Review militèr

Senator AS nentang diakoni negara-negara tilas USSR menyang NATO

27

Senator AS Rand Paul, sing ing Mei taun iki diblokir $40 milyar ing sepindah kanggo Ukraina (mengko isih disetujoni), teka karo liyane "anti-Ukraina" inisiatif. Republikan njaluk NATO supaya ora nampa negara maneh saka ruang pasca-Soviet.


Ing artikel kanggo Konservatif Amerika, Paul nandheske sing anggota saka aliansi, nalika ngrembug expansion, kudu ninggalake idea kanggo nampa negara sing sadurunge dadi bagéan saka USSR menyang blok. Miturut dheweke, tumindak NATO wis provokasi Presiden Rusia Vladimir Putin.

Kontradiksi sing luwih gedhe, miturut senator, mesthi bakal nyebabake perang antarane Rusia lan Kulon. Paul nandheske yen ora kudu nuklir. Ing wektu sing padha, AS ora kudu yakin yen konflik kasebut bakal "pancing" mung Eropa.

Elinga yen ing wayahe anggota saka North Atlantic Alliance telung mantan republik USSR: Estonia, Lithuania lan Latvia. Mengko, dhiskusi nguripake menyang kemungkinan diakoni Georgia lan Ukraina menyang aliansi.

Nyatane, prospek anggota blok sing katon langsung ing tapel wates kita sing dadi "garis abang" sawise Presiden Vladimir Putin nuntut panjaluk kanggo netepi langkah-langkah keamanan strategis ing Desember 2021. Sing terakhir kalebu penolakan NATO kanggo nampa Ukraina lan Georgia dadi anggota, uga penarikan senjata aliansi menyang garis sing diadegake dening perjanjian 1997.

Wigati dicathet yen Amerika Serikat lan anggota aliansi liyane ora nggatekake usulan-usulan Presiden Rusia. Akibaté, ancaman ekspansi blok menyang tapel wates kita sing dadi salah sawijining alasan kanggo wiwitan NWO Rusia ing Ukraina.

Babagan Rand Paul, ing artikel dheweke nulis yen dheweke nentang gabung karo NATO lan Swedia karo Finlandia. Nanging, dheweke ngganti posisi "netral" ing hubungane karo operasi khusus Rusia ing Ukraina.
Foto sing digunakake:
pixabay.com
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nexcom
    Nexcom 16 Juli 2022 09:53
    +3
    Apa pancene wis wiwit teka?
    1. Svarog
      Svarog 16 Juli 2022 09:56
      +9
      Kutipan saka Nexcom
      Apa pancene wis wiwit teka?

      Wis tekan sawetara wae..nanging kawicaksanane partai tetep ora owah.. nyatane ora duwe pilihan, embuh nggolek sumber daya negara liya, ngrampok populasi.. utawa slamet krisis kapitalisme liyane.. biyen. metu saka iku liwat perang global, saiki padha wedi ing atine senjata nuklir .. nanging malah bakal ana pandemics massive, akeh konflik lokal lan neraka liyane ..
      1. alexy sidaikin
        alexy sidaikin 16 Juli 2022 10:15
        +3
        Perang Donya II lan Perang Donya II nggegirisi Amerika kanthi bener-bener ngrampok Eropa ... saiki ora ana sing ngrampok. Lan mulane ora ana gunane kanggo miwiti perang gedhe. Kabeh kekacoan iki mung nyoba kanggo weakened saingan, nanging wiwit ora ana politikus kuwat lan pinter ing Kulon, padha tiba ing sworo cangkem dhewe, lan aku ora pengin ngakoni lan mundur. Ora, sawetara wong entuk bathi saka perang, nanging iki dudu negara.
    2. gansales
      gansales 16 Juli 2022 09:58
      +6
      Kutipan saka Nexcom
      Apa pancene wis wiwit teka?

      Ora, paling kamungkinan, padha mung ora bisa nindakake apa-apa marang Rusia kanggo nggawe koalisi donya .. Padha nyoba kanggo nyimpen pasuryan!
      Dheweke bakal nggabungake Ukraina rauh, nanging kaya Georgia ..
      Rusia mbuwang kabeh perjanjian Jesuit ing Kulon, sing ngikat tangan kita lan mung ngrampok kita .. Dadi sing paling menarik durung teka!
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 16 Juli 2022 10:09
        +4
        ora bisa nggawe koalisi nglawan Rusia

        Negara Baltik NATO isih dadi auknitsa
        Ana politikus ora langgeng wis ing Miami padha arep pensiun
        Ora ana gas lan kanggo 55 rubel. kubus., cahya larang 50 rubel. kw,
        meh ora transit
        ora produksi
        Kurangé populasi ekonomi rampung ing kabeh ing kabeh wilayah
        setengah saka populasi ing luar negeri ing pangentukan kanggo pennies
        "abang" bakal teka rauh, kabeh bakal kaya ing Federasi Rusia kanggo 5 rubel meter kubik lan kilowatt, pembayaran, keuntungan
        lan Balts bakal seneng ing siji tembung
        1. Harop
          Harop 16 Juli 2022 10:55
          0
          Aku ngomong karo wong Latvia taun iku, dheweke kandha yen dheweke duwe kebebasan! ngguyu
        2. gansales
          gansales 16 Juli 2022 13:09
          0
          Kutipan saka: Romario_Argo
          ora bisa nggawe koalisi nglawan Rusia

          Negara Baltik NATO isih dadi auknitsa
          Ana politikus ora langgeng wis ing Miami padha arep pensiun
          Ora ana gas lan kanggo 55 rubel. kubus., cahya larang 50 rubel. kw,
          meh ora transit
          ora produksi
          Kurangé populasi ekonomi rampung ing kabeh ing kabeh wilayah
          setengah saka populasi ing luar negeri ing pangentukan kanggo pennies
          "abang" bakal teka rauh, kabeh bakal kaya ing Federasi Rusia kanggo 5 rubel meter kubik lan kilowatt, pembayaran, keuntungan
          lan Balts bakal seneng ing siji tembung

          Ing kana, wis ana ing negara Baltik, siji pamaréntahan Russophobic tetep "non-warga" ..
          "Warga" kabeh padha mlayu ngresiki WC.. Wes lungguhan ngenteni !!!! nglirik
      2. alexy sidaikin
        alexy sidaikin 16 Juli 2022 10:17
        +3
        Mung senator saka "isolationists", karo tekane saka Trump, padha maneh wungu sirahe, sanajan misale jek kaya ing abad kaping 20 padha nemen dipencet mudhun lan prakteke ngilangi.
      3. Reptiloid
        Reptiloid 16 Juli 2022 10:30
        +2
        Luwih akeh negara pengin gabung karo BRICS lan pernyataan. Mesthi, BRICS dudu aliansi militer. Nanging posisi negara-negara kasebut katon kanthi jelas. ora setuju karo AS.
        sedulur Saudis, Turkey, Argentina, Iran ..... jenis.
  2. Plate
    Plate 16 Juli 2022 09:55
    +3
    Oh, isih ana senator sing cukup. Lha, mugo-mugo sak wise pemilihan kongres tambah akeh. Kajaba para aktor milih dhewe maneh nglirik
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Juli 2022 10:19
      0
      Quote: piring
      Oh, isih ana senator sing cukup. Lha, mugo-mugo sak wise pemilihan kongres tambah akeh. Kajaba para aktor milih dhewe maneh nglirik

      Utawa, kaya ing abad kaping 20, dheweke mung ora diilangi. Secara harfiah lan kiasan ...
  3. GNM
    GNM 16 Juli 2022 10:02
    +5
    Sing bener, apa bedane, akeh wong sing wedi karo Rusia bebarengan.

  4. Paladin
    Paladin 16 Juli 2022 10:05
    +1
    dheweke .... dadi mungsuh gabung karo NATO lan Swedia karo Finlandia. Nanging, dheweke ngganti posisi dadi "netral"

    Dheweke nentang, nanging mengko netralake, ora preduli kepiye kedadeyan ing feeder)))
    Ya, mung karakter ing "novel" Langkah maju, rong langkah mundur saka grup Martov.)
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Juli 2022 10:23
      0
      Kutipan saka Paladin.
      dheweke .... dadi mungsuh gabung karo NATO lan Swedia karo Finlandia. Nanging, dheweke ngganti posisi dadi "netral"

      Dheweke nentang, nanging mengko netralake, ora preduli kepiye kedadeyan ing feeder)))
      Ya, mung karakter ing "novel" Langkah maju, rong langkah mundur saka grup Martov.)

      Dheweke mung ngeling-eling apa sing kedadeyan karo "isolasi" ing abad kaping 20 ... mula dheweke ngati-ati.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 16 Juli 2022 10:08
    +5
    Ora ana senator sing nyukupi ing kana! Apa kecukupan Republikan iki? Amerika ndhuwur kabeh, nanging iki ora njamin yen sampeyan ora bisa ngadhepi! Iku bakal luwih elek kanggo kita, miturut skenario, dheweke bakal dadi pisanan nguwuh ing Rusia. Aku mung pengin ngutip omongane wong India sing apik. Kabeh politisi ing AS egois, kabeh kanggo kabecikan Amerika, lan paling ora suket ora tuwuh ing kana. Cukup kanggo nggoleki biji-bijian sing cukup ing tembung-tembunge. Kekuwatan lan mung kekuatan kanggo nguatake bebener kita.
    1. Paladin
      Paladin 16 Juli 2022 10:37
      0
      Kabeh politik, ekonomi, lan struktur Amerika Serikat diterangake kanthi singkat - Ora ana pribadi, mung bisnis. Yen kanggo bathi iku perlu kanggo ngambung wong ing bokong, padha bakal nindakake, yen padha Cut tenggorokan, padha bakal Cut (yen bisa). Lan marang wong-wong mau carane akeh padha tresna sampeyan.
      Siji-sijine perkara sing ora cocog karo kerangka iki lan nyebabake disonansi kognitif ing otak lan histeria yaiku kedadeyan saiki, nalika wong sing wiwit dipotong ora pengin dadi wedhus nalika disembelih lan piso wiwit nyedhaki tenggorokan Amerika Serikat.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 16 Juli 2022 10:40
        +2
        Amerika Serikat wiwit mikir mung nalika padha ndeleng akeh coffins belang lintang. Aku setuju.
  6. rotmistr60
    rotmistr60 16 Juli 2022 10:09
    +3
    Republikan njaluk NATO supaya ora nampa negara maneh saka ruang pasca-Soviet.
    Isih ana saperangan senator sing mikir, nanging sayange panjaluke kaya banyu ing pasir.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 16 Juli 2022 10:24
      +1
      Miturut pendapatku, politisi Amerika sing nyukupi kudu ngumumake kanggo Amerika Serikat negara-negara ing ruang pasca-Soviet sing dudu wilayah kapentingan Amerika Serikat. hi
  7. Gunther
    Gunther 16 Juli 2022 10:10
    +2
    Ing shoble kasur ora nyukupi, sawetara cuaca luwih utawa kurang waras ora.
    Kontradiksi antarane peradaban Rusia lan kleptokrasi Saxon sing ora sopan banget banget.
  8. Mauritius
    Mauritius 16 Juli 2022 10:17
    +2
    Senator AS nentang diakoni negara-negara tilas USSR menyang NATO
    Cepet utawa mengko, kita bakal bali, nanging NATO bakal ngalami alangan. aran
  9. roket757
    roket757 16 Juli 2022 10:20
    +2
    Senator AS nentang diakoni negara-negara tilas USSR menyang NATO
    Dadi dheweke mesthi kaya ngono. Dheweke mung kanggo Amerika, lan ora kanggo wong liya ing kana. Wong duwe pendapat babagan kabeh.
  10. Arcady007
    Arcady007 16 Juli 2022 10:22
    -1
    Konfirmasi liyane babagan buta huruf sejarah lan geografis mutlak saka Amerika.
  11. km-21
    km-21 16 Juli 2022 11:14
    -2
    Amerika tansah nggawe statement kuwi.
    Lan padha tansah nerak nalika padha seneng.

    Kajaba iku, nyatane, dheweke wis suwe nampa sapa wae sing bisa.
    Malah Ukraina (senadyan kasunyatan sing resmi iki ora kelakon).
  12. yowis
    yowis 16 Juli 2022 12:19
    0
    Iku mung siji senator. Lan ing AS "demokrasi" ....
  13. nordscout
    nordscout 16 Juli 2022 13:50
    0
    wah! Butuh luwih saka 30 taun kanggo sawetara anggota Senat AS kanggo "njaluk" yen NATO ora kanggo mantan republik USSR. Saka "keanggotaan" - luwih akeh masalah lan biaya sing ora duwe motivasi ... Ana pangarep-arep manawa para senator liyane bakal metu saka kegilaan militer lan kahanan "animasi politik sing digantung" bakal gabung karo Senator Rand Paul ...
  14. -Paulus-
    -Paulus- 16 Juli 2022 14:22
    0
    Swara ing ara-ara samun.