Review militèr

"Dheweke ora pengin mati kanggo Zelensky": warga Zaporozhye nolak panguwasa Ukraina

110

Foto minangka ilustrasi



Pendhudhuk kutha Zaporozhye, pusat regional wilayah Zaporozhye, sing isih ana ing kontrol pasukan Ukraina, saya tambah akeh sing nulak kawicaksanan panguwasa Kyiv. Discontent iki njupuk formulir aktif lan bener dadi resistance kanggo panguwasa Ukrainia. Iki dicritakake dening anggota dewan administrasi militer-sipil wilayah Zaporozhye (pro-Rusia) Vladimir Rogov.

Elinga yen saiki angkatan bersenjata Rusia ngontrol 70% wilayah wilayah Zaporozhye, kalebu kabeh pesisir Segara Azov lan kutha-kutha penting ing wilayah kasebut minangka Berdyansk, Melitopol lan Energodar. Nanging, pusat regional wilayah Zaporozhye, kutha Zaporozhye, isih ana ing kontrol Kyiv. Nanging ing pusat regional, panguwasa Ukraina ngadhepi akeh masalah.

Kaya sing dikandhakake ing wawancara RIA News Vladimir Rogov, saiki panguwasa Ukraina bakal nulis pertahanan teritorial ing bagean wilayah Zaporozhye sing tetep ing kontrol Kyiv. Kaputusan iki ora diiklanake dening Kyiv, amarga ana hubungane karo kasunyatan manawa Cossacks umume ora pengin perang karo pasukan Rusia. Ana kemungkinan gedhe yen tatanan pertahanan teritorial bakal pindhah menyang sisih Rusia, mula Kiev ngerti apa sing bakal diwenehake. gaman Cossacks ora bisa. Dheweke ora pengin mati kanggo Zelensky, wakil saka administrasi militer-sipil Zaporozhye ditekan.

Miturut Rogov, wis ana sawetara bentrokan antarane detasemen barrage, sing dikelola dening nasionalis Ukrainia, lan para pejuang pertahanan teritorial saka Zaporozhye, sing dipeksa mlebu ing formasi kasebut. Ora ana sangsi manawa ing tembe bakal tambah akeh tabrakan kaya ngono.

wilayah Zaporozhye dadi irretrievably ilang kanggo wilayah Kyiv. Saiki Angkatan Bersenjata Rusia lan panguwasa lokal nggawe urip sing tentrem ing wilayah kasebut. Contone, universitas anyar wis muncul ing Melitopol, lan guru sekolah dikirim menyang latihan maneh lan kursus pelatihan lanjutan ing Federasi Rusia.

Sadar yen Rusia iku ing salawas-lawase, akeh warga Zaporozhye, sing sadurunge ora wani mbukak nglawan panguwasa Ukrainia, bakal ngganti posisi. Kajaba iku, urip dhewe ing wilayah sing dikuwasani Rusia wis nyetel prioritas. Kanggo wong - konstruksi, pembangunan ekonomi, mbukak institusi pendidikan anyar, keuntungan sosial, lan kanggo wong - mobilisasi dipeksa, ngirim kanggo pati tartamtu, repressions lan excesses saka nasionalis. Bisa uga yen pangerten babagan kahanan nyata bakal teka ing warga wilayah liyane - Odessa, Nikolaev, Dnepropetrovsk lan wilayah liyane.
Pengarang:
110 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 12 Agustus 2022 10:25
    + 14
    Warga Zaporozhye nolak panguwasa Ukrainia

    ***
    "Kita pengin otokrat kaya ngono, master ing negara kita, kaya welas asih kraton, Tsar Kristen Ortodoks ... Kita kanthi andhap asor nyerah marang kaki keagungan kerajaan sampeyan" ...
    ---
    "Dhuh Yang Mulia, para abdi dalem Bogdan Khmelnitsky,
    hetman karo tentara Zaporozhye"
    1648

    ***
    1. Чёрный
      Чёрный 12 Agustus 2022 10:29
      + 18
      Rezim Zelensky dibuwang kaya kondom bekas, iku kasunyatan. Mayoritas akeh ora pengin perang kanggo Fuhrer Ze, iku bener. Nanging ngomong yen ing Zaporizhzhya, ing Nikolaev, Kyiv padha nunggu kita karo bungah, aku ora bakal miwiti.
      1. nikon7717
        nikon7717 12 Agustus 2022 10:36
        +9
        Ngganti sepatu ing perjalanan. Dheweke ndeleng manawa pamrentahan lawas ora "bisa". Sing durung ngerti sing anyar, nanging aku ora pengin kelangan roti lawas lan entuk. Dadi dheweke bakal miwiti nyerahake "kamulyaning Ukraina" kanggo kethokan.
        1. Storog Dvornik
          Storog Dvornik 12 Agustus 2022 14:31
          +3
          "Ngganti sepatu nalika lelungan"
          Tansah lan ing endi wae - 98% nindakake apa sing ditindakake dening 2% liyane ... "Wong" minangka konsep pelengkap ekspresi: b.y.d.l.o, akeh, lan liya-liyane ...
          Ing wilayah sing digunakake, iki minangka tradhisi sing wis pirang-pirang abad, uga mentalitas - "Gubugku ana ing pinggir" ...
          Mulane, ing bekas sadurunge USSR, kajaba kanggo kutha-kutha individu, bangunan watu ora dibangun lan sapi ora dikembangke - gubug karo gendheng thatched, dibangun saka telek lan teken ing minggu, piglet mundak akeh kanggo. 6 sasi, beetroot kanggo vodka uga - cukup kanggo urip ... Kita mangertos yen wong manca bakal teka, break lan njupuk adoh ... Nanging kanggo perang kanggo kita dhewe, ora, kita ora kaya ...
          Mulane, kabeh wong wis pirang-pirang abad: Turki, Polandia, Swedia, Rusia, Austria, saiki Anglo-Saxon ... Sapa wae sing begja, dheweke terus ...
          Ora bakal ana partisanship liya, uga, kajaba episode ing antarane wong kulon ... Lan batalyon teritorial Pengawal Nasional digawe ing Chechnya saka ètnis Nokhchi "Kidul", "Timur", "Kulon", "Lor". " bakal dipotong metu tanpa tega kabeh bisa "partisans", iku dudu kita - jenis Rusian, sampeyan ora bakal spoil wong lan sampeyan ora bakal menehi sogokan, padha dhewe bakal menehi dhuwit kanggo sapa wae sing pengin ... EVERYONE liquidated "Stans" ing 20 taun, nggawe prekara ing Siria, lan kanthi wangkal x .o.h.l.a.m. lan dheweke bakal ngerti ...
  2. bali
    bali 12 Agustus 2022 10:28
    +1
    hi Dheweke pancen ora duwe memori sejarah!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. U_GOREC
      U_GOREC 12 Agustus 2022 10:31
      0
      Kutipan saka Dos
      hi Dheweke pancen ora duwe memori sejarah!

      Babagan Zaporozhian Sich?
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. Pereira
        Pereira 12 Agustus 2022 11:38
        +5
        Yen ing Zaporozhye dissenters iki Cut metu, minangka padha nyoba kanggo nindakake ing Nikolaev, ora bakal ana siji kanggo bantuan kita.
  3. mordvin 3
    mordvin 3 12 Agustus 2022 10:30
    +5
    Kepala administrasi ngucapake Wishlist.
    1. U_GOREC
      U_GOREC 12 Agustus 2022 10:32
      +2
      Kutipan: Mordvin 3
      Kepala administrasi ngucapake Wishlist.

      Nanging, posisi resmi manajemen sing luwih dhuwur ...
      1. mordvin 3
        mordvin 3 12 Agustus 2022 10:38
        -3
        Kutipan saka U_GOREC
        Nanging, posisi resmi manajemen sing luwih dhuwur ...

        Lan yen dheweke wiwit balaban beda, banjur bakal cepet dipecat.
  4. U_GOREC
    U_GOREC 12 Agustus 2022 10:30
    + 14
    Nanging kenalan saka Zaporizhia dhewe netepi posisi rada beda. Dheweke ora ndhukung Zelensky, mesthi. Nanging dheweke uga ora bakal perang utawa mati kanggo Rusia. Uga kanggo Ukraina, nanging ...
    1. Cooper
      Cooper 12 Agustus 2022 10:35
      +4
      Sing jelas kenalanmu ss.
      1. U_GOREC
        U_GOREC 12 Agustus 2022 11:58
        -3
        Kutipan saka Cooper
        Sing jelas kenalanmu ss.

        Lan ora ss.klivye iku sing arep perang lan mati kanggo kapentingan oligarki? Apa aku ngerti babagan militer kita - kita manggon ing kapitalisme, kita duwe tentara kontrak, padha nampa gaji kanggo karya. Nanging h.o.h.l.a.m kok gelut? Kanggo Akhmetov lan Kolomoisky, apa sing bakal disimpen? Utawa kanggo Rusia, sing bakal njupuk aset kasebut saka wong-wong mau lan menehi menyang Akhmetovs / Kolomoiskys? Dheweke ora bakal entuk apa-apa. Dheweke saiki duwe tujuan siji - supaya bisa urip ing kabeh pembantaian iki! Apa prakara sing menang lan ing panguwasa wilayah iki utawa sing. Mulane, akeh bakal ngenteni nganti kabeh rampung. Yen ora, dina iki sampeyan bakal ndhukung Rusia, lan sesuk wilayah sampeyan bakal diijolke lan sampeyan bakal bali menyang kuwasa h.o.h.l.y ... Sawise kabeh, pemerintah kita, kaya liyane, tumindak kanggo kepentingan kelas penguasa! Lan sapa iku? Lan apa kapentingane?
        Ya, sampeyan, mesthi, minangka patriot kristal lan wis berjuang kanggo Idea ing ngarep?
    2. freddyk
      freddyk 12 Agustus 2022 10:43
      +7
      Kutipan saka U_GOREC
      Nanging dheweke uga ora bakal perang utawa mati kanggo Rusia. Uga kanggo Ukraina, nanging ...

      Ukrainia saiki ana ing posisi sing paling ora kudu perang kanggo awake dhewe, aja nganti nyembelih kaya sapi. Lan tentara Rusia mung kanggo bantuan.
      1. U_GOREC
        U_GOREC 12 Agustus 2022 11:45
        -1
        Kutipan saka freddy
        Ukrainians saiki ing posisi sing padha kudu paling perang kanggo awake dhewe.

        Kanggo aku, apa kaya Makhnovshchina utawa apa?
        1. freddyk
          freddyk 12 Agustus 2022 23:04
          0
          Kutipan saka U_GOREC
          Kanggo aku, apa kaya Makhnovshchina utawa apa?


          Anarki minangka ibu saka tatanan ngguyu
    3. sansan2
      sansan2 12 Agustus 2022 12:46
      +2
      Iki pancene posisi mayoritas penduduk negara ajaib iki, ing sisih siji, warga ora sregep yen Nazi mateni bocah-bocah ing DPR lan LPR, jebule adol negara lan tanahe. kanggo apa-apa, padha durung kena, nanging katon lan greenery bakal ngadeg sampeyan bisa nggawe dhuwit ing Eropah. Ing tangan liyane, ora kanggo Rusia, yen ora, sampeyan bisa njaluk menyang menehi hasil. Kaya sing dikandhakake, mangan iwak lan aja ngrusak wajan.
    4. Kolins
      Kolins 12 Agustus 2022 12:51
      0
      Sawetara jenis Overton jendhela, kang menehi kritik dening gambaran, dadi
    5. Technician_Harlan
      Technician_Harlan 13 Agustus 2022 13:39
      -3
      Вот и наглядный пример украинского "хатаскрайничества". Лишь бы "задница в тепле". Конечно, мы (Россия) одержим победу, но менталитет украинцев нам не переделать. Если только в следующих поколениях.
      1. U_GOREC
        U_GOREC 13 Agustus 2022 14:19
        -4
        Цитата: Техник_Харлан
        Вот и наглядный пример украинского "хатаскрайничества". Лишь бы "задница в тепле". Конечно, мы (Россия) одержим победу, но менталитет украинцев нам не переделать. Если только в следующих поколениях.

        А можете по подробней раскрыть кто над кем одержит победу (только без общих слов типа Россия над Украиной) и что в результате этой победы изменится? Например, в России? Войны же не просто так ведутся, они всегда имеют конкретные цели!
        1. Repellent
          Repellent 16 Agustus 2022 09:38
          0
          Kutipan saka U_GOREC
          что в результате этой победы изменится? Например, в России?

          - возникнут производства того, что не производилось в РФ (пока точно "возникли" писчая бумага и подгузники, 100% локализация ngguyu )
          - начнут наконец производить sing автомобили (а их, собственно, никгда не было), самолеты и станки в товарных количествах.
          - сильно просядет роль Штатов как большой мировой дубины. Хорошо это для РФ или плохо - думайте сами...
          - ну, и НАТО подвинут. Вы всяком случае, ударгые вооружения на его территории.

          Вот примерно так, по минимуму ya
          1. U_GOREC
            U_GOREC 16 Agustus 2022 10:06
            -3
            Quote: Repellent
            Вот примерно так, по минимуму

            Ну про производство что то я сильно сомневаюсь... Не видно особого продвижения... Такое впечатление, что хозяева (средств производства))) пережидают когда всё это закончится, замиримся с Западом и всё будет по старому - нефть\газ\лес\металл в обмен на товары глубокой переработки...
            Но даже если всё будет так как вы пишете... Кто выиграет от этого? Кто будет главный выгодаполучатель? Вот я, как наёмный работник, работающий за зарплату и не имеющий в собственности заводов\газет\пароходов... Что я выиграю от того, что просядет роль Штатов и НАТО подвинется? У меня вырастет зарплата? Понизят налоги? Уменьшат пенсионный возраст? Понизятся цены на продукты питания и товары народного))) потребления? Может тарифы ЖКХ понизятся? Произойдёт перераспределение прибыли от хозяев средств производства в пользу наёмных работников? Добавленная стоимость станет распределяться по другому?
            1. Repellent
              Repellent 16 Agustus 2022 10:18
              0
              Kutipan saka U_GOREC
              Что я выиграю от того, что просядет роль Штатов и НАТО подвинется? У меня вырастет зарплата? Понизят налоги? Уменьшат пенсионный возраст? Понизятся цены на продукты питания и товары народного))) потребления? Может тарифы ЖКХ понизятся?

              Понятно. Позиция свиньи под дубом от Крылова.

              Удобная позиция, но мне с вами обсуждать нечего mandheg
              1. U_GOREC
                U_GOREC 16 Agustus 2022 10:43
                -4
                Quote: Repellent
                Понятно. Позиция свиньи под дубом от Крылова.
                Удобная позиция, но мне с вами обсуждать нечего


                Это позиция пролетариата, осознающего разницу между своими, классовыми, интересами и интересами правящего класса капиталистов. И не собирающего за их интересы проливать кровь - ни свою, ни чужую... под патриотическими и националистическими лозунгами!
                Ну а свинья под дубом это мощно! Но только как то на бекрень у вас мозги работают! Это я работаю и создаю продукт и добавленную стоимость. Это я дуб! А свиньи это те кто паразитирует на отъёме добавленной стоимости, не думая об интересах тех за счёт эксплуатации которых они живут и жируют ya
                ЗЫ. И да, обсуждать с вами, на данном этапе исторического развития, действительно нечего. То ли дело будет, когда начнётся Глобальный передел рынка Рынка между ведущими конкурентами! А не эта местечковая СВО! Тогда можно и обсудить. Конечно если будет кому обсуждать... wassat
                1. Repellent
                  Repellent 16 Agustus 2022 10:48
                  0
                  Kutipan saka U_GOREC
                  Это позиция пролетариата, осознающего разницу между своими, классовыми, интересами и интересами правящего класса капиталистов

                  В вопросах безопасности государства, как минимум, эти позиции обязаны совпадать.

                  Равнять пролетарит со свиньей от Крылова - не стОит.
                  1. U_GOREC
                    U_GOREC 16 Agustus 2022 11:50
                    -3
                    Quote: Repellent
                    В вопросах безопасности государства, как минимум, эти позиции обязаны совпадать.

                    Это на основании чего они wajib совпадать? На основании того, что вам промыли мозги патриотическими, националистическими, религиозными или любыми другими лозунгами и вы готовы объединиться вокруг "своих" капиталистов в их конкурентной борьбе за активы с "чужими" капиталистами и убивать таких же как вы пролетариев, объединившихся вокруг своих капиталистов? Так, как раз, это Капиталу и надо! Вы очень хороший материал!
                    1. Repellent
                      Repellent 16 Agustus 2022 12:16
                      0
                      Kutipan saka U_GOREC
                      Quote: Repellent
                      В вопросах безопасности государства, как минимум, эти позиции обязаны совпадать.

                      Это на основании чего они обязаны совпадать?

                      На основании того, дружище, что вы, именующий себя "пролетариатом", выживаешь только в системе, созданной государством. Вне этой системы тебе не выжить.

                      Iku gampang.

                      Kutipan saka U_GOREC
                      Вы очень хороший материал!

                      Сказал бы я, что вы за материал... да три дня как из бана ngguyu
                      1. U_GOREC
                        U_GOREC 16 Agustus 2022 12:56
                        -4
                        Quote: Repellent
                        Сказал бы я, что вы за материал... да три дня как из бана

                        Lemah! ngguyu У меня несколько акков в пожизненном бане wassat
                2. Repellent
                  Repellent 16 Agustus 2022 10:59
                  +1
                  Kutipan saka U_GOREC
                  Это я дуб!

                  Сразу не увидел это сенсационное признание. Согласен, оно вы и есть.

                  Ну, а дерево, под сенью которого вы существуете - это таки Государство. Это оно обеспечивает вам свет, тепло, воду и доставку булок в ближайший магаз. Оно же обеспечивает вам защиту.

                  Mergo ngono nglirik
                  1. U_GOREC
                    U_GOREC 16 Agustus 2022 11:57
                    -3
                    Quote: Repellent
                    Ну, а дерево, под сенью которого вы существуете - это таки Государство. Это оно обеспечивает вам свет, тепло, воду и доставку булок в ближайший магаз. Оно же обеспечивает вам защиту.

                    Mergo ngono

                    Государство это естественная форма нормального существования человеческого социума. Я разве выступаю против государства? Я лишь уточняю кому принадлежит это государство? Кто в нём правящий класс? Кто гегемон? Кто миноритарий? Кому принадлежит и в интересах кого действует государственная машина, кого она угнетает, а кого обогащает? При чём я не о персоналиях, а о классах и системе...
                    1. Repellent
                      Repellent 16 Agustus 2022 12:18
                      0
                      Kutipan saka U_GOREC
                      Я разве выступаю против государства? Я лишь уточняю кому принадлежит это государство?

                      И с какой же целью вы это уточняете? Разве не "пошатать"? nglirik

                      "Я твой дом труба шатал" (с) ngguyu
                      1. U_GOREC
                        U_GOREC 16 Agustus 2022 12:53
                        -4
                        Quote: Repellent
                        И с какой же целью вы это уточняете? Разве не "пошатать"?

                        А меня не устраивает такой расклад в государстве. Оно не моё!
                      2. Repellent
                        Repellent 16 Agustus 2022 14:01
                        0
                        Kutipan saka U_GOREC
                        Quote: Repellent
                        И с какой же целью вы это уточняете? Разве не "пошатать"?

                        А меня не устраивает такой расклад в государстве. Оно не моё!

                        Смешно. Как по мне, так лучше хоть какое-то государство, чем никакого. Сдохнем жеж ngguyu

                        Опять-таки - новой гражданской Россия не выдержит... да просто "партнеры" не дадут устоять...

                        Так что нубынафиг ваши бредни, пусть уж идет, как идет ya
                      3. U_GOREC
                        U_GOREC 16 Agustus 2022 14:07
                        -4
                        Quote: Repellent
                        Так что нубынафиг ваши бредни, пусть уж идет, как идет

                        Так оно туда всё и идёт! nglirik
                      4. Repellent
                        Repellent 16 Agustus 2022 14:09
                        0
                        Kutipan saka U_GOREC
                        Quote: Repellent
                        Так что нубынафиг ваши бредни, пусть уж идет, как идет

                        Так оно туда всё и идёт! nglirik

                        Зануда, как тебя звали в прошлом? Меняем? Ник на ник пока что? nglirik
  5. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 12 Agustus 2022 10:33
    +2
    Bisa uga yen pangerten babagan kahanan nyata bakal teka ing warga wilayah liyane - Odessa, Nikolaev, Dnepropetrovsk lan wilayah liyane.

    Mulane Angkatan Bersenjata RF mundur saka Kyiv kanggo pisanan - ora ana pangerten amarga. Fooled dening Kulon, populasi wis ninggalake tentara Rusia karo mung siji cara kanggo nggawa bali wong-wong sing isih bisa bali - kanggo nuduhake sapa mungsuh tenan lan apa tujuane.
    Lan nyerang lan mundur lan serangan mung ing "militer" saka Angkatan Bersenjata Ukraina, kang diblokir dening warga sipil lan kalbu ngidini kanggo nyandhang tali Pundhak, teka ing rega dhuwur. Muga-muga ora salah. Populasi kudu munggah kanggo pisanan lan mlebu Kyiv karo tentara Rusia - sing kabeh kudu wis. Nanging ing Ukraina ana wong-wong sing najisake prajurit Rusia karo tembung pungkasan nalika teka ing kutha karo gendéra kanggo nglindhungi pedunung saka pati karo waja.
    Lan saiki kahanan bakal ganti. Saiki kuartal kaping 95 lan "produser" kudu ora wedi karo Angkatan Bersenjata RF utawa Pengawal Rusia. Sampun kasep, sepur sampun mangkat.
  6. Cooper
    Cooper 12 Agustus 2022 10:33
    0
    Ayo padha mateni Ukronazi saka mburi.
    1. mordvin 3
      mordvin 3 12 Agustus 2022 10:50
      +3
      Kutipan saka Cooper
      Ayo padha mateni Ukronazi saka mburi.

      Soko aku ora weruh Kovpak anyar ing mburi Reich Ukrainia. Aku ora krungu bab detasemen partisan.
      1. Pimpinan saka Redskins
        Pimpinan saka Redskins 12 Agustus 2022 11:01
        -1
        Padha eling babagan partisans telung dina kepungkur ... Mung sakperangan alesan ora cedhak Kyiv, nanging ing Crimea lan Belarus ...
      2. Vladimir M
        Vladimir M 12 Agustus 2022 11:16
        + 10
        Kanggo kaadilan, kanthi biaya detasemen partisan Kovpak. Kabeh populasi ngerti yen Tentara Abang bakal bali! Iki diumumake kanthi resmi. Saiki ora ana pernyataan kaya ngono. Conto prasaja: Kharkov ing 14 wungu malah sadurunge Donetsk lan ndamel Nazi kabeh Kharkov, wakil tindak menyang Moscow - "kita siap", padha dijawab "sampeyan Ukraina", Mariupol padha diwenehi kanggo Ukraina karo tembung karo "ing tembung Mariupol - Ukraina "....lan ing ngendi wong-wong iki saiki, sing kanggo Rusia ing kutha-kutha iki? Njupuk kapentingan ing apa Nazi nindakake ing Mariupol padha sawise iku. Conto pungkasan yaiku Kyiv, Sumy, Gostomel ... Dheweke lunga saka kono kanthi tembung babagan "sikep apik". Lan rampung kanthi nyatane yen dalan-dalan ing Bucha sing padha diumumake minangka mayit saka wong-wong sing ndhukung Angkatan Bersenjata Rusia. Lan aku nyathet yen ora ana sing ngomong kanthi resmi babagan Odessa, Dnepropetrovsk ... yen kutha-kutha kasebut bakal dibebasake. Dadi saka ngendi para partisan teka? Sinau saka pengalaman pahit. Lan kabeh sing perlu yaiku ngumumake kanthi resmi - Ukraina Kidul, Wétan lan Lor bakal dibebasake, banjur para partisan bakal katon.
        1. Sergey Tankist
          Sergey Tankist 13 Agustus 2022 12:12
          +2
          Всё это от каши в голове ВВП.Сегодня у него одно,завтра другое,послезавтра--третье...
          1. dimbasic
            dimbasic 16 Agustus 2022 09:23
            -1
            может это разные люди? а?
            1. Repellent
              Repellent 16 Agustus 2022 10:44
              -1
              Kutipan saka dimbasic
              может это разные люди? а?

              Эх, дружок... лет всего тридцать пять - сорок тому - сидеть бы вам за такое слова долго и плотно. А сейчас вас терпят зачем-то. Плесень.
              1. dimbasic
                dimbasic 16 Agustus 2022 10:56
                -1
                хамство признак невысокого интеллекта
                1. Repellent
                  Repellent 16 Agustus 2022 11:07
                  -1
                  Kutipan saka dimbasic
                  хамство признак

                  Найдешь хамство - пожалуйся админу... а сидеть бы вам точно, причем пожизненно.

                  Эх, какое было время... СССР, однако... КГБ... ngguyu
                  1. dimbasic
                    dimbasic 16 Agustus 2022 12:01
                    -1
                    в СССР не было пожизненного заключения. вы бы с таким рвением лучше бы казнокрадов бы к ответственности привлекали, а так типичный одобрямс
                    1. Repellent
                      Repellent 16 Agustus 2022 12:10
                      -1
                      Kutipan saka dimbasic
                      в СССР не было пожизненного заключения

                      Ах да, точно. Зато была вышка ya

                      А подобных вам обзывали диссидентами и "лечили" в психушках. Часто пожизненно.

                      Kutipan saka dimbasic
                      вы бы с таким рвением лучше бы

                      Юноша, я привык называть вещи своими именами. То, что вы как минимум не мед - очевидно. То, что на вас летят мухи - тоже очевидно.

                      Что вам, собственно, и сказали. А теперь проходите, и не лезьте больше... а то я вас, гм, заручу ngguyu
                      1. dimbasic
                        dimbasic 16 Agustus 2022 12:42
                        -1
                        лечитесь болезный, у вас завелся фашизм
      3. U_GOREC
        U_GOREC 12 Agustus 2022 12:02
        +2
        Kutipan: Mordvin 3
        Soko aku ora weruh Kovpak anyar ing mburi Reich Ukrainia. Aku ora krungu bab detasemen partisan.

        Amarga kita ora nggawe dheweke. Iki minangka mitos babagan organisasi awake dhewe dadi gerakan partisan! Ing taun 1941 ora ana gerakan partisan. Katon nalika padha wiwit uncalan saboteurs, instruktur, senjata lan amunisi menyang mburi Jerman. Wedges ora katon dhewe ...
        1. mordvin 3
          mordvin 3 12 Agustus 2022 12:59
          -1
          Dadi apa kita ora nyerah saiki? Lemah? Minangka pemain sirkus ngandika: "Yagene kowe teka kene?"
          1. U_GOREC
            U_GOREC 12 Agustus 2022 14:13
            0
            Kutipan: Mordvin 3
            Dadi apa kita ora nyerah saiki? Lemah?

            Ora pitakonan kanggo kula ... Panguwasa kita, ing umum, ora menehi hasil karo Ukraina!
            1. mordvin 3
              mordvin 3 12 Agustus 2022 14:30
              +2
              Kutipan saka U_GOREC
              Panguwasa kita, ing umum, ora menehi hasil karo Ukraina!

              Mekaten. Lan saiki kita duwe apa sing kita duwe. Apa sing ditindakake wakil kita ing kana ora jelas.
              1. U_GOREC
                U_GOREC 12 Agustus 2022 14:40
                +2
                Kutipan: Mordvin 3
                Apa sing ditindakake wakil kita ing kana ora jelas.

                Iki mung, bisa dingerteni - dhuwit entuk lan kapentingan bisnis dilobi!
                1. mordvin 3
                  mordvin 3 12 Agustus 2022 15:43
                  0
                  Kutipan saka U_GOREC
                  nenek entuk lan kapentingan bisnis lobbied!

                  Gantung ing ngarep! Utawa ing cabang birch, paling awon.
              2. Sergey Tankist
                Sergey Tankist 13 Agustus 2022 12:16
                +2
                Это вопрос к Черномырдину и прочим Зурабовым...
                1. mordvin 3
                  mordvin 3 13 Agustus 2022 12:55
                  -1
                  Kutipan: Sergey Tankist
                  Зурабовым...

                  Так, а у Зурабова вроде зятем Сердюков подрабатывает?
                  1. Sergey Tankist
                    Sergey Tankist 13 Agustus 2022 14:01
                    0
                    Сердюков является зятем Зубкова(если только он не многоженец).По крайней мере,так в Википедии указано...
        2. dimbasic
          dimbasic 16 Agustus 2022 09:25
          -1
          да капиталюги больше всего боятся народный порыв. это для них смерти подобно. не забыли еще осень 93-го, когда их жалкие продажные душонки висели на волоске
          1. Repellent
            Repellent 16 Agustus 2022 09:33
            -1
            Kutipan saka dimbasic
            народный порыв... осень 93-го

            Странный это какой-то был порыв. Не, народ в массовке участвоввал, не поспоришь... но вот руководство как-то сильно подкачало. Руцкие-Хазбулатовы и прочие трепачи из парламента? Спасибо, не надо.

            Потому-то успеха оно и не имело. ИМХО.
            1. dimbasic
              dimbasic 16 Agustus 2022 09:54
              -1
              а не потому ли что офицеры за бабки по верховному совету из танков стреляли?
              1. Repellent
                Repellent 16 Agustus 2022 10:04
                -1
                Kutipan saka dimbasic
                а не потому ли что офицеры за бабки по верховному совету из танков стреляли?

                Ага. А ветер дует, потому что деревья качаются.

                Что ЕБН, что Руцкой, что Хазик - были одного поля ягоды. Хотите - спорьте, а я пошел пока...
                1. dimbasic
                  dimbasic 16 Agustus 2022 10:28
                  -1
                  да, вам походу пора уже.
          2. U_GOREC
            U_GOREC 16 Agustus 2022 09:40
            -3
            Осенью 93-го капиталюги между собой корыто делили... При любом раскладе, кто бы не победил, для народа ничего бы не изменилось...
            1. dimbasic
              dimbasic 16 Agustus 2022 09:52
              0
              кто делил то? ходорковский с потаниным? мокашов капиталюга? помнится гайдар с чубайсом тряслись в предчуствии конца, а "честь и совесть" либерды ахиджакова призывала убивать мятежников. это был единственный шанс вернуться на путь социализма который был потоплен в крови бывшими членами кпсс
              1. U_GOREC
                U_GOREC 16 Agustus 2022 10:18
                -3
                Kutipan saka dimbasic
                кто делил то? ходорковский с потаниным? мокашов капиталюга? помнится гайдар с чубайсом тряслись в предчуствии конца, а "честь и совесть" либерды ахиджакова призывала убивать мятежников. это был единственный шанс вернуться на путь социализма который был потоплен в крови бывшими членами кпсс

                А напомните у кого в Белом доме коммунистическая программа была? Кто то выступал за национализацию и упразднение частной собственности на средства производства?
                1. dimbasic
                  dimbasic 16 Agustus 2022 10:26
                  0
                  в первую очередь надо было остановить прихватизацию и бесконтрольный рост цен. это была программа-минимум. напомню, что еще большевики во главе с В.И. Ленинынм всегда были прагматиками
  7. kor1vet1974
    kor1vet1974 12 Agustus 2022 10:34
    +2
    Bisa uga yen pangerten babagan kahanan nyata bakal teka ing warga wilayah liyane - Odessa, Nikolaev, Dnepropetrovsk lan wilayah liyane.
    Ya, aku pengin ngerti kahanan nyata pedunung ing wilayah liyane ing Ukraina.
  8. tandha_rod
    tandha_rod 12 Agustus 2022 10:37
    +9
    Aku kaya pracaya, nanging, paling kamungkinan, ora kabeh dadi rosy.
  9. marc75
    marc75 12 Agustus 2022 10:40
    +4
    Ora ana dill sing dibenturi watu tinimbang ing Lviv, lan bisa uga luwih akeh, ora perlu nggawe ilusi
  10. EXPrompt
    EXPrompt 12 Agustus 2022 10:41
    +3
    Yen Ukrainia isih bisa ngganti sepatu lan dadi Rusia minangka asil saka SO, banjur iki kanggo dangu, bab 100 taun.
    1. isv000
      isv000 12 Agustus 2022 10:55
      +2
      Kutipan saka EXPrompt
      Yen Ukrainia isih bisa ngganti sepatu lan dadi Rusia minangka asil saka SO, banjur iki kanggo dangu, bab 100 taun.

      Dadi, sajrone 100 taun iki, kudu nggawe wong Rusia sing pinter, kerja keras, lan wong Rusia!
  11. Arcady007
    Arcady007 12 Agustus 2022 10:48
    +9
    Kanggo kula, iku umume misteri kok Ukrainians sing dying saiki.
    Padha lan tanahe padha didol karo giblets, lan utang uga Hung up kanggo limang generasi sabanjuré.
    Mung sawetara sing bisa mati kanggo gagasan Bandera, liyane mung kawanan.
    1. marc75
      marc75 12 Agustus 2022 10:56
      +5
      Iku ora misteri kanggo kula ing kabeh, padha tansah kaya, lan Bandera-pahlawan, iki ora sawetara, nanging 70-80% saka lawas Ukraina lan 90-95% saka generasi enom, nanging Muscovites mungsuh kanggo. 90% saka kabeh populasi, 30 taun ngumbah otak ora muspra ...
    2. amunisi
      amunisi 12 Agustus 2022 11:50
      0
      Kutipan: Arkady007
      liyane mung komplotan.

      sampeyan ngapusi dhewe. "Mung komplotan" pancen ora bisa nglawan kanthi skill lan dedikasi kasebut.
      Lan luwih.. Penting! Saiki ing Angkatan Bersenjata Ukraina padha praktis ora ngelingi Bandera .. padha ora Care babagan Bandera.
      1. Arcady007
        Arcady007 12 Agustus 2022 20:47
        0
        I. Goebels. "Wenehana media lan aku bakal nggawe komplotan babi saka bangsa apa wae."
    3. sansan2
      sansan2 12 Agustus 2022 12:53
      0
      Apa, kanggo hak kanggo wisuh jamban ing Eropah lan ngadeg ora mung ing dalan gedhe, nanging ing autobahn, lan, mesthi, kanggo kathok renda. Kanggo iki, padha siyap nandhang sangsara paten pinaten saka fellow warga ing Odessa, Donetsk. Dheweke durung dipateni.
  12. isv000
    isv000 12 Agustus 2022 10:54
    +2
    Lan apa sing ngalangi nggawe detasemen partisan?! Iku luwih angel ing Jerman, nanging ana partisans ... Aja kenek aku - iku aku, saka sofa ...
    1. mordvin 3
      mordvin 3 12 Agustus 2022 11:01
      -1
      Kutipan saka isv000
      Lan apa sing ngalangi nggawe detasemen partisan?

      Kurang dhukungan umum, mbok menawa.
    2. Deso
      Deso 12 Agustus 2022 11:05
      0
      Ing ngisor wong Jerman ana wong Jerman. Saiki dheweke kudu partisan nglawan utyrks dhewe. Lan iki wis dadi detasemen partisan saka wong loro, lan bakal karo paling siji pengkhianat.
  13. Al Manah
    Al Manah 12 Agustus 2022 11:07
    -2
    Maneh kapercayan naif sing padha ing Russophile Ukrainians, maneh rake padha ...
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 12 Agustus 2022 11:15
      0
      Sebagéan gedhé populasi Ukraina kaya pedhèt ... ing ngendi padha nguripake lan menyang kana.
      1. Al Manah
        Al Manah 12 Agustus 2022 11:50
        -1
        Mung sawise proses ati-ati zomboyaschikom.
  14. Roso 56
    Roso 56 12 Agustus 2022 11:46
    -1
    Padha urip apik ing USSR
    [pusat[/ tengah] RSFSR lan BSSR njupuk rap kanggo kabeh wong, nanging wong bodho padha brainwashed lan padha mutusaké kanggo dadi piyambak karo kumis, lan sing ora cilik. Padha sinau kanggo nyolong, nanging padha ora rencana lan mikir karo sirahe dhewe, uga, kajaba mbok menawa Donbass Russian. Punika asilipun. Saiki otak wis mutusake kanggo nguripake.
    1. U_GOREC
      U_GOREC 12 Agustus 2022 12:16
      -1
      Kutipan: Ros 56
      Padha urip apik ing USSR

      Sampeyan ngutip materi saka Partai Komunis, adhedhasar koran Soviet Rusia kanggo taun 1992. Lan padha duwe data ing basis sing ora kasengsem? Kanggo sampeyan, Soviet Rusia ing 1992 Bebener pokok? Iki minangka taun sawisé runtuh USSR. Sing ngrusak iku ora perlu kanggo ngelingake? Lan apa alesan ... Inggih, lan punika alesan - Cukup Rusia kanggo Feed republik! Ing apa ing Soviet Kazakhstan utawa Soviet Ukraina padha dikutip tokoh ngelawan - carane Padha panganan kabeh USSR! Lan kanthi cara, jumlah total produksi ing republik lan total konsumsi - ternyata menarik ngguyu
      1. alexy sidaikin
        alexy sidaikin 12 Agustus 2022 13:47
        -1
        Sapa sing ambruk? Yeltsin saka RSFSR, Kuchma saka SSR Ukrainia lan Shushkevich saka BSSR ... mula Ukraina uga ambruk lan ora ana sing njerit yen lagi nyusoni Rusia.
        1. U_GOREC
          U_GOREC 12 Agustus 2022 14:02
          -2
          Quote: Alexey Sidaikin
          Sapa sing ambruk? Yeltsin saka RSFSR, Kuchma saka SSR Ukrainia lan Shushkevich saka BSSR ... mula Ukraina uga ambruk lan ora ana sing njerit yen lagi nyusoni Rusia.

          Sing persis aku nulis! Lan kewarganegaraan wong-wong sing ambruk, uga afiliasi republik, ora masalah. Dheweke digabung karo siji kualitas umum - borjuis wassat Iki minangka nomenklatura partai Soviet sing rusak, sing dimaksudake kanggo dadi kelas kapitalis, ngrusak, dipérang lan privatisasi negara sing biyèn bersatu. Lan saiki pandherekipun wis thukul munggah ing pecahan saka siji, ing sasi, negara; nggedhekake lan pindhah menyang tahap sabanjure ing pangembangan kapitalisme - imperialisme, perjuangan kompetitif kanggo ngontrol pasar lan sumber daya. Ya, wong-wong, kaya biasane, seneng karo slogan lan propaganda, kanthi antusias bakal ngethok siji-sijine kanthi jeneng Glorious Ukraine, Donya Rusia, Bangsa utawa perang nglawan Nazisme ...
          1. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 12 Agustus 2022 14:10
            -3
            Sampeyan ora ndemek donya Rusia ... kita mbujuk Kyiv kanggo 8 taun. Nanging ora, ora. Dheweke ora pengin apik karo pelestarian negara (ora ana kedaulatan) bakal dadi ala.
          2. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 16 Agustus 2022 10:57
            -1
            Пора уже отойти от реалий начала 20 века... то что было объективно в начпле 20 веке уже не действовало в середине... например руководитель "Красной капеллы" был аристократ. Да и в начале 20 тоже все было относительно ибо например воткинские и ижевские рабочие воевали под красным знаменем за Колчака... кстати Каппель тоже воевал под красным знаменем.
            1. U_GOREC
              U_GOREC 16 Agustus 2022 12:09
              -3
              Quote: Alexey Sidaikin
              Пора уже отойти от реалий начала 20 века... то что было объективно в начпле 20 веке уже не действовало в середине... например руководитель "Красной капеллы" был аристократ. Да и в начале 20 тоже все было относительно ибо например воткинские и ижевские рабочие воевали под красным знаменем за Колчака... кстати Каппель тоже воевал под красным знаменем.

              Ну да, мы же живём в просвещённом 21 веке! Теперь всё по другому! Теперь средства производства не принадлежат капиталистам и они не существуют за счёт отъёма добавленной стоимости у работающих на них людей! Теперь они свои капиталы из воздуха делают!
              1. alexy sidaikin
                alexy sidaikin 16 Agustus 2022 12:36
                -1
                А за кого выступали рабочие ижевских и воткинских заводов? За кого выступают ультралевые "антифа" и "левый фронт"? А капиталистический "газпром" несет прибыль государству из которой в том числе и социалка платится. Капиталист Ротенберг построил Крымский мост но что-то несмотря на все громкие заявления нет ни одного коммунистическо-социалистического отряда сражающегося на Донбассе.
                1. U_GOREC
                  U_GOREC 16 Agustus 2022 12:50
                  -3
                  Quote: Alexey Sidaikin
                  А за кого выступали рабочие ижевских и воткинских заводов? За кого выступают ультралевые "антифа" и "левый фронт"? А капиталистический "газпром" несет прибыль государству из которой в том числе и социалка платится. Капиталист Ротенберг построил Крымский мост но что-то несмотря на все громкие заявления нет ни одного коммунистическо-социалистического отряда сражающегося на Донбассе.

                  wassat То есть вам прямым текстом пишут, а вы не понимаете? За что коммунистам воевать на Донбассе? Прочтите 26-й том Ленина, там прям с предисловия всё по теме! Просто времени жаль бисер метать...
                  1. alexy sidaikin
                    alexy sidaikin 16 Agustus 2022 13:01
                    -1
                    То есть все что заявляют наши левые сейчас это сплошная демогогия? То что они за народ и тп. и тд. все туфта? И их вполне устраивает откровенно фашисткое антирусское государство под боком? Тогда мне с такими левыми не по пути. А Ленин... а что Ленин, несмотря на то что он заявлял в своих трудах в первую очередь он был прагматик и действовал не исходя из догм а исходя из текущей действительности. В результате чего возник СССР. Который также можно назвать империей.
        2. dimbasic
          dimbasic 16 Agustus 2022 09:36
          0
          только не кучма, а кравчук, хотя кучма в том что сейчас происходит виноват не меньше этой троицы мерзавцев
          1. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 16 Agustus 2022 11:00
            -1
            Kutipan saka dimbasic
            только не кучма, а кравчук, хотя кучма в том что сейчас происходит виноват не меньше этой троицы мерзавцев

            Спасибо, за поправку.
      2. Roso 56
        Roso 56 12 Agustus 2022 14:51
        -2
        Aku kesah setengah saka Uni, Aku weruh kabeh karo mripatku dhewe lan aku ora perlu kanggo nyisir.
        1. U_GOREC
          U_GOREC 12 Agustus 2022 16:06
          -5
          Kutipan: Ros 56
          Aku kesah setengah saka Uni, Aku weruh kabeh karo mripatku dhewe lan aku ora perlu kanggo nyisir.

          Lan apa sing sampeyan deleng nganggo mripatmu dhewe? Kepiye carane wong Rusia kerja keras, lan ora wong Rusia lemu kanthi biaya?
          1. Roso 56
            Roso 56 13 Agustus 2022 06:43
            -2
            Если человек умер, это надолго, если человек глуп, как ты, это навсегда. wong bodho
        2. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 16 Agustus 2022 11:01
          -2
          Kutipan: Ros 56
          Aku kesah setengah saka Uni, Aku weruh kabeh karo mripatku dhewe lan aku ora perlu kanggo nyisir.

          Что именно? То что Украина жила богаче России? Так даже Молдоване жили намного богаче.
          1. Roso 56
            Roso 56 16 Agustus 2022 13:41
            +1
            Не только Украина, а особенно трибалты и Грузия.
          2. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 16 Agustus 2022 13:50
            -1
            К нам в село (Ульяновская обл.) перехала в своё время одна семья. В начале 90х вынуждены были уехать из Молдавии сначала в Сибирь, но там климат не подошёл, оттуда к нам. Говорили что такой нищиты ни в Сибири ни тем более в Молдавии не видели.
  15. Sadok
    Sadok 12 Agustus 2022 11:55
    -1
    Kutipan: Mordvin 3
    Aku ora krungu detasemen partisan.

    telung Ukrainians - detasemen partisan karo pengkhianat
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 11:07
      -1
      Это да... конечно партизанскин отряды это глупо, география Украины не сильно расположена к созданию полноценных отрядов, но даже про подполье не слышно.
  16. FoBoss_V
    FoBoss_V 12 Agustus 2022 11:55
    0
    Aku wedi Odessans, Nikolaev lan Dnepropetrovsk dhewe ora bakal teka
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 11:10
      -1
      Почему... то что там хватает тех кто нас ждёт с нетерпением это факт. Но о какой-то системе говорить не приходится. Естестаенно по сведениям что в широком доступе. Кто-то же сливает данные о расположении нацистов в тылу. Но для этого не нужны организации. Напрример во Франции самые успешные ячейки сопративления были из русских эмигрантов. Маленькие группы не связанные между собой. Раскрытие одной никак не влияло на все остальные.
  17. yowis
    yowis 12 Agustus 2022 13:39
    -1
    "Warga Zaporozhye", supaya bisa nolak, kudu njupuk kewarganegaraan Federasi Rusia lan nglawan rezim (lan ora "panguwasa Ukraina", sing wis suwe dadi non-Ukraina).
    Miturut cara, "warga Rusia" uga kudu nyambung. Yen mangsa ngarep isih bisa, bakal ana ing perang terus-terusan.
  18. Vladimir61
    Vladimir61 12 Agustus 2022 13:49
    +3
    Ora akeh wong lanang sing "dibebasake" sing enom lan sehat sing cepet-cepet mbela omah lan kulawargane! Antrian mung kanggo paspor, pembayaran, pensiun lan bantuan kamanungsan.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 11:17
      -1
      Может и есть да кто их возьмёт так сразу... пока не проверят по десять раз фиг допустят. Мы в первую очередь обезопасиваем себя.
  19. srengenge sampeyan 66-67
    srengenge sampeyan 66-67 15 Agustus 2022 11:51
    +1
    Kutipan: nikon7717
    Вот и начнут сдавать "слава Украине" в утиль.


    Сдавать то начнут громогласно, а что будут делать в ночной темноте --- вопрос!
  20. dimbasic
    dimbasic 16 Agustus 2022 09:38
    0
    Kutipan saka U_GOREC
    Quote: Alexey Sidaikin
    Sapa sing ambruk? Yeltsin saka RSFSR, Kuchma saka SSR Ukrainia lan Shushkevich saka BSSR ... mula Ukraina uga ambruk lan ora ana sing njerit yen lagi nyusoni Rusia.

    Sing persis aku nulis! Lan kewarganegaraan wong-wong sing ambruk, uga afiliasi republik, ora masalah. Dheweke digabung karo siji kualitas umum - borjuis wassat Iki minangka nomenklatura partai Soviet sing rusak, sing dimaksudake kanggo dadi kelas kapitalis, ngrusak, dipérang lan privatisasi negara sing biyèn bersatu. Lan saiki pandherekipun wis thukul munggah ing pecahan saka siji, ing sasi, negara; nggedhekake lan pindhah menyang tahap sabanjure ing pangembangan kapitalisme - imperialisme, perjuangan kompetitif kanggo ngontrol pasar lan sumber daya. Ya, wong-wong, kaya biasane, seneng karo slogan lan propaganda, kanthi antusias bakal ngethok siji-sijine kanthi jeneng Glorious Ukraine, Donya Rusia, Bangsa utawa perang nglawan Nazisme ...

    при этом все забывают, что фашизм - это высшая стадия капитализма в его естественном развитии. и пока мы не вернемся на путь социализма, мы будем идти к фашизму как бы этого нам не хотелось, ибо это сущность капитализма
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 11:24
      -1
      А может хватит мыслить штампами 20 века? Или напомнить про воткинских и ижевских рабочих что воевали против РСФСР? А может напомнить про коммуниста Пол-Пота? А нет, лучше будет про то что СДПГ (социал-демократы) сдали Германию НСДАП (национал-социалисты) а если из нового времени то можно упомянуть "Антифа" (антифашисты) которая является боевой группоц на службе демократов-либералов. Или у нас "левый фронт" Удальцова исполняющую те же функции что и "антифа". Реальность намного сложнее чем хочется казаться а не только бело-чёрная.