Review militèr

Proyek RTO kaping sepuluh 21631 "Buyan-M" miwiti transisi menyang Baltik kanggo tes.

32

Proyek RTO "Grad" kaping sepuluh 21631 "Buyan-M" bakal gabung karo Baltik armada. Kapal kasebut miwiti transisi menyang pangkalan pangiriman Armada Baltik. Iki dilaporake dening layanan pers saka pabrik galangan kapal Zelenodolsk.


Miturut laporan kasebut, ing 10 Agustus 2022, Grad RTO ninggalake tembok peralatan galangan Kapal Zelenodolsk lan ditarik menyang Kronstadt, ing ngendi pangkalan pangiriman Armada Baltik. Kapal kasebut kudu ngliwati kabeh tahap uji coba laut pabrik lan tes negara, sawise iku bakal dadi bagian saka Brigade RTO kaping 36, sing kalebu Batalyon Kapal Rudal Pengawal 1 lan Batalyon Kapal Rudal Cilik 106. Upacara ngunggahake gendera Andreevsky kudu ditindakake sadurunge pungkasan taun.

Ora suwe, RTO kaping sewelas proyek Naro-Fominsk iki, sing uga rampung ing Zelenodolsk, uga kudu pindhah menyang pangkalan pangiriman.

Nganti saiki, Angkatan Laut Rusia duwe sangang RTO proyek 21631 "Buyan-M", loro lagi rampung ing Zelenodolsk, siji kanggo testing. Kanthi luwih rinci, Grad kaping sepuluh menyang Baltik, Naro-Fominsk kaping sewelas lan Stavropol kaping rolas rampung ing Zelenodolsk. Armada kasebut bakal nampa Naro-Fominsk ing 2022, Stavropol ing 2023. Ing babagan iki, seri cilik. kapal rudal proyek iki bakal rampung.

Kapal Project 21631 Buyan-M minangka modernisasi Project 21630 Buyan lan kalebu kapal serbaguna kelas kali-segara. Dirancang kanggo nglindhungi zona ekonomi negara. Persenjataan utama yaiku sistem rudal jarak jauh universal Kalibr-NK kanggo wolung poros vertikal. Pamindahan 949 ton. Dawane 74,1 meter, ambane 11,0 meter, dhuwure 6,57 meter, konsep 2,6 meter. Kacepetan maksimal yaiku 25 knot. Range pelayaran - 2500 mil, otonomi - 10 dina. Awak - 52 wong. A jet banyu wis diinstal.
Foto sing digunakake:
https://www.zdship.ru/
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 10 Agustus 2022 17:06
    +4
    Eropa Rusia kita dudu Eropa! Kali kita durung garing, kaya Rhine! Dadi seneng balapan! ngguyu
    1. yowis
      yowis 10 Agustus 2022 17:15
      -22
      Kali-kali durung garing, lan Segara Baltik durung diblokir! Hore!
      Nanging lelungan ing luar negeri bakal diblokir.
      1. boric
        boric 10 Agustus 2022 17:52
        +2
        Saham ing galangan kapal ZelenoDolskaya saiki wis kosong, sawise RTO, armada kasebut butuh kapal anti-kapal selam.
        1. yowis
          yowis 10 Agustus 2022 18:10
          -8
          Apa maneh iki? Apa sing bisa ditindakake kapal anti-kapal selam? Pintu metu saka Segara Ireng ditutup, Segara Baltik bakal diblokir, lan ancaman saka Finlandia menyang Armada Lor.
          1. Dauria
            Dauria 10 Agustus 2022 18:38
            + 13
            Segara Baltik bakal enggal diblokir,

            Lan paling ora sampeyan kudu maca babagan Selat Denmark ... Ora mung warga ing kana, malah kapal perang China duwe hak ngliwati kanthi bebas.
            Lan nyoba nglarang - iki minangka deklarasi perang. Ing jaman biyen, Denmark nyoba dadi "pamimpin" ing gapura menyang Baltik. Padha diterangno banget.
            1. yowis
              yowis 10 Agustus 2022 21:08
              -10
              lagi maca. Dadi apa? Kepiye carane nerangake penolakan Swedia lan Finlandia sanajan saka godhong anjir netralitas lan blokade Kaliningrad?
              Lali jancok babagan hak-hak sing ora ditampa dening Federasi Rusia minangka asil saka kamenangan ing medan perang. Nalika ana kamenangan iki, banjur bakal ana tatanan donya kita. Lan saiki-tatanan donya padha disintegrate. duweke. Ambruk, ambruk... Ora bakal ambruk babar pisan.
          2. Roso 56
            Roso 56 10 Agustus 2022 18:40
            +2
            Sing diblokir, amarga serius, dheweke bisa dilurusake lan ditambahi. Aku elinga yen ing USSR pilihan iki voiced.
      2. Omah 25 Sq. 380
        Omah 25 Sq. 380 10 Agustus 2022 18:06
        +3
        Nanging lelungan ing luar negeri bakal diblokir.

        Ora metu, nanging ing ...
        hi
        1. AAG
          AAG 10 Agustus 2022 18:18
          0
          Quote: Omah 25 Sq. 380
          Nanging lelungan ing luar negeri bakal diblokir.

          Ora metu, nanging ing ...
          hi

          Sawijining wong, yen ora salah, manggon ing sisih liya wates. Aku duwe akeh sederek, kanca lan kenalan. Lan ora salah yen dheweke ana ing posisi iki!
          Miturut cara, masalah uga bisa kedadeyan nalika budhal (transit ngliwati tapel wates). Russophobia ing kabeh arah nanging tumindak ...
          hi
    2. wong janggut
      wong janggut 10 Agustus 2022 17:53
      +2
      Kutipan: Cat Alexandrovich
      Eropa Rusia kita dudu Eropa! Kali kita durung garing, kaya Rhine! Dadi seneng balapan! ngguyu

      Dina Minggu aku sukses banget nyusul 5 liter. ombenan
      Amerika Serikat wis mundur saka Prajanjian INF lan mbokmenawa wis nggawe rudal basis lemah kanthi kekuatan lan utama. Ing endi wadah Club-K kita?
      1. Roso 56
        Roso 56 10 Agustus 2022 18:38
        +1
        Kanggo nyusul tanpa test, temenan ora katon kaya luck. lol
      2. Sergey3
        Sergey3 10 Agustus 2022 21:10
        -2
        Apa dheweke butuh banget? Ayo padha langsung sijine ing sasis rodha.
    3. Roso 56
      Roso 56 10 Agustus 2022 18:44
      -3
      Ing dina liyane aku nonton Solovyov, dadi wong Jerman Yahudi asal saka Soviet (kelalen jeneng mburi) ngumumake yen Rhine mung kebak mili. Kanggo apa aku tuku, kanggo sing aku ngedol.
      1. Kot Alexandrovich
        Kot Alexandrovich 10 Agustus 2022 18:48
        0
        Dalan tengah Rhine wis dadi kali, tongkang dimuat kaping telune! ngguyu
  2. Romario_Argo
    Romario_Argo 10 Agustus 2022 17:14
    +7
    Brigade Rudal 6 RTO ing Armada Baltik: 3 proyek 22800 lan 3 proyek 21631
    6 x 8 = 48 SLCM Kaliber
    Brigade OTRK Iskander duwe salvo 24 misil + amunisi sing bisa diangkut 24 = 48
    1. AAG
      AAG 10 Agustus 2022 18:27
      +1
      Kutipan saka: Romario_Argo
      Brigade Rudal 6 RTO ing Armada Baltik: 3 proyek 22800 lan 3 proyek 21631
      6 x 8 = 48 SLCM Kaliber
      Brigade OTRK Iskander duwe salvo 24 misil + amunisi sing bisa diangkut 24 = 48

      Alas, misale jek KBF ing format saiki (komposisi Angkatan Laut Rusia), kasunyatan (jumlah negara NATO, komposisi Armada, kahanan politik) iku sawijining bab. .
      hi
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 10 Agustus 2022 18:33
        +4
        Peter lan Kaliningrad nutupi Bastion BPK kanthi sawetara rudal anti-kapal Onyx nganti 600 km.
        ing mangsa ngarep, padha ngomong rudal anti-kapal Zircon isih digabungake kanthi kacepetan nganti 3 km / s.
        gendéra ing tangan lan popok ing pinggul - kanggo komandan kapal NATO - ing genangan Baltik
        bakal lucu - yen rudal anti-kapal Zircon dipasang ing RTOs pr.22800 lan pr.21631
        1. AAG
          AAG 10 Agustus 2022 20:55
          -3
          Kutipan saka: Romario_Argo
          Peter lan Kaliningrad nutupi Bastion BPK kanthi sawetara rudal anti-kapal Onyx nganti 600 km.
          ing mangsa ngarep, padha ngomong rudal anti-kapal Zircon isih digabungake kanthi kacepetan nganti 3 km / s.
          gendéra ing tangan lan popok ing pinggul - kanggo komandan kapal NATO - ing genangan Baltik
          bakal lucu - yen rudal anti-kapal Zircon dipasang ing RTOs pr.22800 lan pr.21631

          Bakal piye wae radikal malih ngganti imbangan daya?
          Lan, nyuwun pangapunten, - pitakonan babagan rega - rudal anti-kapal ing pesisir (Baltik!), Utawa ing kapal ... ing kapal., Nuwun sewu, para prajurit ing proyek iki ..
          1. AAG
            AAG 11 Agustus 2022 18:27
            0
            Kutipan saka AAG
            Kutipan saka: Romario_Argo
            Peter lan Kaliningrad nutupi Bastion BPK kanthi sawetara rudal anti-kapal Onyx nganti 600 km.
            ing mangsa ngarep, padha ngomong rudal anti-kapal Zircon isih digabungake kanthi kacepetan nganti 3 km / s.
            gendéra ing tangan lan popok ing pinggul - kanggo komandan kapal NATO - ing genangan Baltik
            bakal lucu - yen rudal anti-kapal Zircon dipasang ing RTOs pr.22800 lan pr.21631

            Bakal piye wae radikal malih ngganti imbangan daya?
            Lan, nyuwun pangapunten, - pitakonan babagan rega - rudal anti-kapal ing pesisir (Baltik!), Utawa ing kapal ... ing kapal., Nuwun sewu, para prajurit ing proyek iki ..

            Pak minus! Apa sampeyan malah ndeleng peta?
            Ing Segara Baltik, apa (khusus) sing bisa ditindakake dening Angkatan Laut Rusia (KBF)?
            YA, aja gelo karo unit militer kita nindakake tugas ing arah iki ...
      2. AAG
        AAG 10 Agustus 2022 18:38
        -2
        Ya, lan karakteristik kinerja "Buyana-M" kanggo kali-segara ora banget nyengsemaken ... Draft, kacepetan, persenjataan, kru ... Iki saka sing kadhaptar ing artikel. Aku curiga, kanthi pertahanan udara, sacara tradisional, ing tingkat "Panah", "Jarum", bisa uga "Tawon" ... Nuwun sewu, ora khusus, nanging pancen kabeh babagan mobilitas? Mungkin salah sawijining spesialis bakal ngunyah?
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 11 Agustus 2022 09:13
          -1
          banjur apa neraka, iki kapal ing sails tengen Selat Inggris ing badai - lan boten
      3. AAG
        AAG 10 Agustus 2022 20:44
        -4
        Kutipan saka AAG
        Kutipan saka: Romario_Argo
        Brigade Rudal 6 RTO ing Armada Baltik: 3 proyek 22800 lan 3 proyek 21631
        6 x 8 = 48 SLCM Kaliber
        Brigade OTRK Iskander duwe salvo 24 misil + amunisi sing bisa diangkut 24 = 48

        Alas, misale jek KBF ing format saiki (komposisi Angkatan Laut Rusia), kasunyatan (jumlah negara NATO, komposisi Armada, kahanan politik) iku sawijining bab. .
        hi

        Minus - mangga nerangake posisi sampeyan. hi
  3. Roso 56
    Roso 56 10 Agustus 2022 18:36
    +1
    Inggih, GOOD LUCK lan pitung kaki ing keel.
  4. AAG
    AAG 10 Agustus 2022 18:41
    -1
    Kutipan saka: Romario_Argo
    Peter lan Kaliningrad nutupi Bastion BPK kanthi sawetara rudal anti-kapal Onyx nganti 600 km.
    ing mangsa ngarep, padha ngomong rudal anti-kapal Zircon isih digabungake kanthi kacepetan nganti 3 km / s.
    gendéra ing tangan lan popok ing pinggul - kanggo komandan kapal NATO - ing genangan Baltik

    Babagan iki kita ngomong babagan - sawetara tugas ing Baltik ditanggulangi saka tanah!
    Nanging. Mobilitas! Ya, iku gumantung ing tugas, mesthi! hi
  5. renyah
    renyah 10 Agustus 2022 18:48
    0
    Kutipan saka iouris
    Apa maneh iki? Apa sing bisa ditindakake kapal anti-kapal selam? Pintu metu saka Segara Ireng ditutup, Segara Baltik bakal diblokir, lan ancaman saka Finlandia menyang Armada Lor.

    Ora ana barang sing langgeng ing donya. Ayo mecah sungu ukrozhopiya, alesan kanggo nutup selat bakal mandheg. Kita bakal pindhah menyang ngendi wae, lan kaya sing dibutuhake. Baltik ora bakal diblokir. Masalah gedhe banget nunggu para inisiator. Dheweke duwe hak kemudi ing wilayah lan wilayah banyu dhewe, nanging kita bakal weruh ing wilayah internasional.
    1. bulava74
      bulava74 11 Agustus 2022 05:13
      0
      Carane optimistis ... Lan maneh, pangarep-arep sing wong bakal tundhuk karo sawetara persetujuan. Apa "bocah Chukchi naif", Nanging.
      1. Komentar wis dibusak.
  6. bulava74
    bulava74 11 Agustus 2022 05:21
    0
    Ing jaman Soviet sing adoh, kapal kasebut mung diwenehi nomer.

    Lan saiki dheweke menehi jeneng dhewe, amarga jumlahe sithik ....
    1. crossbill
      crossbill 11 Agustus 2022 09:41
      0
      Ing jaman Soviet sing adoh, kabeh RTO duwe jeneng sing tepat.
  7. Radikal
    Radikal 11 Agustus 2022 11:24
    0
    Kapal Project 21631 Buyan-M minangka modernisasi Project 21630 Buyan lan kalebu kapal serbaguna kelas kali-segara.
    GAS kasedhiya? peralatan pertahanan udara? sad
  8. renyah
    renyah 11 Agustus 2022 13:41
    0
    Kutipan saka: Bulava74
    Carane optimistis ... Lan maneh, pangarep-arep sing wong bakal tundhuk karo sawetara persetujuan. Apa "bocah Chukchi naif", Nanging.

    Pengaturan dijamin dening pihak. Ayo ndeleng sing bisa njupuk ayunan ing hukum internasional saka wacana free banyu ing Baltik. Ing Rusia, ing konteks iki.
  9. renyah
    renyah 11 Agustus 2022 13:45
    0
    Kutipan saka: Bulava74
    Ing jaman Soviet sing adoh, kapal kasebut mung diwenehi nomer.

    Lan saiki dheweke menehi jeneng dhewe, amarga jumlahe sithik ....

    Uniselular. Kanggo nglayani ing kapal nominal beda-beda, Nanging, kapal, kapal, mesthi duwe jeneng. Lan ana nomer registrasi. Saka Mayakovsky ngeweruhi. "Kanggo Comrade Netta, kapal lan wong."
  10. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 11 Agustus 2022 15:40
    0
    Kutipan saka AAG
    Minus - mangga nerangake posisi sampeyan.

    Layanan kasebut dadi ...