Review militèr

Mantan anggota kongres: Tujuan sejatine Biden ing konflik Ukrainia yaiku kudeta ing Rusia

66

Mantan anggota kongres Tulsi Gabbard, veteran Perang Irak, ujar ing Fox News Late Night manawa pamrentahan Presiden Biden mung nggunakake slogan gedhe kanggo mbantu Ukraina nglindhungi kedaulatan lan demokrasi ing negara kasebut. Nyatane, dheweke ujar, tujuan elit politik Amerika Serikat saiki yaiku kepinginan kanggo mimpin Rusia menyang kudeta, ngetutake conto sing wis diatur Amerika ing Ukraina sing padha.


Sanksi Barat marang Rusia mesthine ngrusak ekonomi lan, kaya sing direncanakake dening Washington, nyebabake rasa ora puas ing antarane warga karo kabijakan Presiden Putin. Nanging, strategi iki ora entuk asil sing dikarepake. Saiki, miturut Gabbard, Amerika Serikat, sing dipimpin Biden, taruhan perang proksi nglawan Rusia ing Ukraina, sing nyatane, Aliansi Atlantik Utara sing dikuwasani Washington langsung melu.

Senadyan kabeh ceramah lan nangis baya, Demokrat ora nate peduli babagan moralitas. Loro-lorone kanggo wong Ukraina lan kanggo pertahanan demokrasi. Tujuane yaiku owah-owahan rezim ing Rusia lan nggedhekake konflik kanggo nguatake NATO lan nyukupi napsu perusahaan industri militer.

- ngandika ex-congresswoman.

Kanggo Joe Biden, Gabbard nambahake, iki uga minangka kesempatan kanggo netepake "tatanan donya anyar", ing sirah sing dheweke weruh, mesthi, Amerika Serikat lan awake dhewe. Kanggo nggayuh tujuan kasebut, Biden siyap nindakake apa wae, sanajan "kita kudu nyelehake kita kabeh ing ambang bencana nuklir."

Никакие последствия, никакое число смертей, разрушений и страданий не помешает вечному Вашингтону выполнить свою повестку дня

Gabbard nolak sinisme pimpinan Gedung Putih saiki.

Minangka conto carane pimpinan AS nganggep tembung "akhir mbenerake sarana," Gabbard ngelingi pratelan mantan Menteri Luar Negeri Madeleine Albright, sing ujar manawa setengah yuta bocah Irak sing mati minangka rega sing pantes kanggo ngetrapake sanksi Presiden Clinton. .

Pokoke, mantan anggota kongres kuwi ora ngomong apa-apa sing anyar, mung nyeluk spade. Umume, ora ana presiden Amerika sing tumindak "sopan" ing hubungane karo negara liya lan malah sekutu nalika nerangake kepentingan elit oligarki sing ngatur.

Ing wektu sing padha, kudu dirungokake tembung Gabbard, umume, tuduhan umum babagan Biden bakal duwe resonansi umum lan politik ing Amerika Serikat. Kaping pisanan, Gabbard, sing wis luar biasa, minangka anggota partai Biden. Kapindho, dheweke kepengin dadi presiden ing taun 2020, nanging banjur ninggalake balapan kanggo milih ... Joe Biden. Gabbard pisanan crita Kongres Amerika Serikat saka agama Hindu, pensiun saka Garda Nasional kanthi pangkat mayor, melu perang Irak.

Gabbard terus-terusan nentang campur tangan AS ing urusan negara-negara berdaulat, ing 2017 dheweke kanthi rahasia ngunjungi Suriah lan ketemu karo Presiden Bashar al-Assad. Ing Oktober 2019, Gabbard duwe konflik karo Hillary Clinton, sing nuduh dheweke minangka "favorit Kremlin" lan ngusulake manawa pihak Rusia bakal ndhukung dheweke. Nanggepi, Gabbard ngajokake gugatan libel marang Clinton lan nuntut $ 50 yuta kanggo ganti rugi non-pecuniary.

Wiwit iku, Gabbard wis entuk reputasi ing antarane wong Amerika minangka "mungsuh saka panyiapan" lan akeh pamilih biasa ngrungokake tembung dheweke. Kayane kemungkinan Demokrat, sing dipimpin Biden, paling ora bisa nahan kekuwatan sawise pemilihan November saya sithik. Ya, lan Biden dhewe wis diarani ing Amerika Serikat "presiden paling awon ing sejarah Amerika," lan kabeh upaya kanggo nambah reputasi kanthi konsisten nyebabake asil sing ngelawan.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Tulsi_Gabbard_%2848609637988%29.jpg
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yowis
    yowis 13 Agustus 2022 15:12
    + 10
    Omerika dibukak!
    1. mitroha
      mitroha 13 Agustus 2022 15:17
      + 10
      Ayo bulikmu ngungkapke awakmu.... ngguyu
      Kita mung bisa nampani tumindak kaya ngono saka anggota kongres. Jancok, Gabbard apik
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. sgrabik
          sgrabik 13 Agustus 2022 23:15
          +1
          Misha Честный, что за нелепую чушь ты здесь несёшь, иди подлечи свою больную голову, дятел.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 13 Agustus 2022 15:20
      +8
      Kutipan saka iouris
      Omerika dibukak!

      Nanging, iki mbukak mata wong Amerika.
      1. 4 ikit
        4 ikit 13 Agustus 2022 15:28
        +4
        Kanggo Joe Biden ... iku kanggo netepake "tatanan donya anyar"

        Wong tuwa lan rombongane wis ilang sirahe. Ayo padha ndhisiki karo anak-anake sing mlaku-mlaku lan ngatur barang-barang ing omah.
        1. Alex777
          Alex777 13 Agustus 2022 16:00
          +5
          Kutipan saka 4ekist
          Ayo padha ndhisiki karo anak-anake sing mlaku-mlaku lan ngatur barang-barang ing omah.

          Inggih, angel. Iku luwih gampang kanggo wong-wong mau
          "kudeta" ing negara manca "ngaduk".
          Lan Gabbard iku lik serius. ing negara-negara
          dheweke pancen ngrungokake dheweke.
      2. Paul Siebert
        Paul Siebert 15 Agustus 2022 11:09
        0
        Kutipan saka tihonmarine
        Nanging, iki mbukak mata wong Amerika.

        Aku setuju.
        Kasus langka babagan kecukupan ing antarane politisi Barat - wanita ...
        Aku malah ora pengin mikir babagan wong Eropa ...
        Lan ing Xoxland umume - medeni sepi.
        Maydanutisme otak, nyebabake pendarahan sing akeh ...
        1. tihonmarine
          tihonmarine 15 Agustus 2022 12:14
          0
          Quote: Paul Siebert
          Lan ing Xoxland umume - medeni sepi.
          Pembengkakan otak sing nyebabake pendarahan sing akeh.

          Dadi ora maneh "Svidomo Ukrainians", nanging "Vtikachi lan prituloki saka Vukraina"
    3. Dimachrus
      Dimachrus 13 Agustus 2022 15:21
      +2
      Dadi iki normal kanggo wong-wong mau!
      Sanalika "mantan" pensiun lan liya-liyane - dheweke wiwit ngomong sing cukup
      1. gansales
        gansales 13 Agustus 2022 15:53
        +2
        Истинная цель Байдена в украинском конфликте - госпереворот в России

        Lha, wis dadi cetha banget, sanalika Putin nyuwil "pitung bankir" lan wiwit ngadegake vertikal kekuwatan. saka SVO ing Ukraina (perebutan kuwasa ing Kyiv), ing kene dheweke wis mbukak kanthi lengkap lan wis squealing kanthi terang-terangan wis ngatur pembantaian Rusia lan kabeh sing ana gandhengane karo Rusia ..
        Kanca-kanca, kita ana ing dalan sing bener!
        Kutipan saka: Dimachrus
        Dadi iki normal kanggo wong-wong mau!
        Sanalika "mantan" pensiun lan liya-liyane - dheweke wiwit ngomong sing cukup

        Dheweke mesthi duwe mantan kaya ngono, sampeyan ndeleng, ati nurani nyiksa dheweke nalika umur tuwa, amarga kabeh omong kosong lan rereget sing diwutahake ing Rusia.
        Wong iki ngrasa yen wis tuwa apa sing bakal kelakon lan dadi bener

        Mangkene carane urip lan mangan roti.
        1. uyeri
          uyeri 14 Agustus 2022 07:56
          -3
          ngendi lan nalika kuwi negara-rusia ???? kekaisaran Rusia, ngendi tsars Jerman mrentah lan luwih saka satus bangsa lan bangsa urip, ana USSR, ngendi Georgia lan "khokh.l" mrentah paling wektu lan uga urip luwih saka satus bangsa lan bangsa sing ngalahaké Nazi ing Perang Donya II. Malah ing PBB ing siji wektu mung ana USSR, Ukraina lan Belarus. Nanging banjur panguwasa saka Stavropol lan Urals teka lan "aman. " nindakake apa sing gagal Nazi ing 1941 lan "ora cocog" luwih akeh tinimbang sing tiwas ing perang kasebut.
          1. gansales
            gansales 14 Agustus 2022 11:26
            -2
            Kutipan saka uyrii
            ing ngendi lan kapan negara-rusia kuwi ???? kekaisaran Rusia,

            MINUS kanggo sampeyan saka dhasar atiku, amarga ngremehake lan ngina Rusia ..
            Aku ora bakal nulis complaint, nanging mbudidaya kanggo mangsa. wong bodho
            1. uyeri
              uyeri 16 Agustus 2022 06:32
              -2
              Apa sisih aku, kanggo nyuarakan fakta sejarah ???
    4. Irit
      Irit 13 Agustus 2022 15:54
      +3
      Wong sak ndonya kok pinter sing ora kuwasa???
    5. nnm
      nnm 13 Agustus 2022 16:09
      +2
      Mulane "mantan". Lan kaya ing daya, padha bengok-bengok paling banter!
      Dheweke dudu sing pertama, dheweke dudu sing pungkasan ...
  2. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 13 Agustus 2022 15:12
    +3
    Mantan anggota kongres: Tujuan sejatine Biden ing konflik Ukrainia yaiku kudeta ing Rusia

    Dheweke pops saka galur. Dadi dheweke meh ora mlaku, nanging saya akeh kesandhung lan turu ing kursi banjur ing udhara.
    Ora ketompo carane kongres mengko kudu nguripake dheweke, sadurunge dalan menyang lelampahan pungkasan.
    Dheweke bakal nemtokake tujuan kasebut - dheweke bakal dadi presiden AS pertama sing ora nampa mundur kanthi anumerta. Lan ing kana, sederek lan "kanca" bakal nyekel, sing mbangun laboratorium ing Ukraina.
    1. Hagen
      Hagen 14 Agustus 2022 08:29
      0
      Kutipan: Corrosion_Inhibitor
      Dheweke pops saka galur. Dadi dheweke meh ora mlaku, nanging saya akeh kesandhung lan turu ing kursi banjur ing udhara.

      Sampeyan bisa uga mikir yen Biden sing tanggung jawab kanggo kabeh piala universal sing diarani Amerika Serikat ... Kabijakan AS sing nyata digawe ing kantor liyane. Présidhèn ana wiwit tengah abad pungkasan wis muter peran rod kilat lan pawujudan saka ngimpi Amérika. Ora maneh. Saiki, ora ketompo carane owah-owahan presiden AS, vektor kebijakan negara iki ora owah. Mulane kesimpulan umum: vektor iki ora disetel dening presiden.
      1. Inhibitor korosi
        Inhibitor korosi 14 Agustus 2022 10:10
        -1
        Sampeyan ngomong sing jelas. Lan aku iki ngomong bab liyane.
        Tanpa tandha tangan presiden lan penasehate, kebijakan luar negeri ora rampung, ora ana sing ngrancang apa.
        Kita ndeleng biolaboratorium ing saindenging Ukraina. Lan padha weruh sing jeneng wiwit muncul sawise wiwitan NWO. ... Ing ngisor iki sing karusakan asil wis saka gedhene lan kekuatan sing ora ana maneh prakara sing ngrancang apa ngendi ing apa kantor. Sampeyan kudu udan kabeh wong, gambar sing paling kejam, diwiwiti karo sing katon lan dipungkasi karo wong sing nyedhaki Biden Sr., lan Biden Jr. dhawuh. Ing tataran tartamtu, kabeh banget, banget rahasia dadi cukup cetha. Sawise iku, dheweke utawa kita. Yen padha, banjur lengkap "demokrasi" teka. Nanging yen kita ... Banjur politisi lan pedagang, lan tokoh "umum" saka sembarang tingkat, sing wis entuk luwih saka siji paukuman pati karo pancasan lan teken, dumadakan wiwiti metu saka ril lan pindhah menyang kuburan.
        1. Hagen
          Hagen 14 Agustus 2022 11:09
          0
          Kutipan: Corrosion_Inhibitor
          Kabijakan luar negeri ora ditindakake tanpa tandha tangan presiden lan penasehate,

          Aku ragu yen Biden ing wayah sore ngelingi apa sing ditandatangani kanggo dina iki.
          1. Inhibitor korosi
            Inhibitor korosi 14 Agustus 2022 12:32
            -1
            Aku kira iku. Mulane dheweke dipilih, ... supaya ora ana sing bali menyang tahap kepungkur nganti pemilihan presiden sabanjure.
  3. poquello
    poquello 13 Agustus 2022 15:16
    +5
    “Katon ana kesempatan Republik sing dipimpin Biden kanggo piye wae nahan kekuwatan sawise pemilihan Nopember dadi kurang lan kurang. "
    ))))))))))))) "Sapa sing nyuwek tangane wong wadon?"
  4. pemotong bolt
    pemotong bolt 13 Agustus 2022 15:16
    +9
    2-3 minggu pisanan saka 24, media Inggris ngomong bab teka kanggo daya saka "oposisi" lan aman saka Putin minangka asil saka kudeta kraton minangka fait accompli.
    1. kasir
      kasir 13 Agustus 2022 22:55
      +1
      ora bisa ngenteni
  5. tihonmarine
    tihonmarine 13 Agustus 2022 15:18
    +3
    Никакие последствия, никакое число смертей, разрушений и страданий не помешает вечному Вашингтону выполнить свою повестку дня

    Sedhela lan cetha, sanajan kita wis ngerti babagan iki, nanging iki minangka warta kanggo wong Kulon.
  6. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 13 Agustus 2022 15:20
    +6
    Ora bakal ana kudeta ing Rusia kanthi panyuwunan Amerika Serikat amarga akeh alasan
  7. Roso 56
    Roso 56 13 Agustus 2022 15:23
    +3
    Lambene ngubengi pojok. lol
  8. Yuri Mikhailovsky
    Yuri Mikhailovsky 13 Agustus 2022 15:23
    0
    Apa iku beda sadurunge?
  9. K-50
    K-50 13 Agustus 2022 15:24
    +6
    Wong wadon sing wani! Anggere padha ora njaluk paku kanggo pangandikane. karo pin dos julukan bakal dadi. Dheweke lan présidhèn-presidené ora kena njupuk ing kethokan.
    1. ada
      ada 13 Agustus 2022 15:43
      +3
      Ora, dheweke ora bakal ngalahake, duwe "gendheng" dhewe. Wanita kasebut ngethok "kandungan bebener", nanging mung sing migunani kanggo pasukan kasebut. Vashcheta, ora ana pihak sing bakal nolak kudeta ing negara kita, nanging iki ora ngrampungake tugas strategis ing "perang kanggo sumber daya" lan realisasi ambisi kanggo masa depan, lan apa sing ana - lan saiki, amarga "bayi éca" kanggo Nedha bengi mung ora dilayani miturut agama.
      Tugas utama "Bidonovtsy" iku kanggo tuku wektu kanggo nggawe kahanan kanggo "perang gedhe ing Eropah" ing biaya paling lan karusakan kanggo awake dhewe, nanging ketoke ora kabeh dadi miturut rencana, lan sawetara uga omong kosong. wassat
  10. IVZ
    IVZ 13 Agustus 2022 15:26
    +2
    Iku apik sing padha katon saka wektu kanggo wektu. Bakal ana luwih akeh. Kabeh diwiwiti saka perkara cilik.
  11. roket757
    roket757 13 Agustus 2022 15:28
    +4
    Mantan anggota kongres: Tujuan sejatine Biden ing konflik Ukrainia yaiku kudeta ing Rusia
    . Kanggo kita lan wong liya sing bisa mikir, iki dudu warta ...
    Sing wis lali carane mikir ... padha ora peduli, kanggo sing padha mandheg mikir, rampung.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 13 Agustus 2022 17:55
      +2
      Mbokmenawa anggota staf angel ngerti, amarga sepira akeh sing wis dicekel ing sirahe yen dheweke berjuang kanggo demokrasi ing saindenging jagad.
      1. roket757
        roket757 13 Agustus 2022 18:15
        +3
        Penyakit kasebut wis suwe saya suwe, oyod kanthi apik lan nyebar ...
        Alas, ora ana sing ngerti carane ngobati ... sanajan nyoba pisanan, eksperimen wis diwiwiti.
        Ayo ngenteni musim dingin lan ndeleng kepiye.
  12. kelip-kelip
    kelip-kelip 13 Agustus 2022 15:32
    +3
    Истинная цель Байдена в украинском конфликте - госпереворот в России
    Miturut cara, iki bisa dideleng, kaya sing dikandhakake, kanthi mata telanjang - mung nggresah (sing paling asring disuaraake kanthi "luas" utawa "patriot Israel"), manawa Staf Umum ora ngrancang kaya ngono, alon banget, ora ana UAV, ora ana kendaraan lapis baja, pencitra termal. , Senapan Mosin - kabeh iki disuaraake kanthi tujuan tunggal kanggo ngrusak SVO lan ngunggahake gelombang murka ing Rusia.
  13. trafllot1832
    trafllot1832 13 Agustus 2022 15:32
    +4
    Yen Biden cepet menyang Republik, Demokrat bakal menang pemilihan kanthi siji tujuan! wassatBener artikel kasebut. Trump Republik, Biden omong kosong.
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 13 Agustus 2022 15:43
      +4
      Andrey, yen Biden cepet-cepet pindhah menyang Republik, dheweke bakal nyoba! nglirik
      1. trafllot1832
        trafllot1832 13 Agustus 2022 15:45
        +3
        Dheweke ora peduli ing umure! ngguyu
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 13 Agustus 2022 15:51
          +4
          Как думаешь : загнётся сам или помогут ? nglirik
          1. trafllot1832
            trafllot1832 13 Agustus 2022 15:59
            +4
            Paling kamungkinan piyambak, nanging bakal ana bruises. lol
          2. Reptiloid
            Reptiloid 13 Agustus 2022 17:59
            +2
            Kutipan saka bouncyhunter
            Как думаешь : загнётся сам или помогут ? nglirik

            wassat Kayane aku ora bakal urip sedina tanpa peralatan khusus. Mbokmenawa akeh obat-obatan sing diiseni. Kadhangkala dheweke kaya robot anyar sing apik. wassat Lan kadhangkala ----- robot sad karat
  14. Leshak
    Leshak 13 Agustus 2022 15:33
    +3
    Simbah sing mandhiri nduweni obsesi. Iki ala - ing umur iki ora bisa diobati.
  15. amatir
    amatir 13 Agustus 2022 15:36
    0
    ing Fox News

    Saiki, yen dheweke ngandhani iki ing NBC utawa CNN, mula bakal ana apa-apa. Lan - iki minangka video pra-pemilihan sadurunge pemilihan kongres November.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 13 Agustus 2022 16:11
      +3
      Quote: Amatir
      Вот если бы она это рассказала на телеканале NBC или CNN, то тогда это было бы что-то.

      Nanging kajaba kanggo saluran Fox News, ora ana sing nggawa Amerika sanajan bagian sekedhik saka bebener.
  16. Galleon
    Galleon 13 Agustus 2022 15:36
    +3
    Lan ing kene, ing ngendi wae sampeyan ngidoni, ing ngendi wae sampeyan katon, kabeh dituju kanggo kudeta ing Rusia. Prices kanggo 20 taun (paling ora kanggo bahan bakar) soared 10 kaping - kanggo kudeta. Pensiun kanggo 5 taun dijupuk saka wong ing Obama - maneh kanggo kudeta. lsp. Lan kene iku perlu - congresswoman! Akeh kebodohan...
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 13 Agustus 2022 15:46
      +2
      Andrew, ingkang kawula hormati hi
      Kutipan: Galleon
      Akeh kebodohan...

      Apa sampeyan kaget? nglirik
      1. Galleon
        Galleon 13 Agustus 2022 18:38
        +2
        Sugeng sonten, Pavel! hi Iku kaget yen tembung siji wong, tanpa bobot, diwenehi metu minangka warta. Kanggo wektu sing suwe, alasan kanggo nggulingake kekuwatan diurutake lan dirembug ing antarane kita kanthi "peramal" sing khayalan lan ora beda banget. Iku misale jek sing wis lull ing diskusi iki, lan ing kene ana "qua" saka rawa adoh. Iki "kabar" ... ora eseman
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 13 Agustus 2022 18:48
          0
          Kutipan: Galleon
          tembung saka wong siji, tanpa bobot, diwenehi metu minangka warta

          Sing utama yaiku kentut kanthi banter.
          Kutipan: Galleon
          sakehing juru tenung

          Yen aku duwe cara, aku ora bakal mikir babagan konvensi apa wae ... Kita diajari carane nindakake "gutting darurat".
  17. Okakakiev
    Okakakiev 13 Agustus 2022 15:43
    +2
    Amerika minangka reptil saka planet Nibiru

    Dingin lan kejem
    1. yowis
      yowis 13 Agustus 2022 15:46
      +1
      Padha. Nanging kabeh pratelan kudu digawe kanggo pemimpin lan kanggo awake dhewe: padha ora nyedhiyani.
  18. Pavel57
    Pavel57 13 Agustus 2022 15:51
    +1
    Penulis ing artikel kudu menehi link menyang asline.
  19. Napayz
    Napayz 13 Agustus 2022 15:53
    +1
    Насколько могу судить, приоткрылся (пока ещё робкий) ручеёк антибиДоновской и супротив404-ой направленности и в СМИ, и в публичной сфере. Но, как гритЦа, лиха беда начало apik
  20. tukang baja
    tukang baja 13 Agustus 2022 15:55
    -3
    "Tujuan sejati Biden ing konflik Ukrainia yaiku kudeta ing Rusia"
    Ora ana wong. Nanging saya suwe parodi perang iki terus, lan yen dheweke uga nggawe perjanjian perdamaian karo Ze, mula bisa uga ......
  21. Darurat
    Darurat 13 Agustus 2022 15:56
    -1
    "Njupuk beban dhewe, supaya ora tiba nalika mlaku" (c) Wong tuwa iku luwih elek tinimbang ing Inggris cilik.
  22. ANB
    ANB 13 Agustus 2022 15:59
    +2
    . Katon kaya Republik, sing dipimpin Biden, duwe kesempatan

    Biden minangka Demokrat, iki Trump minangka Republik.
    Typo?
    1. ada
      ada 13 Agustus 2022 18:48
      +1
      Kutipan saka ANB
      . Katon kaya Republik, sing dipimpin Biden, duwe kesempatan

      Biden minangka Demokrat, iki Trump minangka Republik.
      Typo?

      Panyangka. wassat
  23. ARIONkrsk
    ARIONkrsk 13 Agustus 2022 16:14
    +2
    Republik, dipimpin dening Biden, duwe kurang lan kurang kasempatan kanggo nahan kekuwatan sawise pemilihan November.

    Sadurunge, kaya decrepit ana Demokrat Nyuwun
  24. cemeng
    cemeng 13 Agustus 2022 16:24
    0
    Aku gumun, mbah Bidon wis kanthi sikil siji ing kuburan, dheweke menehi salam marang roh Bendery ing saben acara, lan kabeh panguwasa donya ing pikirane. ngguyu
  25. mesin neraka
    mesin neraka 13 Agustus 2022 17:22
    -1
    Amerika lan Eropa ora bakal bisa nggawe kudeta, nanging pejabat lan jenderal staf paling apik ing negara kita nindakake kabeh supaya bisa kelakon. Ora ana cara liya sing diarani
  26. evgen1221
    evgen1221 13 Agustus 2022 17:46
    +1
    Dheweke ora nemokake Amerika, nanging dheweke ora ngapusi kaya liyane, sanajan dheweke ana ing Kongres dheweke ujar apa sing diduweni lan dudu apa sing dikarepake agenda.
  27. GNM
    GNM 13 Agustus 2022 18:26
    +3
    Sanksi Barat sing dileksanakake marang Rusia mesthine bakal ngrusak ekonomi lan, kaya sing dipikirake Washington, nyebabake rasa ora puas warga karo kabijakan Presiden Putin.


  28. Carlos Hall
    Carlos Hall 13 Agustus 2022 22:32
    0
    Aja njupuk iki minangka guyon. Iki bener. Kolom kaping lima dianggo watara jam. Sampeyan kudu ndhukung rakyat, presiden lan tentara.
  29. Luenkov
    Luenkov 13 Agustus 2022 23:17
    0
    Dheweke kudu sinau carane ngalahake landak nganggo bokong gundhul.
  30. dalang
    dalang 13 Agustus 2022 23:42
    0
    Ya, sing bener!
  31. koralevviktor
    koralevviktor 14 Agustus 2022 08:12
    0
    Aku pengin mbenerake dudu Biden, nanging kabeh elit politik. Proses kasebut wis diluncurake, mung tumindak aktif saka sisih ngelawan sing bisa nyegah iki.
  32. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 14 Agustus 2022 09:33
    0
    Kondhang lan misuwur banget ing AS, presenter Fox News TV Tucker Carlson uga nyiarake bebener lan ora agresif, lan kadhangkala ramah marang Rusia, uga nglambangake saber ing irung administrasi Biden - dadi apa? Ing Kongres, Senat AS, para pelobi kompleks industri militer lan aturan Pentagon. Amarga kabeh bakal kaya sing dikarepake. Lan dheweke pengin perang lan dhuwit gedhe kanggo pesenan pertahanan.
  33. Pavel57
    Pavel57 19 Agustus 2022 16:56
    0
    Maneh, ora ana pranala menyang sumber asli.