amerika Serikat menyang Ukraina. Iku misale jek ana luwih saka 100 jinis nomenclature, saka cartridges kanggo MLRS, sistem pertahanan udara, lan wis medium-range, lan misale jek, kita wis sarujuk kanggo sijine F-16. Aku ora ngerti carane bener iki.
        5. Kaufmann
          Kaufmann 11 Juli 2022 07:13
          0
          Bener, aja wedi. Sanadyan otak tentara, utawa kemampuan teknis.
    3. kredo
      kredo 6 Juli 2022 10:27
      0
      Kutipan saka kaufman
      Dheweke bakal bisa kanthi gampang mabur saka Romania. Iki bakal dadi penguatan serius

      Lan ora mung saka Romania. Polandia, Slowakia, Republik Ceko lan Bulgaria ora bakal keberatan yen durung nyedhiyakake lapangan udara kanggo basis sisa-sisa Angkatan Udara Ukrainia.

      Sakabèhé, yen NWO nyeret, minangka Amerika Serikat lan Inggris nyoba kanggo entuk, sakperangan alesan ana yakin tenan sing padha bakal meksa negara mantan kamp sosialis supaya padha nyedhiyani armada sing. pesawat karo pilot kanggo melu ing perang ing Ukraina lan nyumerepi munggah kabeh expenses lan jalaran kanggo wong-wong mau lan EU ing umum.
    4. IslamG
      IslamG 6 Juli 2022 10:45
      0
      Yen jinis pesawat NATO njupuk saka wilayah NATO lan melu konflik, mula iki minangka deklarasi perang langsung, lan sapa sing bakal nyegah Rusia nyerang lapangan udara kanthi senjata nuklir taktis.
    5. Volhv
      Volhv 6 Juli 2022 12:14
      0
      Dadi dheweke ora bakal bali maneh
    6. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 7 Juli 2022 17:43
      0
      Sapa lan ing endi sing bisa mabur saka Romania? ))
  2. Mauritius
    Mauritius 6 Juli 2022 09:34
    +1
    Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Danilov nerangake yen ora ana pejuang Amerika ing Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina
    wong bodho Minangka "Lungguh, aku bakal mbukak dhewe ..." lan tetep. Lan Prancis, Swedia, lan liya-liyane, uga mbutuhake panjelasan!
  3. trafllot1832
    trafllot1832 6 Juli 2022 09:40
    +4
    Kabeh infrastruktur ing Ukraina dirancang kanggo penerbangan Soviet, sing nganggo basa Inggris ora bakal ana ing langit Ukrainia lan langit Ukrainia - saiki, sampeyan kudu njaluk ijin saka pertahanan udara kita.
  4. bali
    bali 6 Juli 2022 09:43
    +1
    hi Ya Ya! Danilov isih kudu ngimpi sing padha bakal kaya ing Irak, sak serangan saka amers! Kira-kira 1800 potongan. mung pesawat jet! Ya, supaya ana wong loro saka peti mati ...
  5. Nelayan
    Nelayan 6 Juli 2022 09:55
    +3
    Sampeyan ora bisa ndandani penerbangan AS ing dhengkul kaya kita ... mbutuhake perawatan khusus, asring, larang, profesional. Iki angel banget ditindakake, sampeyan kudu mbangun infrastruktur sajrone setaun, nanging dill ora duwe wektu. Lan masalah nomer loro yaiku kanggo pasar dodolan, saben pesawat buatan AS sing ditembak mudhun banget nyuda jumlah wong sing pengin tuku pesawat Amerika lan sistem pangopènan, nalika uga nambah tumbas pesawat lan pertahanan udara kita. Lan kompleks industri militer Amerika mbuwang senjata menyang pawon ora kanggo proses perang, nanging kanggo asil dodolan ing mangsa ngarep. Dheweke ora bakal duwe F16.
    1. Pulkovo 1942
      Pulkovo 1942 6 Juli 2022 10:29
      0
      nalika nambah tumbas penerbangan lan pertahanan udara.

      Waca buku tahunan statistik babagan adol peralatan kita - mula saya mudhun saka taun-taun, lan kompleks industri militer Amerika mung entuk momentum, dheweke isih kudu ngrampungake kabeh Eropa, lengen Finlandia lan Swedia.
      Dheweke ora bakal duwe F16.

      Bakal ana F-16 lan enggal.
      1. Nelayan
        Nelayan 7 Juli 2022 09:10
        0
        iku langsung cetha sing ora ing subyek. Buku tahunan statistik ora duwe informasi babagan penjualan nyata peralatan kita, mung sawetara kontrak resmi, kabeh Afrika Lor (lan ora mung) nyekel senjata kita kanthi atusan tank, lan liya-liyane, mung tanpa gangguan lan bledug. Lan F-16 Yankees ora bakal diijini perang karo SU kita, lan luwih-luwih ing pertahanan udhara kita - ora kanggo alasan iki padha klasifikasi asil perang latihan ing Amerika Serikat saka peralatan pesawat Amerika lan Rusia (lawas). kanggo njaluk rampung ngaco munggah kene.
  6. AIK05
    AIK05 6 Juli 2022 09:56
    0
    Iku katon kaya divorce saka Kulon, Ukrainians master kelas donya ing prakara iki.
  7. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 6 Juli 2022 10:05
    +1
    Kutipan saka Mauritius
    Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Danilov nerangake yen ora ana pejuang Amerika ing Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina
    wong bodho Minangka "Lungguh, aku bakal mbukak dhewe ..." lan tetep. Lan Prancis, Swedia, lan liya-liyane, uga mbutuhake panjelasan!
    Dokter hewan saka dheweke uga ora apik banget. Asu dicet lan didol minangka asu ajag. nglirik
    Kéwan, ora kaya wong, begja amarga "spesialis" iki ngganti pendhudhuke.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 6 Juli 2022 10:14
      +2
      Asu ajag-ajage sing barked ing tim; Swara !!! lol
  8. Zaurbek
    Zaurbek 6 Juli 2022 10:11
    0
    Basis angkatan udhara kudu disebarake ... pasukan udhara bakal ngganggu iki (wilayah mburi ing Ukraina ditembak).
    Opsi kasebut mung adhedhasar cedhak tapel wates (Ukraina minangka negara gedhe kanggo operasi .... F16 ora cukup ing sisih kidul-wétan).
    Dheweke mung bisa nggawe zona ora mabur ing sisih kulon Ukraina - iki minangka pilihan sing paling aman.
  9. IV762
    IV762 6 Juli 2022 10:33
    0
    Inggih, babagan pilot, dheweke rada kurang nuwun:
    "Amerika Serikat ngenalake tagihan babagan latihan pilot Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo pilot F-15 lan F-16"
    - https://iz.ru/1354319/2022-06-23/v-ssha-vnesli-zakonoproekt-ob-obuchenii-letchikov-vsu-pilotirovaniiu-na-f-15-if-16 "- Bisa uga rusak (ing cara sing positif kanggo wong-wong mau).

    Ing tangan liyane, iku bakal luwih raos kanggo wong-wong mau saka SD nimbali udhara, IMHO.
  10. Yrec
    Yrec 6 Juli 2022 10:36
    0
    Ing tahap iki, ora bakal ana pesawat Barat. Nanging kanthi de-pendhudhukan Ukraina kiwa-bank karo wilayah Nikolaev lan Odessa, pilihan iki cukup kamungkinan. Dheweke bisa, contone, mabur saka Moldova. Dheweke isih ora peduli.
  11. Darurat
    Darurat 6 Juli 2022 10:44
    +1
    Dheweke ora bakal menehi letaks Svidomo. Kenapa amers anti-iklan? Senajan, yen dipencet, padha bisa dadi loman.
  12. yowis
    yowis 6 Juli 2022 14:18
    0
    Pancen: dheweke ora nyedhiyakake ... Lan kapal selam nuklir. Telu luwih apik.
  13. Jerman 4223
    Jerman 4223 6 Juli 2022 23:13
    0
    Padha bakal seneng menehi, padha duwe ewu pesawat ing panyimpenan, nanging njupuk dawa banget kanggo mulang teknisi lan pilot. Ing AS butuh 4 taun! Yen saka ngeruk mesthi.
  14. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 7 Juli 2022 10:13
    -1
    Lan kok mung F-15/16/. Takon F-22 langsung, nganti F-35 ekstrem. Lan sampeyan uga bisa B-1 utawa B-2 sing bakal dadi bom Ural. Inggih, lan kapal induk nuklir saliyane, supaya ana soko kanggo pancing kreteg Crimean sak transisi menyang Segara Azov. *© (S. Lavrov)