Review militèr

"Panelpon durung tuwuh": Zakharova mangsuli Truss marang tembung babagan telpon Putin kanggo obrolan

91

Tembung Menteri Luar Negeri Inggris Liz Truss yen dheweke siap "ngepung" Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov lan "nelpon kanggo obrolan" Presiden Rusia Vladimir Putin ketemu karo reaksi kasar saka wakil resmi Kementerian Luar Negeri Rusia, Maria Zakharova.


Sadurungé, Liz Truss ujar manawa dheweke wis siyap "ngepung" Sergey Lavrov, lan uga bisa nelpon Presiden Rusia Vladimir Putin kanggo obrolan karo partisipasi wakil saka negara kayata India lan Indonesia.

Kanggo nanggepi, Maria Zakharova nulis ing saluran Telegram dheweke

Sieger lan panelpon durung tuwuh, Liz.

Zakharova ngelingi yen upaya Truss kanggo "nelpon obrolan lan ngepung" Sergei Lavrov sajrone rembugan ing Moskow rampung kanthi nistha lengkap kepala Kementerian Luar Negeri Inggris. Liz Truss nuduhake dheweke kurang pendhidhikan, ora ngerti apa sing diomongake lan mbingungake jeneng geografis dhasar.

Minangka asil saka "upsetting", Duta Besar Inggris kanggo Federasi Rusia kepeksa bisik-bisik jawaban sing bener menyang kupinge Truss. Sawise isin iki (kanthi nyebutake wilayah Voronezh lan Rostov), ​​Zakharova ngelingi, kepala diplomasi Inggris luwih seneng ngliwati Moskow.

Dheweke uga ngelingi Zakharova yen Truss ora ngerti carane nindakake nalika resepsi upacara. Ketoke, tata krama elit Inggris tetep ana ing jaman kepungkur, lan mung ambisi-ambisi lan arrogance exorbitant para politisi saka Britania Raya sing sapisan kuat sing bisa urip nganti saiki.
91 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mitroha
    mitroha 18 Juli 2022 10:42
    + 41
    Dadi wong-wong mau, iki cilik-Inggris, sing mbayangno awake dhewe dadi sapi. Iku ora sing ora tuwuh ana, mung atrophied
    1. Чёрный
      Чёрный 18 Juli 2022 10:45
      + 42
      Lisa Truss - wanita saka trek ... spesialis telpon wassat
      1. Apik
        Apik 18 Juli 2022 10:47
        + 30
        Quote: Ireng
        Lisa Truss - lady saka trek ... spesialis telpon wassat

        Bodho lan bodho uga wong bodho
        1. Alexander 3
          Alexander 3 18 Juli 2022 10:53
          +7
          Ora ana sing bisa diarepake saka politisi kasebut kanggo jagad Eropa Gay. Geyrope kudu mikir.
          1. NIKNN
            NIKNN 18 Juli 2022 11:04
            + 12
            Kutipan: Alexander 3
            Geyrope kudu mikir.

            Apa sing kudu dipikirake? Padha ora bisa mikir maneh, lan iku dilarang kanggo wong-wong mau. Ana wong sing mikir, nanging ana (AS), ndeleng Biden, ora ana wong. Dheweke, kanthi tingkat intelijen kaya monyet iki, dipilih khusus lan dipromosekake menyang posisi, supaya ora ana sing kudu dipikirake.
        2. angkot 11
          angkot 11 18 Juli 2022 11:00
          + 10
          Ro yaiku sing dibutuhake. Iku bakal di-push dening kabeh cara. Eksekutif lan tanpa otak. Ing ngendi sampeyan bisa potgm shove kabeh sing bakal kelakon sabanjuré. Johnson nanging nganggo rok lan mripate kecoak edan.
          1. trafllot1832
            trafllot1832 18 Juli 2022 11:07
            +4
            Pers Inggris, kita nyaring wong Inggris liyane sawise Azovstal John Harding. apik
          2. Pavel73
            Pavel73 18 Juli 2022 11:59
            +7
            Ya, iki sistem kekuwatan ing saindenging Kulon. Pinocchio kayu diselehake ing kiriman paling dhuwur, sing tanggung jawab resmi kanggo kabeh, nanging pancasan digawe kanggo wong liya. Sing ora tanggung jawab apa-apa. Ora formal, malah ora moral. Sing luwih medeni.
        3. Freelancer7
          Freelancer7 18 Juli 2022 16:34
          +3
          Quote: Jenis
          Bodho, lan malah bodho


          Ya, saiki wis ana pemilu, mula dheweke mung butuh "poin", mula dheweke kendel lan landhep. Nanging Zakharova ngedhunake dheweke, mesthi, utamane, kita kudu mbayar pajeg ...))))
      2. 2112vda
        2112vda 18 Juli 2022 10:59
        +5
        Sepira sampeyan kudu ngombe supaya bisa ngrasakake "mukjizat" iki?
        1. mitroha
          mitroha 18 Juli 2022 13:52
          +4
          Kutipan: 2112vda
          Sepira sampeyan kudu ngombe supaya bisa ngrasakake "mukjizat" iki?

          Wis suwe hubungane dhuwit-barang-daya, bakal urip karo ibu sing lara, yen entuk bathi.
      3. 30 ing
        30 ing 18 Juli 2022 11:19
        +5
        Quote: Ireng
        Lisa Truss - wanita saka trek ... spesialis telpon wassat

        Lizaveta bisa njahit telpon karo pengepung. Dheweke, ing Kulon, modis kanggo ngganti jender .. Dadi Liz Truss bakal njahit panelpon kanggo awake dhewe. Bakal ana Truss, nanging wis Edward. Jejak bakal mulai bingung....
        1. militèr63
          militèr63 20 Juli 2022 01:30
          0
          Lizaveta bisa njahit telpon karo pengepung. Dheweke, ing Kulon, modis kanggo ngganti jender .. Dadi Liz Truss bakal njahit panelpon kanggo awake dhewe. Bakal ana Truss, nanging wis Edward. Jejak bakal mulai bingung....
          Ну, а пока выдать ей большой резиновый "банан" - пущай уединится с ним.... и осаждается, и вызывается....ngguyu
          1. 30 ing
            30 ing 20 Juli 2022 08:44
            0
            Зачем банан ?! Пускай вызывает афроангличанина .
            1. militèr63
              militèr63 21 Juli 2022 00:04
              0
              Пускай вызывает афроангличанина
              mandheg Но-но-но, с этим нонче нужно осторожно! Black Lives Matter!... wassat
      4. trafllot1832
        trafllot1832 18 Juli 2022 11:25
        +4
        Dina iki ing Inggris + 41, menehi + 45. Kabar iki ana ing kaca ngarep media.
      5. ukum70
        ukum70 18 Juli 2022 11:32
        + 12
        Dheweke mung ora duwe pendidikan
      6. tihonmarine
        tihonmarine 18 Juli 2022 11:36
        +6
        Quote: Ireng
        lady saka trek ... spesialis telpon

        We disebut "wortel" kuwi (padha goyang prangko saka Finns).
      7. ABC-schutze
        ABC-schutze 18 Juli 2022 12:10
        +2
        Ya, Pak ... Iki minangka pertumbuhan karir sing apik ...

        Apa sing dikandhakake para "biografer pulo"?.. Nanging apa Pak Biden ora nyoba "ngadopsi" dheweke, "ing bocah cilik"?..

        Karir putri ora sah Pak Biden iki, ing pulo kasebut, cepet banget.
      8. mamang
        mamang 19 Juli 2022 09:25
        +1
        Quote: Ireng
        Lisa Truss - wanita saka trek ... spesialis telpon wassat

        Пусть попробует "осадить" уборщицу в МИДе России. Та ссаной тряпкой, "вызывалку" ей поправит.
    2. 1976AG
      1976AG 18 Juli 2022 10:47
      + 14
      Satunggaling pawiyatan manca kaanggêp adiluhung, dene nêdha pawiyatanipun para politisi jaman samangke, botên cêtha punapa pamor punika botên sae, punapa pendhidhikan ingkang kados makatên punika botên wontên para politisi.
    3. Irit
      Irit 18 Juli 2022 11:22
      +3
      Nomer dheweke 6, lan panggonan kasebut, miturut jeneng mburi, ana ing dalan gedhe, lan ora ana alesan kanggo Putin nyopir truk ing kana kanggo ndeleng Lisa ing "panggonan kerja". lol
    4. Maz
      Maz 18 Juli 2022 11:23
      +9
      Wah, apik tenan Masha! Heh pinter!
    5. Dokter_Klaus
      Dokter_Klaus 18 Juli 2022 15:10
      +3
      Awit tembung “[i][/i]” dudu tembung sesulih, mula bisa ditulis tanpa masking. Lan ing asas - cara iku. Ing Eropah, mung wong sing gelo lan ditindhes sing isih ana.
  2. faiver
    faiver 18 Juli 2022 10:45
    + 13
    Masha, kanthi sikil ing rahang ngguyu
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    + 13
    "Sing pengepung karo sing nelpon ora tuwuh, Liz" -

    ***

    - Nanging Wishlist - wow! ...

    ***
  4. mouse
    mouse 18 Juli 2022 10:46
    + 10
    diplomasi lawas sing apik wis klelep ... ora ana sing bisa diajak ngobrol .... ya lan ambisi... keprungu
    1. den3080
      den3080 18 Juli 2022 10:51
      +2
      padha sumpah kaya wong dodolan tong minyak kvass lan tarub sayur-sayuran ing alun-alun stasiun bis ing pemukiman jinis kutha. ngguyu
      diplomasi sanadyan.
      1. Dauria
        Dauria 18 Juli 2022 12:48
        -6
        padha sumpah kaya wong dodolan tong minyak kvass lan tarub sayur-sayuran

        Sing mesthi. Zakharova ora katon luwih apik tinimbang Lisa. Iku tetep kanggo ngencerake kosakata kanggo slang pemuda kanthi "blatnyak" saka zona kasebut.
  5. asu ajag88
    asu ajag88 18 Juli 2022 10:46
    +6
    Penurunan pelatihan budaya lan manajemen ing Eropa lan Amerika Serikat katon jelas
  6. APASUS
    APASUS 18 Juli 2022 10:47
    +6
    Kepiye tingkat elit Inggris tiba, endi kekuwatane? Amerika digawa munggah mabuk Irish ing Inggris ngguyu ngguyu ngguyu
    1. Paladin
      Paladin 18 Juli 2022 10:55
      +6
      Kanthi kaku ana, kabeh ana ing urutan, nanging karo kabeh liyane, ora dadi luwih. Ing ngisor pendhidhikan, dhasar asuhan, lan saka ngisor, setan pelangi sing nuthuk ing ngisor iki.
      1. Egoza
        Egoza 18 Juli 2022 11:06
        +2
        Kutipan saka Paladin.
        Ing ngisor pendhidhikan, dhasar asuhan, lan saka ngisor, setan pelangi sing nuthuk ing ngisor iki.

        Mungkin "elit" Rusia pungkasane bakal ngerti iki lan mandheg sinau ngirim anak-anake ing kana?
        1. Paladin
          Paladin 18 Juli 2022 11:30
          +1
          mandheg ngirim anak-anake kanggo sinau

          ombenan
        2. Al Manah
          Al Manah 18 Juli 2022 11:36
          0
          "Impen, impen, endi manismu?" (karo)
  7. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 18 Juli 2022 10:48
    +2
    Truss ora ngerti carane tumindak nalika resepsi upacara. Ketoke, tata krama elit Inggris tetep ana ing jaman kepungkur, lan mung ambisi lan arrogance exorbitant para politisi Britania Raya sing sapisan kuwasa wis teka ing jaman kita.
    Dheweke ana ing Inggris sing pedhut, sing bisa ditindakake yaiku nglilani pedhut, dp kabeh jinis "bisik-bisik" kanggo ngrusak hawa kanggo wong-wong sing ana ing sekitar ...
  8. trafllot1832
    trafllot1832 18 Juli 2022 10:48
    +7
    Aku seneng nonton gelut tanpa aturan antarane wanita, wong lanang adoh banget. lol
  9. rotmistr60
    rotmistr60 18 Juli 2022 10:50
    +8
    Truss ujar manawa dheweke wis siyap "ngepung" Sergey Lavrov, lan uga bisa nelpon Presiden Rusia Vladimir Putin kanggo ngobrol.
    Apa "bibi elek" wis dadi medeni. Akhire ngenali dheweke minangka guru utawa soko ing sekolah Inggris ing ngendi dheweke bakal "ngepung lan nelpon kanggo obrolan." Aku elinga ana siji Australia sing uga gumunggung lan nggawe wong angel metu saka awake dhewe, lan nalika dheweke weruh presiden kita, meh setengah mbengkongaken, minced kanggo salam karo tangan outstretched ing advance. Babar pisan ilang rasa diplomasi, unggah-ungguh dhasar lan wates kesopanan. Praupane wanita Inggris kanthi cetha nuduhake yen bangsane saya rusak, nanging dheweke tetep dadi "panguasa jagad".
    1. pelaut Romawi
      pelaut Romawi 18 Juli 2022 11:39
      +2
      "Pasuryan wanita Inggris cetha nuduhake yen bangsa wis degenerating" Sampeyan mesthi ngeweruhi iki, aku uga bakal nambah Jerman lan Prancis ana. Aku ngomong karo wong-wong mau sawetara sasi kepungkur, lan padha ora duwe isin sethitik kanggo katon lan wicara sing ora mesthi, utamané ing saben dinten gesang.
    2. LIONnvrsk
      LIONnvrsk 18 Juli 2022 15:31
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Pasuryane para wanita Inggris kanthi cetha nuduhake yen bangsane saya rusak

      Antarane aristokrat, penampilan sing rada khas yaiku kanthi pasuryan sing dawa, dagu miring sing ora digambarake, untune bengkong sing dawa, dentition ora metu, nanging dumunung ing setengah cincin sing sempit, lambe tipis, cangkeme cilik, irunge dawa.
      Ing lapisan tanggungan sing wis ana ing kesejahteraan turun-temurun, rupane rusak, ora ana ciri sing mbedakake, mung pasuryan sing rusak. Wong sing ora duwe omah ing Rusia duwe pasuryan sing luwih migunani

      Wanita Inggris saka kelas menengah lan menengah ndhuwur cukup cantik lan nyenengake

      Mawar Inggris minangka jinis penampilan mung wanita Inggris sing ayu.
      Ing jaman Edwardian, aktris sing paling akeh difoto, Lily Asley, ngemot jinis kasebut.
      Taun kepungkur, Samantha Brick tartamtu nerbitake artikel sensasional ing dailymail babagan carane urip angel kanggo kita (yaiku, dheweke), ayu. Lan kabeh wong cemburu, lan kabeh intrigues ngrancang, siji panglipur kembang ing kaki saka pilot pesawat, kabeh limo bonus saka wong liwat sing seneng nampa mung eseman nanggepi saka kita, i.e. saka kaendahane. Artikel kasebut nyebabake negativitas, amarga alasan sing jelas, nanging wanita kaya ngono, kanthi pasuryan sanak keluarga Zyuganov, bisa uga populer karo wong lanang ing Inggris. Aku ora pengin golek fault karo dheweke saiki, dheweke biasa, aku mung pengin Wigati sing dheweke wis katon kadhemen, beku lan eseman. grin, kang aku wrote bab. Yen dheweke duwe pasuryan Monica Belucci dhewe, aku ora bisa mbayangake kepiye carane bisa ngomong babagan kaendahan kanthi mripat sing kaya kaca ...

      Sampeyan bisa maca liyane babagan wanita Inggris ing kene: https://solovyeva.livejournal.com/261960.html
  10. roket757
    roket757 18 Juli 2022 10:50
    +5
    "Panelpon durung tuwuh": Zakharova mangsuli Truss marang tembung babagan telpon Putin kanggo obrolan
    . Dadi Liz, wong bodho lengkap ... malah ana sing ngerti iki.
    1. cniza
      cniza 18 Juli 2022 11:31
      +6
      Wektu sing apik! hi

      Diplomat sing nyusut lan degenerasi ing Inggris cilik ...
      1. roket757
        roket757 18 Juli 2022 11:35
        +4
        Hello prajurit
        Nanging trik kotor, provokator, lsp. ana cukup.
        Sanadyan kagolong kelas andhap tinimbang sadurunge, wah, kontingen sing ditindakake ora sumunar kanthi pikiran gedhe ... siji cocog karo liyane.
  11. kor1vet1974
    kor1vet1974 18 Juli 2022 10:50
    +6
    TK, sawetara jenis, chesslovo .. Endi kabeh iku ...
  12. apoteker
    apoteker 18 Juli 2022 10:51
    +4
    Punika warta. Suwene kepungkur ana "Rostov Mountains", "Segara Belarusia" lan mutiara liyane saka politisi Barat, asisten, sekretaris ... Sing utama yaiku terus nyalonake macem-macem lesbian lan nggawe Eropa lan Amerika Serikat dadi guyonan ing mripat. saka donya liyane.
  13. GNM
    GNM 18 Juli 2022 10:53
    + 17
    Liz Truss nuduhake dheweke ora ngerti

  14. EvilKomunis
    EvilKomunis 18 Juli 2022 10:57
    +1
    Aku pengin ngarep-arep manawa ing salah sawijining rudal nuklir sing dituju ing Inggris Raya ana prasasti "kanggo pengkhianatan kulawarga kerajaan Romanov"
  15. roh
    roh 18 Juli 2022 10:58
    +1
    Hmm tingkat diplomasi wis mudhun nganti tingkat "akses skirmish" lan moyoki gaya gopota. Ora ngurmati utawa ngurmati saben liyane Nyuwun
  16. Paul Siebert
    Paul Siebert 18 Juli 2022 11:00
    +3
    Masha kita apik!
    Dadi kanggo dheweke, wong Inggris sing ora duwe pendidikan!
    Ana degenerasi kabijakan luar negeri Inggris!
    Aku ora ngerti kudu nangis utawa ngguyu ... Wedhus Inggris sing bodho nyoba nggawe singa betina sing murub ...
    Lali yen ana bubur asem ing tengkorak ...
    nistha.
    Dheweke ora bakal tenang kanthi cara apa wae yen dheweke kalah ing balapan utama.
    Ngarep-arep wong bakal nyebul dheweke kaya kodhok liwat jerami ...
    Peteng dhewe kurang... Nyuwun
    1. Navodlom
      Navodlom 18 Juli 2022 11:07
      +3
      Quote: Paul Siebert
      Masha kita apik!
      Dadi kanggo dheweke, wong Inggris sing ora duwe pendidikan!

      Ayo padha ngadhepi iku, ing kontes kaendahan, loro trail ing sepur wong njaba.
      Nanging kapinteran Zakharov bakal luwih kuwat, lan erudite, ora kaya wong Inggris.
      Lan jujur, ing pertempuran tangan-tangan, aku bakal nyelehake Masha.
      Dheweke bakal ngrampungake Lizka kanthi cara dhewe.
      1. Prasaja
        Prasaja 18 Juli 2022 11:12
        0
        Kutipan: Navodlom
        Nanging kapinteran Zakharov bakal luwih kuwat

        Kanggo Marina Zakharova dheweke kaya China lan kanker.
        1. iwak735
          iwak735 18 Juli 2022 14:30
          -6
          Wong Inggris, mesthi, wong bodho, nanging Zakharova uga nuduhake dheweke dadi habalka sejati.
  17. igorbrsv
    igorbrsv 18 Juli 2022 11:02
    +1
    . Liz Truss dheweke siap "ngepung" Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov

    Liz, dheweke wis nikah, lan sampeyan uga ora enom. wassat
    Uga kanggo nyambungake wakil saka India karo Indonesia. lewd grandious wassat
    Lan Putin malah ora bakal ngomong karo sampeyan. Ginekolog bakal dikirim, kaya ing Minsk
  18. wladomir
    wladomir 18 Juli 2022 11:09
    +4
    Mbak Zakharova, bravo!!! Sampeyan ora macet ing alis, nanging ing mripat. Lan kawruh lan banyolan sampeyan kredit!
  19. Prasaja
    Prasaja 18 Juli 2022 11:10
    +3
    Minangka Sergei Lavrov ngandika: "Ayo ngomong karo manuk merak."
  20. U_GOREC
    U_GOREC 18 Juli 2022 11:12
    0
    Katon yen sekolah diplomatik dheweke wis menang ing saindenging jagad. Nikita Sergeevich (dudu Mikhalkov))
  21. Uprun
    Uprun 18 Juli 2022 11:12
    0
    Sadawane dalan, Lizok wis sinau geografi Rusia ... saiki dibutuhake kawruh jero babagan judo ...
    1. Sing nyetir pesawat
      Sing nyetir pesawat 18 Juli 2022 12:35
      +1
      apa maneh nafig judo, ora bakal bisa nglawan kalinka-malinka.. ngguyu
  22. rotfuks
    rotfuks 18 Juli 2022 11:14
    +3
    Zakharova bisa mbantu mbentuk Liz Truss. Kita bisa ngirim buku teks geografi lan globe sekolah kanggo Liz Truss saka Kementerian Luar Negeri Rusia kanggo pendidikan mandiri lan pembangunan umum. Truss mung duwe kesenjangan ing pendidikan sekolah. Liz dhewe kandha yen dheweke sinau subjek sing beda-beda ing sekolah.
  23. Kreta25
    Kreta25 18 Juli 2022 11:19
    +4
    Apa ekspresi dheweke. Pembunuh cyborg tanpa nyawa lan ngelak getih. Ora feminin, ora ana manungsa ...
  24. Luminman
    Luminman 18 Juli 2022 11:22
    0
    Yen mung ana menteri sing kaya ngono ing Inggris ... nglirik
  25. alek_kg
    alek_kg 18 Juli 2022 11:23
    +1
    Tembung Menteri Luar Negeri -> Inggris Raya<- Liz Truss... Punika bebener: - AS minangka kekaisaran goroh! USA - Great Britain - negara NATO - EU - sumbu goroh! Sumbu goroh ngapusi Ukraina lan nguwasani! Rusia bakal mbebasake Ukraina! Sumbu goroh nyerang Kazakhstan sadurunge Natal kaya setan! Rusia disimpen free Kazakhstan! Polandia-Baltik-Ukraina-Georgia-Navalny-Tikhanovskaya-Sandu-Volkov, lsp. - sycophants-abdi saka sumbu goroh! Iku tansah katon kanggo kabeh wong sing paling licik lan bakal gampang ngapusi kabeh wong ... Nyatane, iki wedhus lanang utawa wedhus ngluhurake lan ngawula asu ajag! Sing kabeh wong kudu ngerti babagan "pejuang nglawan Rusia" lan bendarane!
  26. YarSer88
    YarSer88 18 Juli 2022 11:27
    0
    Artikel teka rauh
    - Aku nelpon wong, nanging ora teka, nanging yen iya, banjur banjur ...!
  27. DeGreen
    DeGreen 18 Juli 2022 11:27
    +3
    Kadhangkala sing katon ing kinerja kabeh limo trek lan Johnsons liyane, sampeyan kaget. Apa sing ana ing pikirane. Nanging kabeh, mesthi, ngluwihi asu-Ki. Apa regane mutiara, yen Rusia nyolong gas Ukrainia lan nalika jaman Ivan the Terrible, Rusia ngrungokake Departemen Luar Negeri AS.
  28. cniza
    cniza 18 Juli 2022 11:30
    +4
    Kanggo nanggepi, Maria Zakharova nulis ing saluran Telegram dheweke

    Sieger lan panelpon durung tuwuh, Liz.


    Luwih becik ora ngomong ...
  29. Sebastian Aristarkhovich Pereira
    +4
    Trass minangka upaya sing paling karikatur lan melas kanggo dadi kaya Margaret Thatcher wesi, sanajan kanthi "pikiran" lan "kaendahan" dheweke mung nyebabake ngguyu lan melas. Padha ngomong yen alam dumunung ing bocah-bocah, nanging nglamar iki kanggo Lisa, alam ora mung ngaso akeh, nanging uga dadi joker kejem lan kejem!
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 18 Juli 2022 18:31
      +1
      Quote: Sebastian Aristarkhovich Pereira
      Trass minangka upaya sing paling karikatur lan melas kanggo dadi kaya Margaret Thatcher wesi, sanajan kanthi "pikiran" lan "kaendahan" dheweke mung nyebabake ngguyu lan melas. Padha ngomong yen alam dumunung ing bocah-bocah, nanging nglamar iki kanggo Lisa, alam ora mung ngaso akeh, nanging uga dadi joker kejem lan kejem!

      Britain, mesthi, apes, banjur Johnson brainless, banjur edan Truss. Nanging muspra sampeyan ngomong Sebastian Aristarkhovich bab wong wadon. Aku ngira nalika isih enom dheweke ora apa-apa, nanging ketoke dheweke arang banget dibuwang nganggo sabuk, mula dheweke tuwuh dadi wong bodho. ya
      1. Sebastian Aristarkhovich Pereira
        +1
        Cradle putra karo klub apik
        lan sampeyan bakal weruh karakter minangka manuk dara!

        Cekelana putri cilikmu ing atimu!
        Nanging aja lali takon zake mrico! ngguyu ngguyu
  30. mateni fasis
    mateni fasis 18 Juli 2022 11:33
    +3
    Ana tokoh Australia sing arep njupuk Putin dening dodo ing rapat ... eh. ana ngendi saiki.
  31. utara 2
    utara 2 18 Juli 2022 11:44
    0
    Nah, apa sing dikarepake saka Lisa saka trek ...
  32. nikolaevskiy78
    nikolaevskiy78 18 Juli 2022 11:46
    +2
    Paling kamungkinan, dheweke bakal dadi Perdana Menteri Inggris. Padha kudu calon ngatur, nanging paling unscrupulous lan njijiki kanggo watesan, malah kanggo titik jijik. Lisa - sampeyan sing paling apik ing casting iki!
  33. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 18 Juli 2022 11:57
    0
    Quote: Ireng
    Lisa Truss - wanita saka trek ... spesialis telpon wassat

    Ya, ora perlu nelpon, kabin mbukak lan dheweke crawls dhewe tanpa preludes
  34. Zaurbek
    Zaurbek 18 Juli 2022 12:06
    +3
    Sing paling konyol beda-beda .... ing jagad modern postmodernisme, apa sing bisa dicritakake dening Kepala Inggris utawa Prancis lan Jerman babagan PDB?
    1. Dheweke ora bisa menehi tekanan marang pasukan militer (Lan yen bisa miwiti Perang Krimea)
    2. Dheweke uga ora bisa menehi apa-apa
    3. Sanadyan padha janji, apa sing kita kasengsem (karo kompromi) uga ora bakal bisa ditindakake ....

    Dadi apa gunane ngomong karo wong-wong mau? Jerman malah ora bisa tuku gas luwih murah.
  35. alek_kg
    alek_kg 18 Juli 2022 12:09
    0
    Wong tuwa marang aku - aja ngapusi nyawamu - sampeyan bakal dadi bengkong! Lan ketoke ora ana sing ngandhani Lisa iki ...%)
  36. Alexandr2637
    Alexandr2637 18 Juli 2022 12:39
    +1
    penulis, kabeh teks artikel dibangun ing tembung cekak iki? Sampeyan duwe imajinasi sing sugih ...
    Saiki, yen mung Kamentrian Luar Negeri kita bakal RESMI ngirim pelacur iki ing perjalanan erotis sing dawa kanthi mlaku ....
  37. Dikson
    Dikson 18 Juli 2022 12:58
    -2
    ... "Sampeyan dhewe sing bodho, lan wedhus sampeyan bodho!" - tingkat diplomasi. 21 abad. )))
  38. infantrefir
    infantrefir 18 Juli 2022 13:04
    0
    Menteri Luar Negeri koloni Amerika ing Britania Raya, ngancam arep ngajak obrolan ...... Luwih gampang ngomong karo AS.
  39. ruwet
    ruwet 18 Juli 2022 13:04
    0
    Bakal ana luwih akeh politisi - badut ing antarane mungsuh kita.
  40. yowis
    yowis 18 Juli 2022 13:07
    +1
    Dheweke duwe telpon.
  41. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 18 Juli 2022 14:23
    -3
    Lan kenapa jawaban iki ana ing saluran telegram sampeyan? Apa ora kuwat kanggo ngirim jawaban iki kanthi resmi menyang Tras iki? Sengaja, sedina muput aku takon marang wong liya - sapa sing ditandatangani Zakharova saka Kementerian Luar Negeri? Ora ana wong.
    1. lengen
      lengen 18 Juli 2022 14:29
      0
      Ya, amarga kenalan sampeyan ora mlebu karo sampeyan, banjur Zakharova, bebarengan karo Kementerian Luar Negeri, ora ana?)
  42. lengen
    lengen 18 Juli 2022 14:28
    0
    Ing kene dheweke ora sopan lan bodho. Lan sawise kabeh, apik kanggo kabeh wong - dheweke bakal milih, aku rumangsa ...))
    1. yowis
      yowis 18 Juli 2022 15:32
      +1
      Posisi kasebut ora dipilih, nanging diangkat kanthi amanat tartamtu.
      1. lengen
        lengen 19 Juli 2022 02:02
        0
        Извиняюсь, не то слово подобрал. Назначат конечно же...
  43. Normann
    Normann 18 Juli 2022 17:46
    0
    Saka ngendi dheweke entuk, khusus dibuwang kanggo disembelih? Dheweke ujar - dudu kita, nanging dheweke dhewe kaya ngono, dheweke dipilih.)))
  44. penyu
    penyu 18 Juli 2022 18:25
    0
    Wong wadon Inggris wis poisoned dhéwé karo ejaculate ... Sampeyan kudu ngidoni.
  45. anat0ly2
    anat0ly2 19 Juli 2022 04:36
    0
    Лиз Трасс - понос тупых хотелок.
  46. nikanikolich
    nikanikolich 19 Juli 2022 10:08
    0
    БРАВО, Шавка указывать СЛОНУ????? Нонсенс! Тем более что даже не Черчилль, а баба с рожей домохозяйки-прислужницы
  47. Sergey39
    Sergey39 19 Juli 2022 10:44
    0
    Для начала, дамочка, пусть выучит географию!(((
  48. Altman
    Altman 19 Juli 2022 12:18
    +1
    Эти люди имеют прочное социальное положение. Мы называем их полезными идиотами», они делают свою работу и не осознают, что они идиоты. am
  49. Igorash
    Igorash 19 Juli 2022 13:37
    0
    У них это норма..Полная деградация...Тонус то держать не перед кем..Попробывала бы она так при СССР..От своих же бы выгребла до полного основания...А с Россией,вечно кланяющейся перед всеми, можно и так..а еще можно пнуть...ракетами и самолетами...А что,утрется...и тихо сопеть дальше будет....Ибо капиталист никогда не был истинным патриотом своей Родины...и в трудный момент он ее предаст.А что тогда говорить об обслуживающем персонале,коим и является наш режим...