Review militèr

Kyiv duwe sabab anyar kanggo kuwatir: peserta asing saka "Game Tentara" teka ing Belarus

25

Ing pesawat transportasi militer penerbangan peserta manca saka International Army Games teka ing Belarus. Dheweke ndharat ing salah sawijining lapangan terbang militer, supaya bisa melu kompetisi "Reception Confident".


Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan Republik Belarus.

Tim sing masing-masing 26 wong bakal melu ing limang tahapan kompetisi. Dheweke bakal bersaing ing komunikasi radio, orientasi radio, nggarap peralatan IT lan disiplin liyane.

Rong divisi bakal dibentuk saka peserta kompetisi - lanang lan wadon.

Penampilan ing wilayah Belarusia saka sawetara militèr manca, kalebu Rusia, antara liya, tegese Kyiv nduweni sabab anyar kanggo keprihatinan, amarga Ukraina wis looking ing tetanggan lor karo kuwatir saka awal banget saka operasi khusus. Angkatan Bersenjata Rusia.

Contone, wingi, miturut agensi Ukrinform, Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba ngendika yen militer Belarusia mlebu ing wilayah Nezalezhnaya, bakal langsung ngilangi hubungan diplomatik karo Minsk.

Taun iki, Game Tentara Internasional bakal ditindakake rong minggu, wiwit 13 nganti 27 Agustus. Dheweke bakal dianakake ing wilayah 12 negara. Luwih saka limang ewu personel militèr saka 37 tentara ing donya ngrancang arep melu.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Belarus
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 4 Agustus 2022 11:32
    +2
    Rezim Ze duwe masalah karo kunjungan Pelosi menyang Taiwan. Kabar babagan Ukraina menyang ruang paling ngisor media Barat. Saben uwong mung duwe pikiran siji kenapa perlu lan apa sing bakal kelakon, lan kepiye Pelosi wis nesu marang RRC.
  2. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 4 Agustus 2022 11:35
    +6
    Kyiv duwe sabab anyar kanggo kuwatir: peserta asing saka "Game Tentara" teka ing Belarus

    Ze lan antek-antekne mung menehi alesan kanggo dilebokake ing celonone. Saiki dheweke bakal mulai nuntut saka Kulon nambah pasokan senjata. am
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 4 Agustus 2022 11:42
      +5
      Kutipan saka bouncyhunter
      panjaluk saka Kulon nambah pasokan senjata

      Lan dheweke ana ing sembarang wahing mbutuhake nambah pasokan senjata!
      Pasha halo! hi
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 4 Agustus 2022 11:56
        +6
        Volodya hi
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Lan nuntut nambah pasokan senjata kanggo wahing!

        Saliyane "Menehi!" padha ora ngerti tembung liyane, iguanodon ora dicukur ...
    2. antivirus
      antivirus 4 Agustus 2022 15:04
      -2
      Apa sing diwedeni wong aneh? 15 penembak jitu Vietnam lan 70 penembak Korea Lor ora bisa mbalikke sejarah demokrasi.
      Kanca ana ing dalan sing bener. Ze.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 4 Agustus 2022 11:52
    +4
    Kyiv duwe sabab anyar kanggo kuwatir
    Sawetara tim 26 wong. saben mbokmenawa nuduhke ancaman nganti "invasi"? Saiki wis jelas kok ing wilayah Rivne tetanggan karo Belarus. rencana kanggo evakuasi saka populasi lagi urgently digarap. Isi ekstra ing media asing ora bakal lara. Wedi yen Ukraina bakal dilalekake ing Kulon luwih kuwat tinimbang invasi nyata.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 4 Agustus 2022 11:59
      +4
      Kutipan: rotmistr60
      Isi ekstra ing media asing ora bakal lara. Wedi yen Ukraina bakal dilalekake ing Kulon luwih kuwat tinimbang invasi nyata.

      Sampeyan kudu ngelingake sampeyan dhewe "kekasih", yen Taiwan dadi "bojo sing ditresnani." Eling-eling mbah Joe pancen ala, lan bisa uga lali karo mantan pacare.
    2. Plate
      Plate 4 Agustus 2022 12:08
      +3
      Sing lucu yaiku tim saka kabeh ndonya bakal melu game kasebut: China, India, Israel, Yunani (negara NATO!), Afrika Kidul, Venezuela ... Lan apa, ing Ukraina, padha mikir yen kabeh saiki bakal nyerang dheweke? Nanging kepiye "jagad kabeh karo kita"?
      1. rotmistr60
        rotmistr60 4 Agustus 2022 12:12
        +3
        "Donya kabeh karo kita" mung ing bayangan Svidomo, lan Ukraina dhewe dadi bogey kanggo akèh negara.
        1. Plate
          Plate 4 Agustus 2022 12:17
          0
          Ya, iki bisa dingerteni. Aku kepengin weruh kepiye carane dheweke nggandhengake slogan iki karo klaim lan rasa wedi dhewe.
        2. Egoza
          Egoza 4 Agustus 2022 12:29
          0
          Kutipan: rotmistr60
          "Donya kabeh karo kita" mung ing bayangan Svidomo, lan Ukraina dhewe dadi bogey kanggo akèh negara.

          Dadi dheweke bakal nggawe maneh slogan iki! "Sakabehing jagad iki ana ing kita! Tetep, sedulur!"
    3. analis
      analis 4 Agustus 2022 12:51
      0
      Sawetara tim 26 wong. saben mbokmenawa nuduhke ancaman nganti "invasi"? Saiki wis jelas kok ing wilayah Rivne tetanggan karo Belarus. rencana kanggo evakuasi saka populasi lagi urgently digarap. Isi ekstra ing media asing ora bakal lara. Wedi yen Ukraina bakal dilalekake ing Kulon luwih kuwat tinimbang invasi nyata.

      Lan misale jek kanggo kula sing mata saka sawetara jenis wedi bakal rauh pop metu saka sockets.
      Amarga dheweke "ngukur Wong Tua dhewe", mikir yen dheweke, kaya wong-wong mau (sing loman lan pinter nyata), bisa ngetokake paspor Belarusia menyang militer asing sing teka lan ngidini dheweke nampa tentara Belarusia, lan mulane ing Khokhlostan misale jek kabeh wong bayaran manca teka ing Belarus kanthi kedok melu game militer internasional.... belay ngguyu
  4. Carlos Hall
    Carlos Hall 4 Agustus 2022 12:00
    +3
    Kyiv duwe sabab kuwatir, ndeleng Belarus, lan kolom kaping lima uga, ndeleng kadhemen Chubais. NGGUYU KEMEKELEN
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 4 Agustus 2022 12:15
      +3
      Kutipan saka Carlos Sala
      nyawang Chubais sing adhem

      Iki, kancaku, karma! ya
  5. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 4 Agustus 2022 12:07
    -4
    Aku ora ngerti arti game. We terus ndalang sing ora ana sing khusus kedados lan kita malah miwiti?
  6. AAC
    AAC 4 Agustus 2022 12:08
    +1
    Manuver iki bakal meksa Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo njaga sawetara pasukan ing cedhak sisih lor kanggo Kyiv. Kayane ora ana apa-apa, nanging kanggo wong-wong kita ing sisih kidul lan wetan iki minangka pitulung sing apik.
    1. Vitaly Gusti
      Vitaly Gusti 4 Agustus 2022 12:35
      +1
      <<Maneuver iki bakal meksa Angkatan Bersenjata kanggo njaga sawetara pasukan ing cedhak sisih lor kanggo Kyiv.>>
      Kompetisi ARMI-2022 bakal dianakake ing wilayah 12 negara: (Azerbaijan, Aljazair, Armenia, Belarus, Venezuela, Vietnam, Iran, India, Kazakhstan, China, Rusia)
      Inggih, sing, ing mratelakake panemume, bakal ngancem Kyiv kanggo narik bali pasukan?
  7. cahya valentine
    cahya valentine 4 Agustus 2022 12:26
    -1
    Sapa sing ngurmati hubungan diplomatik karo "Kyiv"? :))
    NATO ora bakal ana ing Little Russia, Banderlogs ora bakal ana ing Donbass lan Kherson.
  8. Piramidon
    Piramidon 4 Agustus 2022 12:32
    -1
    Kyiv duwe sabab anyar kanggo kuwatir

    Ayo padha sumelang. Keprigelan dheweke ora nyebabake keprihatinan pribadi.
  9. bali
    bali 4 Agustus 2022 12:47
    -3
    hi Iku wektu kanggo Hohloheads wisuh munggah! Lan genti gendéra kuning-kuningmu dadi "pelangi"! Dheweke bakal tresna ... Persis ...
  10. GNM
    GNM 4 Agustus 2022 13:05
    -1
    Padha ngaco, saiki padha katon maneh ing saben rustle - lan sing apik!
  11. Obolensky
    Obolensky 4 Agustus 2022 13:37
    0
    Kita mlayu! kuwatir! Ai-yai-yay, kedatangan militèr manca bakal tiba-tiba nyerbu?! Lan kasunyatan manawa dheweke duwe pirang-pirang tentara bayaran saka macem-macem negara ing kana, mesthine kaya ngono. Kocak!

    Ayo padha wedi, supaya padha sumelang! Dadi dadi.
    "Kucing mambu daginge sing wis dipangan."
  12. andrey kuznetsov_3
    andrey kuznetsov_3 4 Agustus 2022 14:09
    +1
    Game ing tlatah Ukraina. Saka 37 tentara ing donya. Iki bakal dadi game.
  13. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 4 Agustus 2022 14:11
    0
    Dheweke duwe wawasan global kaya ngono. Kanggo ngrungokake Sokolovskaya ing TV kita padha karo dheweke: apa sing ora ditindakake ing donya mung nglawan Ukraina.
  14. Kadir
    Kadir 4 Agustus 2022 15:00
    0
    Go ngusapi kulebyakamu, mambu busuk neng internet