Review militèr

Kasepen Greta Thunberg: Kanthi latar mburi mundhake rega energi, Eropa meh ora ngelingi "agenda ijo"

64

Perjalanan Joe Biden menyang Arab Saudi saiki durung ngasilake asil sing dianggep Biden dhewe. Minyak, wis mudhun mung ing ngisor $ 100, sajrone sawetara dina kepungkur wis menang maneh ing musim gugur iki, maneh wis ngluwihi bar $ 105 saben tong minyak (Brent).


Ing wektu sing padha, kahanan ing pasar energi donya kaya mengkono prices mundhak kanggo secara harfiah kabeh operator energi tanpa pangecualian. Lan iki sanajan kasunyatane ora kabeh industri wis "pulih" sawise pandemi.

Minyak, gas, batu bara tambah larang, listrike tambah akeh.

Wong Eropa ngrancang ngirit konsumsi energi ing musim panas, nanging ora kaya ngono. Panas 40 derajat nutupi sawetara negara Eropa. Ing srengenge scorching ana malah Great Britain, ngendi suhu kuwi umume omong kosong.

Nganti saiki, wong Eropa durung bisa nglumpukake volume gas sing cukup ing fasilitas panyimpenan ing lemah. Ketoke, sawetara pejabat percaya yen bensin lan lenga mung kanggo pemanasan omah lan nyopir mobil. Pranyata lenga lan gas isih dadi karya pembangkit listrik, paling ora kanggo njaga operasi kulkas lan AC. Ora kanggo sebutno industri.

Ing kahanan kaya mengkono, kekurangan operator energi sing kaya longsor, bahan bakar kaya ngono, bisa uga muncul. Elinga yen ora ana maneh Greta Thunberg sanajan ing cakrawala, sepi lengkap. Meh ora ana sing ngomong babagan "agenda ijo" ing Eropa. Siji entuk kesan yen wong pisanan sing ngomong iki mung bakal diantemi ...

Rega geoenergi lan energi dibahas ing studio Den TV:

64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 20 Juli 2022 18:06
    + 10
    Kasepen Greta Thunberg: Kanthi latar mburi mundhake rega energi, Eropa meh ora ngelingi "agenda ijo"
    Ya, Schaub mangan cacing ijo dheweke. Dadi ramah lingkungan. aran
    1. marchcat
      marchcat 20 Juli 2022 18:15
      +3
      Opo menurutmu saiki wis gampang, karo otake dibalik nang njero???
      1. Mauritius
        Mauritius 20 Juli 2022 18:44
        +6
        Kutipan saka marchcat
        Opo menurutmu saiki wis gampang, karo otake dibalik nang njero???

        Ayo ibu nyewa perawat saka Ukraina, Greta ora bakal cilaka. aran
        1. Syurik70
          Syurik70 20 Juli 2022 19:09
          +5
          Oke, meneng wae...
          Grettas ora bisa meneng kanthi definisi.
          Ora masalah kanggo apa, anggere iku marang kabeh!
          Saiki Gretta sacara umum lan aktif nentang aksesi Swedia menyang NATO
          1. mitroha
            mitroha 20 Juli 2022 19:51
            +2
            Quote: Shurik70
            Saiki Gretta sacara umum lan aktif nentang aksesi Swedia menyang NATO

            Dheweke kasil mlebu, kita kudu ngirim dheweke menyang Turki minangka duta saka Ukraina ngguyu
      2. Tatiana
        Tatiana 20 Juli 2022 19:34
        +6
        Kutipan saka marchcat
        Opo menurutmu saiki wis gampang, karo otake dibalik nang njero???

        Ya, ngidoni dheweke lan wong tuwane, sing entuk modal gedhe amarga kekurangan mental lan psikopati! Greta Thunberg duwe masa depan BIG ing Kulon! Kita kudu ora melas kanggo dheweke, nanging liyane saka masyarakat normal lan sehat!

        Wong sing lara mental kaya Greta Thunberg kudu ngilangi pikirane ing omah edan ing sangisore pengawasan dokter lan ing pangayoman para petugas, lan ora skizofrenia kanthi ide provokatif ing umum ing saindenging jagad!

        Psikiater wis mbuktekake manawa gagasan manic saka skizofrenia banget nulari wong liya. Psikiater sing kondhang Lombrazo ngelingake babagan iki ing jamane.
        Wong bodho iku ora kudu bingung karo jenius! Iki ora aman kanggo eksistensi normal kabeh masyarakat, sing saiki diamati.
        1. mitroha
          mitroha 20 Juli 2022 19:58
          0
          Kutipan: Tatyana
          Psikiater wis mbuktekake manawa gagasan manic saka skizofrenia banget nulari wong liya. Psikiater sing kondhang Lombrazo ngelingake babagan iki ing jamane.

          Sing utama ing kene yaiku Lombrazo dhewe ora dadi skizofrenia minangka akibat
          Lan iku bakal ora nyaman ... nglirik
          Nanging kanthi serius, saya suwe saya urip, saya yakin manawa wong sing sehat mental ora ana, utawa psikiatri, minangka ilmu, digawe dening wong sing ora sehat. nglirik
          1. Tatiana
            Tatiana 20 Juli 2022 20:34
            -1
            Kutipan saka Mitroha
            Sing utama ing kene yaiku Lombrazo dhewe ora dadi skizofrenia minangka akibat
            Lan iku bakal ora nyaman ...

            Apa sampeyan wis maca buku-bukune? Aku maca.

            Contone, Lombroso nyathet, adhedhasar asil praktik medis, ing antarane wong-wong Yahudi ana 6 kaping luwih skizofrenia tinimbang ing antarane wong-wong saka bangsa liya.
            Lan ing wektu sing padha ing antarane wong-wong Yahudi ana ing Eropah akeh banget saka kabeh jinis revolusioner boros lan kudeta, ora proporsional kanggo populasi dibandhingake karo bangsa liyane.

            Pengamatan medis Lombroso sing paling menarik, ta?
            Nanging tenan!
            Grigory Klimov uga nyathet bab sing padha babagan sifat kegiatan resmine!
            1. AML
              AML 10 Agustus 2022 17:23
              0
              "Ora sehat" Greta ngomong sing bener. Nanging minoritas saka masyarakat "sehat" figured metu carane jancok bagean liyane saka masyarakat "sehat". Dadi endi sing ora sehat? Greta utawa masyarakat?

              Walanda wis ngenalaken hukum kanggo ngurangi emisi nitrogen. Coba pikirake, NITROGEN, yaiku 3/4 ing atmosfer.

              Skizofrenia minangka penyakit sosial. Sing ora pas karo masyarakat, iku skizofrenia. Mulane skizofrenia minangka penyakit aneh:
              - Carane katon ora dingerteni
              - Carane nambani dingerteni
              - Pangobatan sing ora dingerteni

              Cara sing paling efektif isih lobotomi lan kejut listrik. Ing kasus sing sepisanan, wong wis dicuci otak sacara fisik, ing kaloro, kanthi moral, nanging mung wedi.
      3. Wbond
        Wbond 18 Agustus 2022 13:15
        0
        .... cah wadon wis diwasa .... apa kebijakan ijo ...
    2. alex neym_2
      alex neym_2 20 Juli 2022 18:15
      +3
      Kok kurang ajar? Du... cah wadon mau digunakke lan dibuwang menyang panggonan sing tepat... Mungkin "iku" uga bakal muncul nalika ana sing butuh, yen ora bosok, kaya bahan organik ...
      1. Mauritius
        Mauritius 20 Juli 2022 19:17
        0
        Kutipan saka: aleks neym_2
        cah wadon iki digunakake lan dibuwang menyang panggonan sing tepat ... Mungkin "iku" uga bakal pop munggah nalika wong perlu iku

        Kita duwe "Boy Kolenka" saka Urengoy, saka GAZPROM, 20 taun.
        1. Dinggo
          Dinggo 20 Juli 2022 20:40
          +1
          Ya, GAZPROM ana ing sisih pinggir - pira proyek sing disponsori. Ana wong liya ing kana - sing ngatur perjalanan iki, wis mbenerake karo sponsor, nulis teks pidato saka semak iki, sing kita kabeh "salah paham ..." - banjur nyingkirake ... Kene, ngujo ...
      2. Komentar wis dibusak.
    3. wulan 702
      wulan 702 20 Juli 2022 18:39
      +1
      Kanggo sawetara alasan, ora ana sing ngomong yen prices mundhak utamané amarga depreciating mata uang saka Kulon, dollar lan euro, iki lokomotif utama wutah rega .. Krisis liyane, nanging banjur kejiret ing badai sampurna, tradisional. saluran liwat perang donya dadi metu kanti awon (wektu ilang) saka lan scratching turnips apa sing kudu dilakoni, lan katon kaya wong Eropah pungkasanipun dibusak lan sijine ing piso ..
      1. aybolyt678
        aybolyt678 20 Juli 2022 23:21
        -1
        Kutipan: max 702
        Kanggo sawetara alasan, ora ana sing ujar manawa rega mundhak utamane amarga depresiasi mata uang Kulon, dolar lan euro.

        Yen kita nyedhaki masalah inflasi saka sudut pandang yen dhuwit iku padha karo nilai lan nilai minangka tenaga kerja sing ana ing komoditas, mula masalah dhuwit ing Kulon mung nduweni tujuan - kanggo menehi dhuwit sabisa. lan ora ngedol apa wae sing bakal mbantu nggawe produksi. Kulon nduweni sumber emisi tanpa wates; kita duwe cadangan sumber daya energi sing akeh. Lan kita melu kompetisi iki! Ing wektu sing padha, kapentingan negara kita mbantah kapentingan para pemilik sumur. Masalahe, lenga ora ngemot bagean gedhe saka biaya tenaga kerja, kawruh, lan liya-liyane .... mula dodolan bahan mentah ora ngrangsang produksi. Kita cetha ora duwe pimpinan kanthi karisma Greta Tumberg, nanging kanthi bias sosialis menyang komunisme anyar! supaya ora mung usus sing dadi kagungane wong, nanging uga isine ngguyu
        1. wulan 702
          wulan 702 21 Juli 2022 09:37
          -4
          Ing USSR, lemah lan kabeh liya duweke wong? Cukup kanggo nindakake omong kosong iki .. Ing USSR, kabeh dadi kagungane sawetara crooks sing kaya saka wong, lan wong nampa ing bali 6 dina workweek workdays, lan banjur gaji beggarly aku kudu ngadeg ing baris. kanggo jam nglampahi, Aku prayoga ketemu USSR manggon ing wilayah non-ireng bumi lan THIS aku ora perlu maneh! Saiki standar urip luwih dhuwur tinimbang sadurunge! Lan yen pamrentah saiki bisa nggayuh iki, mula aku percaya lan ndhukung kanthi tumindak luwih lanjut! Aku lan kulawarga ora butuh USSR lan komunisme sosialisme! Lan aku ora mangu-mangu yen Barat bakal ngupayakake numpes kita ing sistem apa wae, mulane perang saiki ..
          1. aybolyt678
            aybolyt678 21 Juli 2022 12:25
            0
            Kutipan: max 702
            Ing USSR, kabeh kagungane Bunch saka crooks sing, kaya saka wong

            ing tataran tartamtu - ya! USSR ing taun beda negara temen beda. Nanging aku ora njaluk bali menyang komunisme, pajak progresif lan pajak mewah wis cukup.
    4. cetha
      cetha 20 Juli 2022 19:15
      +3
      Kutipan saka Mauritius
      Kasepen Greta Thunberg:

      Apa cah wadon wis entuk kabeh? opo
      1. Mauritius
        Mauritius 20 Juli 2022 19:24
        +1
        Quote: cetha
        Apa cah wadon wis entuk kabeh?

        Aja iri. Kerja keras bocah, lagi wae disimpen kanggo pesta. Nyuwun
      2. aybolyt678
        aybolyt678 20 Juli 2022 23:26
        +2
        Quote: cetha
        Apa cah wadon wis entuk kabeh?

        rejeki dheweke nang endi wae watara 6 milyar dolar utawa euro. Sukses psikopat
        1. cetha
          cetha 21 Juli 2022 07:51
          +4
          Kutipan saka: aybolyt678
          Quote: cetha
          Apa cah wadon wis entuk kabeh?

          rejeki dheweke nang endi wae watara 6 milyar dolar utawa euro. Sukses psikopat

          Semono uga aku babagan iki. ya
    5. Pilot Nyata
      Pilot Nyata 20 Juli 2022 21:14
      +1
      Siji entuk kesan yen wong pisanan sing ngomong iki mung bakal diantemi ...
      Ya, "ijo" bakal diantemi kanthi nyeri, bisa uga nganggo sikil!
      Umumé, ing Jerman, Partai Ijo malah bangga karo kasunyatan sing nyatakake posisi pro-Amerika ... Ayo ndeleng perselisihan ing kulawarga bangsawan! Dheweke dhewe wis pantes nasibe.
  2. ARIONkrsk
    ARIONkrsk 20 Juli 2022 18:08
    + 11
    Iki minangka tampilan ruangan ruangan ing Glastonbury sawise pidato Greta Thunberg babagan ekologi.
    1. gelisah
      gelisah 20 Juli 2022 19:01
      +1
      Iki minangka ekologi sing ora konvensional, padha karo energi sing ora konvensional, sesambungan, dheweke pancen ora konvensional ing kana ...
    2. cetha
      cetha 20 Juli 2022 19:18
      +5
      Kutipan saka ARIONkrsk
      Iki minangka tampilan ruangan ruangan ing Glastonbury sawise pidato Greta Thunberg babagan ekologi.

      Lan, kanthi lemah, para panyengkuyung Greta Thunberg, nyedak awake dhewe supaya ora ngrusak swasana kanthi ambegan? nglirik
  3. djqnbdjqnb
    djqnbdjqnb 20 Juli 2022 18:12
    +3
    wis ora ana maneh Greta Thunberg malah ing cakrawala, kasepen lengkap. Meh ora ana sing ngomong babagan "agenda ijo" ing Eropa. Siji entuk kesan yen wong pisanan sing ngomong iki mung bakal diantemi ...
    Kita kudu miwiti gerakan kanggo nylametake Greta Thunberg. Apa dheweke nyatakake dheweke minangka accomplice saka Putin? Diumumake lan dadi penyihir lan dibakar ing tiang, Eropa kanthi cepet pindhah menyang Abad Pertengahan.
    1. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 20 Juli 2022 18:19
      +3
      Kutipan saka: djqnbdjqnb
      wis ora ana maneh Greta Thunberg malah ing cakrawala, kasepen lengkap. Meh ora ana sing ngomong babagan "agenda ijo" ing Eropa. Siji entuk kesan yen wong pisanan sing ngomong iki mung bakal diantemi ...
      Kita kudu miwiti gerakan kanggo nylametake Greta Thunberg. Apa dheweke nyatakake dheweke minangka accomplice saka Putin? Diumumake lan dadi penyihir lan dibakar ing tiang, Eropa kanthi cepet pindhah menyang Abad Pertengahan.

      Kanthi data lair paling anyar, abad tengahan bakal Muslim lan ireng + promosi LGBT.
    2. Seryoga64
      Seryoga64 20 Juli 2022 19:07
      0
      Kutipan saka: djqnbdjqnb
      , Eropah kanthi cepet pindhah menyang Abad Pertengahan.

      Dheweke wis suwe
  4. RIGHTCator
    RIGHTCator 20 Juli 2022 18:19
    +1
    Inggih cah wadon ... Kanggo laku ing tundra, kanggo angon reindeer kita ..
    1. nikel
      nikel 20 Juli 2022 18:56
      -4
      Napa menyang tundra? Ana peternak reindeer sing tanggung jawab ing Moskow.
  5. parusnik
    parusnik 20 Juli 2022 18:19
    +2
    Perjalanan Joe Biden menyang Arab Saudi durung ngasilake asil kasebut nganti saiki
    Sauds, dagang rugi, tanpa nishtyakov? .. Ya, kanesh ...
  6. dmi.pris
    dmi.pris 20 Juli 2022 18:22
    +2
    Ana sing ngelingake aku babagan "Silence of the Lambs" Iku sejatine ora sopan, Western nggunakake bocah wadon cacat banjur mbuwang dheweke ing latar mburi.
  7. roket757
    roket757 20 Juli 2022 18:25
    +2
    Kasepen Greta Thunberg: Kanthi latar mburi mundhake rega energi, Eropa meh ora ngelingi "agenda ijo"
    . Kanggo mbaleni banal, kaya - kita marang wong-wong mau, kita dielingake !!!! - ora ana gunane. Geyropeisky dhewe nandatangani putusan!
    Mbokmenawa, jaman Asia lan Timur bakal teka!
    Garis-garis kasebut bakal tetep, kanthi biaya "mitra" sing dirampok, nanging ora bakal dadi hechemon maneh!
    1. Egoza
      Egoza 20 Juli 2022 18:55
      +2
      Kutipan saka roket757
      Garis-garis kasebut bakal tetep, kanthi biaya "mitra" sing dirampok, nanging ora bakal dadi hechemon maneh!

      Kasunyatan yen dheweke ora kudu dadi "hechemon" - aku setuju! Apa dheweke bakal tahan dadi pitakonan gedhe! Boomerang tansah bali!
      1. roket757
        roket757 20 Juli 2022 19:24
        +1
        Mesthi wae, dheweke isih dadi penghibur, TAPI, siji ora bisa nganggep manawa dheweke duwe kepala sing pinter !!! Lagi ngenteni para elit saiki mungkasi eksistensine lan banjur bakal teka wektune !!!
        Kita ora duwe masalah sing padha karo para elit lawas sing wis urip luwih dhisik lan ing kepinginan kanggo njaga awake dhewe, dheweke uga nyeret negara kasebut menyang tar Tatar !!!
        Pemurnian diri, proses sing ora bisa dihindari, amarga diluncurake lan didorong dening wong lanang sing ora bodho sing kepengin banget entuk kekuwatan!
        Kepiye persis iki bakal kedadeyan nalika ... kita bakal ngenteni lan ndeleng.
        Pilihan kita sabenere kanggo njupuk kauntungan saka discord ing Palestina sing, kanggo nggawe kita dhewe, kuwat, stabil lan STRONG!!!
        Ketoke, persiapan wis suwe lan saiki kabeh wis diwiwiti!
        Mratelakake panemume ora mutlak, dadi kepiye carane bakal dadi beboyo kanggo nggawe taruhan ...
  8. pelaut senior
    pelaut senior 20 Juli 2022 18:55
    +4
    Weteng luwe budheg kanggo sholat.
    Ketoke, karo lingkungan padha sampah ...
  9. simbah
    simbah 20 Juli 2022 18:59
    +2
    Greta Tumbler ngguyu. Tumblr dipateni!
    1. Alien Saka
      Alien Saka 20 Juli 2022 19:07
      +2
      Kulon nggunakake kabeh wong lan kabeh, ora ana sing anyar. Greta minangka wong sing ora sah.
      1. cetha
        cetha 20 Juli 2022 19:45
        +8
        Kutipan saka Alien Saka
        Kulon nggunakake kabeh wong lan kabeh, ora ana sing anyar. Greta minangka wong sing ora sah.

        Bojoku langsung nanggapi telpon Greta nalika krungu saka dheweke yen nalika olahraga, wong ngetokake karbon dioksida kaping telu tinimbang nalika lungguh ing kursi. ya
        1. Alien Saka
          Alien Saka 20 Juli 2022 19:52
          +2
          Inggih, apa kanggo ngadili dheweke, kabeh watara ngapusi Nyuwun
  10. renyah
    renyah 20 Juli 2022 19:01
    +1
    Kutipan saka Mauritius
    Kasepen Greta Thunberg: Kanthi latar mburi mundhake rega energi, Eropa meh ora ngelingi "agenda ijo"
    Ya, Schaub mangan cacing ijo dheweke. Dadi ramah lingkungan. aran

    Ora. abang murub. Iku dadi kelangan kanggo perang FOR..... lan njaluk FROM...... Lan sampeyan bisa congratulate dheweke: Pranyata teknologi nuklir lan gas alam GREEN!!!! Dadi sapi bisa kentut kanthi tentrem.
  11. renyah
    renyah 20 Juli 2022 19:07
    +2
    Kutipan saka: dmi.pris
    Ana sing ngelingake aku babagan "Silence of the Lambs" Iku sejatine ora sopan, Western nggunakake bocah wadon cacat banjur mbuwang dheweke ing latar mburi.

    Aku ora melas marang dheweke. Saben uwong kudu mbayar kabeh. Dheweke kanggo trip ing yacht kelas ekstra karo abdi lan kabin bintang lima. Kanggo keplok saka delirium dheweke. Amarga dheweke mbayangake awake dhewe dadi Mesias anyar. Wong-wong ing saubengé kudu mbayar kanggo wong bodho lengkap. Wong-wong sing nyoba ngetutake dalane yaiku ngelmu nggulingake saka alas.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 20 Juli 2022 19:15
      +1
      Quote: Crispy
      Amarga dheweke mbayangake awake dhewe dadi Mesias anyar.

      Dheweke ora mbayangno dheweke "ditunjuk" dening Departemen Luar Negeri lan jagad Barat sing edan.
  12. cetha
    cetha 20 Juli 2022 19:12
    +6
    Elinga yen ora ana maneh Greta Thunberg sanajan ing cakrawala, sepi lengkap.

  13. tihonmarine
    tihonmarine 20 Juli 2022 19:12
    +2
    Panas 40 derajat nutupi sawetara negara Eropa. Malah Great Britain ketemu dhewe ing srengenge scorring, ngendi suhu kuwi umume omong kosong.

    Nalika padha ngomong "Grey Dolly karo tutuk getih"
    :
    Gusti Allah nandhani nakal, mula dheweke nandhani aku. Ora mung dheweke nemokake dhewe ing jagad liyane, nanging uga ing jagad sing ora pati ngerti. Kajaba iku, aku ngganti jinis. Nanging iki ora penting banget dibandhingake karo acara liyane. Donya iki nggegirisi: kewan, wong, psikopat lan pembunuh. senjata sing diidini. Krama alam bébas. Lan stalker freak kontrol kurang ajar. Uga pembunuh upahan. Lan karo dheweke badut edan. Lan carane aku nesu alam semesta?
    1. Bad_gr
      Bad_gr 20 Juli 2022 19:50
      +4
      Panas 40 derajat nutupi sawetara negara Eropa. Malah Britania Raya nemokake dhewe ing sangisore srengenge sing panas, ing ngendi suhu kasebut umume ora ana gunane .....
  14. renyah
    renyah 20 Juli 2022 19:14
    +1
    Kutipan saka: djqnbdjqnb
    wis ora ana maneh Greta Thunberg malah ing cakrawala, kasepen lengkap. Meh ora ana sing ngomong babagan "agenda ijo" ing Eropa. Siji entuk kesan yen wong pisanan sing ngomong iki mung bakal diantemi ...
    Kita kudu miwiti gerakan kanggo nylametake Greta Thunberg. Apa dheweke nyatakake dheweke minangka accomplice saka Putin? Diumumake lan dadi penyihir lan dibakar ing tiang, Eropa kanthi cepet pindhah menyang Abad Pertengahan.

    edan. Sing liyane bodho kuwi ANA, luwih apik liyane. Ayo padha nutup ALL pembangkit listrik lan perusahaan sing ngracuni kesadaran ijo. Donya bakal luwih resik, lan kita bakal mandheg nyepak, para pengikut bodho iki. Thanks kanggo gagasan kasebut, wong Jerman dadi plasticine. Kita bakal Fashion sembarang Santa Claus metu saka wong-wong mau.
  15. SVD68
    SVD68 20 Juli 2022 19:16
    +1
    Aneh. Yen rega energi fosil mundhak, mula "energi ijo" kudu dadi luwih menarik.
  16. renyah
    renyah 20 Juli 2022 19:18
    +3
    Kutipan saka tihonmarine
    Quote: Crispy
    Amarga dheweke mbayangake awake dhewe dadi Mesias anyar.

    Dheweke ora mbayangno dheweke "ditunjuk" dening Departemen Luar Negeri lan jagad Barat sing edan.

    Sampeyan salah. Bengok ing media lokal. Aku kejiret mripat saka panguwasa sing luwih dhuwur. Nanging idiocy dheweke utami. Kepiye Departemen Negara bisa nemokake wong bodho iki tanpa iki, yen dheweke ora metu dhewe, kanthi bantuan, mesthi, saka wong tuwane.
  17. Max1995
    Max1995 20 Juli 2022 19:22
    -1
    Lan sapa sing gampang saiki?
    Yen sampeyan ngelingi yen Amerika ngunggahake rega saka 20 ing Boris dadi 100-140 ing Vladimir, banjur 105 mung rega dhuwur.

    Padha tangi - lan maneh bakal pindhah menyang ijo. Sapa sing pengin segara cepet munggah nganti rong meter lan banjir wilayah pesisir ...
  18. Berg Berg
    Berg Berg 20 Juli 2022 19:29
    +2
    Greta Thunberg meneng amarga dheweke beku ing kincir angin lan baterei solar lan saiki ana ing amben ing amben bulu ing jas wulu lan sepatu bot! Bla bla bla!
  19. Seryoga Valentinovich
    Seryoga Valentinovich 20 Juli 2022 19:47
    +1
    Yen Thunberg meneng, mula ana sing butuh.
  20. renyah
    renyah 20 Juli 2022 19:49
    +4
    Kutipan: SVD68
    Aneh. Yen rega energi fosil mundhak, mula "energi ijo" kudu dadi luwih menarik.

    Sampeyan ora ngerti ing ngisor iki - MANFAAT ENERGI. Kanggo nggawe cara ijo kanggo entuk energi, energi dibuwang. (Sembarang properti, malah ijo). Biaya manufaktur ngluwihi jumlah energi sing ditampa sajrone kabeh umur layanan. Lan sing luwih larang sing tradisional, luwih larang produksi. Ijo iku siklik, ora gumantung saka kepinginan wong. Sajrone operasi generator ijo, sing tradisional wiwit nganggur. Nuklir, generasi termal ora bisa dipateni kanthi cepet. Ora bisa diuripake kanthi cepet. Tenaga hidro ngliwati keluwihan banyu, nanging iki ndadekake operasi generator luwih rumit. Miwiti lan mungkasi rotor turbin ewu ton angel. Sinkronisasi frekuensi lan fase nglawan demam wiwitan-mandheg. Perlu nginstal baterei, sing ora kasedhiya ing pembangkit listrik tradisional. Iki sacoro prakteke tripling saka total daya - ijo + tradisional + piranti panyimpenan. Rising biaya ing tradisional. Energi ijo disubsidi banget dening pamrentah. Pangiriman energi liwat jaringan ing arah sing beda-beda saka pemasok sing beda-beda nglanggar kebijakan rega. Omong kosong iki disusun kanthi alasan ing ngisor iki: Barat nransfer kabeh teknologi reged menyang Timur, menyang Asia, Indochina, ninggalake teknologi obeng sing resik. Lan, sawise ngresiki produksi, dheweke mutusake kanggo ngetrapake pajak karbon kanggo "mitra". Perampokan ora ana maneh ing alun-alun, nanging ing kubus negara berkembang. Kanggo implementasine, padha disengkuyung nindakake sampah iki, menehi subsidi sayuran ijo, ngarep-arep bali satus ing mangsa ngarep.
  21. Pujangga watara sudhut
    Pujangga watara sudhut 20 Juli 2022 19:55
    +3
    Sapi kentut banter
    Racun hawa ing planet.
    Greta ngangguk-ngangguk.
    Ora ana urip ing donya iki...

    Miwiti apik banget
    Agenda ijo iku.
    Kabeh salah, nanging bengkok,
    Vile, kaya ing mbales.

    Dheweke nggawa spanduk alam,
    Jerit-jerit, menatap zenki:
    "Pabrik kabeh, kanggo iki lan ibu!"
    Uga, yen donya wis tekan tembok.

    Apik, dheweke nguwuh saru:
    "Kabeh menyang kincir angin!"
    "Atom tentrem ora perlu maneh",
    Beda karo panguwasa lan rasa ...

    Greta wis ilang saka mripat kita.
    Kabeh rampung bebarengan.
    Kabeh padha: batu bara, minyak lan gas ...
    Kincir angin ditutupi. baskom tembaga.

    20.07.2022.
    1. minder
      minder 20 Juli 2022 23:14
      +2
      Quote: Poetizza corner
      Greta wis ilang saka mripat kita.
      Kabeh rampung bebarengan.
      Kabeh padha: batu bara, minyak lan gas ...
      Kincir angin ditutupi. baskom tembaga.

      Nanging pracaya, kanca, sing luwih saka sepisan
      Kita bakal weruh grets anyar karo sampeyan -
      Ditutupi "ijo" cekungan tembaga
      Dheweke bakal ngunggahake greta karo wong akeh.

      Ora, kanggo mulang fisika!
      Utawa paling ora aksara ...
      Ora, dikenal minangka eko-aktivis
      Dina iki kabeh wong ngupayakake.

      Mbusak rake saka dalan
      Ora ana sing kepengin. Kanggo apa?
      Gampang kanggo ngumpul
      Ijo liyane. Nanging ora kabeh...

      20.07.2022 hi
    2. minder
      minder 21 Juli 2022 21:15
      +1
      Ing kene Alexander unggul -
      Aku mutusaké kanggo nulis bab Greta.
      Senajan Greta beda,
      Maca komentar:

      https://topwar.ru/199341-bazovaja-stavka-v-es-podnjata-vpervye-za-11-let.html#comment-id-12692571
  22. kursi
    kursi 20 Juli 2022 20:24
    +1
    wong bodho, dheweke bakal dadi wong bodho sanajan ing omah kuning, nanging ana dheweke!
  23. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 20 Juli 2022 20:35
    0
    Ya, jelas kanggo kabeh wong normal - "agenda ijo" iki asline proyek politik, kaya Greenpeace!
  24. Petr Yakovlev
    Petr Yakovlev 20 Juli 2022 20:39
    +1
    Dheweke ora meneng.. Dheweke wis umur 19 taun lan dheweke wiwit nglawan NATO (?!) sing lucu.. Aku penasaran - apa dheweke wis rampung sekolah?
  25. fif21
    fif21 20 Juli 2022 21:26
    +1
    Sing tansah kaget aku, bungah iki saka sanksi pindho. Kulon, kaya kita, nggoleki dalan metu saka kahanan sing digawe. Logistik pasokan lagi dibangun maneh, mundur digawe saka energi "ijo", ing mode terapi kejut. (Omong-omong, kaya kita) Lan dheweke, kaya kita, ngarep-arep supaya bisa ngatasi masalah kasebut. Apa sing bisa ditolak dening Kulon Rusia, bakal ditolak. Lan Rusia bakal nyedhiyakake menyang Kulon, kabeh sing bisa. Agenda ijo ing Federasi Rusia uga akut. Minyak utamane petrokimia, lan gas minangka bahan bakar sing ramah lingkungan, lan uga bahan mentah kanggo petrokimia. Kanggo sawetara alasan, kita kelalen tembung Mendeleev - kanggo drown karo lenga padha kanggo drown karo dhuwit kertas. Ing Federasi Rusia, ana kesempatan gedhe kanggo tenaga air, energi nuklir, dadi prioritas (miturut pendapatku) yaiku nggawe pembangkit listrik sing kompak, otonom. hi
  26. nikvic46
    nikvic46 21 Juli 2022 05:57
    +1
    Bubar Greta lan panyengkuyunge maneh ngomong kanggo mbela lingkungan. Padha sampah lan buyar. Iki bodho short-sightedness saka borjuis. Sing ora weruh dina ngarep. Tembung.. mung tembung Hipnotis karo tembung ayu.
  27. Swasta SA
    Swasta SA 22 Juli 2022 00:31
    0
    Kutipan saka marchcat
    Opo menurutmu saiki wis gampang, karo otake dibalik nang njero???

    Lan sapa, saliyane awake dhewe, sing nguripake akson lan sinapsis dheweke?
    Quote: Shurik70
    Saiki Gretta sacara umum lan aktif nentang aksesi Swedia menyang NATO

    Ora tenang. Mbokmenawa ora pacar.
  28. yowis
    yowis 24 Juli 2022 21:17
    0
    Dheweke ujar manawa Greta urip seks sing ribut lan dheweke ora peduli karo macem-macem agenda.
    - Apa sing kudu kita lakoni?
    - Kita bakal cemburu.
  29. AML
    AML 10 Agustus 2022 17:40
    0
    Kutipan: SVD68
    Aneh. Yen rega energi fosil mundhak, mula "energi ijo" kudu dadi luwih menarik.

    Energi ijo mung nganti wiwitan daur ulang. Banjur dadi metu sing dheweke ora ijo.

    Nyatane, kabeh bisa didaur ulang. Pitakonan liyane yaiku sepira regane dhuwit. Lan ing kene perlu, kanggo mbusak salib, utawa nganggo celana pendek. Aku bisa uga ora kejawab, nanging aku ora krungu referendum babagan topik iki:
    - We inhale emisi lan prices tetep padha
    - Udara sing resik, nanging kanthi rega udhara saka galaksi tetanggan.

    Aku sing mayoritas bakal milih pilihan pisanan, paling amarga padha ora duwe dhuwit kanggo kaloro.