Review militèr

Unit-unit DPR NM mapan ing pinggir kidul-wétan desa Peski

14

Unit-unit NM DPR, kanthi dhukungan saka Angkatan Bersenjata RF, tekan pinggiran kidul-wétan pemukiman. Sands lan ngatur kanggo gain foothold ana. Iki dilaporake dening Wakil Menteri Informasi Republik Rakyat Donetsk Daniil Bezsonov.


Elinga yen sawise LPR mlebu ing wates administratif, pasukan sekutu NM LDNR lan Angkatan Bersenjata RF fokus ing pembebasan wilayah DPR. Ing wayahe ana gelut ing meh kabeh arah.

Saliyane aglomerasi Slavic-Kramatorsk, salah sawijining wilayah benteng paling kuat saka militan Ukrainia ing tlatah republik yaiku kutha Avdiivka. Saka posisi kasebut, sing wis dikuwatake sajrone wolung taun kepungkur, para militan Ukrainia tanpa ampun nyerang wilayah sipil ing kutha Donetsk.

Sabanjure, desa Sands minangka "kunci" sing perlu kanggo mbukak pertahanan garnisun Avdeevka. Cetha menawa panangkepan pemukiman iki dening pasukan sekutu sing dikontrol bakal dadi sukses taktik sing serius. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing sawise mardika saka Peski, jumlah shelling ibukutha DPR lan pedunung jejer bakal suda.



Kajaba iku, ing saluran TG, Bezsonov uga nglaporake babagan sukses Angkatan Bersenjata RF ing wilayah Zaporozhye. Cedhak pemukiman Shevchenkovo ​​ngrusak depot amunisi saka brigade 59 saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Sajrone serangan iki, paramiliter Ukraina ilang 15 personel.
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gansales
    gansales 31 Juli 2022 14:21
    +3
    Opo sing iso tak unekke..? Kerja sedulur..! Ing mburi Ukronatsiks saka long-range lan pluru dipateni methodically
    1. Sergio_7
      Sergio_7 31 Juli 2022 14:25
      +2
      Ya, Nazi sacara metodik dipalu! Inggih rampung.
    2. Napayz
      Napayz 31 Juli 2022 16:04
      +1
      https://t.me/SolovievLive/118700
      Prajurit Milisi Rakyat DPR lan Angkatan Bersenjata Rusia ngalahake nasionalis Ukraina saka posisine ing area tambang Butovka ing pinggiran kidul Avdiivka.

      Posisi sing dikuwatake iki luwih penting lan nduweni peran penting ing sistem umum benteng pertahanan saka klompok mungsuh Avdiivka.
  2. Ryaruav
    Ryaruav 31 Juli 2022 14:24
    + 10
    lan sawetara komentator nulis babagan sawetara jinis perang posisi, nyerang lan kecepatane ora apik, nanging kemajuan meh saben dina.
    1. Plate
      Plate 31 Juli 2022 14:40
      +3
      Dadi komentator Internet. Kita wis entuk cara kasebut. Salah siji kamenangan sing nggegirisi lan ora suwe jagad iki bakal dadi duweke, utawa kekalahan sing nggegirisi lan kita kudu mikir babagan organisasi gerakan partisan.
  3. Egoza
    Egoza 31 Juli 2022 14:29
    + 11
    Ora topik nanging kabar apik
    Sajrone shelling Nikolaev, oligarki Ukraina, pahlawan Ukraina Vadatursky (No. 15 saka dhaptar Forbes Ukraina, salah sijine "dompet" Poroshenko tiwas.
    Kasugihan Vadatursky, sing duwe perusahaan pertanian Nibulon, sing melu ekspor gandum ing luar negeri, kira-kira setengah milyar dolar.
    Vadatursky, saliyane Poroshenko, disponsori batalyon punitive lan ndhukung ATO ing Donbas ing kabeh cara bisa.
    Nanging, ing kene ana nasib sing ora dikarepake. Dheweke tilar donya saka roket Ukrainia. saka rudal anti-pesawat S-300 sing tiba ing omahe. Mekaten, cah cilik.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 31 Juli 2022 14:34
      +6
      Ze, ngelus-elus tangane sing kringet, sing duwe lunga menyang jagad liya, panen bisa dicekel lan dibuwang menyang luar negeri.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 31 Juli 2022 15:23
        +1
        Aku kalah, soale sponsor saingane ilang. Lha yo mesti ngono.. Aku njajal, bongkok neng Nenko, duh, dompetku. Lan remuk dompete..
    2. gansales
      gansales 31 Juli 2022 15:03
      +1
      Quote: Egoza
      Ora topik nanging kabar apik

      Matur nuwun Egoza lan kabar apik banget .. apik
  4. Leonidich
    Leonidich 31 Juli 2022 14:31
    +2
    Ya, setan-setan wis akeh banget cedhak Donetsk kanggo setengah taun saiki, kita ora bisa ngrokok metu saka kono. Nanging kaya sing dikandhakake, "banyu ngrusak watu" lan sithik-sithik, benteng-benteng iki ora bakal tahan. Kamenangan bakal dadi milik kita, kita bakal mbebasake Donbass. Kabeh kesehatan.
    1. Vladimir61
      Vladimir61 31 Juli 2022 14:44
      +2
      Kutipan: Leonidich
      Ya, setan-setan wis akeh banget cedhak Donetsk kanggo setengah taun saiki, kita ora bisa ngrokok metu saka kono.
      Viper iki ing Pisky, 2 km saka pinggiran Donetsk, ora bisa nyedhaki wolung taun suwene.
    2. Romario_Argo
      Romario_Argo 31 Juli 2022 14:45
      +5
      kita wiwit nggunakake kombinasi rudal dipandu karo rudal unguided kanggo MLRS Grad
      2 UAV madhangi wilayah sing dibentengi lan Grads numpuk rudal UR 122-mm ing kana
      karo CVO ora luwih saka 3 meter + unmanaged ing bunder
      UAV mung nyorot maneh target ing ngisor iki kanggo UR sing mlebu
      impact geni tekan 10 MLRS Grad x 40 pluru = 400 misil
      sanajan mung 100 sing dikelola Ancaman-1M - iki neraka murub
      1. Kerensky
        Kerensky 31 Juli 2022 18:33
        -1
        impact geni tekan 10 MLRS Grad x 40 pluru = 400 misil
        sanajan mung 100 wong sing dikontrol Ancaman-1M - iki NERAKA murub

        Hmm ... Panemuku (aku ora duwe sofa) yaiku nggarap BMR-3M, UR-77 utawa ... Ya, kabeh!
        Ya, mesthine kudu "ing bathuk", nanging nganti ladang ranjau iki, sing wis pirang-pirang taun dilebokake, diimbangi.
        Bisa mbayangno ambane lan Kapadhetan MSM?!
  5. Sebastian Aristarkhovich Pereira
    -2
    Beda karo pernyataan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, kita isih "wedi" maju lan "wedi" nyebabake akeh kerugian ing mungsuh .... mesthi, njaluk ngapura !!!!