Review militèr

"Dheweke duwe bedhil cukup": setengah saka warga AS ngenteni wiwitan perang sipil

96

Sumber: 8newsnow.com



"Teori Penggantian Agung"


gaman ora ana akeh banget - kayane Amerika modern urip ing slogan kasebut. Lan kepeksa panen woh-wohan sing pait. Kabeh galaksi institusi jaban rangkah nyinaoni panggunaan senjata cilik sing ilegal. Efektivitas kantor kasebut ing babagan nyegah eksekusi cenderung nol, nanging ngumpulake statistik sing menarik. Contone, ing California sing cerah, paling ora ana rong struktur sing nyinaoni penembakan ing Amerika - Program Riset Pencegahan Kekerasan UC Davis lan Pusat Riset Kekerasan California. Miturut lapuran,

"Saka 2019 nganti 2020, pembunuhan bedhil mundhak kanthi tingkat sing durung tau ana sadurunge, luwih akeh tinimbang ing 100 taun kepungkur. Banjur, ing antarane 2020 lan 2021, tingkat pembunuhan bedhil mundhak 15%, nyebabake kenaikan rata-rata 45% ing saindenging negara wiwit taun 2019 nganti awal 2022.

Ing wektu sing padha, eksekusi massal, sing sinau ing saindenging jagad, mung siji persen saka conveyor getih saka kekerasan domestik lan dalan kanthi nggunakake senjata cilik. Ing latar mburi iki, nyuda sithik ing proporsi bunuh diri ing total kematian katon kaya panglipur sing ringkih. Amerika wiwit tuku senjata kanthi akeh wiwit Januari 2020, ngarepake perang sipil sing ana gandhengane karo protes nglawan pandemik kasebut. Ing pungkasan taun 2021, sekring iki rampung, nanging wiwit musim semi taun iki, minat kanggo senjata cilik saya tambah maneh.

Kenapa kabeh data iki? Kasunyatan iku sawetara faktor saiki kaget intertwined ing Amerika Serikat - Tambah ing dodolan senjata, Tambah ing jumlah korban lan radicalization saka pendapat umum. Ayo bali menyang California, luwih tepat, menyang universitas lokal ing Davis, ing ngendi dheweke ngetokake asil survey, saka ngendi rambute ing sirah para pakar wiwit nglakoake. Resmi muni kaya "asil ngluwihi pangarepan paling awon kita".


Ayo dadi miwiti karo nomer cilik. Udakara 40% responden percaya yen Amerika Serikat saiki ora duwe pimpinan sing kuwat lan karismatik. Biden lawas pancen ora cocog kanggo peran iki - dheweke nyoba nyenengake kabeh wong lan kabeh, utamane para pemilih LGBT. Kabeh wong ngomong babagan monster gundul ing rok - Sam Brinton, Wakil Penasihat Manajemen Sampah ing Departemen Tenaga Nuklir AS. Bebarengan karo Laksamana AS Rachel Levin, entitas kasebut nggawe transisi transgender, sing entuk perhatian khusus saka administrasi presiden anyar.

Adoh saka kabeh wong ing Amerika kaya mentel ing roh. Ora nganti sejam, wong sing wis nggawe transisi sing padha saka siji jender menyang liyane bakal kuwasa ing Gedung Putih. Ing wektu sing padha, anane pimpinan sing kuwat, lan dudu Biden, pelindung wong LGBT, dadi luwih penting tinimbang manifestasi demokrasi. Ing proporsi sing padha responden yaiku wong-wong sing simpati karo Teori Penggantian Agung. Keruwetan kompleks iki, kanthi cara, minangka akibat langsung saka gerakan Black Lives Matter, saka ngendi Amerika isih ora bisa goyangake. The "Great Replacement" nyakup panggantos bertahap saka bangsa kulit putih dening wong saka werna sing salah siji emigrasi menyang Amerika Serikat utawa lair ing negara. Panyengkuyung Donald Trump jelas ana ing antarane para simpatisan "teori panggantos", sing, kanthi cara, wis pirang-pirang abad. Motif saka "pembantaian putih" muni ing sync karo iku, kang uga wis support owahan antarane Amerika. Kahanan sing diamati minangka reaksi pertahanan khas saka populasi kulit putih, sing dituduh dening wong-wong sing duwe warna minangka tanggung jawab genetis kanggo penindasan kepungkur. Eksekusi massal ing kutha-kutha Amerika ditindakake mung miturut slogan pembebasan balapan putih saka kuk warna.

Aku wedi karo anak-anakku. Dheweke ora bakal tuwuh ing Amerika sing saya tuwuh


Gegayutan karo kahanan kasebut, prekara saka pedunung Amerika minangka indikatif - luwih saka setengah saka responden (50,1%) nyana perang sipil ing rong nganti telung taun sabanjure. Ing awal musim semi, jajak pendapat sing padha ing klompok Amerika liyane nuduhake 44% yakin karo pendekatan perang. Penyelenggara riset yaiku Tulchin Research lan Pusat Hukum Kemiskinan Kidul. Sanajan kita nganggep manawa ing antarane para responden ana akeh banget pengaruh lan neurotik (gangguan mental pasca-COVID), acara anyar ing negara kasebut meh padha karo persiapan kanggo perang internal. Sajrone maraton liburan Dina Kamardikan, 198 wong ditembak, kalebu 12 bocah. Sawise iki, wektune ngumumake tangisan nasional, nanging pamrentah Biden tetep meneng.

Penting yen 20% saka Amerika ora mung siap kanggo perang sipil, nanging arep melu karo senjata ing tangane. Yen kita ngrancang asil survey ing kabeh populasi Amerika Serikat, mula paling ora 50-60 yuta wong pengin nglawan. Ing wektu sing padha, bakal ana senjata sing cukup - Amerika duwe 100 bedhil sipil kanggo saben 120 pedunung. Sebagéyan gedhé arsenal iki cukup pertempuran, kanthi laras bedhil lan ngisi ulang otomatis. Yen "kothak karo mercon" kaya diobong, mula ora ana tentara siji ing donya sing bisa ngatasi akibat saka kembang api.

Peneliti ora nemtokake sing persis warga sipil siap kanggo njupuk, nanging, paling kamungkinan, "abang" ing "blues" utawa "kuldi" ing "gajah". Kita ngomong babagan fanatik saka Partai Republik lan Demokrat ing Amerika Serikat, sing padha nuduh saben liyane saka kabeh dosa mortal. Lan nalika Winchester wis kasil ing tangan, bantahan njupuk ing alesan temen beda. Solusi perselisihan politik kanthi kekuwatan wis dadi tradisi sing apik ing Amerika ing taun-taun pungkasan - pola iki ora pisanan dicathet dening sosiolog. Ing jajak pendapat, nganti 4-5% wong Amerika ora mung siap njupuk senjata kanggo mbela "nilai demokrasi", nanging uga mateni wong. Contone, polisi karo pistol. Penggemar Trump utamane misuwur amarga retorika anti-negara. Dheweke ora marem karo kabijakan Partai Demokrat Biden nganti siap misahake negara Republik saka Amerika liyane. Ana nganti 30% saka "kepala panas" ing saben polling. Lan iki minangka tren anyar - separatisme sadurunge tingkat iki ora diamati ing Amerika Serikat.

Sampeyan bisa nganggep asil saka akeh jajak pendapat kanthi beda. Ana sing mbantah manawa ora bisa mbangun gambar nasional miturut pendapat sawetara ewu. Mesthine ana biji bebener babagan iki. Ana wong mung nglirwakake asil, njamin yen "kabeh bakal apik tanpa riset sampeyan". Lan negara katelu "terus alienasi lan ora percaya masyarakat demokratis Amerika lan institusi". Kanggo nggawe tampilan sampeyan dhewe babagan masalah kasebut, disaranake sampeyan sinau babagan komentar sing ditinggalake ing materi edisi Inggris Daily Mail. Artikel kasebut nganalisa asil riset sosiologis ing California, sing nyenengake komunitas ilmiah.

Pemilu Demokrat liyane sing rigged bakal dadi penurunan sing bakal ngrusak kesabaran Republik.

Amarga Demokrat, sayangé, Khmer Merah modern.

Pungkasane, bakal godhok. Ana akeh nesu ing lurung-lurung.

Aku wis prédhiksi Perang Donya III kanggo sawetara taun saiki. Negara iki pancen polarisasi, pancen ora ana titik umum ing antarane loro-lorone kajaba loro-lorone ngremehake. Siji-sijine alternatif sing bisa dakdeleng yaiku mbagi negara dadi paling ora telung, yen ora luwih, negara sing kapisah.

Aku wedi karo anak-anakku. Dheweke ora bakal tuwuh ing Amerika sing saya tuwuh.

Jujur, perang sipil kapindho bakal dadi acara paling apik kanggo AS wiwit perang sipil pisanan.

Aku bakal welcome perang sipil ing Kanada. Kita urip ing jaman pasca-politik. Kekuwatan kasar iku kabeh sing penting saiki, lan para Marxis ing antarane kita, dibantu lan didhukung dening media, perusahaan, lan saben institusi liyane, ana ing driji sikil. Kekerasan politik mung siji-sijine jawaban.

Pamrentahan Biden wis nggawe rencana sing jelas babagan cara bangkrut lan ngrusak Amerika. Aku mangu-mangu klompok iki duwe wektu kanggo miwiti perang sipil - lagi sibuk banget nyoba kanggo tokoh metu pronouns lan mbuwang tantrums kaya bocah cilik.

AS bakal luwih apik yen rong negara sing kapisah, amarga "kiwa" lan "tengen" bosok banget ing negara sing beda. Partai endi wae sing kuwasa, setengah negara mesthi ana ing tangan.
Pengarang:
96 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 24 Juli 2022 05:37
    + 25
    Amerika wiwit tuku senjata kanthi akeh wiwit Januari 2020, ngarepake perang sipil sing ana gandhengane karo protes nglawan pandemik kasebut. Ing pungkasan taun 2021, sekring iki rampung, nanging wiwit musim semi taun iki, minat kanggo senjata cilik saya tambah maneh.

    Lan ya, ayo wae - bakal ana perang sipil ing Amerika Serikat! Prajurit kanthi aspirasi kanggo ngatur konflik bersenjata ing negara liya mesthi bakal ngalami konflik bersenjata iki kanggo awake dhewe! Ayo AS entuk apa sing pantes kanggo dangu!
    1. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 24 Juli 2022 06:29
      + 14
      Kutipan: Sergey Kuzmin
      Amerika wiwit tuku senjata kanthi akeh wiwit Januari 2020, ngarepake perang sipil sing ana gandhengane karo protes nglawan pandemik kasebut. Ing pungkasan taun 2021, sekring iki rampung, nanging wiwit musim semi taun iki, minat kanggo senjata cilik saya tambah maneh.

      Lan ya, ayo wae - bakal ana perang sipil ing Amerika Serikat! Prajurit kanthi aspirasi kanggo ngatur konflik bersenjata ing negara liya mesthi bakal ngalami konflik bersenjata iki kanggo awake dhewe! Ayo AS entuk apa sing pantes kanggo dangu!

      Yen ing Amerika Serikat setengah saka pedunung nunggu kipish, banjur ing Rusia loro-thirds nunggu kekacauan ing Amerika Serikat kanggo kabeh dosa lan kekejeman sing digawa menyang donya kabèh.
      1. Reptiloid
        Reptiloid 24 Juli 2022 08:39
        +7
        Kutipan saka ARIONkrsk
        ..... Yen setengah saka pedunung ing Amerika Serikat ngenteni kipish, banjur ing Rusia rong pertiga nunggu kekacauan ing AS kanggo kabeh ..... kekejaman .....

        Ing Amerika Serikat, ing wektu saiki ana organisasi sing ora mung protes marang Federasi Rusia, Tatar Krimea, nanging uga Bashkirs, Buryats lan wong liya saka Federasi Rusia, sing ngeluh yen Rusia wis enslaved lan wis nindhes wong-wong mau nganti pirang-pirang abad.
        Lan kita uga bisa ngajari wong-wong ing Amerika Serikat babagan ketidakadilan
        1. Andrey Moskvin
          Andrey Moskvin 24 Juli 2022 08:58
          + 21
          Lan kita uga bisa ngajari wong-wong ing Amerika Serikat babagan ketidakadilan
          Jaringan LSM Rusia lan kolom kaping lima sing kuat? ngguyu
          Ora bakal bisa digunakake ing AS. Kene sampeyan ora kene. 30 taun bakal digulung kanggo kabeh wong.
          1. Farm kolektif punika sukarela.
            Farm kolektif punika sukarela. 24 Juli 2022 15:15
            +8
            Persis, persis, RT nyoba ngomong apa-apa, saluran kasebut ditutup kanthi entheng lan ora peduli babagan kebebasan ngomong, sanajan kabeh ana cocog karo syarat censorship. Lan kita wis nyoba kanggo nutup Echo saka Moscow lan Rain kanggo taun.
      2. Luminman
        Luminman 24 Juli 2022 10:31
        + 11
        Kutipan saka ARIONkrsk
        ing Rusia, rong pertiga nunggu kekacauan ing Amerika Serikat kanggo kabeh dosa lan kekejeman sing digawa menyang saindenging jagad.

        Kekacauan ing AS samesthine ora mung ing Rusia, nanging uga ing luwih saka setengah jagad kita ...
        1. Reptiloid
          Reptiloid 24 Juli 2022 12:37
          +7
          Kutipan saka Luminman
          ...... Chaos ing AS samesthine ora mung ing Rusia ...

          ngguyu lol HE-HE! Lan ing Meksiko, carane ngenteni! sedulur padha sing paling cedhak duwe wektu kanggo ngrampok ing paling piye wae! Ya, lan warga negara liya ing sisih kidul Meksiko uga bakal cepet-cepet. Gringos entuk kabeh mau nganti pirang-pirang taun
          1. Farm kolektif punika sukarela.
            Farm kolektif punika sukarela. 24 Juli 2022 15:17
            +5
            Dim, utamane amarga sejarah Amerika Serikat ngilangi wilayah saka Meksiko iki. Kajaba iku, ing wangun sing paling ilegal, ora ana referendum)))
            1. Reptiloid
              Reptiloid 24 Juli 2022 17:17
              +2
              Ya, aku ngerti babagan iki
              Kutipan: Peternakan kolektif minangka bisnis sukarela.
              .. AS ngrusak wilayah saka Meksiko iki. ....

              Menapa malih, Texas luwih utawa kurang tenang, ana Kapadhetan populasi sadurunge sing, Mexicans wis cilik lan tapel wates ora ditetepake kanthi jelas. Ana referendum ing Texas.
              Nanging wilayah liyane --- minangka asil saka getihen lan panganiaya. Wingi, Roman hi ing NEWS (kaya) ana artikel babagan topik iki.
      3. NzN
        NzN 24 Juli 2022 17:02
        +3
        Mungkin padha mbutuhake sawetara bantuan ana, kanggo uncalan cookie, mergo menarik, kanggo ngatur kiriman mbalikke saka Ukraina? Kenapa dheweke ora nglamar?! :)
    2. Irit
      Irit 24 Juli 2022 07:44
      +9
      Omong kosong yaiku yen Yankees ora bakal tenang sanajan ing kene. Perang sipil ing Amerika Serikat kemungkinan bakal berkembang dadi perang donya, amarga senjata nuklir bakal kasedhiya kanggo akeh psikopat sing duwe kekuwatan lan gerakan paramiliter sing ndeleng kabeh wong, nanging awake dhewe minangka mungsuh manungsa.
      1. Navodlom
        Navodlom 24 Juli 2022 08:27
        +3
        wiwit taun 2019 nganti 2020, pembunuhan bedhil mundhak kanthi tingkat sing durung tau sadurunge, luwih akeh tinimbang ing 100 taun kepungkur.

        Soko sing ora bisa dideleng dening wong-wong sing taun kepungkur kanthi umpluk ing tutuk mbuktekaken perlu kanggo legalize tong minyak cendhak ing Rusia.
        Lan dheweke nyebutake statistik Amerika.
        1. Lara Croft
          Lara Croft 24 Juli 2022 15:31
          +2
          Kutipan: Navodlom
          Soko sampeyan ora bisa ndeleng wong-wong sing taun kepungkur kanthi umpluk ing tutuk mbuktekaken perlu kanggo legalize tong minyak cendhak ing Rusia ..

          Minangka katon siji foaming ing tutuk, mbuktekaken larangan ing
          perlu kanggo legalize tong minyak cendhak ing Rusia
          wis digambar...ora dibusak...
          Artikel kanggo ndhukung kanca lan bantahan kasebut, teks artikel kasebut dibuwang ing penggemar ....
          Lan dheweke nyebutake statistik Amerika.

          Mung wong sing duwe umpluk ing tutuk bisa ngrujuk nalika mutusake babagan sirkulasi gratis (larangan) tong minyak cendhak ing Federasi Rusia ...
          1. Navodlom
            Navodlom 24 Juli 2022 16:22
            +2
            Lan aku uga seneng kanggo sampeyan.
            Ojo gugup.
        2. Spanduk55
          Spanduk55 24 Juli 2022 17:09
          +1
          Ing Rusia, cepet utawa mengko, CS bakal katon ing warga sipil, ora ketompo carane hoplophobes sambat babagan rasa sakit kanggo proctologists.
          1. Navodlom
            Navodlom 24 Juli 2022 17:16
            +2
            Kutipan: Spanduk55
            Ing Rusia, cepet utawa mengko, sipil bakal duwe CS

            Sampeyan salah ngetik komentar.
            Amarga iki minangka ramalan, mula kudu nganggo huruf kapital lan nganggo huruf kandel.

            Kutipan: Spanduk55
            ora ketompo carane hoplophobes sambat pain kanggo proctologists

            Apa sampeyan ngerti apa jenis.
            Sampeyan bisa tresna senjata.
            Nanging ing wektu sing padha wedi karo psychos bersenjata karo.

            Apa proctology ngandika bab iki?
      2. Panemu 55
        Panemu 55 24 Juli 2022 08:48
        +4
        Kapentingan khusus yaiku pernyataan yen perang sipil ing Kanada ditampa.
        Kaya, omahe tanggane diobong.
        Wong iki duwe ide.
    3. Paul Siebert
      Paul Siebert 24 Juli 2022 11:42
      +3
      Kutipan: Sergey Kuzmin
      Amerika wiwit tuku senjata kanthi akeh wiwit Januari 2020, ngarepake perang sipil sing ana gandhengane karo protes nglawan pandemik kasebut. Ing pungkasan taun 2021, sekring iki rampung, nanging wiwit musim semi taun iki, minat kanggo senjata cilik saya tambah maneh.

      Lan ya, ayo wae - bakal ana perang sipil ing Amerika Serikat! Prajurit kanthi aspirasi kanggo ngatur konflik bersenjata ing negara liya mesthi bakal ngalami konflik bersenjata iki kanggo awake dhewe! Ayo AS entuk apa sing pantes kanggo dangu!

      Perang sipil ing AS kemungkinan banget.
      Kanggo kita - iki bakal kelakon minangka retribusi kanggo kabeh piala sing wis digawa dening Amerika ing saindenging jagad, lan khusus kanggo kita, Rusia! ..
      Amerika wis suwe nggedhekake topik iki ing Hollywood.
      Mundhut negara, kutha sing rusak, bentrokan getih antarane geng bersenjata gedhe kanthi bangga nyebut awake dhewe "tentara" ...
      Nanging babagan senjata nuklir?
      Kepiye carane militer bakal tumindak ing pos komando ing bantalan peluncuran nalika neraka nggodhok?
      Wis ngono, lan aku ora kepenak... aran
    4. Floke
      Floke 24 Juli 2022 14:51
      +4
      Aku setuju banget. Ayo kabeh ketidakadilan ing distribusi keuntungan sawise Perang Donya II lan perang, provokasi dening negara ing saindhenging donya, bali menyang wong-wong mau kaya bumerang.
  2. FoBoss_V
    FoBoss_V 24 Juli 2022 05:52
    + 28
    Ana sedulur wadon sing manggon ing negara bagian wiwit umur 92 taun. Kita kerep komunikasi, lan kita ngunjungi lan dheweke lan kulawargane ngunjungi kita. Aku ora ngerti babagan Nuyork lan Fashington, nanging ing Texas padha tentrem lan sih-rahmat. Satemene aku rumangsa, ora malah mambu perang sipil ing kana, kok nulis artikel kaya ngono? Padha bisa nggawe sawetara gangguan lokal, nanging sapa lor menyang kidul utawa putih ing ireng ora. Kakehan kebak lan tenang padha manggon ing kono. Nalika ana graters iki karo blm lan bengi saka kamardikan, Aku nelpon dheweke lan takon carane kahanan iki, ngandika ya sampeyan kene ing Texas, ing saben house ana limang trunks lan hukum kuwi sing property pribadi inviolable. Kasepen kaya ing wayah wengi nalika adus. Dadi, mesthine, kita kepengin weruh apa sing bakal dibubarake ing kana, supaya dheweke bisa ngrasakake ing kulit dhewe kepiye kedadeyan ing Libya, Yugoslavia, Irak, Afghanistan, supaya ora ana ing jaban rangkah ing bokonge. donya, nanging ing kene ing Manhattan, nanging aku sumpah iki mung impen tanpa woh.
    1. NDR-791
      NDR-791 24 Juli 2022 06:11
      +8
      Kutipan saka: FoBoss_V
      Satemene aku rumangsa, ora malah mambu perang sipil ing kana, kok nulis artikel kaya ngono?

      Iki ora babagan perang lor lan kidul. Lan ora babagan perang wong ireng nglawan wong kulit putih. Iki minangka burp liyane saka "demokrat" kanthi lobi anti-senjata. Toko ngomong bakal mungkasi mung yen Kongres lan senat, ing delirium saka mriyang, pass hukum anti-gun umum kanggo kabeh negara. Lan nalika dheweke nyoba "mundur lan nglarang" nalika iku bakal murub !!! Menapa malih, respon bakal mabur saka warga cukup dihormati (ing Texas padha kalem kanggo saiki, nanging yen dadi mokal? ..) Nanging nganti saiki padha ora bisa teka munggah karo prosedur ijin normal. Lan sapa wae sing "dicokot ing sirah" bisa tuku apa wae. Mulane statistik. Dudu gaman sing nembak, wong nembak.
    2. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 24 Juli 2022 06:27
      +5
      Kutipan saka: FoBoss_V
      Ana sedulur wadon sing manggon ing negara bagian wiwit umur 92 taun. Kita kerep komunikasi, lan kita ngunjungi lan dheweke lan kulawargane ngunjungi kita. Aku ora ngerti babagan Nuyork lan Fashington, nanging ing Texas padha tentrem lan sih-rahmat. Satemene aku rumangsa, ora malah mambu perang sipil ing kana, kok nulis artikel kaya ngono? Padha bisa nggawe sawetara gangguan lokal, nanging sapa lor menyang kidul utawa putih ing ireng ora. Kakehan kebak lan tenang padha manggon ing kono. Nalika ana graters iki karo blm lan bengi saka kamardikan, Aku nelpon dheweke lan takon carane kahanan iki, ngandika ya sampeyan kene ing Texas, ing saben house ana limang trunks lan hukum kuwi sing property pribadi inviolable. Kasepen kaya ing wayah wengi nalika adus. Dadi, mesthine, kita kepengin weruh apa sing bakal dibubarake ing kana, supaya dheweke bisa ngrasakake ing kulit dhewe kepiye kedadeyan ing Libya, Yugoslavia, Irak, Afghanistan, supaya ora ana ing jaban rangkah ing bokonge. donya, nanging ing kene ing Manhattan, nanging aku sumpah iki mung impen tanpa woh.

      Texas minangka negara sing sugih banget, urip luwih apik ing kana, mula dheweke urip kanthi tenang lan apik.
    3. Egor53
      Egor53 24 Juli 2022 12:39
      +6
      Texas minangka negara paling konservatif ing AS. Lan proporsi wong kulit putih ana dhuwur banget. Ora bakal ana perang sipil ing Texas dhewe. Nanging Texas bisa banget pisah saka Amerika Serikat.
  3. Ivan2022
    Ivan2022 24 Juli 2022 06:08
    + 10
    Padha ngompa....

    Ing AS, ana 5 pembunuhan saben 100 ewu pedunung, lan ing Rusia 8. Kanthi senjata total sing padha, kita mesthi wis mateni saben liyane.

    Amerika Serikat rangking pisanan ing jagad babagan pangsa anggaran kanggo perawatan kesehatan, lan Rusia luwih cedhak karo nomer 100.

    Ing Amerika Serikat, serangan ing Kongres dirusak lan para pelaku dihukum sedina. Lan ing kene ing Oktober 1993, Kongres NAR-DEPOV Kabeh-Rusia ing Gedung Putih ditembak saka tank ...... lan ora ana apa-apa, kaya ....

    Saiki, ora ana sing ngelingi apa-apa. Lan timbalane kabeh ala, bisa uga amarga nggawe kesimpulan sing bener ing taun 1993.
    1. Nexcom
      Nexcom 24 Juli 2022 06:17
      +9
      Wong Amerika mung ora mikir nggunakake piso pawon lan piranti pawon lan kebon liyane kanggo mateni. utawa padha guess, nanging padha ngerti sing marang piso pawon utawa kapak utawa Pethel, bek bakal langsung narik metu kang Ruger thread lan iku - panyerang ora tarian maneh karo piso. Lan polisi pembela bakal mbenerake yen dheweke mateni penyerang kanthi piso. Utamane yen pertahanan ana ing wilayah properti pribadi - apartemen, omah, lan liya-liyane.
      Mula, panyerang ora bakal nate ngrampok tanpa batang - risiko nyekel wit zaitun dhuwur banget. kita ora duwe iki - ing brink saka bundhas, kang bakal nesu penyerang malah luwih. Utamane yen dheweke lagi narkotika. lan ora ana rasa trauma ing kasus iki. mung artikel kanggo ngluwihi pertahanan diri bakal sumunar. kasus wis dikenal kanggo kabeh wong (cah wadon karo bundhas lan telung Kaukasia).

      PS ngomong karo siji Amer malah sadurunge 24 Februari ing kesempatan kuwi. ngandika ing mburi penyerang yen mutusaké kanggo mbukak adoh - ora cara kanggo njupuk - keluwihan bisa ngaco. mulane, sampeyan kudu nelpon metu kanggo maling supaya nguripake watara, lan banjur nandur ing paling klip kabeh ing dodo - kayata mengaruhi nemokake begal ing ngarep lan kabeh sing.
      1. Ozark
        Ozark 24 Juli 2022 10:50
        +7
        Iki diarani Doktrin Kastil. Yen wong break ing utawa digunakake ancaman fisik kanggo urip lan pang iku meh tansah njupuk legal. Lan akeh negara duwe hukum Stand Your Ground, lan ujar manawa sampeyan ora kudu mundur nanging sampeyan bisa ngadeg lan njupuk, lan isih sah.
        1. Tatiana
          Tatiana 24 Juli 2022 11:48
          +4
          Kutipan saka Ozark
          Iki diarani Doktrin Kastil. Yen wong break ing utawa digunakake ancaman fisik kanggo urip lan pang iku meh tansah njupuk legal. Lan akeh negara duwe hukum Stand Your Ground, lan ujar manawa sampeyan ora kudu mundur nanging sampeyan bisa ngadeg lan njupuk, lan isih sah.

          Iki minangka cathetan sing menarik.
          Terjemahan saka Inggris menyang Rusia.
          Kutipan saka Ozark
          Iki diarani "Doktrin Kastil". Yen wong break ing utawa digunakake nuduhke ancaman fisik kanggo urip lan perangan awak, iku meh tansah njupuk legal.
          Lan akeh negara duwe hukum "Stand Your Own" sing ujar manawa sampeyan ora kudu mundur, nanging sampeyan bisa ngadeg lan njupuk lan isih sah.
          1. AdAstra
            AdAstra 24 Juli 2022 12:07
            -1
            Ya, paragraf iki ora perlu diterjemahake, mula wis jelas.)
    2. Sovetskiy
      Sovetskiy 24 Juli 2022 06:52
      +6
      Kutipan: ivan2022
      Saiki, ora ana sing ngelingi apa-apa.

      Saben uwong ngelingi kabeh kanthi sampurna, supaya padha dicuci otak dening "Bolsheviks elek" lan lintang esuk. nglirik
    3. Paladin
      Paladin 24 Juli 2022 07:11
      +9
      Amerika Serikat rangking pisanan ing jagad babagan pangsa anggaran kanggo perawatan kesehatan, lan Rusia luwih cedhak karo nomer 100.

      "Teori diuji kanthi praktik." Ing negara kita, 382 ewu tiwas saka covid lan akibate, lan ing AS 1 yuta. Kajaba iku, populasi ing AS mung kaping pindho. Pitakonan yaiku, kepiye babagan obat-obatan, apa sing dienggo bareng anggaran ing AS? Kanggo asuransi lan dokter gigi?
      Kira-kira padha karo nyerbu Kongres. Sapa sing ora diadili lan diukum, kudu dieling-eling?
      1. kanca Che
        kanca Che 24 Juli 2022 09:57
        0
        Aku bakal mbenerake sethithik ing kene. Alesan kanggo morbiditas lan mortalitas dhuwur ing SGA yaiku MISSERS ing saben dinten, secara harfiah lan kiasan.
      2. AdAstra
        AdAstra 24 Juli 2022 12:08
        0
        Lan apa pancene mangkono?
        1. Paladin
          Paladin 24 Juli 2022 12:13
          -1
          data WHO ing akses langsung. Temokake, nimbang, analisa. Iku luwih produktif tinimbang pitakonan retorika hi
          1. kucing_militer
            kucing_militer 24 Juli 2022 15:58
            +1
            Ora masalah. Aku mbukak data WHO saka akses mbukak: https://www.who.int/data/sets/global-excess-deaths-associated-with-covid-19-modelled-estimates

            Aku ngundhuh arsip, katon ing file pisanan kanggo ngira saka total keluwihan mortality kanggo rong taun (20-21): Rusia - 1, USA - 072.
            1. Paladin
              Paladin 24 Juli 2022 17:43
              -1

              Lan kepiye kedadeyan yen 1015897 tiwas saka covid ing AS, lan 932458 sing kabotan?
              Apa tembung "model" nyebabake pikirane sampeyan? Apa sampeyan ngerti bedane antarane kematian lan lethality?
              PS Kabeh data lan gambar dijupuk ing situs saka link hi
              1. kucing_militer
                kucing_militer 24 Juli 2022 18:33
                -1
                Lan ora nggumunake kenapa WHO ngira-ngira kematian sing berlebihan adhedhasar model nalika duwe data kaya "ing negara kasebut lan kaya ngono. kadhaftar Dadi akeh"? Lan kepiye data "ing negara sing didaftarake akeh" beda karo "data WHO"?
      3. Anton Medvedev
        Anton Medvedev 24 Juli 2022 18:24
        0
        Miturut Rosstat, nganti April, ~ 750 ton tiwas saka korona lan akibate. Iki senadyan kasunyatan manawa kapadhetan lan populasi ing Amerika Serikat luwih dhuwur
    4. Egor53
      Egor53 24 Juli 2022 13:00
      +5
      Ivan! Mbandhingake AS lan Rusia kanthi nomer ora gampang. Belanja anggaran kanggo obat ing Amerika Serikat sepuluh kaping luwih saka ing Rusia, nanging ing Amerika Serikat biaya operasi usus buntu 50 ewu dolar, lan ing Rusia mung 500.
      Pendidikan ing Amerika Serikat nglampahi sepuluh kaping luwih saka ing Rusia. Ing wektu sing padha, luwih saka 20% wong Amerika ora bisa maca lan nulis.
      Amerika Serikat mbuwang sepuluh kaping luwih akeh kanggo nerbitake buku tinimbang ing Rusia, lan jumlah wong sing maca buku kasebut ing Amerika Serikat 100 kaping KURANG tinimbang ing Rusia.
      1. Paladin
        Paladin 24 Juli 2022 17:47
        -1
        lan wong-wong sing maca buku-buku kasebut ing AS 100 kaping KURANG tinimbang ing Rusia.

        Nanging ndeleng gambar, ing komik, 100 kaping luwih ngguyu
      2. Plate
        Plate 24 Juli 2022 19:02
        0
        Ing wektu sing padha, luwih saka 20% wong Amerika ora bisa maca lan nulis.

        opo? Omong kosong opo? Aku malah ora ngerti carane menehi komentar babagan iki ... Mungkin menehi link menyang sawetara sinau kanthi kesimpulan kaya ngono?
    5. Plate
      Plate 24 Juli 2022 19:07
      +2
      Kanthi total persenjataan sing padha, kita kabeh wis suwe banget.

      Kenapa sampeyan? Yen pelaku lan korban padha bersenjata, mula ora ana sing njamin asil kanggo pidana, kajaba dheweke duwe latihan khusus. Ananging manawi ingkang lêrês anggènipun nyandhak lading, têgêsipun botên gêgaman, inggih punika sadaya, asilipun, umumipun, sampun cêtha, saha sanès-sanèsipun. Ing wektu sing padha, njupuk bakal tansah narik kawigaten manungsa waé saka wong manca: kamungkinan kanggo nelpon polisi mundhak.
      Ya, lan ing pungkasan. Yen penjahat mbutuhake senjata, mesthine bakal nemokake. Lan yen warga negara hukum?
  4. Nexcom
    Nexcom 24 Juli 2022 06:08
    +2
    supaya padha wiwit remuk ing kono. bakal dadi luwih gampang kanggo kita - bisa uga bakal mandheg ngompa setengah mayit sing diarani Krajina nganggo dhuwit lan senjata.
    Konfederasi lunga!
  5. Mauritius
    Mauritius 24 Juli 2022 06:13
    + 12
    Aku wedi karo anak-anakku. Dheweke ora bakal tuwuh ing Amerika sing saya tuwuh
    Nyuwun Anakku ora tuwuh ing USSR ing ngendi aku gedhe.
    Sajrone maraton liburan Dina Kamardikan, 198 wong ditembak, kalebu 12 bocah. Sawise iki, pancen bener kanggo ngumumake tangisan nasional, nanging pamrentah Biden tetep meneng.
    Kita wis ora Samsaya Awon. 2 perang Chechen, Perestroika lan - (10-20) gilingan. wong (sapa sing ngetung?)
  6. zontov79
    zontov79 24 Juli 2022 06:28
    -3
    Aku ora ngerti kenapa kita isih ora mbantu miwiti perang sipil ing Amerika Serikat.
    1. Ozark
      Ozark 24 Juli 2022 10:42
      +4
      Kepiye babagan pandangan Amerika babagan pernyataan sampeyan?
      Secara pribadi, aku ora mikir yen wong Rusia rata-rata cukup bodho kanggo resiko kejiret nalika kita lagi tumuju arah kasebut. Aku wedi yen langkah paling apik sampeyan mung nonton acara kasebut.
      1. AdAstra
        AdAstra 24 Juli 2022 12:11
        0
        Lan sampeyan manggon ing ngendi?
    2. Plate
      Plate 24 Juli 2022 19:08
      0
      Kepiye sampeyan mbayangno?
  7. rotmistr60
    rotmistr60 24 Juli 2022 06:29
    +7
    (50,1%) ngarepake perang sipil ing rong nganti telung taun sabanjure.
    Aku mikir sing ora bakal ana perang sipil nyata ing pangertèn klasik sawijining. Kerusuhan gedhe karo pogrom shooting, korban ing loro-lorone bakal kelakon. Ing wektu sing padha, wong ireng bakal dibasahi, sing wis entuk populasi putih normal ing tangan karo Wishlist lan moyoki sinis. Dina iki padha nyoba kanggo drive educated, karo orientasi putih normal ing bunk, lan sesuk watesan saka sabar bisa mung entek lan siji narik bakal cukup kanggo kabeh kanggo nguripake ing arah ngelawan marang minoritas ireng lan Pelangi freaks. Nanging aja lali babagan kepinginan negara konservatif individu kanggo pisah saka Amerika Serikat, sing bisa nyebabake konfrontasi bersenjata sing cendhak.
  8. Sovetskiy
    Sovetskiy 24 Juli 2022 06:48
    +8
    .... Negara polarisasi babar blas, babar pisan ora ana padudon antarane loro, kajaba loro-lorone padha ngremehake....

    Nang endi wae aku wis krungu.
    Apa ora ing "macaroni" karo "Negara ora njaluk sampeyan nglairake", ing "nyopir adoh" saka paternalism lan "Bolsheviks kanggo nyalahke kanggo kabeh"? lol
    Iki kapitalisme, bayi!
    Yen perang sipil kelakon, wong bakal ngunggahake gesheft liyane ing getih iki ing wangun replenishing akun, nanging maneh iku ora Amérika biasa, Kanada, Eropah utawa Rusian. nglirik
    Ing wektu sing padha, kabeh bebarengan, padha mlumpat ing rake kapitalisme, nuduh saben liyane saka kabeh dosa mortal, minangka turunan saka kapitalisme banget iki. Nyuwun
  9. Negro
    Negro 24 Juli 2022 06:55
    + 12
    "Rauh sampeyan Amerika kirdyk" - ngandhani kita Evgeny Fedorov.

    Kita ngomong babagan ora luwih saka histeria propagandis Partai Demokrat liyane babagan topik njupuk senjata saka Republik: ing antarane para pamilih Demokrat, mung geng etnis, rapper lan FBI sing duwe senjata.

    Kanggo alasan sing padha, "perang sipil" mung bisa ditindakake yen Demokrat bisa nggunakake kekuwatan negara nglawan populasi. Ing kabeh kasus liyane, Demokrat bakal ditembak setengah dina.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 24 Juli 2022 11:56
      +3
      Quote: Negro
      Kita ngomong babagan ora luwih saka histeria propagandis Partai Demokrat liyane babagan topik njupuk senjata saka Republik: ing antarane para pamilih Demokrat, mung geng etnis, rapper lan FBI sing duwe senjata.

      Kucing kanggo njupuk senjata saka kabeh wong kajaba negara - supaya wong cilik sing pathetic ora ngganggu implementasine gagasan progresif saka lampu demokrasi. eseman
      1. Negro
        Negro 24 Juli 2022 12:10
        +4
        Kutipan: Alexey R.A.
        Cat kanggo njupuk senjata saka kabeh wong kajaba negara

        Ana uga masalah ing kene. Saka kabeh cabang militer, Demokrat duwe mayoritas mung ing Angkatan Udara.

        Mulane, Kongres nyabotase produksi sistem pertahanan udara, ketoke.
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 24 Juli 2022 16:30
          +2
          Quote: Negro
          Ana uga masalah ing kene. Saka kabeh cabang militer, Demokrat duwe mayoritas mung ing Angkatan Udara.

          Nah, iki minangka tampilan utama Angkatan Bersenjata AS. Dadi demo wis kabeh diitung: pisanan - bom karpet, lan banjur - gelombang manungsa BLM lan LGBT. infantri siluman. © eseman
          1. Negro
            Negro 24 Juli 2022 21:01
            +1
            Kutipan: Alexey R.A.
            Nah, iki minangka tampilan utama Angkatan Bersenjata AS.

            Cara pertahanan udara sing paling apik yaiku pickup ing lapangan udara mungsuh.
            Kutipan: Alexey R.A.
            pisanan - bombing karpet

            Lha, Joe tau eling lan ngomong: apa hakmu mbrontak, dodiki? Aku duwe senjata nuklir lan aku ngerti ngendi wong main golf.


            Demokrat dudu raja Inggris, dheweke ora bakal ngadeg ing upacara karo sapa wae.
  10. utara 2
    utara 2 24 Juli 2022 07:41
    +9
    para sejarawan lan filsuf kudu nemtokake istilah anyar sawise kedadeyan ing AS. Perang sipil istilah klasik ora bakal bisa.
    Saiki, salah sawijining larangan utama ing Amerika Serikat yaiku lookism, sampeyan ora bisa menehi tandha marang wong wadon utawa bocah wadon sing lemu, lemu, lan greasy yen sampeyan mung kaya ngono. Lan iki, wis kesed kanggo ngurus awake dhewe, spur ing kabeh industri fashion kanggo nggawe lan gawé. Dadi fashion digawe ora kanggo nyisir rambute, nganggo sandhangan crumpled, ora ketompo apa ukuran sandhangan, mangan ing Go saka tas kertas lan asring, carcasses greasy greasy iki uga nganggo gaun cendhak. Scarier lan uglier hard kanggo teka karo.
    Nanging sing paling penting yaiku kanthi akeh wanita Amerika sing gemuk lan rusak, wong lanang sing apik lan apik mlaku-mlaku lan nyurung kreta bayi. Ora ana sangsi manawa ing mangsa ngarep wanita-wanita Amerika sing ora sopan iki uga bakal meksa wong enom supaya mudhun lan bangga lan nggawa bocah sing ngapusi ing kereta dorong kaya ngono. Lan iki penolakan dening Gusti Allah lan alam kanggo manungsa konsep diwenehi kaendahan, harmoni lan évolusi.
    Ora bakal ana gelut bedhil antarane Amerika. Amerika degenerate mung bakal menang, lan apa Geek iki bakal katon kaya, ora ana sing ngerti sadurunge mburi babaran ... Nanging sampeyan bisa prédhiksi, diwenehi sing lemak iki, drooping, wrinkled, unkempt Amerika ora mbedakake Hegel saka Gogol lan Babel. saka Bebel, nanging iki ora bisa diucapake ing mripate! Dheweke bakal diukum amarga diskriminasi adhedhasar penampilan lan ora bakal menehi perhatian marang Hegel ... Nanging Amerika iki sing ngalahake awake dhewe saiki. Mbokmenawa perang sipil uga bisa hibrida, ora perlu njupuk bedhil.
    1. Revolver
      Revolver 24 Juli 2022 09:02
      +7
      Quote: utara 2
      Amerika ora mbedakake Hegel saka Gogol lan Babel saka Bebel

      Saka iki, kabeh ing Amerika, mung Hegel sing dirungokake, lan iki minangka minoritas. Filsafat dudu subyek wajib. Lan sawetara banget wong njupuk sastra Rusia ing institute, lan Gogol, lan malah liyane Babel, ora kudu mlebu ing Course. Miturut cara, yen kabeh dadi, enggal Gogol bakal diangkat dadi panulis Ukrainia lan dibusak saka kursus sastra Rusia kang dadi anggota. Lan dheweke uga ora bakal mlebu sastra Ukrainia, amarga dheweke ora nulis ing Move.
      Nanging ing kene kabel saka lanang, lan Amerika mbedakake sing terakhir saka cyki.
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 24 Juli 2022 16:33
        +2
        Quote: Nagant
        Nanging ing kene kabel saka lanang, lan Amerika mbedakake sing terakhir saka cyki.

        Lan kene supaya aku ora setuju. Pratandha njaba ora ngatasi apa-apa - bisa uga iki lanang njaba ing jiwane dheweke nuduhake awake dhewe menyang jinis sing beda. Dadi ing kene wong Amerika kudu ati-ati banget. eseman
        1. Revolver
          Revolver 24 Juli 2022 18:03
          +1
          Menapa malih, ing Amerika, minangka aturan, lanang dikebiri yen ora arep digunakake minangka produser utawa ing gelut asu (dilarang, nanging tetep dianakaké). Luwih gampang - ora mlayu, ora padu, ora ganas. Saka iki luwih cedhak karo cyki.
    2. Galleon
      Galleon 24 Juli 2022 10:49
      +3
      Kabeh komentar kita ing kolom iki minangka alasan para chipmunks taiga babagan sampah pelem lan nanas iki. Chipmunks wis ora katon lan ora bakal weruh mangoes, kita duwe padha karo Amerika karo chipmunks.
      Apike yen ing wektu kaya ngono, kabeh wong lali babagan jembar negara iki lan bedane apriori.
  11. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 24 Juli 2022 07:47
    -6
    Nalika lemu garing, sing tipis mati. Umumé, tanpa gendarme donya bakal dadi ala kanggo kabeh wong.
  12. parusnik
    parusnik 24 Juli 2022 07:57
    +8
    Apa penulis duwe premonisi Perang Sipil Amerika? Lan sapa sing nglawan sapa? Bourgeois, Republik, nglawan borjuis, Demokrat? Serikat buruh, ing sangisore mafia. Sajrone Depresi Agung, ora ana sing kedadeyan ing kana. "Pangarep-arep mangan wong enom" (c)
    1. IS-80_RVGK2
      IS-80_RVGK2 24 Juli 2022 14:33
      +3
      Kutipan saka parusnik
      Apa penulis duwe premonisi Perang Sipil Amerika? Lan sapa sing nglawan sapa? Bourgeois, Republik, nglawan borjuis, Demokrat? Serikat buruh, ing sangisore mafia. Sajrone Depresi Agung, ora ana sing kedadeyan ing kana. "Pangarep-arep mangan wong enom" (c)

      Agitation propaganda moldy liyane saka seri babagan kulon bosok. Boten namung ngganggu.
  13. DeGreen
    DeGreen 24 Juli 2022 08:39
    0
    Aku ora ngelak, nanging aku ngarep-arep perang sipil ing Amerika
  14. Mikhail Drabkin
    Mikhail Drabkin 24 Juli 2022 08:45
    +2
    —-“Napa kita butuh jagad sing ora ana Rusia!” - iki Presiden Rusia ngandika bab serangan retaliatory. Apa tegese "ora"? Kepiye ngerti "ora" - militer, politik, ekonomi, fragmentasi minangka akibat saka kerusuhan ..? Nanging sing jelas ora bakal cukup kanggo kabeh wong, amarga iki minangka asil saka karya Barat ...
    —-Politisi sing tanggung jawab ing Kulon wedi karo Masalah ing Rusia nuklir! Sawise kabeh, apa? - padha bakal nggawa pasukan peacekeeping - Gusti Allah pareng !!! Punika minangka dialektika - padha digunakake kanggo weaken Rusia, nanging ora kanggo Wektu Troubles.
    --------
    Kanthi cara sing padha, Rusia, ing tangan siji, ora milih tembok iki ing Amerika, kanthi alasan sing padha: "Napa kita butuh jagad iki nalika ora ana Amerika!" ujare Komandan Smith "sing pisanan sawise Gusti" saka Galveston, Texas ... sinau babagan ...
  15. Boris55
    Boris55 24 Juli 2022 08:49
    +4
    - Mandheg, mandheg, mandheg. Apa revolusi iku, lan sapa sing bakal mbayar utang?
    - Negara sing ora duwe wektu kanggo pisah saka Amerika Serikat.
    1. Andrey Moskvin
      Andrey Moskvin 24 Juli 2022 09:32
      +1
      Sing nyatakake awake dhewe minangka penerus Amerika Serikat.
      1. Boris55
        Boris55 24 Juli 2022 12:46
        -5
        Kutipan: Andrey Moskvin
        Siji sing nyatakake awake minangka penerus Amerika Serikat.

        - The panrima tengen ora bakal. Iku bakal Alaska, sing bakal dipasrahake menyang Rusia kanthi seneng banget, mesthi, bebarengan karo utang.
        1. Andrey Moskvin
          Andrey Moskvin 24 Juli 2022 13:08
          +1
          Banjur sapa sing bakal "nyopir"?
  16. Revolver
    Revolver 24 Juli 2022 08:54
    +7
    Ana bedane antarane liberal lan konservatif. Liberal ndhukung kabeh jinis watesan, nganti larangan lengkap, babagan senjata api, lan mulane dheweke ora ngerti pungkasane pucuk senjata. Lan konservatif, ing nalisir, pracaya sing hak kanggo duwe lan nggawa senjata wis consecrated dening Konstitusi, lan padha duwe. Umume senjata sing sah ing tangane warga.
    Lan bubar, Mahkamah Agung mrentah ing kasus ketoke cilik New York Shooting Association v. New York Superintendent of Police, kang reverberated saindhenging negara sing nganti saiki ora ngidini bedhil kanggo digawa kajaba panguwasa ndeleng alesan kanggo nggawa bedhil. (kaya tukang perhiasan sing nggawa dhuwit lan perhiasan akeh banget menyang lan saka karya). Pengadilan ngandhakake yen Konstitusi federal ora menehi kekuwatan marang pemerintah negara bagian lan lokal kanggo mbatesi hak konstitusional warga kanggo nyekel senjata, kajaba yen pengadilan nyingkirake hak kasebut. Sing. sadurunge didakwo, nyatet kanggo alkohol lan / utawa tamba penyalahgunaan, utawa gerah mental.
    Putusan iki wis diarani rasis, amarga minoritas ras sing biasane duwe rekaman pidana lan penyalahgunaan obat bius, lan kanthi mangkono bakal tetep ora nganggo senjata nalika ngadhepi rasis putih sing bersenjata akeh.
    1. Ozark
      Ozark 24 Juli 2022 10:29
      +3
      https://www.amren.com/wp-content/uploads/2016/03/Color-Of-Crime-2016.pdf

      Sampeyan bener, kajaba sing paling putih ora rasis kanggo sembarang jurusan gedhe. Iku mung narasi kiwa.
      1. Revolver
        Revolver 24 Juli 2022 10:41
        +6
        Umume ula ora mbebayani, nanging ana uga sing mbebayani. Awit aku ora bisa ngomong kanthi pasti ula endi sing ora mbebayani, mula aku nganggep kabeh iki mbebayani, lan adoh saka kabeh. Padha dadi kanggo 13%.
      2. AdAstra
        AdAstra 24 Juli 2022 12:17
        -1
        Matur nuwun, iku menarik kanggo maca.
  17. Max1995
    Max1995 24 Juli 2022 09:39
    +7
    Masalahe yaiku iki wis dadi pengumuman kaping 4 utawa kaping 5 babagan kemungkinan "perang sipil" ing jaman saiki.
    Meksiko, ireng, Trump diwiwiti, Trump lunga, mung Demokrat-Republikan ...

    Ora ana sing percaya karo PR, lan yen sampeyan ngelingi, Duma sing nembe keplok nalika ngadeg ing senator ...
  18. Ozark
    Ozark 24 Juli 2022 10:20
    +2
    Artikel iki minangka sing paling ora diteliti sing aku wis maca sawetara wektu. Meh kabeh "sumber" iku organisasi sosialis sayap kiwa kang urip kanggo denigrate Kristen konservatif. Ya, awaké déwé iki béda-béda, lan aku ora ngerti apa sing bakal kelakon.
    Aku njaluk kabeh wong sing maca artikel iki supaya nindakake kanthi teliti lan riset tuduhan kasebut dhewe.
    Aku ing kene amarga entuk kabar saka sudut pandang Rusia angel ditemokake ing umum lan MSM (lan kiwa) pancen anti Rusia lan ora bisa dipercaya.
    Yen aku bisa njupuk wektu kanggo riset sampeyan uga bisa. Sampeyan bisa uga kepeksa ngganti pendapat sampeyan.
  19. Galleon
    Galleon 24 Juli 2022 10:39
    +5
    Carane aran luwih apik ing ati saka crita sabanjuré bab pati cedhak Amerika! kudu. Nanging ora gampang.
    Ora ana sing ditulis ing kene sing bisa dianggep serius.
    Luwih apik yen dheweke nulis artikel Minggu babagan film militer, utawa babagan topik gratis. Utawa babagan aspek film perang modern kaya rekonstruksi acara sajarah nyata. ya wis
  20. BoratSagdiev
    BoratSagdiev 24 Juli 2022 11:14
    0
    Lan "trunk" ing kono pancen dituku kanthi akeh.
    Aku ngerti wong-wong sing ora tau duwe gegaman sadurunge (ing Amerika Serikat) lan banjur tuku dhewe bedhil lan pistol.
    Kanggo "set" sawetara uga tuku asu saka anakan gedhe utawa layanan.
    Jaman susah ngerti...
    1. Negro
      Negro 24 Juli 2022 11:18
      +6
      Kutipan: Borat Sagdiev
      sawetara uga tuku asu saka anakan gedhe utawa layanan.

      Lan kanggo nggawa asu gedhe, dheweke tuku truk pickup.

      Iki carane wong dadi Republik.
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 24 Juli 2022 12:07
        +1
        Quote: Negro
        Lan kanggo nggawa asu gedhe, dheweke tuku truk pickup.

        Iki carane wong dadi Republik.

        Lha piye lard pickup bov sialan. © eseman
  21. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 24 Juli 2022 11:53
    +2
    Contone, ing California sing cerah, paling ora ana rong struktur sing nyinaoni penembakan ing Amerika - Program Riset Pencegahan Kekerasan UC Davis lan Pusat Riset Kekerasan California.

    Aku ora ngarep-arep obyektivitas saka laporan sing diterbitake ing Commifornia - negara sing dipindhah kanthi rapet, kalebu ide nglarang senjata saka warga sipil. EMNIP, ana aturan paling draconian kanggo nyandhang lan nyimpen. Lan isih, iki ora nylametake saka njupuk - para penjahat mung "diburu ing kebon binatang."
    Lan kabeh wong ngerti carane nindakake survey:
  22. DenVB
    DenVB 24 Juli 2022 12:37
    0
    Miturut Nassim Taleb, bencana sing ditunggu-tunggu kabeh wong biasane ora kedadeyan. Yen kabeh wong yakin yen perang sipil ora bisa dihindari, mula kemungkinan kasebut ora bakal kedadeyan. Piye wae kahanan bakal ambruk.

    Kajaba iku, bisa uga ambruk amarga ana bencana liyane sing ora ana sing weruh.
    1. Dali
      Dali 24 Juli 2022 13:37
      0
      Kutipan saka DVB
      Miturut Nassim Taleb, bencana sing ditunggu-tunggu kabeh wong biasane ora kedadeyan. Yen kabeh wong yakin yen perang sipil ora bisa dihindari, mula kemungkinan kasebut ora bakal kedadeyan. Piye wae kahanan bakal ambruk.

      Mung sakperangan alesan "Miturut Nassim Taleb" donya ora ngliwati Perang Donya II !!!
      1. DenVB
        DenVB 24 Juli 2022 14:00
        0
        Kutipan saka Dali
        Mung sakperangan alesan "Miturut Nassim Taleb" donya ora ngliwati Perang Donya II !!!

        Iku miturut Nassim Taleb. Ora ana sing ngrancang utawa nyana Perang Donya II. Kabeh pihak ngarep-arep bisa nyurung lawan kanthi licik lan kanthi mangkono ngrampungake masalah lokal. Ora kaya sing direncanakake saben wong. Lan sing paling akeh entuk manfaat saka perang, Amerika Serikat, sing umume tetep netral.
  23. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 24 Juli 2022 13:16
    +1
    Kita cenderung ngubur Amerika kanthi rutin, amarga kita ora ngerti cara kerjane kabeh ing kana. Kaya despot Persia sing ora ngerti kepiye cara demokrasi Yunani bisa ditindakake, kita uga ora ngerti kepiye model demokrasi khusus kaya Amerika bisa ditindakake. Ing pangerten kita, ora perlu dibagi politisi dadi loro - luwih gampang kanggo kabeh wong ngumpul ing siji palung lan nuduhake apa sing bener "jenggot dawa", nempatake Big Man ing sirah. Dadi bakal ana risiko sing luwih sithik, keributan, pertunjukan - kabeh bakal luwih apik, ta? Ing kene, ora ana Big Man iki ing AS lan divisi politik, lan pluralisme panemu dianggep minangka sawetara lonceng apokaliptik, lan kita tansah ngenteni TAM miwiti sampah lan sampah. Nanging ora diwiwiti.
    Lan bakal miwiti? Pendhudhuk ing Amerika Serikat dicekel dening siji kepinginan - kanggo chop bablosik. Luwih tepate, bagean sing paling diatur. Kanggo ngethok bablosik, padha nyuwil-nyuwil separo jagad sing apik lan tetep kaya mangkene nganti pirang-pirang dekade, mula kabeh bledosan ing njero iki saiki. Kanggo wektu iki, nganti raos hang ing udhara sing "ana ana salah lan udan emas wis ora pour maneh ing Amerika Serikat." Ing wektu iki, dheweke bakal ngatur dhewe lan ngresiki kabeh sampah saka kepala lan lemari, amarga, umume, kedadeyan luwih saka sepisan.
    1. Dali
      Dali 24 Juli 2022 13:43
      +2
      Kutipan saka Knell Wardenheart
      Kanggo wektu iki, nganti raos hang ing udhara sing "ana sing salah lan udan emas wis ora pour maneh ing Amerika Serikat." Ing wayahe, dheweke bakal ngatur dhewe lan ngresiki kabeh sampah saka kepala lan lemari, amarga, umume, kedadeyan luwih saka sepisan.
      Si Mbah ngendika dadi loro ... opo maneh duwe pengalaman kaya ngono?! belay
      1. Knell Wardenheart
        Knell Wardenheart 24 Juli 2022 15:20
        +1
        Dheweke wis ngalami pengalaman iki paling ora kaping telu sadurunge. Kaping pisanan yaiku nalika Perang Kamardikan Amerika. Warga nyadari yen ora duwe bathi kanggo duwe makutha Inggris - lan sanajan jumlah royalis sing cukup prayoga - dheweke ngirim WB nyabrang segara. Kaping pindho ana ing pungkasan Great Depression, nalika padha nyadari yen ora apik kanggo nyusup ing ngisor weteng lan "nggulung lengen klambi." Kaping telu iku periode McCarthyism, kedadean rodo surem, nanging pet teka mudhun kanggo kasunyatan sing warga Amerika Serikat kejiret sing emanations kiwa ora bakal nggawa wong liyane butter kanggo roti, tinimbang ngelawan. Lan padha wiwit ngobong penyihir bebarengan, cukup èfèktif, dening cara. Wigati dicathet yen masyarakat Amerika metu saka krisis kasebut kanthi apik - dheweke bisa slamet saka kegagalan Vietnam kanthi luwih mantep tinimbang sing bisa slamet ing Afghanistan. Dadi aja ngremehake ketahanan AS.
    2. DenVB
      DenVB 24 Juli 2022 14:09
      +2
      Kutipan saka Knell Wardenheart
      Kaya despot Persia sing ora ngerti kepiye cara demokrasi Yunani bisa ditindakake, kita uga ora ngerti kepiye model demokrasi khusus kaya Amerika bisa ditindakake.

      Ana akeh bebener ing apa sampeyan ngomong. Nanging ana uga masalah. Lan model demokrasi Amerika sing spesifik kayane wis mandheg. Pembagian dadi rong pihak mung bisa dimangerteni yen para pihak bisa kompromi, anggere kesopanan tetep ana ing hubungane. Lan saiki politisi Amerika kayane ilang kesopanan lan kemampuan kanggo nemokake kompromi. Ora jelas kok. Nanging iki kesan.
      1. Knell Wardenheart
        Knell Wardenheart 24 Juli 2022 15:31
        +2
        Ing wayahe, politisi AS dibelenggu dening kegilaan, iki ora bisa dipungkiri. Nanging apa ana wektu kaya ngono ing sejarahe? padha. Para elit politik Amerika Serikat wiwit awal abad kaping 20 nganti 1933 (Hoover) ora sumunar kanthi kemampuan lan ambane ramalan. Harry Truman sing padha, sanajan cukup ngati-ati, nanging mung winates ing pangerten bab-bab, wong kanthi sesanti rong warna ing donya. Reagan sing padha umume dadi aktor sing asring ora ngerti serius babagan apa sing diomongake lan rapuh wates-wates sing kadhangkala dilewati. Wong-wong iki, saka sudut pandang modern, uga melu petualangan situasional, uga milih sekutu bisu lan asring nindakake kebijakan luar negeri "ing ambang". Ketoke iki gaya politisi sing, salah siji. Kanthi kompromi, sanajan kabeh ora apik - mutiara Amerika durung dicithak ing tembok, lan luwih saka sepisan. Wis mesthi kaya ngono. Kajaba iku, tembok kudu kuwat, kanthong pasir ora mandheg. Kasunyatan manawa gerakan kasebut dipimpin dening sawetara Biden ora duwe peran khusus, iki minangka garis tradisional kanggo dheweke.
        1. DenVB
          DenVB 24 Juli 2022 15:46
          -1
          Kutipan saka Knell Wardenheart
          Hoover ... Harry Truman cukup ngati-ati, nanging rada winates ... Reagan minangka aktor umume ... sawetara jinis Biden

          Sampeyan mbayar manungsa waé banget kanggo pribadine. Iki dudu Marxis. Individu minangka juru wicara kanggo kekarepan kelas lan kelompok sosial ing mburi. Bisa dideleng manawa masyarakat, lan dudu politisi, sing ilang kemampuan kanggo kompromi.
  24. yowis
    yowis 24 Juli 2022 13:26
    +1
    Ora bedhil, nanging "bedhil".
    Dheweke ora ngenteni "wiwitan", nanging "wiwitan".
  25. 1984
    1984 24 Juli 2022 15:13
    -1
    Amerika wis dibangun masyarakat konsumen pancen ora efisien, katergantungan ing mobil, katergantungan ing silihan, paling saka GDP Amérika inflated punika construction saka prasarana ing wangun dalan lan interchanges lan pangopènan sawijining, uga pigura low-munggah construction omah. , iki minangka gaya urip sing ora efisien banget sing nggunakake akeh sumber daya, lan sumber daya saiki ing donya luwih larang, amarga ana luwih sithik, lan luwih akeh negara sing siap tuku, mulane sosialisasi krisis tuwuh ing Amerika Serikat ...
  26. Farm kolektif punika sukarela.
    Farm kolektif punika sukarela. 24 Juli 2022 15:21
    0
    Mbokmenawa pitakonan bodho: "Napa nesu ras ing Amerika Serikat mung ing antarane wong ireng? Sing paling dilanggar? Nanging kepiye wong India lan Latin.
  27. style1981
    style1981 24 Juli 2022 16:35
    0
    Yen diplomat sengsara kita, tinimbang nyatakake keprihatinan, bakal menehi cookie ing barikade ing AI, perang sipil ing kemah mungsuh bakal suwe saya murub kanthi geni sing padhang.
  28. DienBienPhu
    DienBienPhu 24 Juli 2022 20:08
    0
    Perang sipil karo sapa?, Demokrat isih ngapusi wong ireng kanggo tujuan politik saben musim pemilu, yakin, ora bakal kelakon :))

    Masyarakat Amerika mung ambruk nalika dolar ambruk, omah pamit karo kebon, garasi mobil 2, mbuwang gratis ...
  29. AC 130 Gunship
    AC 130 Gunship 25 Juli 2022 00:04
    -1
    Ora bakal ana divisi AS. Ora ana sing bakal. Deleng ing Skotlandia, Quebec utawa Catalonia. Miturut konstitusi, mung Texas sing bisa mundur kanthi sah. Nanging ana adoh saka wong bodho lungguh ana.
  30. Altman
    Altman 25 Juli 2022 20:33
    0
    "Aku kelingan polisi putih tumungkul sadurunge wong ireng bersenjata. Demokrasi sing aneh. am
  31. RipRap
    RipRap 27 Juli 2022 17:29
    0
    Sing bener, mung penembakan massal sing bakal nylametake tanah air Amerika. ngguyu