Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang NPP Zaporozhye nganggo drone kamikaze

134

Formasi bersenjata Ukrainia, sing nampa pesenan saka Kyiv kanggo ngatur teror ing wilayah sing dibebasake, dina iki nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye kanthi bantuan amunisi. Iki dilaporake dening administrasi Energodar.


Miturut informasi sing kasedhiya ing wayahe, telung drone kamikaze "makarya" ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir, bledosan gludhug ing mburi blok nuklir. Iki dikonfirmasi dening Vladimir Rogov, anggota Administrasi Negara wilayah Zaporozhye. Sadurungé, massa kepala drone nyerang sawetara kilogram ing setara TNT.

Miturut informasi awal, UAV dilengkapi karo hulu ledak kanthi massa bledosan sing diitung ing kilogram ing setara TNT.

- dheweke nulis ing saluran TG.

Mengko dadi dikenal sing ana papat serangan ing total, drone pungkasan nyerang stasiun ing 16:10 wektu Moscow. wektu. Peralatan NPP lan unit reaktor ora rusak, kabeh beroperasi normal, ora ana korban serangan kasebut.

Kaya sing kacathet, iki minangka serangan kaping telu ing pembangkit listrik tenaga nuklir sing ditindakake dening nasionalis Ukrainia ing jaman saiki. Lan kabeh mau ditindakake kanthi bantuan drone. Ing 12 Juli, ana upaya kanggo nyelehake tambang kaliber 120 mm saka UAV, ora ana sing cilaka, ing 18 Juli, serangan liyane nyebabake 11 wong, papat sing ana ing kondisi serius.

NPP Zaporozhye dumunung ing pinggir reservoir Kakhovka ing kutha Energodar. Iki minangka pembangkit listrik tenaga nuklir paling gedhe ing Eropa.
134 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wong Palestina
    wong Palestina 20 Juli 2022 17:02
    + 20
    padha stunned iki bodho! padha arep ngatur Chernobyl kapindho!!9
    1. Hoarfrost
      Hoarfrost 20 Juli 2022 17:05
      +1
      Apa padha ngapusi? Mitra Kyiv sing ditresnani bisa ngatur Chernobyl kanthi mencet NPP Kursk kanthi reaktor jinis Chernobyl kanthi misil. Nalika partner Western bakal menehi amunisi kanggo Khaimarsy. Ing PLTN Zaporozhye, reaktor saka jinis liyane, digawe adhem banyu, Jepang leleh mudhun ing Fukushima.
      1. Wit Cilik
        Wit Cilik 20 Juli 2022 17:44
        + 15
        Ing PLTN Zaporozhye, reaktor saka jinis liyane, digawe adhem banyu, Jepang leleh mudhun ing Fukushima.

        belay
        Ing Fukushima:
        reaktor air mendidih (BWR)
        Saliyane reaktor jinis iki, reaktor nuklir saluran saka jinis banyu grafit, contone, ☝️RBMK lan EGP-6, bisa dadi reaktor banyu sing nggodhok.
        Ayo kula ngelingake sampeyan ing Chernobyl RBMK.
        Lan Fukushima ...
        Yoshida mbaleni prosedur sing padha karo blok No. 3 kaya karo blok No. bledosan.

        Iku katon kaya iki:

        hidrogen langsung saka reaktor, ing ngendi uap banyu sing digawe panas nganti temperatur gedhe banget mlebu reaksi sing cocog karo zirkonium saka unsur struktural. Ing teori, hidrogen kasebut, sanajan dibebasake, kudu dumunung ing kasus hermetik njaba sing diisi nitrogen inert. Nanging, lambung iki mbokmenawa retak amarga tekanan dhuwur, lan bagéan saka hidrogen bocor menyang panggonan stasiun, ing ngendi iku mbentuk campuran mbledhos.
        Reaktor -2 nyawiji, nanging reaktor -4 uga nggebug.
        Telu saka enem (No. 1, 2 lan 3) reaktor Fukushima-1 ilang, sing loro (No. 1, No. 3) lan No. 4 njeblug.
        Minangka asil saka telung bledosan, tingkat radiasi ing stasiun mlumpat ing panggonan kanggo sumilir 800 roentgens saben jam.
        Saben dina, 300-400 liter banyu radioaktif sing isih nggabung karo banyu lemah menyang Samudra Donya.
        Pinten diwutahake menyang okian, sajrone "pemadam", kasepen, sing paling "reged", kanthi jumlah 800 ewu ton, dipompa menyang wadhah khusus sing ana ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir.
        Kedutaan Besar AS nyaranake supaya wargane sing manggon ing Jepang ora manggon luwih cedhak saka 80 (!) Kilometer menyang pembangkit listrik tenaga nuklir Fukushima-1.


        Banding:
        pamaréntah Jepang mutusaké: yen wong nampa kurang saka 100 roentgens, banjur dheweke, yen lara karo soko, banjur lara ora amarga Fukushima lan supaya wong ora invent, ora Fukushima
        VS
        ing liquidators Chernobyl mestine bakal "ditulis mati" sawise 25 x-ray.
        PySy VVR duwe kasus protèktif sing gedhe banget, dibandhingake karo RBC.
        Serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir umume barbar lan bodho.
      2. Egoza
        Egoza 20 Juli 2022 18:00
        +1
        Kutipan: Hoarfrost
        Ing NPP Zaporozhye, reaktor saka jinis sing beda

        Nanging, iki ora nyegah eksperimen karo Westinghouse.
        Lan apa sing lagi ditindakake ing kana saiki ... mbokmenawa nyoba nggunakake bahan bakar sing diekstrak kanggo nggawe bom atom., Banjur ngancam Rusia. Mbok menawa nyoba ngrusak pembangkit listrik tenaga nuklir, dheweke mung pengin nutupi "eksperimen". Mung ana ora cukup intelijen lan spesialis sing bakal mbuktekake manawa karusakan iku "winates" mokal!
      3. Jager
        Jager 20 Juli 2022 19:11
        +3
        Lan ing kene teka para ahli babagan pembangkit listrik tenaga nuklir. wassat
      4. kelip-kelip
        kelip-kelip 20 Juli 2022 23:51
        -1
        Mitra Kyiv sing ditresnani bisa ngatur Chernobyl kanthi ngetokake pembangkit listrik tenaga nuklir Kursk kanthi reaktor jinis Chernobyl kanthi misil.
        Banjur kita bakal Smash wong karo YARS.
        Umumé,
        Supaya pembangkit listrik tenaga nuklir ora malih dadi bom atom raseksa, saben unit tenaga nduweni cangkang beton sing dikuatake sing kuwat watara rong meter. Kajaba iku, sajrone konstruksi, beton sing paling tahan lama digunakake, sing diarani militer, sing digunakake ing pambangunan struktur militer.

        Beton kuwi luwih kuwat tinimbang sing digunakake kanggo teknik sipil. Kajaba iku, bisa ngidinke suhu sing dhuwur banget lan sithik. Akibaté, kapsul beton nglindhungi reaktor saka macem-macem cataclysms. Mesthi, akeh unit daya saka pembangkit listrik tenaga nuklir sing dibangun sawetara dekade kepungkur. Nanging, wates safety cukup kanggo nahan serangan langsung saka cangkang artileri gedhe ... Miturut spesialis energi nuklir Alexei Anpilogov, Presiden Yayasan Yayasan, cangkang unit daya bisa tahan tiba pesawat penumpang Boeing-747 paling gedhe kanthi pasokan bahan bakar lengkap.

        Dadi topik babagan drone kamikaze sing nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir luwih dadi topik kanggo nambah panik.
    2. Irit
      Irit 20 Juli 2022 17:12
      + 32
      Pembongkaran wilayah kita ana ing urutan perkara, uga penembakan institusi sipil ing Donbass, wilayah Kherson lan wilayah Zaporozhye ing urutan samubarang! sisa-sisa istana presiden, bangunan dewan, menteri pertahanan, Sbushniks? Apa maneh sing kita tunggu ???
      1. igorbrsv
        igorbrsv 20 Juli 2022 17:18
        +1
        Dheweke isih ora ana
        1. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 20 Juli 2022 17:27
          +8
          Bakal ana resonansi politik lan efek psikologis sing gedhe.
        2. antivirus
          antivirus 20 Juli 2022 18:19
          +1
          utamane.
          Yen ora, sapa lan apa sing kudu disesali?
          .... Maju menyang gudhang anggur
        3. Alf
          Alf 20 Juli 2022 19:17
          +6
          Kutipan saka igorbrsv
          Dheweke isih ora ana

          Elinga serangan Mitchell. Ana meh ora karusakan, nanging apa jotosan politik.
      2. Zhan
        Zhan 20 Juli 2022 17:21
        +7
        Quote: Irit
        Pembongkaran wilayah kita ana ing urutan perkara, uga penembakan institusi sipil ing Donbass, wilayah Kherson lan wilayah Zaporozhye ing urutan samubarang! sisa-sisa istana presiden, bangunan dewan, menteri pertahanan, Sbushniks? Apa maneh sing kita tunggu ???

        Aku takon dhewe pitakonan iki, nanging sayangé, aku isih ora ngerti apa ....
        Liyane bab ngendi pasukan EW kita wis lunga, iku bakal katon sing obyek kuwi kudu dijamin ing Panggonan pisanan. Ora bakal ana mabur.
      3. Cottondraton
        Cottondraton 20 Juli 2022 17:27
        +1
        Apa gunane nggebug omah kosong? Iku prakara liyane yen analogues saka Barvikha utawa Rublyovka dibusak saka bumi. Nanging ing kene, karusakan materi luwih akeh kanggo oligarki Kyiv ...
        1. MaxKruh
          MaxKruh 20 Juli 2022 17:52
          +5
          Dadi sampeyan kudu mencet ing panggonan covens, padha ora siro, sampeyan bisa nglacak dening telpon, peretas Intelligence kudu nindakake karya iki.
      4. Igor Borisov_2
        Igor Borisov_2 20 Juli 2022 17:28
        + 19
        Mungkin cukup kanggo ngadeg ing upacara karo CBO? nelpon duta Ukrainia kanggo Kamentrian Luar Negeri lan nyerahke cathetan nyatakake perang. Banjur diukum miturut hukum jaman perang ....
        1. igorbrsv
          igorbrsv 20 Juli 2022 17:41
          +4
          Mungkin wis wayahe
        2. MaxKruh
          MaxKruh 20 Juli 2022 17:53
          +8
          Apa duta, dheweke ngrusak hubungan diplomatik karo kita.
          1. Tochilka
            Tochilka 20 Juli 2022 18:52
            +2
            Ngumumke liwat twitter. Saiki informasi kasebut ana ing urutane. Yen maca media.
        3. tihonmarine
          tihonmarine 20 Juli 2022 19:05
          +1
          Kutipan: Igor Borisov_2
          nelpon duta Ukrainia kanggo Kamentrian Luar Negeri lan nyerahke cathetan nyatakake perang.

          Ora ana dalan metu maneh.
      5. Kaukasus Lor
        Kaukasus Lor 20 Juli 2022 17:31
        + 17
        Luwih suwe operasi kasebut, luwih akeh pitakon. Nganti wektu tartamtu, kita diwenehi dongeng yen senjata nuklir paling nggegirisi lan ora ana sing bakal perang karo negara nuklir! Nanging kene sampeyan lunga! Wiwit taun kaping 14, dheweke wis ngidoni senjata nuklir kanthi aman. Punika raja senjata kanggo sampeyan! Lan sapa dewi perang saiki? Artileri! Batang lan reaktif! Lan dewa drone enom muncul! Reconnaissance, nyerang! Apa kita wis bola 22 Juni?! Disiapake kanggo perang, nggawe senjata. Nanging ternyata ora apa sing dibutuhake kanggo perang? Ora ana sing nggawe kubah wesi nglawan artileri. Ora ana tugas, ora ana dana. Yen ora, sistem anti-artileri bakal bisa digunakake lan jumlahe cukup. Drone kasebut dadi kaget, kaya wedges tank Wehrmacht. Industri kasebut uga ora bisa nanggapi kanthi cepet kanthi rilis industri pertahanan ing wektu sing cendhak. Topik liyane yaiku pasokan senjata asing menyang ngarep. Napa pasokan tekan ngarep lan ora mudhun? Kreteg uga ora akeh dibom. Apa dheweke duwe jembatan luwih akeh tinimbang kita duwe misil? Apa gardu listrik ora dibom? Aja ndemek pembangkit listrik, nanging ngebom gardu. Sapa sing duwe versi apa sing kedadeyan?
        1. Vasilenko Vladimir
          Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 17:42
          -1
          Quote: Kaukasus Utara
          Wiwit taun kaping 14, dheweke wis ngidoni senjata nuklir kanthi aman. Punika raja senjata kanggo sampeyan!

          Nyuwun pangapunten, nanging sapa sing perang karo kita saiki, sampeyan isih kudu nganalisa kahanan kasebut
          1. Kaukasus Lor
            Kaukasus Lor 20 Juli 2022 17:58
            +1
            Ya, dheweke wiwit perang langsung nalika Uni Eropa diusir saka sumber energi Rusia. Yen sadurunge mung ana perang informasi, saiki ana sing nyata. Pedunung pinggiran menang carane motivasi kanggo 30 taun kamardikan! Apa perang nyata iki yen mitra luar biasa nyedhiyakake senjata lan menehi prentah marang bawahane, ing ngendi arep ngadeg lan apa sing kudu mati!
          2. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 19:35
            +2
            minus pandherekipun ing paling siji negara, jeneng anjog perang langsung mbukak karo Federasi Rusia
        2. igorbrsv
          igorbrsv 20 Juli 2022 17:43
          +1
          Saiki kita bakal ngerti apa sing dibutuhake kanggo perang, lan apa sing ora perlu
        3. wulan 702
          wulan 702 20 Juli 2022 17:58
          +9
          Takon wong liya teka ing kolom parade lan kenapa dheweke ndharat pasukan ing Gostomel ...
          1. CYM
            CYM 20 Juli 2022 19:03
            -2
            Kutipan: max 702
            lan kenapa dheweke ndharat pasukan ing Gostomel ...
            Ana versi ing net sing pasukan ndharat ing Gostomel kanggo njupuk sawetara piranti nuklir sing padha diduga disimpen ing Papan pungkasan An-255. Omong kosong, mesthi, nanging upaya liyane kanggo nerangake tugas landing iki ora bisa dingerteni.
            1. wulan 702
              wulan 702 20 Juli 2022 20:57
              +7
              Gostomel wis siji goal, kanggo dijupuk basa saka landasan pacu tanpa watesan .. Mung iku digawe pangertèn yen ora melu ing database saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora kelakon .. Sing nggawe percoyo pimpinan kita ing versi acara Pitakonan sing paling menarik.. Jebakan kasebut dadi mulia (kupinge simbah sing nganggo sidelock katon jelas) lan disiapake kanthi jelas luwih saka setahun..
              1. kelip-kelip
                kelip-kelip 20 Juli 2022 23:00
                0
                perlawanan ing Ukraina kudu diwenehake dening Nazi lan rabble liyane, Angkatan Bersenjata Ukraina kudu diilangi saka database
                Utawa bisa rampung mundur saka ngarep lan pindhah menyang Kiev.
                Menapa malih, iku salah siji saka pilihan sing paling apik, pisanan kabeh, loro kanggo negara lan kanggo populasi Ukraina. Ukraina bakal nyingkirake kediktatoran Amerika, laboratorium biologi, kesewenang-wenangan oligarki, ideologi Bandera.
                Lan Rusia meh kanthi tentrem nampa negara saka wilayah sing ora bakal kaancam: ora ana biolaboratorium, utawa misil NATO. Kajaba iku, implikasi sanksi marang kita bakal dadi masalah.
                Pilihan iki ora mungkin. Nanging kita ora bisa nggunakake, amarga dheweke sing paling apik.
                Lan ing ndhuwur kabeh, kanggo Ukraina dhewe.
                Ing wektu sing padha, opsi liyane disiapake: kita ora mung njupuk Gostomel, nanging uga Kherson, Melitopol, Berdyansk, Energodar, Mariupol.
                ---
                Kanggo kita, pilihan kaloro dudu sing paling apik, nanging kanggo Ukraina pancen bencana.
                1. wulan 702
                  wulan 702 21 Juli 2022 09:45
                  +1
                  Quote: kelip-kelip
                  Nanging kita ora bisa nggunakake, amarga dheweke sing paling apik.

                  Yen mbah putri wis .... Padha ora bisa kanggo siji alesan Lokhla! Saka kabeh pilihan, dheweke milih sing paling awon kanggo wong-wong mau, kabeh sejarah ing papan kasebut njerit! Pengkhianat lan kapitunan langgeng .. Lan wektu iki bakal persis padha .. Kita uga duwe siji masalah kanggo mesthekake yen masalah iki tau mengkono maneh!
                  1. kelip-kelip
                    kelip-kelip 21 Juli 2022 10:04
                    0
                    Ora bisa siji alesan Lohla! Saka kabeh pilihan, dheweke milih sing paling awon kanggo wong-wong mau, kabeh sejarah ing papan kasebut njerit! Pengkhianat lan kapitunan sing langgeng..
                    Apa sampeyan ngomong babagan baller?
          2. mitroha
            mitroha 20 Juli 2022 19:34
            +1
            Kutipan: max 702
            Takon wong liya teka ing kolom parade lan kenapa dheweke ndharat pasukan ing Gostomel ...

            Kita wis nyoba nyalahake Stalin amarga ora siap perang karo Jerman sajrone 70 taun saiki, sampeyan katon saka klompok sing padha. Aku ora duwe informasi lengkap, nanging aku ngukum. Produk saka wektu, cepet-cepet ing aliran tren ....
            1. wulan 702
              wulan 702 20 Juli 2022 21:02
              0
              Kutipan saka Mitroha
              Aku ora duwe informasi lengkap, nanging aku ngukum. Produk saka wektu, cepet-cepet ing aliran tren ....

        4. Sergey Kuzmin
          Sergey Kuzmin 20 Juli 2022 18:13
          +2
          Apa dheweke duwe jembatan luwih akeh tinimbang kita duwe misil? Apa gardu listrik ora dibom? Aja ndemek pembangkit listrik, nanging ngebom gardu. Sapa sing duwe versi apa sing kedadeyan?
          Kabeh wong waras wis nulis ing kene wiwit Maret-April - ngalahake kabeh stasiun sepur traksi supaya ora kalebu pasokan senjata menyang Ukronazis saka negara NATO ... ing kene sampeyan ora perlu ndemek jembatan ... ngilangi kabeh gardu traksi, banjur sepur bakal mandheg ...
      6. GREG68
        GREG68 20 Juli 2022 18:59
        +4
        Nalika bakal mlebu Kherson. Banjur padha mbokmenawa bakal ngelingi.
      7. ajax66
        ajax66 21 Juli 2022 05:59
        +1
        nalika soko wiwit tiba saka langit nang Moscow Ring Road, ora sadurungé
      8. Massa
        Massa 21 Juli 2022 10:01
        0
        Apa durung wayahe kita lunga apa sing ora ditindakake wingi?
    3. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 17:20
      +3
      kok padha kaget, Gusti Allah ora njeblug, dheweke bakal nyalahake Rusia kanggo kabeh, ditambah infeksi sing kudu diilangi, lan iki dhuwit lan blumbang gene negara kita.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 20 Juli 2022 17:39
        +4
        Kanggo ngrusak soko ing kana, pemain ing antarane staf dibutuhake. senjata tliti wis katon ing kacals.
        1. Vasilenko Vladimir
          Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 19:36
          0
          Kutipan saka: dmi.pris
          Drone mung bisa ngrusak switchgear ruangan utawa trafo ing kana. Iki sing paling ala.

          kayane ora ana mungsuh ing Fukushima
          1. dmi.pris
            dmi.pris 20 Juli 2022 19:41
            -1
            Lan apa sing kedadeyan ing Fukushima? Apa sebabe? Serangan dening drone, shelling? Apa? Cacat desain utawa jamb ing desain sing nyebabake tragedi.
            1. Vasilenko Vladimir
              Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 19:50
              0
              iki amarga saboteurs ora perlu kanggo kacilakan nang ana cukup faktor njaba
              1. dmi.pris
                dmi.pris 20 Juli 2022 21:02
                0
                Pernyataan sing kontroversial banget. Faktor internal (sing aku ngerti manawa) - Amerika Serikat, kacilakan ing reaktor eksperimen, uga, kita duwe ing pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl ..
                1. Vasilenko Vladimir
                  Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 21:56
                  +1
                  maneh sampeyan ngowahi kabeh, iku cetha yen wong bodho karo sledgehammer bakal break apa-apa
                  Kutipan saka: dmi.pris
                  Kanggo ngrusak soko ana, pemain antarane Staff sing akeh dibutuhake.

                  statement sampeyan iki ora bener, pembangkit listrik tenaga nuklir bisa uga bang saka faktor njaba
    4. Wbond
      Wbond 20 Juli 2022 18:10
      +2
      ... reaktor kasebut dilindhungi kanthi dipercaya, uga bisa nahan bledosan nuklir ... nanging kasunyatane dhewe nguwatirake lan nggawe sampeyan mikir ....
      1. cetha
        cetha 20 Juli 2022 18:34
        +6
        Kutipan saka WBond
        nanging kasunyatane dhewe nguwatirake lan nggawe sampeyan mikir ....

        wow, kutipan opo
        Sampeyan diserang dening perampok bersenjata, lan dheweke ngacungake piso, lan sampeyan mung bakal waspada lan mikir ...
    5. cetha
      cetha 20 Juli 2022 18:25
      +6
      Quote: Palestina
      padha stunned iki bodho!

      Persis.
    6. tihonmarine
      tihonmarine 20 Juli 2022 19:02
      -1
      Quote: Palestina
      padha stunned iki bodho! padha arep ngatur Chernobyl kapindho!!

      Ukroreich ambruk karo slogan "Yen kita mati, mati kabeh!" Logika fasis, ideologi fasis, kabeh iki ora kudu urip.
      1. Alexey Z
        Alexey Z 21 Juli 2022 20:33
        0
        Iku kaya kita ing swarga, lan liyane saka ahli Torèt. Aku krungu iki nang endi wae.
    7. Rudkovsky
      Rudkovsky 21 Juli 2022 04:53
      -2
      Wong bodho dadi edan nalika nyelehake militer ing jejere pembangkit listrik tenaga nuklir. Lan Ukrainia nggebug kantin karo prajurit sing ora adoh saka pembangkit listrik tenaga nuklir, ora ana sing nyerang stasiun kasebut.
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 27 Juli 2022 15:50
        0
        lan sapa sing bodho? kenek borscht?
    8. YanniKounnar
      YanniKounnar 21 Juli 2022 09:50
      0
      Polusi radioaktif cela va devenir une ''specialite'' Ukrainienne belay
  2. gansales
    gansales 20 Juli 2022 17:03
    +3
    Wong-wong bajingan kuwi apa ... Lha, tujuane endi !!! Sampeyan kudu mungkasi karo junta lan urgently ..
  3. Kabupatèn katelu
    Kabupatèn katelu 20 Juli 2022 17:05
    + 10
    Ing Kyiv, dheweke bakal ngomong maneh yen Rusia sing ngatur provokasi. Lan kita bakal maneh nyatakake keprihatinan lan menehi peringatan babagan eskalasi sing ora bisa ditampa.
    1. igorbrsv
      igorbrsv 20 Juli 2022 17:19
      +1
      Iki minangka teroris. Iku angel nyekel wong-wong mau ing wilayah sampeyan
      1. cetha
        cetha 20 Juli 2022 18:35
        +5
        Kutipan saka igorbrsv
        Iki minangka teroris. Iku angel nyekel wong-wong mau ing wilayah sampeyan

        Angel, nanging perlu.
  4. Piramidon
    Piramidon 20 Juli 2022 17:07
    +3
    Apa Eropa nyedhiyakake drone kasebut? Nanging yen ana apa-apa, nedoymkam iki ora bakal lemah. Yen mung angin wetan.
    1. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 20 Juli 2022 17:41
      0
      Pembangkit tenaga nuklir dibangun kanthi pangarep-arep bom atom. Diragukan manawa drone kasebut nyebabake karusakan sing ora cocog karo operasi reaktor. Maksimum sing bisa dirusak yaiku apa wae ing rantai transmisi energi saka pembangkit listrik tenaga nuklir. Iku luwih saka faktor psikologis. Ukraina bisa ngebom Rusia, nanging Rusia ora bisa nanggapi! Ya, lan taktik Angkatan Bersenjata Ukraina minangka kertas tracing saka perang Anglo-Saxon. Aja perang karo tentara lan ngebom warga sipil! Iki diarahake marang populasi sipil. Nimbulake gupuh ing antarane populasi. Populasi, mesthi, takon marang panguwasa. Apa sampeyan ora menehi pertahanan? Ora kompeten utawa kolaborator? Sampeyan ndeleng ngendi? Yagene padha ora disiapake kanggo pertempuran?
      1. Vasilenko Vladimir
        Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 17:45
        +7
        Quote: Kaukasus Utara
        Pembangkit tenaga nuklir dibangun kanthi pangarep-arep bom atom.

        ngendi sampeyan maca iki?!
        ing proyek ana kemungkinan pesawat nabrak ing pembangkit listrik tenaga nuklir ana toleransi kanggo lindhu, ora ana sing ngetung kanggo serangan langsung saka senjata nuklir strategis utawa senjata nuklir taktis, aku ora yakin manawa bisa urip lan mung a serangan rudal
        1. Kaukasus Lor
          Kaukasus Lor 20 Juli 2022 17:52
          0
          Apa pertahanan udara ora kudu ana ing sekitar pembangkit listrik tenaga nuklir ing kana? Inggih, supaya roket ora tekan. Utawa apa sampeyan mikir konstruksi ora njupuk menyang akun gelut? Papan perlindungan bom dibangun kanthi bledosan nuklir, nanging pembangkit listrik tenaga nuklir tegese ora?
          1. Simbah amatir
            Simbah amatir 20 Juli 2022 19:02
            +2
            Nalika mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir, database ora dianggep. Coba pikirake dhewe, nalika ijol-ijolan senjata nuklir, ora ana wektu kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir. Lan database tanpa nggunakake senjata nuklir ing jaman Soviet ing wilayah Ukraina ketoke fiksi unscientific.
          2. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 19:33
            0
            Quote: Kaukasus Utara
            Utawa apa sampeyan mikir konstruksi ora njupuk menyang akun gelut?
            ora sak construction
      2. Sergey Kuzmin
        Sergey Kuzmin 20 Juli 2022 18:15
        +2
        Maksimum sing bisa dirusak yaiku apa wae ing rantai transmisi energi saka pembangkit listrik tenaga nuklir.
        uga, mateni piranti sing nyuplai listrik menyang Ukraina, dikuwasani dening Ukronazis ... lan banter ngumumake ing endi wae yen mati iki amarga serangan saka Ukronazis. Kenapa ngadeg ing upacara?
        1. kula 1970
          kula 1970 20 Juli 2022 23:23
          +1
          Kutipan: Sergey Kuzmin
          uga, mateni piranti sing nyedhiyakake listrik menyang Ukraina, sing dikuwasani dening Ukronazis ...

          Sampeyan mbingungake sawetara jinis pasokan banyu domestik lan pembangkit listrik tenaga nuklir ...
          Masalah teknis kanggo nyuda produksi, malah luwih masalah kanggo ngilangi beban ....
      3. cetha
        cetha 20 Juli 2022 18:38
        +3
        Quote: Kaukasus Utara
        Aja perang karo tentara lan ngebom warga sipil! Iki diarahake marang populasi sipil. Nimbulake gupuh ing antarane populasi. Populasi, mesthi, takon marang panguwasa. Apa sampeyan ora menehi pertahanan? Ora kompeten utawa kolaborator? Sampeyan ndeleng ngendi? Yagene padha ora disiapake kanggo pertempuran?

        Nanging, tumindak teroris dudu operasi militer, utawa dudu perang ...
  5. v1tz
    v1tz 20 Juli 2022 17:10
    + 10
    Lavrov S.V. dina iki dheweke ngumumake warta babagan perluasan geografi NWO, ora mung ing DPR lan LPR, kita ora duwe pilihan liyane lan ora kudu.
    1. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 20 Juli 2022 17:48
      +6
      Kita wis nyatakake yen senjata asing minangka target sing sah kanggo kita! Nanging senjata kasebut tekan ngarep. Utawa padha ilegal kanggo kita ing tlatah pinggiran, lan legal mung ing garis ngarep? Dheweke ngumumake yen kita bakal ngebom pusat pengambilan keputusan. Nanging misale jek ora ana roket siji sing kenek utawa tiba ing Zelensky. Kita bakal enggal pindhah maneh, mbok menawa, kanggo ekspresi prihatin sing jero. Ana sing terus narik kita luwih jero. Saiki kita nggoleki ngisor, banjur kita nyatakake keprihatinan sing jero. Piye wae ora ana sing ngomong sepisan lan mbaleni kaping pindho ora perlu. Nanging jotosan apik kanggo ati (yen perlu) bisa ngganti expression dawa saka badhan. Lan kenapa kita kuwatir banget babagan ati? Babar pisan ora perduli karo awake dhewe, mung ngidoni awake dhewe karo kelakuane.
      1. v1tz
        v1tz 20 Juli 2022 18:42
        +2
        1000 kaping tengen, lan banjur soko tansah interferes karo wong, utawa lack saka otak utawa turah mbrawah saka keuangan ing akun manca ... padha terus-terusan katon maneh (elites kita) ing sisih kulon, apa master ngandika.
  6. RoTTor
    RoTTor 20 Juli 2022 17:12
    +4
    Ayo dadi ngomong serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina sukses.
    Inggih...?
    Kontaminasi radioaktif ing Eropa Kidul-Wétan!
    Dadi NATO kudu ngalahake panguwasa Kyiv kanthi cara sing ora sopan kanggo ngrusak kabeh wong.
    Para inisiator mbokmenawa lathered kanggo mbucal jaban rangkah - supaya awan radioaktif ora tekan
    1. antipesawat
      antipesawat 20 Juli 2022 17:21
      +5
      Kutipan saka RoTTor
      Kontaminasi radioaktif ing Eropa Kidul-Wétan!

      Inggih, iku gumantung ing ngendi angin niup.
      1. Cottondraton
        Cottondraton 20 Juli 2022 17:28
        +1
        Angin tansah ganti. Ora preduli, kabeh bakal teka.
      2. dmi.pris
        dmi.pris 20 Juli 2022 17:43
        +1
        Ing kana, arah kulon, kidul-kulon, lor-kulon utamane, angin wétan arang banget.
      3. KELAS
        KELAS 20 Juli 2022 17:59
        +1
        Kutipan saka antipesawat
        Inggih, iku gumantung ing ngendi angin niup.

        Inggih, iki ora angel kanggo prédhiksi, ngerti angin munggah ing panggonan tartamtu ing wektu tartamtu. Iki bakal dadi angin saka arah kulon lan kidul-kulon.
    2. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 17:25
      +2
      Kutipan saka RoTTor
      Inggih...?
      Kontaminasi radioaktif ing Eropa Kidul-Wétan!

      miturut ramalan cuaca saiki, bakal dadi infeksi ing sisih kidul Rusia
      Dadi kanggo negara-negara kasebut tegese kamenangan ing perang iki, kita bakal kelangan wilayah, kita bakal kelangan bagean lan dudu kolam gene cilik.
      1. Roman_VH
        Roman_VH 20 Juli 2022 19:37
        +1
        Ana anggepan yen ing kasus iki, kabeh wong bakal kena infeksi. Aku ora ngira dalang bisa lolos iki. Ing cendhak, kabeh pangarep-arep kanggo bakteri lan wektu nalika padha bisa mbangun donya anyar. Mungkin luwih apik tinimbang saiki, bisa uga luwih elek, nanging beda. Iki siji wis outlived dhewe. IMHO
    3. Paladin
      Paladin 20 Juli 2022 17:41
      0
      Ing jalur tengah, gerakan massa udara sing dominan dumadi saka kulon menyang wétan. Kuwi sing dianggep bajingan.
      Nanging ing kasus apa wae, sing menehi prentah mesthi bakal duwe wektu kanggo lolos lan ora bakal ditutupi. Liyane bab iku sacoro prakteke mokal kanggo mbukak reaktor karo Toys kuwi, padha dibangun njupuk menyang akun asor bisa kira-kira padha karo pesawat sipil tabrakan menyang wong.
      1. Revolver
        Revolver 20 Juli 2022 18:42
        +1
        Kutipan saka Paladin.
        Sacoro prakteke mokal kanggo mbukak reaktor karo Toys kuwi, padha dibangun njupuk menyang akun asor bisa, kira-kira padha karo pesawat sipil tabrakan menyang wong.

        Lan padha dirancang kanggo mencet ATACMS? Pancen, ing wayahe adoh saka sampurna, Joe pikun bakal menehi dolanan Zele sing wis suwe dheweke ngemis. Lan kondisi ora kanggo njupuk ing tlatah Federasi Rusia bakal diamati, resmi Zaporozhye dudu wilayah Federasi Rusia. Sanajan luwih apik yen dheweke njupuk ing desa-desa Federasi Rusia, radiasi bakal nyebabake karusakan luwih akeh.
        1. Paladin
          Paladin 20 Juli 2022 19:05
          -2
          Aku ora bisa ngomong apa-apa bab ATACMS, nanging sapisan wektu, kanggo karusakan dijamin, iki dipercaya sing nang endi wae watara 10-15 kt dibutuhake ing sacedhake langsung saka pembangkit listrik tenaga nuklir. Maneh, amunisi jinis keris, mesthine bakal ngilangi perlindungan sing dijamin.
          Ora ana sing bakal menehi jaminan 100%, kmk. Bisa uga ana sawetara jinis licik sing bakal nemokake bolongan. Ing kene, reaktor umum Chernobyl percaya yen uga ora bisa digawa menyang rezim. Nanging, loro bodho bertepatan ing siji shift lan iki asil.
          1. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 20 Juli 2022 19:52
            0
            Kutipan saka Paladin.
            dangu kepungkur, kanggo karusakan dijamin, iku dipercaya sing nang endi wae watara 10-15 kt dibutuhake ing sacedhake langsung saka pembangkit listrik tenaga nuklir.

            Iku pancene ora perlu kanggo numpes reaktor, sampeyan bisa bodho unbalance sistem, banjur bakal nindakake kabeh dhewe.
    4. wulan 702
      wulan 702 20 Juli 2022 18:31
      0
      Kurator saka AS lan Inggris ora peduli karo Eropa, luwih-luwih Rusia bakal disalahake
  7. VVK
    VVK 20 Juli 2022 17:17
    + 15
    Nanging aku kepengin weruh yen NPP Zaporozhye isih nyedhiyakake listrik menyang wilayah sing dikuwasani Kyiv? Yèn mangkono, apa wektu kanggo ngganti soko ing prakara iki?
    1. gajah
      gajah 20 Juli 2022 17:39
      +6
      ya wis. Pasokan. Kita nuduhake manawa stasiun kasebut ana ing kontrol Magate
    2. Paladin
      Paladin 20 Juli 2022 17:44
      -1
      Ana wong saka manajemen stasiun kasebut yen listrik ora diwenehake, mula energi kasebut kudu dibuwang, dibuwang ing banyu, lan ing kasus iki banyu ing reservoir lan Dnieper bakal godhok.
    3. wulan 702
      wulan 702 20 Juli 2022 18:32
      +2
      Ora ana papan kanggo nyelehake tenaga listrik sing diasilake saiki, jaringan ditarik menyang sisih kidul.
  8. antipesawat
    antipesawat 20 Juli 2022 17:19
    +2
    Sampeyan perlu kanggo mungkasi stasiun iki lan ngreksa nganti kaping luwih.
    1. Revolver
      Revolver 20 Juli 2022 18:50
      +2
      Kutipan saka antipesawat
      Sampeyan perlu kanggo mungkasi stasiun iki lan ngreksa nganti kaping luwih.

      Ora ana gunane. Bahan radioaktif ora bisa cepet dibusak saka ing kono, lan yen lagi diunekake roket, iku ora Matter apa listrik diprodhuksi utawa ora. Infeksi ing wilayah kasebut, kaya ngono. Iku luwih apik kanggo ngumpulake kabeh pengamat IAEA kasedhiya lan ngunci ing wilayah stasiun. Ngunci munggah karo kabeh comforts, kalebu Internet, lan supaya wong-wong mau histeria kabeh ndonya sing ukpy mbuwang drones ing, lan ing wektu sing padha menyang reaktor.
  9. wuh wuh
    wuh wuh 20 Juli 2022 17:28
    -2
    "Peralatan NPP lan unit reaktor ora rusak" ///
    ----
    Drone Kamikaze minangka senjata paling akurat saka kabeh gaman modern. Kanthi QUO kurang saka meter.
    Yen dheweke pengin mlebu peralatan stasiun, mesthine bakal kenek.
    Padha ngarahake liyane.
    1. Chronos
      Chronos 20 Juli 2022 17:30
      +4
      Kutipan saka: voyaka uh
      "Peralatan NPP lan unit reaktor ora rusak" ///
      ----
      Drone Kamikaze minangka senjata paling akurat saka kabeh gaman modern. Kanthi QUO kurang saka meter.
      Yen dheweke pengin mlebu peralatan stasiun, mesthine bakal kenek.
      Padha ngarahake liyane.

      Ya padha ora ngarah menyang ngendi wae, ora bisa mateni peralatan pembangkit listrik tenaga nuklir kanthi papat pepelat. Kita butuh efek TV - dheweke wis entuk.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 20 Juli 2022 17:39
        -2
        Ing sembarang pembangkit listrik ana stasiun distribusi listrik karo kabeh limo trafo lan ngalih voltase dhuwur. Dheweke ora kena.
        Kanggo efek TV, 4 piranti sing larang banget ora diidini.
        Dheweke entuk papan sing dikarepake.
        Ing jaringan, asap ireng katon saka kadohan.
        1. Omah 25 Sq. 380
          Omah 25 Sq. 380 20 Juli 2022 17:44
          -1
          Kanggo efek TV, 4 piranti sing larang banget ora diidini.

          Ya wis... hi
        2. Ryaruav
          Ryaruav 20 Juli 2022 19:36
          -1
          trafo digawe adhem lenga, lenga lan surem
    2. Hoarfrost
      Hoarfrost 20 Juli 2022 17:32
      -4
      Kutipan saka: voyaka uh
      Padha ngarahake liyane.

      Petugas lan penjaga stasiun lagi diburu.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 20 Juli 2022 17:40
        -3
        Luwih - kaloro. Pembangkit listrik tenaga nuklir dijaga dening unit militer.
        1. Omah 25 Sq. 380
          Omah 25 Sq. 380 20 Juli 2022 17:47
          +1
          Pembangkit listrik tenaga nuklir dijaga dening unit militer.

          Ah, rencanane arep mlebu peralatan stasiun trus!...
    3. Wit Cilik
      Wit Cilik 20 Juli 2022 17:52
      +5
      Padha ngarahake liyane.

      opo
      Apa "liyane" bisa ana ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir?
      Oh ya, staf.
      ing asas, kubah lan tembok bakal tahan hit
      pesawat regional.
      Inti terorisme yaiku kekerasan kanggo tujuan intimidasi. Subyek kekerasan teroris yaiku individu utawa organisasi non-pemerintah. Objek panganiaya yaiku panguwasa ing pribadine PNS utawa masyarakat ing pribadine warga negara (kalebu wong manca, utawa PNS saka negara liya). Kajaba iku - properti pribadi lan umum, infrastruktur, sistem dhukungan urip.

      ... nanging Majelis Parlemen Eropa meneng, ICC lan Pengadilan Den Haag meneng. Malah sing paling mercusuar demokrasi Bidon ora nesu
  10. NSV
    NSV 20 Juli 2022 17:32
    +1
    Jancok wong bodho iki!!!!!!
  11. Omah 25 Sq. 380
    Omah 25 Sq. 380 20 Juli 2022 17:33
    +5
    Lompat kanggo rammstein saiki mlumpat saka celonone kanggo "nuduhake barang kanthi rai" ....
  12. BIABIA
    BIABIA 20 Juli 2022 17:42
    +3
    Keprigelan diungkapake? Iku sing paling penting sad
  13. ngelawan28
    ngelawan28 20 Juli 2022 17:44
    +1
    Formasi bersenjata Ukrainia, sing nampa pesenan saka Kyiv kanggo ngatur teror ing wilayah sing dibebasake, dina iki nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye kanthi bantuan amunisi. Iki dilaporake dening administrasi Energodar.
    Provokasi liyane lan ora luwih. Ing kedutaan Amerika, Bridget Brink bisa uga duwe titik kaping papat lan kaping lima "titanium". Amerika "Angelina" ngimpi tetep ing Ukraina ing salawas-lawase. Pesawat karo bledosan saka pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporizhzhya luwih serius tinimbang ambruk Yugoslavia, bodho "pitik Amérika" ing wong saka Bridget Brink "denified" malah ing Amerika Serikat, lan wulu dhewe "anggota saka padha." party", "ngisor" nobly "pat up" lan wulu bakal "diétung". Mung penasehat Amerika saka Kedutaan Besar AS ing Ukraina sing duwe otak kanggo nyaranake pamboman pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye, wong Ukrainia ora bakal duwe bayangan kanggo nindakake perkara kasebut. am
  14. Normann
    Normann 20 Juli 2022 17:47
    0
    Wong bodho pengin miwiti katelu, mung Afrika sing bakal urip.
  15. Nesu66
    Nesu66 20 Juli 2022 17:48
    +2
    Éropah nguwasani monyet nganggo granat. Ing wektu sing padha, dheweke tumindak kaya manuk unta.
    Kepala ing wedhi wong bodho
  16. roket757
    roket757 20 Juli 2022 17:48
    +1
    Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang NPP Zaporozhye nganggo drone kamikaze
    . Dadi Natsik sing edan kuwi mung dadi alat ing tangane...ora, ora, ing cengkeramane dudu manungsa sing sejati, mudhun lan metu! Dheweke sing menehi tandha marang sponsor manawa Wishlist kudu dipuasake kanthi lengkap, yen ora ......
  17. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 20 Juli 2022 17:52
    +8
    Kabeh wong ayem. Shoigu dhewe mabur menyang ngarep lan kanthi pribadi nuduhake para komandan sing ora ngerti tujuan sing dadi prioritas - sing dadi prioritas. Lan dhawuh kanggo intensify perang nglawan shelling, mbangun munggah kekuatan. Padha mbangun munggah. Dadi kabeh ana ing kontrol. Saiki Medvedev wis menacingly, minangka janji kanggo kaping atus paukuman swarga ing wangun serangan ing sawetara pusat kaputusan-nggawe, lan iku, ora Haimars lan drones bakal elek.
    1. Sergey Kuzmin
      Sergey Kuzmin 20 Juli 2022 18:08
      0
      Saiki Medvedev wis menacingly, minangka janji kanggo kaping atus paukuman swarga ing wangun serangan ing sawetara pusat kaputusan-nggawe, lan iku, ora Haimars lan drones bakal elek.
      HUMOR-FM? )))
    2. saigon
      saigon 20 Juli 2022 18:16
      0
      Inggih, yen kita kelingan kepungkur ora dadi adoh, Medvedev ora mikir kanggo dangu sadurunge ibukutha Georgia, iku tetep kanggo pindhah ing dalan apik, oh, carane ora akeh.
      1. TatarinSSSR
        TatarinSSSR 20 Juli 2022 18:28
        0
        Mangkono uga, Medvedev mikir suwe banget. Aku ngenteni apa sing bakal dikandhakake Vladimir Vladimirovich saka Beijing.
  18. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 20 Juli 2022 18:06
    -1
    Kaya sing kacathet, iki minangka serangan kaping telu ing pembangkit listrik tenaga nuklir sing ditindakake dening nasionalis Ukrainia ing jaman saiki. Lan kabeh mau ditindakake kanthi bantuan drone. Ing 12 Juli, ana upaya kanggo nyelehake tambang kaliber 120 mm saka UAV, ora ana sing cilaka, ing 18 Juli, serangan liyane nyebabake 11 wong, papat sing ana ing kondisi serius.
    Pitakonan yaiku: apa sing kita tunggu? Napa kita ora mbandhingake kabeh rute komunikasi antarane Ukraina lan negara-negara NATO, sing nyedhiyakake Ukronazis karo kabeh jinis senjata, kanthi pesawat bomber abot?
    1. TatarinSSSR
      TatarinSSSR 20 Juli 2022 18:32
      -1
      Nizya. Apa yen kita mlebu prajanjen perdamaian enggal? Lan sanksi kasebut katon saya lemah. Lan apa banjur, carane perdagangan-anter jemput karo Eropah liwat infrastruktur numpes Ukraina kanggo pengusaha gedhe kita? ngguyu
    2. Harop
      Harop 20 Juli 2022 18:53
      -2
      Yen mung ana limang bom atom sing diluncurake, kita ora duwe kesempatan liyane kanggo ngrusak infrastruktur transportasi saiki.
  19. Nesu66
    Nesu66 20 Juli 2022 18:13
    -1
    Iku wis katon kaya blackmail nuklir.
    Yen Eropah ora pas kanggo Kyiv, kita bakal ngatur Chernobyl-2 kanggo sampeyan hi
  20. Kapten Pushkin
    Kapten Pushkin 20 Juli 2022 18:17
    0
    Mesthine, NPP Zaporozhye nyedhiyakake bagean utama listrik menyang Ukraina.
    Kanggo miwiti, kanggo ngelingake yen pengulangan serangan, pasokan bakal mung menyang wilayah sing dibebasake, lan reaktor "ekstra" bakal diredam.
    Nalika serangan bola-bali, tetep janji.
    1. TatarinSSSR
      TatarinSSSR 20 Juli 2022 18:35
      -4
      Ya tenang wae. Ing kana, mesthi, ana degenerasi ing Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging ora kaya ngrusak awake dhewe lan Eropa. Serangan kasebut mung kanggo narik pasukan pertahanan udara kita adoh saka sektor ngarep sing kritis kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina lan obyek Rusia ing mburi.
  21. S. Viktorovich
    S. Viktorovich 20 Juli 2022 18:23
    +1
    Yen ngarep ora diusir 100 kilometer, Kherson lan saubengé Zaporozhye bakal ilang.
  22. jaroff
    jaroff 20 Juli 2022 18:35
    0
    Ora lucu babar pisan
  23. CYM
    CYM 20 Juli 2022 18:40
    +5
    Napa Perwakilan Tetap Rusia ing PBB ora miwiti rapat darurat Dewan Keamanan PBB? Iki ora ana maneh ancaman biologis hipotetis saka laboratorium Amerika, nanging ancaman langsung saka kontaminasi radiasi setengah saka Eropah lan Eurasia. Utawa kita ngenteni nganti padha njaluk begja lan kita bakal disalahake kanggo jalaran. sad
  24. anjey
    anjey 20 Juli 2022 18:48
    +2
    Makhluk, Scum, Idiot lan teroris, apa maneh sing bisa dakkandhakake, ing endi tangisane Barat beradab gula? Yen kedadeyan force majeure, tollerast iki uga bakal ngetokake emisi nuklir ... ngguyu
  25. Ivan2022
    Ivan2022 20 Juli 2022 18:52
    +1
    Dadi, jembatan ing Dnieper wis ambruk. Carane menehi ngombe lan giliran bakal tekan pembangkit listrik tenaga nuklir. Iki mung wiwitan. Saiki Konashenkov janji bakal nyuwek kabeh wong ...
  26. james
    james 20 Juli 2022 19:06
    0
    Padha ngaco munggah maneh, iku isin maca.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 20 Juli 2022 19:21
      +1
      aja maca banjur
  27. fima
    fima 20 Juli 2022 19:10
    +1
    Bener, iki kanggo "efek tele". "Tutup" beton sing dikuatake dirancang kanggo dampak lokal saka pesawat sing tiba, fuselage alon-alon remuk, karusakan utama saka impact mesin (meh BOPS) - potongan logam kekuatan dhuwur kanthi energi kinetik sing dhuwur banget.
  28. prahara
    prahara 20 Juli 2022 19:17
    +2
    Apa serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye ora cukup alesan kanggo numpes scumbags fasis crazed saka pimpinan saiki Ukraina?
    Utawa apa urip lan keamanan jutaan warga Rusia ora dibandhingake karo intrik politik?
  29. anjey
    anjey 20 Juli 2022 19:20
    +6
    Pamrentah Zelensky minangka pidana, mbebayani lan ora bisa ditebak, siap kanggo provokasi bencana marang Donya, kudu dirusak lan iki bakal apik ora mung kanggo wong Ukraina, nanging kanggo kabeh jagad.
    Para penjahat lan pecandu narkoba saka pamrentah Krajina kudu ilang sadurunge nyeret mayuta-yuta wong saka macem-macem bangsa karo dheweke ....
  30. Dimy4
    Dimy4 20 Juli 2022 19:23
    0
    Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang NPP Zaporozhye nganggo drone kamikaze

    Nganti saiki, ora kasil, perlu kanggo nyedhiyakake koridor kamanungsan kanggo mesthekake.
  31. cmax
    cmax 20 Juli 2022 19:26
    +6
    Impunity ukrov serangan ndadékaké kanggo permissiveness. Iki dudu telung drone, nanging peringatan! Bakal padha krungu ing Kremlin. Aku mangu-mangu wis. Kabeh iki minangka akibat saka pemotongan anggaran militer, pangarep-arep kanggo wafel super (perang elektronik, torpedo super atom), penipuan (laporan sing nyenengake babagan persenjataan ulang tentara nomer loro ing donya), mundhut kualitas pendidikan ing akademi, nepotisme lan wong sing bener ing posisi sing bener. Iki ora meh podho perang Soviet-Finlandia, padha cepet banget narik kesimpulan sing bener. Lan dheweke mesthi diganti. Ing kene umume ora jelas apa sing kedadeyan, pancen ...... ora jelas. Nalika snot rampung chewing comrade kepala
    1. ngelawan28
      ngelawan28 20 Juli 2022 23:12
      0
      Kawa saka USSR anyar, reinkarnasi karya rampung ing kesalahane. Apa sampeyan mikir, muspra padha gelombang gendéra abang ing Donbass?! Lan carane akeh "patriot melu" muncul ing guise saka ragi Soviet lawas?! Banjur, nalika "bledug saka paprangan" settles, padha sing ing (ing) Donbass (uga ing (ing) wilayah kidul Ukraina) nguwuh bantuan Rusia, padha bakal lumaku karo passport warga. saka Federasi Rusia ing kanthong lan ngidoni ing mburi sing Russian apik wong sing nanggapi kanggo tembung bantuan Rusia. Lan maneh bakal ngeluh kaya jaran liar (nggunakake humor Ukrainia "gedhe lan wicaksana", dialek kidul "agung") amarga mabuk wong Rusia, wong sing mbantu ing wektu sing angel. Lan wong Rusia wiwit ngombe alkohol kanggo piye wae drown metu pain saka ngiyanati liyane, saka kasunyatan sing wis diwenehi Piece saka nyawa nalika nyedhiyani pitulungan, ilang soko pribadi, apik (ing pangertèn sing paling apik saka tembung). , Piece saka nyawa bab kang sawise wong Rusia mbantu ngilangke sikil. Banjur sawetara reptil, nepuk pundhak wong Rusia, bakal ngomong, aja nulungi sapa wae, lan saka kene (mbokmenawa saka "bolongan ireng", organ kelamin wadon) sampeyan bakal metu dhewe, amarga WE ora duwe wektu kanggo mbantu sampeyan. Lan karo smirk padha bakal ngomong WE ORA TELPON KOWE, KOWE teka dhewe.
  32. Ampere
    Ampere 20 Juli 2022 19:29
    -1
    Ing kene, tangane sing nuntun Pakdhe Sam katon cetha. Ora perduli, yen njeblug - ora njeblug, dheweke ana ing jaban rangkah. Tugas wis disetel - nggawe Catastrophe lan nyalahke Rusia. Lan geyropa malah ora bisa squeak marang, sanajan dheweke temenan ora perlu. Geyropa minangka wayang, lan wayang ora disenengi. wong bodho
  33. P_Petrovich
    P_Petrovich 20 Juli 2022 19:47
    +2
    Katon yen pembangkit listrik tenaga nuklir dibangun kanthi njupuk kemungkinan tiba pesawat ing reaktor, apa sing pengin dirusak dening para bajingan iki nganggo drone ing kana? Iku kabeh babagan gupuh.
  34. Vdi73
    Vdi73 20 Juli 2022 20:42
    0
    Apa sing kudu kelakon kanggo pungkasane diijini berjuang kanggo wong diwasa ??? Saliyane nul APU, dheweke uga nyerang kontrol 404, ngrusak infrastruktur transportasi, komunikasi komunikasi, pasokan listrik, lsp.
  35. SVGagarin
    SVGagarin 20 Juli 2022 20:54
    +1
    teror tenan!!! Iku kejam kanggo nanggapi kanthi serangan kaliber menyang Mo, SBU, kantor Zelensky.
  36. SVGagarin
    SVGagarin 20 Juli 2022 20:57
    +1
    Break kabeh kreteg, trowongan, lapangan udara, simpul sepur! Iku wektu kanggo mungkasi sijine munggah karo omong kosong iki! Impunitas nyerang wong sing ora duwe hukum!!!! Staf Umum AU!
  37. Carlos Hall
    Carlos Hall 20 Juli 2022 22:16
    0
    Zelensky minangka teroris nyata. Laboratorium biologi rahasia kasebut minangka penyimpangan manungsa.
  38. Popov I.P.
    Popov I.P. 20 Juli 2022 22:51
    +2
    Iku misale jek kula sing Ukrainians wis ilang kabeh Watesan lan ilang kabeh pangertèn umum lan pangertèn saka poto-pengawetan. Dheweke bengok-bengok yen iki wilayahe lan ing wektu sing padha ngrusak bangunan omah, sekolah lan taman kanak-kanak, fasilitas infrastruktur, kalebu energi. menyang Rusia, mula dheweke kudu mbangun kabeh saka awal. Wektu kanggo nyopot sarung tangan putih lan miwiti nanggapi kanthi tepat. Kanggo miwiti, milih "sedulur" menyang kutha-kutha utama DPR, LPR, Kherson lan Zaporizhzhia ing cradle nasionalisme Ukrainia - Ukraina Kulon, lan ngrusak seprapat ing Lviv utawa Ivano-Frankivsk kanggo saben rawuh ing Donetsk, mbok menawa supaya kanggo nyuda korban sipil kanthi menehi peringatan sadurunge wektu mogok. Uga menehi hasil karo pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik tenaga air, pembangkit listrik termal, fasilitas infrastruktur umum, jembatan, pabrik, lsp. Sawise kabeh, padha mbukak moyoki kamanungsan lan kamanungsan kita, kanggo Nazi ora moralitas lan hukum perang, nanging ana guwa Russophobia lan gething kanggo kabeh Russian. Umumé, aku kaget yen NPP Zaporozhye isih nyuplai listrik menyang Ukraina, nalika wong Ukraina wis mateni gas ing wilayah Zaporozhye sing padha, ora gelem ngompa gas Rusia liwat LPR, lan elinga carane cepet ngilangi banyu Crimea lan listrik. Umumé, scum Nazi iki kudu remuk, senadyan screeching ganas lan sanksi, yen kabeh losses lan kurban bakal muspra.
  39. Dost
    Dost 20 Juli 2022 22:51
    +1
    Iki ngendi sampeyan kudu bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru. Ing endi perang elektronik?! Ing endi pertahanan udara?!
  40. ISKANDER_61
    ISKANDER_61 21 Juli 2022 05:27
    0
    Lan ing ngendi pertahanan udara. Smoked sisih.
  41. duschman80-81
    duschman80-81 21 Juli 2022 11:02
    0
    Iki wis serius banget.