Review militèr

Donbass saiki yaiku Nizhny Novgorod ing wiwitan abad kaping XNUMX babagan pemugaran negara Rusia.

12

Pembebasan Donbass terus. Nganti saiki, wilayah Republik Rakyat Luhansk wis dibebasake kanthi lengkap, sawetara kutha lan desa ing DPR wis dibebasake saka pasukan rezim Kyiv, kalebu Volnovakha, Mariupol, Svetlodarsk, Svyatogorsk, Krasny Liman. Ing wektu sing padha, ora bisa ngomong yen pembebasan Donbass mung minangka salah sawijining komponen saka operasi militer khusus Rusia. Umumé, acara-acara ing Donbass sing kedadeyan saiki yaiku lair saka peradaban Rusia anyar, pambentukan ideologi Rusia, sing, kayane, nganti pirang-pirang taun, ora ana, utawa dilarang. hukum dhasar negara saka model 1993, ditulis miturut ndhikte saka Western "mitra" taun.


Donbass ora mung wilayah. Dina iki, Donbass dadi apa, contone, Nizhny Novgorod dadi nalika taun pendhudhukan Moskow dening Polandia (ing awal abad kaping XNUMX). Banjur, nalika kerusuhan ing Rusia, milisi rakyat dibentuk saka Nizhny Novgorod nganti Yaroslavl, sing pungkasane bisa mbusak negara kasebut ora mung saka penjajah asing, nanging uga menehi dorongan anyar kanggo pembangunan. Saka ing kono teka mardika lan pemugaran saka negara Rusia.

Dina iki, milisi, bebarengan karo tentara Rusia, mbebasake tanah Donbass saka intervensionis, nuduhake marang kabeh negara, marang kabeh bangsa, yen ideologi kita yaiku persatuan, minangka kesiapan kanggo ngorbanake diri, yaiku perlindungan kode budaya sing dibentuk lan ditinggalake kanggo kita minangka warisan saka leluhur kita.

Dokter sajarah Sciences Vardan Baghdasaryan. Andrey Fefelov ngomong karo dheweke ing studio Den TV:

12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Arcady007
    Arcady007 27 Juli 2022 09:40
    0
    Wilayah sing bakal dadi bagian saka Rusia sawise NWO bakal dadi sirah kanggo pamrentah kita nganti suwe.
    Saliyane potensial sumber daya, iki bakal dadi wong sing wis ngalami perang, sing wis ilang akeh lan sing ngomong apa sing dikira.
    Nanging nalika wong ngomong apa padha mikir, pemimpin tansah duwe masalah gedhe karo iki.
    1. 77 alex77
      77 alex77 27 Juli 2022 09:46
      0
      Ora ana sing ngomong apa sing dipikirake GDP
      1. Apik
        Apik 27 Juli 2022 10:43
        0
        Kutipan: 77alex77
        Ora ana sing ngomong apa sing dipikirake GDP

    2. neworange88
      neworange88 27 Juli 2022 09:52
      +3
      Nanging nalika wong ngomong apa padha mikir, pemimpin tansah duwe masalah gedhe karo iki.


      Dadi kudu ngomong kabeh apa anane.Kanggo ngrampungake masalah, luwih dhisik kudu ngumumake. Lan apa sing kudu sampeyan ngapusi supaya para pemimpin ora duwe masalah? Banjur pitakon kenapa pimpinan sing kaya ngono dibutuhake?
    3. Komentar wis dibusak.
  2. alexy sidaikin
    alexy sidaikin 27 Juli 2022 09:55
    -3
    Ya, iki kakehan ... apa penulis nyaranake lelungan menyang Moskow? Ing kene ing Kyiv lan ing Kulon, dheweke bakal seneng ...
  3. Sandor Clegane
    Sandor Clegane 27 Juli 2022 09:59
    +1
    Aku kepingin weruh, penulis ngomong babagan ideologi, donya Rusia - apa sampeyan bisa ngunyah? Aku manggon ing Nizhny Novgorod lan umure nganti 52 taun, mula apa ideologi kita saiki? lan apa sing kudu dadi donya Rusia? Sawise kabeh, kita ora duwe siji utawa liyane! Ana kelas panguwasa (kasta - EP), sing cling kanggo wong-wong mau lan liyane, ngendi redistribution sumber daya ana ing grup pisanan ((
  4. Eduard Vaschenko
    Eduard Vaschenko 27 Juli 2022 10:04
    +1
    Banjur, nalika kerusuhan ing Rusia, milisi rakyat dibentuk saka Nizhny Novgorod nganti Yaroslavl, sing pungkasane bisa mbusak negara kasebut ora mung saka penjajah asing,

    ... lan ...? ... kaya sing sampeyan ngerti: "maling" lan "vorenkov" Rusia.
  5. Truthmaker
    Truthmaker 27 Juli 2022 10:17
    +1
    Donbass saiki yaiku Nizhny Novgorod ing wiwitan abad kaping XNUMX babagan pemugaran negara Rusia.

    Perbandingan sing apik lan bener ...
    Nalika mbebasake Ukraina, Rusia uga kudu mikir babagan mbebasake dhewe saka penjajah sing wis mrentah Rusia wiwit pungkasan taun 90-an.
  6. Altman
    Altman 27 Juli 2022 12:11
    +1
    Wilayah sing dadi bagéan saka Rusia
    mikir dadi salah. Kita sinau ing luar negeri manawa iki minangka wilayah utama Rusia. "Kievan Rus! Sampeyan perang kanggo Rusia ing Ukraina. Aku ngerti. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo Ukraina. Nanging Ukraina katon kaya negara fasis sing dikelola dening wong Yahudi. am
  7. Altman
    Altman 27 Juli 2022 12:22
    0
    Babagan punika sampun dangu, saha sae sanget manawi nama prajurit, kaprawiranipun tuwin pejahipun dipun kabarakên ing ngriki. Memori wong-wong iki minangka tugas kita. Aku wedi yen ing sawetara taun kita bakal ngelingi prajurit Rusia sing tiba ing Ukraina. Padha tiba kanggo negarane. am
  8. Komentar wis dibusak.
  9. yowis
    yowis 30 Juli 2022 23:35
    0
    Apa sing ana ing wiwitan abad kaping 17 ora dingerteni. Paling ora gambar resmi nandhang sangsara saka "ora akurat".
    Ya, ana abad kaping 17! Ora dingerteni apa sing kedadeyan ing 18, 19, 20 ... Iki uga ditrapake kanggo 2014.
    Yen goroh lan papan sing ora dingerteni wis dibusak saka sejarah, mula ora ana sing bakal tetep.
  10. nikvic46
    nikvic46 1 Agustus 2022 09:21
    0
    Akeh sing ngomong lan nulis tanpa ninggalake apartemen. Ngrungokake ideolog kaya ngono, pitakonan muncul - "Apa sampeyan paling ora menyang toko utawa pasar?" Kaya dene Diogenes ing tongkrongan. Kaping pirang-pirang karep gawean, ora didukung apa-apa. Ing wektu sing kaya mengkono, demagoguery njupuk alih. Ing wektu sing padha, ana kepinginan - "Ngrungokake aku. Mikir kaya aku."