Review militèr

Pers asing nglaporake babagan pangiriman UAV Bayraktar-TB2 "Lithuania" menyang Ukraina

30
Pers asing nglaporake babagan pangiriman UAV Bayraktar-TB2 "Lithuania" menyang Ukraina

Pers Lithuania lan Polandia nyebarake laporan manawa pengintaian lan drone serangan "Lithuania" Bayraktar-TB2 wis dikirim menyang Ukraina. Keanehan pangiriman iki yaiku, kaya sing kasebut, dana kasebut dikumpulake dening wong Lithuania biasa. Propaganda Baltik ing kasus iki nyiarake yen "wong Lithuania ngumpul kanggo menehi bantuan militer marang Ukraina babagan mbela kamardikan lan integritas teritorial."


Wartawan Ukrainia ngomentari kahanan ing materi kaya mangkene: drone "Lithuania" wis ana ing wilayah Ukraina.

Saka bahan media Ukrainia:

Lithuania biasa nglumpukake dhuwit kanggo tuku drone iki. Dheweke nggunakake situs khusus kanggo ngumpulake dana. Nanging nalika pabrikan ngerti babagan iki, dheweke mutusake kanggo mbiayai pasokan drone Bayraktar, lan ngirim dana kanggo tujuan kamanungsan.

Sisih Ukrainia ora perlu duwe ilusi khusus babagan iki, amarga nasib Bayraktar sing ditransfer minangka kesimpulan sing wis ditemtokake - bakal padha karo puluhan UAV liyane sing padha sadurunge dikirim menyang Ukraina. Conto bisa dideleng ing foto menyang materi.

Elinga yen warga Rusia, liwat macem-macem dana, situs web, kalebu platform khusus sing digawe kanggo koresponden perang, kanggo bagean kasebut, nglumpukake puluhan, yen ora atusan yuta rubel kanggo nyedhiyakake bantuan militer kanggo pasukan kita, pejuang NM LPR lan DPR, minangka uga bantuan kamanungsan kanggo warga korban saka agresi Kyiv menyang wilayah - utamane kanggo warga Donbass.
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mitroha
    mitroha 9 Juli 2022 06:13
    -1
    Preduli saka propaganda Lithuania, kang, miturut omongane uwong, "pendhudhuk" diklumpukake kanggo Baikatar, comparison saka penulis karo Fees ing Rusia ora pantes, awit kita ngumpulake kanggo tentara kita, lan dinuga "pedunung" Lithuania, kanggo wong liya.
    Lan umume, "kabar" kuwi ora, kmk, diseret ing kene .... Distribusi iki banyu kanggo pabrik propaganda.
    1. Egoza
      Egoza 9 Juli 2022 06:30
      +9
      Kutipan saka Mitroha
      Lan umume, "kabar" kuwi ora, kmk, diseret ing kene .... Distribusi iki banyu kanggo pabrik propaganda.

      Kenging punapa? Sampeyan kudu soberly netepke "pedunung Lithuania", utamané ing Kawa saka sanksi saka Federasi Rusia. Mesthine ora ana rasa welas asih marang dheweke.
      1. mitroha
        mitroha 9 Juli 2022 06:37
        +1
        Quote: Egoza
        "Pedunung Lithuania"

        Inggih, pisanan, aku mung ana jeneng ing warta saka pedunung Lithuania, lan kapindho, preduli saka wong Lithuania, sikap pak panguwasa ing Lithuania marang kita wis dikenal tanpa iki. hi
        1. Syurik70
          Syurik70 9 Juli 2022 07:19
          +2
          Aku kepengin weruh yen bakal ana uji coba FAIR saka accomplices Nazi.
          Sapa sing bakal didakwa?
          Perusahaan Lithuania sing ngunggahake dhuwit nanging pungkasane dadi amal?
          Perusahaan Turki sing nolak dhuwit iki lan menehi Nazi drone kaya ngono?
          Luwih, loro mau - bisa lantaran kanggo collusion. Kaya, wong Lithuania pengin njaluk adoh karo "dhuwit kita rampung munggah menyang amal", lan Turki "kita ora nyumbang, nanging didol, lan ngendi dhuwit lunga banjur ora Matter."
        2. Hagen
          Hagen 9 Juli 2022 08:54
          0
          Kutipan saka Mitroha
          preduli saka wong Lithuania

          Iki kaya apa? Apa sampeyan pengin ujar manawa wong Lithuania mikir beda banget tinimbang "paket sing ngatur"? Saka sumber apa sampeyan entuk? Kayane aku, umume, populasi Lithuania setuju karo pimpinane. Ing kasus apa wae, protes sing katon, ora setuju karo Russophobia resmi ora katon. Mulane, aku setuju karo Elena, ora ana alesan kanggo nganggep yen rata-rata Lithuania ramah karo kita. Pengecualian langka ora diitung.
          1. mitroha
            mitroha 9 Juli 2022 09:48
            -1
            Kutipan saka Hagen
            Iki kaya apa? Sampeyan pengin ujar manawa wong Lithuania mikir kanthi beda karo "paket sing ngatur"

            Apa sing dakkandhakake, ujarku.
            Lan yen "paket panguwasa" ora duwe alternatif Russophobic, amarga tebusan saka "Kulon", banjur kahanan karo wong ora dadi unambiguous, lan iku ora worth kang menehi kritik dening serangan banter saka individu. Kaya biasane, screamers luwih keprungu, utamane yen jeritan kasebut didhukung saka ndhuwur.
            Dadi aku, minangka wong sing masuk akal, ora bisa madhakake KABEH wong Lithuania kanthi "paket". Aku sing mbuwang adoh emosi, sampeyan uga bakal setuju karo kula hi
            1. Hagen
              Hagen 9 Juli 2022 11:33
              +2
              Kutipan saka Mitroha
              Dadi aku, minangka wong sing masuk akal, ora bisa madhakake KABEH wong Lithuania kanthi "paket". Aku sing mbuwang adoh emosi, sampeyan uga bakal setuju karo kula

              Ngilangi emosi? Tansah kanggo. Ing 2020, nalika polling warga Lithuania kanggo pitakonan "sapa sing kudu kita kerjo bareng?" Polandia mangsuli 75%, Latvia 69%, Estonia lan Jerman 58% saben ... Ora ana sing nyebutake Rusia. Kanggo pitakonan langsung babagan kerjasama karo Rusia, angka kasebut mudhun saben taun lan sawise 2020 kurang saka 29%. Lan iki senadyan kasunyatan sing Lithuania wis historis wis disambung dening ekonomi karo Rusia ing framework integrasi menyang USSR. Jawaban kanggo pitakonan babagan bebaya saka Federasi Rusia bisa uga ora bener amarga ora saben wong bisa mangsuli kanthi tulus. Nanging kasunyatan sing populasi Lithuania malah ora ndeleng kita minangka partners ing pembangunan ekonomi ngandika volume. Lan yen mangkono, sampeyan, minangka wong sing cukup, kepiye carane sampeyan bakal ngevaluasi sikap interlocutor sing ora pengin kerja sama karo sampeyan yen sampeyan duwe keluwihan kabeh kanggo kerjasama iki? Mesthi ora grapyak. Ana "matematika" lan ora emosi ...
              1. mitroha
                mitroha 9 Juli 2022 14:57
                -2
                survey warga Lithuania kanggo pitakonan "karo kang perlu kanggo kerjo bareng?"

                Aku ora nemokake siji sebutno survey kuwi. Sampeyan bisa ngirim link?
                1. Hagen
                  Hagen 9 Juli 2022 16:41
                  0
                  Kutipan saka Mitroha
                  Aku ora nemokake siji sebutno survey kuwi. Sampeyan bisa ngirim link?

                  Amarga padha ora nggoleki. Nalika ditakoni babagan pendapat wong Lithuania.... data saka survey muncul ing kaca pisanan .... "Ing survey sing ditindakake dening firma sosiologi Vilmorus, ditemokake negara endi sing dadi prioritas kerja sama. 75% responden Lithuania dijenengi Polandia minangka negara kasebut. Ing papan liya Latvia kanthi indikator 69%. Panggonan katelu sing dihormati dituduhake dening Jerman lan Estonia - 58% saben ... ". Sampeyan bisa dig luwih lan golek luwih. Pitakonan iku kepinginan. Aku ora peduli karo Lithuania, nanging aku mung mikir yen ana prospek tentrem karo wong-wong mau, paling ora ing kerangka urip bebarengan. Kanggo aku, aku nemokake jawaban (ing istilah umum).
                  1. mitroha
                    mitroha 11 Juli 2022 10:40
                    0
                    То есть вместо ссылки, вы продолжили мне пересказывать сказанное, прелестно...
                    Вот мой поиск, и первый результат ведёт на топвар, на ваш коммент, далее похожих результатов нет. Только опрос латвийцев,кто сколько пожертвовал украине
          2. Navodlom
            Navodlom 9 Juli 2022 10:08
            0
            Kutipan saka Hagen
            Apa sampeyan pengin ujar manawa wong Lithuania mikir kanthi beda karo "paket sing ngatur"?

            Mekaten caranipun.
            Partai konservatif Lithuania "Union of the Fatherland - Christian Democrats of Lithuania" menang ing Oktober 2020. kamenangan ing pemilihan parlementer.
            Dheweke nampa 50 kursi ing Seimas saka 141.
            Russophobes paling kondhang sing milih kanggo demolition saka monumen, etc.

            Ora nganti setaun.
            26 Juni 2021 Sputnik Lithuania nerbitake data survey.
            Rating partai sing ngatur 11,8%

            https://lt.sputniknews.ru/20210626/reyting-pravyaschey-partii-litvy-snova-obvalilsya-kogo-podderzhivayut-izbirateli-17200103.html
            1. Hagen
              Hagen 9 Juli 2022 11:38
              0
              Kutipan: Navodlom
              Ora nganti setaun.
              26 Juni 2021 Sputnik Lithuania nerbitake data survey.
              Rating partai sing ngatur 11,8%

              Lan apa iku ngandika? Mung yen partai sing ngatur gagal ngrampungake agenda politik domestik lan, sing paling penting, masalah ekonomi. Populasi luwih prihatin babagan kabijakan manca tinimbang kasedhiyan kerja lan rega omah lan layanan lan produk komunal dibandhingake karo upah. Ing kene dheweke duwe owah-owahan ing predileksi politik. Hubungan karo Rusia ora kena pengaruh owah-owahan kasebut, ing kasus apa wae, iki ora katon saka media.
              1. Navodlom
                Navodlom 9 Juli 2022 11:45
                -1
                Kutipan saka Hagen
                Lan apa iku ngandika?

                Mesthine ora babagan apa sing sampeyan tulis ing ndhuwur, kaya-kaya rakyat lan panguwasa mikir kanthi cara sing padha lan ndeleng arah sing padha.
                Lan kasunyatan sing gampang kanggo pamilih kanggo ngapusi sirahe.
                Banjur pranyata iki mung janji kosong.
                1. Hagen
                  Hagen 9 Juli 2022 12:10
                  +1
                  Kutipan: Navodlom
                  Mesthine ora babagan apa sing sampeyan tulis ing ndhuwur, kaya-kaya rakyat lan panguwasa mikir kanthi cara sing padha lan ndeleng arah sing padha.

                  Sing, pejabat pemerintah padha kanggo "Bayraktar", lan populasi - kanggo kentang kanggo Donetsk? Nanging, sampeyan bisa nganggep sapa wae. Nanging tentara saka populasi iki siap kanggo njupuk ing prajurit Rusia, lan padha cukup mbukak bab iki. Iku, aku, minangka indikator utama hubungan kita saiki. Mula, kita uga kudu siyap ketemu karo tentara iki ...
                  1. Navodlom
                    Navodlom 9 Juli 2022 12:14
                    0
                    Kutipan saka Hagen
                    Sing, pejabat pemerintah padha kanggo "Bayraktar", lan populasi - kanggo kentang kanggo Donetsk?

                    Aku mung nulis apa sing daktulis.
                    Lan aku malah ora kesed kanggo ngutip tembung sampeyan sing aku ora setuju.
                    Ora perlu nggoleki ing antarane garis.
      2. Sing nyetir pesawat
        Sing nyetir pesawat 9 Juli 2022 06:38
        +1
        Loman Lithuania ora ngerti wates)) ..kabeh 1 pc. sedulur Sawijining tramp kanggo sedulur, "kanthi alesan", dheweke uga bakal njaluk ganti rugi, aja menyang mbah. ngguyu
      3. Edik
        Edik 9 Juli 2022 11:13
        0
        Quote: Egoza
        Kenging punapa? Sampeyan kudu soberly netepke "pedunung Lithuania", utamané ing Kawa saka sanksi saka Federasi Rusia. Mesthine ora ana rasa welas asih marang dheweke.

        Ora perlu nambani politik lan wong kanthi sikat sing padha.
      4. Mikhail Maslov
        Mikhail Maslov 10 Juli 2022 10:57
        +1
        Сбить разобрать по кусочкам и разослать всем участвующим.С заголовком "Подарок от МО РФ".
  2. dmi.pris
    dmi.pris 9 Juli 2022 06:18
    +1
    Lithuanians mutusaké kanggo ndhudhuk kuburan dhewe kanggo dhuwit dhewe
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 9 Juli 2022 09:42
      -1
      Kutipan saka: dmi.pris
      Lithuanians mutusaké kanggo ndhudhuk kuburan dhewe kanggo dhuwit dhewe
      Sadurunge Maidan 2014, Balts sing nyiapake kasur kanggo peran terpila, kanthi periodik nyebar desas-desus yen Rusia arep nyerang Baltik, nanging ketoke nyadari yen pukulan kasebut bakal cendhak lan bakal rampung sanalika iku. wiwit, padha refocused ing Ukraina. Kaget karo zigzag kasebut, Balts kentut kanthi lega lan saiki dheweke seneng "nyengkuyung" Ukraina menyang Ukrainia pungkasan lan menehi kabeh sing bisa dikerok ing kanthong, kanthi pangarep-arep yen kabeh ing Ukraina bakal rampung. Naif. Padha tuku mung Bayraktar ing blumbang lan menehi adoh. Saiki serbu sapa sing dikarepake lan gawe pabrik anyar kaya sing dikarepake.
  3. ukum70
    ukum70 9 Juli 2022 06:39
    +2
    Iku luwih apik kanggo nembak dheweke ing pesawat pisanan ..
  4. svp67
    svp67 9 Juli 2022 06:48
    +1
    Nanging nalika pabrikan ngerti babagan iki, dheweke mutusake kanggo mbiayai pasokan drone Bayraktar, lan ngirim dana kanggo tujuan kamanungsan.
    Sing, mantune Sultan nggawe kaputusan cetha musuhan kanggo Rusia. Lan iki tanpa idin saka mertua????? Aku ora mikir ...
  5. Irit
    Irit 9 Juli 2022 07:05
    +1
    Apa dheweke ing foto ing artikel kasebut? wassat Utawa, pitunjuk sing kaya mengkono iku nasibe? negatif
  6. apoteker
    apoteker 9 Juli 2022 07:07
    +2
    Katon kaya kampanye PR miturut slogan "wong Eropa biasa karo wong Ukraina" ing conto Lithuania. Amerika nindakake tanpa iku, padha bodho nyedhiakke dhuwit kanggo senjata lan iku. Kanca Mitroha bener banget: propaganda kaya ngono!
  7. Cowbra
    Cowbra 9 Juli 2022 07:09
    +1
    Wis ana sing nyenengake. Padha diklumpukake, padha ngomong, 5,5 lemons saka suckers, tuku siji letak kanggo siji lan setengah, lemak murni - 4 lyama. bathi!
  8. gansales
    gansales 9 Juli 2022 07:15
    +4
    Pira Bayraktar iki sing wis diklik ing Ukraina, lan kabeh wong ngirim lan ngirim
  9. Romanovski
    Romanovski 9 Juli 2022 09:25
    +1
    ""... Nanging nalika pabrikan ngerti babagan iki, dheweke mutusake kanggo mbiayai pasokan drone Bayraktar, lan ngirim dana kanggo tujuan kamanungsan ...".
    --------
    Yen ora salah, kita ngomong babagan pemilik pabrik produksi UAV, sing uga kerabat paling cedhak karo Sultan Turki? Turki isih pretending sing ora ngerti negatif (kanggo sijine iku mildly ...) reaksi Rusia kanggo iki "BUSINESS SENJATA KONVENSIONAL", kang ana apa-apa pribadi lan "mung bisnis" ??? Nanging, wong Turki lali karo pidato Rusia sing cepet utawa mengko, kanggo kabeh, sampeyan kudu mbayar ...
  10. Govorun
    Govorun 9 Juli 2022 10:03
    +1
    Lithuania biasa nglumpukake dhuwit kanggo tuku drone iki.
    Apa kita, wong Rusia biasa, bisa ngumpulake dhuwit kanggo "Kaliber", "Iskander" utawa "Dagger" kanggo wong Lithuania?!...
  11. Normann
    Normann 9 Juli 2022 10:23
    +1
    Fasis cilik kudu lungguh kanthi tenang lan mung ngomong yen ditakoni. Dheweke ora duwe pendapat dhewe - iki wis suwe banget kanggo kabeh wong.
  12. cniza
    cniza 9 Juli 2022 21:44
    +4
    Pers asing nglaporake babagan pangiriman UAV Bayraktar-TB2 "Lithuania" menyang Ukraina


    Видимо от семечек отказались и насобирали...