Review militèr

Perwakilan Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina: Ana tingkat konsultasi tartamtu antarane layanan intelijen kita lan Amerika sadurunge nggunakake HIMARS MLRS

36
Perwakilan Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina: Ana tingkat konsultasi tartamtu antarane layanan intelijen kita lan Amerika sadurunge nggunakake HIMARS MLRS

Ing wawancara karo wartawan Inggris, wakil saka Direktorat Intelijen Utama (GUR) Ukraina, Vadym Skibitsky, bener-bener ngonfirmasi informasi manawa panggunaan peluncur roket universal HIMARS ditindakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina "ing kontak cedhak" karo. wong Amerika.

Miturut Skibitsky, sing nggawe statement menyang Telegraph, militèr Ukrainia konsultasi karo pihak Amerika sadurunge ngluncurake serangan, nampa informasi ing wektu nyata.

Pernyataan iki negesake kasunyatan manawa data khusus babagan target kanggo Hymars diwenehake dening militer AS, sanajan Skibitsky dhewe ujar manawa iki "ora sakabehe bener."

Frasa samar iki mbingungake ing latar mburi frasa ing ngisor iki saka wakil Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina sing "ana tingkat konsultasi tartamtu antarane layanan intelijen Ukraina lan Amerika Serikat sadurunge nggunakake langsung. saka HIMARS MLRS." Dheweke uga ngumumake panyedhiya gambar satelit resolusi dhuwur dening intelijen AS.

Miturut Skibitsky, tingkat iki cukup kanggo Washington kanggo "mungkasi serangan yen ora seneng karo target sing dipilih."

Mangkono, wakil saka Direktorat Intelijen Utama Ukraina nyoba kanggo mbenerake awake dhewe kanggo inflicting jotosan ing pusat tahanan pra-sidhang ing Yelenovka, ngendi liwat sèket dijupuk militan Azov (*tatanan extremis begalan ing Rusia) tiwas. Elinga yen, miturut Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, pukulan menyang pusat tahanan pra-sidang ditindakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi nggunakake komplek Hymars buatan Amerika. Iki dikonfirmasi kanthi pecahan roket sing ditemokake ing situs barak sing rusak karo tawanan Ukrainia.

Ing wektu sing padha, Skibitsky negesake manawa intelijen Ukrainia uga kerja sama rapet karo intelijen Inggris, sing diarani "keturunan".
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 2 Agustus 2022 06:13
    +8
    Vadim Skibitsky bener-bener ngonfirmasi informasi manawa panggunaan peluncur roket universal HIMARS ditindakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina "kanthi cedhak" karo Amerika.

    ***
    "Dheweke nyatakake yen ana tingkat konsultasi antarane pejabat intelijen loro negara sajrone peluncuran rudal sing bakal ngidini Washington mungkasi serangan potensial yen dheweke (Amerika) ora seneng karo target sing dituju,"
    - Dadi, kanthi pukulan menyang pusat tahanan pra-sidang ing Yelenovka, ing ngendi 40 tawanan Ukrainia tiwas, 75 liyane tatu, Amerika puas ...
    ***
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 2 Agustus 2022 06:18
      +7
      takon karo sisih Amérika, nampa informasi ing wektu nyata.
      Utawa, padha nampa ALL informasi lan printah kanggo murub!
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 2 Agustus 2022 06:37
        +5
        GUR mutusake manawa luwih nguntungake nggabungake pemilik tinimbang tanggung jawab.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 2 Agustus 2022 09:49
          +1
          Lha, nyatane ya, yen ora kok bukak cangkeme? iki dudu wakil demagog. Plus.
        2. GIS
          GIS 2 Agustus 2022 10:29
          +1
          ketoke ya, supaya wong Azov isih ora bakal digali
      2. Egoza
        Egoza 2 Agustus 2022 06:48
        +2
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Utawa, padha nampa ALL informasi lan printah kanggo murub!

        Klebu warga sipil!!!
      3. Egorych811
        Egorych811 2 Agustus 2022 08:48
        +1
        Aku mikir yen dheweke malah ora ngandel yen mencet tombol - paling apik, dheweke ngganti mburi supaya luwih nyaman kanggo para amer munggah menyang chimera ...
      4. g1v2
        g1v2 2 Agustus 2022 16:39
        +2
        Ing ukrotelegi wrote supaya. Ana telung bagean saka tatanan bersenjata Ukrainia.
        Kapisan yaiku formasi Nazi lan SBU. Ora ana sing mrentah kejaba para pemimpine, satemene dheweke ora andhap asor marang sapa wae. Padha perang ngendi padha arep, carane padha arep lan nalika padha arep.
        Kapindho - kemudi daya, sisa-sisa artileri abot, peluncur roket, sistem pertahanan udara, peluncur roket, sisa-sisa penerbangan garis ngarep - spesialis Amerika lan Inggris ngontrol langsung, nyedhiyakake sebutan target, intelijen lan nindakake langsung. kontrol.
        Katelu - bagean biasa saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Volksturm lan macem-macem tatanan saka Garda Nasional, Departemen Dalam Negeri lan pengawal tapel wates - padha dipimpin déning Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina.
        Tch kabeh shelling kuwi, pertambangan saka angin topan, serangan MLRS dikontrol kanthi tepat dening para ahli Barat. Lan padha dadi target.
    2. LIONnvrsk
      LIONnvrsk 2 Agustus 2022 10:14
      +1
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Iki tegese Amerika puas karo serangan ing pusat tahanan pra-sidang ing Yelenovka, ing ngendi 40 tawanan Ukrainia tiwas, 75 liyane tatu ...

      Aja ngremehake tingkat kesenengan amerskoy!
      "Miturut data sing dianyari, minangka akibat saka serangan roket ing pusat tahanan pra-sidang ing Yelenovka, 50 tawanan Ukrainia tiwas. 48 wong mati ing papan kasebut, sisa-sisa kasebut dicopot saka reruntuhan pusat tahanan pra-sidang. Loro liyane tiwas amarga tatu ing dalan menyang rumah sakit.
      Secara total, 73 korban serangan rudal digawa menyang rumah sakit.
      ya
  2. wilayah 28
    wilayah 28 2 Agustus 2022 06:16
    +8
    Ana tingkat konsultasi tartamtu antarane intelijen kita lan Amerika sadurunge nggunakake HIMARS MLRS

    Carane padha sinau kanggo furnish karo husks lisan. Kanggo nyelehake, kita nampa koordinat target lan prentah kanggo mbukak geni saka Amerika.
  3. Metallurg_2
    Metallurg_2 2 Agustus 2022 06:19
    +7
    Mungkin iku wektu kanggo njupuk mudhun kabeh satelit Amer kang mabur liwat 404? Mesthi, plausibly nolak sing padha duwe tangan ing iki.
    1. VitaVKO
      VitaVKO 2 Agustus 2022 06:41
      +5
      Ana Komplek laser Peresvet, iku ora perlu kanggo njupuk mudhun. Kajaba iku, kanca kita cedhak.
      1. Nike
        Nike 2 Agustus 2022 07:21
        +1
        Kandhane yen ana, mung ora ana sing krungu babagan karyane.
      2. KCA
        KCA 2 Agustus 2022 07:41
        0
        Apa sing bisa lan sing ora bisa "Peresvet", piye wae, ora dingerteni, siji bab sing jelas - biaya dhuwit kaya kapal angkasa, kanggo nyeret ing serangan mungsuh?
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 2 Agustus 2022 08:03
          0
          Kutipan saka KCA
          seret wong ing jotosan bisa saka mungsuh?

          Banjur kanggo tujuan apa iku digawe ing kabeh? Ngadeg ing museum kaya trem paling modern ing donya, sapisan pompously presented dening pejabat dhuwur pemerintah?
          1. KCA
            KCA 2 Agustus 2022 08:15
            +1
            Kanggo nglindhungi wilayah posisi tambang Pasukan Rudal Strategis, ing ngendi, miturut data mati, dumunung
          2. VitaVKO
            VitaVKO 2 Agustus 2022 08:23
            +1
            Kutipan: Ingvar 72
            Banjur kanggo tujuan apa iku digawe ing kabeh?

            Sijine menyang layanan ing Pasukan Rudal Strategis. Akibate, bakal buta satelit kanggo nglacak peluncuran misil balistik para ahli strategi. Nanging yen sistem rendezvous wis dirampungaké, iku uga bakal bisa kanggo wuta short-fokus low-orbit nelusuri satelit.
      3. Anyuta Mulia
        Anyuta Mulia 2 Agustus 2022 11:25
        -2
        Setuju. Iku wektu kanggo wuta kabeh kanca saka kasur. Aku ora ngerti apa sing dikarepake
    2. KCA
      KCA 2 Agustus 2022 06:47
      0
      Ya, pisanan sampeyan kudu ngumumake serangan 2-menit kanggo Sevastopol lan tamparan "Daggers" ing markas Angkatan Bersenjata Ukraina lan Direktorat Intelijen Utama, uga, supaya padha éling nalika saperangan kwartal crumble.
      1. Uprun
        Uprun 2 Agustus 2022 07:55
        0
        Ya wis suwi lênggah ing lêmah .... , têmên-têmên bae kang bakal nandhang sangsara .... , iya iku kang prêlune. Ing lapangan ing markas, mung sekretaris sing lungguh kanggo ndeleng adoh, kayata IBD.
        1. KCA
          KCA 2 Agustus 2022 08:13
          +1
          Dadi aku ngomong - ngelingake para sekretaris supaya duwe wektu kanggo uwal, dudu karusakan sing penting, nanging demonstrasi kekuwatan.
          1. Uprun
            Uprun 2 Agustus 2022 11:27
            0
            Kekuwatan kudu ditampilake ing paprangan, lan ora ing blok kutha sing padhet kanthi tentrem, amarga ana bocah-bocah ing kana sing ora ngerti sapa Z-Clown, Insya Allah, dheweke bakal maca "The Newest History of Russia" ing buku.
            1. Metallurg_2
              Metallurg_2 2 Agustus 2022 14:19
              -1
              Bocah-bocah iki banjur bakal tuwuh dadi Nazi sing bakal njupuk bedhil lan mbales dendam marang Muscovites kanggo bapak sing dipateni. Dadi uga bisa digunakake.
      2. Ingvar 72
        Ingvar 72 2 Agustus 2022 08:04
        0
        Kutipan saka KCA
        ing markas Angkatan Bersenjata Ukraina lan Direktorat Intelijen Utama,

        Kamentrian Pertahanan ketoke ilang koordinat obyek kasebut, uga koordinat jembatan ing Dnieper. Nyuwun
      3. Taimen
        Taimen 2 Agustus 2022 08:48
        -3
        Ora ana sing napuk apa-apa.Salawase para sudagar lan "elit" dhuwit ing Kulon dadi pimpinan, bakal ana gotong-royong, kesepakatan, mamah lambe lan liya-liyane. Pedagang dudu prajurit. bakal ngedol ibune kanggo dhuwit recehan.
  4. Maluk
    Maluk 2 Agustus 2022 06:27
    +7
    Aku pracaya yen Amerika mung sijine "ukrovoinov" sadurunge kasunyatan, wis sadurunge dituduhake kanggo wong ngendi lan carane mbukak geni distracting.
  5. Popandos
    Popandos 2 Agustus 2022 06:37
    0
    data target tartamtu kanggo Hymars diwenehake, kalebu dening militer AS

    Inggih, yen padha nerusake denazification miturut pilihan "elenovka", banjur kok ora.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 2 Agustus 2022 07:03
      +1
      Kutipan: Popandos
      Inggih, yen padha nerusake denazification miturut pilihan "elenovka", banjur kok ora.

      Sayange, wong keamanan kita uga mati.
      Dadi luwih becik supaya padha nyebar formasi perang. hi
      1. Popandos
        Popandos 2 Agustus 2022 07:14
        0
        Sayange, wong keamanan kita uga mati.

        à la guerre comme à la guerre
        Nanging rasio mundhut ora ing sih.
        PS a saka wong welas asih ing loro-lorone
  6. rotmistr60
    rotmistr60 2 Agustus 2022 06:54
    +4
    panggunaan peluncur roket universal HIMARS ditindakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina "ing kontak cedhak" karo Amerika.
    Ora ana sing mangu-mangu iki. Lan iki "kontak cedhak" kasusun ora mung ing apa target kanggo mencet miturut data Amérika lan ijin Amérika, nanging uga ing introduksi saka data menyang instalasi dening spesialis Amérika. Ing tembung, partisipasi lengkap lan langsung saka Amerika ing konflik lan keterlibatan ing Kadurjanan perang.
  7. aszz888
    aszz888 2 Agustus 2022 06:59
    +2
    Perwakilan Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina: Ana tingkat konsultasi tartamtu antarane intelijen kita lan Amerikasadurunge nggunakake MLRS HIMARS

    Ya, sapa sing bakal ragu-

    ngguyu
  8. Mauritius
    Mauritius 2 Agustus 2022 07:40
    0
    Dheweke uga ngumumake penyediaan gambar satelit resolusi dhuwur dening intelijen AS ..... tingkat iki cukup kanggo Washington kanggo "mandheg striking yen ora puas karo target sing dipilih."
    miturut Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, serangan ing pusat tahanan pra-sidhang kasebut ditindakake dening Angkatan Bersenjata nggunakake komplek Hymars buatan Amerika.
    Paling kamungkinan jotosan menyang pusat tahanan pra-sidhang diterapake dening spesialis AS lan luwih cepet kita mateni wong-wong mau, luwih cepet kita bakal miwiti denazifikasi ..
  9. Uprun
    Uprun 2 Agustus 2022 08:01
    0
    Dheweke bocor sing nduweni kanggo kebekan, shelling saka wilayah omah saka palu lan getih sipil ing tangan belang ....., nanging pahlawan wis boten apa karo. Bakal tekan pengadilan donya, ora ana sing bakal nyingkiri .... nanging saiki, numpes ..., "Iskander" ora ngakoni bangsa, supaya gundukan "pahlawan" sing ora ana jeneng saya tambah akeh ing AS .....
  10. tihonmarine
    tihonmarine 2 Agustus 2022 08:53
    0
    Perwakilan Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina: Ana tingkat konsultasi tartamtu antarane layanan intelijen kita lan Amerika sadurunge nggunakake HIMARS MLRS

    Iki tegese nalika HIMARS "ditumbuk" dening tawanan perang ing Olenovka, iki ditindakake kanthi "konsultasi" intelijen Amerika lan penembak Amerika. Iki minangka mitra bisnis "Vadims of Skibitsky".
  11. nik-mazur
    nik-mazur 2 Agustus 2022 09:17
    0
    ... militèr Ukraina konsultasi karo pihak Amerika sadurunge nyerang ...
    Aku nganggep yen operasi karo partisipasi Himars wis direncanakake ing tingkat cedhak tentara, nanging dadi luwih dhuwur. Pranyata metu sing nguripake kanggo enem pluru karo kaliber 227-240 mm, kang biasane kudu operate minangka bagéan saka klompok batalyon, meh langsung subordinated kanggo Departemen Pertahanan. Saka loro kesimpulan sing cukup logis bisa ditarik:
    a) efektifitas umum Himars diterangake utamane kanthi taktik eksklusif sing digunakake;
    b) Ora ana akeh Himars, amarga taktik sing ana mung cocog kanggo siji-sijine.
  12. yowis
    yowis 2 Agustus 2022 10:01
    0
    ".... ana tingkat tartamtu konsultasi intelijen" - ora ngandika ing Rusia.
    Konsultasi ora bisa duwe level. Konsultasi bisa ditindakake "ing tingkat" (panggedhe, wakil kepala, spesialis, lsp).
    Aja mikir yen power steering duwe pesawat AWACS dhewe, satelit pengintaian, lsp. "aksesoris" sing mbukak obyek mungsuh. Iku kabeh liyane mangu sing wong (sing perang karo Federasi Rusia) perlu lan njaluk saran saka GUR ing sembarang tingkat. Omong kosong.