Review militèr

Kita bakal menang lan ora dibahas

97
Kita bakal menang lan ora dibahas

Dina iki, nalika arep ketemu kanca-kanca, aku ora sengaja maca woro-woro ing trolleybus: "Kita ngajak wong-wong sing ora peduli karo nasib Donbass kanggo gabung karo batalyon sing wis kadhaptar - perusahaan medis Om. Telpon luwih kanggo komunikasi. Pengumuman sing biasane kaya "Aku nyewa kamar ...". Dokter, aku ora nemtokake sapa, sing nglumpukake tim kanggo kerja ing Donbass ... Lan, aku yakin, dheweke bakal enggal.


Ora amarga aku duwe akeh wong patriotik ing wilayahku. Malah ora amarga para sukarelawan bakal dibayar dhuwit, bisa uga luwih akeh tinimbang ing rumah sakit lan klinik kita. Lan mesthi ora amarga Siberia ora bisa urip tanpa perang. Dheweke lunga amarga kudu. Kuwi sing dibutuhake atimu. Iki carane Donbass perlu iku. Sing dibutuhake Rusia. Dadi kudu ana, lan ora ana ...

Wong-wong sing pancene pengin nylametake sing tatu lan lara bakal ninggalake kabeh lan menyang Donbass. Ing perang, tembung "medical" ngganti makna. Kanggo akeh, tangan dhokter, adhine, utawa perawat dadi tangane Gusti Allah ... Kaya ing Perang Patriotik, perawat narik wong sing tatu ing geni mungsuh, ahli bedah nindakake operasi sing ora mungkin lan kanthi ajaib nylametake sing tatu ...

Nanging sing paling penting yaiku wong-wong sing saiki gelut, lan wong-wong sing bakal teka, lan wong-wong sing manggon ing omah supaya bisa kerja, supaya pasien ora weruh penurunan jumlah dokter lan perawat. kamenangan kita. Kamenangan umum kita nglawan fasisme Ukrainia. Kita yakin manawa warga Ukraina bakal bisa nyingkirake kudung saka mripate lan ndeleng apa jurang sing ditindakake dening pamrentah Zelensky. Bisa ndeleng...

Aku ora ngerti cacahe wong sabangsane sing saiki lagi perang. Aku weruh kuburan seger ing kuburan memorial kita. Aku ngobrol karo karyawan salah sawijining kantor registrasi lan pendaftaran militer, sing rada cetha, kaya prajurit, ngipat-ipati sukarelawan sing ndhelikake lara supaya bisa ngalami pemeriksaan medis.

Kanggo sawetara alasan, aku ora weruh wong-wong sing ora yakin ing kamenangan kita. Ora weruh babar pisan. Sanadyan ana wong kang kaya mangkono iku, nanging mung nglumpuk ing celah-celah supaya ora kecemplung ing tangan paukumane rakyat. Siberians iku wong prasaja, lan reproaches kadhangkala diiringi tamparan prayoga ing pasuryan ...

Napa kita kudu gelut?


Para pamaca sing wis suwe ngetutake hubungan internasional ngerti banget manawa hubungan kita karo Kulon, utamane karo Amerika Serikat, saya suwe saya suwe saya rusak amarga Rusia wis urip maneh. Sawise meh saben rapat, saben puncak, para ilmuwan politik lan ahli ngomong babagan garis abang, sawise iku - perang.

Nanging wektu liwati, lan sudhut piye wae smoothed metu, nanging tansaya kaya bola salju ing njero. Dadi jelas yen Kulon ora butuh Rusia sing kuwat, lan "manusia progresif" bakal nindakake apa wae kanggo mungkasi kebangkitan kita. Kulon nyiapake persis nasib sing padha kanggo negara liya sing nyoba metu saka kediktatoran lan dadi makmur.

Ing taun 90-an abad pungkasan, sawisé runtuh USSR, negara-negara Kulon ngalami euforia. Ing saben pangertèn saka tembung. Lan politik, lan militer, lan ekonomi. Kita ngelingi apa sing dadi republik tilas Uni Soviet nalika iku.

Kita ngelingi kamlaratan kita dhewe, Yeltsin "Gusti Allah mberkahi Amerika", panjaluke menteri luar negeri kanthi pitakonan babagan kabijakan luar negeri apa sing kudu kita lakoni. Pancen lara yen ngelingi kahanan tentara. Negara sing kuwat didol kanthi regane lan dirusak kanthi sistematis. Ilmuwan, insinyur, guru, dokter, perwira diganti dadi pedagang barang konsumen Cina.

Nanging kedadeyan kasebut kedadeyan. Negara sing meh mateni lan meh berdarah dumadakan wiwit urip maneh. Wong dumadakan ngelingi pendidikan lan mandheg "ngisi krim", minangka "baterei" utama Alan Chumak, liwat TV. Businessmen dumadakan temen maujud sing padha warga Rusia, lan dudu warga donya, minangka ana modern.

Nanging kepiye babagan Kulon? Kulon mangan enak-enak, turu kesel, lan seneng-seneng nggunakake tenaga kerja saka Timur. Nanging ing wektu sing padha, Kulon ora ngrampungake masalah dhewe. Malah saka kene wis cetha kepriye wiwitane ambruk. Para elit politik sansaya pisah karo rakyat biasa.

Iki sing nyebabake akeh protes warga negara-negara Eropa nglawan keputusan pamrentahane. Punika ingkang njalari wicaranipun tiyang Amerika. Akeh sing banjur kaget karo kegiyatan sing dumadakan. Para elit politik ora gelem ngrampungi masalah, lan rakyat ora pengin ngrusak uripe dhewe.

Ing kahanan kaya mengkono, ana solusi sing wis bola-bali kabukten - mungsuh njaba! Lan calon sing paling cocok kanggo "posisi" iki yaiku kita. Mitos stasiun gas negara urip lan berkembang. Para penghianat kita sami rembugan, bilih rakyat manawi wonten pambiyantu saking Kulon, badhe nglawan pamrentahan ingkang sampun wonten, tuwin dongeng sanès-sanèsipun.

Inggih, Ukraina ...

Iku mung perlu kutipan saka Arestovich-2017. Wawancara sing kondhang karo Ukrlife.tv, ing ngendi ahli lan penasihat presiden menehi ciri wong Ukrainia lan ngomong babagan sikap panguwasa Kyiv marang wong-wong iki:

"Pamrentah Ukraina ngremehake wong Ukraina, aku njamin sampeyan. Ora ana sing nganggep wong-wong mau dadi wong lan duwe alasan kanggo iku, kajaba mung siji, yaiku dheweke isih manungsa. Wong Ukrainia, aktivis, tokoh masyarakat, kabeh pengusaha, kabeh patriot iki - padha bodho, inept, brainless, emosi, kontrol, miskin ing roh. Ing negara iki, wong normal bisa diitung nganggo driji loro, liyane ora duwe pendidikan, bodho, lan alhamdulillah wong-wong iki ora duwe daya. Yen rakyat dadi panguwasa, aku bakal mlayu saka negara iki."

Iki ora mratelakake panemume Arestovich pribadi. Iku mung relays pendapat saka politisi Western. Mratelakake panemume sing pancene dipengaruhi keputusan kanggo nggunakake Ukraina minangka panggonan konfrontasi antarane Rusia lan Kulon. Mangkono, alesan utama kanggo wiwitan konfrontasi militer ora Ukraina lan rezim Ukraina. Alas, Ukrainians mung meriam fodder. Konsumsi.

Lan aja mikir yen ana, ing Ukraina, dheweke ora ngerti iki. Ora nggumunake yen kita ndeleng protes ing sisih kulon negara kasebut supaya ora ngirim wong menyang perang. Kanggo perang kanggo njaga kekuwatan para elit politik Barat? Ngilangi aku.

Nanging ana ing sisih wétan Ukraina. Rusian-speaking, kanthi sisa-sisa mentalitas Rusia, sing siji prinsip ditrapake. Mungsuh wis teka ing tanahku, tegese aku kudu mbela. Yen sampeyan takon prajurit Ukrainia dina iki apa kang ngwutahake getih kanggo, jawaban bakal mung sing. Ora ana sing bakal ngomong yen dheweke berjuang kanggo Zelensky lan klompoke.

Miturut cara, iki jawaban kanggo pitakonan liyane. Pitakonan babagan pasokan senjata menyang Ukraina. Kulon ngerti risiko konflik langsung karo Rusia. Mulane, ora nyisakke malah tentara dhewe, njabut heavy equipment saka layanan lan gamannyurung watese dhewe.
Ing salah sawijining wawancara, Presiden Putin nyatakake tesis sing serius yen taruhan ora padha karo konfrontasi karo Barat. Anane Rusia minangka negara sing dipertaruhake! Negara-negara Kulon, ing sisih liya, bakal urip kanthi becik tanpa pimpinan militer AS. Saben uwong ngerti iki banget.

Menang utawa mati?


Sing pitakonan dina iki. Aku kerep takon yen ana alternatif kanggo SVO? Alas, ing mratelakake panemume, iku ora. Aku setuju karo panjelasan resmi kanggo wiwitan operasi. Kyiv tenan nyiyapake gilingan meat ing Donbass. Ya, lan kamungkinan saka partisipasi tentara Rusia, kang menehi kritik dening wilayah benteng digawe, diwilang.

Nanging ana alasan sing luwih jero kanggo wiwitan SVO. Elinga tembung Putin yen perang ora bisa dihindari, sampeyan kudu ngalahake dhisik? Iku misale jek kula sing pilihan kanggo miwiti CBO persis cilik. Kulon, malah sadurunge wiwitan operasi, pompa munggah Ukraina karo senjata lan peralatan. Instruktur saka tentara NATO wiwit terus-terusan ana ing unit lan divisi Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional. Lan ora mung rampung.

West bisa pindhah menyang expenses ageng mung nalika kaputusan kanggo nggunakake peralatan lan senjata wis digawe. Kanthi imbangan pasukan kasebut, kaya sing wis ditindakake Marsekal Zhukov ing Perang Patriotik Agung, perlu serangan preemptive. Serangan ing unit mungsuh sing wis disiapake kanggo nyerang.

NWO tenan teka minangka surprise kanggo West. Lan nyuwil akeh plans dikembangaké. Inisiatif "ngambang" saka tangan Kulon menyang tangan Moskow. Kanthi wiwitan NWO, Moskow wiwit ndhikte syarat-syarat kasebut ing Kulon. Bener, kita duwe salah perhitungan sing serius. Maksudku rembugan ing Turki, ing ngendi maneh kita percaya ing Kulon lan salah ngitung.

Asil saka konfrontasi militer ing Ukraina wis cetha. Cetha kanggo kabeh wong. Malah yen resistance terus kanggo sawetara wektu, tentara Ukrainia ora siap kanggo nindakake database ing tiba lan mangsa. Lan ora ana sing nyiapake dheweke kanggo iki. Tanpa CBO, kabeh kudu rampung kanthi cepet. Donbass mestine bakal dibusak ing setengah sasi.

Kulon wis pindhah menyang strategi anyar menyang Rusia. Saiki kita digawe negara pariah. Negara sing ora ana sing duwe hubungan apa-apa lan sing akeh rusak ing watese dhewe. Nanging aku duwe pitakonan babagan carane kita dianggep sadurunge wiwitan NWO? Kaping pirang-pirang Menteri Lavrov ngomong babagan hubungane karo AS lan EU? Kaping pirang-pirang kita mung diabaikan ing Kulon?

Apa kita duwe pilihan kanggo nambah kahanan, nalika ora mlebu layanan ing AS lan EU sing padha? Ora ana pilihan kasebut. Nanging ing kene ana pitakonan liyane. Apa kita butuh pilihan kasebut? Apa kita butuh Kulon kaya ngono? Dene kula, mugi-mugi piyambakipun terus “berkembang” wonten ing ngriku tanpa kita. Carane iki bakal kelakon, sampeyan bisa ndeleng dina. Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa ndeleng "kamiskinan lan bosok" kita.

Presiden Putin lan timnya nindakake perkara sing bener nalika aktif kerja bareng karo negara-negara sing ora ana gandhengane karo Kulon. Kita weruh carane cepet orane katrangan saka kontak Rusia ing donya wis ngembangaken. Ing kasus iki, proses mbalikke uga dumadi. Lingkup kontak saka Kulon nyusut. Unipolarity dadi multipolarity.

Tindak tanduke para elit budaya kita nuduhake banget babagan iki. Apa sampeyan ngelingi kepiye para seniman parodi kita mlayu menyang Kulon sawise wiwitan NWO? Carane akeh omong kosong banjur padha diwutahake ing tanah kelairan. Pira slop banjur diwutahake marang kita, ing wong Rusia. Lan apa asile? Pinten "pria emas" iki noleh mburi. Dumadakan padha nyadari yen dheweke wong Rusia.

Pranyata manawa kanggo Kulon padha dudu sapa-sapa lan ora duwe jeneng. Malah seniman kondhang lan sapisan dihormati ing Rusia ora bisa nemokake piyambak ing donya Kulon. Padha ora seneng, padha squeezed metu dening propaganda Western, padha ora dikarepake. Sampeyan sok-sok maca wawancara sawetara pengkhianat iki lan sampeyan gumun karo arrogance lan pangarep-arep yen dheweke bakal diapura. Lan, sayangé, kita ngapura sawetara, sing kadhangkala mung nesu.

Kabeh bakal rampung utawa bakal terus


Pembaca wis biasa yen materi kasebut kudu diakhiri karo sawetara kesimpulan. Ing kasus iki, ora bakal ana output. Kahanan isih ana ing limbo. Kita menang, nanging ora menang. Konfrontasi terus. SVO terus. Wong mati terus. Perekonomian ing kene lan ing Kulon.

Aku bakal miwiti karo Ukraina. Masalah Ukraina minangka masalah Ukrainian kaya ngono. Ewonan kita krungu tesis sing nasionalis ngrebut kuwasa ing Ukraina. Nanging ing obrolan pribadi karo Ukrainians biasa, ana sawetara raos inconsistency karo kesimpulan iki. Dheweke nganggep kewarganegaraan minangka imbangan kanggo Rusia. Lan malah wong-wong sing mentas dadi wong Soviet.

Aku ora ngerti carane kanggo ngatasi masalah iki, carane kanggo gawe uwong yakin Ukrainians sing kita ora encroaching ing identitas, ing eksistensi bangsa. Ora mungkin meksa wong ngganti prinsipe. Sampeyan bisa meksa dhewe kanggo nelpon dhewe Rusia, Jerman, Amerika, nanging wong bakal tetep Ukrainia nang. Mbok menawa kita kudu ngelingi Soviet anyar kita critane kesatuan bangsa.

Babagan jagad multipolar. Bagian pisanan saka ayat saka lagu kabangsan saka USSR nganti 1944 dileksanakake. Kita wis numpes donya ing ngendi kabeh diputusake dening siji negara.

"Kabeh jagad kekerasan bakal kita tumpes
Ing lemah, banjur ... "


Ora ana dalan bali. Kita kudu "rampung ayat." Iki mung cara kanggo nylametake jagad iki, nylametake planet iki.

Kita dadi duweke, kita bakal mbangun jagad anyar -
Sapa sing ora ana apa-apa, dheweke bakal dadi kabeh "...


Kulon? Aku mbaleni maneh, ing wangun sing ana ing Kulon saiki, kita ora kasengsem. Ora ana bathi kanggo kita nyinaoni maneh utawa pengaruhe masyarakat Barat kanthi cara liya. Kita nggawe pusat kekuwatan anyar. Lan nganti pusat anyar iki kabentuk kanthi lengkap, kita bisa urip tanpa Kulon.

Lan kita kudu menang ... Demi masa depan, kanggo anak lan putu ...
Pengarang:
97 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Denistutswoy
    Denistutswoy 8 Agustus 2022 16:08
    + 39
    Iku gumantung ing apa penulis tegese kamenangan . Pembebasan LPR lan DPR banjur Minsk - 3. Iki dudu kamenangan.
    1. GIS
      GIS 8 Agustus 2022 16:18
      +5
      Mula aku sadar dudu kuwi maksude.
      ngendi kita sepisan maneh pracaya West lan miscalculated.
    2. Sergio_7
      Sergio_7 8 Agustus 2022 16:33
      + 17
      Kamenangan kudu diwujudake kanthi tumindak nyerah tanpa syarat saka sisa-sisa pinggiran!
      1. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 8 Agustus 2022 16:38
        +6
        Kamenangan kudu diwujudake kanthi tumindak nyerah tanpa syarat saka sisa-sisa pinggiran!

        Apa kita bisa nindakake tanpa sisa?
        1. Rega Vincent
          Rega Vincent 9 Agustus 2022 09:43
          -2
          Napa kita kudu Lviv lan Ternopil? Wong-wong ing kono dudu duwekku, padha sengit marang kita kanthi temen-temen lan kanthi sengaja, supaya urip kaya sing dikarepake, mung tanpa gaman lan tanpa wadyabala manca ing wilayah kasebut.
      2. Denistutswoy
        Denistutswoy 8 Agustus 2022 17:20
        -5
        Ngapunten, nanging nelpon Ukraina, minangka ngirim. Banjur sampeyan ngerti, kita nindakake denazifikasi, nanging kita ora ngetung negara kasebut. Iku mung reeks standar pindho kanggo kula.
        1. Expert_Analyst_Forecaster
          Expert_Analyst_Forecaster 9 Agustus 2022 05:11
          +2
          Bener disebut "wilayah mantan Ukraina." Lan, ya, kita ora nganggep negara kasebut. Sampeyan nelpon apa wae sing dikarepake, nanging, kaya sing dakkarepake, sampeyan wis nindakake denazifikasi. Lan kita isih ana ing tahap "demilitarisasi" - yaiku, kita mung mbuktekake yen wilayah bekas Ukraina ora nduweni hak kanggo angkatan bersenjata.
        2. Vasilich2217
          Vasilich2217 9 Agustus 2022 12:24
          -1
          Oke, nyuwun pangapunten. Dadi dadi.
    3. Irit
      Irit 8 Agustus 2022 16:51
      + 16
      Ing 2014, ora ana pimpinan ing Rusia sing bakal ngirim Yanuka lan Amerika Serikat karo Eropa dadi telung huruf, lan ora nyuda Maidan kanthi paksa! Banjur kita bisa njupuk kabeh karo losses cilik! Saiki kita panen woh-wohan saka kabijakan luar negeri sing ompong! Lan, njupuk menyang akun "gestures of good will," kita dhewe ora bisa nggawe kesimpulan saka jambs politik kita.
      1. Edik
        Edik 8 Agustus 2022 18:11
        -4
        Quote: Irit
        Ing 2014, ora ana pimpinan ing Rusia sing bakal ngirim Yanuka lan Amerika Serikat karo Eropa dadi telung huruf, lan ora nyuda Maidan kanthi paksa!

        Apa pretext sampeyan bakal nemokake kanggo pasukan kita kanggo mlebu Ukraina? Iku, kaya iku, daulat lan akeh saka Ukraina ndhukung kudeta.
        1. penasehat level 2
          penasehat level 2 8 Agustus 2022 19:50
          + 20
          Mbok menawa ing 2014, sampeyan isih cilik utawa sampeyan ora kasengsem ing politik ing wektu iku, nanging aku paling saka comrades ngelingi sing banjur legitimately kapilih Presiden Ukraina Yanukovych njaluk bantuan (pasukan) .. Ora ana alesan sing luwih apik lan luwih sah. , lan ora bakal saiki..
          1. Edik
            Edik 8 Agustus 2022 21:03
            -5
            Quote: penasehat level 2
            Mbok ing 2014, sampeyan isih cilik utawa sampeyan ora kasengsem ing politik

            Bisa uga, kita bakal nulungi Yanukovych, sing wis nglakoni sing paling apik lan mlayu menyang Rusia, sing pengin tetep kuwasa kanthi biaya kita.
        2. Grim Reaper
          Grim Reaper 8 Agustus 2022 19:57
          +9
          Quote: Edik
          Quote: Irit
          Ing 2014, ora ana pimpinan ing Rusia sing bakal ngirim Yanuka lan Amerika Serikat karo Eropa dadi telung huruf, lan ora nyuda Maidan kanthi paksa!

          Apa pretext sampeyan bakal nemokake kanggo pasukan kita kanggo mlebu Ukraina? Iku, kaya iku, daulat lan akeh saka Ukraina ndhukung kudeta.

          2 Mei 2014 Miturut pendapat sampeyan, alasan sing ora cukup?
    4. Roman Efremov
      Roman Efremov 9 Agustus 2022 08:32
      +4
      Lan mratelakake panemume yen kepemimpinan kita terus mbaleni mantra "kita isih mbukak kanggo negosiasi, nanging sisih Ukraina meneng," pilihan saka babak anyar negosiasi sawise mardika saka wilayah Donetsk isih ana. agenda.
      Mulane, padha ora ndemek Zelensky (lan Kyiv ing umum). Ya pecandu narkoba ya penjahat perang - nanging yen dheweke menehi pitunjuk, kita bakal cepet-cepet nyedhaki dheweke kaya edan......................
    5. Keong N9
      Keong N9 10 Agustus 2022 12:36
      -1
      "Kita duweke, kita bakal mbangun jagad anyar" ... Uh-huh. Apa sing arep dibangun, penulis? nglirik
  2. trafllot1832
    trafllot1832 8 Agustus 2022 16:10
    +6
    Ya, ora ana pilihan mung kanggo menang. Yen ora, rencana babagan cara misahake kita, yen kalah, wis diumumake. Kita ndeleng Swedia lan Finns, resmi ora ana ing NATO, nanging apa sing ditindakake.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 8 Agustus 2022 16:28
        +7
        Kita mung sengit marang Nazi lan ora ngiyanati memori mbah kakung kita.
      2. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 8 Agustus 2022 16:36
        +3
        Resep kanggo kamenangan, minangka wong awam?

        Iku wis ditulis kanggo dangu.
        Kita bakal ngalahake sampeyan luwih angel saben jam:
        Bayonet lan projectile, piso lan klub.
        Kita bakal ngalahake sampeyan, macet sampeyan karo ranjau darat,
        Kita bakal ngisi cangkeme karo lemah Soviet! K. Simonov

        Mung ngganti tanah Soviet karo Rusia. Lan panganan disuguhake.
        1. Artyom Khvaleba
          Artyom Khvaleba 8 Agustus 2022 22:58
          +1
          Lan yen tanpa romance ngarep? Mung ing tingkat teknis, aku kepingin weruh ... Miturut cara, Haimar sing padha durung wiwit digunakake ing pertempuran kontra-baterei, lan kita ora kudu mangsuli apa sing bakal kedadeyan ing kasus iki. iki trifles? Ana bayonet, lan shovel sapper, apa maneh sing dibutuhake wong Rusia ing jaman wiwitan perang jaringan-sentris.
      3. amunisi
        amunisi 9 Agustus 2022 05:02
        +5
        Kutipan: Artyom Khvaleba
        Apa resep kanggo kamenangan?

        Ya, resep kasebut gampang kaya telung sen. Sing ala yaiku .. resep iki ora bisa diwujudake saiki. (((Saliyane .. resep iki banget seng di pengeni kanggo nggunakake saperangan taun kepungkur. Utawa ing paling langsung ing Maret. ((Resep -
        1)
        a) Ngatur maneh kabeh divisi udhara sing ana dadi divisi bedhil bermotor. Mbusak Angkatan Udara ing umum, minangka cabang militer.
        b) Mbusak kabeh jenderal saka Angkatan Udara saka tentara (ora ngidini dheweke mrentahake tembakan meriam). Petugas sing lulus saka Ryazan School - taun kanggo hard retraining.
        c) Bubar kabeh (kanthi pengecualian langka) senapan bermotor lan brigade tank, lan dibentuk kanthi basis (uga maneh) 25 divisi bedhil motor saliyane sing ana lan sing digawe saka Angkatan Udara.
        d) Legislatif lan ketat ngenalake norma-norma latihan tempur ing unit bedhil bermotor. Paling ora rong shooting saben minggu (siji wengi shooting). Paling ora 1 RTU kanthi tembak langsung saben wulan. nggih, lsp, lsp. Paling ora 1 KShU saben sasi (utawa latihan divisi campuran) ing posisi nyerang lan pertahanan. lsp.
        e) Paling ora 200 jam saben taun latihan pengeboran ing ruang lingkup lengkap, minangka unsur sing perlu kanggo komando lan kontrol ing perang lan ing kabeh kahanan ing ngarep.
        f) Nindakake latihan artileri, latihan tank, latihan sapper ing MSD, lan sapiturute paling ora 4 kaping setahun.
        -----------------
        2)
        a) Wangsulake sistem materi (lan panganan!), Kedokteran, lsp. panentu kanggo tentara.. tanpa "outsourcing" ing kono.
        b) Golek lan bali jenderal menyang tentara .. kaya Rokhlin, sing ngerti carane nindakake serangan lan pertahanan sesuai karo layang ketat saka peraturan pertempuran.. tanpa .. tutup lan petualangan .. kaya - "siji resimen airborne. ." .
        c) Mulihake umur layanan rong taun. Lan aja nganggo prajurit sing wis njabat kurang saka setahun ing kahanan pertempuran. Lan uga kanggo mulihake sistem registrasi militer lan kantor enlistment, lan sistem latihan maneh "partisan".
        Lho lsp, lsp, lsp.. -)) Yen ora.. rasane.. kudu nulis buku kabeh.. lan aksarane ora cukup.-))
        -------------------
        Kanggo adil babagan MSD. - Nalika ing taun 1991 Tamanskaya MSD digawa menyang Moskow, miturut omongane uwong "pemberontakan" .. ora bisa dadi luwih elek. Taman MSD pancen ora bisa digunakake kanggo nindakake tugas kuwi. Dheweke rigorously dilatih .. sharpened morally lan ing latihan pertempuran, kanggo pangayoman populasi sipil Moscow saka mungsuh njaba , ing kahanan ngarep. Lan marang wong wadon.. (utamane mbah-mbah) .. prajurit divisi Taman padha .. wah kaya bocah-bocah.
        sad Nanging saiki .. meh 90% saka angkatan bersenjata kita diasah kanggo nyuda populasi .. lan mung 10% .. marang mungsuh njaba ing ngarep.
        Iki ngendi alangan dumunung!
        1. kamulyan1974
          kamulyan1974 9 Agustus 2022 09:09
          +2
          meh 90% angkatan bersenjata kita diasah kanggo nyuda populasi

          Yagene kesimpulan kaya ngono ora jelas, apa tank lan artileri kudu diluncurake dhewe? Kowe karo cisso?
          1. amunisi
            amunisi 9 Agustus 2022 09:53
            +2
            Kutipan: kamulyan1974
            Apa kesimpulan iki digawe ora jelas.

            Iki dudu kesimpulan. Nanging sampeyan bener. Digedhekake. Emosional lan saka lemes ing mburi komentar.-)) Ya, lan aku wanted kanggo nulis - "saka ing antarane kabeh pasukan lemah."
            Pira persentasi formasi bedhil lan tank bermotor kabeh pasukan darat? Ya, persentase cilik. Apa ora mangkono?
            1. kamulyan1974
              kamulyan1974 9 Agustus 2022 10:34
              0
              Pira persentase formasi bedhil lan tank bermotor kabeh pasukan darat? Ya, persentase cilik.

              Aku paling setengah. Nanging yen malah kurang, apa iku ngandika? Inggih, temenan ora fokus ing perang nglawan rakyate.
              1. amunisi
                amunisi 9 Agustus 2022 13:11
                +3
                Kutipan: kamulyan1974
                Aku paling setengah.

                Ngelingi Pengawal Rusia - kurang.
                Kutipan: kamulyan1974
                apa iku ngomong?

                sad Iki nuduhake yen ukuran tentara nyata sing kita duwe sithik banget.
                Lan jumlah kabeh jinis formasi paramiliter .. ora ana gunane kanggo perang ing ngarep, nanging banget "kelangan" ing urip sipil - nglarang.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 8 Agustus 2022 17:09
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Kita ndeleng Swedia lan Finlandia, resmi ora ana ing NATO, nanging apa sing ditindakake.

      Wong Swedia lan Finns nyoba gabung karo divisi kulit bruwang sing ora dibunuh, lan iki ngancam nyawa.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 8 Agustus 2022 17:12
        0
        Ing steppes Ukraina, nasib Eropah lagi mutusaké. hi
        1. tihonmarine
          tihonmarine 8 Agustus 2022 17:25
          0
          Kutipan saka: tralflot1832
          Ing steppes Ukraina, nasib Eropah lagi mutusaké.

          "Kaslametane wong sing lemas, ing steppes Ukraina, yaiku karya sing tenggelam dhewe."
        2. Mikhail Sidorov
          Mikhail Sidorov 8 Agustus 2022 17:55
          +2
          Ing steppes Ukraina, nasib Eropah lagi mutusaké. hi

          Lan donya kabeh.
        3. Alex2048
          Alex2048 8 Agustus 2022 23:39
          +5
          Ing steppes Ukraina, nasib Eropah lagi mutusaké.

          Aja cilik. Ing agitation, sampeyan bisa ngomong alam semesta. ngguyu
          1. trafllot1832
            trafllot1832 8 Agustus 2022 23:44
            -2
            Nasibe amerika serikat ing donyane sing sejajar, iki wis cukup kanggoku.Eropah ngrusak awake dhewe, sing nggumunake, awake dhewe ora perlu apa-apa.Jerman ora bisa mateni alas sawise bledosan gudang. iku wis murub 50 hektar. hi
            1. Alex2048
              Alex2048 9 Agustus 2022 00:02
              +5
              Ana sing dicampur karo jaran, wong ...
              Ayo njupuk bagean laler lan sup kanthi kapisah. ombenan
              Jêrman botên sagêd mbubrahing wana sasampunipun mbledhosakên gudhang, sampun 50 hèktar ingkang murub, mesakaken kancil, bokmanawi sampun kabur.

              50 hektar alas ing Eropa sing padhet banget. Lan sayang ing kene mung makhluk urip alas.
              Nanging karo iki
              Eropa ngancam dhewe, sing nggumunake, awake dhewe ora perlu nindakake apa-apa.

              Miturut sawetara laporan, pendhudhukan fasilitas UGS ing Eropa yaiku 65% lan ujar manawa iki bakal cukup kanggo sawetara taun ing mode ekonomi ing Eropa, lan malah ing antarane para burghers, industri kasebut ora bakal mati. Dadi aplikasi kanggo nglirwakake gas pipa luwih serius, lan kita dhewe kudu nindakake langkah-langkah ing babagan iki nganti suwe. Lan ana sing ora katon yen Gazprom paling ora obah ing sisih wétan utawa ing program kanggo pambangunan terminal LNG kanggo macem-macem konsumen. Utawa kita bakal ngolesi gas ing roti mengko, utawa apa sing kudu ditindakake? Menapa malih, ing Rusia, malah senadyan sanksi ing pangembangan engineering domestik lan bangunan alat mesin, salah siji umume bisu, utawa karo creak lan ing panggonan banget, lan iki ora ngganti kahanan cardinally. Sing paling awon, kanthi mikroelektronik, wiwit jaman covid, dadi dikenal babagan kekurangan microchip, nanging sanajan ing segmen sing dituntut, bisnis kita ora pengin pindhah.
              Nasibe Amerika Serikat ing jagad paralel, cukup kanggoku.

              Sayange, AS ora pengin dadi jagad paralel. Kajaba iku, pengaruhe ing acara-acara nyata kanggo sawetara alasan dibahas lan aktif dianggep ing donya nyata. Sayange, AS durung mati.
              1. trafllot1832
                trafllot1832 9 Agustus 2022 00:17
                +3
                Aku ora ngomong yen Amerika Serikat bakal mati, cukup kanggo wong-wong mau nandhang lara saka bocah cilik. Lan wis ditindakake. mbangun 80 km saka pipa saka terminal LNG, sing uga ora ana kanggo sistem transportasi gas, sadurunge taun anyar, 27 milyar setahun wis soko. Mikhelson lan Novatek malah aran luwih apik. Ana masalah karo microchip, nanging ora fatal, sawise trik Piloska. Aku maca NYT, sakdurunge riko Piloska. Amerika, majeng ing electronics, ora menehi saran kanggo nindakake iki, China kejiret meh karo Taiwan ing generasi paling anyar saka Kripik. Mungkin Amerika iku ngapusi.
                1. Alex2048
                  Alex2048 9 Agustus 2022 00:32
                  +4
                  ing Jerman, padha kudu nganti taun anyar

                  Lan sawise taun anyar, urip ing planet bakal rampung amarga konstruksi sing durung rampung ing Jerman? Saka ngendi asale watesan iki?
                  Aku ora ngomong yen AS bakal mati, cukup kanggo aku yen dheweke lara karo bocah cilik.

                  Aku bakal luwih seneng yen dheweke dudu bayi, nanging lara banget. Lan kanggo iki sampeyan bisa ombenan
                  , China wis meh kejiret munggah karo Taiwan ing generasi paling anyar saka Kripik.

                  Sayange, China ora mung mungsuh kita. Nanging malah mungsuh ing prices tenan turnover perdagangan antarane kita lan China mundak akeh, mung ing ton iku Mudhun. Dadi, nyatane, China kanthi seneng nyingkirake kita lan netepi sanksi kasebut.
                  Dadi, kaya biyasane, kita mung kanca lan tentara, sanajan sing terakhir asring mung nggegirisi, nanging kanggoku, malah armada kita dadi kanca sing luwih dipercaya tinimbang China.
                  1. trafllot1832
                    trafllot1832 9 Agustus 2022 00:42
                    +1
                    Kanthi China, wektu bakal ngerti yen bisnise wis dadi transnasional banget. Tandha bantuan Chinaku yaiku Novatek. Kanthi cascades liquefaction telu, kang pisanan masrahaké, kang kapindho durung rampung wis ing Belokamenka, kang Cina nilar, nanging Mikhelson ngandika bakal rampung.
  3. dmi.pris
    dmi.pris 8 Agustus 2022 16:11
    +7
    Ya, kabeh wis jelas. Kita bakal menang. Sing utama yaiku "label 2.0" ora nyusup menyang panggung lan narik negara kasebut menyang jurang Malta anyar.
  4. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 8 Agustus 2022 16:13
    +2
    Dheweke lunga amarga kudu. Kuwi sing dibutuhake atimu. Iki carane Donbass perlu iku. Sing dibutuhake Rusia. Dadi kudu ana, lan ora ana ...

    Ditulis kanthi apik. apik
  5. Stirbjorn
    Stirbjorn 8 Agustus 2022 16:15
    + 30
    Sawetara jinis artikel propaganda, utamane ing paragraf pisanan. Kaya-kaya kaya liyane, rong taun kepungkur, khusus kanggo perjuangan heroik kita nglawan coronovirus, miturut pangarang sing padha. Golek prabédan dadi kanggo ngomong hi
    https://topwar.ru/170801-povtor.html
    1. tihonmarine
      tihonmarine 8 Agustus 2022 17:30
      + 10
      Kutipan: Stirbjorn
      Kaya-kaya kaya liyane, rong taun kepungkur, khusus kanggo perjuangan heroik kita nglawan coronovirus, miturut pangarang sing padha. Golek prabédan dadi kanggo ngomong

      Aku ora nemu bedane, nanging kutipan saka artikel kasebut ngelingake aku babagan perjuangan langgeng karo kincir angin:
      Aku lunga menyang toko dina iki ...

      Lan sampeyan ngerti bali kanthi swasana riyaya. Ora, dudu poster utawa balon sing ngunggahake swasana ati iki. Ora malah keanggunan sawetara bakul. Ora. Aku dihibur karo wong lanang sing mbagi-bagi ... masker ing lawang mlebu kamar.

      Aku ora ngerti arep ngomong apa?
      1. kuku
        kuku 9 Agustus 2022 18:17
        +1
        Kutipan saka tihonmarine
        Lan sampeyan ngerti, aku bali karo swasana ati meh perayaan. Ora, dudu poster utawa balon sing ngunggahake swasana ati iki. Ora malah keanggunan sawetara bakul. Ora. Aku dihibur karo wong lanang sing mbagi-bagi ... masker ing lawang mlebu kamar.
        Aku ora ngerti arep ngomong apa?

        "Gavrila nandhang gangren, Gavrila lara gangren ...
        Gavrila dadi tukang pos, Gavrila ngirim layang...
        Gavrila ngenteni terwelu, Gavrila nembak terwelu.
        Gavrila ngladeni ing mburi konter, Gavrila dagang suling ... "(c) tentara digital ngrampungake rencana kanggo benteng.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 9 Agustus 2022 19:11
          +1
          Kutipan saka clou
          Gavrila ngenteni terwelu, Gavrila nembak terwelu.
          Gavrila ngladeni ing mburi konter, Gavrila dagang suling ... "(c)

          Lan luwih apik:
          "Gavrilo kuwi bojo sing ora setya, Gavrilo selingkuh karo bojone!"
    2. Taimen
      Taimen 8 Agustus 2022 21:08
      +5
      Maneh, artikel kasebut minangka alesan saka penulis sing padha, yen sampeyan bener, aja nggawe alesan.
    3. Alex2048
      Alex2048 8 Agustus 2022 23:43
      +8
      Sawetara jinis artikel propaganda, utamane ing paragraf pisanan.

      Supaya artikel kasebut ora dilebokake ing bagean "analitik", disaranake nggawe bagean "kampanye" ing situs kasebut lan ing kana.
    4. Mishka78
      Mishka78 9 Agustus 2022 11:21
      +7
      Kutipan: Stirbjorn
      Sawetara jinis artikel propaganda, utamane ing paragraf pisanan.

      Lan ana.
      Sepisan maneh aku nyesel yen jeneng penulis diterbitake ing pungkasan artikel, lan ora ing judhul. Kanggo penulis iki maca kanthi apik, kaya ngono. Solovyov, mung saka VO.
      Dadi aku weruh jeneng penulis, nutup tab lan terus maca sing menarik.
  6. Denis Minakov
    Denis Minakov 8 Agustus 2022 16:19
    +8
    "kita ora nglanggar jati diri, ing eksistensi bangsane" - halo wis teka !!! mung ngelawan. Russification njupuk Panggonan ing wilayah mardika
  7. Komentar wis dibusak.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 8 Agustus 2022 16:32
      -1
      Lan apa mengkono, mung aja: Lan apa kita? Natsiks ora putih lan alus. Padha kudu mati utawa munggah gunung. Denafizing Ukraina, kita njamin keamanan kita ing Eropah.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
    2. AVG
      AVG 8 Agustus 2022 16:51
      -5
      Kutipan: Artyom Khvaleba
      Ing negara iki, ana sing kudu ditindakake kanthi ngisolasi wong sing lara mental.

      Sing mesthi! Katon kaya orderlies anteng karo sampeyan ing sawetara titik. nglirik
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
  8. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 8 Agustus 2022 16:23
    + 15
    Aku ora ngerti carane kanggo ngatasi masalah iki, carane kanggo gawe uwong yakin Ukrainians sing kita ora encroaching ing identitas, ing eksistensi bangsa.

    Wit Natal tancep maneh, Ukrainia iku bangsa, ketoke padha Siberian.
  9. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 8 Agustus 2022 16:42
    + 20
    Penulis, kanggo wiwitan, ngalahake wong-wong sing ngrebut kasugihan alam kita (lan ora mung) lan nyebut awake dhewe minangka tembung-oligarki kuno sing ayu. Lan sampeyan bakal dadi penulis kebahagiaan manungsa sing gedhe. Ya, lan uga kita.
    1. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 8 Agustus 2022 16:45
      +6
      Penulis, kanggo wiwitan, ngalahake wong-wong sing ngrebut kasugihan alam kita (lan ora mung) lan nyebut awake dhewe minangka tembung-oligarki kuno sing ayu. Lan sampeyan bakal dadi penulis kebahagiaan manungsa sing gedhe. Ya, lan uga kita.

      Ya, masalah iki kudu ditangani langsung sawise kamenangan. Sampeyan ora bisa nundha maneh. Sapa sing mung nindakake recourse
    2. domokl
      8 Agustus 2022 17:08
      -14
      Jeneng julukan sampeyan bener banget. Cukup aja nganggo strategi ngalihake diskusi nganti suwe. kesel. Apa sampeyan ora bisa nggawe sing anyar?
      1. Horseradish lawas
        Horseradish lawas 8 Agustus 2022 17:41
        +7
        Bener, kancaku, iki minangka dhasar kabeh dhasar, kabeh asale saka iki. Mung wong bodho pungkasan ora bisa ngerti iki. Aku yakin penulis malah sampeyan ngerti iki. Nanging dadi licik. Nanging, ora ana sing anyar babagan iki.
  10. parusnik
    parusnik 8 Agustus 2022 16:58
    + 23
    hubungan kita karo Kulon, lan utamané karo Amerika Serikat, ing dekade anyar, minangka Rusia wis reborn
    Lan kepiye carane dheweke wiwit urip maneh? Dheweke wiwit mbangun pabrik-pabrik mesin, miturut teknologi, peternakan ternak, ing mburi VAZ lan KAMAZ, antrian para panuku manca diantrekake.
  11. tank64rus
    tank64rus 8 Agustus 2022 17:30
    +1
    Ing Republik Spanyol, sing nglawan fasisme ing taun 1936, ana slogan "Luwih becik mati ngadeg tinimbang urip ing dhengkul." Yen Rusia kalah, saiki ora ana dhengkul, Kulon uga nggawe kesimpulan, mung karusakan lengkap negara lan Rakyat. Eling IKI.
  12. trafllot1832
    trafllot1832 8 Agustus 2022 17:30
    -4
    Aku weruh yen akhir-akhir iki ana video liyane, sparks: Krasnopol 152 mm lan Orlan 30 minangka target designator. Wis ing 2 dina aku ngetung luwih saka rolas kendaraan numpes. .
  13. Max1995
    Max1995 8 Agustus 2022 18:21
    + 10
    Lan maneh, kabeh panjelasan sing "kudu" menang.
    Kabeh dadi siji, Putin, USSR, Putin, West, Omerika, USSR ...

    Lan ora ana artikel siji, ora ana komentar sing ana wong sing mlebu minangka sukarelawan ... paling ora ing "perusahaan medis Om"
  14. Yuri V.
    Yuri V. 8 Agustus 2022 18:42
    -2
    Delengen apa sing ditulis babagan SVO ing Wikipedia! Kenapa telek iki ora bisa diblokir?
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 8 Agustus 2022 19:53
      + 10
      Apa sampeyan ngerti apa sing ditulis ing sensor? ana umume medeni .. mung ana siji jawaban - yen sampeyan ora seneng carane nulis soko nang endi wae, apa sampeyan menyang kono? masokisme?
  15. Sovetskiy
    Sovetskiy 8 Agustus 2022 18:44
    +5
    Dadi cetha yen Kulon ora butuh Rusia sing kuwat

    Saiki iku menarik banget kanggo sapa sing wis jelas, lan sing paling penting, kapan? ngguyu
    Apa bisa pungkasan saka kawicaksanan Gaidar-Chubais wiwit Suspect sing lagi ditahan ing West kanggo popuases kandhel sing tuku menyang manik padhang? ngguyu
    1. parusnik
      parusnik 8 Agustus 2022 18:55
      + 21
      Kita seneng nulis babagan Rusia sing kuwat, nanging dheweke ora seneng ngelingi yen Rusia sing kuwat ngunggahake umur pensiun, kanthi panyuwunan IMF, sasi sabanjure, kaya sing ditindakake Ukraina sing lemah, kanthi permintaan sing padha. Iki minangka conto. Lan ana akeh conto kasebut, nalika Rusia sing kuwat wis ngrampungake lan ngrampungake syarat organisasi internasional sing ana. Anggota saka Rusia kuwat wis dilereni soko tugas ing macem-macem organisasi olahraga, lan padha ora cepet-cepet kanggo ngilangi utawa nundha keanggotaan ing financial, organisasi internasional perdagangan, oh, uga, amarga kita kuwat. eseman Kaya Sberbank, karo jaringan financial sawijining, entangled donya kabèh. ngguyu hi
      1. Sovetskiy
        Sovetskiy 8 Agustus 2022 19:03
        + 17
        Kutipan saka parusnik
        Kita seneng nulis babagan Rusia sing kuwat, nanging dheweke ora seneng ngelingi yen Rusia sing kuwat wis ngunggahake umur pensiun, kanthi panyuwunan IMF

        Aja nyingkirake wong saka kaca tingal wungu. nglirik Dheweke wis ora duwe apa-apa kajaba iman, sanajan wis entuk dhuwit. lol
        1. parusnik
          parusnik 8 Agustus 2022 19:12
          +9
          Aja nyingkirake wong saka kaca tingal wungu.
          Sampeyan bener, siji "disenfranchised" wis downvoted. ngguyu
  16. Arcady007
    Arcady007 8 Agustus 2022 19:29
    -9
    Kita kudu setuju kanggo bantuan saka Korea yen padha setuju kanggo perang ing sisih kita.
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 8 Agustus 2022 19:55
      +7
      eh.. Negara Agung slamet.. njaluk tulung marang wong Korea lan Iran.. muga-muga iki ora dadi Arkady.. merga isin kita..
      1. Arcady007
        Arcady007 8 Agustus 2022 20:44
        -4
        Iku malu kanggo mati kanggo kabeh sing, sawise sawetara wektu, ora ngelingi iki.
  17. KSVK
    KSVK 8 Agustus 2022 19:50
    +4
    “... Ing negara iki, wong normal bisa diitung nganggo driji loro, liyane ora duwe pendidikan, bodho, lan alhamdulillah wong iki ora duwe kekuwatan. Yen rakyat dadi panguwasa, aku bakal mlayu saka negara iki."

    Wacana iki ngelingake aku. Apa pemilu pungkasan kita? Loro-lorone presiden lan Duma ... Ora kudu "ohlos" kanggo mutusake sapa sing bakal mimpin. Ana wong sing dilatih khusus kanggo iki. Lan saiki, ya, "jaran ganti" bakal tegese pungkasane Rusia kaya ngono. Lan sing nggawe keputusan kanggo miwiti "SVO" ing Ukraina ngerti banget. Lan kasunyatan sing kita bakal menang ing Ukraina, aku wong ora mangu. Nanging kabeh ora winates ing Ukraina. Ing endi bakal murub sabanjure? Kazakhstan? Azerbaijan? Baltik? Cukup kita kabeh? Ora mungkin para migran Asia Tengah, sing diimpor lan dinaturalisasi sacara massal ing wilayah Rusia, kobong kanthi kepinginan kanggo perang. Pelaporan sing bener babagan kahanan demografi, ya, nanging ora mungkin perang.
  18. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 8 Agustus 2022 20:39
    -6
    Ora ana dalan bali. Kita kudu "rampung ayat." Iki mung cara kanggo nylametake jagad iki, nylametake planet iki.
    ya Ora ono liyane.
  19. Beloemigrant
    Beloemigrant 8 Agustus 2022 22:38
    +2
    ne perewospitywat mjateznuju ukrainsku czern nakazywat
    kak eto delal Imperator Petr Welikij i usmirat kak Batyj
  20. Zaurbek
    Zaurbek 8 Agustus 2022 22:51
    +4
    Iku seng di pengeni sing panguwasa lan masyarakat ngrembug ngendi Federasi Rusia ngginakaken dhuwit ing Ukraina sadurunge lan sawise 2014 lan apa iki mimpin kanggo perlu kanggo miwiti perang gedhe-ukuran ... .. Jumlah korban kang banjur bakal angel. kanggo nyerna.
    Lan iku seng di pengeni sing elit militèr sing bakal katon minangka asil digabungake menyang politik saka Federasi Rusia
  21. Ivan2022
    Ivan2022 9 Agustus 2022 06:35
    +3
    Ngrumusake teka-teki wis dadi fashion ..... Miwiti saka genre sing wis dadi klasik: "Bakal ana rout lan akibat sing nggegirisi" lan "Geografi permusuhan bakal nggedhekake lan ngganti" dadi "kita bakal menang." Kita lungguh ing sofa ...
    Tanpa disengaja, legenda kuno dieling-eling manawa setan ora bisa nyabrang awake dhewe, lan ora preduli sepira angel dheweke nyoba, dheweke mung nindakake perkara sing padha ....
    Iku aneh yen nganti saiki siji durung krungu prasaja lan cetha: "Tentara Rusia bakal menang."
  22. AnalystJack
    AnalystJack 9 Agustus 2022 07:09
    +3
    Iki analytics?
  23. HaByxoDaBHocep
    HaByxoDaBHocep 9 Agustus 2022 07:14
    + 10
    Aku bakal mratelakake panemume analis kursi yen aku, iki dudu NWO, iki minangka "perang aneh", jembatan ing Ukraina kulon utuh, persimpangan sepur utuh, komunikasi ora dirusak, keputusan- pusat nggawe ngadeg minangka padha, kita pumping gas liwat pipa utawa "ora ana pribadi, mung bisnis", kabeh operasi digawa metu karo mripat ing masyarakat donya, Rusia ora mbusak sanksi saka Korea Utara, sanajan iku dhewe ing sanksi, ing umum, iki konflik imperialis liyane, kanggo lingkungan pengaruh lan pasar dodolan, ngendi residents saka rong negara fraternal wis dadi chip tawar-menawar , sanajan aku ora nolak brainwashed Ukrainians lan ana cukup Nazi ana, nanging kita Nazi lungguh ing kono karo Kolovrats ing chevrons lan rubbing kanggo denazification, kanggo sing, saka kabeh wesi, padha nelpon ing kita kanggo rapat umum Pundhak kanggo Pundhak, nanging ora cetha kanggo idea apa, ideologi kita ora ing negara, carane ngirim kita menang pikiran Ukrainians?amarga kapitalisme kita luwih apik tinimbang wong-wong mau?
  24. uyeri
    uyeri 9 Agustus 2022 07:43
    -2
    malah "jagung Kursk" ngrampungake krisis NUCLEAR Karibia tanpa perang lan tanpa diplomat "paling apik" ing donya, sanajan Korea Utara cilik sing nyebarake penghancur Amerika, lan ing kene kanthi akeh senjata nuklir sing digawe dening kabeh serikat pekerja lan sing Rusia "dicekel" minangka ganti janji perlindungan.......
  25. Yuri Malyshko
    Yuri Malyshko 9 Agustus 2022 09:03
    +7
    Ing mratelakake panemume, penulis ngimpi, ndeleng penguatan lan munggah saka Federasi Rusia saka dhengkul, gumantung ing pamaréntahan saiki.
  26. Yeheskiel 25-17
    Yeheskiel 25-17 9 Agustus 2022 11:21
    +2
    Kamenangan paling ora kabeh Bank Kiri Dnieper + Odessa, Nikolaev lan Izmail karo Krivoy Rog.
  27. koralevviktor
    koralevviktor 9 Agustus 2022 12:38
    0
    Yen rakyat dadi kuwasa ing negara kita, banjur Penangkapan ora ana papan kanggo mlayu lan binaragawan suede kudu mangsuli tumindake. Lan ora kaya saiki. Mung nepuk-nepuk sirahe. Chubais ana ngendi? Ana sing kelingan utawa ngerti.
  28. Glagol1
    Glagol1 9 Agustus 2022 12:55
    +4
    Kanggo Kulon, wiwitan NWO ora kaget; wis tanggal 24 lan 25 Februari, sanksi abot pisanan diwiwiti. Padha temtunipun sarujuk ing advance, padha mung nunggu wiwitan NWO. Nanging pemerintah kita dhewe mbanting -
    pro-rali setengah saka cadangan negara, sanajan padha mung bisa ditransfer menyang aset liyane, utamané ing yuridiksi non-Kulon. Malah karo sawetara mundhut likuiditas lan kualitas. Saiki bakal ana + 20 triliun. dhuwit ekstra. Nanging, pikiran lan petungan ora cukup kanggo ngitung "beradab". Kenapa?! Pitakonan iku retorika. Nalika wong ora rumangsa tanggung jawab marang negara lan ora wedi dipecat amarga kesalahan sing jelas, dheweke ora mikir. Nanging dheweke mung nyeret awake dhewe saka posisi resmi lan pinunjul. Dadi pimpinan "wani" kita saka Bank Sentral, Departemen Keuangan, Staf Umum, Dinas Intelijen Luar Negeri, Kementerian Luar Negeri, aparat pemerintah lan nyebul apa sing kudu diitung lan tanggung jawab laporan menyang ndhuwur. Saiki kita bubar. bareng. Lan wong-wong sing overslept terus lungguh ing kantor lan melu rapat karo wong penting. Lan kenapa ora ngganti wong-wong sing ndhukung negara lan ora wedi marang bebener, kalebu. manajemen puncak?
    Sapa sing bakal kalah saka iki? Mung wong idle dhewe lan mungsuh kita. Lan kita kabeh bakal menang.
  29. Jonny_Su
    Jonny_Su 9 Agustus 2022 13:42
    +6
    Variabel song saka pertempuran song-pamimpin. Saiki kita pindhah saka pangarep-arep yen "Ukraina bakal ambruk" menyang pangarep-arep yen "tentara Ukraina bakal beku." Aku ora mikir bakal beku. Lan apa upaya sing bakal ditindakake / lan apa asil sing bisa ditampa kanggo Rusia bakal diraih minangka pitakonan.
  30. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 9 Agustus 2022 14:29
    +8
    Sukarelawan iku, mesthi, gaib, nanging ayo kang katon ing kahanan soberly.
    NWO wis lumaku ing sasi kaping 7 lan ora ana pungkasan. Ing Course saka iku, massa senjata lan pasukan wis melu, adoh ngluwihi wates saka apa bisa disebut NWO. Padha wis bombing lan shelling wilayah kita, dening cara. Nanging, perang durung diumumake - ora dening kita-Ukraina, utawa dening Ukraina-kita. Lan kita pompa gas liwat Ukraina, lan padha pompa gas kita liwat piyambak.
    Ing kahanan kaya mengkono, aku duwe akeh pitakonan sing ora cocog karo sukarela. Apa kita dadi sukarelawan, persis? ING ITS? Dheweke khusus amarga dheweke wis melu, misale jek, ora dening macem-macem sepatu bast lan sukarelawan, nanging dening Spesialis. Miturut logika sing sehat, "sukarelawan" dibutuhake ing NWO kanthi jumlah sing winates. Justru amarga "khusus".
    Ing njaba "khusus", kasus kasebut wis diarani tembung "B", lan ing kene, mesthi, ora ana ing ngendi wae tanpa sukarelawan. Nanging ing kene kabeh kudu ditindakake miturut logika perang - lan yen ana wong sing bisa "digayuh" kanthi rudal, mesthine kudu digayuh, kanthi tampilan politik minimal. Lan ing babagan iki, sukarelawan bisa uga ora dibutuhake, ta?

    Sampeyan ndeleng, solusi efektif tansah disambungake menyang setelan goal sober. Saiki kita lungguh ing sawetara kursi, kaya Truffaldino saka Bergama, nyoba nyenengake sawetara master - lan ing skenario iki, "sukarelawan" yaiku wong sing tugase bakal dadi samar-samar kaya sing kedadeyan. Lan statuse bakal, miturut, padha samar. Apa banjur bakal dianggep lan "didandani" kanggo dana negara? Apa Konvensi Jenewa bakal ditrapake kanggo dheweke? Apa diplomat kita bakal ngurus dheweke ing kasus sing paling ala? Apa negara bakal mbayar kulawargane para patriot sing murub kaya ngono yen mati? Sawise kabeh, kanthi sah, wong-wong iki "sukarelawan dhewe" lan sampeyan bisa mbuwang tangan kanthi cara sing apik lan ngomong "apa sing bisa sampeyan lakoni!" , lan sawise kabeh, Samsaya Awon saka iku - padha bisa ngomong mung sing.

    Mula ayo padha nyingkirake surak-romantis, dene miturut panemuku kahanane isih mumet, kanthi mesem lan guyonan kanggo kesusu ing gilingan dhewe ora perlu.
  31. asetofenon
    asetofenon 9 Agustus 2022 18:11
    0
    Kutipan saka Vincent Price
    Napa kita kudu Lviv lan Ternopil? Wong-wong ing kono dudu duwekku, padha sengit marang kita kanthi temen-temen lan kanthi sengaja, supaya urip kaya sing dikarepake, mung tanpa gaman lan tanpa wadyabala manca ing wilayah kasebut.

    Supaya padha manggon ing wilayah manca. Aku categorically kanggo skenario Kaliningrad. Njaluk wilayah Rusia gedhe.
  32. akurat
    akurat 10 Agustus 2022 00:28
    +2
    Biasane propaganda patriotik.
    Ora ana sing ngira yen Rusia bakal ngalahake Ukraina.
    Nanging sadurunge iku, ora ana sing mangu-mangu lan yakin yen perang bakal njupuk pirang-pirang dina, maksimal seminggu. Amarga dana gigantic digunakake ing tentara lan padha marang ing TV carane kabeh babras karo senjata anyar, drones, etc.
    Saiki kita rekrut sukarelawan ...
    1. bisnisv
      bisnisv 10 Agustus 2022 12:59
      0
      Kutipan saka certero
      Saiki kita rekrut sukarelawan ...
      Plusanul, nanging aku ora setuju karo skripsi iki amarga kita ora "nglumpukake", nanging wong-wong dhewe lunga sadhar yen kita ora bisa njupuk metu karo pasukan cilik. Mung yen mobilisasi diumumake, ora bakal dadi pertahanan militer maneh, nanging perang, lan iki pancen beda.
  33. singa642
    singa642 10 Agustus 2022 08:33
    0
    Ya, kita bakal menang, nanging apa biaya.
  34. Yumico
    Yumico 10 Agustus 2022 11:54
    0
    Businessmen dumadakan temen maujud sing padha warga Rusia, lan dudu warga donya, minangka ana modern.
    Sanadyan "" padha temen maujud, iku mung luwih duwe bathi
  35. bisnisv
    bisnisv 10 Agustus 2022 12:55
    0
    Aku mbaleni maneh, ing wangun sing ana ing Kulon saiki, kita ora kasengsem.
    Alexander, aku tansah maca artikel sampeyan kanthi kapentingan, nanging ing tesis iki aku kudu ngomong yen dina iki kita manggon miturut model Western. Kabeh impen dikurangi dadi "dadi sugih lan sukses", sing dhewe pancen pathetic, nanging ora bakal pindhah menyang endi wae anggere kita nggunakake sistem iki lan tahan. Wis lara tembung "sukses"! Kasuksesan saben wong mung dumunung ing kasunyatan lair, liyane iku batil. Inggih, babagan cara gesang kita, panguwasa kita kudu cepet-cepet nindakake apa-apa ing arah iki, yen ora, negara kasebut ora bakal mimpin negara metu saka gaya buntu Barat. Cetha yen oligarki bakal banget nglawan iki, nanging apa sing kudu ditindakake, dheweke ora duwe papan ing masyarakat lan negara kita ing wangun sing saiki ana. Sosialisme gampang dirampungake, wis "mlaku" karo kita sajrone 70 taun lan wis nuduhake kelangsungane, utamane ing Perang Patriotik Agung.
  36. akurat
    akurat 11 Agustus 2022 01:03
    0
    Kutipan saka Yumico
    Businessmen dumadakan temen maujud sing padha warga Rusia, lan dudu warga donya, minangka ana modern.
    Sanadyan "" padha temen maujud, iku mung luwih duwe bathi

    Pengusaha pancen padha karo wong liya. Lan mayoritas wong sing nindakake bisnis, sanajan kasunyatane negara asring ora mbantu, nanging ngganggu pedunung Rusia lan tresna marang negarane lan dadi patriot. Sawetara oligarki sing lungguh ing ndhuwur ora duwe peran ing kene.
  37. akurat
    akurat 11 Agustus 2022 01:04
    0
    Kutipan saka bisnisv
    Kutipan saka certero
    Saiki kita rekrut sukarelawan ...
    Plusanul, nanging aku ora setuju karo skripsi iki amarga kita ora "nglumpukake", nanging wong-wong dhewe lunga sadhar yen kita ora bisa njupuk metu karo pasukan cilik. Mung yen mobilisasi diumumake, ora bakal dadi pertahanan militer maneh, nanging perang, lan iki pancen beda.

    Dadi apa? Ayo dadi beda. Yen kita wis nglumpukake klompok 600 ewu kanggo serangan pisanan, kabeh bakal rampung suwene suwe lan bakal ana kerugian sing luwih sithik.
    Malah saiki durung telat kanggo nglakoni, ngumumake mobilisasi, nglumpukake tentara sing kuwat yuta lan ngalahake mungsuh.
    1. Pipa Suriname
      Pipa Suriname 19 Agustus 2022 10:55
      0
      Patriot Urya ora ngerti yen saiki Wilayah Moskow mung ora duwe kekuwatan kanggo kamenangan lengkap, lan sampeyan mung bisa ngira-ngira kaya apa sing bakal katon. Minangka Jendral Shamanov ngandika, lan dheweke ngerti apa sing diomongake, Wilayah Moskow ora duwe kekuwatan kanggo rotasi lengkap, wong kesel. Conscripts umume ora cetha kok padha needed, ketoke kanggo Paint curbs lan mbangun dachas kanggo jenderal. Iku misale jek sing kabeh iku prasaja, unit siap tempur kira-kira 500 ewu wong. hp saka 1100000, setengah wis perang, - kapitunan, + Suriah, + peacekeepers, + pangkalan militer, + pertahanan wates, wilayah ora kaya Estonia, liyane iku mburi, conscripts lan kabeh limo, riang marching. ing rok putih ing parade.Inggih, karo sapa kanggo menang unconditional kamenangan, banjur Gusti Allah ngalang-alangi kanggo njaga apa kita duwe.
  38. akurat
    akurat 11 Agustus 2022 01:05
    0
    Kutipan saka bisnisv
    Sosialisme gampang dirampungake, wis "mlaku" karo kita sajrone 70 taun lan wis nuduhake kelangsungane, utamane ing Perang Patriotik Agung.

    Aku ngerti yen generasi kita angker dening sosialisme, nanging pracaya kula, nom-noman ora pengin.
  39. Ular Rakun
    Ular Rakun 11 Agustus 2022 14:14
    -3
    Slogan mung ora bisa menang perang.
  40. Listrik
    Listrik 12 Agustus 2022 09:19
    0
    Sing ora ana apa-apa bakal dadi kabeh

    Mesthi wae sampeyan kudu njupuk kader lan nggawe saka wong-wong mau sabenere para abdi negara lan wong Rusia! Ora saka mungsuh Cambridge utawa Harvard, nanging Rusia saka wong Rusia! Pandhuan, olahraga, kontrol lan, yen perlu, ngukum amarga ora mbenerake pangarepan! Iki uga bakal mbenerake pangopènan dhuwur saka wong tanggung jawab negara! Dadi, apa, ora tundhuk yurisdiksi, yaiku, ora dibutuhake!
  41. Igorash
    Igorash 12 Agustus 2022 11:23
    0
    Sapa kita iki pitakonan pisanan.. Apa kita bakal ngalahake sapa? Iki nomer loro. Bab sing padha maneh ... iku apa ... Iku cukup kamungkinan sing sabenere kanggo nindakake bab sing padha kabeh iki diwiwiti ... Ing wektu sing padha, mbusak objectionable ... utamané zealous, supaya ngomong ... Minangka pilihan? .. Wong sing urip ing biaya wong liya ora bakal bisa lolos saka iki .... elinga ... Lan kabeh omong kosong babagan patriotisme saka wong-wong sing koala, numpes, didol lan mung mateni ora pantes dipercaya... . . . .
  42. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 14 Agustus 2022 07:20
    -1
    Kamenangan utawa pati.
  43. nordscout
    nordscout 18 Agustus 2022 14:34
    0
    Aku pancene pengin "dadi preian ing dalan kita!" Lan, sing paling Jahwéh, kanggo duwe wong kanggo ngrameke lan minangka akeh wong sabisa kanggo ngrameke!
  44. Pipa Suriname
    Pipa Suriname 19 Agustus 2022 10:44
    0
    Pitakonan kapan iki bakal kelakon, amarga ing trowongan iki durung ana cahya. Lan aja lali manawa ana macem-macem kamenangan, kalebu Pyrrhic. Lan yen dideleng saka obahe sing ana ing ndhuwur, prekara-prekara kasebut tumuju kamenangan kasebut, ora preduli pira reparasi sing kudu dibayar, kanthi SVO sing apik banget.
  45. akurat
    akurat 19 Agustus 2022 13:26
    0
    Quote: Pipa saka Surinam
    Patriot Urya ora ngerti yen saiki Wilayah Moskow mung ora duwe kekuwatan kanggo kamenangan lengkap, lan sampeyan mung bisa ngira-ngira kaya apa sing bakal katon.

    Adhedhasar kemampuan teknis sejatine, ya, mesthi, Kementerian Pertahanan duwe pasukan sing cukup kanggo kamenangan lengkap.
    Sing paling gampang durung nate digunakake dening konsentrasi Pasukan Aeroangkasa kanggo ngrusak mburi mburi mungsuh. Ya, iki bakal nyebabake kerugian sing serius, nanging mungsuh bakal ditumpes.
    Inggih, argumen pungkasan raja tansah tetep senjata atom taktis. iki kertu tromp kuwi marang mungsuh wis ora reception.
  46. Altman
    Altman 27 Agustus 2022 17:21
    +1
    Artikel kasebut apik banget amarga menehi jawaban sanajan aku, wong manca. Rusia kudu menang, lan Rusia bakal menang. Iku kabeh diwiwiti kanthi pengkhianatan Gorbachev, aja lali. Kita, negara satelit cilik, wis manunggal ing Dewan Bantuan Ekonomi lan ing perjanjian militer Pakta Warsawa. Saiki Republik Ceko dadi negara kolonial. am
  47. Kanca Kim
    Kanca Kim 27 Agustus 2022 22:29
    0
    Kutipan saka Altman
    Rusia kudu menang, lan Rusia bakal menang.

    Matur nuwun kanggo tembung apik.
    Kita ngarep-arep kaya ngono kanthi gumolonging ati.