Review militèr

Sepasang ahli strategi Rusia Tu-160 mabur ing banyu Segara Barents

48
Sepasang ahli strategi Rusia Tu-160 mabur ing banyu Segara Barents

Sepasang pengebom strategis Rusia Tu-160 "White Swan" nggawe penerbangan sing direncanakake liwat perairan Segara Barents. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan.


Miturut laporan kasebut, rong ahli strategi Rusia mabur ing banyu netral ing Segara Barents, mbuwang total pitung jam ing udhara. Sajrone penerbangan kasebut, kru operator rudal ngrampungake sawetara misi tempur. Pengiring tempur "White Swans" diwenehake dening pencegat MiG-31 jarak jauh saka angkatan udara lan asosiasi pertahanan udara Lor. armada.

Kamentrian Pertahanan Rusia sadurunge nyatakake yen pilot jarak jauh penerbangan ajeg mabur liwat segara netral Arktik, Atlantik Lor, Segara Ireng lan Kaspia lan Samudra Pasifik. Kabeh penerbangan pesawat Angkatan Udara Rusia ditindakake kanthi ketat miturut Aturan Internasional kanggo Panggunaan Ruang Udara.

Tu-160 "White Swan" minangka pengebom pembawa rudal strategis supersonik kanthi sayap sweep variabel, dikembangake ing Biro Desain Tupolev ing taun 1970-an-1980-an. Diadopsi dening Angkatan Udara USSR ing taun 1987. Iku paling gedhe lan paling kuat crita pesawat supersonik penerbangan militer kanthi geometri sayap variabel.

Elinga yen ing Januari taun iki, pesawat pisanan digawe dening operator rudal Tu-160M ​​Rusia modern saka konstruksi anyar, dirakit ing Kazan Aviation Plant saka ngeruk. Iki minangka pesawat pertama saka kumpulan pilot kanggo 10 operator rudal miturut kontrak sing ditandatangani ing taun 2018. Kabeh pesawat ing kontrak iki kudu dibangun sadurunge 2027, nalika 15 Tu-160 operator rudal tempur kudu ngalami modernisasi jero.

Operator rudal anyar ing njaba meh ora beda karo versi dhasar, owah-owahan utama wis ditindakake ing njero. Tu-160M ​​​​nampa peralatan penerbangan lan navigasi anyar, sistem komunikasi on-board, sistem kontrol, stasiun radar, lan kompleks penanggulangan elektronik. Pesawat iki dilengkapi mesin anyar NK-32-02, produksi kang uga wis dibalèkaké ing Samara. Kajaba iku, senjata ahli strategi wis dianyari, rudal anyar wis dilebokake ing arsenal.

48 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gansales
    gansales 19 Juli 2022 17:54
    +1
    Mobil sing apik lan nggegirisi..! Katon kaya Amers maneh macet irunge menyang Arktik KITA .. Dadi padha munggah unscheduled
    1. Wbond
      Wbond 19 Juli 2022 17:55
      +7
      ... ya ... ayu!
    2. zenion
      zenion 19 Juli 2022 18:54
      -8
      gansales. Apa sampeyan ora kaget yen tanduran lan pabrik-pabrik wis rusak. Lenin ditutupi, Stalin diidoni, lan pesawat, tank lan senjata nuklir USSR ditinggalake?!
    3. Mikle19999
      Mikle19999 20 Juli 2022 00:50
      +1
      Iku misale jek tengen ing baris pisanan tembung ngrancang
  2. trafllot1832
    trafllot1832 19 Juli 2022 17:55
    +8
    Ya, sampeyan ora bisa mabur menyang Kutub Lor saiki, ana cara saka Eropah lor menyang Asia lan bali.
  3. antivirus
    antivirus 19 Juli 2022 17:58
    -2
    Tanya harga...
    Exchange 2 pcs tu160 kanggo grup av.
    Tanpa pambangunan 10avpo 100000t vi
    1. trafllot1832
      trafllot1832 19 Juli 2022 18:00
      +3
      Nanging, nanggepi entri Ali Burke ing Helsinki.
      1. antivirus
        antivirus 19 Juli 2022 21:01
        +1
        + ana sing nggandhol ing Segara Norwegia lan ngadeg ing sangisore Segara Barents, ngenteni.
  4. gansales
    gansales 19 Juli 2022 18:01
    -4
    Barang-barange jebule ngliwati Rute Laut Lor, nglewati sanksi..!
  5. ROSO 42
    ROSO 42 19 Juli 2022 18:06
    +1
    Sepasang pengebom strategis Rusia Tu-160 "White Swan" nggawe penerbangan sing direncanakake liwat perairan Segara Barents.

    Kabeh miturut rencana.
    Ing wektu sing padha, kita mriksa kahanan ing sekitar Svalbard.
    *****
    Dipasang ing pesawat mesin anyar NK-32-02... Kajaba iku, senjata para ahli strategi wis dianyari, Rudal anyar wis ditambahake ing arsenal.

    Sing utama!!! apik
    Apa militer NATO bisa mutusake cara kanggo mbukak ing kana? lol
    1. VitaVKO
      VitaVKO 19 Juli 2022 18:55
      +1
      Sayange yen rudal diluncurake ing baderlog Ukrainia ora bisa digawe saka Segara Barents. Senajan, nalika sampeyan ora bisa, nanging pancene pengin, banjur mbokmenawa sampeyan bisa. Sawetara perkara sing bisa nyebabake roket, sampeyan bisa nyalahke kabeh ing GPS Amerika.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 19 Juli 2022 19:45
        +1
        Dheweke bakal mabur ing kabeh Rusia, lan liwat Eropa, dheweke isih bakal wedi.
  6. Alexander 3
    Alexander 3 19 Juli 2022 18:10
    +4
    NAT kudu tansah dieling-eling, yen tumindake apa wae ora kena dilebokake.
  7. Roso 56
    Roso 56 19 Juli 2022 18:13
    +1
    Bener, sampeyan kudu ngontrol apa sing ditindakake riffraff Eropa homo ing kana, lan uga sing belang.
  8. angon
    angon 19 Juli 2022 18:14
    +2
    Mungkin iki wektu kanggo mabur ngubengi Inggris cilik?!
    1. trafllot1832
      trafllot1832 19 Juli 2022 18:22
      +2
      Prayoginipun ngaturakên salam dhatêng sang ratu, sarta miturut data ingkang botên sayêktos, dhatêng satriya Chubais, wontên ingkang badhe ngebom ing Inggris, sasar enggal dipun lampahi.
  9. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 19 Juli 2022 18:14
    -3
    Isih ing Samara kanggo mulihake TU-154 Glider paling ayu lan paling apik ing donya
    1. Penggemar BSD
      Penggemar BSD 19 Juli 2022 19:07
      +2
      TU mesthi ayu, nanging kanggo aku, IL-86/96 minangka pesawat sing paling apik, lan Yak-42, aku maca ing endi wae yen MS-21 minangka pangembangan ide saka Yak. -142 (modernisasi jero saka patang puluh detik).
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 19 Juli 2022 19:52
        0
        Ora, aku seneng TU-154, aku bisa nonton nganti pirang-pirang jam, geometri sing sampurna
    2. Gagak-95
      Gagak-95 19 Juli 2022 23:48
      +8
      IL-2 uga ayu. Nanging ora ana sing kepengin mulihake.
      Iki tegese ora ana gunane kanggo mulihake pesawat 1968, analog langsung saka Boeing 727th.
      Apa kita, negara donya katelu?
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 20 Juli 2022 07:36
        +1
        Sadurunge nulis omong kosong, sinau babagan matras
        Boeing 737 taun pinten? Iku luwih tuwa tinimbang TU-154, saiki ing Rusia ana 300 Boeing 737 ing operasi, lan kabeh digunakake, lan kabeh disewakake. Glider TU-154 luwih apik ing kabeh indikasi, sacoro prakteke becik saka sudut pandang geometri, mung mesin anyar sing luwih ekonomis bisa diwenehake lan ora ana masalah saiki, yen ana pesawat domestik. Lan TU-154 terus setya nglayani ing Kamentrian Pertahanan, FSB, Kamentrian Situasi Darurat, Kamentrian Dalam Negeri ...
        Pira saka sampeyan sing duwe bakat khusus ing kene?
        1. Gagak-95
          Gagak-95 20 Juli 2022 23:20
          +7
          Nyuwun pangapunten, sampeyan bakat kita, apa sampeyan mbedakake 727 Bobby, sing kita ngomong, saka 737?
          1. Saboteur_Navy
            Saboteur_Navy 21 Juli 2022 02:25
            0
            737 lan TU-154 minangka pesawat kelas 1 medium-haul saka jinis sing padha, saingan
            727 dibandhingake karo tu134
            Nganti saiki bakat banget
  10. tukang ngapusi
    tukang ngapusi 19 Juli 2022 18:20
    +5
    Aku ora bisa nulis kanthi cara sing biasa lan nggunakake juicy epithets ing wangun rong plester mustard supaya ora kantun mangsa, nanging ing Vinnitsa, ing ngisor reruntuhan omah perwira, ora mung uh ... non-sadulur tetep ... nanging uga ... mmm ... elves pasuryan adil. Nanggepi panyemprotan molekul sing ora suwe ing elf ... taktik jarak jauh dikirim menyang / ing kanggo serangan balas dendam sing wis direncanakake ing obyek ing wilayah Rusia, lan elf dianjurake supaya entuk kesehatan sing paling apik. . Lan onet angsa nduduhake skala reaksi kanggo kegilaan para elf
    1. trafllot1832
      trafllot1832 19 Juli 2022 19:47
      +1
      Aku ngawasi kulon, Mungkin sawetara elf tabrakan ing kacilakan mobil.
  11. AAG
    AAG 19 Juli 2022 18:31
    -5
    Hmm, mungkin aku wis rampung "ora ana hubungane" "... Nanging, mangga, supaya "Flyers" nyukupi nerangake - suwene Tu-95 bakal tetep ing udhara, carane jero Tu-160 bisa nembus, tanpa tutup IA? Mbokmenawa , - mung MiG-31 (mesthi ora IA) (karo ngisi bahan bakar ing udhara ...).
    Lan, nyuwun pangapunten, - pitakonan liyane - apa ana sing direncanakake kanggo ngganti tanggal 31? (Kaya - lan saiki model sing pantes - sawetara cathetan sing ora rusak, kemungkinan desain ...)
    Mung saiki sawetara artikel babagan sumber iki ngomong - ing kondisi modern "ora bisa ngasilake" ... Sabotase?
    Sing. Dokumentasi rusak kanthi cepet? Kanggo entuk dana kanggo R&D?
    Ora, - mung "tersangka" sing ora sehat ... hi
    Lan siji-sijine sing isih kuwat ing jagad iki yaiku. Utawa ora kabeh ... Rusia ing peran gantungan dudu Rusia! ... (ing siji wektu padha nyoba sawetara kerajinan - ora ana sing apik!) ...
    1. Nikolai Ivanov_5
      Nikolai Ivanov_5 19 Juli 2022 18:46
      +2
      Kadhangkala informasi bocor menyang pers babagan sistem interception pesawat jarak jauh MiG-41 sing janjeni.
      1. SovAr238A
        SovAr238A 19 Juli 2022 19:00
        -4
        Kutipan: Nikolay Ivanov_5
        Kadhangkala informasi bocor menyang pers babagan sistem interception pesawat jarak jauh MiG-41 sing janjeni.

        Ora ana sing nyata bakal ana.
        Interception long-range, minangka fungsi, wis rampung outlived lan discredited dhewe.
        Interception jarak adoh mung dibutuhake ing kahanan:
        1. Penerbangan pengebom ngliwati Kutub Lor.
        2. Anane bom nuklir lan rudal jarak cendhak lan medium ing bom.

        Tren ing penerbangan donya kayata Interception Jarak Jauh wis ditinggalake.
        Interceptor Jarak Jauh kanggo Intersepsi Jarak Jauh khusus banget:
        Diasah kanggo kacepetan tekan garis ing kabeh, ing airframe lan ing mesin.
        lan BVB ora ngerti carane mimpin, multifunctionality nul.
        Mbutuhake jurang bahan bakar lan lapangan udara Arktik sing maju.
        Uga mbutuhake pilot khusus sing, tanpa latihan lan pengalaman nindakake tugas liyane, dadi jamban emas.
        Lan sing paling penting - ngirim serangan nuklir liwat Kutub Lor kanthi bantuan penerbangan - ora ana kelas ing doktrin AS, amarga tugas kasebut uga wis ketinggalan jaman lan ora mungkin.
        Lan uga ing kabeh pertimbangan saka rencana Interception Long-Range.
        1. VitaVKO
          VitaVKO 19 Juli 2022 20:37
          0
          Kutipan: SovAr238A
          ngirim serangan nuklir nggunakake aviation tengen Kutub Utara - absen minangka kelas ing doktrin AS

          Napa lintasan paling cendhak kanggo serangan rudal ing Rusia ana ing doktrin militer AS. Amerika mesthi "bodho", nanging ora nganti kaya ngono.
          Kajaba iku, lelungan biasa kapal selam Amerika lan Rusia ing sangisore es nyatakake yen Arktik ing perang karo Amerika Serikat wis lan bakal dadi prioritas.
          Kutipan: SovAr238A
          Interception long-range, minangka fungsi, wis rampung outlived dhewe lan discredited

          Kabeh iku persis ngelawan. Sanajan demagogue lan agen pengaruh Amerika wis nyoba ngyakinake Rusia babagan iki sajrone 30 taun. Nyatane, konsep modern minangka prinsip sing dideteksi-rusak. Lan yen ora ana masalah karo deteksi, banjur masalah tetep karo sarana pangiriman cepet menyang titik patemon rudal lan target. Lan nganti saiki, sistem karusakan hipersonik mung bisa ngatasi masalah iki marang target segara lan lemah. Aerospace lan target balistik kanggo interception jarak adoh isih mung ing mangsa ngarep. Lan padha dibutuhake "wingi"
          1. SovAr238A
            SovAr238A 19 Juli 2022 21:05
            0
            Kutipan: VitaVKO
            Kutipan: SovAr238A
            ngirim serangan nuklir nggunakake aviation tengen Kutub Utara - absen minangka kelas ing doktrin AS

            Napa lintasan paling cendhak kanggo serangan rudal ing Rusia ana ing doktrin militer AS. Amerika mesthi "bodho", nanging ora nganti kaya ngono.
            Kajaba iku, lelungan biasa kapal selam Amerika lan Rusia ing sangisore es nyatakake yen Arktik ing perang karo Amerika Serikat wis lan bakal dadi prioritas.
            Kutipan: SovAr238A
            Interception long-range, minangka fungsi, wis rampung outlived dhewe lan discredited

            Kabeh iku persis ngelawan. Sanajan demagogue lan agen pengaruh Amerika wis nyoba ngyakinake Rusia babagan iki sajrone 30 taun. Nyatane, konsep modern minangka prinsip sing dideteksi-rusak. Lan yen ora ana masalah karo deteksi, banjur masalah tetep karo sarana pangiriman cepet menyang titik patemon rudal lan target. Lan nganti saiki, sistem karusakan hipersonik mung bisa ngatasi masalah iki marang target segara lan lemah. Aerospace lan target balistik kanggo interception jarak adoh isih mung ing mangsa ngarep. Lan padha dibutuhake "wingi"

            Deleng lokasi pangkalan penerbangan strategis AS, lokasi fasilitas panyimpenan senjata nuklir.
            Pesawat saka Montana bakal mabur paling ora 6-7 jam menyang titik peluncuran rudal. Nalika njupuk mati karo mbukak lengkap, sawetara pesawat irungnya kaping telu, mungguh, sampeyan kudu tetep bab kaping pindho minangka akeh tanker ing udhara.
            Sajrone wektu kasebut, BR lan SLBM sing kasedhiya ing sisih pinggir bakal ngilangi loro-lorone lan kabeh lapangan udara, kalebu sing bisa digunakake kanggo tanker basis lan kanggo mlumpat.
            Radar jarak jauh uga bakal dirusak, lan ora ana sing bisa nglaporake lingkungan menyang para pengebom.
            pesawat tempur ora bakal bisa kanggo potènsi ngiringan tukang ngebom, iku salah siji bakal numpes ing airfields, utawa bakal kenek, kiwa tanpa bahan bakar, wiwit ana uga bakal alangan karo tanker sawise ijol-ijolan serangan antarane BR lan SLBMs.
            Kapal selam Amerika, kaya kapal Inggris, mesthi ana ing sangisore es wiwit taun 60-an. Lan padha latihan ana ing koordinasi tumindak bebarengan lan nembak torpedo ing es.
            Apa sampeyan ngerti apa sing dikarepake? Mung kanggo nglawan SSBN kita.
            Lan kampanye kasebut ora menehi apa-apa kanggo penerbangan apa wae.


            Ora angel nggawe sistem rudal pertahanan udara kanthi jarak 500 km.
            Nambahake mesin turbojet sawetara meter ing akselerator, lan ing sadawane lintasan aerobalistik bakal mabur paling ora 700 km, lan kacepetan penerbangan rata-rata sistem pertahanan rudal modern ing bagean marching yaiku M3.5-M4.
            Praktis hipersonik.
            versi modern Standard SM-3 lan SM-6 menehi pangerten saka dhuwur lan sawetara ing kasunyatan modern.
            Masalahe yaiku koreksi rudal kudu ditindakake sajrone penerbangan kasebut.

            Padha teka munggah karo sistem NIF-CA kanggo tugas.
            Lan bakal dikembangake nganti tingkat saben unit tempur, apa pesawat tempur utawa tukang ngebom, apa kapal pesisir utawa landing, bakal bisa ngontrol geni sistem pertahanan udara asing, menehi tuntunan lan koreksi. .
            Pendapat sampeyan minangka gema ing taun 60-an lan wis ketinggalan jaman.
            1. Eug
              Eug 19 Juli 2022 21:23
              +1
              Sing nggumunake, apa rudal multi-tataran wis dikembangake?
      2. AAG
        AAG 19 Juli 2022 19:10
        +1
        Kutipan: Nikolay Ivanov_5
        Kadhangkala informasi bocor menyang pers babagan sistem interception pesawat jarak jauh MiG-41 sing janjeni.

        Ya, aku krungu ... Nanging toko ngomong saiki ora inspirasi kapercayan. Lan, - minangka conto, - nuwun, tanpa referensi, - (kene, ing VO iku, - ".. . MiG-31, - sing kudu ndandani, gawé, desain, ngganti (?) ... Utamané, considering ing paling panggantos sebagean saka pesawat AWACS-U ... Sorry, ora khusus, nanging hukum fisika padha kanggo Angkatan Udhara (VKS), paling kanggo Pasukan Rudal Strategis, paling kanggo sub-pager. a / layanan (ora ketompo carane padha nolak iku).
        hi
        IMHO (ayo spesialis mbenerake): saiki ora ana cara kanggo ngilangi tanggal 31 saka nindakake tugas saben dina. Lan ora ana apa-apa kanggo ngisi maneh armada interceptor ... (Aku bisa, mesthi, salah, nanging misale jek MiG-31 isih unsurpassed ing sawetara paramèter tombol, wis potensial kanggo modernisasi (otomatis saka a nomer operasi, introduksi saka AI, noto sistem secentric ing platform (ing wayahe, pesawat AWACS-U penting banget. Mbok 31st ora platform paling murah, nanging, kanggo lack of liyane ... Uripe wong lanang luwih larang ... Kanggo normal ... hi
    2. Saboteur_Navy
      Saboteur_Navy 19 Juli 2022 18:52
      0
      Adoh saka flyer, lying ing sofa ing USSR disaranake konsep serangan nuklir
      Penerbangan strategis dudu unsur serangan pertama, dheweke mandheg sawise nggunakake stasioner lan jero banyu.
      Ora perlu mlebu strategi, nanging sawetara rudal bakal ngidini sampeyan entuk jangkauan angkatan udara mungsuh, bisa uga sampeyan wis lali, nanging kacepetan Tu-160 bisa dibandhingake karo pejuang, apa bakal nguripake afterburner, nyoba kanggo nyekel?
      Lan yen sampeyan dadi sing pertama mabur lan mabur cedhak saka penerbangan strategis, mula kepiye mungsuh ngerti yen bakal ana peluncuran rudal? Peluncuran utama yaiku nggawe paling ora siji yen cedhak banget
      1. SovAr238A
        SovAr238A 19 Juli 2022 20:40
        0
        Kutipan: Saboteur_Navy
        Adoh saka flyer, lying ing sofa ing USSR disaranake konsep serangan nuklir
        Penerbangan strategis dudu unsur serangan pertama, dheweke mandheg sawise nggunakake stasioner lan jero banyu.
        Ora perlu mlebu strategi, nanging sawetara rudal bakal ngidini sampeyan entuk jangkauan angkatan udara mungsuh, bisa uga sampeyan wis lali, nanging kacepetan Tu-160 bisa dibandhingake karo pejuang, apa bakal nguripake afterburner, nyoba kanggo nyekel?
        Lan yen sampeyan dadi sing pertama mabur lan mabur cedhak saka penerbangan strategis, mula kepiye mungsuh ngerti yen bakal ana peluncuran rudal? Peluncuran utama yaiku nggawe paling ora siji yen cedhak banget

        Tk-160 bisa mabur supersonik sajrone wektu sing winates banget.
        winates banget.
        Udakara 10-15 menit.
        Minangka kanggo konsumsi bahan bakar, umur engine, lan kekuatan fuselage.
        Dadi aja mbandhingake karo pejuang.
        Supersonik minangka konsep taun 70-an kanthi wujud "terobosan pertahanan udara" ing supersonik.
        Nanging konsep iki mati ing pungkasan taun 80-an kanthi pangembangan pertahanan udara lan pasukan pertahanan udara.
        Dadi Tu-160 pancen ora luwih apik tinimbang Tu-95 lawas ....
    3. Piramidon
      Piramidon 19 Juli 2022 21:14
      +2
      Kutipan saka AAG
      supaya "Flyers" nyukupi nerangake suwene TU-95 bisa tetep ing udhara

      Nganti 15 jam ing wilayah dhewe utawa netral tanpa tutup.
      carane jero bisa Tu-160 break liwat

      Yagene dheweke bakal nembus ing endi wae yen peluncuran rudal bisa ditindakake tanpa mlebu zona pertahanan udara mungsuh?
      1. AAG
        AAG 19 Juli 2022 21:43
        +2
        Matur nuwun kanggo klarifikasi. hi
        Aku ora bakal ngomong sing padha nglipur aku, reassured kula - kabeh iki digawa menyang kula, drummed, guru dihormati saka departemen nggunakake pertempuran (RVSN) minangka komponen saka triad nuklir USSR.
        Nalika aku ngerti, ora ana sing owah dadi luwih apik sajrone luwih saka 30 taun ...
        Elinga - babagan degradasi, aku isih ora gu-gu (((.. hi
        1. AAG
          AAG 19 Juli 2022 21:45
          0
          Lan MiG kaping 31, kanthi peralatan sing cocog, IMHO, bisa nutup akeh kesenjangan ing Kamentrian Pertahanan sing wis suwe ...
      2. SovAr238A
        SovAr238A 20 Juli 2022 00:25
        -1
        Kutipan saka Piramidon
        Kutipan saka AAG
        supaya "Flyers" nyukupi nerangake suwene TU-95 bisa tetep ing udhara

        Nganti 15 jam ing wilayah dhewe utawa netral tanpa tutup.
        carane jero bisa Tu-160 break liwat

        Yagene dheweke bakal nembus ing endi wae yen peluncuran rudal bisa ditindakake tanpa mlebu zona pertahanan udara mungsuh?

        Ing sawetara pesawat saka Tu-95 karo mbukak pertempuran lengkap ora ngluwihi 3500 km.
        Mulane, supaya bisa digantung ing udhara sajrone 15 jam, kudu diarahake kanthi maksimal lan tanpa beban.
        1. Piramidon
          Piramidon 20 Juli 2022 10:25
          0
          Kutipan: SovAr238A
          Ing sawetara pesawat saka Tu-95 karo mbukak pertempuran lengkap ora ngluwihi 3500 km.
          Mulane, supaya bisa digantung ing udhara sajrone 15 jam, kudu diarahake kanthi maksimal lan tanpa beban.

          Pitakonan loading ora takon (maca kutipan), nanging mung suwene bisa tetep ing udhara. Nanging yen karo ngisi bahan bakar, bisa uga luwih. EMNIP, rekaman kanggo Tu-95 karo sawetara refuelings 32 jam. Nanging sing bali ing 60s utawa 70s
    4. AAG
      AAG 19 Juli 2022 22:08
      +2
      Kutipan saka AAG
      Hmm, mungkin aku wis rampung "ora ana hubungane" "... Nanging, mangga, supaya "Flyers" nyukupi nerangake - suwene Tu-95 bakal tetep ing udhara, carane jero Tu-160 bisa nembus, tanpa tutup IA? Mbokmenawa , - mung MiG-31 (mesthi ora IA) (karo ngisi bahan bakar ing udhara ...).
      Lan, nyuwun pangapunten, - pitakonan liyane - apa ana sing direncanakake kanggo ngganti tanggal 31? (Kaya - lan saiki model sing pantes - sawetara cathetan sing ora rusak, kemungkinan desain ...)
      Mung saiki sawetara artikel babagan sumber iki ngomong - ing kondisi modern "ora bisa ngasilake" ... Sabotase?
      Sing. Dokumentasi rusak kanthi cepet? Kanggo entuk dana kanggo R&D?
      Ora, - mung "tersangka" sing ora sehat ... hi
      Lan siji-sijine sing isih kuwat ing jagad iki yaiku. Utawa ora kabeh ... Rusia ing peran gantungan dudu Rusia! ... (ing siji wektu padha nyoba sawetara kerajinan - ora ana sing apik!) ...

      Inggih, oke, padha downvoted (kanggo incompetence (?), Aku langsung nuduhake yen iku ora khusus, kanggo pitakonan ora nyaman?
      Aku ngenteni spesialis, akeh sing sibuk karo masalah sing luwih penting.
  12. Eug
    Eug 19 Juli 2022 21:16
    +2
    We tindak "mubeng pojok" ... Aku wonder ngendi 31s padha wungu saka - saka Amderma? Utawa Monchegorsk?
    1. AAG
      AAG 19 Juli 2022 21:58
      +2
      Kutipan saka Eug
      We tindak "mubeng pojok" ... Aku wonder ngendi 31s padha wungu saka - saka Amderma? Utawa Monchegorsk?

      Kolega! Aku luwih prihatin babagan anané sisih sing bisa dilayani kanthi sumber daya sing tepat (supaya para spesialis nulis babagan pilot sing pantes ...).
      Inggih, - lan sing paling penting, carane ngganti taman tuwa?
      1. Eug
        Eug 20 Juli 2022 04:24
        +1
        Kabeh pancen menarik! Nanging amarga saka negatif pribadi sing wis numpuk, aku mung takon pitakonan, jawaban sing ora bakal nambah akeh ...
  13. GNM
    GNM 19 Juli 2022 23:32
    0
    ... Iki minangka pesawat supersonik paling gedhe lan paling kuat kanthi geometri sayap variabel ing sajarah penerbangan militer ...

    Dheweke uga sing paling ayu lan harmonis!
    Napa penerbangan iki ditinggalake minangka kabar, apa saiki dheweke mabur kanthi ora teratur "ing pojok"?
  14. Mikle19999
    Mikle19999 20 Juli 2022 00:48
    0
    Rong pesawat bisa mabur saka Engels lan mabur menyang Segara Barents. Nalika MLRS Amerika ngluncurake gudang pupuk amonia. Sapa sing arep ngguyu
  15. Swasta SA
    Swasta SA 20 Juli 2022 01:50
    0
    Kutipan saka zenion
    . Apa sampeyan ora kaget yen tanduran lan pabrik-pabrik wis rusak. Lenin ditutupi, Stalin diidoni, lan pesawat, tank lan senjata nuklir USSR ditinggalake.

    Ora kaya aku. Malah Yeltsin ngerti manawa ahli ekonomi Chubais butuh ......
    Lan senjata nuklir Rusia ora bakal lara.
  16. NSV
    NSV 20 Juli 2022 02:33
    -1
    Pitakonan siji !!!! Kok jarang mabur !!!!!!! Ya larang ... nanging saiki penerbangan para Strategis sing bakal nggawe dheweke mikir maneh .... , kacukan cilik .... .... negara Baltik ... .aku landak karo wong-wong mau !!!!!!
  17. JOYyppe
    JOYyppe 20 Juli 2022 03:35
    0
    [kutipan = Saboteur_Navy] TU-154 minangka Glider paling ayu lan paling apik ing donya [/ kutipan]
    [Kutipan = Raven-95] IL-2 uga ayu.
    [quote = BSD-Fan] TU mesthi ayu, nanging kanggo aku, IL-86/96 minangka pesawat sing paling apik, Yak-42,

    Kabeh padha ayu! amarga "Sepur kita minangka sepur sing paling akeh lelungan ing donya!"