Review militèr

Direktur Layanan Rahasia AS James Murray mundur

17

Nganti pungkasan Juli 2022, direktur Layanan Rahasia AS, James Murray, bakal mundur saka jabatane. Dheweke mimpin layanan intelijen sajrone telung taun kepungkur.


Layanan Rahasia tanggung jawab kanggo keamanan wong pisanan ing negara Amerika, kalebu presiden negara kasebut. Iki minangka analog saka Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia, nanging kanthi kekuwatan lan kegiatan sing beda. Contone, saliyane kanggo nglindhungi pejabat ndhuwur, Secret Service melu perang nglawan dhuwit palsu, penipuan, lan nyolong. Iki minangka bawahan kanggo Departemen Keamanan Tanah Air AS, lan nganti 2003 dadi bawahan Departemen Keuangan AS.

James Murray minangka veteran US Secret Service. Dheweke njabat sajrone 27 taun, lan dadi direktur ing Mei 2019. Kepemimpinan Murray wis kena pengaruh tonggak sejarah ing karya layanan kasebut - pandemi koronavirus, kampanye presiden 2020, serangan ing Kapitol tanggal 6 Januari 2021, wiwitan operasi militer khusus Rusia ing Ukraina.

Presiden AS Joe Biden lan garwane Jill Biden ujar ing pratelan manawa Direktur James Murray duwe sejarah layanan federal lan militer sing dawa. Dheweke diarani wong sing ngemot makna layanan. The Bidens matur nuwun marang Murray kanggo layanan dawa kanggo Amerika Serikat lan kulawarga presiden.

Murray uga dipuji amarga layanan dawa dening Sekretaris Keamanan Dalam Negeri AS Alejandro Majorcas. Dheweke nyebutake Murray minangka "pimpinan sing luar biasa" lan negesake manawa dheweke ngandelake saran ahli sajrone jabatane ing Departemen Keamanan Dalam Negeri.

Ing Kepemimpinan Murray, Mallorcas ditekan, layanan wis dikuwati status minangka pimpinan donya ing pangayoman saka pejabat ndhuwur negara, ditambahi kemampuan investigasi lan operasional. Sajrone Kepemimpinan Murray, Secret Service nindakake kira-kira 20 operasi internasional lan domestik kanggo nglindhungi wong pisanan saka negara, lan uga nyegah $ 8,1 milyar karusakan ing negara Amérika saka tumindak pidana.

Sadurunge gabung karo Dinas Rahasia, Murray njabat limang taun dadi penyidik ​​karo Departemen Perhubungan AS. Banjur ana 27 taun karya ing Secret Service, telu kang - minangka direktur.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Departemen Keamanan Tanah Air AS https://www.flickr.com/photos/dhsgov/50856104603/
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 8 Juli 2022 11:13
    +2
    Direktur Layanan Rahasia AS James Murray mundur
    penghargaan SVO?
    Kepemimpinan Murray ambruk ing orane tumrap sekolah angel ing karya layanan - awal operasi militèr khusus Rusia ing Ukraina.
  2. yowis
    yowis 8 Juli 2022 11:22
    +6
    Iki FSO AS. WSO ora ana hubungane karo iki, nanging tibane Baidyn saka pit ya (aku mikir).
    "Kawan Beria wis ilang kapercayan"
    1. Utawa aku
      Utawa aku 8 Juli 2022 11:26
      0

      iuris (iouris)
      Dina iki jam 11:22
      +1
      Iki FSO AS. GUS ora langsung ana hubungane karo iki
      Nuwun sewu? Nyuwun
    2. Ham
      Ham 8 Juli 2022 11:32
      +5
      Aku kesandhung kaping telu ing tangga pesawat, salam karo wong sing ora katon kaping pindho, tiba saka sepeda (sapisan, saiki), kejiret karo bojo lan sadulur - aku duwe klien sing ora tenang, sampeyan bisa edan, luwih becik pensiun. , yen ora sampeyan dadi kaya ...
    3. Canecat
      Canecat 8 Juli 2022 11:34
      0
      Kutipan saka iouris
      nanging Baidyn tiba saka gedhe - ya

      Wong Rusia mesthi bakal nyelehake roda pendukung kaya ing sepedha bocah-bocah ... nanging dheweke ora takon. )))
      1. yowis
        yowis 8 Juli 2022 19:31
        0
        Ing umur lan status iki, ora ana pit sing bisa ditunggangi. Layanan keamanan nggawe upaya, yen ora urip, banjur ing status presiden. Présidhèn sing umuré normal 80 taun mesthi bakal ngrusak apa-apa ing musim gugur lan dheweke bakal diakoni minangka ora bisa nindakake tugas.
  3. Magnet
    Magnet 8 Juli 2022 11:32
    0
    Dadi dinas rahasia kudu mbela kepala negarane. Lan akhir-akhir iki mung sibuk ngeterke simbah saka jogan.
  4. Nexcom
    Nexcom 8 Juli 2022 11:32
    0
    Apa sing kedadeyan... belay Borka - pensiun, pemerintah - mlayu, saiki amers wis diwiwiti ... Apa sing kedadeyan, e-may ...
    1. Tatiana
      Tatiana 8 Juli 2022 12:19
      0
      Kutipan saka Nexcom
      Apa sing kedadeyan... belay Borka - pensiun, pemerintah - mlayu, saiki amers wis diwiwiti ... Apa sing kedadeyan, e-may ...

      Lan Abe ditembak ing mburi ing Jepang dina iki karo bedhil nalika wicara ing rapat umum werna ing wusana kampanye ing prefektur Nara, dumunung cedhak Kyoto.
      Politisi kasebut menehi pidato ing rapat umum kanggo ndhukung calon saka Partai Demokrat Liberal Jepang (LDPJ).
      Pemilu kanggo majelis parlemen sing paling dhuwur bakal dianakake ing Jepang dina Minggu.
      1. Nexcom
        Nexcom 8 Juli 2022 12:23
        +1
        Lan aja ngomong, Tatyana. Donya wis edan (s).
      2. yowis
        yowis 8 Juli 2022 19:33
        +1
        Sistem kontrol kanggo perang gedhe lagi dibentuk.
  5. Darurat
    Darurat 8 Juli 2022 11:32
    +1
    Mlayu saka bos sing dadi beracun. Kaya mentri sing ngusir Boriska.
  6. Roso 56
    Roso 56 8 Juli 2022 11:55
    0
    Apa kita kudu nangis? Inggih, kanggo neraka karo wong, supaya wong lunga. Nalika dicukur sacoro apik, akeh wong sing lunga lan malah Scarecrow dhewe sing mbuwang. iki sirahe.
  7. renyah
    renyah 8 Juli 2022 12:11
    0
    Iki carane memuji fungsionaris gagal. Ningali istirahat awal sing pantes. Kaya - "Sampeyan ngladeni kanthi ora jujur, nanging suwe ...."
  8. Andrey Shpakov
    Andrey Shpakov 8 Juli 2022 12:15
    +1
    Lan apa sing kudu kita lakoni saiki?
  9. kobalt
    kobalt 8 Juli 2022 13:46
    0
    Kanggo Ukraina, soko mutusaké kanggo pindhah menyang perang Penny.
  10. svp67
    svp67 8 Juli 2022 16:34
    0
    Inggih, dheweke pancen ora cocog. Pira "disponsori" dheweke tiba ing umum, lan pira ing umum lan ora ana pengawal sing diasuransiake ...