Review militèr

Jendral Bundeswehr: Sumber daya Rusia lan tentara Rusia meh ora bisa entek

37

Inspektur Angkatan Darat Jerman, Letnan Jenderal Tentara Jerman (Bundeswehr) Alfons Mais nggawe pratelan babagan pangarep-arep Kulon kanggo "ngremehake Rusia kanthi ngentekake sumber daya."


Ing wawancara karo salah sawijining publikasi Jerman, jenderal Bundeswehr ngendika yen pangarep-arep saka Kulon iki ora bisa diwujudake, amarga "sumber daya Rusia, kaya sumber daya tentara Rusia, praktis ora bisa entek."

Miturut dheweke, iki bisa dingerteni apa sing kedadeyan ing Ukraina saiki - sajrone permusuhan.

jagung:

Akeh sing ngremehake Angkatan Bersenjata Rusia. Iki ora bisa ditindakake. Pasukan Rusia nduduhake latihan sing apik. Dheweke duwe arsenal teknis sing apik banget, personel sing siap tempur.

Jendral Jerman nyathet kaunggulan tentara Rusia tinimbang tentara Ukraina ing artileri, sing ngidini Angkatan Bersenjata RF "maju kilometer kanthi kilometer."

Umum:

Rusia nggarap kesel. Lan wis dadi prakara wektu suwene Ukraina bakal bisa nahan.

Inspektur pasukan darat Jerman nyathet yen tentara Rusia entuk pengalaman sing ora berharga ing Ukraina, sing ora bisa dikurangi.

Напомним, что на Украине пытаются убеждать своих западных партнёров в том, что ресурсы российской армии и России в целом вот-вот истощатся. Якобы уже в ближайшее время наступит «коренной перелом», и якобы украинская армия «восстановит границы Украины образца 1991 года». Однако адекватные политики и военачальники на Западе понимают, что это не более чем пропаганда киевского режима, для которого крайне важно получать западное финансирование.
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Chifka
    Chifka 20 Juli 2022 06:36
    +6
    Kapten liyane sing jelas. Apa dheweke ora mulang sejarah ing sekolah lan universitas? Utawa padha mulang soko salah? Inggih, elinga sampeyan babagan Napoleon lan Hitler - lan iku, cukup kanggo ngerti bebener dhasar - sampeyan ora kudu menek menyang Rusia. Dadi ora, nabi anyar nampa ngarsane, Mlyn. eseman
    1. seregatara1969
      seregatara1969 20 Juli 2022 06:57
      +7
      Lan mulang lan mulang! Mung bebener sing ora pareng diucapake banter lan banter! Dilarang! Jerman wedi karo masa lalu!
      1. Syurik70
        Syurik70 20 Juli 2022 07:28
        +1
        Nanging, censorship, nomer.
        Anggaran pertahanan NATO $1,010 triliun, Rusia $48 milyar (kanggo 2020)
        NATO duwe total 3657000 wong ing tentara, ing Rusia 1013000, pira kanggo siji wong, sapa wae bakal ngetung. Carane kira-kira lan bakal ngevaluasi apa dana iki bisa dilengkapi.
        Lan, censorship, digabung ... Kajaba iku, padha mbabarake piyambak minangka miskin, kita immeasurably sugih.
        Toleransi - migunani ing dosis homeopati. Yen ora, wong dadi pemilih.

        Ing perang, mesthi, teknologi penting. Malah kritis. Nanging ing wiwitan isih semangat. Teroris sing padha ing Chechnya, ing wiwitan ora ana gunane kanggo mbandhingake anggaran karo Rusia, mula kabeh Barat wiwit nglengkapi dheweke. Nanging sawise kabeh, karusakan wis rampung kanggo Rusia enormously. Padha malah menang perang pisanan. Amarga wis siyap mati, keluwen.
        1. wulan 702
          wulan 702 20 Juli 2022 08:11
          +5
          Quote: Shurik70
          Amarga wis siyap mati, keluwen.

          Ora, ora kanggo iki, nanging amarga kurator padha tuku ndhuwur kita .. Sanalika padha ngganti pikirane ing ndhuwur, kabeh wis rampung minangka ngirim .. Ora roh utawa "kepahlawanan" bisa nindakake apa-apa ..
          1. Antonina Ignatenko
            Antonina Ignatenko 20 Juli 2022 10:38
            0
            kurator padha tuku ndhuwur kita
            Ora dituku, nanging ditunjuk.
        2. Plate
          Plate 20 Juli 2022 08:56
          +1
          Ya, wis ing Perang Donya I, peralatan lan teknologi njupuk Panggonan pisanan, lan WWII pungkasanipun "perang mesin." Lan luwih adoh, luwih akeh potongan sing dipasang ing motor. Bom, walkie-talkie, sistem penindasan, rudal ... Kadhangkala misale jek yen wong ing tentara modern mung perlu kanggo nyerang bangunan lan duwe wong sing dituntut, yen ana kedadeyan.
          Delengen, amarga ora nuduhake teknologi modern, ing endi wae dheweke ngomong babagan pertahanan udara, contone: "Pelacakan target ditindakake kanthi otomatis, pitungan digawe kanthi otomatis, operator mung kudu mutusake kanggo mimpin target lan menehi prentah. diluncurake." Babagan Armata: "Sawise nggambarake tembakan, turret kanthi otomatis diputer menyang penembake, kru mung kudu mbukak geni." Bab sing padha bisa ditemokake babagan pesawat, ujar manawa peralatan kasebut nemokake kabeh, nglayang, lan pilot kudu menehi ijin kanggo mbukak geni. Lan saben aku krungu lan maca iki, aku wonder. Lan kenapa ora menehi keputusan kanggo mbukak geni menyang komputer? Salah sawijining pranala sing paling lemah bakal langsung dibusak saka rantai kasebut.
          1. Sergeyj1972
            Sergeyj1972 20 Juli 2022 11:35
            +2
            Ora ana anggaran pertahanan NATO. Ana anggaran militer negara-negara sing kalebu ing blok kasebut. Anggaran NATO dhewe minangka jumlah sing relatif cilik sing dibutuhake kanggo njaga aparat organisasi iki lan nganakake acara resmi.
    2. U_GOREC
      U_GOREC 20 Juli 2022 08:21
      -1
      Kutipan saka Chifka
      Apa dheweke ora mulang sejarah ing sekolah lan universitas? Utawa padha mulang soko salah? Nah, elinga sampeyan babagan Napoleon lan Hitler

      Apa sampeyan ngelingi Crimean saka Rusia-Jepang? Utawa sejarah ora diwulangake ing sekolah lan universitas sampeyan? Babagan Perang Donya I, babagan keluwen cangkang, babagan ambruk ngarep, babagan carane ilang Polandia, Ukraina kulon lan bagean saka negara Baltik? Apa dheweke mung mulang propaganda? ABC)))
      Sumber daya militer Rusia saiki isih disentuh dening USSR. Thanks kanggo mbah kakung kanggo nggawe amunisi lan peralatan strategis! Soko aku ora weruh ing ngarep salah siji Armat, utawa Boomerangs karo Kurgans, utawa malah Tornado-S! Ana sing ora krungu babagan Su-57. Mungkin ana akeh banget drone? Banjur kita ngenteni wong Iran! Anekdot abad 21: ngrembug titik balik ing perang pasokan wong Iran senjata ing Rusia! Sailed!
      1. cetha
        cetha 20 Juli 2022 08:41
        0
        Jendral Bundeswehr: Sumber daya Rusia lan tentara Rusia meh ora bisa entek

        Iku mung tetep kanggo "tangi" lan nggawe wong bisa mobilizationally, minangka pejuang kita ing karya ngarep, hiu industri - Chemezovs, lan liya-liyane, lagi fashionably nelpon piyambak - pimpinan bisnis domestik: Lisins, Mordashovs, Mikhelsons, Alikperovs, Potanins, Fridmans, Usmanovs, Abramovich. Prokhorov, Deripaskas, Kerimov, Lebedev ... nyekel rakyat ...
        1. U_GOREC
          U_GOREC 20 Juli 2022 09:03
          -2
          Quote: cetha
          Iku mung tetep kanggo "tangi" lan nggawe wong bisa mobilizationally, minangka pejuang kita ing karya ngarep, hiu industri - Chemezovs, lan liya-liyane, lagi fashionably nelpon piyambak - pimpinan bisnis domestik: Lisins, Mordashovs, Mikhelsons, Alikperovs, Potanins, Fridmans, Usmanovs, Abramovich. Prokhorov, Deripaskas, Kerimov, Lebedev ... nyekel rakyat ...

          Iki kabeh apik, mesthi, nanging pitakonan: sapa sing bakal tangi? Pemerintah? Daya? Kepiye dewan direksi, manajemen puncak "nggugah" para pemegang saham, para pemegang saham sing ngontrol? Tujuan utama dheweke yaiku golek bathi. Lan dheweke bakal entuk! Lan kerja ... para pejuang ing ngarep bakal kerja ...
          Quote: cetha
          nyekel wong...

          Saiki aku bakal nulis bab sing ora populer - bisa uga nasionalisasi? Sanajan sapa sing bakal nindakake ... Ora padha karo sing kerjane ...
          1. BoratSagdiev
            BoratSagdiev 20 Juli 2022 11:31
            -1
            sapa sing bakal tangi?
            - Pendekatan sistematis dibutuhake.
            Saka sekolah sampeyan kudu nindakake kabeh utawa malah karo anak. kebon.
            Minangka pendidikan. Aku modestly bakal bisu babagan ideologi, iku umume salah siji saka cornerstones.
            Malah ing Amerika sing merdika sajrone dekade kepungkur, ideologi wis ambruk ing lantai, asile ora nyenengake.
            1. U_GOREC
              U_GOREC 20 Juli 2022 12:11
              -5
              Kutipan: Borat Sagdiev
              - Pendekatan sistematis dibutuhake.
              Saka sekolah sampeyan kudu nindakake kabeh utawa malah karo anak. kebon.
              Minangka pendidikan. Aku modestly bakal bisu babagan ideologi, iku umume salah siji saka cornerstones.

              Yaiku, sampeyan pengin ngganti struktur sosial-ekonomi karo ideologi?
              Sing sugih tambah sugih, sing mlarat tambah mlarat, nanging seneng dadi pakan meriam kanggo kepentingan panguwasa, amarga wis dicuci otak saka sekolah?
              Inggih, padha nindakake ing Ukraina! Apa sampeyan seneng karo asile?
              Orwell's 1984 minangka masyarakat ideal sampeyan, utawa apa?
              1. BoratSagdiev
                BoratSagdiev 20 Juli 2022 15:11
                -1
                1. Aja njupuk metu saka konteks.
                2. Ing endi sing ditulis kanggo ngganti?
                3. Ora perlu nemen karo ngumbah.
                Iki minangka seperangkat langkah, lan tanpa gagasan lan propaganda, negara apa wae bakal ditakoni.
                1. U_GOREC
                  U_GOREC 20 Juli 2022 15:23
                  -3
                  Kutipan: Borat Sagdiev
                  1. Aja njupuk metu saka konteks.
                  2. Ing endi sing ditulis kanggo ngganti?
                  3. Ora perlu nemen karo ngumbah.
                  Iki minangka seperangkat langkah, lan tanpa gagasan lan propaganda, negara apa wae bakal ditakoni.

                  Kepiye carane bisa metu saka konteks yen ora ana konteks dhewe? Sampeyan nulis babagan ideologi. Lan ing ngendi model sosio-ekonomi? Ngendi babagan apa sing kudu diganti? Sampeyan mung ngomong babagan ideologi, ora luwih.
                  Ing Ukraina, kabeh apik karo gagasan lan propaganda! Dadi padha ora pinasthi?
      2. mann
        mann 20 Juli 2022 08:53
        +2
        Sumber daya militer Rusia saiki isih disentuh dening USSR. Thanks kanggo mbah kakung kanggo nggawe amunisi lan peralatan strategis!
        Lan aku bakal nambah sing paling penting, pangembangan teknik beku. Ing jaman Soviet, akeh sing ditundha amarga macem-macem alasan, saiki lagi urip kaping pindho ing basis unsur modern.
      3. mann
        mann 20 Juli 2022 09:00
        0
        Lelucon ing abad kaping 21: diskusi babagan titik balik perang babagan pasokan senjata Iran menyang Rusia!
        Iku... Aku ora bisa nemokake tembung, mung ora bisa dipikir! am
  2. Victor_B
    Victor_B 20 Juli 2022 06:37
    -2
    Ing wawancara karo salah sawijining publikasi Jerman, jenderal Bundeswehr ngendika yen pangarep-arep saka Kulon iki ora bisa diwujudake, amarga "sumber daya Rusia, kaya sumber daya tentara Rusia, praktis ora bisa entek."
    Ya, militer "kudu curiga"!
    Propagandis militer ala ...
    Dheweke bakal duwe saber lan jaran, nanging ing baris geni!
    1. Paladin
      Paladin 20 Juli 2022 07:10
      -4
      Deutschland Zoldaten ora kudu curiga, dheweke kudu perang lan mati, lan ing ngendi lan kapan, Sosis Ati ngerti.
      PS Perphrase
      1. wong janggut
        wong janggut 20 Juli 2022 08:04
        0
        Bul tameng rusishen dorogon gouging kabeh dilereni soko tugas. ngguyu
  3. Mauritius
    Mauritius 20 Juli 2022 06:40
    -1
    Umum saka Bundeswehr: Sumber daya Rusia lan tentara Rusia sacoro prakteke inexhaustible
    Rungokake pewaris Wehrmacht, pengalaman sejarah ing tingkat gen. aran Iki kanggo politisi "siji utawa loro lan ing raja."
  4. rotmistr60
    rotmistr60 20 Juli 2022 06:42
    +1
    Akeh sing ngremehake Angkatan Bersenjata Rusia.
    Sisih Ukrainia, saka nyanyi "kanca Ukraina," sanajan ing awal operasi, yakin manawa saiki, ing seminggu, roket, cangkang, kartrid bakal entek, prajurit Rusia bakal ilang semangat, lan nalika iku . .. Nanging ternyata persis ngelawan - roket ora mungkasi , nanging Angkatan Bersenjata Ukraina nganti saiki mung gumantung ing Penyetor manca, kang ora telas. Jendral Jerman kanthi bener nyathet iku
    tentara Rusia gained pengalaman invaluable ing Ukraina
    Kanthi tekane jinis senjata Barat anyar ing Angkatan Bersenjata Ukraina, pasukan sekutu kanthi cepet nemokake kelemahane, nggawe owah-owahan ing taktik operasi militer, lan pancen entuk pengalaman tempur sing ora berharga.
  5. pemotong bolt
    pemotong bolt 20 Juli 2022 06:43
    0
    Diduga ing mangsa ngarep bakal ana "owah-owahan radikal"
    Dadi ing wulan April, kabeh katon wis ana wassat
  6. nnm
    nnm 20 Juli 2022 06:56
    +4
    Titik utama artikel kasebut dudu babagan Ukraina. Ana, 90% saka artikel mung bab siji - urgently menehi dhuwit kanggo Komplek militèr-industri lan Bundeswehr, yen sesuk "Putin bakal nyerang", lan kita karo titik kalima Bare!
    Umumé, kanggo sapa perang, lan kanggo sapa sing dadi sumber penghasilan.

    https://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/alfons-mais-im-interview-heeres-inspekteur-russland-hat-ressourcen-die-nahezu-unerschoepflich-sind/28506592.html
  7. JOYyppe
    JOYyppe 20 Juli 2022 06:58
    -3
    Pranyata ora kabeh utek-utek sing didhukung Barat iku frostbitten. Mbokmenawa ana sing kelingan critane simbah. Nanging aku kabeh kudu ngelingake sejarah. Ayo diomongi anak putune mengko.
  8. Mauritius
    Mauritius 20 Juli 2022 07:02
    -2
    propaganda saka rezim Kyiv, sing penting banget kanggo nampa pendanaan Barat.
    Masalah pengembalian utang menyang Ruin minangka masalah penting kanggo IMF, EU lan AS. Ya, bakal diputusake ing kesimpulan saka persetujuan umum ing pungkasan SVO, nanging keputusan apa sing bakal dadi pitakonan liyane. Iku cukup bisa kanggo "ngerti lan ngapura" alternatif, supaya dadi ora kanggo njagong ing dock kanggo Financing angkara marang djalmo manungso.
    Mungkin iki wektu kanggo mungkasi pendanaan rezim Nazi? Saiki dudu taun 1945. (Keuangan AS menehi tekanan marang kabeh wong), saiki kabeh luwih serius (BRICS ana ing irung aran ). Sawise kabeh, sampeyan bisa ilang ora 60 lard +%%, nanging luwih. Nyuwun
  9. Egoza
    Egoza 20 Juli 2022 07:06
    0
    Wigati! Iki ora maneh "mantan" pensiun ngandika. Iki jenderal saiki. Kelangan sirah panas. Mungkin sampeyan bakal mikir yen sampeyan kudu mikir babagan wong sing dikasihi, lan dudu babagan Ukraina.
    1. Pujangga watara sudhut
      Pujangga watara sudhut 20 Juli 2022 07:18
      -1
      Bismarck tau dielingake. Hitler ora percaya. Ati Scholz dadi geger. Aku luwih seneng maca Bismarck.
  10. roket757
    roket757 20 Juli 2022 07:36
    -2
    Jendral Bundeswehr: Sumber daya Rusia lan tentara Rusia meh ora bisa entek
    Lha ya, mentri militèr padha rengek-rengeng yèn kabèh wis diwènèhaké, ora ana sing tetep kanggo awake dhewe ... yen dumadakan ana kedadeyan.
    Dadi ana sing eling yen sawise garwane jenderal ZHARA, jenderal FROST bakal teka !!! Lan dheweke ora siap kanggo iki ...
  11. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 20 Juli 2022 08:02
    -3
    Ya, kamulyan kanggo endhog kasebut ... Sawise 80 taun, pungkasane aku ndeleng cahya, lan dheweke bakal pensiun lan ora krungu.
  12. mateni fasis
    mateni fasis 20 Juli 2022 08:48
    0
    Jendral Bundeswehr jenenge Alfons...
  13. Alex Kron
    Alex Kron 20 Juli 2022 08:53
    -2
    Bebarengan karo demilitarisasi Ukraina, demilitarisasi NATO bakal ditindakake.
  14. GNM
    GNM 20 Juli 2022 09:21
    -2
    USSR, lan banjur Rusia, tansah nyiapake ora mung kanggo operasi khusus ing negara cilik kayata Suriah utawa Ukraina, nanging kanggo perang nglawan kabeh NATO, kita duwe senjata iki kaya rereget, padha nindakake soko muspra, nalika depriving barang konsumen. .
  15. va3610
    va3610 20 Juli 2022 10:11
    -2
    Apa gigolo iki mriksa gudang kita? Jerman cuk.
  16. andrey kuznetsov_3
    andrey kuznetsov_3 20 Juli 2022 10:13
    -1
    Bakal ana senjata lan amunisi sing cukup kanggo Polandia, Jerman lan kabeh Eropa.
  17. Aitvaras
    Aitvaras 20 Juli 2022 12:08
    -1
    Jendral iki wicaksana, mula wektune kanggo mbebasake kutha Berlin maneh saka penjajah Nazi sing dikutuk nganti dheweke sadar ing kana. Kanthi gagah-gagahan mbaleni prestasine mbah kakung. Gendéra abang bangga bakal mabur liwat reruntuhan Reichstag sing dikalahaké, lan supaya ora pindhah kaping pindho ing wektu sing padha lan kutha Paris sing sabar dibebasake saka penindasan NATO sing ora becik.
  18. Vyacheslav Dokuchaev
    Vyacheslav Dokuchaev 20 Juli 2022 16:11
    -1
    wong Jerman ngerti iki, dheweke duwe pengalaman gedhe kanggo ngadhepi Rusia ..........
  19. UFO
    UFO 22 Juli 2022 09:55
    0
    Sampeyan bisa mungkasi pasokan senjata menyang Ukraina yen sampeyan nggawe ancaman kanggo supplier liwat pengungsi, tentara bayaran, lan sapiturute, sing saiki dikontrol dening klub Amerika keluwen, nanging kudu dikontrol dening klub panganan sing dicegat Putin. Disarmed banjur pungkasan ora bakal nyerah.


    siji