Review militèr

Dewan Perwakilan AS nyetujoni anggaran militer sing mecah rekor

31

Draf anggaran pertahanan AS kanggo jumlah rekor kanggo negara kasebut disetujoni dening Dewan Perwakilan Kongres. Jumlah belanja militer ing acara adopsi pungkasan proyek kasebut bakal dadi 840 milyar dolar. Jumlah iki wis tau crita Anggaran militer AS.


Kajaba iku, rancangan anggaran pertahanan nyedhiyakake kanggo nggawe dana khusus kanggo mbantu Ukraina. Dana kasebut kudu nampa nganti $ 500 yuta saben taun. Iki nuduhake yen Amerika Serikat ora duwe tujuan kanggo nyuda dhukungan militer kanggo Kyiv.

329 anggota kongres milih kanggo rancangan anggaran, 101 anggota kongres nentang adopsi dokumen kasebut. Adam Smith, ketua Dewan Perwakilan AS Komite Angkatan Bersenjata, teka karo idea kanggo nggawe dana kanggo bantuan Ukraina. Jeneng ahli ekonomi sing misuwur percaya yen dana saka dana iki kudu digunakake kanggo tuku amunisi lan senjata liyane kanggo tentara Ukrainia.

Sawise disetujoni dening majelis ngisor Kongres, tagihan kasebut kudu dipilih ing Senat. Yen para senator uga ndhukung RUU kasebut, mula bakal ditandatangani Presiden AS Joe Biden. Ora ana sangsi manawa kepala Gedung Putih bakal mlebu dokumen kasebut, amarga pamrentah AS minangka panyengkuyung sing paling konsisten kanggo nambah pitulungan militer kanggo Kyiv.

Mangkono, kita bisa nyimpulake yen Amerika Serikat ora disetel kanggo ngilangi ketegangan global, lan bakal terus mbiayai konflik ing Ukraina, uga nambah kekuwatan militer ing konteks konfrontasi karo Rusia lan China.

Para ahli, menehi komentar babagan angka rekaman anggaran militer AS, ujar manawa, sepisanan, angka kasebut nuduhake percepatan inflasi ing ekonomi Amerika, uga upaya lobi militer-industri kanggo njupuk kauntungan saka kahanan anyar. bathi keluwihan.
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Cowbra
    Cowbra 15 Juli 2022 11:01
    +3
    Mung ana siji pitakonan - kepiye Rusia bisa sukses perang kanthi anggaran 70 milyar, dene Amerika Serikat kanthi anggaran 700+ milyar wis kehabisan stingers lan javelin kanggo awake dhewe? Kaya Inggris lan Jerman
    1. Nexcom
      Nexcom 15 Juli 2022 11:03
      +5
      Dheweke mung duwe jumlah kickback sing beda.
      1. Cowbra
        Cowbra 15 Juli 2022 11:09
        +3
        Ora perlu lendhut! Padha duwe lobi beradab nglirik Lan sing ora setuju - padha duwe Killary Clinton
      2. Taimen
        Taimen 15 Juli 2022 12:25
        +2
        Amarga ora ana senjata sing cukup ing "donya beradab" kanggo negara 404, mula ana kemungkinan kickback ing lobi sing anggaran kita bakal katon kaya dolanan. Mbokmenawa luwih saka setengah anggaran militer AS menyang kickback. mangkok kanggo Angkatan Bersenjata AS 25 taun kepungkur regane kira-kira $ 30000, banjur pitakonan anggaran kanggo Angkatan Bersenjata AS wis jelas, kaya balalaika Pakdhe Vasya.
    2. Kesha1980
      Kesha1980 15 Juli 2022 11:14
      0
      Kanthi kabeh hormat, nanging sampeyan duwe kesalahan ing ukuran anggaran militer kita. Meh 3 kali. 193 milyar
      Kanthi kurs dollar saiki - malah luwih dhuwur.
      Matur nuwun Gusti, kita ora nyisakke dhuwit kanggo pertahanan.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Kesha1980
          Kesha1980 15 Juli 2022 11:34
          -1
          Ya, aku uga digali luwih jero - Vicky nulis 193 milyar. Lan ditulis ing anggaran - 3.5 triliun. nggosok. Dadi, algoritma Wiki ora jelas kanggo aku.
    3. trafllot1832
      trafllot1832 15 Juli 2022 11:29
      +3
      Aku bakal mbukak rahasia sing nggegirisi saka Angkatan Darat AS, iki minangka penyewa lapangan golf paling gedhe ing saindenging jagad. Kira-kira 1000 lapangan. Kanggo ngethok suket, sanajan ing Sochi regane akeh kanggo rubel. Lan ing kene kanggo dolar, ing tengah. saka ngendi wae.
      1. Cowbra
        Cowbra 15 Juli 2022 11:33
        +3
        Apa sampeyan ngerti stasiun bensin paling larang ing donya? Ing Afghanistan - saka Angkatan Darat AS, aku ora ngelingi persis, udakara 40 dolar lam. Malah ing Amerika Serikat, dheweke ora seneng - apa Obama pribadi ngganggu beton kanthi sekop kanggo dhuwit kaya ngono?
        1. trafllot1832
          trafllot1832 15 Juli 2022 11:39
          +2
          Fitting diuji 999,99.
    4. BlackMokona
      BlackMokona 15 Juli 2022 11:32
      -1
      Kutipan saka Cowbra.
      Mung ana siji pitakonan - kepiye Rusia bisa sukses perang kanthi anggaran 70 milyar, dene Amerika Serikat kanthi anggaran 700+ milyar wis kehabisan stingers lan javelin kanggo awake dhewe? Kaya Inggris lan Jerman

      Mungkin amarga bagean cilik saka anggaran AS menyang Stingers lan Javedins. Sawise kabeh, miturut doktrine, dheweke ora ngidini penerbangan lan tank menyang infantri, ngrusak kabeh saka udhara.
      1. Cowbra
        Cowbra 15 Juli 2022 11:38
        +1
        Ya, mulane dheweke miwiti nerusake produksi Stingers? Lan Javelin diwenehake kanggo pasukane mung kanggo seneng-seneng, kok padha numpes kabeh saka udhara tho ... Sampeyan ngrungokake dhewe apa sing sampeyan gawa ... Ya, ora!
        Lan padha kena ing kuping ing Yaman. Afghanistan, Suriah, Irak saiki - apa doktrin? Ya, lan bagean saka anggaran - Javelin larang banget lan akeh.
        1. BlackMokona
          BlackMokona 15 Juli 2022 12:26
          -1
          Kutipan saka Cowbra.
          Ya, mulane dheweke miwiti nerusake produksi Stingers? Lan Javelin diwenehake kanggo pasukane mung kanggo seneng-seneng, kok padha numpes kabeh saka udhara tho ... Sampeyan ngrungokake dhewe apa sing sampeyan gawa ... Ya, ora!
          Lan padha kena ing kuping ing Yaman. Afghanistan, Suriah, Irak saiki - apa doktrin? Ya, lan bagean saka anggaran - Javelin larang banget lan akeh.

          Wigati gawe anyar kanggo pangiriman menyang Sekutu.
          Javelin lan Stingers ing pasukane kaya tapel wates pungkasan lan kesempatan kanggo adol ing luar negeri. Produksi dheweke minimal.
          Inggih, ing Yaman padha ora melu babar pisan. SA iku perang ana.
          Ing Afghanistan, Taliban ora duwe tank utawa pesawat.
          Ing Siria, dheweke rumangsa gedhe lan lungguh, ora ana sing nandhang sirahe.
          Ing Irak, dheweke saiki duwe rezim sing ramah sing durung tiba, dibandhingake karo Afghanistan
    5. Paul Siebert
      Paul Siebert 15 Juli 2022 12:22
      0
      Kutipan saka Cowbra.
      Siji-sijine pitakonan yaiku kepiye Rusia sukses perang kanthi anggaran 70 milyar, dene Amerika Serikat kanthi anggaran 700+ milyar wis entek stinger lan javelin.

  2. rotmistr60
    rotmistr60 15 Juli 2022 11:05
    -1
    840 milyar dolar.
    Minangka tansah, ora ala. Kanthi anggaran kasebut, dheweke terus-terusan sambat babagan masalah ing tentara lan angkatan laut.
    nggawe dana kanggo bantuan Ukraina
    Apa jeneng ekonom sing misuwur mikir yen dheweke ora mbantu? Inggih, mbukak watara billionaires lan millionaires karo tangan outstretched, terus nedha bengi amal karo tiket mlebet 100 ewu, lan sampeyan bisa scrape mergo kanggo ukrov, lan sing paling Jahwéh, sampeyan bisa sijine iku ing kanthong.
  3. Egoza
    Egoza 15 Juli 2022 11:06
    -1
    lan apa ora rembugan mung ing Congress-Senat! Utawa pinten dhuwit kanggo anggaran militer, apa wong sing meteng bisa aborsi (dheweke pengin nglarang wanita), banjur mbantu Ukraina .... ing cendhak, dheweke kerja keras karo sampah. )))
    1. kanggo
      kanggo 15 Juli 2022 17:14
      -1
      Quote: Egoza
      lan apa ora rembugan mung ing Congress-Senat

      Inggih, kita duwe produksi kuku.
  4. apoteker
    apoteker 15 Juli 2022 11:07
    +1
    "Jumlah belanja militer nalika adopsi pungkasan proyek kasebut bakal dadi $ 840 milyar. Jumlah kasebut ora tau ana ing sejarah anggaran militer AS."

    Inggih, apa sing ngalangi wong-wong mau saka alokasi kaping pindho, dheweke bakal nyithak kaya sing dibutuhake. Inflasi? Rusia kudu disalahake! Lan kita isih bakal kaget: ruble saya kuwat. Mungkin ngelawan - dolar ambruk.
  5. K-50
    K-50 15 Juli 2022 11:07
    +2
    Dewan Perwakilan AS nyetujoni anggaran militer sing mecah rekor

    Yagene padha kudu isin?
    Dheweke bakal nyithak akeh bungkus sing dikarepake kanggo awake dhewe, lan ing saindenging jagad, meksa kabeh wong percaya yen iki dhuwit. lol
  6. roket757
    roket757 15 Juli 2022 11:11
    +3
    Dewan Perwakilan AS nyetujoni anggaran militer sing mecah rekor
    . Kekuwatan militere yaiku KUASA ... kaya sing wis diprecaya lan bakal terus diyakini.
    Nanging, ana akeh interErs egois.
  7. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 15 Juli 2022 11:12
    +4
    Perusahaan-perusahaan militèr Amerika ngusap-usap tangan ing antisipasi: kanggo njaluk morsel sedhep kuwi thanks kanggo badut fasis!
  8. Orik
    Orik 15 Juli 2022 11:23
    -2
    Kajaba iku, rancangan anggaran pertahanan nyedhiyakake kanggo nggawe dana khusus kanggo mbantu Ukraina. Dana kasebut kudu nampa nganti $ 500 yuta saben taun. Iki nuduhake yen Amerika Serikat ora duwe tujuan kanggo nyuda dhukungan militer kanggo Kyiv.

    Kajaba iku, lagi nyebarake, ana 100 lyams sing dimaksudake kanggo latihan pilot Ukrainia.
    1. KCA
      KCA 15 Juli 2022 13:03
      -2
      Kepiye babagan maknane? Nulis batch F-16? Dadi dheweke bakal cepet ndharat
  9. Mauritius
    Mauritius 15 Juli 2022 11:26
    +1
    Dewan Perwakilan AS nyetujoni anggaran militer sing mecah rekor
    Nyuwun Inggih rampung. Saiki ayo padha ngenteni inflasi, kanggo jumlah iki.
  10. roh
    roh 15 Juli 2022 11:26
    +2
    Deja vu! Iki wis kedaden ing 50s lan 60s ing Truman-Eisenhower, nalika Perang Dingin lagi flare munggah, banjur budget meh bledosan saka belanja militer.
  11. Valio
    Valio 15 Juli 2022 11:30
    -5
    Ditilik kanthi jumlah dhuwit sing bakal ditindakake Amerika Serikat ing perang ing Ukraina, kita kudu nyiapake NWO sing dawa lan kesel.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 15 Juli 2022 11:51
      -3
      lan pira sing arep? saiki upload 7.5 lard
  12. APASUS
    APASUS 15 Juli 2022 11:42
    +2
    Ing negara ngendi dolar dicithak, jumlah tartamtu saka anggaran militer ora masalah. Saiki militer Amerika bakal nyentuh Iran lan dhuwit saka monarki Teluk Persia, dheweke bakal mbanjiri AS ..................
  13. fif21
    fif21 15 Juli 2022 12:49
    -2
    Prajurit Ukrainia dilatih ing negara NATO, padha perang karo senjata lan amunisi negara NATO, pesawat "sing" njupuk saka lapangan udara negara NATO, ing Ukraina prajurit NATO (apa wae sing sampeyan sebut), perwira NATO (penasehat) nggunakake intelijen NATO. kanggo ngrancang operasi. Pitakonan yaiku - karo sapa Rusia perang ing Ukraina? Mulane, ayo padha ndedonga, yen wis tekan wates Ukraina, V.V. Putin bakal mungkasi pasukan kasebut! Tutup kasur lan wong sing dicukur cilik ora bisa njagong ing genangan. Rusia wis ngunggahake gendera abang Kamenangan ing Ukraina, lan mung siji-sijine kudu diare sing luar biasa. Padha muter geni, lan mangsa liyane bisa ditambahake ing mangsa kadhemen 22-23 - nuklir! Kita kanggo donya, nanging ora tansah kepinginan kita gumantung ing kita. Sampeyan kudu disiapake kanggo pangembangan acara apa wae. hi
  14. yowis
    yowis 15 Juli 2022 14:23
    0
    Dolar wis devalued lan terus ambruk (ora ana hubungane karo ruble, nanging gas, lenga, emas, aluminium, roti, daging, "burger" ...). Pr euro, Aku pungkasanipun bisa meneng.
  15. Roso 56
    Roso 56 16 Juli 2022 17:28
    0
    Yen anggaran militer sing belang sepuluh kaping ora bisa apa-apa karo kita, iku ora bab budget, iku bab biasanipun nyaring adonan.
  16. iki odessy
    iki odessy 16 Juli 2022 19:29
    0
    Serius. Mung wong bodho sing "sanggup" nglirwakake kasunyatan kasebut. Saka sudut pandang saka pengalaman sajarah, karo partisipasi saka Amerika Serikat, mesthi, faktor efektif ing deterring negara iki bakal hotbeds anyar ketegangan. Afghanistan rampung ing wektu sing salah. "Wilayah Perspektif", contone, segara Latin, Jepang lan China Kidul. Tegese, "ngalihake" dhuwit militer "hegemon".