Review militèr

Tagihan babagan ngenali "kamardikan Ichkeria" wis diajukake menyang Rada Ukrainia.

74

Wakil Oleksiy Goncharenko lan Musa Magomedov ngenalake tagihan menyang Rada Ukrainia babagan ngakoni "kamardikan Ichkeria". Teks draf kasebut dhewe ora dingerteni, nanging jeneng wilayah Rusia kaya "Republik Chechnya Ichkeria" (ChRI) *.

Informasi babagan dokumen iki muncul ing portal resmi Verkhovna Rada saka Ukraina.

Ing Facebook (jaringan sosial sing dilarang ing Rusia, diduweni dening organisasi ekstremis Meta), Goncharenko kampanye kanggo wakil saka Rada kanggo ngenali CRI * sanalika bisa, lan banjur ngirim dokumen kanggo disetujoni kanggo Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky. . Kajaba iku, dheweke njaluk pangenalan "kamardikan Ichkeria" saka pimpinan Amerika Serikat lan Uni Eropa.

Ichkeria kudu bebas lan merdika saka Rusia

- ngandika politisi.

Pemisahan Chechnya saka Rusia diumumake ing taun 1991. Dzhokhar Dudayev dadi présidhèn pisanan saka CRI* sing diproklamiraké dhéwé. Sajrone dasawarsa orane, CRI * diakoni minangka negara merdika mung ing Afghanistan, banjur kekuwatane ana ing gerakan Taliban (organisasi ekstremis sing dilarang ing Federasi Rusia).

Iki tegese yen tagihan Goncharenko-Magomedov diadopsi ing Kyiv, Ukraina bakal resmi ngakoni ora mung "Ichkeria independen", nanging uga dhewe minangka negara teroris. Nyatane, sawetara wong kaget yen rezim Kyiv ndhukung terorisme ing samubarang manifestasi.



Republik Chechnya Ichkeria (ChRI)* minangka organisasi ekstremis sing dilarang ing Rusia.
Foto sing digunakake:
Facebook (jaringan sosial sing dilarang ing Federasi Rusia, diduweni dening organisasi ekstremis Meta)/Aleksey Goncharenko, https://www.president.gov.ua/
74 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergey39
    Sergey39 12 Juli 2022 17:01
    + 23
    Tumindak tanpa budi, nuduhake bodho gedhene rezim Bandera!(((
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Andrey Moskvin
        Andrey Moskvin 12 Juli 2022 18:00
        + 13
        Ijol-ijolan? Jenis deso.
        1. NIKNN
          NIKNN 12 Juli 2022 18:55
          +8
          Kanggo ngakoni iku dikenali, nanging Dudayev bakal urip maneh? Lan apa sing kudu dilakoni karo pangenalan? ngendi kanggo nyelehake wong?
          1. penyu
            penyu 12 Juli 2022 22:08
            +5
            Dheweke ngerti, banjur kaya sing dikarepake: Guaido lan Tikhanovskaya bakal gabung karo "pengakuan", lan para penyihir Lviv bakal nelpon Dudaev menyang seance. wassat
            1. Tatiana
              Tatiana 12 Juli 2022 23:35
              +7
              Aleksey Goncharenko punika Ukronazi scoundrel padha sing, sawise Nazi ngobong House of Trade Unions, bebarengan karo wong ing Odessa tanggal 2 Mei 2014, sedina sawise geni, mlayu ngubengi jubin bangunan karo asistene, nikmati lan syuting kabeh ing video, lan kanthi jelas ngetung laporan marang kuratore, jumlah mayit Odesites pro-Rusia sing diobong ing bangunan kasebut. lan kudu dianggep sing nindakake iku kanggo ganjaran babakan dhuwit - paling kamungkinan saka Kolomoisky.
              Ing babagan iki, dheweke nggawe karir politik kanggo awake dhewe, dadi ketua Dewan Daerah Odessa saka 14 Agustus nganti 21 November 2014, lan banjur dadi wakil Dewan Kota Odessa saka konvokesyen kaping XNUMX lan kaping XNUMX. lsp.

              1. Slon_on
                Slon_on 13 Juli 2022 15:42
                +1
                Aku bakal nambah sing bajingan iki pantes julukan - Slime. Serves tengen!
            2. Cottondraton
              Cottondraton 13 Juli 2022 05:26
              +1
              Dheweke bakal dig munggah bojoné Alla (bisa uga urip), bisa uga anak.
        2. U_GOREC
          U_GOREC 13 Juli 2022 12:27
          -2
          Kutipan: Andrey Moskvin
          Jenis deso.

          Punika tingkat desa:
          banjur Ukraina resmi ngakoni ora mung "Ichkeria independen", nanging uga dhewe minangka negara teroris.
    2. Wend
      Wend 12 Juli 2022 17:18
      + 12
      Kutipan: Sergey39
      Tumindak tanpa budi, nuduhake bodho gedhene rezim Bandera!(((

      Menapa malih, kados pundi reaksi Kadyrov babagan punika? Aku loro iki ngebom lampus.
      1. gansales
        gansales 12 Juli 2022 18:03
        + 11
        Quote: Wend
        Kutipan: Sergey39
        Tumindak tanpa budi, nuduhake bodho gedhene rezim Bandera!(((

        Menapa malih, kados pundi reaksi Kadyrov babagan punika? Aku loro iki ngebom lampus.

        Ramzan wis bereaksi ha ha ha Iki trolling tingkat paling dhuwur, lan sing paling menarik yaiku kabeh bisa uga kaya ngono.

        Matur nuwun Chechnya, bebarengan kita kuwat!
        1. cetha
          cetha 12 Juli 2022 19:49
          +5
          Kutipan saka gansales
          Quote: Wend
          Kutipan: Sergey39
          Tumindak tanpa budi, nuduhake bodho gedhene rezim Bandera!(((

          Menapa malih, kados pundi reaksi Kadyrov babagan punika? Aku loro iki ngebom lampus.

          Ramzan wis bereaksi ha ha ha Iki trolling tingkat paling dhuwur, lan sing paling menarik yaiku kabeh bisa uga kaya ngono.

          Matur nuwun Chechnya, bebarengan kita kuwat!

          lol apik Kreatif. Ing langkah karo info-wektu.
      2. Mythos
        Mythos 12 Juli 2022 18:07
        +6
        Kepiye maneh bakal nanggepi? Negara bawahan mutusake kanggo ngenali negara sing ora ana. Penghinaan liyane marang wong Chechen. Dheweke bisa ngakoni apa sing dikarepake, dheweke mlebu perjanjian Minsk. Tanah wong goroh.
      3. Elk sing sopan
        Elk sing sopan 12 Juli 2022 18:11
        0
        Quote: Wend
        Kepiye Kadyrov bakal nanggepi iki?

        Aku ora ngerti babagan Kadyrov, nanging Dudayev lan Raduev mesthi mangan.
    3. Gandum
      Gandum 12 Juli 2022 19:18
      +4
      uga, artikel pidana ekstra kanggo wong-wong sing ngirim tagihan iki kanggo voting lan kanggo wong-wong sing bakal milih, lan iku apik sing bakal njagong maneh
    4. Zamira
      Zamira 13 Juli 2022 01:44
      +2
      Kutipan: Sergey39
      Tumindak tanpa budi

      Ana topik ing kene bubar babagan situs ing Mars. :) Uga lucu. :)
      Nanging Mars paling ora planet nyata. Lan apa Ichkeria? Udara? Utawa ora, malah udhara. Luwih kaya airshake. :)
  2. Wbond
    Wbond 12 Juli 2022 17:04
    +5
    ... ing Ramzan "bakal remen!"
    1. dmi.pris
      dmi.pris 12 Juli 2022 17:19
      +2
      Slapsticks sabanjuré ing baris karo njaluk ngapura kanggo Ramzan. Madhouse-ngerti apa ora.
    2. Artillerieunteroffizier
      Artillerieunteroffizier 12 Juli 2022 17:19
      +2
      Aku mung mikir uga. Kadyrov bakal nyusoni maneh saka omong kosong iki.
  3. Irit
    Irit 12 Juli 2022 17:05
    +9
    Edan! Apa sabanjure, ngajokake tuntutan hukum ing kabeh pengadilan ing donya kanggo "pembantaian Adolf Alozevich Hitler dening tentara Soviet ???wong bodho wong bodho
  4. parusnik
    parusnik 12 Juli 2022 17:07
    + 10
    Goncharenko-Magomedov, tangan liwat, sing remnants sengsara sing ana, sawise Adoption saka document iki, Kadyrov, bakal pindhah liwat ngisor tong minyak ing kuwi cara sing slamet bakal meri wong mati.
    1. Pane Kohanku
      Pane Kohanku 12 Juli 2022 17:18
      +6
      Goncharenko

      Murah murah wae. Facebook Prajurit. EMNIP, ing 2014 ing Crimea, nyoba nelpon nglawan referendum.
      1. Piramidon
        Piramidon 12 Juli 2022 20:06
        +4
        Quote: Pane Kohanku
        Goncharenko

        Murah murah wae. Facebook Prajurit. EMNIP, ing 2014 ing Crimea, nyoba nelpon nglawan referendum.

        Pelajaran ora kelakon
        1. Pane Kohanku
          Pane Kohanku 12 Juli 2022 22:10
          +3
          Pelajaran ora kelakon

          Padha menehi sethitik. Pawulangan jelas ora lancar. Muga-muga ing sawijining dina dheweke bisa main kanggo urip. Mung kuburan sing nambani wong sing kaya ngono.
          1. APASUS
            APASUS 13 Juli 2022 09:06
            +1
            Quote: Pane Kohanku
            Padha menehi sethitik.

            Apa padha menehi.......
  5. tukang ngapusi
    tukang ngapusi 12 Juli 2022 17:07
    +6
    Skizoid ... Apa ana sing ngumumake ing wilayah kasebut? Mesthi, aku pancene pengin ngganggu ... Nanging! Kita banjur ngakoni wilayah-wilayah sing dikuwasani lan diproklamasikake kamardikan!
    1. Paladin
      Paladin 12 Juli 2022 17:23
      +4
      Lan ana wong ing wilayah kasebut nyatakake

      Dzhokhar, nalika dheweke gelo yen Yeltsin ora menehi lètnan jenderal. Apa ana sing kudu gelo? Komandan divisi ing YES ing negara kasebut minangka jenderal utama, sing utama ing kabeh cara luwih tuwa tinimbang letnan))))))
      Kabeh posisi liyane saka pesawat ruang angkasa lan ndhuwur banjur dadi staf lan antrian dadi cadangan ngguyu
      1. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 12 Juli 2022 17:50
        +3
        Duc Dzhokhar dikirim ing kana, kanggo mbebasake Ichkeria, lan wong bodho iki bakal dikirim menyang kono kanggo menehi Dzhokhar pratelan ... Lan babagan grievances, nalika nerangake loreng, letnan bakal njaluk kolonel luwih cepet tinimbang mayor ngguyu
        Panglima divisi ing YES ing negara, jenderal utama padha

        Panglima divisi lan saiki jenderal utama lan ora mung ing YES
        1. Paladin
          Paladin 12 Juli 2022 17:55
          0
          banjur letnan bakal njaluk kolonel luwih cepet tinimbang mayor ngguyu

          ngguyu Dadi ya, sampeyan bener.
    2. Starover_Z
      Starover_Z 12 Juli 2022 18:04
      +1
      Kutipan saka impostor
      Skizoid ... Apa ana sing ngumumake ing wilayah kasebut? Mesthi, aku pancene pengin ngganggu ... Nanging! Kita banjur ngakoni wilayah-wilayah sing dikuwasani lan diproklamasikake kamardikan!

      Kanthi tumindak kasebut, dheweke ngakoni kamardikan LPR lan DPR saka Ukraina. ?
      Iku tetep ngenteni reaksi Kadyrov lan terus nggedhekake dhaptar jinis + Dnepropetrovsk ..., Kherson ...., Kharkiv ..., Odessa ... .
  6. Kesha1980
    Kesha1980 12 Juli 2022 17:11
    +4
    Aja ngremehake unpredictability saka bodho.
  7. Andrey VOV
    Andrey VOV 12 Juli 2022 17:12
    +6
    Apa sing padha ngrokok, ngombe, nyusup???? Nah, apa jenis pupuk sing bisa ana ing sirah ?? Ya, nalika mungsuh pinter, sampeyan malah ngormati, nanging nalika mung sawetara jinis ghouls ... Endi goo ing sirah ... Apa sing kudu diomongake ...
  8. Arcady007
    Arcady007 12 Juli 2022 17:13
    0
    Iki minangka sangsara saka panguwasa Ukrainia.
    Pikiran bodho ing sirah bodho. Iku dosa kanggo nesu marang wong lara.
  9. ROSO 42
    ROSO 42 12 Juli 2022 17:14
    +1
    Lan sawise iku, pamaréntah Rusia isih semangat kanggo rembugan karo bodho iki?
    1. Kesha1980
      Kesha1980 12 Juli 2022 17:17
      +5
      Kadyrov "craves negosiasi").
  10. igorka357
    igorka357 12 Juli 2022 17:14
    +2
    Mung wong lanang, amarga ora duwe pangarep-arep, ora ngerti apa sing kudu ditindakake..
  11. Thunderbolt
    Thunderbolt 12 Juli 2022 17:16
    +7
    Ide apik!
    Iku wektu kanggo ngirim diplomat Aku suggest Goncharenko lan Magomedov menyang "Chkeria" minangka duta lan atase militèr. Saiki angel ditindakake, nanging aku mikir yen Kadyrov bakal bisa ngatur koridor udara lan ketemu tamu sing dikasihi ing bandara Grozny. hi wassat
    1. Luminman
      Luminman 12 Juli 2022 17:25
      +1
      pribadi ketemu tamu dear ing bandara Grozny

      Karo borgol... nglirik
  12. roket757
    roket757 12 Juli 2022 17:17
    +1
    Tagihan babagan ngenali "kamardikan Ichkeria" wis diajukake menyang Rada Ukrainia.
    . Dheweke ora butuh sirkus, ana akeh badut.
    1. Egoza
      Egoza 12 Juli 2022 17:42
      +1
      Kutipan saka roket757
      Tagihan babagan ngenali "kamardikan Ichkeria" wis diajukake menyang Rada Ukrainia.
      . Dheweke ora butuh sirkus, ana akeh badut.

      Sedulur ipar weruh sedulur ipar saka kadohan...
      1. roket757
        roket757 12 Juli 2022 18:27
        +1
        Saiki ora masalah sapa sing ana kanggo sapa ... negara badut sing ora wedi.
  13. Arsip Vasya
    Arsip Vasya 12 Juli 2022 17:19
    +1
    Lan kok Kadyrov perlu Ichkeria independen, Chechnya, lan supaya nampa subsidi apik saka Pusat lan urip uga., Lan kanggo wong-wong sing "kanggo" kang bakal cepet sijine otak ing Panggonan.
    1. Gagak-95
      Gagak-95 12 Juli 2022 20:05
      +7
      Chechnya wis nampa subsidi apik saka Pusat lan urip apik

      Lan iki kaya militer ing kita lan ora mung ing masyarakat kita. Apa sing dibayar ing wektu tentrem? Pensiun ing 45, entuk manfaat? Lan nyatane, kaya sing diarani negara, wong-wong militèr iki tanpa ragu-ragu yen perlu.
      Semono uga Chechnya. Wis wayahe. Supreme nelpon. Tampilake Ramzan yen ora muspra yen negara ngurmati sampeyan.
  14. EVPATIY878
    EVPATIY878 12 Juli 2022 17:21
    +2
    Nyumerepi dhewe gubashlep, sampeyan bakal njawab kanggo Ramzan Kadyrov lan sampeyan bakal njawab kanggo Odessa.
  15. seregatara1969
    seregatara1969 12 Juli 2022 17:23
    +2
    Amerika ora ngakoni Ichkeria, nanging Ukraina minangka negara sing tanggung jawab, luwih adhem tinimbang Amerika
  16. Ham
    Ham 12 Juli 2022 17:23
    +3
    Sawijining wong wicaksana nyoba nyinggung kulawarga Ramzan Akhmatovich - saiki kanggo nesu nalika ndeleng wong sing jenggot gedhe ...
  17. Cowbra
    Cowbra 12 Juli 2022 17:24
    +3
    Inggih, ngenteni, Kadyrov mesthi bakal nyoba marani sampeyan saiki. kanggo pribadi matur nuwun
  18. Obolensky
    Obolensky 12 Juli 2022 17:24
    +3
    Lan aku kepingin weruh sing teka munggah karo idea iki? Aku ora bakal percaya yen wong Papua sing duwe otak iki bisa nggawe ide kaya ngono.

    Lan yen iki isi sing paling umum, kanggo isi, banjur iki: - siji bab. Iku mung ora worth mbayar manungsa waé kanggo. Sawetara wong bodho mung mutusake kanggo main politik gedhe.

    Nanging yen sikil tuwuh saka papan liya ... Banjur statement sing kaya ngono ora digawe kaya ngono. Dadi sampeyan kudu njupuk badut kasebut kanthi tenggorokan lan takon saka ngendi dheweke entuk ide kasebut.

    Amarga kasus terakhir bisa dadi hotspot resurgent kanggo Rusia. Lan dheweke ora duwe wektu sing gampang. Ana ing tangane.
  19. cemeng
    cemeng 12 Juli 2022 17:26
    +3
    Lan apa Ichkeria ana? Ing kene Kadyrov bakal kaget wassat
  20. bk316
    bk316 12 Juli 2022 17:29
    +3
    Apa sing bisa dakkandhakake, badut.
    Iku kaya ngakoni palsu Dmitry minangka presiden Federasi Rusia.
  21. Lena Petrova
    Lena Petrova 12 Juli 2022 17:50
    +2
    Ketoke, ora ana sing bisa ditindakake ing Rada.
  22. Revolver
    Revolver 12 Juli 2022 17:51
    +3
    Dheweke mung cemburu yen Rusia wis ngakoni DPR lan LPR, wilayah Kherson minangka jejere, nanging kaya-kaya ora ngerti apa-apa. Krimea? Dadi dheweke minangka "tseukrain". Inggih, padha nyedhot saka, ahem, driji, CRI.
  23. Zagrebun
    Zagrebun 12 Juli 2022 17:52
    +3
    Politisi Goncharenko? Sing seneng banget.
  24. duschman80-81
    duschman80-81 12 Juli 2022 18:01
    +2
    Zelya dadi edan ... Narkoba lan stalemate.
  25. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 12 Juli 2022 18:06
    +1
    Dadi padha arep ngakoni
    Akhmed Zakayev, politisi Chechnya sing manggon ing pengasingan ing London. Zakaev mimpin "Pemerintah Republik Chechnya Ichkeria ing Pengasingan", sing nganggep awake dhewe minangka wakil sah saka wong Chechnya.

    Lagi nyiapake panggonan ing London. "Pemerintah Ichkeria ing pengasingan", "Pemerintah Ukraina ing pengasingan". Mungkin cutlet cilik bakal diarani "Pemerintah Belarus ing pengasingan." Dheweke bakal dolan lan ngimpi babagan carane nggawe "moskalyaka kanggo gilyak" ing Red Square.
    Inggih, minangka pungkasan saka "path kamulyane" - selendang ing jedhing "a la Berezovsky"
    1. RoTTor
      RoTTor 12 Juli 2022 18:37
      0
      Sing utama yaiku roh-roh jahat sing reged iki ora kudu kawin lan berkembang biak.
      1. Nafanya saka sofa
        Nafanya saka sofa 12 Juli 2022 18:59
        0
        Sing utama yaiku roh-roh jahat sing kotor iki ora saling kawin.

        Minangka kanggo nyebrang antarane Alexey Goncharenko, Musa Magomedov lan Akhmed Zakay, sampeyan mbokmenawa salah. Ayo padha campur nganti padha jancok nganti mati. aran
  26. NSV
    NSV 12 Juli 2022 18:08
    +2
    Ora ana istirahat kanggo kekirangan.... Kapan mateni setengah-setengah iki.....?!?
  27. tihonmarine
    tihonmarine 12 Juli 2022 18:26
    +1
    Ukraina resmi ngakoni ora mung "Ichkeria independen", nanging uga dhewe minangka negara teroris. Nyatane, sawetara wong kaget yen rezim Kyiv ndhukung terorisme ing samubarang manifestasi.

    ISIS utawa UGIL, ora ana bedane, loro negara teroris.
  28. Alexeevich0010
    Alexeevich0010 12 Juli 2022 18:30
    +1
    sawise iku Ramzan bakal dingerteni ing Kaukasus mung yen dheweke ngethok sirah kabeh wong sing ngakoni CRI. Lan dheweke bakal ngethok.
  29. Mauritius
    Mauritius 12 Juli 2022 18:31
    0
    Tagihan babagan ngenali "kamardikan Ichkeria" wis diajukake menyang Rada Ukrainia.
    "Oh, sampeyan guyon ana, oh, sampeyan seneng-seneng ..." Kita ngakoni Odessa utawa Lvov minangka "kutha bebas" aran
  30. RoTTor
    RoTTor 12 Juli 2022 18:35
    0
    Supaya ora ana sing mangu-mangu ing ngendi
    NEGARA BODOH?
    Iku ala lan mbebayani yen wong bodho agresif lan nular wis ing kuwasa kanggo dangu
  31. Metallurg_2
    Metallurg_2 12 Juli 2022 18:45
    +1
    Lan karo sapa sing bakal padha ijol-ijolan duta?
    Kanthi Zakayev lungguh ing London?
  32. Yaro Polk
    Yaro Polk 12 Juli 2022 20:03
    0
    kaya hinting utawa soko .. pindhah menyang kita .. sisih Nazi-fasis
  33. godhong
    godhong 12 Juli 2022 20:11
    0
    . Teks draf kasebut dhewe ora dingerteni, nanging jeneng wilayah Rusia kaya "Republik Chechnya Ichkeria" (ChRI) *.

    Teks kasebut padha kanggo wong-wong mau - "Ahmat-kekuwatan!", Iku wektu kanggo wong-wong mau wis ngerti iki kanthi ati.
  34. Penarik
    Penarik 12 Juli 2022 22:10
    0
    Kanthi entuk manfaat sing padha, sampeyan bisa nggambar scribbles ing Limpopo ... Goncharenko ora cukup pinter kanggo liyane ... lan matur nuwun marang Gusti Allah, wong bodho drive piyambak menyang sudhut.
  35. penyu
    penyu 12 Juli 2022 22:12
    -1
    Ing Ukraina, sampeyan ndeleng, antipsikotik ing "durki" wis garing - "sosis kasar" ora duwe pengarep-arep ... nangis
  36. Napayz
    Napayz 12 Juli 2022 22:28
    0
    ... babagan pangenalan "kamardikan Ichkeria"
    Apa Republik Chechen dhewe ora takon))))
  37. GNM
    GNM 12 Juli 2022 23:24
    0
    Anekdot saka jaman Soviet, obrolan antarane wong loro:
    - Apa sampeyan ora seneng?
    - Aku kuwatir babagan Honduras ...
    - Dadi sampeyan kurang ngeruk dheweke ...

    Mantan Perdhana Mentri Chernomyrdin seneng ngomong: - Sapa sing gatel, ngeruk ing panggonan liya!

    Goncharenko tansah duwe sawetara Honduras ing sirahe!
  38. ruwet
    ruwet 12 Juli 2022 23:24
    0
    Kita ngethok chiri purulen iki wis suwe lan nambani supaya ora ana jejak.
  39. mojohed2012
    mojohed2012 13 Juli 2022 08:59
    -1
    Inggih, padha ngenali Ichkeria minangka sawijining, lan apa?
    Kanggo kamardikan nyata sampeyan kudu:
    1. Ngilangi Kadyrovite lan kabeh struktur kekuwatan Chechnya sing setya marang Ramzan lan Rusia.
    2. Supaya utusan saka Ichkeria iki maneh katon ing Chechnya lan Rusia ora nanggepi iki kanggo setahun.

    Ya, Rusia lan Ramzan ora bakal bisa gabung karo apa sing wis diobong nganti pirang-pirang taun.
    Lan Rada Ukraina minangka panguwasa ora ana apa-apa. Iki minangka kabungahan saka negara sing ilang.
  40. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 13 Juli 2022 09:03
    0
    Quote: Pane Kohanku
    Pelajaran ora kelakon

    Padha menehi sethitik. Pawulangan jelas ora lancar. Muga-muga bisa diputer kapan wae nganti urip. Mung kuburan sing nambani wong sing kaya ngono.
    Ya, langsung, sapisan lan kanggo kabeh - kanggo urip! nglirik Supaya ora ngenteni suwe ...
  41. APASUS
    APASUS 13 Juli 2022 09:04
    0
    Yen sampeyan ora nongkrong karo Leshenka karo Zeliboboy, dheweke bakal mulang sampeyan bab sing ala ............
    wis ngajari mendaki.
  42. Darurat
    Darurat 13 Juli 2022 21:23
    0
    ngguyu Homoseksual tangi.
  43. DKuznecov
    DKuznecov 13 Juli 2022 21:25
    0
    Wis wayahe. Lan Abkhazia lan Ossetia ing wektu sing padha, apa ana kanggo trifle.