Review militèr

Dilaporake babagan mlebu unit tentara Rusia lan NM LPR menyang Seversk

60

Pasukan Sekutu mlebu ing wates kutha ing kutha Seversk, iki dilaporake dening Kementerian Dalam Negeri Republik Rakyat Luhansk. Kacarita ing sawetara dina sabanjure kutha kasebut bisa dikendhaleni kanthi lengkap dening pasukan LNR lan Rusia.


Informasi teka saka Lugansk yen pasukan sekutu wis mlebu ing wates kutha Seversk. Saiki, ora ana informasi sing rinci babagan iki, kajaba pasukan AFU sing mbela kutha kasebut mundur. Mangkono, pasukan kita wiwit nyekel salah siji saka simpul utama saka garis pertahanan Seversk - Soledar - Bakhmut (Artemovsk). Sawise tiba garis iki, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal duwe sing pungkasan: Slavyansk - Kramatorsk - Druzhkovka - Konstantinovka - Avdeevka.

Sadurungé dilapurake yen unit tentara Rusia lan NM saka LPR, kanthi dhukungan saka artileri, berjuang kanggo Serebryanka, nyoba ngliwati Seversk saka sisih lor. Ing wektu sing padha, komando Angkatan Bersenjata Ukraina mbatalake unit personel saka Seversk, ninggalake batalyon pertahanan kanggo mbela kutha, didhukung dening detasemen saka militan batalyon nasional.

Miturut Duta Besar LPR kanggo Rusia, Rodion Miroshnik, wingi pasukan sekutu wis cedhak kutha, nanging ora mlebu ing Seversk dhewe.

Dina iki, Kepala DPR, Denis Pushilin, mratelakake, pembebasan DPR dadi pirang-pirang arah sekaligus. Miturut dheweke, pasukan sekutu maju ing wilayah Seversk lan Soledar, ana serangan ing wilayah Ugledar, nanging ora cepet.

Kanggo Seversk, Soledar, unit pasukan sekutu terus maju ing arah iki. Kanggo arah Ugledar, ana uga sukses tartamtu, nanging kabeh ora ditindakake kanthi cepet kaya sing dikarepake.

Pushilin ditambahake.
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 13 Juli 2022 20:03
    + 24
    Dadi ngarep ambruk sethitik, ing arah tombol, kita bakal ngenteni kabar bab dijupuk saka Seversk lan reresik.
    1. Sandor Clegane
      Sandor Clegane 13 Juli 2022 20:20
      + 12
      Kutipan: Mikhail Maslov
      Dadi ngarep ambruk sethitik, ing arah tombol

      nganti ambruk iki, Slavyansk - Kramatorsk, ya, iku bakal sukses serius
      1. Marine63
        Marine63 14 Juli 2022 08:52
        0
        Учитывая темпы нашего наступления, а также процесс могилизации мужского населения Украины, когда наши войска наконец опрокинут данную линию укреплений, противник имеет большие шансы подготовить новые рубежи обороны. Как по мне, нашим войскам очень сильно не хватает живой силы, чтобы проводить окружения данных группировок противника, вместо этого происходит медленное выдавливание противника с рубежей обороны, с которых враг отходит на новые рубежи обороны.
    2. boric
      boric 13 Juli 2022 20:27
      + 10
      Piye wae malah ora dikarepke, kita wis ing pinggiran Seversk. Inggih rampung sanadyan. Kita ngenteni kabar.
      1. NKT
        NKT 13 Juli 2022 20:38
        +5
        Uga tindak menyang pinggiran Soledar
      2. sofkar
        sofkar 13 Juli 2022 21:34
        +3
        Kutipan saka Boris
        Piye wae malah ora dikarepke, kita wis ing pinggiran Seversk

        Umume ora dikarepke. Sampeyan bakal teka ing wayah esuk - VO nuduhake (ing 10:10) menyang peta, ngendi Grigorovka lan Verkhnekamenskoye biru, lan ing 19:59 padha mlebu Seversk)
      3. U_GOREC
        U_GOREC 15 Juli 2022 08:18
        -2
        Kutipan saka Boris
        Piye wae malah ora dikarepke, kita wis ing pinggiran Seversk. Inggih rampung sanadyan. Kita ngenteni kabar.

        Очень неожиданно! Прям метеоры!!!
  2. Irit
    Irit 13 Juli 2022 20:05
    + 14
    Dadi, perang utama isih ana kanggo Slavyansk! Iki bakal dadi dhasar kanggo loro-lorone, jeneng kutha kasebut dhewe, lan ora bakal ana kamenangan sing gampang!
    1. Navodlom
      Navodlom 13 Juli 2022 20:20
      +4
      Quote: Irit
      Dadi, perang utama isih kanggo Slavyansk!

      Ana luwih akeh bangunan industri ing Kramatorsk.
      Wilayah sing luwih gedhe, lan dhuwur sing luwih prayoga.

      Iku apik yen APU ninggalake dheweke cepet.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 13 Juli 2022 20:30
        +4
        Lha yen APU cepet-cepet mudhun menyang kuburan.
      2. Imperium_Aeterna
        Imperium_Aeterna 13 Juli 2022 20:45
        +4
        Iku apik yen APU ninggalake dheweke cepet ...

        Iku bakal becik, nanging padha ora bakal ninggalake wong cepet. Kanggo Angkatan Bersenjata lan umume kanggo rezim Kyiv, mundhut 2 kutha kasebut minangka bencana militer lan politik. Padha bakal cling karo kabeh untune.
        Lan untu kasebut kudu dicopot.
        Aja remet bagean nang endi wae ing kidul-kulon lan banjur mbukak sawise wong-wong mau kabeh liwat tengen-bank Ukraina, yaiku apa kanggo ngubengi lan numpes.

        Sanajan ana pilihan - contone, ninggalake dalan lan supaya kabeh liwat. Nanging iki resiko - akeh piglets dijupuk saka Lisichansk. Lan, ayo dideleng.
      3. N3 ing Miami
        N3 ing Miami 13 Juli 2022 21:59
        -19
        "Iku apik yen APU ninggalake dheweke cepet."

        Kita wis ngarep-arep yen dheweke bakal nyerah.
        Iku apik tenan carane cepet Angkatan Bersenjata Ukraina nguripake saka "tentara tingkat katelu sing luwih apik tinimbang ISIS" (miturut propagandis saka saluran TV Zvezda lan Rusia 1) dadi formasi siap-tempur, karo tentara kaloro saka donya wis fooling watara kanggo sasi kalima, kelangan wong, peralatan, ajining diri lan wektu.
        Mesthine, pimpinan kita bakal nggawe kesimpulan sing cocog saka konflik iki lan owah-owahan kardinal bakal ditindakake kanggo pasukan.
        Kepiye carane perang karo NATO, yen malah LDNR durung mardika kanggo 5 sasi NVO, perang karo UKRAINE, sial!
        1. Komentar wis dibusak.
        2. nik-mazur
          nik-mazur 13 Juli 2022 22:53
          +9
          Sampeyan merengek kaya-kaya ana sawetara standar kanggo ngalahake tentara miturut rating, nanging tentara kita ora cocog karo dheweke.
          Kangge, tentara pisanan ing donya nglampahi sepuluh taun karo barmaley ing sandal lan pungkasanipun mlayu, ninggalake property worth 80 milyar dolar. Dadi, nglawan latar mburi iki, tentara kita apik banget ...
          1. N3 ing Miami
            N3 ing Miami 13 Juli 2022 23:11
            -13
            ana. Conto yaiku Perang Teluk lan Perang Irak 2003. Invasi kilat lan kekalahan lengkap Irak kanthi kerugian minimal.

            Sing nggumunake, sampeyan mbandhingake perang konvensional (Rusia lan Ukraina) lan operasi kontragerilya ing Afghanistan.
            Banjur perlu kanggo mbandhingake intervensi Soviet karo Amerika. Loro-lorone rampung banget ambigu.
            1. Negruz
              Negruz 13 Juli 2022 23:33
              +7
              ana. Conto yaiku Perang Teluk lan Perang Irak 2003. Invasi kilat lan kekalahan lengkap Irak kanthi kerugian minimal.

              Lan pira negara sing nyerang lan pira sing mbela ing taun 2003?
              1. N3 ing Miami
                N3 ing Miami 13 Juli 2022 23:42
                -5
                Kepiye babagan jumlah negara sing nyerang? :)
                Ing perang pungkasan, kaunggulan numerik umume kaping telu ing sisih Irak.
                Kita ngomong babagan kemampuan kanggo nyiyapake jembatan, entuk keunggulan udara sajrone sawetara jam, ngrusak kabeh titik pertahanan udara, komando lan kontrol, pusat logistik, fasilitas panyimpenan menyang lemah lan nindakake operasi lemah kanthi cepet kanggo ngrusak potensial militer kanthi minimal. losses ing bagean kita.
                Dheweke sukses ing taun 1991 lan ing taun 2003.
                Ing 2003, emnip, pasukan koalisi cedhak Baghdad ing 4 dina.
                1. Negruz
                  Negruz 13 Juli 2022 23:45
                  +5
                  Apa bisa tanpa lirik?
                  Pinten
                  1. N3 ing Miami
                    N3 ing Miami 13 Juli 2022 23:48
                    -11
                    Google kanggo ngluwari :)
                    1. Negruz
                      Negruz 13 Juli 2022 23:50
                      +6
                      Cepet ngantuk...
                      hi
                    2. dmi.pris
                      dmi.pris 14 Juli 2022 06:16
                      +2
                      Стандартный ответ горенытика.
                  2. Orik
                    Orik 14 Juli 2022 00:30
                    -5
                    Gampang, AS ngalahake Irak kurang saka 1,5 sasi wiwit 20 Maret nganti 1 Mei 2003 kanthi 108 pasukan serangan + 964 cadangan, nglawan tentara Irak 49 prajurit + 018 cadangan. Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?
                    1. Negruz
                      Negruz 14 Juli 2022 01:13
                      +3
                      Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?
                      ora))
                      1. magang_SAM
                        magang_SAM 14 Juli 2022 09:23
                        -1
                        Орик: - Ничего не напоминает?))
                        Negruz: - Нет))

                        Hello, Alexander!
                        А мне очень даже напоминает )
                        Мне юзер Орик и N3onMiami, своими комментариями, напоминают адептов Суворова-Резуна, которые упорото доказывают, что маленькая Германия разгромила огромный Советский Союз, вооруженные силы которого многократно превосходили ВС Германии во всем: и по личному составу, и по бронетехнике, и по артиллерии, и по авиации. И, если бы не помощь антигитлеровской коалиции, блицкриг бы состоялся.
                        Ну не хотят они (скорее всего - не разрешают им) понимать очевидное. А по тому, как выворачивается N3onMiami, можно сказать одно - хуцпа, причем - многониковая.
                      2. Negruz
                        Negruz 14 Juli 2022 18:24
                        +1
                        Kowe bener hi
                        А теперь гляньте на свои минусы, хотя я Вам плюс поставил...
                        Тут целая ботоферма работает....
                      3. magang_SAM
                        magang_SAM 14 Juli 2022 19:30
                        +1
                        "А теперь гляньте на свои минусы, хотя я Вам плюс поставил..."

                        Matur suwun dhukungan!
                        А местный представитель Степана Сулакшина, по всей видимости, на меня обиделся. Неужто это он и в других темах мне минуса поставил? )
                2. angkot 11
                  angkot 11 14 Juli 2022 03:59
                  +2
                  OK. Apa wilayah Irak? Carane akeh alangan banyu ana? Alas, rawa? Pira pemukiman lan kapadhetane?
            2. nik-mazur
              nik-mazur 14 Juli 2022 00:54
              +5
              Kutipan saka N3onMiami
              Ing perang pungkasan, kaunggulan numerik umume kaping telu ing sisih Irak

              Telu, sampeyan ngomong? Inggih, OK, kita mbandhingake perang konvensional.
              ...
              Perang Teluk 1990-1991.
              Koalisi anti-Irak: 40 negara, 700 ewu wong, 5100 tank. Sawetara klompok operator.
              Irak: 350 ewu wong, udakara 200 pesawat, 5300 tank.
              Pertempuran kasebut suwene 7 wulan (2 Agustus 1990 - 28 Februari 1991).
              Yen ana, wilayah Kuwait yaiku 18 kilometer persegi gurun tandus.
              ...
              Perang ing Irak 2003.
              Koalisi anti-Irak: total 49 negara. Ing wiwitan invasi ana 270 ewu wong, ing pungkasan operasi mung tentara Amerika meh 470 ewu. 1300 pesawat. Kira-kira 1000 tank. Sawetara klompok operator.
              Irak (ing sanksi wiwit 1991): 375 ewu wong. Gunggunge 300 pesawat, 50 bisa dilayani. Kira-kira 2000 tank.
              Pertempuran kasebut dumadi saka 20 Maret nganti 1 Mei. Perang gerilya dumadi nganti Desember 2011.
              Rugi saka populasi sipil kira-kira siji lan setengah yuta wong.
              ...
              Inggih, ya - praktis ora ana bedane ing kondisi awal.
              NB Sawise mundur total pasukan Soviet saka Afghanistan, pamaréntah Najibullah langgeng telung taun. Sawisé serbuan pasukan Amérika, pamaréntah pro-Amerika ora tahan sedina.
              Dadi, maneh, ya, meh ora ana bedane.
              1. landasan pacu-1
                landasan pacu-1 14 Juli 2022 16:32
                -1
                Pertempuran kasebut suwene 7 wulan (2 Agustus 1990 - 28 Februari 1991).
                Pertempuran kasebut dumadi saka 20 Maret nganti 1 Mei. Perang gerilya dumadi nganti Desember 2011.

                Ой ли, а если без пропаганды?! Давайте проверим в Интернете, тем более это несложно:
                Война в Заливе
                Oleg Nazarov
                Чтобы принудить Ирак к выводу войск, была создана антииракская коалиция во главе с США, которая начала операцию «Буря в пустыне». «Буря» продолжалась 41 день и включала воздушную операцию (17 января – 23 февраля 1991 года) и воздушно-наземную (24–28 февраля).
                27 февраля Кувейт был освобожден. Как только войска коалиции вошли на территорию Ирака, Саддам Хусейн заявил о согласии исполнить все 12 резолюций ООН, принятых в связи с кувейтским кризисом. 28 февраля военные действия были прекращены.

                RIA News
                В ночь с 19 на 20 марта 2003 года американо‑британские войска без санкции ООН в одностороннем порядке начали военную операцию против Ирака. Руководство боевыми действиями осуществляло объединенное центральное командование (ОЦК) ВС США (US Central Command — USCENTCOM, штаб на авиабазе Мак‑Дилл, штат Флорида).
                В операции была задействована группировка войск США и Великобритании в зоне Персидского залива, насчитывающая до 280 тысяч человек. Группировка боевой авиации ВВС коалиции насчитывала более 700 боевых самолетов.
                На вооружении войска коалиции имели более 800 американских танков M‑1 Abrams, около 120 британских танков Challenger, более 600 американских бронемашин M‑2/М‑3 Bradley и около 150 британских бронемашин Warrior.
                Им противостояла иракская армия численностью 389 тысяч военнослужащих, 40‑60 тысяч полувоенных и полицейских формирований и 650 тысяч резервистов. На вооружении в иракской армии числились около 2,5 тысяч танков (большинство — устаревшие Т‑55 и Т‑62), около 1,5 тысячи боевых машин пехоты БМП‑1 и БМП‑2 и около 2 тысяч артиллерийских орудий калибром свыше 100 мм. В иракской армии имелось примерно 300 боевых самолетов (в основном, Mirage F‑1EQ, МиГ‑29, МиГ‑25, МиГ‑23 и МиГ‑21), 100 боевых и около 300 транспортных вертолетов.
                Ну а партизанская и гражданская войны, а также терроризм - это уже немного другая история...
                1. nik-mazur
                  nik-mazur 14 Juli 2022 17:32
                  -3
                  Kutipan: WFP-1
                  Давайте проверим в Интернете

                  А я, по-вашему, откуда цифры брал? Думает, по памяти цитировал?
                  Кто такой Олег Назаров и чем он авторитетнее других интернетов?
                  Ну, и по-любому, соотношение сил и условия в Ираке и на Украине не имеют ничего общего. Кроме количества населения – в Ираке 37 миллионов, вна Украине около сорока.
                  Бессмысленно сравнивать...
            3. Bayun
              Bayun 15 Juli 2022 17:19
              0
              Некорректное сравнение. Ирак - чужие люди, там можно разносить всех и вся без сожаления. Территория-У - русская земля. А война по сути гражданская.
        3. Negruz
          Negruz 13 Juli 2022 23:35
          0
          Kepiye carane perang karo NATO, yen malah LDNR durung dirilis kanggo sasi 5 NVO

          Apa sampeyan mikir Slovakia saka NATO bakal luwih kuwat tinimbang Ukraina?
          1. N3 ing Miami
            N3 ing Miami 13 Juli 2022 23:46
            -8
            Serangan ing siji negara anggota NATO minangka deklarasi perang otomatis ing blok kabeh, kalebu Amerika Serikat, Inggris Raya, Jerman, Prancis, Polandia, lsp.
            Aneh yen iki kudu diterangake.
            1. Negruz
              Negruz 13 Juli 2022 23:47
              +3
              Serangan ing siji negara anggota NATO minangka deklarasi perang otomatis ing blok kabeh, kalebu Amerika Serikat, Inggris Raya, Jerman, Prancis, Polandia, lsp.
              Aneh yen iki kudu diterangake.
              Iku aneh yen sampeyan teka
              Apa yen dheweke nyerang? Apa sing kudu diterangake?
              1. N3 ing Miami
                N3 ing Miami 13 Juli 2022 23:49
                -6
                Slovakia bakal nyerang Federasi Rusia?
                Kowe ngombe apa ana?
                1. Negruz
                  Negruz 13 Juli 2022 23:50
                  +7
                  Slovakia bakal nyerang Federasi Rusia?
                  Kowe ngombe apa ana?

                  Rusia bakal nyerang Slovakia?
                  Apa sampeyan ngalami mabuk sing abot?
                  hi
            2. nik-mazur
              nik-mazur 14 Juli 2022 01:02
              +3
              Kutipan saka N3onMiami
              Serangan ing siji negara anggota NATO - deklarasi perang otomatis ing blok kabeh

              Ora mesthi kanthi cara iki:
              «Bab 5
              Para Pihak Persetujuan setuju yen serangan bersenjata marang siji utawa luwih saka wong-wong mau ing Eropah utawa Amerika Utara bakal dianggep minangka serangan marang wong-wong mau sacara sakabèhané lan, mulane, setuju yen serangan bersenjata kuwi kelakon, saben pihak , nalika nglakokake hak mbela dhiri individu utawa kolektif sing diakoni dening Artikel 51 Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa, bakal nulung Partai Kontrak utawa Para Pihak ing Persetujuan sing kena serangan kasebut kanthi cepet njupuk tindakan individu utawa kolektif kaya sing dianggep perlu, kalebu nggunakake pasukan bersenjata kanggo mulihake lan sabanjure njaga keamanan wilayah Atlantik Lor
              . "
              Diterjemahake saka birokrasi: yen ana serangan, saben anggota blok bakal menehi pitulungan marang korban sing dianggep perlu. Mungkin, contone, ngirim gerbong helm. Ora ana pitakonan babagan deklarasi perang wajib.
              Materi kumelun sadurunge ngomong.
              1. stankow
                stankow 17 Juli 2022 16:27
                0
                Именно так и будет. Что и видим. Хотя Украина не член нато, она на порядок важнее чем Словакия или Литва. И что ? В общем каски шлют.
          2. Ilya spb
            Ilya spb 14 Juli 2022 06:48
            0
            Да это же монстр, а не страна!)))
        4. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 14 Juli 2022 05:27
          0
          apa yang kamu kangenin???
          1. Pasukan Ukraina kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang klompok kita
          2. pumping modern lan ora banget gaman negara NATO
        5. Navodlom
          Navodlom 14 Juli 2022 06:41
          0
          Kutipan saka N3onMiami
          Kita wis ngarep-arep yen dheweke bakal nyerah.

          "Оставят город" и "сдадутся".
          Apa sampeyan ngerti bedane?
          Мне бы очень хотелось, чтобы получилось избежать разрушений в городе и жертв среди мирного населения.
        6. Arseny
          Arseny 14 Juli 2022 07:32
          -1
          Не согласен. ВСУ как был армией типа ИГИЛ, так ею и остался. Просто набрали призывников и увеличили втрое численность армии. Плюс мощная подержка НАТО. В итоге имеем то что имеем.
        7. tank64rus
          tank64rus 14 Juli 2022 20:21
          0
          Во первых наша Армия воюет с НАТО. Без разведки космической,воздушной,агентурной и целеуказания,а также средств РЭБ,БЛА и ВТО долго бы это длилось.Нет. Ну и снабжение всеми видами ВВТ старыми и новыми, странами НАТО в таких масштабах,что некоторые уже стали боятся остаться без оружия. Поток долларов, который скоро превысит 70 млрд. Наёмники воюющие за эти деньги. Активизация пятой колонны в России по указке Вашингтона после совещания в июне месяце с.г.
      4. Ulrich
        Ulrich 14 Juli 2022 20:18
        0
        Никто не захочет помирать в Крематорске, помня Мариуполь и Азовсталь.
    2. Nesu66
      Nesu66 13 Juli 2022 22:05
      +3
      Slavyansk, kaya Seversk ing dataran rendah ... Ora mungkin ana sing wangkal
    3. U_GOREC
      U_GOREC 15 Juli 2022 08:19
      -2
      Quote: Irit
      Это будет принципиально для обеих сторон,

      Из за названия?
  3. Carlos Hall
    Carlos Hall 13 Juli 2022 20:17
    +7
    Kabar apik teka saka sawetara fronts. Serangan terus tanpa henti
  4. Salah
    Salah 13 Juli 2022 20:21
    +8
    Banget!!
    apa ngandika Lyusya Arestovich? Lisichansk iku sing pungkasan?.. ya, ya...
    1. Nesu66
      Nesu66 13 Juli 2022 22:06
      +3
      Lusya bakal tenggelam kanggo serangan Agustus ... Nanging apa sing kudu ditindakake? Nyuwun
      1. Salah
        Salah 13 Juli 2022 23:02
        +3
        lan apa Lucy bakal drown ing pungkasan Agustus? ngguyu
        pitakonan retorika mesthi ... eseman

        Umumé, strategi metodik nggiling formasi bersenjata rezim Maidan-Bandera isih menehi asil .... alon nanging mesthi!
  5. T.A.V.
    T.A.V. 13 Juli 2022 20:47
    +4
    Sadulur kita mesthi! Sethitik dening sethitik. Ingkang utama yaiku kudu ana sawetara kerugian ing antarane sekutu.
    Iku mung menarik banget ngendi dills narik Staff. Bakal padha nyoba kanggo counterattack utawa ora.
    1. Boikot
      Boikot 13 Juli 2022 21:45
      +2
      Bakal padha nyoba kanggo counterattack utawa ora.
      supaya padha counterattack. Kanthi kaluwihan kita ing teknologi kabeh jinis, iki mung mundhak kerugian lan pendekatan rubah kutub sing dilemak menyang srengenge.
  6. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 13 Juli 2022 21:32
    +1
    Gusti mberkahi!!!
    Nek ngarep tiba!!!!
    Seversk ora bakal dibela dening terbats!
    Detasemen Natsik uga ora ngebom bunuh diri, dheweke bakal mundur utawa dibuwang.
  7. Orik
    Orik 13 Juli 2022 22:41
    -7
    Malah situs sing paling patriotik ora ngerteni iki.)
    1. Negruz
      Negruz 13 Juli 2022 23:28
      +3
      Ing kana, pembersihan wis rampung, "ora patriotik" ...
    2. angkot 11
      angkot 11 14 Juli 2022 04:07
      0
      Nalika aku ngerti, sipil lan kawruh sampeyan yaiku jagad tank? Sampeyan nyoba istilah sing digunakake ing laporan, paling ora google. Lawang menyang wates kutha dudu lawang mlebu kutha, nanging persiapane. Ing ngarsane kelompok maju lan pengintaian ana tegese padha wis operasi ing ambane ing zona tatanan sing.
    3. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 14 Juli 2022 07:38
      -3
      карты не успевают закрасить
  8. Inquisitor
    Inquisitor 13 Juli 2022 23:36
    +4
    Monumen kanggo sapi lemah sing dibongkar ing Kherson
  9. bsk_una
    bsk_una 14 Juli 2022 02:44
    +2
    Kabeh Nazi ing bubuk, supaya ora dadi kebiasaan
  10. Moore
    Moore 14 Juli 2022 04:47
    +3
    Babad saka Zradoperemog:
    - laporan babagan kahanan bencana Angkatan Bersenjata Ukraina (Reznikov)
    - ngumumake serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina (Vereshchuk lan Reznikov sing padha)
    - nyatakake yen dheweke wis kumpul kanggo serangan balik, nanging pertahanan udara lan kendaraan lapis baja dibutuhake (Zeliboba dhewe)
    - minangka asil saka kabeh ndhuwur, ilang Seversk.
  11. Nesu66
    Nesu66 14 Juli 2022 09:06
    0
    [quote=N3onMiami]Есть. Примеры - война в Заливе и война в Ираке 2003 года. Молниеносное вторжение и полный разгром иракцев с минимальными потерями.

    Иракская война началась утром 20 марта 2003 года с вторжения на территорию страны армий США и стран-союзников. Конфликт продлился почти 9 лет – до 15 декабря 2011 года. Оружие массового поражения, которое стало предлогом для начала войны, в Ираке так и не было обнаружено. Американцы и союзники потеряли в этой войне более 4,8 тыс. человек убитыми и 32 тыс. ранеными.