Review militèr

Pers AS ngucapake kunjungan Pelosi menyang Taiwan minangka risiko perang karo China

55

Washington Post nerbitake peringatan editorial babagan akibat negatif jangka pendek lan jangka panjang saka kunjungan Speaker Dewan AS Nancy Pelosi menyang Taiwan. Publikasi kasebut percaya manawa provokasi kasebut ora bakal dijawab dening RRC lan bisa uga ing mangsa ngarep bakal nyebabake eskalasi militer ing wilayah kasebut. Kajaba iku, Beijing saiki bakal nambah tekanan jangka panjang ing Taipei.


Publikasi kasebut percaya yen ing kahanan geopolitik saiki, Amerika Serikat ora kudu nggawe hotbed liyane saka ketegangan, sing, ing antarane liyane, bakal ngalihake perhatian Washington saka ndhukung Ukraina.

Koran kasebut ngelingi yen krisis AS-China saiki ora kena dibandhingake karo kejengkelan sing padha karo negara loro sing muncul ing taun 1995-1996, nalika China wiwit ngluncurake rudal menyang Taiwan amarga kunjungan presiden menyang Amerika Serikat. Amerika banjur entuk dalan, nanging wiwit China dadi "luwih kuwat tinimbang seprapat abad kepungkur lan ora dipimpin dening Jiang Zemin sing waspada, nanging dening Pak Xi sing agresif."

Publikasi kasebut nyoba nerangake kenapa Pelosi kudu lunga menyang Taiwan, sanajan administrasi presiden AS lan Pentagon ngganggu dheweke saka kunjungan provokatif iki. Mangkono, dheweke nyoba mungkasi karir speaker Kongres kanthi efektif. Sawise kabeh, ing musim gugur, dheweke bakal kelangan postingan iki sawise pemilihan lan kamenangan sing dikarepake saka Republik ing dheweke.

Saiki Pelosi isih ana ing Taipei, saiki dheweke ketemu karo Presiden Republik China (jeneng resmi negara sing diakoni sebagian ing Taiwan), Tsai Ing-wen. Beijing resmi banget ngukum demarche saka politisi dhuwur Amerika, nuduh Washington nglirwakake strategi "siji China" sing diakoni dening AS dhewe. Kamentrian Luar Negeri China ngelingake Gedung Putih babagan akibat serius saka kunjungan Pelosi, nganti konflik militer.

Para ahli percaya yen dhukungan provokatif Washington kanggo pulo pemisah kasebut bakal nyebabake krisis jero ing hubungan AS-China. Sabanjure, Beijing saiki bakal luwih tegas nggunakake kabeh cara sing kasedhiya kanggo pungkasane ngontrol Taiwan.

"Perang ekonomi" wis diwiwiti. Beijing wis nglarang sawetara jinis produk Taiwan mlebu ing daratan. Pemasok baterei kendharaan listrik China utama CATL mutusake kanggo mungkasi pambangunan pabrik $XNUMX milyar ing Amerika Utara kanggo nyuplai Tesla lan Ford.

Pelosi dhewe, sajrone rapat karo Presiden Republik China, ujar manawa AS mutusake "ngreksa demokrasi ing Taiwan lan ing saindenging jagad tetep ora bisa diganggu" lan janji bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo nguatake "kemampuan pulo kanggo mbela awake dhewe."

Ing pers AS, pernyataan kasebut diarani populisme pra-pemilihan, sing ngancam Amerika kanthi akibat sing paling serius saka China. Kunjungan Pelosi menyang Taiwan dhewe dilabeli minangka nyebabake risiko konflik militer antarane AS lan China.
Pengarang:
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 3 Agustus 2022 09:44
    +3
    babagan akibat negatif jangka pendek lan jangka panjang saka kunjungan Ketua Dewan Perwakilan AS Nancy Pelosi menyang Taiwan.
    Iku pilihan saka Amerika Serikat, uga, kanggo neraka karo wong-wong mau. Nyuwun
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 3 Agustus 2022 09:50
      +9
      Watu dibuwang menyang banyu, ayo ndeleng kepiye bunderan bubar ...
      1. dmi.pris
        dmi.pris 3 Agustus 2022 09:56
        +1
        Kene, meh miturut Konfusius, ayo ngenteni ing pinggir kali, ngenteni nganti mayit mungsuh ngambang ... apik
        1. Tatiana
          Tatiana 3 Agustus 2022 10:44
          +1
          Publikasi kasebut nyoba nerangake kenapa Pelosi kudu lunga menyang Taiwan, sanajan administrasi presiden AS lan Pentagon ngganggu dheweke saka kunjungan provokatif iki. Mangkono, dheweke nyoba mungkasi karir speaker Kongres kanthi efektif. Sawise kabeh, ing musim gugur, dheweke bakal kelangan postingan iki sawise pemilihan lan kamenangan sing dikarepake saka Republik ing dheweke.
          Setuju banget karo iki! Pelosi saiki mung didorong dening kepentingan egois, banjur dheweke - paling ora suket ora tuwuh! Yaiku.

          Kaping pisanan, Pelosi - ora profesional - homegrown - politisi tiran sing mung mikirake awake dhewe! Mula, Pelosi tumindak kaya sing dikarepake, preduli saka pratelan kepala negara. Kanggo dheweke ngaku dadi kepala negara.
          Tugas maksimal dheweke saiki yaiku entuk mandat wakil ing pemilihan midterm sabanjure - antar presiden ing Amerika Serikat, sing bakal ditindakake tanggal 8 November 2022.

          Lan sareh. Wiwit saiki DEMOKRAT ing pemilihan iki ing AS bakal dadi MINORITAS, banjur Pelosi ora duwe pilihan liyane kajaba nantang ONE-HAND tantangan China minangka stunt PR kampanye pemilihan dhewe kanggo BOOST, pisanan kabeh, OWN RANKING ing mata pamilih Amerika. Kabeh liyane ana ing sisih dheweke saiki!
          И perusahaan pemilihan iki 8 November 2022 Pelosi wis menang!

          Ing tembung liyane. Ora ana apa-apa kajaba kepuasan ing perjalanan Pelosi menyang Taiwan hooligans tirani gedhe Ambisi Pelosi dhewe ing perjuangan kekuwatan! Pelosi ora bakal pensiun apa wae kajaba dheweke diusir amarga tirani nalika umur tuwa. Yaiku.

          Wong wadon tuwa umure 82 taun, nanging dheweke ora bakal pensiun. Dheweke duwe bisnis dhewe, dibangun ing kekuwatan politik ing Amerika Serikat, sing luwih disenengi tinimbang nasib hubungan antarane Amerika Serikat lan China dhewe. Utamané wiwit rusake hubungan AS karo negara China saiki dadi tren ing kabeh geopolitik Washington lan Pelosi ngerti yen dheweke ora bakal diukum amarga iki ing Amerika Serikat saiki.
          Tanpa gati kanggo sapa utawa apa-apa, Pelosi avidly nggawe BETs dhewe ing karir politik lan bisnis, kaya pemain casino.

          Nggantosi
          Tanggal 8 November 2022, pemilihan kanggo DPR AS bakal dianakake.
          Pemilihan bakal dianakake kanggo wakil saka kabeh 435 distrik kongres ing saben 50 negara bagian AS. Dheweke uga bakal milih delegasi non-voting saka Distrik Columbia lan papat saka limang wilayah insular AS. Anggota Kongres, sing makili macem-macem distrik ing negarane, dipilih kanggo periode rong taun. Pemilu midterm uga mengaruhi majelis ndhuwur Kongres - Senat AS.
        2. Taimen
          Taimen 3 Agustus 2022 11:11
          +2
          Ing endi China, kanthi treasuries Amerika meh triliun, miwiti goyang prau marang Amerika Serikat.
        3. TEX-50
          TEX-50 5 Agustus 2022 09:12
          0
          Kabeh iki Konfusius, Sun Tzu, lan liya-liyane, kabeh iki kosong. Tiyang Cina wau botên nate pêrang, sadaya sami dipun pêrang, lan sadaya kawicaksanan Tiongkok punika sami kalihan nyuwek rompi tigang dinten kapungkur.
      2. 41 KAB
        41 KAB 3 Agustus 2022 09:59
        +4
        kenapa Pelosi malah kudu menyang Taiwan, sanajan ing administrasi presiden AS lan Pentagon dheweke dissuaded saka kunjungan provokatif iki.

        Aku ora percaya karo omongane ngguyu Provokasi sing biasa, lan ana sing ngandhani yen bunderan sing bakal buyar ora bakal tekan penguin, getun banget.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 3 Agustus 2022 10:05
          +3
          hi
          Quote: 41 DAERAH
          Aku ora percaya karo omongane

          Nah, kanggo formalitas, wong-wong mau ngomong, "Mungkin, wah, apa sih dheweke?" lan fso. nglirik
          Quote: 41 DAERAH
          padha ora tekan penguin, kanggo getun gedhe

          Dadi ana akeh watu ing saham, mbokmenawa ...
          1. 41 KAB
            41 KAB 3 Agustus 2022 10:10
            +3
            Kutipan saka bouncyhunter
            Dadi ana akeh watu ing saham, mbokmenawa ...

            hi Wonten ing ngriku kathah watu, nanging ana pangarep-arep yen mitra Cina uga nyukupi watu.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 3 Agustus 2022 10:13
              +2
              Quote: 41 DAERAH
              ana pangarep-arep yen mitra Cina uga nyukupi krikil

              Dheweke durung ninggal aku. ya
              "Wong pungkasan mati dudu pangarep-arep, nanging wong sing ngarep-arep." (karo)
        2. wong pribadi
          wong pribadi 3 Agustus 2022 10:33
          +4
          Biasane provokasi

          Kasunyatané, iki ora mung provokasi, nanging demonstrasi marang jagad kabeh babagan kaunggulane marang wong liya, ing kasus iki ana ing China. Naga hawuk dudu dhawuh.
          1. 41 KAB
            41 KAB 3 Agustus 2022 10:37
            +1
            Quote: wong pribadi
            Naga hawuk dudu dhawuh

            Mangkono uga bakal terus yen naga ora ngowahi hawuk dadi jago
            1. wong pribadi
              wong pribadi 3 Agustus 2022 11:09
              +1
              yen naga ora ngowahi manuk gagak dadi jago

              Inggih, naga ora bisa nindakake piyambak, nanging yen bruwang lan wong liya saka kebon binatang nanggapi iki, bisa uga.
      3. vargo
        vargo 3 Agustus 2022 10:06
        0
        Ana anggepan manawa mayit mungsuh bakal ngambang ing banyu iki (referensi kanggo Lao Tzu)
      4. Paul Siebert
        Paul Siebert 3 Agustus 2022 10:08
        +1
        Kutipan saka bouncyhunter
        Watu dibuwang menyang banyu, ayo ndeleng kepiye bunderan bubar ...

        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 3 Agustus 2022 10:10
          +3
          Gambar kasebut kanthi jelas dudu watu, nanging sawetara jinis zat coklat, sing, luwih-luwih, ora tenggelam. lol
    2. pinter bokong
      pinter bokong 3 Agustus 2022 10:25
      -2
      Amerika Serikat nuduhake kekuwatane, China kelemahane
      1. Hyperion
        Hyperion 3 Agustus 2022 11:07
        +1
        Quote: wong pinter
        Amerika Serikat nuduhake kekuwatane, China kelemahane

        Wektu bakal ngomong. Wong Tionghoa iku licik, lan arang banget nindakake apa-apa. Bakal aneh yen dheweke nindakake apa sing dikarepake dening kabeh wong. Kaya sing dikandhakake: perang wis ilang (banjur kanthi syarat), nanging perang ora ilang. Bisa uga yen RRC isih bakal menehi kejutan. Lan ing umum - "nyamar dadi ringkih yen sampeyan kuwat, lan kuwat yen sampeyan ora kuwat."
        1. pinter bokong
          pinter bokong 3 Agustus 2022 12:45
          0
          Sekutu Amerika Serikat nyadari yen dheweke duwe payon sing serius, lan wong Tionghoa bisa ngoyak senjata lan ngusir pasukan ing pesisir)
          1. Hyperion
            Hyperion 3 Agustus 2022 14:07
            0
            Quote: wong pinter
            Sekutu Amerika Serikat ngerti yen dheweke duwe payon sing serius

            Mbah siji sing ora dikalahake durung dadi indikator keseriusan. Durung ana sing bener.
            Nganti 24 Februari, akeh wong sing ngira yen Rusia wedi marang NATO lan ora bakal wani nyerang NWO. Lan ora.
            1. pinter bokong
              pinter bokong 3 Agustus 2022 17:12
              0
              Eyang nuduhake yen Amerika Serikat nindakake apa sing dikarepake lan nalika dheweke pengin lan ngowahi pendapat kabeh sing ora setuju) Lan kanggo Svodak, apa kita wis rampung? Lan kabeh padha menang? Utawa paling ora ana timeline nalika kabeh wis rampung?
              1. Hyperion
                Hyperion 3 Agustus 2022 17:31
                0
                Quote: wong pinter
                Nenek nuduhake yen Amerika Serikat nindakake apa sing dikarepake lan nalika dheweke pengin lan ngowahi pendapat kabeh sing ora setuju)

                Lha ... sampeyan kelingan CARA Mbah miber menyang Taiwan. Kaping pisanan, dheweke mabur menyang Hawaii, banjur, dina sabanjure, menyang Kuala Lumpur, banjur miring, ngliwati perairan Cina lan pertahanan udara, menyang Taiwan dhewe. Mbah umume wedi. Ora ana barang sing mabur metu lan mabur - kanthi cetha lan cetha. Kabeh padha gugup.
                Quote: wong pinter
                Minangka kanggo sampeyan

                Minangka kanggo SVO, titik iku padha miwiti padha. Dadi China bisa miwiti NWO dhewe.
                1. pinter bokong
                  pinter bokong 3 Agustus 2022 18:15
                  +2
                  Ora butuh akeh kanggo mlumpat menyang tong banyu sing nggodhok, nanging metu saka iku enom lan ing setelan anyar iku apik luck
    3. napalm
      napalm 4 Agustus 2022 17:05
      +1
      Kutipan saka Mauritius
      babagan akibat negatif jangka pendek lan jangka panjang saka kunjungan Ketua Dewan Perwakilan AS Nancy Pelosi menyang Taiwan.
      Iku pilihan saka Amerika Serikat, uga, kanggo neraka karo wong-wong mau. Nyuwun

      Ing tangan siji, iki minangka tandha kanggo China yen bisa nimbang maneh kebijakan China sing bersatu. Yen ana rapprochement luwih karo Federasi Rusia. Ing sisih liya, kita ora ana hubungane karo keputusan independen Pelosi iki. China bakal, mesthi, rattle tangan lan menehi bebaya kaya biasane. Kesimpulan, nanging ora ana kesimpulan. Ing sapunika tiyang Tionghoa sami tumungkul, badhe damêl bab ing têmbe, malah tiyang Tionghoa piyambak botên mangrêtos.
  2. Navodlom
    Navodlom 3 Agustus 2022 09:46
    +3
    Supplier baterei kendaraan listrik Cina utama CATL mutusake kanggo mungkasi pambangunan pabrik $XNUMX milyar ing Amerika Utara kanggo nyuplai Tesla lan Ford.

    Sampeyan kudu dimangerteni manawa investor Cina beku proyek kasebut ora metu saka motif patriotik.
    Modal ora duwe kaya ngono.
    Lan adhedhasar risiko dhuwur sing muncul ing latar mburi dhukungan Taipei dening delegasi Amerika.

    Nemokake arit ing watu.
    Lan ing mratelakake panemume, Beijing siap kanggo nampa biaya ekonomi lan losses ing prakara iki.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 3 Agustus 2022 10:00
      +1
      Produsèn Cina, mung dina sadurunge wingi, mutusaké kanggo mbangun pabrik super karo 10 proyek ing China kanggo produksi baterei.
    2. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 3 Agustus 2022 10:42
      +1
      Kutipan: Navodlom
      Lan ing mratelakake panemume, Beijing siap kanggo nampa biaya ekonomi lan losses ing prakara iki.

      Dheweke butuh bantuan babagan iki. Contone, GDP kanggo nggawe wicara ing TV sing n-sy sepisan maneh ora menehi peduli bab kapentingan saka daya gedhe lan gelaran provokasi sing ngremehake kanggo saben wong Tionghoa. Lan Rusia banget getun karo nesu sing pimpinan saka wong Cina gedhe, Highly dihormati Comrade Xi, wis "ilang pasuryan" minangka asil saka tumindak ora grapyak iki.
      "... Lan uga - padha disebut kodhok lan earthworm ..". (c) A sethitik off topik, nanging bakal pindhah menyang numpuk.
      1. Navodlom
        Navodlom 3 Agustus 2022 10:45
        0
        Quote: Sopan Elk
        Dheweke butuh bantuan babagan iki.

        Bisa uga media Taiwan bakal nambah bahan bakar kanthi nyorot kamenangan persahabatan Taiwan-Amerika.
        1. Elk sing sopan
          Elk sing sopan 3 Agustus 2022 10:59
          +1
          Kutipan: Navodlom
          Bisa uga media Taiwan bakal nambah bahan bakar kanthi nyorot kamenangan persahabatan Taiwan-Amerika.

          Kene "saben bast ing baris." Sampeyan kudu muter ing bangga saka Cina. Delengen apa sing metu. Dheweke dhewe wani menek menyang botol, bisa uga bakal mbantu kita.
      2. pinter bokong
        pinter bokong 3 Agustus 2022 12:48
        0
        Ya, lan wong Tionghoa ngrungokake PDB lan cepet-cepet mbales dendam))) Siswa kelas 5 bisa dikembangake kaya iki
        1. Elk sing sopan
          Elk sing sopan 3 Agustus 2022 13:01
          +1
          Quote: wong pinter
          Bocah kelas 5 bisa dikembangake kaya iki

          Yen sampeyan duwe katrampilan tartamtu lan bakat sing sithik, sampeyan bisa ngasilake sapa wae kanthi cara iki. Mundhut reputasi ing mripate wong liya minangka motivasi serius kanggo tumindak kanggo mbantah lan (yen bisa) ngukum wong sing nglanggar. hi
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 3 Agustus 2022 09:50
    +8
    "Perang ekonomi" wis diwiwiti

    ***
    "China wis mandheg nyedhiyakake wedhi alam menyang Taiwan" -
    Pelosi janji bakal ngirim wedhi menyang Taiwan saka pesisir Florida.
    Ing sawetoro wektu, Nancy dhewe ana ing pulo kasebut, pasir ditibakake saka dheweke - gunakake ...
    ***
  4. Yrec
    Yrec 3 Agustus 2022 09:52
    +3
    AS wis entek wektu. Ing taun 2024, persenjataan maneh kudu rampung ing PLA, lan hegemon bakal dadi bosok. Ing kahanan kaya mengkono, Taiwan, kanthi kemungkinan dhuwur, bakal gabung karo China kanthi tentrem. Kasur kanthi kategorine ora puas karo iki, saengga bisa nyebabake invasi sing kuat. Sawise maneh, "kertu Ukraina" lagi diputer. Ora saka urip sing apik. Kita bakal weruh. Kanggo kita, iki warta apik. Pangarep-arep.
    1. vargo
      vargo 3 Agustus 2022 10:09
      -1
      Aku tau krungu sing China banget perlu kanggo mutusake masalah masalah sadurunge tiba amarga padha bakal duwe soko ana. Salah siji maneh Pemilu utawa mergo, aku ora ngelingi sayangé ((Aku mung ngelingi sing nganti September-Oktober, jenis. Dadi kita nunggu. irung
    2. TEX-50
      TEX-50 5 Agustus 2022 09:24
      0
      Ing taun 24, bakal ana Republik ing AS sing bakal mbengkongake China luwih akeh, wektu iki kanthi ekonomi.

      Kanggo kita, iki warta sing nggegirisi, sing meh mesthi nuduhake manawa China bakal maju sawise Amerika Serikat ing mangsa ngarep. Mung amarga luwih nguntungake.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 3 Agustus 2022 09:53
    +6
    Mulane aku seneng Amerika, padha telek ing nyawa lan banjur aside, lan kita kanggo sho. Ukrainianization diaktifake metu dhawuh. Agung Amerika rampung ing ara-ara samun Irak. Nalika padha matèni Saddam Hussein ing kamera.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 3 Agustus 2022 11:34
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Ukrainisasi pranyata dhawuh.Keagungan Amerika mungkasi ing ara-ara samun Irak, nalika padha matèni Saddam Hussein ing kamera.

      Ngomong babagan Ukraina.
      Ciri khas Taiwan sing ketemu Pelosi kanthi aktif nggunakake warna bendera Ukrainia ing sandhangan lan atribut, sing bakal nambah antipati marang Ukraina ing meh 1,5 milyar daratan China.
  6. MVG
    MVG 3 Agustus 2022 09:54
    -2
    Wis lulus. Ora bakal ana perang. China ora kejawab kasempatan
  7. kor1vet1974
    kor1vet1974 3 Agustus 2022 09:58
    +2
    lan sumpah bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo nguatake "kapasitas pulo kanggo pertahanan diri".
    Ndilalah balunge ambruk..
  8. Uprun
    Uprun 3 Agustus 2022 10:00
    -2
    Pitakonan, kenapa kita butuh demokrasi sing kaya ngono, nalika presiden nyurung wong sing ora sopan supaya ora menyang pulo kasebut, supaya ora ngrusak hubungan antarane negara loro, nanging dheweke isih lunga lan ngrusak ...? Kampanye iki dudu demokrasi, nanging peternakan kolektif tipis, sawetara ing alas, sawetara kanggo kayu bakar .... Yen padha martakake demokrasi kasebut, mula kita ora butuh ... ayo padha nggunakake dhewe ...
    1. tihonmarine
      tihonmarine 3 Agustus 2022 10:28
      0
      Kutipan saka uprun
      Kampanye iki dudu demokrasi, nanging peternakan kolektif tipis, sawetara ing alas, sawetara kanggo kayu bakar ...

      Nanging, iku kaputusan saka Partai Demokrat, lan ora pribadi dening Pelosi.
      1. Uprun
        Uprun 3 Agustus 2022 11:00
        0
        Dadi aku ngomong, peternakan kolektif ...., lan presidene kaya ayam jago kawin ...., ora ana sing bisa nelpon dheweke apa wae.
  9. Alexey-74
    Alexey-74 3 Agustus 2022 10:03
    +2
    Provokasi Amerika Serikat ora tanpa alesan, minangka praktik nuduhake, Amerika ora nindakake apa-apa tanpa alesan. Iku misale jek logis kanggo wong-wong mau supaya ora ngrusak hubungan karo China saiki, nanging kabeh dadi cara liyane, kang tegese ana sawetara jinis perjuangan undercover, ing cendhak, wektu bakal ngomong apa iki disambungake karo .....
  10. Alexander X
    Alexander X 3 Agustus 2022 10:09
    +2
    Kunjungan Pellosi nuduhake betapa ora ana paukuman saka Amerika Serikat. Apa wae sing arep ditindakake...
  11. Paul Siebert
    Paul Siebert 3 Agustus 2022 10:10
    +1
    Penyihir tuwa mbengkongaken langit ...
    Ay, Moska, dheweke kuwat ngerti! ..
  12. Sheptun
    Sheptun 3 Agustus 2022 10:26
    0
    Apa reaksi Amerika Serikat yen kanca-kanca Cina ndharat ing Alaska kanggo rembugan? Apa wae pikirane?
  13. tihonmarine
    tihonmarine 3 Agustus 2022 10:27
    +1
    Sabanjure, Beijing saiki bakal luwih tegas nggunakake kabeh cara sing kasedhiya kanggo pungkasane ngontrol Taiwan.

    Kandhane wong Tionghoa: "Game catur sing apik, kita ora kelangan pion siji."
  14. GNM
    GNM 3 Agustus 2022 10:32
    0
    Game kasebut bakal dimainake yen buggy mabur kanthi aman.
    Nanging saiki kita bisa nggawe sawetara kesimpulan:
    1. Intelijen AS kanthi bener ngenali komposisi bahan Faberge Cina.
    2. Cina sia-sia pamer-pameran, sia-sia diancam klub, mesthi meneng sadurunge dolan, ora ana sing nyulik.
    3. Nasib Xi ing konvensi musim gugur PKC saiki dadi tandha pitakon gedhe.
    4. Kahanan iki luwih nguntungake kanggo kita tinimbang yen penyihir njaluk menyang jamban lan mabur liwat. Saiki China diwènèhi pangertèn sing huckster sing conceded kanggo bandit ora bisa sijine nerusake syarat. Dheweke kudu ngilangke awake dhewe utawa njaluk "atap" saka Rusia (sing ora sengaja, Sun Yat-sen, awal Chiang Kai-shek lan awal Mao Zedong ora bakal ngidini sampeyan ngapusi).
    5. Saiki kabeh wong ngerti apa sing bakal ditindakake yen kita ora miwiti NWO?
    1. tihonmarine
      tihonmarine 3 Agustus 2022 11:25
      0
      Kutipan: GNM
      Game kasebut bakal dimainake yen buggy mabur kanthi aman.

      Beijing mirsani carane Kulon wis strangling ekonomi Rusia karo sanksi kanggo setengah taun, lan Cina ora arep kanggo langkah ing rake padha. China, ing pangertèn, dadi sandera kanggo triliun dolar sing wis nandur modal ing AS. Lan pimpinan RRC ora kudu mbaleni kesalahane Rusia, sing dadi aggravation karo Kulon, tanpa mbatalake aset saka ing kono. Ing Beijing, pawulangan iki mbokmenawa wis disinaoni, lan sadurunge Pelosi duwe wektu kanggo mabur metu saka Taiwan, wong Tionghoa bakal kanthi ati-ati wiwit mbalekake dhuwit saka Amerika Serikat, supaya dheweke duwe tangan gratis kanggo tumindak sing luwih penting.
  15. rotmistr60
    rotmistr60 3 Agustus 2022 10:34
    +1
    Washington Post durung lali carane analytics? Lan akibat (ekonomi, politik) bakal lan mesthi, nanging apa sing bakal kita deleng. Aku mirsani tekane Pelosi ing Taiwan lan temen maujud sing iki kudu kelakon mung kanggo donya kanggo ndeleng carane dheweke mudhun saka ramp pesawat - kasebut kanthi teliti, goyang nalika nyekeli ing ril karo tangan loro. Napa undhak-undhakan kaya ngono durung disedhiyakake kanggo Biden?
  16. Inquisitor
    Inquisitor 3 Agustus 2022 10:43
    +1
    Penjajah Taiwan saiki bakal duwe masalah liyane.
    Wong wadon tuwa bakal tiba lan China bakal tetep ... ngguyu
  17. yowis
    yowis 3 Agustus 2022 11:28
    0
    Kayane militer setuju.
    1) Kayane saiki kemungkinan Demokrat menang wis dadi ilusi lan Republik bakal menang ing pemilihan.
    2) Pitakonan kanggo ilmuwan otak Cina: bakal kolega Xi terus metu utawa wis ilang pasuryan?
  18. gsev
    gsev 3 Agustus 2022 11:40
    0
    Kutipan: Taimen
    .Kanthi sekutu kuwi, sampeyan bisa ngenteni nganti Kratoning Swarga.

    Punika mratelakake panemume wong Cina prasaja, gumantung saka dodolan produk perusahaane menyang Kulon. "Wiwit wingi esuk, Douyin lan piranti lunak liyane wis miwiti nyiarake nganyari babagan penerbangan Pelosi sajrone proses kasebut.
    Akeh wong Cina sing ora turu wingi antarane jam 10 nganti jam 11. Kabeh padha nonton kanggo ndeleng apa Pelosi ngunjungi Taiwan. Kabeh padha kuwatir karo tumindake China.
    Pelosi ndharat ing bandara Taipei jam 10:50. Jujur aku lan bojoku, akeh kancaku lan akeh wong Tionghoa sing kuciwa. Akeh kang padha ngarep-arep, manawa montor mabur Cina bisa mateni jet mirunggan Pelosi, utawa yen wadyabala Cina bakal miwiti perang ing Taiwan.
    Nanging iki dudu kedadeyane.
    Wiwit sore tanggal 2 Agustus, Komando Teater Timur China terus-terusan nganakake serangkaian operasi militer gabungan ing saindenging Pulo Taiwan. Militer bakal nganakake tembakan tempur jarak jauh ing Selat Taiwan, lan uji coba rudal konvensional ing perairan wétan Taiwan.
    Wiwit 3 Agustus 2022, Bea Cukai China bakal nundha panriman deklarasi pabean kanggo woh-wohan jeruk, buntut kuda putih sing adhem lan mackerel jaran beku ing Taiwan lan bakal langsung menehi kabar marang perusahaan sing relevan ing wilayahe.
    Kamentrian Perdagangan China mutusake kanggo nundha ekspor pasir alam menyang Taiwan.
    Tentara Pembebasan Rakyat China bakal dumunung ing 25°15'26"N, 120°29'20"E, 24°50'30"N, lan 120°05E wiwit jam 12 ing tanggal 00 Agustus 4. 2022 : 12 Beijing wektu 00. '7", 45°25'04" N, 32°119'51" E, 22°25'28" N, 12°120'14" E lan wilayah maritim liyane lan wilayah udara, lan tumindak latihan militèr penting., lan ngatur amunisi urip. "Kartrid sing ketoke murub. Aku duwe roso kesengsem sing panguwasa Cina wis nduduhake kanggo rakyat sing winates daya militèr saka RRC. Rakyat wis siyap kanggo narik munggah sabuk lan mlumpat ahead. mungsuhe ing militèr, kaya ing manufaktur.Yen mangkono, riko Pelosi nindakake disservice kanggo kabijakan containment Departemen Luar Negeri.
  19. isv000
    isv000 3 Agustus 2022 12:25
    +1
    Intrik! Pelosi cormorants karo pribumi ing gangway pesawat, njupuk mati sembarang menit. Aku kepengin weruh yen bakal diluncurake utawa diidak-idak ing wilayah sing diwatesi nganggo bor?!
  20. asetofenon
    asetofenon 4 Agustus 2022 23:45
    +1
    China lan AS diikat karo siji liyane luwih saka ... ya, luwih saka apa wae. Kaya sing dikandhakake ing China lawas, kaya untu lan lambe. Feint iki ora kanggo panggunaan intra-Cina utawa Amerika. Kabeh wong ing kono ngerti kabeh. Iki kanggo pameran internasional. Lan kanggo ngelingake Rusia yen ora duwe sekutu. Lan ora samesthine. Supaya ora dadi utamané borzel. Lan, misale jek, Amerika Serikat main game iki - kaya jam!