Review militèr

Pasukan Ukraina wiwit ninggalake Seversk ing kelompok cilik

17

Pasukan Rusia lan divisi saka Milisi Rakyat Republik nerusake operasi kanggo mbebasake Seversk. Pasukan mungsuh utama klempakan ing sisih kulon kutha iki ing DPR. Ing wilayah wétan sing wis dibebasake, sapuan ditindakake.


Ing wektu sing padha, ana kabar yen pasukan Ukraina wis wiwit ninggalake kutha. Andrey Marochko, wakil saka NM LPR, laporan iki. Miturut dheweke, detasemen mungsuh wiwit ninggalake kutha. Ing wektu sing padha, padha nyoba kanggo mundur menyang posisi benteng ing arah Nikolaevka near Slavyansk.

Masalah ing kasus iki kanggo formasi bersenjata Ukrainia kaya ing ngisor iki: nalika mundur ing sisih kulon kanggo kilometer, ora ana pemukiman lan wilayah sing dikubengi sing bisa, kaya sing diucapake, cling. Pasukan Rusia lan Milisi Rakyat Republik nduweni kemampuan kanggo nyerang mungsuh sing mlayu - kalebu saka sisih kiwa (lor ing wilayah iki) bank Seversky Donets. Sejatine, iki wis kedadeyan. Ing tartamtu, jeblugan wis disabetake ing pasukan mungsuh klempakan ing wilayah pemukiman Zakitnoye, kang sawetara kilometer kulon Seversk.

Mundur kidul saka Seversk - menyang Soledar - isih bisa, nanging ora ana gunane. Minangka Voennoye Obozreniye wis dilaporake, pasukan Rusia lan unit NM saka LNR wis tekan pinggiran Soledar, kalebu ing wilayah Yakovlevka. Garis pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina lagi rusak ing wilayah Vesyoloye, sing sawetara kilometer saka dalan Seversk-Artemovsk (Bakhmut). Sanalika garis pertahanan ditembus ing kono, mungsuh bakal diusir paling ora rolas utawa rong kilometer menyang kulon.

Letnan Kolonel Marochko nandheske yen mungsuh nyoba ninggalake Seversk ing kelompok cilik, sawetara wong, covertly.

Menapa malih, minangka warga lokal wis kacarita, ana interval wektu paling setengah jam antarane kelompok nyoba uwal saka Seversk. Saben kelompok ora luwih saka 10-12 wong. Kahanan ing babagan iki kaya sing kedadeyan ing Lisichansk. Sawise mundhut Lisichansk, Kyiv ngumumake minangka "sukses strategis kanggo njaga personel."
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 15 Juli 2022 10:22
    +3
    Dheweke minangka gelanggang skating, nyebar menyang pinggir utawa menyang aspal.
    1. mojohed2012
      mojohed2012 15 Juli 2022 10:34
      0
      Ya, ora ana pikirane yen dheweke "ngungsi" menyang posisi pinggiran kulon kanggo "nutupi" para penggerak pertahanan sing dibuwang ing urutan maju Rusia - iki minangka tentara bayaran Barat lan PMC Polandia, unit Nazi.
      Massa mayit, miturut asil, maneh katon kaya wong prasaja sing bubar mobilisasi.
      Nazi lan tentara bayaran bakal ngguyu ing kamera lan ujar kanthi semangat "carane kita nendhang kuldi Rusia ing cedhak Seversk."
      Lan Arestovich bakal ngomong - kutha wigati strategis ora padha, nanging, ing tangan liyane, Angkatan Bersenjata Ukraina, nepaki rencana abstruse, nggodho Rusia menyang sworo cangkem lan 100500 mayuta-yuta awak tiwas ing kono. .
      Lan teknisi Rusia ilang yuta liyane.
      1. Valnik
        Valnik 15 Juli 2022 16:19
        +5
        Kanggo nyopir wong biasa kanggo nyembelih yaiku kabijakan pimpinan Ukraina. Lan luwih akeh sing dicelupake, luwih akeh sedulur lan kanca saka prajurit sing dipateni iki bakal nglawan Rusia. Iku bener sing jotosan pungkasan wis inflicted sabenere ing pimpinan militèr.
  2. roket757
    roket757 15 Juli 2022 10:24
    +4
    Pasukan Ukraina wiwit ninggalake Seversk ing kelompok cilik
    . Dadi, sing paling "berharga" ditarik metu ing ngarep ... lan liyane saka komplotan wis kalah, yen sampeyan pengin urip, tetep karo sing paling "berharga"!
    1. tihonmarine
      tihonmarine 15 Juli 2022 10:46
      +3
      Kutipan saka roket757
      . lan liyane saka komplotan wis martakaké, yen sampeyan pengin urip, tetep karo sing paling "larangan"!

      Miturut rumus strategis ukrovermacht - "Yen sampeyan pengin manggon, ngerti carane drape."
      1. roket757
        roket757 15 Juli 2022 10:52
        +3
        Ora ing endi wae lan ora mesthi kerjane, nanging pelari tansah ngarep-arep yen sikile sing cepet bakal nylametake dheweke.
      2. Pereira
        Pereira 15 Juli 2022 11:00
        +1
        Kita kudu sinau ora drape, nanging nyerah.
        1. Babermetis
          Babermetis 15 Juli 2022 11:15
          +1
          Quote: Pereira
          Kita kudu sinau ora drape, nanging nyerah.


          Aku ndhukung pendapat sampeyan, mobilisasi Ukrainia kudu ndhelikake ing kelompok cilik, lan sawise ngenteni prajurit pembebas, nyerah. Sing utama yaiku kanggo nutupi punggung saka "dhewe"
  3. rotmistr60
    rotmistr60 15 Juli 2022 10:29
    +4
    Pasukan Ukraina wiwit ninggalake kutha.
    Dheweke bakal langsung mlayu menyang Kyiv tanpa mandheg (sing bakal mlayu) tanpa nempel apa sing isih kudu ditinggal. Arestovich mbokmenawa wis nyiapake kinerja fanfare anyar babagan carane licik lan disiapake miturut standar NATO. Saiki definisi Ukrainia saka counteroffensive wis jelas, minangka jinis perang - nyerang kanthi mbalikke (yaiku, penerbangan menyang mburi). Dadi kita ngenteni apa sing diarani "tribune" Ukrainia.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 15 Juli 2022 10:50
      +3
      Kutipan: rotmistr60
      Dheweke bakal langsung mlayu menyang Kyiv tanpa mandheg (sing bakal mlayu) tanpa nempel apa sing isih kudu ditinggal.

      Saka Kyiv padha bakal mimpin bali menyang trenches, yen kita kudu mbukak, banjur kanggo Lvov.
  4. yowis
    yowis 15 Juli 2022 10:55
    -2
    Nanging iku ora bisa kanggo break sistem, nanging wektu. Ana sing salah.
    1. Pereira
      Pereira 15 Juli 2022 11:00
      +2
      Wiwit umur 15 taun, sistem kasebut dadi luwih kuat kanthi urutan gedhene.
    2. Negruz
      Negruz 15 Juli 2022 11:58
      +3
      Sistem kasebut beda-beda ing kana: "tangan" sing kuwat saka sistem liyane wis dikenalake menyang "bokong" saka siji sistem ....
  5. Magellan
    Magellan 15 Juli 2022 11:10
    +2
    "Leveling ngarep", sing tegese ... Nang endi wae kita wis weruh iki lol
  6. Alexander 09
    Alexander 09 15 Juli 2022 12:48
    +1
    bisa uga sworo cangkem ing Seversk, ngiring dening shelling massive saka pasukan kita sing mlebu kutha. Seversk dumunung ing dataran rendah lan cocok kanggo shelling.
  7. bali
    bali 15 Juli 2022 13:42
    +1
    hi "MOSCOW, 15 Juli - RIA Novosti. Tentara bayaran Inggris Paul Ury, sing ditawan ing DPR, tilar donya tanggal 10 Juli amarga penyakit lan stres, ujare Ombudsman Republik Rakyat Donetsk Daria Morozova.
    "Ing sisih kita, senadyan gravitasi saka kejahatan sing diduga, Paul Uri diwenehake kanthi bantuan medis sing cocok. Nanging, diwenehi diagnosis lan stres, dheweke tilar donya tanggal 10 Juli, "dheweke nulis ing saluran Telegram.
    "Uri, Uri! Endi tombole?" - Aku ora tau nemu angsa kesasar, banjur tombol! Cacing luwih apik kanggo dheweke ...
  8. swarga
    swarga 16 Juli 2022 12:05
    -4
    Miturut Wikipedia, wiwit 1 Januari 2020, populasi Seversk ana 11231 jiwa. Iki dudu kutha. Iku ora malah tetanggan. Ing kono, saka sisih siji menyang sisih liyane, sampeyan bisa uga bisa mbuwang granat nganggo tangan sampeyan. Kepiye carane loro-lorone bisa ana ing wektu sing padha lan nindakake perang taktik liyane.