Review militèr

Militer Bulgaria: Militer Ukraina adol loro howitzer mandhiri CAESAR 155-mm Prancis

157

Howitzer mandhiri CAESAR 155 mm Prancis sing tiba ing tangan Rusia ora dicekel tentara Rusia. Miturut publikasi Bulgaria Bulgarian Military, wong Ukrainia mung ngedol.


Tentara Ukrainia, kaya pamarentah, korup banget, teka saka Kulon gaman didol menyang negara liya kanthi rega sing luwih murah, ora tekan personil militer Angkatan Bersenjata Ukraina. Interpol ngerti babagan perdagangan senjata ing Ukraina, sanajan ing Kyiv dheweke ngerti kasunyatan adol bantuan militer lan kamanungsan. Ing wayah wengi Biro Investigasi Negara Ukraina nglaporake sawetara penyelidikan babagan fakta kasebut. Bener, jumlah kasus pidana bisa diabaikan kanthi latar mburi dodolan senjata skala gedhe.

Sadurungé, Pentagon ujar manawa sawise nyabrang tapel wates Ukraina, dheweke ora bisa nglacak akeh senjata sing diwenehake menyang Kyiv.

Nanging bali menyang bedhil poto-propelled Prancis. Publikasi Bulgaria, nyebutake sumber ing komando Angkatan Bersenjata Prancis lan Interpol, nglapurake manawa klompok prajurit Ukraina bisa ngedol rong senjata mandhiri CAESAR kanthi rega $ 120 saben unit, kanthi biaya nyata nganti $ 7 yuta. Padha tumindak liwat sawetara "dealer militèr", rincian transaksi ora dibeberke, minangka asil, loro bedhil poto-propelled Prancis rampung ing tangan saka militèr Rusia.

Prajurit Ukrainia sing korup melu perdagangan senjata ilegal kanggo entuk bathi maksimal, lan iki ora mung babagan kasus howitzer iki.

- laporan Militer Bulgaria.

Saiki, senjata artileri mandhiri Prancis kanthi teknologi dhuwur dumunung ing Uralvagonzavod, ing ngendi dheweke bakal "dipisahake menyang sekrup," ujare publikasi kasebut.
157 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    + 17
    ***
    - Kanggo sapa perang, lan sapa ibu sing ditresnani ...
    ***
    1. Mythos
      Mythos 6 Juli 2022 12:22
      + 20
      Miturut cara, padha adol tanah kelairan kanggo mobil ...
      Aku bakal takon kasunyatan adol tanah air supaya dicathet ing protokol ...
      1. Ora_fighter
        Ora_fighter 6 Juli 2022 12:28
        +4
        Yen iki saka "Garage", banjur ing panemuku kaya mangkene: "Aku ngedol Tanah Air kanggo garasi."
        1. COSMOS59
          COSMOS59 6 Juli 2022 12:39
          +9
          "Ya, aku ngedol tanah kelairanku kanggo mobil" Iku misale jek sing iki tembung dileksanakake dening Burkov.
          1. Mythos
            Mythos 6 Juli 2022 13:32
            +2
            Aku ora bisa ngomong kanggo wong-wong mau, akeh kene ora ngerti klasik ... nanging ana kasunyatan saka Advertisement ...
            1. Syurik70
              Syurik70 6 Juli 2022 19:33
              -5
              Katon kaya informasi sing dipikirake kanthi apik, luwih-luwih dening Rusia. Amarga infa iki mung mupangati kanggo Rusia - bisa uga ana pandherekipun sing pengin sugih dhewe.
              1. mann
                mann 6 Juli 2022 20:01
                +3
                bisa uga ana pandherekipun sing pengin sugih dhewe sethitik.
                lan sing bakal ngedol kabeh gaman, mudhun kanggo penknives. Apa aku ngerti gagasan sampeyan bener?
              2. Cottondraton
                Cottondraton 7 Juli 2022 02:43
                +1
                Kenapa Jerman / Prancis mbuwang?
                1. Syurik70
                  Syurik70 7 Juli 2022 07:45
                  0
                  Kutipan saka Cottodraton
                  Kenapa Jerman / Prancis mbuwang?

                  wong Bulgaria.
                  Saiki wong Bulgaria sing ana ing ambang ngrusak hubungan diplomatik.
                  Luwih becik mbuwang informasi babagan awake dhewe liwat mungsuh sing paling gedhe. Iki minangka dhasar agitasi - supaya luwih cepet percaya.
          2. ROSO 42
            ROSO 42 7 Juli 2022 03:37
            +3
            Kutipan: COSMOS59
            "Ya, aku ngedol tanah kelairanku kanggo mobil" Iku misale jek sing iki tembung dileksanakake dening Burkov.

            ya
      2. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 6 Juli 2022 12:34
        +4
        Kanggo prajurit Ukrainia, tanah kelairan regane $ 120 saben potongan ... kanthi rega nyata $ 000 yuta.
        Para ukrovoyak ngurmati tanah air kanthi murah.
        1. mashroom
          mashroom 6 Juli 2022 12:46
          + 19
          Nyolong kothak vodka, drive lan swell kanggo ngluwari.
        2. wong pribadi
          wong pribadi 6 Juli 2022 12:47
          +7
          Para ukrovoyak ngurmati tanah air kanthi murah.

          Aku ora appreciate motherland, nanging padha tresna iku. Ing kana, bisnis lan ora ana sing pribadi, contone, guru-guru apik.
        3. sirah
          sirah 6 Juli 2022 15:19
          +8
          Amarga dheweke uga nulis tembung Motherland nganggo huruf cilik, lan lemak nganggo huruf kapital))))
        4. Sergey Lyashchenko
          Sergey Lyashchenko 6 Juli 2022 21:45
          0
          Dadi dheweke entuk gratis kanthi bantuan kamanungsan
      3. Baloo
        Baloo 6 Juli 2022 21:11
        +1
        Kutipan saka Mitos
        Miturut cara, padha adol tanah kelairan kanggo mobil ...
        Aku bakal takon kasunyatan adol tanah air supaya dicathet ing protokol ...

        minangka e ... kearifan nasional lokal ngandika: wengi Ukraina sepi, nanging lemak kudu didhelikake maneh.
    2. Wend
      Wend 6 Juli 2022 12:42
      +8
      Apa maneh, gaman iki bakal miwiti njupuk ing Eropa lan negara liya ing donya, banjur bakal dadi ... (tembung sing ora bisa dicithak) ngguyu
    3. Maz
      Maz 6 Juli 2022 12:44
      + 13
      Nanging aku mikir yen Israel ora nyedhiyakake apa-apa kajaba helm, waja lan rumah sakit karo psikolog? Mung ing tembung lan loot sethitik lan sethitik saka mercenaries. Lan ing kana, iku sho - wong Yahudi ngerti kanthi ati-ati babagan orane titular Reich Ukrainia lan ora kanthi kabar
      1. Charik
        Charik 6 Juli 2022 13:05
        +1
        malah ing papan pangibadah padha ndhelikake senjata, bisa uga ukrofashiki dhewe
      2. Romanovski
        Romanovski 6 Juli 2022 13:20
        +4
        Kantor Yahudi ora tiba ...
      3. Gusti
        Gusti 6 Juli 2022 19:14
        0
        Israel ora nyuplai senjata menyang Ukraina, amarga ngerti yen Iran bisa tiba-tiba duwe rudal hipersonik, utawa bisa uga bom nuklir kanthi cap "Made in Russia".
        1. Oimi
          Oimi 6 Juli 2022 20:11
          +1
          Sing utama ora "Digawe ing Israel"!
      4. Komentar wis dibusak.
  2. Nesu66
    Nesu66 6 Juli 2022 12:16
    +7
    Militer Bulgaria: Militer Ukraina adol loro howitzer mandhiri CAESAR 155-mm Prancis

    Pasukan Rusia numpes loro instalasi HIMARS sing dikirim menyang Ukraina saka AS

    Karya wiwit godhok ngguyu
  3. Darurat
    Darurat 6 Juli 2022 12:17
    +1
    Dadi lan apik.
  4. apoteker
    apoteker 6 Juli 2022 12:17
    +8
    Ya, apa ora ngedol yen sampeyan entuk bal. Ekonomi pasar, Barat idolizes ing kabeh cara bisa. ngguyu
    1. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 6 Juli 2022 12:32
      +3
      Kutipan saka Apoteker
      Ya, apa ora ngedol yen sampeyan entuk bal. Ekonomi pasar, Barat idolizes ing kabeh cara bisa. ngguyu

      1. Iki minangka wartawan, lan, kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke ora bisa dipercaya.
      2. Lan apa wedi kita mbayar dhuwit kanggo soko sing ing mangsa cedhak bakal ing pembuangan kita, lan malah gratis?
      Apa, ing "Kaisar" ana sawetara rahasia sing kita butuhake wingi?
      1. Repellent
        Repellent 6 Juli 2022 12:38
        +6
        Kutipan: Krasnoyarsk
        Lan apa wedi kita mbayar dhuwit kanggo barang sing ing mangsa ngarep bakal ana ing pembuangan kita, lan malah gratis?

        Nalika iku bakal - ora dingerteni ing kahanan apa - uga ora dingerteni. Lan ing kene kabeh, lengkap lan meh ora ana gunane Nyuwun
      2. Charik
        Charik 6 Juli 2022 13:06
        0
        banjur rusak kabeh, iku bedane
      3. Romanovski
        Romanovski 6 Juli 2022 13:22
        +2
        Obrolan ing rangking! Sing tuku apa sing dibutuhake - luwih ngerti ...
      4. svp67
        svp67 6 Juli 2022 13:47
        0
        Kutipan: Krasnoyarsk
        Apa, ing "Kaisar" ana sawetara rahasia sing kita butuhake wingi?

        Peralatan sing ngidini sampeyan njupuk kanthi cepet lan akurat, minangka SAO tunggal lan minangka bagean saka unit. Carane padha instalasi imbang, kualitas manufaktur, urip tong minyak ...
        Lan iki crita menarik liyane ...
      5. sirah
        sirah 6 Juli 2022 15:26
        +8
        Sampeyan salah ngira biaya. Dhuwit iki ora dibayar kanggo sawetara produk logam, bedhil iki dhewe, ora luwih saka, minangka jenis bonus sing nyenengake, sing luwih penting. Lan luwih penting yaiku:
        1. Wiwit padha didol, dheweke ora bakal bisa ngetokake tembakan pirang-pirang atus, tegese sawetara puluhan utawa atusan personil militer lan sipil ora bakal mati utawa cilaka.
        2. Sawise nerbitake data iki, lan aku mikir, ing wektu sing tepat, ing papan sing tepat, informasi babagan nomer seri produk kasebut uga bakal teka, kabeh iki bakal nyebabake skandal, macem-macem proses, penyelidikan, padha, ing siji, isih Bunch saka scandals .... sing, kaya ing rangking Ukrainia lan Eropah, wiji saka discord, mangu, ora percaya, etc. , lan iki kabeh, ora luwih saka unsur perang hibrida, salah sawijining langkah nggawe "kolom kalima" lan kabeh ....
        Setuju, kabeh sing kasebut ing ndhuwur, utamane ing paragraf 1 - luwih akeh tinimbang dhuwit sing ditindakake.
      6. Tit_2
        Tit_2 6 Juli 2022 22:36
        +3
        Lan sanajan padha mbayar, iku isih apik, iku urip wong disimpen.
      7. mitrich
        mitrich 7 Juli 2022 12:46
        0
        Lan apa ora bakal njupuk ing kita. Kene sampeyan bisa tuku kabeh Caesars lan MLRS Amer kang. Lan kanggo dhuwit liyane. Bakal metu luwih murah.
    2. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 6 Juli 2022 12:39
      0
      Chuyu! Kepiye carane? Tse OK "bantuan", ora freebie? Apa iku supaya publicly obkachuvatsya? ngguyu
      ... Kaya iki kira-kira)).
  5. Maxim G
    Maxim G 6 Juli 2022 12:18
    0
    Ora ana kumelun tanpa geni.
    Dadi:
    1. Iki bedhil poto-propelled tenan bisa ing Rusia.
    2. Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, LPR, DPR, Ukrainia bisa uga ngedol senjata, paling ora senjata sing paling anyar.
    1. Kesha1980
      Kesha1980 6 Juli 2022 12:40
      0
      Ing paragraf 2, apa sampeyan nggawe kesalahan utawa sampeyan pancene nulis apa sing pengin ditulis?
      1. Maxim G
        Maxim G 6 Juli 2022 12:58
        +1
        Kesalahan apa?
        Apa sing ana ing warta, apa sing ana ing pesenku, yen wong Ukrainia adol senjata.
        Aku njlentrehake yen didol menyang TNI lan LPR, DPR. mbok menawa.
        1. Kesha1980
          Kesha1980 6 Juli 2022 13:17
          +3
          Ora ana endings cilik saka singkatan menehi makna rada pindho.
          Nanging ayo nimbang iki salah pahamku.
  6. AvesevA
    AvesevA 6 Juli 2022 12:20
    +8
    Mangga ngedol kita saperangan liyane Himars, saperangan PZ Jerman, lan sampeyan uga bisa ngedol Dana
    1. Murmur 55
      Murmur 55 6 Juli 2022 12:25
      +3
      AvesevA hiInggih, miturut kabar, dheweke mung duwe loro Himars. Loro kiwa ing tilase terwelu.
      1. Repellent
        Repellent 6 Juli 2022 12:39
        +3
        Kutipan: Murmur 55
        mung kari loro Himars

        Wah... adol mumpung isih utuh ngguyu
        1. Murmur 55
          Murmur 55 6 Juli 2022 12:46
          0
          Repellent hi, saiki dheweke bakal direksa, yen ora, kenapa dheweke bakal nulis IKON?! Padha dicet karo tumbak lan wanted kanggo nulis saka Piece iki wesi, uga Himars suci, lan kita njupuk lan diobong.
    2. Romanovski
      Romanovski 6 Juli 2022 13:25
      +2
      Apa maneh Dana!?! Borisov utawa apa?
      1. AvesevA
        AvesevA 6 Juli 2022 13:44
        +1
        Dana, yaiku bedhil mandhiri kanthi roda :)
        1. Romanovski
          Romanovski 6 Juli 2022 13:53
          0
          Aaaaaa.... Aku weruh... :-)..
      2. 9283539239
        9283539239 6 Juli 2022 14:15
        -1
        lan dheweke malah bakal njupuk dhuwit
      3. mitrich
        mitrich 7 Juli 2022 12:50
        0
        Sapa sing bakal menehi dhuwit kaya ngono kanggo dheweke? Mungkin telu utawa patang atus ...
    3. Altix
      Altix 6 Juli 2022 18:14
      0
      Dana minangka sistem 152 mm sing diprodhuksi wiwit taun 1976, umur sing padha karo Acacia, kabeh ngerti babagan dheweke.
  7. Andrey Shpakov
    Andrey Shpakov 6 Juli 2022 12:21
    -3
    Apa ana sing percaya karo omong kosong iki?
    1. darkestcat
      darkestcat 6 Juli 2022 12:24
      +5
      Lha kok omong kosong, sawetara gaman didol sadurunge tekan Ukraina, saka Romania.
      1. Rusticolus
        Rusticolus 6 Juli 2022 12:36
        +4
        Inggih, inggih. Ing nyolong soko, gypsies ora akeh rodok olo kanggo ensigns Ukrainia.
    2. Murmur 55
      Murmur 55 6 Juli 2022 12:28
      + 10
      Andrey Shpakov hi, sanajan iki omong kosong, iki kabeh muter ing tangan Rusia, saiki supaya padha ngerti ngendi sing bener, ing ngendi goroh, supaya rasa ora percaya tambah kuwat lan curiga, yen bisa.
    3. barclay
      barclay 6 Juli 2022 12:35
      -5
      Mungkin ana sing pengin percaya, nanging wektune ngerti yen perang informasi saiki uga ana ing ayunan lengkap. Apa sing ngalangi kita nuduhake CAESAR iki ing tangan kita? Secara pribadi, nganti aku ndeleng foto howitzer iki ing tembok UVZ, aku ora bakal percaya.
      1. Dauria
        Dauria 6 Juli 2022 13:09
        +5
        Secara pribadi, nganti aku ndeleng foto howitzer iki ing tembok UVZ, aku ora bakal percaya.

        Lan yen sampeyan ndeleng foto kasebut, apa sampeyan bakal langsung percaya? lol
        1. barclay
          barclay 6 Juli 2022 13:21
          -3
          Aku uga weruh saka kemungkinan Photoshop, dear.
          Nanging aku terus mbantah manawa ora ana sing ngalangi sampeyan nuduhake rekaman asli.
          Lan sakperangan alesan padha ora bisa ditemokake.
      2. Andrey Shpakov
        Andrey Shpakov 6 Juli 2022 14:50
        0
        Tembung emas. Aku bisa nyelehake. ngendi.
      3. sirah
        sirah 6 Juli 2022 15:06
        +2
        Sing paling lucu ing kahanan iki yaiku ora ana sing bakal nyoba ngyakinake sampeyan lan ora bakal nyoba)))
    4. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 6 Juli 2022 12:42
      +7
      Aku ora nemokake artikel iki saka wong Bulgaria. Nanging siji liyane kasengsem https://bulgarianmilitary.com/2022/06/23/russia-has-lost-398-aircraft-helos-1496-tanks-3614-afvs-752-uavs/ - dheweke bodho nyebarake warta babagan GSH 404s
      Kutipan: Andrey Shpakov
      Apa ana sing percaya karo omong kosong iki?
      1. kucing_militer
        kucing_militer 6 Juli 2022 17:17
        0
        Punika artikel: https://bulgarianmilitary.com/2022/07/05/ukraine-has-sold-two-french-donated-155mm-caesar-howitzers-to-russia/
        Link menyang edisi "donbass-insider.com"
        Lan dheweke, ing giliran, saluran telegram anonim "Rybar": https://t.me/rybar/34628
        Bener, iki sumber asli.
        1. Pete Mitchell
          Pete Mitchell 6 Juli 2022 17:21
          +4
          Mung ana siji makna - wong-wong saka pabrik UVZ, bersenjata karo alat-alat, saiki palu howitzer iki. Aku mikir kepala museum ing Kubinka saiki njaluk eksposisi
    5. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 6 Juli 2022 12:51
      +1
      Mesthi, sedulur sing bosok nyenyamah sedulur kita! wong bodho
  8. Paul Siebert
    Paul Siebert 6 Juli 2022 12:22
    +6
    Kanggo sapa gunane bedhil, didol ...
    Sampeyan ora bisa dadi sugih karo dhuwit ...
    Piye iki?.. Nyuwun
    1. Cowbra
      Cowbra 6 Juli 2022 12:35
      +2
      Quote: Paul Siebert
      Kanggo sapa gunane bedhil, didol ...

      - Dina iki ... Imperialis dikutuk ... Kanca kita wis ilang! Martin Luther King.
      - Sapa-sapa vbyli?
      - Sapa-sapa vbyli! Sapa sing perlu - sing lan vbyli!
      1. Paul Siebert
        Paul Siebert 6 Juli 2022 18:49
        +1
        Aku kangen sampeyan, aku kangen sampeyan, Monsieur Cobra! Banteng sehat!
        hi
  9. hohol95
    hohol95 6 Juli 2022 12:24
    +3
    A "alesan" apik - didol, ora "ilang"!
    Sapa sing mbayar dhuwit? Sergey Kuzhugetovich piyambak?
  10. Carlos Hall
    Carlos Hall 6 Juli 2022 12:25
    +2
    Wajib pajak Prancis seneng karo kabar iki.
  11. RED_ICE
    RED_ICE 6 Juli 2022 12:26
    0
    Luar topik:

    Loro UAZ karo pengawal tapel wates Rusia nyerang ing wilayah Belgorod saka Ukraina. Siji, bisa uga, ditembak saka senjata cilik lan peluncur granat, piranti sing mbledhos dicelupake saka helikopter ing detik.

    Mobil pisanan mlaku kira-kira 400 meter saka tapel wates nalika geni dibukak. Siji wong tiwas lan telu liyane digawa menyang rumah sakit. Ing UAZ kapindho, kang diserang saka quadrocopter, ana wong loro. Dheweke ora lara. Mung mobil sing rusak.

    https://zen.yandex.ru/media/modmilby/dva-uazika-s-rossiiskimi-pogranichnikami-atakovany-v-belgorodskoi-oblasti-so-62c53626dd513742f11ca789
    1. Santa Fe
      Santa Fe 6 Juli 2022 17:56
      0
      Ya, kenapa warta iki ana ing artikel babagan howitzer CAESAR Prancis
  12. ugol2
    ugol2 6 Juli 2022 12:27
    +9
    ngatur kanggo ngedol loro bedhil poto-propelled CAESAR kanggo 120 ewu dolar

    Lan 120 ewu iki ora dicithak ing Odessa? lol
    1. prapor88
      prapor88 6 Juli 2022 13:06
      0
      Apa padha dicithak ing papan liya? nglirik
  13. Dmitry Ivanov_8
    Dmitry Ivanov_8 6 Juli 2022 12:27
    +4
    Nalika wong Ukraina lair, wong Yahudi wiwit nangis. Aku wonder apa liyane "enak" padha bakal ngedol kita? Mb ing umum banjur Lend-Lease iki kudu dikirim menyang wong-wong mau langsung liwat kita?
  14. Negruz
    Negruz 6 Juli 2022 12:29
    +3
    Mung wong lanang, sadurunge demilitarisasi sing ora bisa dihindari, mutusake kanggo nyedhiyakake "mburi" finansial ...
    Nyuwun
    1. Murmur 55
      Murmur 55 6 Juli 2022 12:33
      +1
      Negruz hi, oh uga, iku mung wong lanang sadurunge "demobilisasi" ora cukup kanggo album lan maklachka, supaya padha lan sing nglirik
      1. Negruz
        Negruz 6 Juli 2022 12:42
        0
        oh uga, mung wong lanang sadurunge "demobilisasi" ora cukup kanggo album lan maklachka, mula dheweke lan
        Murmur 55 hi , lol
  15. trafllot1832
    trafllot1832 6 Juli 2022 12:29
    0
    Kita njupuk maksimal, kru 5 wong × 2, omong kosong dadi 24 ewu saben wong. Nanging yen sampeyan mbangun 9 ing mburi sirah sadurunge distribusi, banjur $ 1 iku normal kanggo 240 wong. Sampeyan bisa pindhah menyang Bulgaria lan nyritakake dongeng kanggo wartawan Bulgaria. ngguyu
    1. Negruz
      Negruz 6 Juli 2022 12:32
      +4
      Kita maksimalake, kru 5 wong × 2, omong kosong dadi 24 ewu saben wong.

      Sampeyan mung butuh sopir kanggo mobil:
      "Kozlevich piye!?
      - kang "Kozlevich"? Aku ora ngerti "Kozlevich"!!!" (c)

      hi
      1. bolo
        bolo 6 Juli 2022 18:52
        +1
        "... - lan sampeyan sapa?"
  16. ketepakan
    ketepakan 6 Juli 2022 12:31
    0
    Apa ana pakar babagan iki? Pitakonan kaya ngono. Apa jenis teknologi sing diduweni dening Prancis, supaya sampeyan kudu mbongkar howitzer "mudhun menyang sekrup"? Aku takon tanpa humor. Apa iku asli lan terobosan ing jinis senjata iki?
    1. Navodlom
      Navodlom 6 Juli 2022 12:38
      +4
      Kutipan saka: Sovpadenie
      Apa jenis teknologi Prancis sing kudu disassemble howitzer "mudhun kanggo ngawut-awut"? Aku takon tanpa humor

      Aku yakin manawa spesialis kasengsem ing babagan elektronik, unit artileri, lan optik.
      Mulane dheweke dadi teknisi.
  17. Yrec
    Yrec 6 Juli 2022 12:32
    +4
    Aku ora bakal pracaya Bulgaria. Dheweke ora pantes.
  18. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 6 Juli 2022 12:32
    0
    Dadi wis, tanker ganjaran ... karo overalls.

    1. Nexcom
      Nexcom 6 Juli 2022 12:39
      +3
      Busana kaya wahlaks. Sawetara wong sing ora duwe omah lan dudu personel militer.
      1. Maxim G
        Maxim G 6 Juli 2022 13:00
        0
        Milisi Donbass uga nganggo busana.
        1. Nexcom
          Nexcom 6 Juli 2022 13:26
          +1
          Iki ora ana maneh - seragam diwenehake menyang LDNR.
          Kajaba iku, padha piala seragam mungsuh, helm, "bras".
          1. Maxim G
            Maxim G 6 Juli 2022 13:40
            0
            Sing bener, mung pindhah menyang kaca milisi.
            Apa sampeyan ora ngerti manawa Rusia ing saindenging jagad nglumpukake dhuwit kanggo amunisi, drone, pencitra termal, obat-obatan, lan uga kanggo panguburan milisi?
            1. Nexcom
              Nexcom 6 Juli 2022 13:46
              0
              Babagan drone - sing ngerti, babagan kabeh liyane - ora, ora ngerti.
              Babagan pangiriman flrmy ngandika ing warta. Apa padha ngapusi?
              1. Maxim G
                Maxim G 6 Juli 2022 13:53
                -2
                Svetlana Olshanskaya, umpamane, duwe foto ing ngendi dheweke nyerahake seragam sing dituku kanthi dhuwit sing dikumpulake.
                Nanging dheweke biasane ngumpulake kanggo perawatan sing ditargetake kanggo wong tartamtu.
                Wektu pungkasan ing panguburan milisi dipatèni Sergei Yakonov.

                Lan Yevgeny Skripnik duwe foto milisi, nanging kaca kasebut beku ing VKontakte.
                1. Negruz
                  Negruz 6 Juli 2022 15:05
                  0
                  Lan apa hubungane antarane milisi Donbass lan negara calon EU, mitra NATO lan sekutu utama AS ing njaba NATO?
                  1. Maxim G
                    Maxim G 6 Juli 2022 15:08
                    0
                    Aku ora ngerti. Kang?
                    1. Negruz
                      Negruz 6 Juli 2022 15:09
                      0
                      Sampeyan ndeleng - sampeyan lan "kertu lan tangan" ...
                      hi
                      1. Maxim G
                        Maxim G 6 Juli 2022 15:16
                        +1
                        Aku ora weruh.
                        Iku babagan kasunyatan sing milisi Donbass kurang kasedhiya, kaya militèr Ukrainia ing foto.
                      2. Negruz
                        Negruz 6 Juli 2022 15:28
                        -1
                        Sawise maneh: apa sing umum antarane "komunitas internasional" sing ora diakoni saka republik Donbass lan negara calon EU, mitra NATO lan sekutu utama AS ing njaba NATO?
                      3. Maxim G
                        Maxim G 6 Juli 2022 15:31
                        +1
                        Marang kula apa sing mbokmenawa ngerti, Aku takon maneh kanggo pungkasan wektu.
                      4. Negruz
                        Negruz 6 Juli 2022 15:41
                        0
                        Marang kula apa sing mbokmenawa ngerti

                        Aku ora ngerti: Sampeyan mbandhingake siji liyane ...
                        Elinga hukum perbandingan "bandhingake kaya karo kaya"?
                        Negara...
                        hi
                      5. Maxim G
                        Maxim G 6 Juli 2022 15:43
                        0
                        Sampeyan lali tembung ajaib.
                        Lan umume ngajeni.
                        Mulane, golek jinis sampeyan dhewe ing kene, lan komunikasi karo dheweke kanthi cara iki. hi
                      6. Negruz
                        Negruz 6 Juli 2022 15:44
                        +1
                        sampeyan lali tembung gaib

                        Nyuwun pangapunten kanggo njupuk kamardikan kanggo narik kawigaten sampeyan kanggo kekurangan bukti ...
                        hi
                      7. V. Salama
                        V. Salama 6 Juli 2022 20:35
                        -2
                        Kutipan: Maxim G
                        ... Aku takon maneh kanggo pungkasan wektu.

                        H-se, teka-teki.... Nanging teka-teki iki gampang, mula ayo miwiti. Nanging liwat kaloro lan katelu - sampeyan break sirah.
                        Dadi:
                        Elinga hukum perbandingan "bandhingake kaya karo kaya"?
                        Inggih, kadosipun, kabeh wis cetha. Ngelalikne:
                        Lan apa hubungane antarane milisi Donbass lan negara calon EU, ...?
                        Inggih, sampeyan mangertos bener - kaya babak karo ijo. Umumé, ora ana. Nanging mungkin kita ngomong babagan apel utawa tomat sing durung diwasa. Kita bakal ngerti. Bisa dianggep manawa Skripnik lan Olshanskaya minangka "negara calon", nanging ora kaya ngono - dheweke ana ing sisih kita. Cekakipun, punika jamb saka mungsuh, kita mbuwang lan nerusake:
                        Sepisan maneh: apa sing umum antarane "komunitas internasional" sing ora diakoni saka republik Donbass lan negara calon EU, ...?

                        Inggih, pitakonan wis diganti lan, sampeyan duwe Gagal eling. Banjur cangkriman kapindho: "Kenapa pitakone ganti?" Aku duwe telung jawaban, lan sampeyan? Pitakonan iku rhetorical, Nanging. Nanging, bali menyang apa ing kasus iki padha bali menyang:
                        Inti saka pitakonan takon kaya ing ngisor iki - apa sampeyan ndeleng ing umum ing republik Donbass, kang ora diakoni dening masyarakat internasional, lan apa jenis negara Ukraina, didhukung dening masyarakat donya padha karo sumber daya, lan malah calon kanggo EU, lan malah partner NATO lan sekutu utama Amerika Serikat ...? Iku nderek saka konteks sing iki incomparable loro gedhe beda. Lan sampeyan ngenali wong-wong mau - apa pasukan dilengkapi padha ana lan ana, amarga milisi dikenali lan didhukung dening Rusia. Mung siji kesimpulan sing bisa digambar - iki kabeh ora bisa ditandingi amarga Rusia dudu komunitas donya lan ora duwe kesempatan akeh kanggo nyedhiyakake peralatan, lsp.
                        Nanging, masalah ing kene yaiku sampeyan kanthi tepat ngaku yen sampeyan ora ndeleng bedane ing kene - ing kene milisi ora dilengkapi cukup, iki umume. Kesimpulan mung bisa digambar kaya mangkene: mungsuhmu ngakoni kalah, nanging yakin yen dheweke menang. Pitakonan ing kene yaiku nomer telu - apa tegese? Aku duwe telung jawaban, kepiye sampeyan? (pitakonan retorika).
            2. iwak735
              iwak735 6 Juli 2022 13:58
              0
              Saiki dheweke bakal milih mudhun. Sampeyan ngilangi gambar saka TV.
              1. Maxim G
                Maxim G 6 Juli 2022 14:05
                0
                Repost! Bantuan karo panguburan.
                Serezha Yakonov, milisi umur 14 taun, tiwas ing perawatan intensif bengi iki. Sergei minangka pembalap, dheweke nggawa panganan, banyu, obat-obatan menyang Gorlovka lan panggonan panas liyane, sing banjur meh diubengi, dheweke kaping pindho kaget banget, minangka asil dheweke didiagnosis epilepsi lan akeh lara liyane.
                Ing taun-taun pungkasan, dheweke urip dhewe - ora ana kanca, ora ana sedulur sing ngelingi dheweke, mung kucing Matilda. Malah banjur aku ngetokake cathetan babagan dheweke - "Man lan Kucing". Ing wektu sing padha, Seryozha ora lali bab wong-wong ing perlu, kang diparengake bantuan saka pensiun kanggo milisi konco bar.
                Nylametake nyawa akeh anak kucing, sing dijupuk kanggo overexposure, dipakani, diobati. Nunggu kemenangan...
                Sajrone sasi kepungkur, dheweke arang banget lan angel banget metu saka amben, aku lan Kirill njupuk panganan. Ing dina Minggu ing wayah sore, Sergey wiwit muntah getih, aku teka, dheweke nelpon ambulans, lan nyelehake aku ing perawatan intensif. Dokter nindakake apa sing bisa ditindakake, nanging Serezha seda sedina. Kondisi kasebut abot banget ((Ing Desember, dheweke wis ana ing perawatan intensif kanthi masalah sing padha, banjur meh ora menehi kesempatan, nanging dheweke nylametake dheweke. Saiki - ora (((
                Perlu dicathet yen sawetara dina sadurunge dheweke nyusup menyang poliklinik dhewe, teka menyang terapis kanthi panjaluk supaya bisa dilebokake ing rumah sakit, ing terapi, supaya bisa dipriksa lan diobati, amarga kabeh sing ana ing jagad iki lara. . Wangsulane - kabeh papan ing rumah sakit wis dikuwasani, ora ana papan kanggo nyelehake.
                Dheweke mung patang puluh loro.
                "Sveta, mung ing kasus - pamit!" - minangka perkara pungkasan sing dakrungu saka dheweke amarga nutup lawang perawatan intensif.
                Kubur aku saiki.
                Mangga, sabisa-bisa, tulung ing panguburan!

                Saka VK Svetlana Olshevskaya.
                Saiki koleksi lagi ditindakake.

                Ayo padha downvote, menehi kritik dening komentar kanggo sawetara CBOs, iki wusana kanggo muter pranks lan poke watara ing komentar.
            3. mitrich
              mitrich 7 Juli 2022 12:57
              0
              Lan ora mung koleksi kanggo LDNR, nanging uga kanggo Angkatan Bersenjata RF! Apa kita mbayar pajak?
              1. Maxim G
                Maxim G 7 Juli 2022 17:36
                +1
                Pitakonan kanggo kutu buku lokal ...
  19. Rusticolus
    Rusticolus 6 Juli 2022 12:32
    +1
    Dheweke tumindak liwat sawetara jinis "dealer militer",
    Naspor, Aku bisa guess kaping pindho jeneng bakul iki. ngguyu
  20. Cowbra
    Cowbra 6 Juli 2022 12:33
    0
    ngguyu
    Ngelingi "90-an suci" ... Apa mung ora ana, nanging ora kaya sing mesthi ...
    1. Vlodek
      Vlodek 6 Juli 2022 12:57
      +4
      Padha ngedol kabeh. Saka eri nganti shovel lan kamuflase ...
      Tabu: gaman lan amunisi.
      Chubaty suwene 30 taun lan tabu iki dilanggar.
  21. kor1vet1974
    kor1vet1974 6 Juli 2022 12:35
    +3
    Piye wae aku ora mangu-mangu yen kabeh sumber senjata iki, kanggo didol maneh ing mangsa ngarep .. Advertisement kanggo militer kita ora muni serius. Nanging kasunyatan sing dadi sisih iku kasunyatan. Sampeyan ora bisa mabuk ing susu ..
  22. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 6 Juli 2022 12:37
    +2
    Kutipan: Andrey Shpakov
    Apa ana sing percaya karo omong kosong iki?

    Aku pracaya ... nalika pesawat Amérika ditembak mudhun nang endi wae dening Stinger diwenehake dening Angkatan Bersenjata Ukraina Washington, iku ora bakal omong kosong maneh ... ngarep-arep surprise.
    1. Nexcom
      Nexcom 6 Juli 2022 12:51
      +1
      Banjur kabeh bakal disalahake maneh. Minangka kasus karo MH-17. Dheweke bakal nemokake saksi palsu, obrolan telpon sing dicegat, "fragmen roket" kanthi nomer sing bisa diwaca, lsp.
  23. wuh wuh
    wuh wuh 6 Juli 2022 12:38
    0
    Sing paling gampang yaiku nuduhake howitzer Caesar sing dijupuk minangka piala.
    1. Negruz
      Negruz 6 Juli 2022 12:44
      +4
      Sing paling gampang yaiku nuduhake howitzer Caesar sing dijupuk minangka piala.

      Kenapa?
    2. Zaurbek
      Zaurbek 6 Juli 2022 12:49
      0
      Ing kasus apa wae, konflik ora rahasia, sampeyan bisa nuduhake.
  24. cahya valentine
    cahya valentine 6 Juli 2022 12:39
    +1
    Oh, kanca-kanca, Monsieur, kirim liyane menyang "Ukraina", nanging luwih anyar ...:))
    Kajaba iku, media nulis manawa "Ukrainia" uga ngedol barang anyar saka senjata menyang Yaman. :))
  25. Who Why
    Who Why 6 Juli 2022 12:39
    0
    Sampeyan bisa uga mikir yen kita beda.
    Elinga loro perusahaan Chechen, nalika militan duwe senjata domestik paling modern ....
    1. Zaurbek
      Zaurbek 6 Juli 2022 12:50
      +3
      Grozny duwe pasar senjata paling gedhe saka kabeh ndonya ...... Lan senjata bisa uga saka Federasi Rusia lan saka CIS lan saka pasar liyane (Soviet lan Rusia)
      1. Who Why
        Who Why 6 Juli 2022 14:52
        +1
        Ya, lan malah siji sing ora diekspor? nglirik
        1. Zaurbek
          Zaurbek 6 Juli 2022 15:36
          0
          Ing Grozny ana gudang Tentara Merah 1,5 km kanthi 2,5 km ..... ing NK VO kanggo kabeh .....
          Lan liwat Grozny, senjata diekspor saka GDR tentara Soviet ing saindenging jagad ...
          limang taun berturut-turut.
  26. GAndr
    GAndr 6 Juli 2022 12:41
    +2
    Kutipan: Krasnoyarsk
    Kutipan saka Apoteker
    Ya, apa ora ngedol yen sampeyan entuk bal. Ekonomi pasar, Barat idolizes ing kabeh cara bisa. ngguyu

    1. Iki minangka wartawan, lan, kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke ora bisa dipercaya.
    2. Lan apa wedi kita mbayar dhuwit kanggo soko sing ing mangsa cedhak bakal ing pembuangan kita, lan malah gratis?
    Apa, ing "Kaisar" ana sawetara rahasia sing kita butuhake wingi?

    Kanggo peralatan kasebut (dilayani lan kanthi lengkap), 150 presiden Amerika sing mati umume regane ora pati penting ...
    1. Zaurbek
      Zaurbek 6 Juli 2022 12:51
      +2
      Ora ana rahasia, ana tren global lan tingkat kasebut ..... sing bisa dibandhingake karo kita. Lan Caesar ora didol ing pasar manca.
  27. mojohed2012
    mojohed2012 6 Juli 2022 12:45
    0
    Supaya kabeh wong ngedol. Sampeyan bisa malah quietly marang wong-wong sing ora bakal perang lan njupuk marang kita, nanging quietly bakal ngedol senjata Western-gaya, amunisi lan peralatan, banjur bakal bisa Count ing indulgensi lan amnesti.
    Sampeyan ndeleng, jumlah Vushnik sing siap entuk dhuwit lan urip kanthi aman sawise NWO bakal nambah.
    1. Vlodek
      Vlodek 6 Juli 2022 13:00
      0
      Dadi dheweke bakal ngedol kabeh lan kabeh bebarengan! Where kanggo njaluk saluran saka presiden mati? Apa sampeyan nyithak soko dhewe?
      1. mojohed2012
        mojohed2012 6 Juli 2022 15:12
        0
        Lan sanajan dheweke dhewe nyithak presiden mati. Aku mikir yen kita nyedhaki masalah ngrusak mata uang AS ing tingkat tartamtu lan kanthi kekarepan negara, kita bisa nyithak dhewe, mbuwang menyang pasar.
        Lan luwih apik, sing dicithak iki kudu dibayar menyang militer Ukraina, supaya padha ngedol senjata marang kita. Sampeyan nggoleki kertas, kita bakal tuku kabeh senjata menyang Kyiv.
  28. Zaurbek
    Zaurbek 6 Juli 2022 12:46
    0
    Dadi $ 7 yuta bakal dibom .... lan bathi $ 120000. Saben uwong ngitung kanthi bener.
  29. Alexander Vanichev
    Alexander Vanichev 6 Juli 2022 12:47
    +1
    Yen kita wis rame ing 2014. Sampeyan bisa tuku meh kabeh ndhuwur Ukraina, nanging padha sibuk karo Olimpiade ing Sochi.
  30. Valio
    Valio 6 Juli 2022 12:48
    -3
    Aku ngerti yen ana perang informasi lan mungsuh lan sekutune kudu dirusak. Nanging kudu ditindakake kanthi wicaksana lan kanthi cara kasebut ora bakal ngrusak kredibilitas sumber informasi, yen perang informasi bakal suda. Malah rekaman NLAW saka tabung bekas duwe efek propaganda luwih saka $ 100 sing dilapurake saka Caesars iki. Cetha yen video Caesars saiki bakal mlaku ing kabeh saluran tengah, yen piala kasebut bisa dipikolehi.
    1. Santa Fe
      Santa Fe 6 Juli 2022 18:09
      0
      kudu ditindakake kanthi intelijen lan kanthi cara sing ora bakal ngrusak kredibilitas sumber informasi

      Sampeyan lan undermining karo mangu

      Saka 100+ komentator, mung sampeyan sing duwe pitakon. Counterintelligence kudu bisa karo kuwi
      1. Valio
        Valio 6 Juli 2022 18:30
        0
        Counterintelligence kudu nggarap aku amarga propaganda bodho kita ora bisa nggawe crita berita sing bisa dipercaya? Aku yakin saben wong sing maca artikel iki duwe pitakonan - kenapa dheweke ora nuduhake kaendahan iki sing bisa ditindakake dening layanan khusus. Lan yen dheweke ora nuduhake marang kita, banjur ngapusi kita? Lan yen layanan rahasia ngapusi kita babagan prestasi, mula kenapa kita butuh layanan khusus kasebut?
        1. Repellent
          Repellent 6 Juli 2022 18:33
          -1
          Kutipan saka Valio
          propaganda bodho kita ora bisa nggawe newsbreak dipercaya?

          Drag-ta kacarita wong Bulgaria wassat

          Kutipan saka Valio
          kok padha ora nuduhake kita kaendahan iki sing layanan khusus kita padha bisa kanggo njaluk

          Amarga "layanan khusus" ora ngandhani apa-apa basa

          Kutipan saka Valio
          Lan yen layanan khusus ora nuduhake, apa tegese dheweke ngapusi kita?

          Ora, ndeleng ndhuwur.

          Kutipan saka Valio
          Lan yen layanan rahasia ngapusi kita babagan prestasi, mula kenapa kita butuh layanan khusus kasebut?

          ngguyu apik ngguyu

          Buddy, sampeyan, iki, sing ... kacarita rada.
          1. Valio
            Valio 6 Juli 2022 19:04
            0
            Apa sampeyan ora mikir yen layanan khusus bisa ngluncurake bebek iki liwat koran Bulgaria, kaya, katon carane efisien kita bisa, kita entuk piala apik, nanging nyatane padha mung rub kaca tingal kanggo nuduhake migunani lan perlu? Nanging kanthi mangkono ngrusak kapercayan ing awak dhewe.
            1. Repellent
              Repellent 6 Juli 2022 19:25
              -2
              Kutipan saka Valio
              tenan mung gosok kaca tingal kita

              Ora ana sing menehi aku titik. Aku ora ngerti sapa sing ngusap sampeyan lan ngapa. DIXI.
  31. Losyara
    Losyara 6 Juli 2022 12:51
    +1
    Aku pracaya marang Gusti Allah, Rusia lan srakah exorbitant kita non-sadulur. Ing kono, miturut desas-desus, bedhil self-propelled Jerman sing "kalah" uga disuntikake menyang Rusia. Ing cendhak, pahlawan pengin lemak
  32. Denis812
    Denis812 6 Juli 2022 12:52
    +1
    Aku ora ngerti apa-apa.
    Yen kita pancene duwe bedhil poto-propelled iki, apa ora kita mung njupuk gambar lan nuduhake yen, padha ngomong, padha nglawan latar mburi UralVagonZavod?
    Iki bakal dadi pukulan kuat kanggo Zelensky lan liya-liyane. Kanthi kemungkinan akibat negatif kanggo pasokan.
  33. CYM
    CYM 6 Juli 2022 12:52
    0
    Kutipan: Krasnoyarsk
    Apa, ing "Kaisar" ana sawetara rahasia sing kita butuhake wingi?

    Dheweke ujar manawa sistem bimbingan digital paling anyar. Bener, ora jelas apa basis unsur sing arep disalin. Iku uga pitakonan saka carane kompatibel iku ing asas karo sistem kontrol geni kita. IMHO Luwih penting, kasunyatan bocor teknologi militer bakal nggawe "arsenal demokrasi" mikir babagan apa sing dipercaya APU nganggo senjata paling anyar. nglirik
  34. Charik
    Charik 6 Juli 2022 13:02
    +3
    ya, edisi Bulgaria-APPROVES.
  35. Negruz
    Negruz 6 Juli 2022 13:11
    -1
    barang-barang kaleng dill "dibukak" ing subyek kanthi rame ...
    Dadi "bom" ...
    keprungu
  36. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 6 Juli 2022 13:22
    0
    Publikasi Bulgaria, nyebutake sumber ing komando Angkatan Bersenjata Prancis lan Interpol, nglaporake manawa klompok prajurit Ukrainia bisa ngedol rong senjata mandhiri CAESAR kanthi rega $120 saben unit, kanthi regane nganti $7 yuta.

    hahahahahahaha! Mung sawetara jinis terusan saka guyon "bisnis ing basa Rusia kanggo nyolong kasus vodka, ngedol, lan ngombe dhuwit." Mung iki guyon "bisnis ing Ukrainia".
  37. infantrefir
    infantrefir 6 Juli 2022 13:31
    +1
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake. Lan sing tuku lan sing ngedol
    1. Vorchunov
      Vorchunov 6 Juli 2022 15:56
      +2
      Wong!!! Kabeh iku prasaja, ana persetujuan sadurunge. Sanalika Caesars teka, sampeyan menehi kita saperangan lan kita menehi dhuwit ing awis. Lan kedadeyan kasebut, wong-wong Ukrainia nelpon lan ngandhani ngendi "wadon". Ana uga perantara sing nunggu rampasan. Banjur padha nyeluk lan kandha, "Kita ninggalake wilayah sing dikubengi, Javelin lan senjata Barat liyane dikubur ing parit sisih kiwa ing pungkasan, ninggalake 10 mesin pemotong ijo ing kana, kita bakal njupuk dhewe." Lan ing kabeh. Siji teka lan ngandika - Ing sabuk alas lagi nyiapake perusahaan serangan, ana tank. Menehi kula 25 hryvnias lan njupuk kula tawanan, lan aku bakal nuduhake ing peta ngendi serangan wis disiapake. "Ana akeh kasus kaya mengkono. Aku ngerti dhewe, wong.
  38. bukit
    bukit 6 Juli 2022 14:03
    +1
    Ya, dheweke bakal ngedol ibune dhewe, lan ing kene dhuwite. Padha ngapusi - carane ambegan. Padha ora ngerti isin. Ora isin, ora nurani, ora ana kamulyan.
  39. wadim1
    wadim1 6 Juli 2022 14:52
    -1
    Mugi sing iki bakal entuk manfaat kanggo kita, kita wheeled 152 bedhil poto-propelled ora katon apik banget .. Sasis banget gedhe banget kanggo kaliber Moderate.
    1. Kolonel Ireng
      Kolonel Ireng 6 Juli 2022 17:54
      0
      Ayo! 152 mm - kaliber andhap asor? Apa piranti OFS iki tau micu paling sethithik 100 meter saka sampeyan? Aku mesthi ora.
      MO kita ora bisa nimbang spesialis kuwi ing sumber iki! Iku isin!
  40. sirah
    sirah 6 Juli 2022 15:01
    +1
    Ty .... lan sing ora ngerti sing bakal dadi, Ukrainia lair - wong Yahudi nangis!
  41. Metallurg_2
    Metallurg_2 6 Juli 2022 15:49
    +1
    Iki ing getih xoxls: bakal ngedol ibune dhewe yen ana sing tuku.
  42. viltor
    viltor 6 Juli 2022 16:03
    +2
    Pinter! 240 ewu dolar kanggo loro howitzer minangka kenaikan pensiun sing apik saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
  43. Bourgeois
    Bourgeois 6 Juli 2022 16:07
    +1
    Apa kabar iki ora nggumunake?
  44. Petryk_Piatochkyn
    Petryk_Piatochkyn 6 Juli 2022 16:57
    +1
    Aku ora nemokake artikel iki saka wong Bulgaria. Menehi kula link.
    1. Santa Fe
      Santa Fe 6 Juli 2022 18:13
      +1
      Sumber warta - saluran telegram

      https://t.me/rybar/34628
    2. Repellent
      Repellent 7 Juli 2022 17:52
      +1
      Kutipan: Petryk_Piatochkyn
      Aku ora nemokake artikel iki saka wong Bulgaria. Menehi kula link.

  45. Kolonel Ireng
    Kolonel Ireng 6 Juli 2022 17:51
    +1
    Aturan Ensign!
  46. nord11
    nord11 6 Juli 2022 19:44
    0
    Sing lanang aman bisa diarani peacemakers .. dadi menarik kanggo ndeleng dhaptar regane ..
  47. Farm kolektif punika sukarela.
    Farm kolektif punika sukarela. 6 Juli 2022 23:01
    -1
    Kaya sing diucapake ing Internet: Bukti ... utawa balabol ...
    Gambar saka bedhil poto-propelled karo perwira Rusia ing latar mburi ing studio!
    1. Repellent
      Repellent 6 Juli 2022 23:42
      -2
      Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
      Kaya sing diucapake ing Internet: Bukti ... utawa balabol ...

      Balabol - dudu balabol, ora ketompo maneh ... pesen wis ana akibat:

      Interpol ngerti adol senjata ilegal dening Ukrainia menyang Rusia. Overton-Magazin edisi online Jerman nulis manawa keprihatinan bisa dideleng ing pernyataan Jürgen Stock, Sekretaris Jenderal Interpol, "sing wedi yen senjata kasebut bakal dipasrahake menyang organisasi kriminal. Nanging, iki kedaden karo complicity saka pamaréntah Western, kang ora gelem sijine ing Panggonan safeguards lan vetting mekanisme kanggo nggunakake senjata iki. Nyatane, malah layanan intelijen AS ora ngerti menyang ngendi senjata sing dikirim menyang Ukraina.

      Miturut publikasi Jerman, bagean senjata sing dikirim menyang Ukraina bener-bener dicekel, nanging bagean liyane didol maneh dening kepemilikan Ukrainia, sing ana ing tangane pengusaha Rusia.


      Kita duwe: adol kasebut diakoni dening Interpol. Lan iki serius nglirik

      Saiki, sawayah-wayah aku ngerti, "pemasok" mikir: apa worth ngirim pembangunan ndhuwur menyang Ukraina? Sawise kabeh, padha bakal ngedol, chrapoids Nyuwun ngguyu
  48. Mauser
    Mauser 6 Juli 2022 23:10
    -1
    Ana wong sing ora preduli sapa sing lungguh ing Kyiv lan uga ora peduli karo warna kain ing staf. Tegese, kaya pamrentah Ukraina ora nggatekake rakyat lan digunakake minangka komplotan kanggo nyembelih, kaya sing padha, wong-wong iki ngidoni kahanan ing ngendi warga dilebokake dening panguwasa sing diarani. Dheweke duwe kekuwatan lan kekarepan dhewe. Ing cara sing padha, pedunung Donbass ora ngirim menyang pamaréntah anyar - sing ngerti, iki wilayah saka tentara Don, padha perang karo Reds ing siji wektu. Dadi ora ana sing nggumunake. Yen pihak sing tuku duwe dhuwit luwih akeh - banjur peralatan sing disedhiyakake kanggo perang bakal didol kanthi cepet menyang sisih Rusia - bisnis iki, kaya sing dingerteni, wis berkembang. Wong lanang ora peduli - dheweke ora ngedol tanah air, dheweke adol boneka kewan sing nggulung teknik iki - tuangake getih persaudaraan saka pundhak sing apik. Lan wong-wong sing percaya yen dheweke adol tanah air - uga, logika lan pangerten babagan inti saka kedadeyan kasebut beda-beda kanggo kita.
  49. Mauser
    Mauser 6 Juli 2022 23:12
    0
    Kutipan: Metallurg_2
    Iki ing getih xoxls: bakal ngedol ibune dhewe yen ana sing tuku.

    Sampeyan ora ngerti - sampeyan ora beda karo wong-wong mau.
  50. Mauser
    Mauser 6 Juli 2022 23:20
    -1
    Kutipan saka Avesev
    Mangga ngedol kita saperangan liyane Himars, saperangan PZ Jerman, lan sampeyan uga bisa ngedol Dana

    Iku ora pitakonan - nyiapake dhuwit, nggawe janjian ..))