Review militèr

Serangkaian serangan rudal ditindakake ing fasilitas militer ing Odessa, Nikolaev, Kramatorsk

46

Ana laporan yen pungkasan wengi demilitarisasi Ukraina utamane aktif. Saliyane seri serangan marang target ing Dnepropetrovsk (Dnepr), serangan digawe ing target militèr ing wilayah Mykolaiv lan Odessa. Uga nglaporake babagan kerja kanggo nyuda kegiatan mungsuh ing garis Seversk-Artemovsk (Bakhmut), uga Slavyansk-Kramatorsk.


rudal Cruise numpes sawetara hangars karo amunisi lan gaman ing Odessa. Dilaporake manawa gudang wis dibubarake, ing sawetara minggu kepungkur Angkatan Bersenjata Ukraina ngimpor rudal anti-kapal sing diwenehake dening negara-negara NATO. Dampak kasebut nyebabake jeblugan amunisi lan geni sing ora bisa dikendhaleni nganti pirang-pirang jam.



Paling ora rolas rudal jelajah, kalebu Kaliber, tekan target ing Nikolaev. Ing kana, miturut sawetara laporan, panggonan penyebaran tentara bayaran Ukrainia lan tentara bayaran asing, sing, miturut rencana rezim Kyiv lan sponsor manca, mesthine ngluncurake "counteroffensive" ing arah Kherson. Sawetara klompok militer Ukraina, kalebu wong-wong sing bubar bali menyang Ukraina sawise dilatih dening instruktur NATO, wis dadi kerugian sing ora bisa dipulihake kanggo rezim Kyiv.

Sawetara fasilitas kanthi konsentrasi personel militer Ukraina ing wilayah Konstantinovka lan Kramatorsk dirusak. Detonasi sawise serangan sing ditindakake dening pasukan kita nuduhake manawa sawetara hit nyerang papan-papan ing ngendi peralatan militer lan amunisi disimpen ing kana.
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 16 Juli 2022 08:41
    + 17
    Miturut kasunyatan manawa reruntuhan kasebut ana ing sisih kidul, target sabanjure sawise pembebasan Donbass bakal dadi arah kidul.
    1. Paladin
      Paladin 16 Juli 2022 08:46
      +8
      target sabanjuré sawise mardika Donbass bakal arah kidul.

      Ssst, kok kesel banget ya?)))))))))
    2. Volodin
      Volodin 16 Juli 2022 08:46
      +9
      Kutipan saka: dmi.pris
      Miturut kasunyatan manawa reruntuhan kasebut ana ing sisih kidul, target sabanjure sawise pembebasan Donbass bakal dadi arah kidul.

      Mungkin ngono. Nanging lagi nggebug obyek ora mung ing sisih kidul 404. Mung saiki iku Vinnitsa
      1. angkot 11
        angkot 11 16 Juli 2022 09:01
        + 17
        Inggih, ana luwih kamungkinan jotosan kanggo syaraf amers. Lan menehi kritik dening asil, banget dingerteni. Sawise kabeh, sawise iki Departemen Luar Negeri wiwit menehi instruksi kanggo nurunake wargane saka 404. Lan langsung ing ngarepe, Zakharova, atas jenenge Kementerian Luar Negeri, kanthi terang-terangan nyatakake yen Amerika ngarahake lan ngontrol Himars. Iku angel diarani kebetulan)
        1. GNM
          GNM 16 Juli 2022 09:56
          0
          Kutipan saka carstorm 11
          Inggih, ana luwih kamungkinan jotosan kanggo syaraf amers. Lan menehi kritik dening asil, banget dingerteni. Sawise kabeh, sawise iki Departemen Luar Negeri wiwit menehi instruksi kanggo nurunake wargane saka 404. Lan langsung ing ngarepe, Zakharova, atas jenenge Kementerian Luar Negeri, kanthi terang-terangan nyatakake yen Amerika ngarahake lan ngontrol Himars. Iku angel diarani kebetulan)

          Aku uga mikir iku respon elegan kanggo Kakhovka lan Lugansk. Ngomong-ngomong, nalika ora ana upaya sing kaya ngono, pah-pah!
          1. angkot 11
            angkot 11 16 Juli 2022 10:10
            +7
            bakal. Nanging dina iki, Shoigu menehi instruksi kanggo nambah aksi kelompok ing kabeh wilayah operasional ing Ukraina supaya ora kalebu kamungkinan saka rezim Kyiv kanggo miwiti serangan roket lan artileri massive ing infrastruktur sipil lan residents saka Donbass lan wilayah liyane. Lan iki tegese saliyane titik, republik saiki bakal diwenehi langkah liyane. Mesthi, isih ana penerbangan. Nanging menang wis rampung.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 16 Juli 2022 08:48
      + 10
      Kutipan saka: dmi.pris
      Miturut kasunyatan manawa reruntuhan kasebut ana ing sisih kidul, target sabanjure sawise pembebasan Donbass yaiku arah kidul.

      Nikolaev, Odessa, Izmail - paling kamungkinan, malah kanggo kita ing kursi, iki bisa katon.
    4. recon
      recon 16 Juli 2022 08:48
      +4
      Iki luwih saka ketok.
    5. angkot 11
      angkot 11 16 Juli 2022 08:53
      +8
      Dadi Kharkiv dadi ngipi elek saben wengi.
    6. pandhu arah777
      pandhu arah777 16 Juli 2022 09:24
      +3
      Iki supaya dheweke ora kudu ngomong babagan pendhudhukan Ukraina Kidul ing pikirane.
    7. Sandor Clegane
      Sandor Clegane 16 Juli 2022 09:27
      + 12
      Kutipan saka: dmi.pris
      target sabanjuré sawise mardika Donbass bakal arah kidul.

      ayo miwiti mbebasake Donbass kanthi lengkap!!!! Ya, lan saka tapel wates wilayah Kursk Belgorod lan Bryansk kudu dipindhah !!! lan supaya acara sabanjuré dadi surprise
    8. Alex Kron
      Alex Kron 16 Juli 2022 10:54
      -2
      sampeyan ahli strategi. Nyatakake sing jelas. Ora bakal mikir tanpa sampeyan.
    9. Osiris
      Osiris 18 Juli 2022 20:30
      0
      Iki tanpa syarat - pembebasan Kidul Ukraina minangka titik utama kabeh operasi operasi khusus Angkatan Bersenjata RF. Iki bakal nutup kabeh pelabuhan kanggo kapal NATO mlebu, nambah wates segara ing Segara Ireng, aman Crimea lan wilayah Kherson saka shelling dening Angkatan Bersenjata Ukraina lan bali tanah Rusia asli kanggo Rusia ...
  2. Paladin
    Paladin 16 Juli 2022 08:45
    +9
    Wengi ora muspra, nanging kanggo sawetara gelisah. Inggih rampung.
  3. Irit
    Irit 16 Juli 2022 08:47
    +4
    Kapan lucinda saiki lol ngumumake serangan balik ing posisi kita? lol Mung, supaya menehi data sing tepat, saka ngendi lan menyang ngendi, supaya ora mbuwang misil ekstra wassat
  4. Romario_Argo
    Romario_Argo 16 Juli 2022 08:47
    +6
    sing apa Dots-U urip-pembunuh
    Kaliber lan Iskander larang
    simbol "V" lan "Z" kita nggunakake
    1. KCA
      KCA 16 Juli 2022 08:51
      -1
      Saka ngendi asale Tochki-U ing Angkatan Bersenjata RF? Ditulis ing wektu sing suwe
      1. angkot 11
        angkot 11 16 Juli 2022 08:54
        + 18
        Iki ngelawan saka Himars. Solusi sing paling gampang lan paling cerdas. Menehi republik lengen dawa. Dibusak saka panyimpenan lan padha ngalahake kaya bedhil mesin.
        1. gansales
          gansales 16 Juli 2022 09:44
          0
          Kutipan saka carstorm 11
          Ana laporan yen pungkasan wengi demilitarisasi Ukraina utamane aktif.

          Aku setuju..! Tahap kapindho operasi "Wrath" bakal rampung.
          1. 30 ing
            30 ing 16 Juli 2022 10:23
            +6
            Aku pracaya menawa tawar menawar ing kasus iki ora cocog! ngguyu kaya iki!
            1. gansales
              gansales 16 Juli 2022 12:41
              -2
              Kutipan: 30 vis
              Aku pracaya menawa tawar menawar ing kasus iki ora cocog! ngguyu kaya iki!

              Mirip Yuri hi
              Departemen Luar Negeri karo Ukronat lan Zelensky tumindak kaya saiki

              Kabeh sedhih banget .. kneading diwiwiti lan kuat banget
              Padha njupuk parabellum!!!!
              1. tikhonov66
                tikhonov66 19 Juli 2022 12:38
                +1
                Sanajan dheweke njupuk "parabellum" - ora bakal mbantu maneh ... dipotong ...
      2. Romario_Argo
        Romario_Argo 16 Juli 2022 08:57
        + 10
        saka pangkalan panyimpenan iki minangka kategori 1 lan 2, - nguripake lan pindhah
        12 brigade dilengkapi maneh ing Iskander - 250 peluncur lan TZM otrk Tochka-U
        lan luwih saka 2000 misil
        1. KCA
          KCA 16 Juli 2022 09:06
          +4
          Piye wae aku ora kejawab yen LDNR NM isih gelut, dheweke duwe akeh barang sing isih ana ing gudang saka dibuwang ing Federasi Rusia.
          1. angkot 11
            angkot 11 16 Juli 2022 09:09
            0
            Lan pira maneh sing bisa katon)))
      3. dmi.pris
        dmi.pris 16 Juli 2022 09:11
        +8
        Kanthi wedi apa?
      4. PPD
        PPD 16 Juli 2022 10:37
        +2
        Kok suwe banget?
        Ing 2019, yen memori digunakake.
        Lan ora ditulis mati, nanging dibusak saka layanan. Ana bagean ing panyimpenan sing ora diwenehake.
      5. Viktor Pigalov
        Viktor Pigalov 16 Juli 2022 12:14
        +1
        Ora let suwe, sing "decommissioned" dipasrahake menyang LDNR. Informasi sing akurat!
      6. AleksUkr
        AleksUkr 16 Juli 2022 14:03
        +1
        Padha ing cadangan lan nenggo ing wings. Lan dheweke teka.
    2. Ded60
      Ded60 16 Juli 2022 12:26
      0
      Ngendi sampeyan entuk ide yen iki Point-U? Contone, bisa 1L268 "Credo-1S"
  5. apoteker
    apoteker 16 Juli 2022 08:49
    +4
    Inggih, karya gedhe! Katon yen serangan Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kherson sepisan maneh ora kedadeyan. Gubernur Nikolaev nyuwek rambut pungkasan.
  6. v1tz
    v1tz 16 Juli 2022 08:50
    +3
    Kidul kudu diganggu 100%, nanging menarik - bisa VKS nglacak nyebrang iki ing wates kulon?
    1. Sergey Konovalov_2
      Sergey Konovalov_2 16 Juli 2022 10:35
      +1
      Sawise kita wis sarujuk ing ekspor gandum, kita kudu njupuk ing kontrol kita.
  7. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 16 Juli 2022 08:51
    +2
    Kutipan saka: dmi.pris
    Miturut kasunyatan manawa reruntuhan kasebut ana ing sisih kidul, target sabanjure sawise pembebasan Donbass bakal dadi arah kidul.
    Lan mungkin tujuane yaiku Kiev. Ing sisih kidul, saiki rencana kanggo "counteroffensive" saka Angkatan Bersenjata Ukraina bakal dilanggar, banjur bakal maju.
    Minangka pilihan. Sanajan aku bisa setuju karo ramalan sampeyan, amarga nglereni ukrov saka Segara Ireng bakal dadi pilihan sing apik.
    Ayo katon ing pilihan saka printah.
  8. segara
    segara 16 Juli 2022 08:55
    +2
    Dadi kabeh apik, kabeh mlaku miturut rencana? We methodically liquidate Ukronatists lan geng mercenary. Inexorably lan pesti, kaya tank meksa nindakake perkara! hi
  9. Serafim
    Serafim 16 Juli 2022 08:56
    +4
    Kutipan saka KCA
    Saka ngendi asale Tochki-U ing Angkatan Bersenjata RF? Ditulis ing wektu sing suwe

    Kanggo nulis apa sing "ditulis", Saiki lagi dibuwang. Apa gunane sing ilang?
  10. iki odessy
    iki odessy 16 Juli 2022 08:56
    +2
    dening kumelun - ora amunisi, bahan bakar burns metu, bahan bakar ing Bugaevka
  11. rotmistr60
    rotmistr60 16 Juli 2022 10:05
    +3
    gudang ing ngendi, sajrone sawetara minggu kepungkur, Angkatan Bersenjata Ukraina ngimpor rudal anti-kapal sing diwenehake dening negara-negara NATO, wis dibubarake.
    Hebat, apa maneh sing bisa sampeyan ucapake. Rombongan Ze lan "patriot" pinned pangarep-arep kuwi ing pluru iki, ngimpi numpes Armada Segara Ireng karo bantuan sing, lan kene maneh iku ala.
  12. lomograf
    lomograf 16 Juli 2022 10:17
    0
    Iku bakal becik kanggo nambah.
    Ora ketompo carane menehi wong, iku ora bakal cukup.
  13. Alex Kron
    Alex Kron 16 Juli 2022 10:51
    0
    disapih. Dijogo!
  14. crisoff
    crisoff 16 Juli 2022 11:16
    0
    nyedhaki banderlog blizhzhzhzheeeeee Great Kaa tindak mburu
  15. viltor
    viltor 16 Juli 2022 11:21
    +1
    Banget! Tanpa alon-alon, gouging kabeh sing obah ing APU!
  16. Carlos Hall
    Carlos Hall 16 Juli 2022 12:34
    +1
    Kampanye pamboman iku wigati lan kudu digiat sabisane.
  17. ComVzvoda_ST
    ComVzvoda_ST 16 Juli 2022 14:11
    0
    Seneng krungu nglirik nanging ayo kang nelpon kabeh kanthi jeneng sing tepat, ora Ukraina, nanging Outskirts
  18. Cottondraton
    Cottondraton 16 Juli 2022 18:43
    0
    Nang endi wae ana video dina iki, karo span soko hipersonik, bisa keris
  19. arbitr459gmail.com
    arbitr459gmail.com 17 Juli 2022 21:53
    0
    Ukraina saiki dadi panggonan kanggo pembuangan senjata NATO prajurit