Review militèr

Wakil Menteri Luar Negeri Polandia: "Meksa kahanan ing Kosovo migunani kanggo Rusia"

50

Kahanan ing tapel wates antarane Kosovo lan Serbia tetep tegang. Loro persimpangan wates ditutup. Etnis Serb ing loro-lorone tapel wates ora seneng karo keputusan panguwasa Kosovo kanggo nglarang mlebu menyang republik sing diproklamasikake kanthi dokumen lan mobil Serbia kanthi nomer Serbia. Lan sanajan inovasi iki ditundha sajrone sasi, wektu tundha kasebut ora ngrampungake masalah kasebut.


Pavel Yablonsky, Wakil Menteri Luar Negeri Polandia, menehi penilaian babagan acara kasebut ing wawancara karo wartawan program Graffiti saluran TV Polandia Polsat News.

Miturut pejabat kasebut, alasan utama sing dadi luwih parah yaiku ora setuju antarane panguwasa Kosovo lan Serbia. Dheweke ujar manawa Warsaw resmi nyaranake supaya warga Polandia sing manggon ing wilayah kasebut kudu ngati-ati.

Wakil menteri uga njaluk wakil media kanggo nutupi kahanan ing Balkan kanthi ngendhaleni lan ora ngomong babagan perang.

Kita kudu ati-ati karo pernyataan kaya iki, amarga bakal ana akeh macem-macem informasi sing salah sing ngenalake kita menyang kahanan sing ora mesthi lan kuatir.

- ujare Wakil Menteri Luar Negeri Polandia.

Ing wektu sing padha, dheweke negesake manawa durung ana bentrokan bersenjata, nanging kahanan kasebut bisa, miturut diplomat kasebut, ngowahi arah apa wae.

Yablonsky ujar manawa nambah kahanan ing sekitar Kosovo migunani kanggo Rusia.

Pengaruh Rusia ing Serbia, sayangé, dhuwur banget. Rusia aktif ing Balkan lan nyoba ngrusak kabeh bawana

- ngandika diplomat Polandia.

Minangka duta besar Rusia kanggo Serbia Alexander Botsan-Kharchenko marang saluran TV Rusia 24, politisi Barat lan media menehi penilaian sing kleru babagan acara ing Kosovo.

Kulon kanthi sengaja menehi gambaran sing entheng lan ora pengin mbukak masalah jero sing digawe amarga kesalahane dhewe.

- ngandika diplomat.
Foto sing digunakake:
https://pawel-jablonski.pl/
50 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yowis
    yowis 1 Agustus 2022 16:41
    + 11
    Russophobia duwe sisih liyane Serbophobia.
    Kita wis krungu kanggo dangu sing "dheweke shelling piyambak."
    1. NIKNN
      NIKNN 1 Agustus 2022 16:47
      + 13
      Wakil Menteri Luar Negeri Polandia
      Iki minangka tautan evolusi sing ora ana ing antarane kera lan manungsa, utawa bisa uga minangka cabang evolusi sing mati.
    2. kesalahan digital
      kesalahan digital 1 Agustus 2022 16:50
      +5
      Sing luwih luar biasa ngapusi, luwih cepet bakal dipercaya.
      1. marchcat
        marchcat 1 Agustus 2022 19:29
        +6
        Ing mangsa, mesthi bakal salju ing Eropah, miturut Yablonsky, Rusia bakal disalahake kanggo iki, carane ngombe.
  2. Uprun
    Uprun 1 Agustus 2022 16:45
    +6
    Lan sing bakal mangu .... boten anyar. Ana desas-desus yen Paus bakal "pensiun", satus poods ora bisa ditindakake tanpa PDB ...
    1. mann
      mann 1 Agustus 2022 21:16
      -1
      Lan sing bakal mangu .... boten anyar. Ana desas-desus yen Paus bakal "pensiun", satus poods ora bisa ditindakake tanpa PDB ...
      Saiki wis jelas sapa sing ngrusak kapel ing abad kaping 14
  3. tahanan
    tahanan 1 Agustus 2022 16:45
    + 14
    ngguyu Apa ana sing isih ana ing jagad iki sing ora ana gunane kanggo Rusia?
    1. kesalahan digital
      kesalahan digital 1 Agustus 2022 16:51
      +4
      Kajaba uranium Australia - ana luwih akeh tinimbang ing Federasi Rusia - ora duwe bathi!
      1. tahanan
        tahanan 1 Agustus 2022 18:01
        +7
        Australia adoh banget lan migunani kanggo Rusia. ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
  4. taiga2018
    taiga2018 1 Agustus 2022 16:46
    +6
    Rusia, ing mratelakake panemume, saiki bakal entuk manfaat saka konflik ing endi wae ing donya, nanging iku seng di pengeni, mesthi, kanggo dismantle China karo Taiwan, iki bakal mung hadiah ...
    1. trafllot1832
      trafllot1832 1 Agustus 2022 17:15
      +2
      Ngenteni, sesuk sore sawmill tekan Taiwan, resmi.
      1. taiga2018
        taiga2018 1 Agustus 2022 17:21
        +5
        Kutipan saka DigitalError
        Wis resmi.

        Ayo ndeleng apa iku, macan Cina, nyata utawa kertas ...
        1. trafllot1832
          trafllot1832 1 Agustus 2022 17:35
          +2
          Yen miturut pendapat kita, c9 nol nol, kita ngenteni pertunjukan.
        2. mann
          mann 1 Agustus 2022 21:23
          -1
          Ayo ndeleng apa iku, macan Cina, nyata utawa kertas ...
          Ora ketompo carane wani China vindictively dikirim Kim Jong-un kanggo Hawaii
  5. mouse
    mouse 1 Agustus 2022 16:50
    +7
    Rusia aktif ing Balkan lan nyoba ngrusak kabeh bawana

    Njupuk luwih dhuwur - kabeh bawana! Kabeh donya! Bal kabeh! Nyalahke banget sad
    1. Napayz
      Napayz 1 Agustus 2022 19:32
      +1
      Lha, kok sampeyan "ora ngajeni" Rusia, malah luwih gedhe - GALAXY))))
    2. jack-ora
      jack-ora 2 Agustus 2022 00:24
      0
      Le Continent européen, utawa plutôt l'UE est bien assez grande pour se déstabiliser toute seule avec les ordre des anglo-saxons.
      En ce qui concerne le Kosovo, il n'y a qu'eux qui l'ont reconnu.
      La Russie, la Chine, les deux superpuissances, ora ana mesin ONU sing ora bisa ditemokake maneh.
      La Pologne, fidèle chienne US est là pour jeter de l'huile sur le feu.
  6. parusnik
    parusnik 1 Agustus 2022 16:52
    +6
    Sapa wae sing nggawe masalah Kosovo yaiku Kulon
  7. faterdom
    faterdom 1 Agustus 2022 16:59
    + 13
    Dheweke durung ngerti lelucon utama ing abad iki: kabeh sing ditindakake lan para sadulure Amerika saiki migunani kanggo Rusia.
    Miwiti saka Crimea, padha wanted supaya Amerika pindhah menyang kono, lan ngusir Rusia - asil ketok (kasunyatan ing snout).
    Sanksi neraka wis muddied - kita meh ora adol gas - budget swells.
    Dhuwit sing nandur modal ing Ukraina, kaya tank liyane karo Caesars, bakal ilang ing salawas-lawase - sing entuk manfaat? Rusia maneh.
    Wong Eropa ora bakal dikumbah lan beku? Ing Rusia expanse kanggo comedians!
    Ing Amerika, kanggo demokrasi, apa dheweke ngenteni perang sipil? Rusia ora mikir - kita bakal ndhukung loro (utawa luwih) sisih!
    1. Starover_Z
      Starover_Z 1 Agustus 2022 17:25
      +7
      Kutipan saka faterdom
      Sanksi neraka wis muddied - kita meh ora adol gas - budget swells.

      Wong Eropa ora bakal dikumbah lan beku? Ing Rusia expanse kanggo comedians!

      Sayange Zadornov ora ana maneh karo kita, dheweke bakal ngomong kanthi apik lan ngalahake!
      1. Kren
        Kren 1 Agustus 2022 18:27
        -1
        Sayange Zadornov ora ana maneh karo kita, dheweke bakal ngomong kanthi apik lan ngalahake!
        .....
        Apa Zadornov. Zhirinovsky !!
    2. YarSer88
      YarSer88 1 Agustus 2022 21:25
      +1
      Wong Eropa ora bakal dikumbah lan beku? Ing Rusia expanse kanggo comedians!

      Iki minangka statement sing kontroversial. Ekonomi kita wis ambruk, apa wae sing dikandhakake. Iki mung mupangati kanggo negara-negara, dheweke nggawe masalah kanggo kita kanthi bantuan EU, kanthi bebarengan nempatake vassal ing panggonane. Luwih nguntungake yen kita urip kanthi tentrem lan berkembang.
      Dhuwit sing nandur modal ing Ukraina, kaya tank liyane karo Caesars, bakal ilang ing salawas-lawase - sing entuk manfaat? Rusia maneh.

      Kaping pisanan, dheweke ngidinake jutaan migran saka Timur Tengah lan manggon ing Eropa, saiki lagi nyengkuyung dheweke kanthi bantuan Ukraina. Salah siji saka loro, salah siji bom wektu ing weteng Eropah, utawa Balkan saiki bakal diuripake. Loro-lorone migunani kanggo Amerika Serikat, nanging ora migunani kanggo kita.
    3. Vlodek
      Vlodek 2 Agustus 2022 08:24
      0
      Aku ndhukung, nanging aku nambah: amunisi lan senjata sing digunakake kanggo nglawan Rusia kudu diisi maneh ing arsenals anggota NATO (tembung khas kanggo wong-wong mau). Lan kanthi rega lan kahanan saiki, iki minangka beban serius kanggo anggaran anggota kasebut dhewe. Lan ing taun-taun sing bakal teka, dheweke duwe inflasi ing 2 angka. Ora saben pemerintah bakal narik, lan luwih-luwih kasur kasur dicabut.
  8. kesalahan digital
    kesalahan digital 1 Agustus 2022 17:01
    +2
    Warsawa menehi saran marang warga Polandia ing wilayah kasebut supaya bisa ngati-ati

    Kepiye carane - turu ing helm lan waja kanthi granat tangan ing ngisor bantal?
    Nalika iku diplomat wiwit digawa metu - banjur ya, omong kosong kosong
  9. Nelayan
    Nelayan 1 Agustus 2022 17:06
    +5
    Nguntungake .... nanging ing pungkasan NWO, mulane wong Inggris cepet-cepet mungkasi NWO Rusia ing Ukraina lan nyurung Nazi Kosovo kanggo perang karo Serbia.
  10. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 1 Agustus 2022 17:07
    -3
    Kanggo ombone tartamtu, ya.
  11. ruwet
    ruwet 1 Agustus 2022 17:08
    +5
    Wis suwi Barat digebugi...
    1. trafllot1832
      trafllot1832 1 Agustus 2022 17:17
      +1
      Kanggo lagu almarhum Raffaella Cara: Flogged, flogged!
      1. Roma-1977
        Roma-1977 1 Agustus 2022 17:45
        +2
        Apa Delila sing nyanyi?
        1. trafllot1832
          trafllot1832 1 Agustus 2022 17:54
          0
          Mungkin loro-lorone duwe lagu iki ing repertoare. Carra mesthi mriksa.
        2. wong lanang
          wong lanang 1 Agustus 2022 17:57
          +3
          Kutipan: Roma-1977
          Apa Delila sing nyanyi?

          Dalida uga nyanyi, lan karo akeh mitra lan ing macem-macem basa. Sing mung ora nyanyi (nanging aku ora ngelingi kinerja Raffaella Carra).
          Lagu iki asliné ditembangaké déning Mina Mazzini lan Alberto Lupo, EMNIP.
      2. faterdom
        faterdom 1 Agustus 2022 18:35
        +1
        Luwih apik ing "Ay-yay-ya-yay, Belomor, Belomor!"
  12. svp67
    svp67 1 Agustus 2022 17:09
    +5
    Wakil Menteri Luar Negeri Polandia: "Meksa kahanan ing Kosovo migunani kanggo Rusia"
    ya, lan pribadi marang Putin ... Otak-otak kasebut katon suda lan ora ngerti alasan liyane.
    1. mouse
      mouse 1 Agustus 2022 17:27
      +3
      Kutipan saka: svp67
      padha ora weruh alesan liyane

      Dheweke ora pengin ndeleng ... banjur kudu ngakoni yen ora ana sing kudu disalahake kajaba awake dhewe ... ya
    2. Egoza
      Egoza 1 Agustus 2022 17:29
      +3
      Kutipan saka: svp67
      Otak-otak kasebut katon suda lan ora ngerti alasan liyane

      Dadi ngandika ing monitor TV! )))
  13. gansales
    gansales 1 Agustus 2022 17:30
    +2
    Pengaruh Rusia ing Serbia, sayangé, dhuwur banget. Rusia aktif ing Balkan lan nyoba ngrusak kabeh bawana

    Iki minangka kapentingan kita lan Putin kanthi terbuka ngumumake iki bubar ..
    Rusia sinau akeh saka AS, Anglo-Saxon lan wong Yahudi menehi pelajaran getih .. Kita meh keselak getih lan wis siyap dipotong.
    Ing Yeltsin, kita ngiyanati wong sing mabuk, nyoba rada nyuda, nanging ..
    Dadi Polandia, sampeyan bener. Rusia wiwit nggedhekake kapentingan ing jagad iki, lan kita pantes wiwit taun 80-90an, wektu kerusuhan lan asor ..

    Wektu wis teka kanggo takon kabeh, lan aku bungah iki lan aku akeh ing Rusia.
  14. rotmistr60
    rotmistr60 1 Agustus 2022 17:30
    +6
    Rusia aktif ing Balkan lan nyoba ngrusak kabeh bawana
    Nalika sampeyan tangi ing wayah esuk, elinga Rusia, ing wayah awan ngomong babagan Rusia (mung ala), nalika sampeyan turu, ngipat-ipati Rusia - akidah politisi Polandia. Nalika sampeyan bakal keselak Russophobia?
    1. jack-ora
      jack-ora 2 Agustus 2022 00:31
      +1
      Sampeyan minangka conseiller aux polonais, qu'avant de se coucher, ils doivent vérifier qu'il n'y aurait pas un russe sous le lit.
  15. Roma-1977
    Roma-1977 1 Agustus 2022 17:46
    +3
    Dotrynditsya sing watara Warsaw injeksi duwe bathi bakal pindhah.
    1. surok1
      surok1 2 Agustus 2022 04:57
      0
      Padha duwe gas dipompa kanggo mangsa, senjata wis ditampa, lan berkah saka paus uga. Ora ana wong sing siap ketemu kita. Iki ora cukup, nanging anget nyawane. Limang dina kanggo Warsaw, lan sing perlu iku, tilas Warsaw?
  16. kulemin0025gmail.com
    kulemin0025gmail.com 1 Agustus 2022 17:49
    +4
    Apa Rusia kudu disalahake maneh? Wong bodho ora bakal ngeculake. Kabeh wong golek sing ekstrem))
    1. YarSer88
      YarSer88 1 Agustus 2022 21:17
      +1
      Ya ora nggoleki, wis suwe ditemokake wassat
      1. kulemin0025gmail.com
        kulemin0025gmail.com 1 Agustus 2022 21:24
        0
        Dadi dibilisme ora suda saka iki. Wong edan, dheweke uga wong bodho ing Afrika))
        1. YarSer88
          YarSer88 1 Agustus 2022 21:30
          0
          Goroh sing diulang sewu dadi bebener. Dadi padha ngerti apa sing lagi dilakoni sayangé
  17. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 1 Agustus 2022 18:02
    +2
    Wong Inggris nganakake kejengkelan. Ana rapat ing London, sing diumumake "penguatan pengaruh London ing Balkan." Kajaba iku, ana informasi babagan transfer Gurkhas. Nganti saiki, wis ditundha nganti 1 September. Tujuan utama yaiku kanggo mbagi Serbia dadi bagean cilik.
  18. penyu
    penyu 1 Agustus 2022 18:43
    +1
    Ing kahanan tension saiki, aku nganggep bisa ngelingake buruh diplomatik Polandia sing, kanggo wong, varian paling alami saka defecation yaiku defecation liwat bukaan ngisor. Njupuk ndhuwur minangka aksioma, Aku suggest sing padha ngendhokke bukaan ndhuwur kurang asring, lan ngontrol isi apa padha nyelehake saka sphincters tutuk.
  19. Yuri V.
    Yuri V. 1 Agustus 2022 19:27
    +2
    Oh, lan bangsa bosok.
  20. likana
    likana 1 Agustus 2022 20:20
    +1
    Yablonsky ora ngomong sing utama: yen janjian ing jabatan kasebut ora jelas
    Rusia melu, sing mesthi entuk manfaat saka diplomat Polandia sing kurang ajar ngguyu
  21. YarSer88
    YarSer88 1 Agustus 2022 21:15
    +1
    Oh, carane, pamaréntahan wayang ing Kosovo, panganan saka tangan Amerika Serikat sawise karusakan barbar ing Yugoslavia, wiwit squeeze Serbia metu saka negara, sing, kaya ing ngarep. Lan maneh, Rusia kudu disalahake. Inggih barang Nyuwun
  22. diracik
    diracik 1 Agustus 2022 22:41
    +1
    Wong sing bisa nggawe kesimpulan kasebut bakal luwih cocog kanggo jeneng sing padha sing mung diwiwiti kanthi huruf "E"