Review militèr

Tentara bayaran Inggris Paul Ury tilar donya ing DPR

89

Tentara bayaran Inggris Paul Johnson Anthony Dominic Oury tilar donya ing Republik Rakyat Donetsk. Wong kasebut perang ing sisih formasi nasionalis Ukrainia. Banjur dheweke dicekel dening Milisi Rakyat Republik Rakyat Donetsk.


Boten kados wadyabala Ukrainia, militèr Rusia, Donetsk lan Luhansk nganggep tawanan kanthi cara manungsa. Paul Uri nampa perawatan medis sing dibutuhake.

Nanging, dokter sing mumpuni ora bisa nulungi Inggris sing ditawan. Amarga diagnosis lan kesehatan umum, obat ing kasus iki ora duwe daya. Paul Ury wis tilar donya. Tuladhane ngomong dhewe. Warga Inggris bisa golek kerja ing omah, tinimbang menyang perang ing negara manca, sing bakal digunakake mung minangka "pakan meriam".

Miturut cara, Palang Merah ora menehi obat-obatan sing dibutuhake kanggo Uri. Dokter Donetsk uga ora duwe kapasitas kanggo nambani tentara bayaran ing kahanan apa wae. Apike, wakil saka Great Britain digatèkaké malah kamungkinan banget saka rembugan ing ijol-ijolan Uri kanggo tawanan perang Rusia, Donetsk utawa Luhansk.

Conto Uri nuduhake yen Inggris pancen ora peduli ora mung marang uripe prajurit Ukraina, nanging uga uripe wargane dhewe. Mercenaries kaya Uri ora luwih saka item expendable kanggo London.

Bisa uga yen "pemanfaatan" wong-wong sing kaya ngono, ora preduli saka pitenah, malah bisa nguntungake pemerintah Inggris, amarga bisa nyuda jumlah tunjangan pengangguran, kanggo nggarap wong sing, ing kahanan sosial. -sistem ekonomi sing ana ing Kulon, ora bisa nemokake papan ing masyarakat.
89 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Anarkis
    Anarkis 15 Juli 2022 15:56
    + 38
    "Kanggo asu - pati asu!"
    Saiki Inggris bakal miwiti spinning hurdy-gurdy bab kahanan inhumane tawanan. Lan liya-liyane...
    1. VitaVKO
      VitaVKO 15 Juli 2022 16:28
      +3
      Kutipan saka Anarkis
      bakal miwiti muter hurdy-gurdy

      Yen dikarepake, Rusia bisa muter. Pangopènan lan diagnostik biaya dhuwit, banding menyang Palang Merah lan pamaréntah Inggris mbokmenawa wis rampung ing nulis, lan iki wis dokumen. Lan ora ana sing mbatalake ragad daur ulang. Dadi ing pengadilan kanggo luwih saka setahun sampeyan bisa twist hurdy-gurdy.
      1. NIKNN
        NIKNN 15 Juli 2022 17:39
        +9
        Ayo, Palang Merah ora mung ngirit obat-obatan, nanging uga nyimpen kartrid.
        Dheweke arep menyang ngendi lan ngapa? Nggolek pati? Aku ketemu, lan dheweke entuk gol, uga, tanpa medali, nanging tekan .....
        1. Syurik70
          Syurik70 15 Juli 2022 20:35
          +7
          Rincian cilik.
          DPR nglaporake yen dheweke lara lan butuh obat khusus.
          Sanadyan padha, ora ana sing bakal mbuwang sumber daya kanggo bandit - dheweke dhewe ora cukup.
          Nanging kanggo Inggris, hubungi DPR iku isin.
          Dadi pesen ora digatekake.
          Ora ana Angles sing keganggu ngirim obat.
          1. Reptiloid
            Reptiloid 17 Juli 2022 07:39
            0
            Quote: Shurik70
            Rincian cilik.
            ДНР сообщало о его болезни, что нужны специфические
            лекарства...

            Вот это непонятно. Если такие специфические, где он думал их брать, когда ехал на фронт в другую страну.Сидел бы у себя дома со своими болячками. Никто ему дефицитпых лекарств доставать не обязан.Укропы его не обеспечили почему-то
            1. Syurik70
              Syurik70 17 Juli 2022 08:27
              +1
              Kutipan saka Reptilian
              где он думал их брать, когда ехал на фронт в другую страну

              Привёз с собой, но не рассчитывал на такое длительное время.
              Adrenalin madat.
              Состояние ухудшилось под влиянием стресса и депрессии.
              Выбирайте любую причину.
              Но лично моё мнение - он вообще не думал. Если бы думал - то с таким здоровьем поискал бы источник адреналина с менее длительным сроком контрактов.
              1. Reptiloid
                Reptiloid 17 Juli 2022 08:55
                0
                Согласен,что он
                ...вообще не думал...

                Бывает, что таким подходит инсулин определённо го качества и фирмы. Поменять без врача специалиста нельзя. Да и с врачом не всегда.
                Хотя, укроп должны были обеспечивать и лекарствами и медицинской бригад ой сопровождения. К ним претензии
        2. 4 ikit
          4 ikit 15 Juli 2022 21:43
          +2
          NIKNN: Nggoleki pati? Aku ketemu, lan wis entuk ...

          Pungkasan biasa. Tanpa getun.
      2. Taimen
        Taimen 15 Juli 2022 17:52
        +1
        Dheweke ora bakal mbengkongake apa-apa. Dheweke bakal nggawe alesan yen dheweke lara, ati sing ringkih, sikile kesel, otak beku, lan liya-liyane. "mitra sing ditresnani" .Lan mung kanggo ngomong, ukara kasebut wis ditindakake, lan ora nganggo lambe, kaya biasane, lan golek alesan.
    2. AVG
      AVG 15 Juli 2022 16:52
      +5
      Kutipan saka Anarkis
      Saiki Inggris bakal miwiti spinning hurdy-gurdy bab kahanan inhuman saka tawanan.

      Kanthi Inggris, uga karo "salib abang", kanggo ngomong mung sawise laporan isi tawanan kita.
      1. Luenkov
        Luenkov 16 Juli 2022 23:44
        0
        Что бы не крутили британцы, мне ровным счётом наплевать. А кому надо оправдываться, пусть это делает не от моего имени.
    3. Seryoga64
      Seryoga64 15 Juli 2022 19:41
      +1
      Kutipan saka Anarkis
      "Kanggo asu - pati asu!"
      Saiki Inggris bakal miwiti spinning hurdy-gurdy bab kahanan inhumane tawanan. Lan liya-liyane...

      U.lairan. Dheweke ora butuh wong
    4. Alf
      Alf 15 Juli 2022 19:53
      +1
      Kutipan saka Anarkis
      Lan liya-liyane...

      MOSCOW, 15 Juli - RIA Novosti. Sekretaris Luar Negeri Inggris Liz Truss nyalahake Rusia amarga matine tentara bayaran Inggris Paul Ury, sing ditawan ing DPR, miturut pratelan sing diterbitake ing situs web pemerintah Inggris.
      "Aku kaget karo kabar babagan sedane buruh bantuan Inggris Paul Ury, sing ana ing tahanan satelit Rusia ing Ukraina. Rusia kudu tanggung jawab penuh babagan iki, "ujare Truss ing dokumen kasebut, tanpa nerangake kenapa Moskow kudu kudu tanggung jawab.

      Proses wis diwiwiti ...
    5. Metallurg_2
      Metallurg_2 15 Juli 2022 20:14
      +1
      Dadi duta kita wis nyatakake prihatin.
    6. duschman80-81
      duschman80-81 16 Juli 2022 15:02
      0
      "Собаке - собачья смерть!" За что Вы так не любите собак ? Наверное в детстве покусали ...
  2. lwxx
    lwxx 15 Juli 2022 15:57
    + 16
    Maxim mati, lan tanduran karo wong. Bumi luwih resik.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 15 Juli 2022 17:59
      +3
      Napa wong diabetes sing gumantung karo insulin nyeret awake dhewe kanggo perang ing negara manca?
      1. Reptiloid
        Reptiloid 17 Juli 2022 07:47
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Napa wong diabetes sing gumantung karo insulin nyeret awake dhewe kanggo perang ing negara manca?

        А это так он понимает равноправие. Почему он не может подохнуть за укродемократию, как другое пушечное мясо?
        Он и затем самоубиться, наверно, но не решался
  3. Pereira
    Pereira 15 Juli 2022 15:57
    + 20
    Seda lan seda. Bisnis soko. Ora pantes diskusi.
    1. Zakirov Damir
      Zakirov Damir 15 Juli 2022 16:30
      +4
      Quote: Pereira
      Seda lan seda. Bisnis soko. Ora pantes diskusi.

      Aku ndhukung. Komentar sampeyan kudu dadi siji-sijine, didhukung kaping pirang-pirang lan ... kabeh babagan topik iki.
      Kabeh komentar liyane, kaya topik kasebut, kosong lan ora ana gunane.
  4. Baloo
    Baloo 15 Juli 2022 15:58
    +4
    Mati lan ... Posisi Palang Merah lan Inggris ora nggumunake. Diabetes sing gumantung karo insulin minangka perkara sing ora sopan, nanging dheweke tiwas amarga komplikasi diabetes dekompensasi amarga kahanan. Sampeyan ngerti carane ing rumah sakit penjara kita para dokter saka Layanan Penjara Federal nanggapi narapidana: iki dudu sanatorium.
    1. tatarin1972
      tatarin1972 15 Juli 2022 16:22
      +3
      Kepiye carane dheweke nglawan diabetes? Hipoglikemia terus-terusan, ing ngendi otak kudu atrofi.
      1. Kesha1980
        Kesha1980 15 Juli 2022 16:30
        +1
        Dheweke uga duwe ati sing ala. Nanging, dheweke dadi "kontraktor swasta" ing Afghanistan suwene 8 taun (tembung sing lucu).
        1. tatarin1972
          tatarin1972 15 Juli 2022 16:40
          +4
          Apa dheweke duwe hemoroid?
          1. Kesha1980
            Kesha1980 15 Juli 2022 16:47
            +4
            Wasir nyusul dheweke wis ana ing DPR kanthi wujud pejuang kita wassat
      2. penembake gunung
        penembake gunung 15 Juli 2022 17:31
        +1
        Kutipan: tatarin1972
        Kepiye carane dheweke nglawan diabetes? Hipoglikemia terus-terusan, ing endi otak kudu atrofi

        Luwih, hyperglycemia, tanpa insulin ... Hypo- iki yen sampeyan abuh karo injeksi lan ora ana wong cedhak. Banjur tagihan kanggo jam ... utawa malah menit ...
        1. tatarin1972
          tatarin1972 15 Juli 2022 17:55
          +2
          Kanthi tenaga fisik sing abot, risiko hipoglikemia dhuwur banget, sampeyan kudu nggawa permen karo sampeyan. Sajrone wektu, rasa nyuda gula dadi surem, sampeyan bisa ngalami koma hipoglikemik, hipoglikemia luwih elek tinimbang hiperglikemia, kanthi kaping pindho sadurunge akibat.
          1. penembake gunung
            penembake gunung 15 Juli 2022 18:37
            +3
            Kutipan: tatarin1972
            Kanthi tenaga fisik sing abot, risiko hipoglikemia dhuwur banget.

            Apa beban sing ana ing panangkaran? Kayane dheweke ngunggahake dosis insulin dhewe supaya ora ngenteni paukuman pati. Yen dheweke diijini nyuntik awake dhewe ...
            1. tatarin1972
              tatarin1972 15 Juli 2022 22:59
              +2
              Familiar karo istilah glycemic swing?
              1. penembake gunung
                penembake gunung 16 Juli 2022 10:21
                +1
                Kutipan: tatarin1972
                Familiar karo istilah glycemic swing?

                Mesthi wae.
        2. Baloo
          Baloo 18 Juli 2022 17:50
          0
          в обоих случаях немного сладкого чая может спасти
      3. Reptiloid
        Reptiloid 17 Juli 2022 07:52
        +1
        Kutipan: tatarin1972
        Как он воевал с диабетом? .....
        Как? Надо отдыхать, правильно питаться, глюкометром измпряить, тонометр также. Кардиаграмму делать, анализы крови сдавать. Так вот и воевал, кто-то всем эти обеспечивал.
        Ora mesthi Nyuwun какой-то .
        1. tatarin1972
          tatarin1972 17 Juli 2022 08:20
          +2
          Согласен, воевать можно с любой болезнью, вопрос в том, как воевать и сколько по времени будешь эффективен, пока не накроет болезнь, просто превратишься в баласт для своего подразделения.
          1. Reptiloid
            Reptiloid 17 Juli 2022 08:38
            0
            .... балласт....

            Мой ответ был с иронией. Ясно, что такое внимание к своему здоровью не обеспечить на фронте Не говоря о том, что людям чаще всего подходит инсулин какой-то определённой фирмы и качества. И подобрать другой инсулин без врача невозможно (информация от близких). И с врачом не всегда. Кто должен обеспечивать все эти условия такому больному ? Не является ли он в этом случае обременением для всех Nyuwun остальных.
    2. isv000
      isv000 15 Juli 2022 16:27
      +1
      Quote: Baloo
      Sampeyan ngerti carane ing rumah sakit penjara kita para dokter saka Layanan Penjara Federal nanggapi narapidana: iki dudu sanatorium.

      Nambani tukang ngebom lampus - carane manungsa!
      1. dmi.pris
        dmi.pris 15 Juli 2022 18:46
        +2
        Dheweke ora dihukum pati. Kasus liyane yaiku "manusiawi" kanggo IWC lan Inggris ngidoni wargane (sanajan sing terakhir bodho) lan wong sing lara.
        1. Komentar wis dibusak.
  5. apoteker
    apoteker 15 Juli 2022 15:58
    +3
    Apa kabar sedih! (ironi)
  6. parusnik
    parusnik 15 Juli 2022 16:00
    + 10
    Tuladhanipun ngandika piyambak.
    Nurani, disiksa. Mbokmenawa.
    1. Pane Kohanku
      Pane Kohanku 15 Juli 2022 17:23
      +1
      Nurani, disiksa. Mbokmenawa.

      Kanggo paraphrase pahlawan "Mimino": "Eh, dear, dheweke duwe kalbu pribadi sing kuwat, dheweke ora bisa mangan!" sedulur
      Paul Johnson Anthony Dominique Ury.

      Tanah karo kotoran babi seger kanggo Pak Paul Johnson Anthony Dominic Ury, Esq. Amin. prajurit
      1. parusnik
        parusnik 15 Juli 2022 17:29
        +4
        Tanah karo kotoran babi seger kanggo Pak Paul Johnson Anthony Dominic Ury, Esq. Amin.

        - Uri, Uri. Sugeng rawuh.(C)
        - Houston, kita duwe masalah (s)
    2. dmi.pris
      dmi.pris 15 Juli 2022 18:49
      +2
      Hm.
  7. sabakina
    sabakina 15 Juli 2022 16:01
    +8
    "Sajrone pemeriksaan medis pisanan, Paul Ury didiagnosa nandhang sawetara penyakit kronis. Kalebu diabetes sing gumantung karo insulin, karusakan ing sistem pernapasan, ginjel lan sawetara penyakit sistem kardiovaskular,

    Kanthi lara kaya ngono, sampeyan kudu mikir babagan ngomong karo Gusti Allah, lan ora njupuk cockroaches saka pepeteng ...
    1. KCA
      KCA 15 Juli 2022 16:05
      +8
      Kepiye carane sampeyan ora ngelingi ukara saka guyon - dadi ing ngendi sampeyan nikah karo tangan sing lara
  8. Arsip Vasya
    Arsip Vasya 15 Juli 2022 16:05
    +4
    Dheweke ora nyimpen ... Lan carane nglakokake saiki ?! recourse
    Sampeyan kudu ngethok sirah luwih cepet, yen ora bakal mati rasa - sampeyan ora bisa ngilangi kanthi siji jotosan, sampeyan kudu tinker, lan bakal ala. opo
  9. tTshka
    tTshka 15 Juli 2022 16:08
    +2
    Ya, aku mikir yen duka kanggo negara ora kudu diumumake ...
  10. Nexcom
    Nexcom 15 Juli 2022 16:09
    +4
    Siji liyane "angsa" kurang.
    Sampeyan ora kudu nglampahi amunisi lan njupuk dosa saben nyawa.
    1. dedusik
      dedusik 15 Juli 2022 17:00
      +1
      Ora nalika dheweke mati, biasane angsa disembelih ing wulan November aran
  11. Truthmaker
    Truthmaker 15 Juli 2022 16:11
    +2
    Dheweke ora urip kanggo ndeleng sidhang lan gantungan ... Inggih, tho ...
    Asu - asu mati!
  12. Babermetis
    Babermetis 15 Juli 2022 16:13
    +2
    Panggunaan individu sing ora nguntungake masyarakat
    1. Egoza
      Egoza 15 Juli 2022 16:31
      +1
      Kutipan: Babermetis
      Panggunaan individu sing ora nguntungake masyarakat

      Nanging dheweke bakal bisa bengok-bengok babagan perawatan ora manusiawi dening Federasi Rusia.
  13. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 15 Juli 2022 16:16
    0
    Aku kepengin weruh yen sanak-sedulure bakal njupuk mayit? ... opo Utawa bakal dikubur nang endi wae ing TPA.
    1. keju580
      keju580 15 Juli 2022 22:05
      0
      ing ngendi benang ana ing sangisore tumpukan sampah - ana papan sing duwe ventilasi sing apik
  14. roket757
    roket757 15 Juli 2022 16:25
    +1
    Bisa uga "pemanfaatan" wong-wong sing kaya ngono kuwi, ora preduli babagan pitenah, malah bisa migunani kanggo pamrentah Inggris,
    . Lan sapa sing butuh omah kaya ngono?
  15. kenig1
    kenig1 15 Juli 2022 16:26
    +3
    Elektronik nemokake tombol Uri.
  16. Cowbra
    Cowbra 15 Juli 2022 16:31
    +4
    Uri mung palsu. Lan palsu ora bisa digunakake kanggo dangu. Punika asli Uri:
  17. trafllot1832
    trafllot1832 15 Juli 2022 16:38
    +2
    Temenan, dheweke dudu wong militer sadurunge Ukraina, dheweke nulis kontraktor sipil ing Afghanistan.

    1. Komentar wis dibusak.
  18. Nafanya saka sofa
    Nafanya saka sofa 15 Juli 2022 16:50
    +3
    Mikroba ing mburi sirah? bumi kaca...
  19. Carlos Hall
    Carlos Hall 15 Juli 2022 17:36
    +1
    Padha tiba kaya mabur
  20. penyu
    penyu 15 Juli 2022 18:00
    +7
    Media Inggris:
  21. hohol95
    hohol95 15 Juli 2022 18:07
    0
    A diabetes karo tahap pungkasan onkologi tindak perang?
    Utawa dheweke lara cacing pita?
    Ngumumke DIAGNOSIS !!!
    1. Cowbra
      Cowbra 15 Juli 2022 18:18
      +2
      Kutipan saka hohol95
      Ngumumke DIAGNOSIS!

      Maidan saka otak
      1. hohol95
        hohol95 15 Juli 2022 18:26
        0
        Bulan Sabit Merah lan Palang Merah ORA duwe obat kanggo lara "beda" iki!
        Lan penulis KKiKP "badai salju karo roti" fitnah!
  22. Roso 56
    Roso 56 15 Juli 2022 18:13
    0
    Inggih, kanggo neraka karo wong, iku bakal dadi wong getun. Padha kudu numpes kaya asu gendheng.
  23. Altman
    Altman 15 Juli 2022 18:15
    0
    Cukup, dheweke lunga menyang perang lan pisah saka negara, ora ana jaminan sosial ing Inggris ing kasus iki, seda, lan bakal begja yen randha njupuk lan mbayar kabeh. Iki logika prasaja. am
  24. penyu
    penyu 15 Juli 2022 18:17
    +2
    Kesehatan kanggo almarhum!
  25. yowis
    yowis 15 Juli 2022 18:22
    0
    Dheweke tilar donya ing amben ing DPR nalika umure ... taun.
    Saking murka.
  26. faterdom
    faterdom 15 Juli 2022 18:42
    0
    Dheweke minangka bajingan Inggris biasa, iki Urry.
    Aku mati ing panangkaran, kaya aku ngimpi.
    Nanging ing perjuangan Inggris kanggo kursi, iki Piece saka taek marang tracer lisa kudu dibuwang lan inflated luar biasa, carane bisa Mentri Luar Negeri ngirim obat, utawa malah narik metu warga lara "karo Inggris kiwa." Inggih, saora-orane njaluk bali, dadi kayane ora kaya ngono - kita krungu babagan iki kanggo pisanan, muga-muga ora dadi sing pungkasan.
  27. AwaZ
    AwaZ 15 Juli 2022 18:57
    +2
    Akhire aku ora ngerti kenapa mayit iki dadi perhatian banget? Apa sampeyan pengin dilat ratu? Sampeyan bakal kelingan carane akeh prajurit kita tiwas ing Khokhlyat panangkaran ...
  28. OlesyaiLesya
    OlesyaiLesya 15 Juli 2022 19:01
    +1
    Dheweke nesu nganti mati amarga wedi.
  29. Sergey3
    Sergey3 15 Juli 2022 19:16
    0
    Minus siji asu rabid.
    Ingkang utama saiki ora menehi mayit, nanging kanggo ngobong lan nyebar ing angin, yen ora, wong-wong sing dicukur cilik duwe lagu favorit babagan wong anyar, wis suwe ora nyanyi.
  30. Vladimir61
    Vladimir61 15 Juli 2022 19:34
    0
    Mati... Mati!
  31. Juragan
    Juragan 15 Juli 2022 19:40
    +2
    nanging liyane anneals mercenary Inggris
    1. isv000
      isv000 15 Juli 2022 21:59
      +1
      Sijine lagu lan tari gamelan saka wong-wong mau, lan supaya padha tur ing ngarepe kedutaan cilik lan belang!
    2. Roman Efremov
      Roman Efremov 15 Juli 2022 22:39
      +1
      Lan aku ora seneng yen wong iki dipeksa nyanyi lagu kabangsan kita, lan malah nganggo mug lan logat sing nggegirisi. Lagu kabangsan kudu ditembangake kanthi sukarela, kanthi bungah lan kanthi sorotan!
      1. Jager
        Jager 17 Juli 2022 10:33
        0
        Слух у него есть, выучил хорошо. Жаль, что не ту сторону выбрал. А теперь - не жаль.
        1. Roman Efremov
          Roman Efremov 17 Juli 2022 13:17
          0
          Этот, который на видео, жив пока. Похудел, правда - раньше мордастый был. Умер второй, который постарше - смотрелся на фото он неважно, очевидно, были проблемы со здоровьем. Не выдержал.
  32. Skela
    Skela 15 Juli 2022 20:13
    0
    Seda lan seda. Bisnis soko. Ora pantes dirembug


    Aku setuju. Ora kasus kanggo ketegangan lan ngrembug.
  33. Skela
    Skela 15 Juli 2022 20:21
    0
    Ing sampeyan, uncalan adoh! Njupuk lan mati ing tengah-tengah kesehatan lengkap!
  34. yuta
    yuta 15 Juli 2022 20:29
    0
    Wis kesusu
    Sekretaris Luar Negeri Inggris Liz Truss nuduh Rusia babagan matine tentara bayaran Inggris Paul Ury, sing, miturut pendapate, tumindak minangka buruh kamanungsan lan ditawan ing Republik Rakyat Donetsk (DPR). Iki nyatakake ing pratelan sing diterbitake ing situs web pamrentah negara kasebut.

    Buruh kamanungsan! Delengen piye, bajingan!
  35. keburator
    keburator 15 Juli 2022 20:51
    0
    Banget! Bajingan iki ana ing dalan!
  36. Sovetskiy
    Sovetskiy 15 Juli 2022 21:47
    +2
    .... "Pemanfaatan" saka wong-wong sing kaya mengkono, ora ketompo carane nyenyamah, malah migunani kanggo pamaréntah Inggris, amarga bisa nyuda jumlah tunjangan pengangguran, kanggo makaryakke wong sing, ing kahanan sosial. -sistem ekonomi sing ana ing Kulon, ora bisa nemokake papan ing masyarakat....

    Lan sapa sing nulis? belay
    Aku pengin njlentrehake kepiye sistem sosio-ekonomi sing ana ing Federasi Rusia dhasar beda karo sistem sosio-ekonomi Kulon yen kabeh "institusi" disalin lan dileksanakake marang kita, miturut model Barat sing paling "frostbitten".
    Murni geografis? ngguyu
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 16 Juli 2022 03:17
      +2
      Kutipan saka Sovetsky
      Lan sapa sing nulis?

      Penulis kayane duwe pikiran gedhe.
      Dadi gedhe sing
      warga Inggris bisa golek kerja ing omah, lan ora menyang perang ing negara manca, ngendi padha bakal digunakake mung minangka "meriem fodder."
      и
      Sampeyan bisa uga yen "pemanfaatan" saka wong-wong kuwi, ora ketompo carane pitenah bisa muni, malah ono gunane kanggo pamaréntah Inggris, amarga ngijini sampeyan kanggo ngurangi jumlah tunjangan pengangguran, kanggo njupuk. wong sing, ing kahanan sistem sosial-ekonomi sing ana ing Kulon, ora bisa nemokake panggonan ing masyarakat.
      iku ora malah intersect. hi
  37. isv000
    isv000 15 Juli 2022 21:54
    +1
    Nanging dheweke mati ing ambene ... Sanadyan ing bunk ...
    1. Luenkov
      Luenkov 16 Juli 2022 01:02
      +1
      apa dheweke pantes?
  38. Luenkov
    Luenkov 16 Juli 2022 01:02
    +1
    Dadi "tahanan" utawa "mercenary"? Ing kasus sing sepisanan, perlu kanggo nambani ... Lan ing kaloro, kanthi biaya, kaya sing ditindakake simbahku., - Veteran Perang Dunia II. Lan mambu kurang lan alangan.
  39. ISKANDER_61
    ISKANDER_61 16 Juli 2022 04:36
    +1
    Bumi kaca kanggo dheweke.
    Ora ana sing nyeluk dheweke ing kene.
  40. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 16 Juli 2022 09:35
    0
    Tentara bayaran Inggris Paul Johnson Anthony Dominic Oury tilar donya ing Republik Rakyat Donetsk.
    Iku amarga bajingan isih nemokake cara kanggo nyegah pengadilan sing adil lan paukuman pati.
  41. Alexandr2637
    Alexandr2637 16 Juli 2022 10:38
    0
    Ora mati, nanging mati, asu!
  42. Moneron
    Moneron 16 Juli 2022 23:43
    0
    что писАть, комментировать о пленном?. ну помер, помер....не били? есть давали? претензий по этому поводу нет?...тогда пошли все на х...! а был больным с детства. педерастом или англичанином - это его проблемы...были. нехер лезть туда , куда ребёнок пальцы не суёт.