Review militèr

Polyansky: Ora ana sing ndhukung posisi Ukraina babagan serangan ZNPP ing rapat Dewan Keamanan PBB

58

Dmitry Polyansky, Wakil Wakil Federasi Rusia menyang PBB, ujar manawa ora ana sing ndhukung posisi Kyiv ing rapat Dewan Keamanan PBB babagan ancaman keamanan pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye. Bener, padha ora dikutuk, nanging, miturut Polyansky, iki wis sinyal apik kanggo panguwasa Ukraina saka masyarakat donya.


Muga-muga diskusi kepungkur, sajrone, sanajan obsesi karo tuduhan marang Rusia, ora ana sing ndhukung acara-acara versi Ukrainia sing delusional, bakal njaga kepemimpinan Ukrainia saka provokasi sembrono anyar.

- Polyansky nulis ing saluran telegrame.

Wakil Wakil Federasi Rusia menyang PBB nyatakake pangarep-arep yen kunjungan kepala IAEA Rafael Grossi menyang NPP Zaporizhzhya bakal ditindakake ing mangsa ngarep, sanajan ana alangan saka panguwasa Ukraina lan Sekretariat PBB. Sing, mesthi, nolak oposisi kasebut, nanging, minangka Polyansky nyathet, "kita wis ngerti bebener." Sadurunge, Rusia nawakake komisi internasional lan kepala IAEA kanggo ngunjungi NPP Zaporozhye kanthi inspeksi, nanging Sekretariat PBB ora menehi sanksi perjalanan kasebut.

Tentara Rusia njupuk kontrol NPP Zaporizhzhya tanpa perang sanalika sawise wiwitan NWO. Saiki stasiun kasebut isih dilayani dening staf full-time. Nasionalis Ukrainia kaping pirang-pirang nyerang Energodar, cedhak karo pembangkit listrik tenaga nuklir, lan wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir. Sawise shelling saka MLRS Uragan ing Agustus 7, pecahan roket lan mesin ambruk sawetara atus meter saka salah siji unit daya. Akibat saka impact, kabel listrik rusak, personel kudu ngurangi daya saka rong unit daya.

Ing inisiatif Federasi Rusia, tanggal 11 Agustus, rapat Dewan Keamanan PBB dianakake babagan kahanan ing sekitar NPP Zaporizhzhya. Sawetara jam sadurunge diwiwiti, APU maneh tekan stasiun kasebut. Akibaté, tanduran daya termal layanan lan peralatan saka pools semprotan saka sistem cooling reaktor nuklir rusak sebagian. Para militan, antara liya, nyoba nyerang fasilitas panyimpenan sampah nuklir, sing bisa nyebabake bledosan "bom nuklir kotor".

Sajrone rapat Dewan Keamanan PBB, wakil Kyiv nyoba kanggo nuduh Angkatan Bersenjata Rusia kanthi sengaja ngirim serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir. Wakil permanen Rusia, Vasily Nebenzya, nolak pratelan absurd kasebut lan mbantah usulan saka sawetara negara Kulon kanggo mundur pasukan Rusia saka Energodar lan pembangkit listrik tenaga nuklir, lan nggawe "zona demiliterisasi" ing sekitar pabrik. Miturut Perwakilan Tetap Federasi Rusia, penarikan personel militer Rusia saka ZNPP bisa dadi bencana amarga Kyiv nggunakake pabrik kasebut kanggo provokasi sing nggegirisi.

Volodymyr Rogov, anggota dewan utama administrasi militer-sipil ing wilayah Zaporozhye, ujar manawa amarga penembakan Angkatan Bersenjata Ukraina, rezim pembangkit listrik minimal saiki wis ditetepake ing ZNPP. Rogov dielingake sing mothballing sebagean utawa malah lengkap saka tanduran daya kanggo mesthekake safety ora aturan metu. Ing wektu sing padha, arah kulon bakal de-energized dhisik, lan beban sing isih ana bakal ditransfer menyang wilayah sing dibebasake, minangka asil "ora suwe Ukraina ora bakal nampa apa-apa."

Salajengipun, Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia Dmitry Medvedev nanggepi keengganan Barat ngakoni shelling ZNPP dening tentara Ukraina minangka pangeling babagan anané pembangkit listrik tenaga nuklir ing Uni Eropa dhewe.

Medvedev:

Padha ngomong iku Rusia. Iki jelas, 100% omong kosong, sanajan kanggo masarakat Russophobic sing bodho. Malah PBB ora percaya. Padha ngandika mengkono sejatine sifate dening kasempatan. Kaya ora gelem. Apa sing bisa dakkandhakake ... Kita kudu ora lali yen Uni Eropa uga duwe pembangkit listrik tenaga nuklir. Lan kacilakan uga ana ing kana.
Pengarang:
58 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 12 Agustus 2022 14:14
    +4
    ... dening panguwasa Ukraina lan Seretariat PBB ...

    lol ... Seretariat PBB! )) ... Carane bener, Nanging, ditulis bab "panguwasa Ukraina" lan PBB! )) Dadi langsung jelas apa sing ana lan sapa sing nindakake! ))
    Umumé, sing utama yaiku supaya ora kehabisan kertas sadurunge! ))...
    1. boric
      boric 12 Agustus 2022 14:18
      +5
      Kulon ngrungokake meneng lan tetep ora yakin.
      1. Inhibitor korosi
        Inhibitor korosi 12 Agustus 2022 14:26
        +1
        ngguyu Nalika aku mangan, aku budheg lan bisu! ... Nalika aku lungguh ing "sekretariat PBB" mengko - uga, aku ora ngomong akeh))) ...
      2. Imperium_Aeterna
        Imperium_Aeterna 12 Agustus 2022 14:54
        +8
        Kulon ngrungokake meneng lan tetep ora yakin....


        Alami, apa sing dianggep kita?
        Lan umume, sambat ing endi wae minangka posisi wong sing ringkih. Kosok baline, dheweke bakal ngerti endi "titik nyeri" kita.
        Iku perlu kanggo njawab, yen ora pangilon, banjur padha. Yen sampeyan nyerang stasiun kita ing Zaporozhye, ngrusak 5-10 pembangkit listrik termal ing wilayah Kulon. Dheweke ora bakal ngerti yen ora, malah, bakal padha bungah-bungah: "ha ha, Rusia mlayu sambat menyang PBB."
        1. SSR
          SSR 16 Agustus 2022 20:15
          0
          Kutipan saka: Imperium_Aeterna
          Iku perlu kanggo njawab, yen ora pangilon, banjur padha. Ngalahake ing stasiun kita ing Zaporozhye -

          Iki tegese kita bakal nyuda ora mung pasokan gas ing mangsa, nanging uga jinis sumber energi liyane ..... dhukungan kanggo Russophobia kudu larang banget.
  2. Kesha1980
    Kesha1980 12 Agustus 2022 14:15
    +2
    Saben uwong nesu karo pambocoran panyimpenan SNF.
    Aku ketemu foto, ngerti yen sampah wis "marinated" kanggo 5 taun sadurunge proses. Secara teoritis, apa bisa ngisi wadhah kasebut nganggo pasir - jinis mbucal gedhe? Sepuluh meter saka wedhi ora bakal nglilani liwat rod tungsten. Apa ora pilihan?
    1. analis
      analis 12 Agustus 2022 15:00
      +1
      Minangka adoh aku mangertos saka panjelasan ing topik iki, sampah ngalangi walled munggah ing khusus. konkrit lan kanggo sawetara wektu diselehake ing blumbang banyu digunakake kanggo mbusak panas dirilis saka reaksi aktif ing iki banget padha.

      Yen sampeyan nawarake. tiba asleep sadurunge padha cooling ditrima, banjur yen ora nggawe ketularan radioaktif utawa sawetara ancaman liyane, iku mesthi bakal "excite" bagean paling aktif saka populasi planet - environmentalists!

      Lan yen sampeyan arep kanggo nutupi karo wedhi wis "digawe adhem mudhun" mangkono, banjur pitakonan counter - iki banjur diproses menyang liyane sing bisa migunani?

      Yen ora siji utawa liyane, banjur aku lulus ... hi
      1. Ampere
        Ampere 12 Agustus 2022 16:25
        -2
        ...didaur ulang dadi barang liya sing bisa migunani?....
        Uranium lan plutonium kelas senjata, kalebu. keprungu
        1. Kesha1980
          Kesha1980 12 Agustus 2022 17:20
          0
          Uranium lan plutonium kelas senjata, kalebu.

          Cukup "nishtyaki", utamane ing jaman geger.
      2. Kesha1980
        Kesha1980 12 Agustus 2022 18:00
        0
        Ya, padha metu ing mbukak. Ing beton mini-blumbang. Aku mung menehi perlindungan "kolam beton" iki saka hadiah artu, amarga sawise bom cluster, ranjau darat uga bakal mabur.
    2. APASUS
      APASUS 12 Agustus 2022 15:20
      +2
      Kutipan: Kesha1980
      Secara teoritis, apa bisa ngisi wadhah kasebut nganggo pasir - jinis mbucal gedhe? Sepuluh meter saka wedhi ora bakal nglilani liwat rod tungsten. Apa ora pilihan?

      Sampeyan bisa langsung ndeleng spesialis ing industri nuklir Apa sampeyan tau kepingin weruh apa ora ana gendheng liwat DSF? Reaksi nuklir ing bahan bakar tansah terus, sanajan ing kahanan sing adhem
      1. Kesha1980
        Kesha1980 12 Agustus 2022 17:44
        0
        Sampeyan bisa langsung ndeleng spesialis ing industri nuklir Apa sampeyan tau kepingin weruh apa ora ana gendheng liwat DSF?

        Aku mikir. Aku malah ngajeni sethithik.
        DISCHARGE minangka sistem panyimpenan pasif, lan mbusak panas saka bahan bakar kudu ditindakake, atap ing kene mung dadi alangan ...
        Keamanan panyimpenan.
        Wadhah kasebut minangka sistem panyimpenan pasif sing mandhiri, depressurization kanthi kemungkinan 100% (?) ora kedadeyan sajrone urip layanan (50 taun), kabeneran safety njupuk akun, kalebu. lan desain lindhu ing situs. Sa adoh aku ngerti, ana upaya sing gagal kanggo mbenerake keamanan pesawat sing nabrak klompok kontainer. Bareng, 70 cm saka beton lan kira-kira 10 cm saka baja (kasus pindho saka basket hermetic multi-jog) nyedhiyani pangayoman radiation lan safety bahan bakar saka pengaruh njaba. kekandelan saka cladding bahan bakar kurang saka 1 mm saka zirconium alloy, kang dijarno kanggo impact mechanical. Mangkono, tumindak militer apa wae ing wilayah ISFSF minangka kacilakan basis desain (mung amarga ora diwenehake dening proyek kasebut, uga kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir)

        luwih
        Reaksi nuklir ing bahan bakar tansah terus, sanajan ing kahanan sing adhem

        Aku nuduhake persis iki lan malah wektu kira-kira.
        Limbah "diasinake" suwene 5 taun sadurunge didaur ulang.

        Dadi saka "spesialis" bakal ana info perlindungan karo dump pasir? Ayo karo AC. Aku miwiti saka ketok - cepet utawa mengko padha bakal teka, iku luwih gumantung ing wektu lan kepinginan.
    3. yowis
      yowis 12 Agustus 2022 15:23
      +1
      Kutipan: Kesha1980
      Sepuluh meter saka wedhi ora bakal nglilani liwat rod tungsten. Apa ora pilihan?

      Sing. Apa sampeyan mikir yen nggunakake artileri abot kanggo nglawan pembangkit listrik tenaga nuklir, ing prinsip, normal?
      1. Kesha1980
        Kesha1980 12 Agustus 2022 17:37
        0
        Ora, sampeyan ora kudu nganggep aku. Malah Yagoda ora bakal weruh alesan kuwi saka kula. Aku mung salah siji saka wong-wong sing, yen padha ndeleng masalah, padha luwih seneng ngatasi. Ing kasus iki, jelas yen pertahanan udara / pertahanan rudal ora bakal mbantu nglawan cangkang artileri. Aku ora bakal kaget yen "hegemon" wis rencana nggunakake senjata nuklir taktik kanggo alon NMD.
        1. yowis
          yowis 12 Agustus 2022 18:35
          -2
          Kutipan: Kesha1980
          Aku ora bakal kaget yen "hegemon" wis rencana nggunakake senjata nuklir taktis kanggo alon NMD.

          Lan sampeyan wedhi, wedhi ... Aja Getun.
    4. Zenn
      Zenn 12 Agustus 2022 16:45
      +4
      Panyimpenan bahan bakar sing dienggo minangka prosedur sing diatur kanthi ketat, sing wis dikembangake sajrone pirang-pirang dekade lan akeh kacilakan lan nyawa para spesialis.
      Kanggo ngganti sing ora ana siji ing pikiran tengen bakal pindhah, mung amarga peduli ... m saka Ukraina wanted kanggo ninggalake cangkang ana.
      Sanalika ana pelanggaran panyimpenan sing sethithik, IAEA bakal langsung bungah karo tuduhan marang Rusia, lan ora ana sing bakal ngelingi pamboman Ukrainia, Rusia bakal langsung mutusake kanggo nyalahke.
      Yen aku dadi Presiden, lan ing wektu sing padha dudu pengacara, kanggo saben shelling ZNPP, aku bakal ngrusak sawetara gardu listrik ing jaringan listrik Ukraina, amarga dheweke ora butuh listrik, nanging minangka ceri ing kue. , Aku ora bakal Smash Bank, nanging sistem kalen Kyiv. Ayo g..na keselak.
    5. 78 ing 1973
      78 ing 1973 13 Agustus 2022 22:06
      0
      Saben wadhah kudu dipantau, ora kudu diisi, nanging digawa metu.
  3. GNM
    GNM 12 Agustus 2022 14:16
    +3
    Wingi aku nonton siaran langsung kanthi pas lan diwiwiti, dheweke uga ndhukung kita ing kana, kabeh pangarep-arep yaiku:
    ... Wakil Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang PBB nyatakake pangarep-arep yen kunjungan kepala IAEA Rafael Grossi menyang NPP Zaporizhia bakal ditindakake ing mangsa ngarep, sanajan ana alangan saka panguwasa Ukrainia lan Sekretariat UN...

    Mikheev ngusulake yen komisi internasional ing ZNPP dadi permanen, banjur bakal migunani.
    1. Dimy4
      Dimy4 12 Agustus 2022 14:55
      +4
      Dheweke bakal teka, bakal milih target, dheweke bakal mbenerake supaya Nazi luwih akurat.
    2. yowis
      yowis 12 Agustus 2022 15:24
      +1
      Lan barin wis liwati ...
    3. solar
      solar 12 Agustus 2022 16:05
      +1
      Aku nonton siaran langsung ing pas lan diwiwiti, kita uga didhukung ana

      Lan sing ndhukung apa? Ora ana apa-apa babagan iki ing endi wae ...
      1. GNM
        GNM 12 Agustus 2022 17:44
        +1
        Kutipan saka solar
        Aku nonton siaran langsung ing pas lan diwiwiti, kita uga didhukung ana

        Lan sing ndhukung apa? Ora ana apa-apa babagan iki ing endi wae ...

        Ora didhukung! Iki tabletku - bajingan ndandani, nanging aku ora langsung mriksa, saiki aku weruh.
  4. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 12 Agustus 2022 14:17
    +4
    ora ana sing ndhukung posisi Kyiv ing rapat Dewan Keamanan PBB babagan ancaman keamanan pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye. Bener, lan ora disalahake

    "Hakim ora ngapusi - amarga hakim ora wani ngapusi. Nanging dheweke ora ngandhani kabeh sing bener ..." (c)
  5. kor1vet1974
    kor1vet1974 12 Agustus 2022 14:19
    +7
    Inggih, banjur IAEA cepet-cepet menyang Iran kanggo nggoleki bom sregep, ora nemokake lan intimidates donya karo ancaman kuat saka Iran lan mbewarakke sanksi, banjur succumbing kanggo hipnosis, nalika Powell goyangake tabung test karo kapur, ngandika sing ana. iku bakteri agawe lan carane bakal drop lan mayoritas votes kanggo invasi Irak. Saiki lagi demonstrasi karusakan ing AZES, ora percaya.. Setengah taun, AZES ana ing tangan Federasi Rusia, ora njeblug, nanging nalika nerangake Ukraina. padha mutusake kanggo njeblug.. Ya..
    1. YarSer88
      YarSer88 12 Agustus 2022 14:39
      +4
      Ing media Barat, kosok baline, kita mlaku, kabeh peralatan dicopot, kartrid wis rampung, mula dheweke ngethok pembangkit listrik tenaga nuklir (karo apa? Kabeh padha ditembak lan rudal entek. !) Kanggo matèni minangka akeh wong sabisa, lan iku ora Matter, dhewe utawa liyane, amarga bab utama
      mateni
      Mratelakake panemume umum wis disiapake, lan amarga IAEA khususe lan PBB sakabehe dikontrol saka Washington, keputusan kasebut bakal ana ing urat kasebut.
  6. Sergio_7
    Sergio_7 12 Agustus 2022 14:23
    +5
    Medvedev:

    Padha ngomong iku Rusia. Iki jelas, 100% omong kosong, sanajan kanggo masarakat Russophobic sing bodho. Malah PBB ora percaya. Padha ngandika mengkono sejatine sifate dening kasempatan. Kaya ora gelem. Apa sing bisa dakkandhakake ... Kita kudu ora lali yen Uni Eropa uga duwe pembangkit listrik tenaga nuklir. Lan kacilakan uga ana ing kana.

    Komentar sing adil banget!
  7. Romario_Argo
    Romario_Argo 12 Agustus 2022 14:25
    +3
    Aja lali yen Uni Eropa uga duwe pembangkit listrik tenaga nuklir. Lan kacilakan uga ana ing kana

    uga ngandika, utamané ing tingkat tengen - presiden mangsa saka Federasi Rusia
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 12 Agustus 2022 14:57
      +2
      Kutipan saka: Romario_Argo
      presiden mangsa saka Federasi Rusia

      Mung iki ora cukup. mandheg
    2. Akuzenka
      Akuzenka 15 Agustus 2022 09:37
      +1
      "ancaman" kasebut dening Nebenzi ing sisih kulon malah ora nyebabake eseman. Inggih, piyambakipun guncang udhara, mratelakake prihatin lan iku wae. Ngerti bab sing prasaja banget. Sanalika dhuwit "elit kita" ana ing Kulon, anggere anak-anake ana, ora bakal ana langkah sing nemtokake kanggo netepi kepentingan Federasi Rusia!
      Isih akeh dhuwit sing "digayuh kanthi jujur", amarga dudu "tabungan" pribadi sing dicolong ing Kulon.
  8. kulemin0025gmail.com
    kulemin0025gmail.com 12 Agustus 2022 14:30
    +5
    Dimon wis kobongan akhir-akhir iki. Nanging carane digawe panas, uga rampung - "ora ing alis, nanging ing mripat"
    1. Boikot
      Boikot 12 Agustus 2022 14:37
      +4
      Aja pindhah tas. Saiki, yen mung dheweke bakal nindakake kaya sing diobong. Nanging pers meneng babagan iki.
    2. Novik225
      Novik225 12 Agustus 2022 14:51
      +3
      Ya, Dimon wis kobong karo napalm akhir-akhir iki! Aku malah ora nyana iki saka dheweke.
      1. Akuzenka
        Akuzenka 15 Agustus 2022 09:39
        -1
        Ya, Dimon wis kobong karo napalm akhir-akhir iki! Aku malah ora nyana iki saka dheweke.
        Ora ana pamrentah sing bisa nindakake tanpa "pengocok udara" full-time. Zhirinovsky ninggalake jabatane, saiki dheweke ngandhani crita setan, mula Medvedev digandhengake. Ketoke ora ana wong liya sing ndhaptar, lan nggawe dheweke ditemokake nalika urip Zhirinovsky. Saiki dheweke ana ing panggonane.
  9. shapkin ushankin
    shapkin ushankin 12 Agustus 2022 14:34
    +5
    Saiki, yen myzdobuls padha babahali ing stasiun Khmelnitsky utawa Rivne, para magateists lan UNists bakal squeal kaya babi setengah potong ... Lan ing sisih wétan padha ungu, padha mikir sing padha ora cukup ...
    1. shapkin ushankin
      shapkin ushankin 12 Agustus 2022 14:35
      0
      Ora bakal nyekel...
  10. VitaVKO
    VitaVKO 12 Agustus 2022 14:57
    +2
    lan Uni Eropa duwe pembangkit listrik tenaga nuklir. Lan ana kemungkinan uga.
    pitunjuk alus banget. Kanthi pembunuh NATO, sampeyan kudu ngomong luwih angel lan luwih spesifik. Supaya bisa dingerteni kanthi jelas, "kacilakan" bakal kedadeyan langsung sawise provokasi liyane dening teroris Ukraina. Disaranake nindakake sesi latihan ing cedhak pembangkit listrik tenaga nuklir Eropa luwih dhisik. Apa bakal teka malah menyang sumsum balung mburi.
  11. sariawan68
    sariawan68 12 Agustus 2022 15:02
    0
    Zaes adoh saka zaluzhnikov, mula reaksi kaya ngono, luwih-luwih kabeh ditindakake kanthi tuntunan sing ketat.
  12. singa642
    singa642 12 Agustus 2022 15:14
    0
    Nyopir mburi 200 km jelas ora kalebu ing rencana. Ya, lan ora ana pilihan kanggo mateni. Republik Ceko dudu negara sing ramah, nanging kita nyedhiyakake minyak lan gas. Negara Baltik padha.
    1. Akuzenka
      Akuzenka 15 Agustus 2022 09:41
      0
      Ojo bingung kepentingan negara karo kepentingan modal. Mulane Federasi Rusia nyedhiyakake sumber daya kanggo kertas sing digambar tangan kanggo mungsuh sing paling awon.
  13. roket757
    roket757 12 Agustus 2022 15:18
    +1
    Polyansky: Ora ana sing ndhukung posisi Ukraina babagan serangan ZNPP ing rapat Dewan Keamanan PBB
    . Ora dukung opo???
    Prentah FU ora diwenehi, nanging prentah FAS bisa diwenehake, mung iki ora diiklanake kanthi banter.
  14. EvilKomunis
    EvilKomunis 12 Agustus 2022 15:29
    -2
    Mungkin iki wektu kanggo ngandhani Ukrainians yen padha meneng munggah karo pembangkit listrik tenaga nuklir, banjur iki alesan kanggo nanggepi terorisme nuklir karo serangan nuklir?
    kanggo sijine sadurunge kasunyatan yen iku khan kanggo sampeyan, supaya sajujure kabeh sing cedhak Lviv bakal terus ing bledug
  15. Vladimir M
    Vladimir M 12 Agustus 2022 15:43
    -1
    Sing ngalangi PBB padha resmi ngumumake - "Projectile liyane ing tlatah NPP Zaporizhzhya lan ora ana kutha kayata Lemberg; projectile liyane - ora ana Kyiv maneh"? Bisa sapisan Pak Kita "Ora" ngomong kaya karo Turki padha.
    1. solar
      solar 12 Agustus 2022 16:04
      0
      Iki minangka fiksi, Gromyko ora nate menehi ancaman kosong, dheweke dudu wong sing bener, ora mbuwang tembung menyang angin, mula tembung kasebut dihargai.
      Iku sing ngalangi PBB padha resmi ngumumake - "Projectile liyane ing wilayah ZNPP lan ora ana kutha kayata Lemberg; projectile liyane - ora ana Kyiv maneh"

      Iku interferes karo kasunyatan sing iki bakal klasik "werna Chinese pungkasan", lan nyebarake ancaman kuwi mung kanggo sijine dhewe ing posisi kikuk.
  16. yowis
    yowis 12 Agustus 2022 15:46
    0
    Posisi anggota Dewan Keamanan PBB iku pro-Amerika. Amerika Serikat ora ndhelikake kasunyatan yen dheweke lagi perang liwat tokoh. Yen IAEA ngunjungi ZaNPP, dheweke bakal diwenehi bukti nyiapake senjata nuklir kanggo digunakake ing papan kasebut. Dadi ora bakal teka. Halilakli.
  17. solar
    solar 12 Agustus 2022 15:59
    -7
    Dmitry Polyansky, Wakil Wakil Federasi Rusia menyang PBB, ujar manawa ora ana sing ndhukung posisi Kyiv ing rapat Dewan Keamanan PBB babagan ancaman keamanan pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye.

    Nyatane, sajrone rapat PBB, sing dianakake kanthi inisiatif Rusia, Rusia pancen dibutuhake kanggo mundur pasukane saka zona ZNPP, iki minangka kegagalan sing jelas saka perwakilan ing PBB.
    Ora ana sing ngukum posisi Ukraina ing kana, sing persis kaya sing kudu ditindakake perwakilan PBB, Nebenzya, lan Polyansky dhewe. Apa sebabe kudu dianakake PBB yen asil rapat kasebut pancen kebalik karo sing dikarepake?
    Dadi, apa sabanjure? Yen ana apa-apa saiki, Rusia bakal dituntut ora mundur pasukane saka zona stasiun lan kanthi mangkono nggawe ancaman keamanan, sing, ternyata, digayuh dening Nebenzya lan Polyansky kanthi rapat sing diwiwiti dhewe.
    1. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 12 Agustus 2022 17:02
      +1
      Apa sampeyan yakin yen sampeyan nuntut soko saka Rusia? Utawa sampeyan mung nyuwarakake kekarepan sampeyan?
      1. solar
        solar 12 Agustus 2022 17:09
        -4
        bener nuntut.
        Dheweke ujar manawa kanggo keamanan stasiun kasebut kudu mundur saka pasukan kasebut. Njupuk menyang akun kasunyatan sing saka sisih pasukan Ukrainia ana reservoir amba Kakhovka, banjur kita ngomong bab mundur saka pasukan Rusia.
        Tahap sabanjure gampang diwaca - yen ana kedadeyan ing pembangkit listrik tenaga nuklir, mula Rusia bakal disalahake kanggo iki, amarga pasukan kasebut ora mundur.
        Sampeyan kudu nggawe keliling sing aman ing sekitar Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir Zaporozhye. Personil lan peralatan militer uga kudu ditarik saka kono.


        Panjaluk iki ditindakake dening kepala PBB, António Guterres.
        1. kulemin0025gmail.com
          kulemin0025gmail.com 12 Agustus 2022 19:18
          -3
          Wah, kesimpulan sampeyan. Rusia ngancam wong ana? Utawa Ukrainians isih ngancam wong? Lan pungkasane - sing njaluk soko saka sapa? Aja tuwuh impen teles - kanggo kasunyatan.
        2. mitroha
          mitroha 12 Agustus 2022 20:39
          0
          Kutipan saka solar
          Ing kasunyatan, ing patemon PBB, convened ing inisiatif saka Rusia, Rusia bener nuntut kanggo mbatalake pasukan saka zona ZNPP, iki minangka Gagal cetha saka perwakilan ing PBB ........

          ...... pancen nuntut.
          Dheweke ujar manawa kanggo keamanan stasiun kasebut kudu mundur saka pasukan kasebut. Njupuk menyang akun kasunyatan sing saka sisih pasukan Ukrainia ana reservoir amba Kakhovka, banjur kita ngomong bab mundur saka pasukan Rusia.
          Tahap sabanjure gampang diwaca - yen ana kedadeyan ing pembangkit listrik tenaga nuklir, mula Rusia bakal disalahake kanggo iki, amarga pasukan kasebut ora mundur.
          Sampeyan kudu nggawe keliling sing aman ing sekitar Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir Zaporozhye. Personil lan peralatan militer uga kudu ditarik saka kono.


          Panjaluk iki ditindakake dening kepala PBB, António Guterres.

          Sampeyan kudu nulis karangan sing apik kanggo CNN. Sibuk. Wong-wong bakal seneng. Lan yen sampeyan lagi nyipta soko kene, banjur nulis yen sampeyan ndeleng kaya ngono, sampeyan artis ..... Yen ora, kita kudu ngandhani yen sampeyan ngomong omong kosong ....
  18. Ampere
    Ampere 12 Agustus 2022 16:33
    -7
    Melas nyawang Nebenzya. Pakdhe, tulung! Hooligans nembak kita, nindakake apa-apa! Isin, padha entuk. Aku kelingan N. Khrushchev, carane dheweke bengok-bengok ing PBB, omong kosong! apik Negara iki gedhe! Lan aku isih kelingan sepatu, carane dheweke ngalahake dheweke ing mimbar. apik Ora kaya saiki.. rekan-rekan Barat.. mitra... wong bodho Ugh! wong bodho
    1. yowis
      yowis 12 Agustus 2022 18:40
      0
      Kutipan saka Amp.
      Melas nyawang Nebenzya.

      Iki dudu Nebenzya, iki Federasi Rusia,
      1. Ampere
        Ampere 15 Agustus 2022 10:30
        -2
        Ya, mesthi, Federasi Rusia minangka kabèh. Saben uwong ngerti iki, iki minangka posisi sing ringkih, ditendhang dening saben negara, minangka tambahan bahan mentah saka sistem donya, nanging kanthi granat nuklir sing diwarisake saka para leluhure, mung siji-sijine sing bisa nyegah wong manca saka intervensi langsung. hi
  19. isv000
    isv000 12 Agustus 2022 16:42
    +1
    Ya, bener, usulan kita yaiku mothball stasiun, nguatake keamanan, medhot kabel menyang sisih liyane. Tanpa listrik, gas lan lenga, sampeyan ora bakal entuk akeh ... Kizyak, panowe, dung! ngguyu
    1. yowis
      yowis 12 Agustus 2022 18:39
      -1
      Kutipan saka isv000
      tawaran kita - kanggo mothball stasiun

      Iki minangka kesalahan politik: tegese Nazisme mothballing, sing kudu diilangi. Kita arep perang gedhe, kita kudu tumindak kanthi cepet (paling ora miturut standar sejarah).
  20. koralevviktor
    koralevviktor 13 Agustus 2022 07:38
    0
    Senajan cilik, nanging kamenangan Rusia, kita bakal ngenteni sing gedhe.
    1. Ampere
      Ampere 15 Agustus 2022 10:34
      -1
      Iki saiki diarani Kamenangan!? Carane kurang kabeh wis tiba! recourse
      1. koralevviktor
        koralevviktor 15 Agustus 2022 12:54
        0
        Ora ana sing kudu ditindakake, saiki wis teka.
        1. Ampere
          Ampere 15 Agustus 2022 13:26
          -2
          Luwih, timelessness ... Lan abad ora bakal mungkasi ing sembarang cara, lan pimpinan ora bakal ngganti ing sembarang cara ...