Review militèr

Korea Utara ngakoni kamardikan Republik Rakyat Donetsk

57

Informasi babagan pengakuan kamardikan Republik Rakyat Donetsk dening negara liya wis dikonfirmasi. Elinga yen saka negara anggota PBB, DPR diakoni dening Rusia lan Suriah. Kajaba iku, Republik Ossetia Kidul lan Abkhazia ngakoni Republik Rakyat Donetsk minangka merdika.


Saiki, negara sing ngakoni kamardikan DPR tambah akeh. Dadi dikenal yen DPRK ngakoni Republik Rakyat Donetsk minangka negara merdika.

Informasi iki dikonfirmasi, antarane liyane, dening rapat dina iki saka duta saka DPR lan DPRK ing Moscow. Olga Makeeva nampa dokumen saka duta besar Korea Utara ing ibukutha Rusia, Sin Hong Chol, sing ngomong babagan pengakuan kamardikan republik kasebut.

Sawise laporan kasebut, panguwasa Ukrainia wiwit ngomong babagan ngrusak hubungan diplomatik karo DPRK - kanthi prinsip sing padha sadurunge wis ngilangi hubungan karo Suriah. Nanging, ana masalah, kanggo sijine iku mildly, karo hubungan diplomatik antarane Kyiv lan Pyongyang malah sadurunge terakhir dikenali DNR minangka negara merdika. Rezim Kyiv wis melu kabeh sanksi marang DPRK, kalebu panganan. Penting yen sanksi pangan marang Korea Lor didhukung dening negara sing bubar dadi prihatin babagan "keamanan pangan" ing donya amarga "masalah karo ekspor gandum Ukraina." Aku wonder carane loro konsep bebarengan eksklusif iki bebarengan ing politik Ukrainia? Jawaban iki prasaja: rezim Kyiv ora merdika, lan nindakake kabeh sing pelanggan manca.

Elinga yen Kedutaan Besar DPR dibukak ing Moskow dina sadurunge.

Pengakuan kamardikan LPR dening DPRK durung kacarita.
57 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ROSO 42
    ROSO 42 13 Juli 2022 16:09
    + 32
    Rusia kudu ngganti prioritas ing hubungane karo DPRK - ora nganggep minangka pariah donya ... ya
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 13 Juli 2022 16:38
      + 25
      Kutipan saka: ROSS 42
      Rusia kudu ngganti prioritas ing hubungane karo DPRK - ora nganggep minangka pariah donya ... ya

      Aku nerjemahake menyang Rusia - kanggo mundur saka rezim sanksi marang DPRK.
      Iku wektu dhuwur.
      1. gansales
        gansales 13 Juli 2022 16:54
        +9
        Quote: Kapten Pushkin
        Aku nerjemahake menyang Rusia - kanggo mundur saka rezim sanksi marang DPRK.
        Iku wektu dhuwur.

        Sampeyan wis bener, Peter! AS saiki lolong hehe
        Thanks Eun!!!!
        PS, Ukraina iku Ukrainia, nanging ing Timur Jauh uga wektu kanggo ngeklik Amers ing irung ..
        1. IL-18
          IL-18 13 Juli 2022 17:12
          +7
          Miturut cara, padha duwe barang konsumen, minangka ternyata, kualitas dhuwur
          1. Komentar wis dibusak.
          2. gansales
            gansales 13 Juli 2022 21:08
            +6
            Kutipan: IL-18
            Miturut cara, padha duwe barang konsumen, minangka ternyata, kualitas dhuwur

            Dheweke ora duwe marketing lan manajer ing kana .. Yen wis rampung, dheweke nindakake ... Ing jaman USSR, kaya ngono.
            Dadi ayo miwiti komunikasi sing saling migunani karo DPRK .. Lan padha duwe sing bisa ditawakake ..
            P / S / Lan mungkin kita bakal nindakake latihan gabungan Rusia-China-DPRK!
        2. Paul Siebert
          Paul Siebert 14 Juli 2022 05:15
          +3
          A gulung ngasah watu, dina iki Korea Utara, sesuk, sampeyan ndeleng, lan - China.
          Luwih akeh negara sing mulai ngerteni sekutu kita.
          Dina iki - republik independen, sesuk - wilayah Rusia Agung!.. nglirik
          1. mbayar
            mbayar 14 Juli 2022 11:31
            +3
            Quote: Paul Siebert
            A gulung ngasah watu, dina iki Korea Utara, sesuk, sampeyan ndeleng, lan - China.

            Saiki, kita bakal ngenteni sukarelawan Korea Utara ing Donbass. ya Utawa ... menyang Lviv ... aran
    2. aszz888
      aszz888 14 Juli 2022 06:19
      +2

      ROSS 42 (Yuri Vasilyevich)
      Wingi, 16:09
      ANYAR
      + 25
      Rusia kudu ngganti prioritas babagan DPRK - ora nganggep minangka pariah donya ... ya
      Aku setuju. Paling ora, mbusak utawa revisi kanthi arah positif sanksi kita marang DPRK, sing dileksanakake bebarengan karo Barat. Lan narik wong lor kanggo kita. Sampeyan perlu kanggo mulihake hubungan lawas antarane negara. Ing cahya saka acara anyar, wow! teka ing Handy.
  2. Gvardeetz77
    Gvardeetz77 13 Juli 2022 16:13
    + 20
    Ying sing luwih enom entuk kesenengan sing ora ana tandhingane saka bullying Yankees lan perusahaan))
    1. gansales
      gansales 13 Juli 2022 21:16
      +5
      Kutipan: Gvardeetz77
      Ying sing luwih enom entuk kesenengan sing ora ana tandhingane saka bullying Yankees lan perusahaan))

      Sing pasti ..Eun saiki lagi apik .. mbelani negara !!! Lan malah luwih.

      prekara-prekara sing kaya ngono
      1. penyu
        penyu 13 Juli 2022 21:54
        +1
        Moncong sing lucu - sampeyan bisa nyithak kertu pos ing tanggal XNUMX Maret))) Mung prajurit jenggot sing sopan saka batalyon Akhmat bisa dadi luwih mi-mi-bear, nanging mung nalika mesem)))
        Minangka patrap muhibah, sampeyan kudu menehi Kim sawetara rudal jarak jauh kanggo hulu ledak perdamaian)))
        1. mbayar
          mbayar 14 Juli 2022 11:33
          0
          Quote: Kura-kura
          kita kudu menehi Kim sawetara rudal long-range kanggo warheads peacekeeping kang

          Dheweke wis duwe kabeh sing dibutuhake ... diwenehi. ya
          Vaughn carane padha mabur keprungu
  3. Expert_Analyst_Forecaster
    Expert_Analyst_Forecaster 13 Juli 2022 16:14
    +7
    Belarus meneng, nanging DPRK ngakoni. Iki sing kudu dipandu karo politik internasional.
    Lan ora ana alesan kanggo kita ngelingi yen Belarusians minangka wong persaudaraan. Carane njaluk soko saka Rusia - supaya wong-wong sedulur, carane menehi soko - banjur padha muter metu tag rega jaran sing luwih murah kanggo Rusia.
    1. 1976AG
      1976AG 13 Juli 2022 16:25
      + 11
      Rakyat lan presiden pancen beda. Lan ora mung ing Belarus.
      1. ROSO 42
        ROSO 42 13 Juli 2022 16:41
        +1
        Kutipan: 1976AG
        Rakyat lan presiden pancen beda. Lan ora mung ing Belarus.

        ya apik
        Kutipan: Ahli_Analyst_Forecaster
        Carane njaluk soko saka Rusia - supaya wong-wong sedulur, carane menehi soko - banjur padha muter metu tag rega jaran sing luwih murah kanggo Rusia.

        Mungkasi mulang kita paseduluran lan paseduluran kanggo dhuwit.
        Wong Rusia ora duwe pilihan saka manipulasi rega, lan wektune kanggo nyelehake borjuis bokong lemak ing panganan sing sithik ... Sampeyan mung bisa nandur ... Ana alesan ... Minangka Lee Kuan Yew diwarisake ...
    2. Anjog
      Anjog 13 Juli 2022 16:40
      +4
      Aku seneng geopolitik pawon sing ora bisa ngetung malah siji langkah ing ngarep. ngguyu Aku nerangake pikiranku - nalika sanksi diumumake kanggo Rusia liwat Crimea - iku Belarus sing ora ngakoni Crimea sing bisa tuku lan nyuplai barang sanksi menyang Rusia. Apa sing nyedhiyakake pitulungan gedhe kanggo Rusia. Saiki Kazakhstan wis demonstratively lan defiantly pamer. Ora nggawe sampeyan mikir? Lan analytics pawon mung kanggo gelombang saber ...
      Lan Stirlitz ora mestine ngadeg lan defiantly ngenali Uni Soviet? ngguyu
      1. Expert_Analyst_Forecaster
        Expert_Analyst_Forecaster 13 Juli 2022 16:58
        0
        Aku nerangake pikiranku - nalika sanksi diumumake kanggo Rusia liwat Crimea - iku Belarus sing ora ngakoni Crimea sing bisa tuku lan nyuplai barang sanksi menyang Rusia. Apa sing nyedhiyakake pitulungan gedhe kanggo Rusia.


        Ya, ya, kita ngelingi panganan laut lan keju saka Belarus.
        Lan babagan, contone, piranti sing dikelola dhewe. Aku ngerti.
        Lan Belarusians mung nggawe dhuwit kanggo adol maneh. Mulané aja padha kokdadèkaké dermawan kita. Mung wis nyaman.
        1. Anjog
          Anjog 13 Juli 2022 18:26
          +8
          Belarusians-alami entuk. Nanging dheweke uga nyedhiyakake apa sing dilarang kanggo Rusia. Apa sampeyan pengin gratis? Apa sampeyan kerja gratis?
          Sampeyan kabeh paling ora obminusues, amarga bebener tusuk mripatmu. Kabeh donya nyaman dienggoni - entuk dodolan menyang Rusia.
        2. tihonmarine
          tihonmarine 13 Juli 2022 18:58
          +2
          Kutipan: Ahli_Analyst_Forecaster
          Ya, ya, kita ngelingi panganan laut lan keju saka Belarus.

          Nanging isih padha wanted kanggo nyoba urang lan halibut, lan tuku.
          Lan ora ana sing ala ing kene. Sampeyan ora nampa iki saka negara liya.
          1. ANB
            ANB 13 Juli 2022 19:12
            +2
            . halibut nyoba

            Kita tansah cukup halibut.
            1. tihonmarine
              tihonmarine 13 Juli 2022 21:37
              +3
              Kutipan saka ANB
              Kita tansah cukup halibut.

              AJA ngomong guyon kanggo nelayan.
        3. mbayar
          mbayar 14 Juli 2022 11:50
          +1
          Kutipan: Ahli_Analyst_Forecaster
          Ya, ya, kita ngelingi panganan laut lan keju saka Belarus.
          Lan babagan, contone, piranti sing dikelola dhewe.

          Kepiye babagan mesin helikopter?
          Saka Sumeria Nebratskaya?
          Nganti nyiyapake produksi kanthi jumlah sing tepat lan ningkatake kualitas, CARA entuk menyang Federasi Rusia? Banjur ngowahi tag?
          Nanging sawise demarches Kazakhstan, Federasi Rusia mblokir ekspor hidrokarbon saka negara fraternal ... Lan hidrokarbon sing padha tenan?
          Sapa perusahaan sing duwe 2/3 kabeh sing diprodhuksi ing perjanjian "sharing produk"?
          Inggris lan Amerika. ya
          Nang endi saiki?
          Mung adol murah menyang Kazakhstan, amarga saiki sampeyan mung bisa ngekspor ... menyang China. Nanging ora bebarengan. Kaping pisanan, infrastruktur kudu digawe.
          Punika minangka nasionalisasi alus - fraternally.
          Sapa sing apik?
          Kita apik.
          Sapa sing dadi korbane?
          Mungsuh iku korban.
          Kutipan: Ahli_Analyst_Forecaster
          Mung wis nyaman.

          ya wis. ya
          Nanging ana alternatif, yen ora fraternally - sampeyan bisa ngunggahake arsip ing tanah kang "negara" apik tenan iki digawe, sing ana populasi saestu pribumi lan kanggo sapa tanah iki kagungane tengen.
          Sawise kabeh, yen Rusia uga ditindhes ing kana ... sampeyan kudu nggawe kesimpulan.
          Utawa luwih "sedulur"?
          Sedulur mesthi luwih apik. ya
          Nanging kita duwe solusi alternatif. ya prajurit
    3. tihonmarine
      tihonmarine 13 Juli 2022 17:17
      -2
      Kutipan: Ahli_Analyst_Forecaster
      Belarus meneng, nanging DPRK ngakoni. Iki sing kudu dipandu karo politik internasional.

      Ing Moskow lan Minsk, dheweke ngerti apa sing kudu ditindakake, kabeh wis disepakati, lan ora mitenah Belarus, aku duwe kabeh sanak keluargaku saka Belarus lan aku ngerti wong-wong iki langsung.
      1. Expert_Analyst_Forecaster
        Expert_Analyst_Forecaster 13 Juli 2022 17:37
        -2
        aja fitnah Belarus, aku duwe kabeh sedulure ibu saka Belarus lan aku ngerti wong-wong iki langsung.


        Logika iku wesi. Sampeyan ngerti mung sawetara wong langsung, nanging sampeyan nglarang aku ngomong babagan negara Belarus. Pira presiden sampeyan ngerti?
        Utawa apa kenalan sampeyan ngontrol kekuwatan negara ing Belarus?
        Sawise kabeh, aku ora ngomong yen wong jahat utawa wong ala manggon ing Belarus.
        Dheweke nulis babagan kabijakan negara Belarus.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 13 Juli 2022 17:46
          +3
          Kutipan: Ahli_Analyst_Forecaster
          Sawise kabeh, aku ora ngomong yen wong jahat utawa wong ala manggon ing Belarus.

          Lan sing nulis iki: Lan ora ana alesan kanggo kita ngelingi yen Belarusians minangka wong persaudaraan.
          1. cetha
            cetha 13 Juli 2022 18:02
            +2
            Kutipan saka tihonmarine
            Kutipan: Ahli_Analyst_Forecaster
            Sawise kabeh, aku ora ngomong yen wong jahat utawa wong ala manggon ing Belarus.

            Lan sing nulis iki: Lan ora ana alesan kanggo kita ngelingi yen Belarusians minangka wong persaudaraan.

            Inggih, kita uga, kaya-kaya ora lali
            ... "Dheweke numpes Ukraina, ngilangi bagean saka wilayah kasebut," ujare Lukashenka marang Moskow.
            1. tihonmarine
              tihonmarine 13 Juli 2022 18:13
              +1
              Quote: cetha
              "Dheweke numpes Ukraina, ngilangi bagean saka wilayah kasebut," ujare Lukashenka marang Moskow

              Lukashenka nganggep awake dhewe minangka pangeran sing berdaulat, lan nalika jago pecks ing bokong, banjur langsung "mandheg mobil, bali lengkap", nanging wong-wong mau tansah kanggo Rusia, mesthi ana sing nglawan, nanging "ing kulawarga, ora tanpa ... padha meneng ".
              1. cetha
                cetha 13 Juli 2022 18:23
                +2
                Kutipan saka tihonmarine
                Quote: cetha
                "Dheweke numpes Ukraina, ngilangi bagean saka wilayah kasebut," ujare Lukashenka marang Moskow

                Lukashenka nganggep awake dhewe minangka pangeran sing berdaulat, lan nalika jago pecks ing bokong, banjur langsung "mandheg mobil, bali lengkap", nanging wong-wong mau tansah kanggo Rusia, mesthi ana sing nglawan, nanging "ing kulawarga, ora tanpa ... padha meneng ".

                Ya, aku ngomong babagan Lukashenka.
        2. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 13 Juli 2022 18:38
          +3
          Kutipan: Ahli_Analyst_Forecaster
          Pira presiden sampeyan ngerti?

          Pira sampeyan?
          Ya, malah sing ngaturake sampeyan kanggo sing ora diiklanake.
  4. kursi
    kursi 13 Juli 2022 16:14
    + 10
    Iki wektu kanggo mulihake hubungan loropaken karo Korea Utara maneh! Sregep, ora sengit lan mitra sing apik kanggo kita, siji-sijine kekurangane yaiku dheweke dadi pengemis nganti wates (lan dheweke ora asing kanggo mbantu negara kasebut - Kuba minangka conto)
    1. ROSO 42
      ROSO 42 13 Juli 2022 16:44
      0
      Kutipan saka sofa
      (lan kita ora asing kanggo mbantu negara kasebut - Kuba minangka conto)

      Miturut cara, ana ngendi ngirim produk AVTOVAZ lan MOSKVICH ...
      1. ASAD
        ASAD 13 Juli 2022 17:56
        0
        China iku padha mung luwih apik lan luwih cedhak.
        1. ROSO 42
          ROSO 42 13 Juli 2022 18:06
          0
          Kutipan saka ASAD
          China iku padha mung luwih apik lan luwih cedhak.

          Aku nganggep iki:
          1. tihonmarine
            tihonmarine 13 Juli 2022 18:54
            +1
            Kutipan saka: ROSS 42
            Aku nganggep iki:

            Aku tansah: "Cuba si, Yankee ora!"
    2. Expert_Analyst_Forecaster
      Expert_Analyst_Forecaster 13 Juli 2022 17:01
      +2
      Aku ora yakin babagan kemiskinan. Kayane ana informasi yen ekonomi wis mundhak. Paling ora wong bisa mangan.
  5. Egoza
    Egoza 13 Juli 2022 16:15
    +5
    Kabar apik! Donetsk tansah maju. Saiki coba wara-wara ing "Eropa" yen DPR minangka "republik sing ora diakoni". Lan carane ing Rada Verkhovna lan ing bunker cedhak Zelya bakal "seneng"! )))
    1. tihonmarine
      tihonmarine 13 Juli 2022 17:20
      +5
      Quote: Egoza
      Lan carane ing Rada Verkhovna lan ing bunker cedhak Zelya bakal "seneng"!

      Lan ing bunker, kaya biasane - "Swiwine rusak, swiwine rusak. Sakabehe nyawa krasa lara. Kokain iku bledug perak. Kabeh dalan ditutupi salju...."
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 13 Juli 2022 18:53
      +2
      Quote: Egoza
      Kabar apik!

      Kabar apik tenan.
      Nanging basa cathetan kasebut limping:
      Sawise pesen kasebut Panguwasa Ukraina wiwit ngomong babagan putusan hubungan diplomatik karo Ukraina - ing prinsip sing padha sadurunge wis pedhot hubungan karo Suriah.

      opo
      1. Simbah amatir
        Simbah amatir 13 Juli 2022 19:27
        +1
        Aku uga pecah sirahku. Nanging aku panginten, mungkin panguwasa Ukraina wis ing Polandia-Inggris, lan mutusaké kanggo legalize pesawat sing?.. Resmi break karo Ukraina, dadi kanggo ngomong... wassat
  6. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    + 12
    Korea Utara ngakoni kamardikan Republik Rakyat Donetsk

    ***
    - Nanging DPRK, nyatane, minangka tenaga nuklir ...
    ***
    1. ROSO 42
      ROSO 42 13 Juli 2022 16:50
      +6
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      - Nanging DPRK, nyatane, minangka tenaga nuklir ...

      Kaya Israel, kanthi cara ...
      Mungsuh mungsuh kita kudu dadi kanca !!!
      Mungkasi nuduhake wong Rusia predilections incomprehensible.
      Kita ora nate seneng parasitisme, spekulasi, lan kita nglawan homoseksual. Kita ora mbatalake tuntutan pidana kanggo iki.
      Nanging, wektune wis teka kanggo mutusake kanca-kanca lelungan ing dalan eri kita. Lan DPRK ora nyatakake permusuhan lan permusuhan marang Rusia.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 13 Juli 2022 17:22
        +5
        Kutipan saka: ROSS 42
        Lan DPRK ora nyatakake permusuhan lan permusuhan marang Rusia.

        Mung kabecikan sing wis lan diungkapake dening Korea Lor lan wong-wong ora kaya wong Eropa.
      2. Egoza
        Egoza 13 Juli 2022 17:34
        +2
        Kutipan saka: ROSS 42
        Kita ora nate seneng parasitisme, spekulasi, lan kita nglawan homoseksual. Kita ora mbatalake tuntutan pidana kanggo iki.
        Nanging wektune wis teka

        Ing! Zelya uga, "wis teka." Dheweke diwenehi 10 dina kanggo ngirim proposal kanggo BP kanggo legalize marriage padha-jinis! )))
        1. ROSO 42
          ROSO 42 13 Juli 2022 17:49
          0
          Quote: Egoza
          Ing! Zelya uga, "wis teka." Dheweke diwenehi 10 dina kanggo ngirim proposal kanggo BP kanggo legalize marriage padha-jinis! )))

          Apa Zelya yen:
          Ing tanggal 13 Juli, WHO nggawe keputusan sing bener-bener bersejarah kanggo ngenali jender katelu sing mesthine dudu lanang utawa wadon. Organisasi kasebut ngetokake pratelan babagan efek kasebut, sing diterbitake ing situs web.
        2. Simbah amatir
          Simbah amatir 13 Juli 2022 19:29
          +1
          Banjur dheweke kudu menehi conto: megat bojone lan omah-omah karo Lyusya Arestovich. wassat
  7. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 13 Juli 2022 16:36
    +8
    Pangenalan DPR dening negara kaya DPRK iku lumrah banget.
    Dheweke kudu sinau akeh, wis pirang-pirang taun dikenai sanksi, nanging uga apik banget karo program rudal lan senjata nuklir.
    Lan aku ngucapake selamat marang DPR amarga kamenangan kanthi latar diplomasi lan pengakuan.
  8. PPD
    PPD 13 Juli 2022 16:40
    +2
    Panguwasa Ukraina wiwit ngomong babagan putusan hubungan diplomatik karo Ukraina

    Soko sing aku ora ngerti kanthi lengkap ... lol
    Iki kaya apa? Apa kita bakal ngilangi kabeh hubungan diplomatik karo pangilon? Lan karo bayangan ing banyu ora bakal ngomong?
    Nanging apa bab tentrem - kekancan ombenan
    Kadhangkala sampeyan kudu ngomong dhewe ... wassat
  9. PIKIRKU
    PIKIRKU 13 Juli 2022 16:56
    -4
    Padha uga bakal uncalan ewu 500 prajurit menyang trenches, padha bakal ngucapke matur nuwun banget kanggo wong lanang, lan thanks, mesthi., Mungkin kita bakal miwiti dagang karo wong-wong mau.
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 13 Juli 2022 21:16
      +1
      Quote: PIKIRKU
      Dheweke uga bakal mbuwang sewu 500 prajurit menyang parit, dheweke bakal ngucapke matur nuwun banget marang wong lanang, lan matur nuwun, mesthi. Apa kita bisa miwiti dagang karo dheweke?
      Mengkono iku bab. Sewu 500 prajurit ora perlu, ana kapentingan liyane. Minangka bagean saka kewajiban tartamtu, Rusia melu sanksi marang DPRK sing dileksanakake sadurunge lan ora bisa langsung nyedhiyakake barang lan sumber daya tartamtu menyang DPRK kanthi langsung. Nanging, saiki masalah iki lagi direset, amarga kiriman iki menyang DPRK bisa diatur liwat DPR, ngliwati sanksi. DPR duwe pelabuhan dhewe-dhewe. Korea Lor duwe pelabuhan dhewe. Yen ora bisa dagang liwat pelabuhan, Rusia bakal nyedhiyakake koridor tanah. Kasunyatan yen Amerika Serikat lan Eropa ora ngakoni DPR dadi masalahe, amarga DPR lan DPRK saling kenal (DPR maca Rusia). nglirik
  10. Leshak
    Leshak 13 Juli 2022 17:06
    +3
    ... panguwasa Ukraina wiwit ngomong babagan ngrusak hubungan diplomatik karo Ukraina ...

    Kesalahan sing bener banget, pancen - panguwasa Ukraina lan Ukraina minangka rong bedane gedhe, hubungan antarane panguwasa lan rakyat (kajaba sawetara Nazi) wis suwe dipegat.
  11. utara 2
    utara 2 13 Juli 2022 17:23
    -2
    Lan kenapa lan sapa sing mateni Zakharchenko? Lan yen kawentar saka Kakaisaran ora saka Moscow. lan saka Donetsk?
    Apa ora Kremlin temenan temenan,? Apa kantor duta besar Kementerian Luar Negeri DPR nuduhake marang Moskow yen Kremlin, mbok menawa, wedi karo DPR minangka bagéan saka Rusia?
  12. Carlos Hall
    Carlos Hall 13 Juli 2022 17:26
    +1
    Pakaryan tenan
  13. penyu
    penyu 13 Juli 2022 18:00
    -2
    Adhuh! Gaya Gangnam! Kudos to Kim Jong Un!
  14. Inquisitor
    Inquisitor 13 Juli 2022 19:21
    +3
    Panguwasa Ukraina wiwit ngomong babagan putusan hubungan diplomatik karo Ukraina
    apa dheweke wis ngakoni awake dhewe minangka teroris? ngguyu
  15. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 13 Juli 2022 20:28
    0
    Sawise laporan kasebut, panguwasa Ukrainia wiwit ngomong babagan ngilangi hubungan diplomatik karo Ukraina.

    Iki mesthi pesen menarik banget, nanging aku iki bakal kelakon ora cepet saka NWO ends wassat
  16. aszz888
    aszz888 14 Juli 2022 06:20
    0
    Korea Utara ngakoni kamardikan Republik Rakyat Donetsk
    Apa sing bisa dakkandhakake - apik banget wong lor !!! apik
  17. datur
    datur 17 Juli 2022 00:57
    0
    НОРМАЛЬНАЯ РЕСПУБЛИКА-ПРИЗНАЛА НОРМАЛЬНУЮ РЕСПУБЛИКУ!!! nglirik