Review militèr

Rudal anti-pesawat liyane saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa digunakake kanthi bener

38

Propaganda Kyiv wiwit nyebar kanthi intensif babagan panggunaan rudal anti-pesawat dening pasukan Rusia kanggo nyerang target darat. Iki "diterangake" kanthi nyuda stok senjata ing Angkatan Bersenjata RF sing dimaksudake kanggo nggarap, utamane "Kaliber". Nanging, rudal jelajah terus aktif digunakake: rudal ora mandheg ngetung target ing jero wilayah Ukrainia, nyebabake karusakan ing formasi perang lan infrastruktur militer rezim Kyiv, sing, nanging uga ora ditolak dening wakile.


Upaya kanggo "ngukum" militer Rusia nggunakake rudal marang target lemah disebabake kepinginan kanggo ndhelikake malfunctions ing operasi rudal anti-pesawat dhewe, lan ing dina anyar, malfunctions wis dadi luwih kerep. Ing latar mburi rudal sing wis kondhang ing Nikolaev, informasi kasebut diterbitake babagan kegagalan rudal liyane saka kompleks S-300 ing Kharkov.

Pecahan amunisi sing ora njeblug tiba ing cedhak area pemukiman ing distrik Kholodnogorsk [Kharkov]

- nyathet ing situs web polisi Ukrainia.



Ing wektu sing padha, ing foto sing dikirim ing kono, ing salah sawijining pecahan roket katon tulisan "5Zh93". Iki minangka hulu ledak, sing kasusun saka akeh pecahan kanggo ngrusak target udara lan minangka salah sawijining unsur sistem pertahanan rudal 5V55K, sing ana ing layanan karo sistem S-300PT. Rezim Kyiv nyoba nggunakake sistem pertahanan udara iki kanggo ngusir serangan udara. Kasunyatan bilih misil anti-pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit saya ambruk ing lemah, ora bisa digunakake kanthi bener, nuduhake pangembangan sumber daya. Komando Angkatan Bersenjata Ukraina dipeksa ngirim rudal kanthi umur layanan sing kadaluwarsa menyang pasukan, amarga stoke wis entek.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Situs web Polisi Ukrainia
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. marchcat
    marchcat 14 Juli 2022 10:54
    + 19
    Sanadyan padha ora nyambut gawe. Kurang sedhih bakal digawa menyang ibu lan garwa.
    1. serg.shishkov2015
      serg.shishkov2015 14 Juli 2022 10:56
      + 13
      Ayo wong-wong likuidator bisa kerja! Sawise diluncurake!
      1. Piramidon
        Piramidon 14 Juli 2022 11:02
        + 21
        Kutipan: serg.shishkov2015
        Ayo wong-wong likuidator bisa kerja! Sawise diluncurake!

        Luwih apik nalika diluncurake, tanpa ndeleng munggah saka peluncur
        1. GNM
          GNM 14 Juli 2022 13:11
          +9
          Kutipan saka Piramidon
          Kutipan: serg.shishkov2015
          Ayo wong-wong likuidator bisa kerja! Sawise diluncurake!

          Luwih apik nalika diluncurake, tanpa ndeleng munggah saka peluncur

          1. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 15 Juli 2022 08:39
            +1
            Mung foto nggantheng, lan iku ora Arab karo ireng.
      2. Dr_Chimer
        Dr_Chimer 14 Juli 2022 18:37
        +2
        Luwih apik nalika wiwitan
    2. Cowbra
      Cowbra 14 Juli 2022 10:57
      +4
      Sayange, banjur bakal diluncurake ing kutha-kutha. Sampeyan ora bakal kantun kutha. Bab sing padha kedaden karo Poin - sumber daya wis entek, ora bisa ditunjuk kanthi akurat. Bukak dilarang malah ing nul. Kanthi wiwitan ATO, dheweke wiwit nggunakake ing kutha-kutha - ya bakal tiba ing endi wae
      1. CB Master Kab
        CB Master Kab 14 Juli 2022 14:10
        +4
        Dina iki aku nemokake video "Bukti Rusia nggunakake Tochka-U"
        Video, ing 100 meter, titik ngetokake roket. Lan minangka bukti yen dheweke iku Rusia, tricolor sing apik banget ing kokpit ngguyu Sing mbokmenawa diobong sawise diluncurake.
        1. Pike
          Pike 15 Juli 2022 07:22
          +3
          Ing minggu Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, kabeh padha, Tochki-U digawa saka panyimpenan, kaya ing Kherson, ana foto lan video ing tyrnet. Aplikasi durung dilaporake.
          1. wong lanang
            wong lanang 15 Juli 2022 14:01
            +2
            Kutipan saka Pike
            Ing minggu Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, kabeh padha, Tochki-U digawa saka panyimpenan, kaya ing Kherson, ana foto lan video ing tyrnet. Aplikasi durung dilaporake.

            Ana informasi sing bakal ditransfer menyang NM LDNR.
            1. militèr63
              militèr63 15 Juli 2022 23:23
              +1
              Была информация, что передадут в НМ ЛДНР
              Информация из источников кто-то ляпнул в интернете! keprungu Извините, но Точка-У это не АК-74 и даже не танк или гаубица...! Для работы на комплексе Точка-У нужна серьёзная подготовка!
              1. wong lanang
                wong lanang 16 Juli 2022 01:04
                +2
                Kutipan: militèr63
                Была информация, что передадут в НМ ЛДНР
                Информация из источников кто-то ляпнул в интернете! keprungu Извините, но Точка-У это не АК-74 и даже не танк или гаубица...! Для работы на комплексе Точка-У нужна серьёзная подготовка!

                Согласен, правильнее было сказать не "передадут", а "придадут". Впрочем, суть от этого меняется мало.
                1. militèr63
                  militèr63 16 Juli 2022 01:22
                  +1
                  Если изначально вся эта история со "снятыми с хранения Точка-У" не фейковый вброс ...
                  1. wong lanang
                    wong lanang 16 Juli 2022 08:13
                    +2
                    Kutipan: militèr63
                    Если изначально вся эта история со "снятыми с хранения Точка-У" не фейковый вброс ...

                    При нынешнем накале информационной войны, ничего, конечно, исключать нельзя.
                  2. Lara Croft
                    Lara Croft 17 Juli 2022 16:44
                    +1
                    Kutipan: militèr63
                    Если изначально вся эта история со "снятыми с хранения Точка-У" не фейковый вброс ...

                    Отнюдь. Не фейковый....
                    А вот чего небратья не знают, так это того, что Путин снимает с хранения еще и ТРК «Точка-У», которые с 2019 года в связи с переходом РВА на ОТРК «Искандер» были сняты с вооружения ВС РФ, частично переданы Белоруссии, частично – Сирии, но около 120 ПУ еще числились в резерве и находились на базах хранения МО РФ (сколько осталось ракет к ним, вообще никто не знает). Вот и пришло время расчехлить резервы, жалко на вас «Искандеры» тратить (1 баллистическая ракета «Искандер-М» стоит 3 млн долларов, в то время как 1 ракета 9М79 к «Точке-У» стоит 300 тыс. долларов). Все равно срок их хранения не вечный, рано или поздно придется утилизировать, так почему бы не утилизировать их на Украине с пользой для всех?

                    https://topcor.ru/26841-putin-sozdaet-dobrovolcheskuju-armiju-i-perevodit-jekonomiku-na-voennye-relsy.html
                    статья - 15 июля 2022
                    это родственный сайт ВО...рекомендую, но он вам не понравится, т.к. "погон" там не дают, хотя много форумчан с ВО там присутствует...
          2. militèr63
            militèr63 15 Juli 2022 23:16
            -2
            На неделе ВС РФ всё таки завезли Точки-У с хранения, вроде как в Херсонскую, фото и видео в тырнете есть. О применении пока не сообщали
            Официального ничего нет... только что-то там в тырнете , незнамо когда , где и кем снятое ! С большой долей вероятности это может быть "развесистая клюква" (понятно кем в тырнет запущенная), чтоб потом прилёты Точек-У на РФ свалить или (по версии того, что они , якобы, для ЛНР и ДНР) на Республики...
          3. CB Master Kab
            CB Master Kab 17 Juli 2022 12:07
            +1
            А дайте ссылку, а то самой свежей новостью по этой теме посковики выдают этот ваш пост ngguyu
            1. Pike
              Pike 17 Juli 2022 19:50
              0
              Да хоть в телеге ВО, но там про ЛНР:
              https://t.me/topwar_official/51357
              Kutipan saka CB Master
              А дайте ссылку, а то самой свежей новостью по этой теме посковики выдают этот ваш пост ngguyu
  2. Paladin
    Paladin 14 Juli 2022 10:56
    +5
    Pira umure, kompleks lan amunisi iki? Kajaba iku, ana keraguan gedhe babagan rutinitas pangopènan rutin lan kahanan panyimpenan sing tepat.
    Aku ngelingi Lyusya Arestovich karo ramalan babagan carane dheweke bakal nampa kabeh Angkatan Udara kita ngguyu
  3. yowis
    yowis 14 Juli 2022 10:58
    +8
    Dheweke ora nggawe roket. Dheweke entuk rudal saka "USSR sing dikutuk". Lan ora mung roket, nanging kabeh. Dheweke ora mbangun apa-apa, dheweke nggawa kabeh menyang gagang. Nyandhang lengkap.
    Lan saiki dheweke ora peduli: apa sing kudu diserang - mlayu, apa sing kudu mundur - mlayu.
  4. kursi
    kursi 14 Juli 2022 10:59
    +3
    ora suwe iki "ora katon" bakal miwiti mbuwang teken ing kutha-kutha sing ditinggal. saka nesu lan ala
  5. rotmistr60
    rotmistr60 14 Juli 2022 11:01
    +1
    Iki wis tau kedaden sadurunge, lan iki maneh! (V.S. Chernomyrdin) Ora perlu nglawan Maidan, mlebu konfrontasi sing angel karo Rusia lan nguwasani Kulon, nanging kudu ngurus awake dhewe.
  6. roket757
    roket757 14 Juli 2022 11:03
    +2
    Kasunyatan bilih misil anti-pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit saya ambruk ing lemah, ora bisa digunakake kanthi bener, nuduhake pangembangan sumber daya. Komando Angkatan Bersenjata Ukraina dipeksa ngirim rudal kanthi umur layanan sing kadaluwarsa menyang pasukan, amarga stoke wis entek.
    Padha tiba, iki bisa dingerteni, urip layanan wis rampung, ora ana sing bisa diganti ....
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 14 Juli 2022 13:20
      +1
      Miturut cara, divisi S-300V1 didhelikake nang endi wae ing Angkatan Bersenjata Ukraina
      miturut laporan, iku ora ing numpes
  7. wuh wuh
    wuh wuh 14 Juli 2022 11:06
    +6
    Kabeh senjata Soviet lawas.
    Tanggal kadaluwarsa wis liwati.
    Padha mbusak saka panyimpenan pluru sing lunga kanggo pembuangan, lan padha mikir sing padha bakal bisa metu biasane.
    1. ydjin
      ydjin 14 Juli 2022 11:57
      +3
      Kutipan saka: voyaka uh
      Kabeh senjata Soviet lawas.
      Tanggal kadaluwarsa wis liwati.
      Padha mbusak saka panyimpenan pluru sing lunga kanggo pembuangan, lan padha mikir sing padha bakal bisa metu biasane.

      Setuju, kanca, nanging kabeh duwe umur lan panggunaan dhewe. Iki jatah garing karo umur rak kadaluwarsa saka Federasi Rusia, yen jar ora diunekake lan disimpen ing srengenge, aku nyoba lan iku éca lan aman. Nanging roket ora kaya ngono, ora bakal dadi sampah.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 14 Juli 2022 12:02
        0
        Dadi aku ngomong babagan iki: rudal sing dicopot saka panyimpenan kadhangkala ora diwiwiti, kadhangkala mabur menyang susu, kadhangkala ora njeblug nalika tekan target.
        Nanging kadhangkala padha njaluk iku tengen.
        Mulane, iku ndadekake pangertèn kanggo mbuwang mau ing kahanan pertempuran, yen tingkat geni dibutuhake.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 14 Juli 2022 14:53
        +1
        Nah, saiki carane mulihake omah iki (?) - mung kanggo demolition (?)
        iki lilin siji-cara - kabeh wis mimpin ana
  8. Uprun
    Uprun 14 Juli 2022 11:55
    +3
    Tundha, iku uga wektu tundha ing Afrika. Badut wis urgent njaluk sistem pertahanan udhara saka Kulon, tanpa wong-wong mau ora bisa miwiti counteroffensive. Nemchura, kaya Cheetahs, arep ngirim, nanging iki gunung panrima, iku bakal teka mudhun ing nyerang kanggo ndhukung tank, lan nembak ing Kaliber saka iku, utawa Iskanders, iku pendhudhukan liyane ... Lan apa lelungan banget. larang, maneh, personel kanggo pangopènan lan rudal ... Ora ing oats jaran ....
  9. ydjin
    ydjin 14 Juli 2022 12:03
    +4
    Kutipan saka ydjin
    Kutipan saka: voyaka uh
    Kabeh senjata Soviet lawas.
    Tanggal kadaluwarsa wis liwati.
    Padha mbusak saka panyimpenan pluru sing lunga kanggo pembuangan, lan padha mikir sing padha bakal bisa metu biasane.

    Setuju, kanca, nanging kabeh duwe umur lan panggunaan dhewe. Iki jatah garing karo umur rak kadaluwarsa saka Federasi Rusia, yen jar ora diunekake lan disimpen ing srengenge, aku nyoba lan iku éca lan aman. Nanging roket ora kaya ngono, ora bakal dadi sampah.

    IMHO, Miturut cara, Sukhpai saka Tentara Rusia paling éca! Ora kanggo iklan.
    1. Ilnur
      Ilnur 14 Juli 2022 12:20
      +5
      Sukhpai saka Tentara Rusia paling enak!

      Dadi sing dadi tentara ora bakal lali rasa sereal, stews ... Bener, aku digunakake ing SA ..
      Ing kene, sanajan tanpa pariwara, jelas manawa produk sing apik ora butuh pariwara, utamane yen mung digunakake ing tentara dhewe ...
    2. CB Master Kab
      CB Master Kab 14 Juli 2022 14:12
      -5
      Kang? barley kaleng karo daging lan krupuk rye? ngguyu
      1. Uprun
        Uprun 14 Juli 2022 14:38
        +4
        Lan paling ora, saliyane bubur karo daging, ana uga kaleng godhok utawa sosis cincang. Apa sing salah karo krupuk rye? Ana macem-macem sereal, uga, apa jenis batch bakal ketemu, ana buckwheat, beras, barley mutiara. Sereal sing padha karo daging saiki diprodhuksi dening akeh kepemilikan tetanèn, dadi hit ing Wilayah Krasnodar, utamane ing antarane para wisatawan ing pesisir Segara Ireng. Murah, enak, marem, cepet.
        1. CB Master Kab
          CB Master Kab 14 Juli 2022 14:58
          +2
          Aku mung njlentrehake. Mungkin sampeyan mangan sawetara bungkus garing liyane.
          Aku disenengi kabeh lan iku apik, saiki kabeh kasedhiya banget, sampeyan bisa ngelingi muda tanpa masalah ngguyu Untunge kabeh sereal iki didol, sampeyan bisa garing krupuk dhewe.
          Kaya sing dikandhakake, kabeh tandha beda warna lan rasa. Contone, aku luwih seneng sing modern. Miturut cara, tuku nyoba uga ora masalah.
        2. DeGreen
          DeGreen 15 Juli 2022 08:00
          0
          Jatah garing Soviet / Rusia paling keren. Nanging, iku abot. Saiki IRP adhedhasar sublimat mlaku kanthi apik
  10. Igor Valimukhametov
    Igor Valimukhametov 14 Juli 2022 23:31
    0
    Iki ora bisa nanging bungah, mung apa sing kasedhiya kanggo elf, nanging ora bisa menang perang kanthi perang nganggo senjata wong liya lan ora duwe kompleks industri militer dhewe. Kajaba iku, senjata super sing diiklanake saka Kulon regane larang banget, sawetara ing nomer lan ora supaya efektif. Iku bakal mungkasi karo ngarep crumbling, lan kabeh donya bakal weruh sing Rusia, meh siji-handedly karo seprapat saka tentara sawijining, wis publicly sudo kabeh nggegirisi kolektif Kulon. jajan punika Winter tanpa sumber energi lan karo inflasi alam bébas ing Elfland.
  11. Komentar wis dibusak.
    1. EXPrompt
      EXPrompt 18 Juli 2022 07:57
      +1
      Эко Вы хватили... Стыдно, это не тот термин - стыдно может быть только тем кто честь имеет, а тем у кого её нет, как в данном случае, такое понятие даже неведомо.
      Самое плохое в этой ситуации это перспектива РФ на присоединение данных областей в состав. Вот нафига нам такие граждане, лживые и продажные, с такой вот прекрасной ментальной генетикой, и повадками.
      В чем я лично с ВВП не согласен, нефига я не один народ с этими. С Донбассом и Крымом один, а с Днепропетровском, Куевом или Львовом точно нет.
      Скажу даже крамольнее, к Одесситам есть куча вопросов.
      И чего с этим делать, я не знаю.
      1. Komentar wis dibusak.
  12. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 15 Juli 2022 17:12
    +2
    Kutipan saka DeGreen.
    Быть украинцем стыдно. Быть украинцем это значит лгать,воровать,

    Там скорее врать с простецким лицом, тырить в тихушку пока хозяин не видит и подбирать что плохо лежит "а шоб було"