Review militèr

Kapal selam nuklir multi-tujuan "Severodvinsk" nggawe transisi antar-armada menyang Baltik

68

Kapal selam nuklir multi-tujuan Project 885 Yasen Severodvinsk bakal ditampilake pisanan ing Parade Angkatan Laut Utama, sing bakal dianakake tanggal 31 Juli 2022 ing St. Kapal selam wis mlebu ing Segara Baltik.


Penonton sing ngunjungi St Petersburg ing dina Naval armada, bisa ndeleng kapal selam timbal lan mung saka project Yasen, Severodvinsk, kang nggawe transisi antar-angkatan laut saka Armada Lor menyang Armada Baltik utamané kanggo partisipasi ing Main Naval Parade. Mesthine, amarga ukurane, kapal selam nuklir ora bisa mlebu ing Neva, mula kanggo ndeleng, sampeyan kudu pindhah menyang Kronstadt.

Miturut informasi sing kasedhiya, kapal selam nuklir Severodvinsk, bebarengan karo kapal selam nuklir Vepr proyek 971 Pike-B, wis mlebu ing Segara Baltik, dheweke bakal mlebu Teluk Finland ing 23 Juli, lan banjur menyang Kronstadt, ing ngendi dheweke bakal melu latihan. Kajaba iku, Armada Lor bakal diwakili ing parade dening frigate "Admiral Gorshkov" lan kapal pendaratan gedhe "Ivan Gren".

Kapal selam nuklir saka Armada Lor "Severodvinsk" lan "Vepr", uga fregat "Admiral Gorshkov" lan kapal pendarat gedhe "Ivan Gren" taun iki bakal melu ing Parade Angkatan Laut Utama.

- nuntun TASS tembung sumber.

Dina Selasa, 19 Juli, sawijining perwira sing tugas ing Pusat Operasi Angkatan Bersenjata Denmark nglaporake yen watara awan, kapal selam nuklir Rusia Severodvinsk ngliwati jembatan Great Belt, tumuju menyang Segara Baltik. Kapal selam kasebut dikawal dening rong kapal perang armada Rusia.

Kapal selam nuklir "Severodvinsk" saka proyek 885 "Ash" minangka pimpinan lan siji-sijine kapal selam proyek iki. Pamindahan lengkap - 13800 ton, kacepetan permukaan - 16 knot, jero banyu - 31 knot, ambane kecemplung maksimum - 600 meter. Otonomi - 100 dina. Mlebet ing armada tanggal 17 Juni 2014, minangka bagéan saka divisi kapal selam kaping 11 saka Armada Lor.
68 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 20 Juli 2022 18:04
    +6
    Kapal selam nuklir multi-tujuan "Severodvinsk" nggawe transisi antar-armada menyang Baltik
    Proyek "Severodvinsk" 885 "Abu" bakal ditampilake pisanan ing Parade Angkatan Laut Utama,
    wong bodhoOra ana kuwatir maneh. para birokrat. Gerakan kanggo nuduhake lan zeal. Ing puddle Marquis - Liga Premier ing wektu sibuk. Polandia lan Swedia liyane siyap kanggo sembarang reged.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 20 Juli 2022 18:08
      +2
      Arak-arakan iku sakral .. Sawayah-wayah, padha nggulingake sing paling apik, sok-sok malah sham (ya, dheweke ora duwe wektu kanggo nindakake ing dina sing wis ditemtokake)
      1. Alex777
        Alex777 20 Juli 2022 18:46
        +3
        Lan sapa sing pengin ngandhani babagan Kaliningrad? keprungu
        1. Komentar wis dibusak.
        2. SovAr238A
          SovAr238A 20 Juli 2022 21:42
          +3
          Kutipan: Alex777
          Lan sapa sing pengin ngandhani babagan Kaliningrad? keprungu

          Deleng ing peta ngleboke menyang Baltik.
          Menyang selat kono.
          Peta Denmark, Swedia.
          Apa wae omong kosong sing kudu ditindakake ...
    2. Hoarfrost
      Hoarfrost 20 Juli 2022 18:08
      -7
      Kuzhugetych seneng "proyek PR kanthi gaya militer." Parade angkatan laut utama ing St Petersburg sawise kabeh. Lan apa parade tanpa Chernomortsy? Fregat Makarov lan Essen mesthi dibutuhake. Chernomortsy mesthi kaget taun iki.

      1. Mauritius
        Mauritius 20 Juli 2022 18:51
        -5
        Kutipan: Hoarfrost
        Lan apa parade tanpa Chernomortsy? Fregat Makarov lan Essen mesthi dibutuhake.

        "Sho! maneh?" (ana asu) Liwat Polandia liwat Ukraina, ing kaliber? Ing EU, popok ketat. Ora ana sing bakal nulungi, ora bakal melu. Nyuwun Nanging, tukang pipa Ukrainia bakal nyimpen.
      2. Sergei Obraztsov
        Sergei Obraztsov 20 Juli 2022 19:39
        +3
        Kapal Armada Segara Ireng ora bisa ngliwati Bosphorus lan Dardanelles amarga Turki nutup selat kanggo kabeh kapal perang. Iki ditulis ing Konvensi Montreux.
        1. trafllot1832
          trafllot1832 20 Juli 2022 19:59
          +5
          Sampeyan salah, Armada Laut Ireng duwe dalan gratis liwat Dardanelles, nanging kapal Armada Lor mung siji cara kanggo metu. Kapal Armada Baltik lan Armada Pasifik ora bakal mlebu Segara Ireng nganti pungkasan NWO. .
          1. Sergei Obraztsov
            Sergei Obraztsov 20 Juli 2022 20:22
            +3
            Ditulis saka memori, matur nuwun kanggo mbenerake. Nanging ateges iku padha ing kasunyatan. Ora ana logika kanggo ninggalake Segara Ireng kanggo Armada Segara Ireng.
      3. Roman_VH
        Roman_VH 20 Juli 2022 20:03
        +2
        Cossack dikirim. Apa ora kirim, banjur feces ing penggemar.
        Iku ora gampang zhzhzhzhzhzh
    3. Piramidon
      Piramidon 20 Juli 2022 18:51
      +4
      Kutipan saka Mauritius
      Kapal selam nuklir multi-tujuan "Severodvinsk" nggawe transisi antar-armada menyang Baltik
      Proyek "Severodvinsk" 885 "Abu" bakal ditampilake pisanan ing Parade Angkatan Laut Utama,
      wong bodhoOra ana kuwatir maneh. para birokrat. Gerakan kanggo nuduhake lan zeal. Ing puddle Marquis - Liga Premier ing wektu sibuk. Polandia lan Swedia liyane siyap kanggo sembarang reged.

      Iki minangka parade. Ora seneng ora nonton. Wong-wong sing njabat ing Angkatan Laut seneng banget. Lan apa bab sawetara birokrat? Nyuwun
      1. Mauritius
        Mauritius 20 Juli 2022 18:58
        -6
        Kutipan saka Piramidon
        Iki minangka parade. Ora seneng ora nonton. Wong-wong sing njabat ing Angkatan Laut seneng banget. Lan apa bab sawetara birokrat?
        wong bodho Kabeh wong seneng parade, sanajan sampeyan seneng. Pitakonan yaiku kanggo njupuk tembakan sing spektakuler, armada kasebut kena pukulan mungsuh. Sampeyan ngerti yen ana perang saiki: Rusia - NATO (TMV) wong bodho
      2. Angkatan Udara Rusia
        Angkatan Udara Rusia 20 Juli 2022 21:18
        +6
        Iku parade, ora bazar! Nanging pira personel sing bakal melu parade iki? Tambah ing kene game perang, darts, biathlon lan liya-liyane - wong ora bisa preian kaya manungsa, utawa santai sawise lelungan militer (lan akeh sing wis ana, ana ing babak kapindho utawa katelu). Lan kenapa dheweke butuh parade iki? Mratelakake panemume, kekuwatan lan kekuwatan kudu ditampilake ing perang, dudu ing parade. (9 Mei ora diitung, iki KUDUS, liyane sampah)
    4. Alex777
      Alex777 20 Juli 2022 18:52
      +3
      Baterei kaliber 40 teka. Masalah apa?
      1. Hoarfrost
        Hoarfrost 20 Juli 2022 18:58
        +1
        Kutipan: Alex777
        Masalah apa?

        Ing kana, masalahe yaiku kanggo GVMP, akeh sumber daya lan bahan bakar sing dipotong nganti pirang-pirang wulan sampeyan bisa menyang lapangan latihan, mabur lan njupuk. Ora, uga, ing armada, parade skala terbatas bisa dianakake. Pitakonan ora kanggo ngatur iki larang, mbebayani saka titik tampilan saka ancaman teroris lan mbebayani kanggo pertempuran kesiapan Circus sawise mundhut saka telung Unit ing perang nglawan mungsuh tanpa armada ing wong saka "mitra Kyiv terhormat."
        1. Alex777
          Alex777 20 Juli 2022 19:04
          -1
          Kutipan: Hoarfrost
          Ing kana, masalahe yaiku kanggo GVMP, akeh sumber daya lan bahan bakar sing dipotong dadi sampeyan bisa pindhah menyang TPA nganti pirang-pirang wulan.

          Ayo agen imperialisme Ukraina ora kuwatir babagan bahan bakar. ya.
          Sawise komentar sampeyan babagan Armada Segara Ireng, aku ora pengin komunikasi luwih lanjut.
          1. Hoarfrost
            Hoarfrost 20 Juli 2022 19:22
            0
            Kutipan: Alex777
            Sawise komentar sampeyan babagan Armada Segara Ireng, aku ora pengin komunikasi luwih lanjut.

            Kaya sing dikarepake. Sajrone SVO, dheweke weruh yen Armada Segara Ireng minangka dolanan sing ora ana gunane, nanging larang. Kita kelangan cruiser "Moskva", tug nylametake paling anyar "Vasily Bekh", nyumurupi kapal-kapal sing nyerang, divisi rudal anti-pesawat ditinggal ing Pulo Zmein. Sajrone operasi militer nglawan negara tanpa armada lan pesawat siji saka Armada Laut Ireng lan Angkatan Udara, Armada Laut Ireng ora bisa mujudake kauntungan lan inisiatif sing luar biasa. Ing abad kaping 21, piston UAV Turki ngatur kapal Armada Segara Ireng, kalebu landing. Mungsuh bebas maneuvers pasukan ing saindhenging pesisir, kontrol lan dominasi zona pesisir, di-push Armada Segara Ireng lan Aerospace Angkatan menyang Crimea. Dheweke nyipta lan ngetrapake keunggulan geni ing segara lan ing udhara ing wilayah kasebut, ngungkapake marang jagad sing ora duwe daya armada lan penerbangan kita. Kabeh sing paling apik hi
            1. mitroha
              mitroha 20 Juli 2022 20:05
              0
              Babi bakal nemokake rereget ing endi wae. Nanging yen dheweke ora nemokake, dheweke bakal menehi angan-angan
            2. Alex777
              Alex777 20 Juli 2022 20:10
              -1
              Kutipan: Hoarfrost
              Sajrone operasi militer nglawan negara tanpa armada lan pesawat siji saka Armada Segara Ireng lan Armada Segara Ireng, dheweke ora bisa mujudake kauntungan lan inisiatif sing luar biasa.

              Kabeh prestasi sing kadhaptar ana hubungane karo APU
              Aku durung. Dadi ojo terlalu bungah. Asil tartamtu wis digayuh dening Angkatan Udara lan Angkatan Laut NATO. bareng
              kanthi konstelasi pesawat ruang angkasa. Ing syukur"
              padha nyekel Kaliber saka Armada Segara Ireng ing Vinnitsa. apik tenan!
              Sampeyan isih bakal kalah perang. Lan kita bakal duwe gedhe
              alesan kanggo denazification. Tengen nganti wates Polandia.
              Adyes. keprungu
              1. Angkatan Udara Rusia
                Angkatan Udara Rusia 20 Juli 2022 21:22
                +4
                Lan aku setuju karo hoarfrost. Nganggo utawa tanpa NATO, nanging Armada Segara Ireng kita wis dibuwang, lan saka negara sing armada mung ana ing kertas, lan kasunyatan manawa kita banjur ngrusak wong sing duwe kaliber ora mbenerake kerugian kapal permukaan.
              2. SovAr238A
                SovAr238A 20 Juli 2022 21:52
                +3
                Kutipan: Alex777
                Kutipan: Hoarfrost
                Sajrone operasi militer nglawan negara tanpa armada lan pesawat siji saka Armada Segara Ireng lan Armada Segara Ireng, dheweke ora bisa mujudake kauntungan lan inisiatif sing luar biasa.

                Kabeh prestasi sing kadhaptar ana hubungane karo APU
                Aku durung. Dadi ojo terlalu bungah. Asil tartamtu wis digayuh dening Angkatan Udara lan Angkatan Laut NATO. bareng
                kanthi konstelasi pesawat ruang angkasa. Ing syukur"
                padha nyekel Kaliber saka Armada Segara Ireng ing Vinnitsa. apik tenan!
                Sampeyan isih bakal kalah perang. Lan kita bakal duwe gedhe
                alesan kanggo denazification. Tengen nganti wates Polandia.
                Adyes. keprungu

                Wong kaya sampeyan, ing taun-taun sadurunge, ing situs iki nyanyi babagan carane kita mateni kabeh Nata kanthi siji.
                Banjur ternyata kita ora bisa menehi Ukraina, sing mung nampa intelijen saka NATO Lan karo sawetara peluncur NATO 5 Hymars, 8 bedhil lan 8 bedhil self-propelled - iku akeh ngganti kabeh kahanan.
                Iku ngrusak markas kita, pertahanan udara, jembatan kita.
                Lan sampeyan arep menyang kabeh NATA karo Kaliber lan Daggers.
                Lan malah Ukraina ora bisa.
                Lan sapa sampeyan, uryakalki sawise kabeh tangisan sampeyan urya, kita bakal ngalahake kabeh wong kanthi siji?
                Omong-omongan?
                Lan sampeyan mung bisa blurt metu adios?
                Amarga ora ana apa-apa maneh, mung slogan lan agitasi?
                Tanpa mangerteni materi, taktik lan kasunyatan?
                Wong ngomong.
      2. Mauritius
        Mauritius 20 Juli 2022 19:01
        -4
        Kutipan: Alex777
        Baterei kaliber 40 teka. Masalah apa?

        Inggih, yen kita perang Baltik, banjur kanggo Gusti Allah. hi Nanging peluru saka Segara Putih luwih efektif. aran
        1. Alex777
          Alex777 20 Juli 2022 19:09
          0
          PMSM, kita berjuang kanggo mundurake NATO ing 1997.
          Lan Ukraina minangka medan perang lan hadiah kanggo pemenang. hi
          1. Wit Cilik
            Wit Cilik 20 Juli 2022 21:38
            -1
            PMSM, kita berjuang kanggo budhal saka NATO

            ing mundhut "PMSM" decipher please hi
            1. SovAr238A
              SovAr238A 20 Juli 2022 21:57
              +1
              Kutipan saka TreeSmall
              PMSM, kita berjuang kanggo budhal saka NATO

              ing mundhut "PMSM" decipher please hi

              Iku istilah internet lawas.
              Ing mratelakake panemume andhap asor.
              Iku terjemahan saka Inggris IMHO.
              IMHO Rusia - entuk makna sing beda "Aku duwe pendapat - Jancok Sampeyan bakal mbantah" ...
              Alex777 nulis sing pertama, lan sing nomer loro ana ing sirahe...
              1. Alex777
                Alex777 20 Juli 2022 22:24
                0
                Kutipan: SovAr238A
                Alex777 nulis sing pertama, lan sing nomer loro ana ing sirahe...

                Urip 10 taun ing Amerika Serikat lan sadurunge nggunakake IMHO.
                Nanging, bubar, aku mutusake kanggo pindhah menyang PMSM.
                Sadar. Aku ora weruh prabédan sing penting.
                Babagan "Sengketa Goddamn" - pisanan aku krungu. Ora mine. hi
                1. SovAr238A
                  SovAr238A 20 Juli 2022 23:14
                  0
                  Kutipan: Alex777
                  Kutipan: SovAr238A
                  Alex777 nulis sing pertama, lan sing nomer loro ana ing sirahe...

                  Urip 10 taun ing Amerika Serikat lan sadurunge nggunakake IMHO.
                  Nanging, bubar, aku mutusake kanggo pindhah menyang PMSM.
                  Sadar. Aku ora weruh prabédan sing penting.
                  Babagan "Sengketa Goddamn" - pisanan aku krungu. Ora mine. hi

                  Halo Brezhnev...
                  1. Alex777
                    Alex777 20 Juli 2022 23:38
                    0
                    Sampeyan, Katz, mbingungake aku karo wong liya. ngguyu
                    1. SovAr238A
                      SovAr238A 21 Juli 2022 00:29
                      0
                      Kutipan: Alex777
                      Sampeyan, Katz, mbingungake aku karo wong liya. ngguyu

                      Panggil aku Silbenshucher...
                      Kabeh apologists nindakake iku luwih saka Katz.
              2. Wit Cilik
                Wit Cilik 20 Juli 2022 23:45
                0
                Iki apik. Watu wis diangkat saka nyawaku. Banjur aku mikir babagan rekasa wanita belay nanging huruf kaping 4 Aku bingung
          2. penasehat level 2
            penasehat level 2 22 Juli 2022 13:16
            0
            Kutipan: Alex777
            PMSM, kita berjuang kanggo mundurake NATO ing 1997.
            Lan Ukraina minangka medan perang lan hadiah kanggo pemenang.

            не понял Вашей логики.. т.е когда мы победим на Украине- НАТО спешно ломанет на запад и поисключает всех принятых после 1997 года что ли? а не могли бы пояснить- причем тут Украина и НАТО в той же Прибалтике? а не уйдет НАТО, тогда что? по Казахстану вдарим-чтоб ушли? вообще не улавливаю причинно-следственной связи и почему они должны куда то из-за украины уйти..
            1. Alex777
              Alex777 22 Juli 2022 14:33
              +1
              Причинно-следственная связь, как мне представляется,
              заключается в том предложении, которое было сделано
              НАТО в конце прошлого года. Тогда НАТО предложение
              не приняло. Но у нас эта задача никуда не делась. Нам
              надо ее решать. Ведь вопрос нормализации отношений
              в него по-прежнему упирается. Без военной победы его
              не решить. Все об этом высказались. Нужно побеждать. hi
              1. penasehat level 2
                penasehat level 2 22 Juli 2022 14:46
                +1
                не.. Вы не поняли.. ну напихали мы Украине.. почему НАТО из-за этого куда то с территории других стран уйдет? ей то что? не их же разбили, а украину.. а не уйдет что будет? пока они только финнами и шведами почти приросли (и почти не из-за Украины, а из-за Турции), что говорит о том, что уходить никуда никто не собирается.. связь победы на Украине и уходе НАТО на границы 1997 в чем? они испугаться должны что ли? ну судя по приему новых членов- не испугались
                1. Alex777
                  Alex777 22 Juli 2022 15:17
                  +1
                  Quote: penasehat level 2
                  Вы не поняли.. ну напихали мы Украине.. почему НАТО из-за этого куда то с территории других стран уйдет? ей то что? не их же разбили, а украину.

                  Я все понял. Разбиваем мы их Украину.
                  1. penasehat level 2
                    penasehat level 2 22 Juli 2022 15:33
                    0
                    мне тоже понятно, что причинно-следственная связь отсутствует и логика - чем на украине пострадает НАТО - необъяснима и Вам тоже.. но это нормально, поскольку ее просто нет.. а Украина наша, а не их.. и более чем печально, что другого выхода нет- кроме как ее разбивать.. думаю НАТО этому очень радуется и потирает ручонки англополосатая братия, а не расстраивается..
                    1. Alex777
                      Alex777 22 Juli 2022 16:05
                      0
                      Quote: penasehat level 2
                      более чем печально, что другого выхода нет- кроме как ее разбивать

                      Ing kene aku setuju banget karo sampeyan. hi
      3. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 20 Juli 2022 19:20
        +7
        Kutipan: Alex777
        Masalah apa?

        Jero, kendala, ancaman MINE, saturasi teater operasi kanthi pasukan lan sarana kapal selam ... am
        Lan - ya. Ishak, kolom rostral, alun-alun istana... BEAUTY!!! sedulur
        1. Alex777
          Alex777 20 Juli 2022 20:19
          -3
          Alexander!
          Sampeyan ora pengin pers NATO kebak berita utama:
          "Kita nyopir armada Putin menyang pangkalan. Dheweke wedi metu!"

          Quote: Boa constrictor KAA
          Jero, kendala, ancaman MINE, saturasi teater operasi kanthi pasukan lan sarana kapal selam ...

          PMSM, kemungkinan kasebut ing ndhuwur durung dhuwur. hi
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 20 Juli 2022 21:10
            +5
            Kutipan: Alex777
            Sampeyan ora pengin pers NATO kebak berita utama:
            "Kita nyopir armada Putin menyang pangkalan. Dheweke wedi metu!"

            Pira ICAPL sing siap tempur ing Armada Lor? Lan apa ana gunane ing kahanan saiki kanggo nyuwek salah sijine saka tugas utama - njamin tugas tempur SSBN?
            1. Alex777
              Alex777 20 Juli 2022 21:23
              -3
              Ash minangka kapal penjelajah rudal jelajah.
              Ing latar mburi nyoba kanggo mblokir transit ing
              Kaliningrad pracaya sing ngarsane ing
              Kronstadt migunani lan cukup. A plus
              arakan. Cruiser bakal katon prayoga. hi
              1. Alexey R.A.
                Alexey R.A. 20 Juli 2022 21:43
                +3
                Kutipan: Alex777
                Ash minangka kapal penjelajah rudal jelajah.

                SSGN pungkasan yaiku "roti" proyek 949. Lan "Abu" yaiku "Virginia".

                Dadi "Abu", pisanane, ICAPL. Mung amarga Angkatan Laut ora duwe kapal selam nuklir non-strategis anyar liyane lan ora dikarepake ing mangsa ngarep. Lan Armada Lor ICAPL iki mung duwe 2 (ing tembung - loro) potongan.
                Kutipan: Alex777
                Ing latar mburi nyoba kanggo mblokir transit ing
                Kaliningrad pracaya sing ngarsane ing
                Kronstadt migunani lan cukup.

                Inggih, OK. Kanggo neraka karo wong-wong mau, karo operator SLBM - supaya setengah saka kapal selam nuklir paling modern saka Armada Lor, tinimbang tutupe, flounder ing Segara Baltik sing ditutup kaya gajah ing adus, ing bedhil saka Finns, Swedes lan Jerman. .
                1. Alex777
                  Alex777 20 Juli 2022 22:29
                  -3
                  Wani kutha njupuk ... (C) AV Suvorov.
          2. Angkatan Udara Rusia
            Angkatan Udara Rusia 20 Juli 2022 21:24
            +7
            Ayo padha nonton pertempuran ing sisih lor, ing Mediterania, nuduhake gendera, ngoyak bajak laut, nanging ing kasunyatan saiki, parade kasebut bodho.
          3. SovAr238A
            SovAr238A 20 Juli 2022 22:01
            0
            Kutipan: Alex777
            Alexander!
            Sampeyan ora pengin pers NATO kebak berita utama:
            "Kita nyopir armada Putin menyang pangkalan. Dheweke wedi metu!"

            Quote: Boa constrictor KAA
            Jero, kendala, ancaman MINE, saturasi teater operasi kanthi pasukan lan sarana kapal selam ...

            PMSM, kemungkinan kasebut ing ndhuwur durung dhuwur. hi


            Sampeyan ndeleng peta dhisik.
            Sanadyan kabeh armada Rusia, Armada Lor, Armada Pasifik, lan Armada Segara Ireng menyang Selat Denmark, ora mung bakal ngalahake armada kita, nanging bakal dadi karusakan total.
            Dheweke ana, sanajan kabeh bebarengan, dheweke ora bakal duwe wektu kanggo kentut.
          4. Komentar wis dibusak.
      4. Dauria
        Dauria 20 Juli 2022 22:57
        +4
        Baterei kaliber 40 teka. Masalah apa?

        Masalahe yaiku ing genangan iki sing ditembak lan dirungokake, iki minangka target kanthi 40 "kaliber" ing kapal.
        Iku gampang kanggo nyekel dheweke ana kaya lele ing cekungan.
        1. Alex777
          Alex777 20 Juli 2022 23:17
          -3
          Kutipan saka dauria
          Iku gampang kanggo nyekel dheweke ana kaya lele ing cekungan.

          Secara teoritis - bisa, nanging praktis - ora ana sing bakal menehi resiko.
          Yen sampeyan mikir liyane, ngomong sing ana ing Baltik
          wani kang wani nyerang cruiser? Aku ora weruh wong-wong mau.
          NATO wis resmi ngumumake yen dheweke ora bakal perang karo Federasi Rusia.
          Nanging cruiser, nalika nampa printah, bisa bang. hi
  2. Wbond
    Wbond 20 Juli 2022 18:07
    -1
    ... katon ing Eropah! ... supaya padha wedi ...
  3. S. Viktorovich
    S. Viktorovich 20 Juli 2022 18:18
    -1
    Parade ing taun sing angel iki bakal dipimpin kanthi bener dening pasukan pangkalan angkatan laut St. Ndhuwur iku, gampang isin.
  4. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 20 Juli 2022 18:25
    +4
    Mesthine, amarga ukurane, kapal selam nuklir ora bisa mlebu ing Neva, mula kanggo ndeleng, sampeyan kudu pindhah menyang Kronstadt.
    Luwih becik ndeleng ing cedhak pesisir Baltik Lithuania ... uga, lan republik Baltik "sedulur" liyane, kayata Estonia lan Latvia ...))) Joke ...
    1. Alex777
      Alex777 20 Juli 2022 18:51
      -1
      Wis padha mlumpat saka kathoke...
  5. Paladin
    Paladin 20 Juli 2022 18:32
    +4
    Kanggo nuduhake yen "segara pedalaman" NATO ora dadi daratan, dudu pilihan sing paling awon))
    1. Normann
      Normann 20 Juli 2022 18:51
      +2
      Mung komentar saka wong sing ngerti apa kabeh iki, Nanging, kita kudu ora lali bab komponen sosial saka tumindak iki ...
  6. ramzay21
    ramzay21 20 Juli 2022 18:55
    +6
    Ing kahanan kahanan sing tegang banget ing saindhenging negara kita lan kanthi kekurangan kapal perang modern, narik salah siji saka rong kapal modern sing siap tempur lan loro MAPL kanggo pertunjukan liyane minangka sabotase sing disengaja.
  7. prahara
    prahara 20 Juli 2022 19:03
    0
    Dheweke bakal mimpin siji Shark menyang Baltik, macet rolas rudal balistik, telung rolas kaliber ing kana, lan supaya bisa mlaku ing tapel wates karo tetanggan NATO ....
    1. SovAr238A
      SovAr238A 20 Juli 2022 22:05
      +1
      Quote: nyerang
      Dheweke bakal mimpin siji Shark menyang Baltik, macet rolas rudal balistik, telung rolas kaliber ing kana, lan supaya bisa mlaku ing tapel wates karo tetanggan NATO ....

      Apa ambane ing Baltik?
      Apa kemungkinan Shark ngluncurake paling ora sawetara rudal sadurunge dirusak?
      Ya, paling ora sinau babagan teater operasi potensial ...
      1. prahara
        prahara 22 Juli 2022 12:11
        0
        Ей даже погружаться под воду не нужно!!!
  8. AAK
    AAK 20 Juli 2022 19:36
    0
    Njupuk menyang akun biaya operasi militèr ing Ukraina, iku bakal bisa kanggo nyimpen dhuwit kanggo ngatur parades ... Gusti Allah ngalang-alangi, yen malah komandan saka Black Sea Fleet nemu mendhung ing otak, lan iki "iroy" arakan ing Sevastopol mulai goblok...
    1. Sergei Obraztsov
      Sergei Obraztsov 20 Juli 2022 19:43
      +4
      Parade uga nduweni teges politik. Kabeh media ing donya bakal nulis babagan iki lan nuduhake ing udhara. Iku sinyal sing Federasi Rusia ora getihen, nanging sparkling karo daya tempur. Lan iki rada luwih larang tinimbang dhuwit saiki.
      1. mitroha
        mitroha 20 Juli 2022 20:15
        +2
        Kutipan: Sergey Obraztsov
        Parade uga nduweni teges politik. Kabeh media ing donya bakal nulis babagan iki lan nuduhake ing udhara. Iku sinyal sing Federasi Rusia ora getihen, nanging sparkling karo daya tempur. Lan iki rada luwih larang tinimbang dhuwit saiki.

        Inggih, ing kene kita duwe akeh "rekan kerja" sing, yen diidini, ora bakal nganakake Parade ing Lapangan Merah tanggal 7 November 1941, kanthi argumentasi kasebut ing ndhuwur. Nanging Comrade Stalin ngerti apa sing kudu ditindakake karo "wong-wong kaya ngono." Sayange ora bisa saiki ...
        1. iwak735
          iwak735 21 Juli 2022 12:08
          0
          Maneh, negara-negara bingung USSR lan Rusia modern?
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 20 Juli 2022 21:12
        +7
        Kutipan: Sergey Obraztsov
        Parade uga nduweni teges politik. Kabeh media ing donya bakal nulis babagan iki lan nuduhake ing udhara.

        Uh-huh ... lan dheweke bakal menehi komentar kaya "armada Rusia iku formidable mung ing parade". Dheweke uga bakal nempel foto "Moscow" sing kobong ing cedhak.
      3. SovAr238A
        SovAr238A 20 Juli 2022 22:06
        +1
        Kutipan: Sergey Obraztsov
        Parade uga nduweni teges politik. Kabeh media ing donya bakal nulis babagan iki lan nuduhake ing udhara. Iku sinyal sing Federasi Rusia ora getihen, nanging sparkling karo daya tempur. Lan iki rada luwih larang tinimbang dhuwit saiki.

        Riyaya ing wektu wabah - duwe panjelasan sing padha karo sing sampeyan jelasake ...
  9. Alexander65
    Alexander65 20 Juli 2022 20:06
    +2
    Karakteristik gangguan lan potret akustik saka apel anyar kita katon tanpa masalah. Aku rumangsa cukup wakil saka Pangkalan Angkatan Laut Leningrad ing pameran statis ing Neva.
    1. Alex777
      Alex777 20 Juli 2022 20:26
      -1
      Iki Ash pisanan. Kabeh liyane beda banget karo dheweke. hi
      1. ageng
        ageng 20 Juli 2022 20:56
        +1
        Kutipan saka Mauritius
        Gerakan kanggo nuduhake lan zeal. Ing puddle Marquis - Liga Premier ing wektu sibuk. Polandia lan Swedia liyane siyap kanggo sembarang reged.

        Kanggo pamer, nyopir kapal selam nuklir ngliwati Baltik !!!, kangen banget.
      2. SovAr238A
        SovAr238A 20 Juli 2022 22:07
        -2
        Kutipan: Alex777
        Iki Ash pisanan. Kabeh liyane beda banget karo dheweke. hi

        Kanggo Samsaya Awon, lagi digawe miturut simplified, project luwih murah.
  10. Albert Brecht
    Albert Brecht 20 Juli 2022 21:05
    0
    Quote: nyerang
    Dheweke bakal mimpin siji Shark menyang Baltik, macet rolas rudal balistik, telung rolas kaliber ing kana, lan supaya bisa mlaku ing tapel wates karo tetanggan NATO ....

    Ya, bolak-balik, utawa ndhelik nang endi wae kanthi sopan, kaya Belgorod, lan ngadeg kanthi tenang, tenang, apik! apik Lan parade angkatan laut minangka kaendahan ing wangun sing paling murni! Utamane ing St. nglirik
  11. yowis
    yowis 20 Juli 2022 23:57
    -2
    nggumunake. Saiki, ing kasus iki Estonia bakal bisa klelep dheweke.