Review militèr

Sekretaris Pertahanan Inggris sumpah bakal 'mbangun maneh' Angkatan Bersenjata Ukraina lan nambah 'skala perlawanan'

88

Inggris bakal mbantu Ukraina mbangun maneh angkatan bersenjata lan nambah "skala perlawanan." Iki diandharake dening Menteri Pertahanan Inggris, Ben Wallace, ngomong babagan program latihan Inggris kanggo personel militer Ukraina.


London wis ngluncurake program latihan khusus kanggo personel militer Ukrainia, ing ngendi para instruktur Inggris, uga personel militer saka negara NATO liyane sing gabung karo dheweke, kudu nglatih sepuluh ewu prajurit kanggo tentara Ukraina. Preparasi lagi ditindakake ing Inggris. Miturut Wallace, "praktik paling apik" tentara Inggris digunakake kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina.

Program anyar sing ambisius iki minangka langkah sabanjure ing dhukungan Inggris kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing perang nglawan agresi Rusia. Nggunakake praktik paling apik ing donya saka Tentara Inggris, kita bakal mbantu Ukraina mbangun maneh kekuwatane lan nggedhekake perlawanan amarga mbela kadhaulatan lan hak milih masa depan dhewe.

- ngandika kepala Kamentrian Pertahanan Inggris.

Kaya sing dilaporake sadurunge, sepuluh ewu warga Ukraina sing dimobilisasi bakal dilatih ing program kasebut. Saben kursus njupuk sawetara minggu kanggo ngrampungake, lan personel militèr dilatih ing nangani gaman, pertolongan pertama ing medan perang, perang, taktik patroli, lan hukum konflik bersenjata. Menapa malih, pamaréntah Inggris njupuk alih pranata lengkap trainee, kajaba senjata. Senapan serbu Zastava M70 buatan Yugoslavia sing dituku kanggo latihan bakal tetep ana ing Inggris.

Inggris khusus tuku sakumpulan senapan serbu Yugoslavia kanggo latihan Angkatan Bersenjata Ukraina, supaya ing mangsa ngarep padha perang karo senjata "biasa".
Foto sing digunakake:
https://twitter.com/DefenceHQ
88 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Utawa aku
    Utawa aku 14 Agustus 2022 10:45
    +5
    Inggris bakal mbantu Ukraina mbangun maneh angkatan bersenjata lan nambah "skala perlawanan."
    Salah sawijining analis militer kita ngetung manawa ora luwih saka siji rudal Sarmat sing dibutuhake kanggo nyembur menyang samodra impudence.
    "Mungkin kita bakal bang?" (karo)
    1. Чёрный
      Чёрный 14 Agustus 2022 10:48
      +9
      Kesalahpahaman gundul iki minangka asil saka eksperimen kejam kanggo nyabrang wong karo kewan. keprungu
      1. mitroha
        mitroha 14 Agustus 2022 11:07
        + 11
        Apa ora wektu kanggo mungkasi hubungan diplomatik karo negara sing ora becik iki. Aku wis ngira yen kanca-kancane sing mlayu ing kana bakal menang tanpa Menteri Luar Negeri, utawa mung ninggalake diplomat ing Skotlandia.
        1. isv000
          isv000 14 Agustus 2022 12:06
          +6
          Kutipan saka Mitroha
          Apa ora wektu kanggo mungkasi hubungan diplomatik karo negara sing ora becik iki. Aku wis ngira yen kanca-kancane sing mlayu ing kana bakal menang tanpa Menteri Luar Negeri, utawa mung ninggalake diplomat ing Skotlandia.

          bener. Paling ora ana sawetara entuk manfaat saka Skotlandia, sampeyan bisa kecanthol ing iwak, nanging mesthi ana muck saka pencukur ...
        2. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 15 Agustus 2022 10:24
          -1
          Dadi Scotts ora kurang Russophobes saka Angles.
          1. mitroha
            mitroha 15 Agustus 2022 11:53
            0
            Quote: Alexey Sidaikin
            Dadi Scotts ora kurang Russophobes saka Angles.

            Maksudku pitunjuk marang Angles manawa Skotlandia minangka negara sing berdaulat ya Troll
            1. alexy sidaikin
              alexy sidaikin 15 Agustus 2022 12:54
              0
              Kutipan saka Mitroha

              Aku temenan Petunjuk kanggo Angles sing Skotlandia iku sawijining negara Troll

              Iku bisa apik ombenan
      2. Mythos
        Mythos 14 Agustus 2022 12:11
        +3
        Kéwan iki sepisan maneh ngelingake populasi Ukraina apa sing nunggu dheweke. Inggih, apa isih ana kepinginan kanggo mlumpat, utawa sampeyan bakal ngenteni mangsa?
      3. Terenin
        Terenin 14 Agustus 2022 12:53
        +8
        Aku uga pengin njlentrehake apa jenis "pengalaman global kanggo nglindhungi kedaulatan" duwe Britain cilik? opo
        Provokasi lan hasutan kanggo "revolusi warna", mateni wong sing ora dikarepake saka pojok, ngapusi lan ngadu tanggi ... luwih saka cukup ...
      4. Paul Siebert
        Paul Siebert 15 Agustus 2022 09:06
        +1
        Aja stress, Benny!
        Rektum bakal metu ... nglirik
    2. wong pribadi
      wong pribadi 14 Agustus 2022 10:53
      +3
      ora luwih saka siji rudal Sarmat sing dibutuhake.

      Inggih, iki murni teoritis, nanging ing laku? Lan ing kene perlu manawa ora ana sing duwe wektu kanggo mbantah apa wae lan ora ana Inggris cilik.
      1. mitroha
        mitroha 14 Agustus 2022 11:05
        +2
        Quote: wong pribadi
        ora luwih saka siji rudal Sarmat sing dibutuhake.

        Inggih, iki murni teoritis, nanging ing laku? Lan ing kene perlu manawa ora ana sing duwe wektu kanggo mbantah apa wae lan ora ana Inggris cilik.

        UK kang? Ora, durung weruh ngguyu
        1. boric
          boric 14 Agustus 2022 11:23
          +1
          Sekretaris Pertahanan Inggris sumpah bakal 'mbangun maneh' Angkatan Bersenjata Ukraina lan nambah 'skala perlawanan'

          Menteri pisanan kudu mulihake kekuwatane lan nambah resistensi proses flaccid, nanging kita ora bakal ngomong babagan skala
      2. isv000
        isv000 14 Agustus 2022 12:07
        +1
        Quote: wong pribadi
        Inggih, iki murni teoritis, nanging ing laku?

        Ing laku, rolas Gubernur kanggo pembuangan lan siji Sarmat kanggo consolidate asil ...
      3. Boikot
        Boikot 14 Agustus 2022 12:52
        -4
        Laku minangka kritéria bebener. Pinten sampeyan bisa menehi teori, wektune kanggo mutusake kanthi eksperimen.
    3. Zhan
      Zhan 14 Agustus 2022 11:32
      -2
      Quote: Elia
      Inggris bakal mbantu Ukraina mbangun maneh angkatan bersenjata lan nambah "skala perlawanan."
      Salah sawijining analis militer kita ngetung manawa ora luwih saka siji rudal Sarmat sing dibutuhake kanggo nyembur menyang samodra impudence.
      "Mungkin kita bakal bang?" (karo)

      "Kita bakal bang, kita mesthi bakal bang, nanging mung mengko."
      Nganti saiki, iki ora ana gunane.
    4. Sergio_7
      Sergio_7 14 Agustus 2022 11:43
      +1
      Kita mesthi bakal bang! Nanging banjur.))
    5. gansales
      gansales 14 Agustus 2022 12:15
      0
      Quote: Elia
      Salah sawijining analis militer kita ngetung manawa ora luwih saka siji rudal Sarmat sing dibutuhake kanggo nyembur menyang samodra impudence.
      "Mungkin kita bakal bang?" (karo)

      Kita mesthi bakal bang, nanging ora saiki .. ngguyu prajurit
    6. Darurat
      Darurat 14 Agustus 2022 12:36
      +2
      Lan kenapa bang nalika dheweke dhewe nyebabake euthanasia?
  2. Popuas
    Popuas 14 Agustus 2022 10:47
    +5
    Carane wedhus didorong kanggo nyembelih mandheg
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 14 Agustus 2022 10:54
      +5
      Wong Inggris uga bakal nglatih suku Umbu-Yumba, yen mung nglawan Rusia! Inggris! am
      1. Zhan
        Zhan 14 Agustus 2022 11:35
        +5
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Wong Inggris uga bakal nglatih suku Umbu-Yumba, yen mung nglawan Rusia! Inggris! am

        Lan Britam apa, lagi ing panggonan sabab. Padha kudu numpes Slavs. Padha telek ngendi padha bisa lan carane padha bisa. Umumé, Inggris lan Polandia, tegese pamrentahane, yaiku tong sampah Eropa.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 14 Agustus 2022 11:45
          +3
          Kutipan saka Zhan
          Inggris lan Polandia, maksudku pamrentahane, iki minangka cesspool Eropa

          Sampeyan sijine iku banget mildly. hi
          1. Pakdhe Lee
            Pakdhe Lee 14 Agustus 2022 11:55
            +1
            Kutipan saka bouncyhunter
            sijine iku banget mildly

            We are well-bred ... Nanging kita bisa nemtokke bangunan pitung lantai!
            Pasha halo hi
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 14 Agustus 2022 12:04
              +2
              Lan sampeyan ora lara, Volodya! prajurit
              Kutipan saka Pakdhe Lee
              kita bisa nemtokke pitung crita

              Aku ora bakal ngelingi kabeh kaendahan angkatan laut ... nglirik
      2. Murmur 55
        Murmur 55 14 Agustus 2022 11:55
        0
        Pakdhe Lee hi Aku kepengin weruh yen wong Inggris duwe rencana ngirim Gurkha super duper-mega menyang Ukraina?
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 14 Agustus 2022 13:33
          0
          Kutipan: Murmur 55
          lan ing rencana cukur

          Александр hi Staf Umum Inggris ora nuduhake rencana karo aku, sayangé ....
      3. isv000
        isv000 14 Agustus 2022 12:10
        0
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Wong Inggris uga bakal nglatih suku Umbu-Yumba, yen mung nglawan Rusia! Inggris! am

        Esuk diwiwiti ing peternakan kolektif ... Apa lulusan studi kasebut bisa nuduhake Ukraina ing peta? Ing kana, lunga, luwih saka setengah bakal kulit peteng - apa dheweke bakal pindhah menyang Moldavia?
  3. Nexcom
    Nexcom 14 Agustus 2022 10:48
    +1
    Wong Inggris duwe impen udan. ngguyu

    PS Mulane kudu dibuwang nganti pungkasan supaya ora ana sing bisa dipulihake
  4. Freeman2022
    Freeman2022 14 Agustus 2022 10:48
    +5
    Yen iki utang kanggo Ukrina, banjur padha klelep utang. Keju gratis mung kedadeyan ing perangkap tikus! Aku tansah ngandika ing kabeh konflik, pancen kabeh, ora langsung utawa langsung, Britain wis paws reged nang endi wae. Aku isih mikir sumbu ala ana ing Britain. Perdana Menteri Margaret Techcher sing ujar manawa 15 yuta wong kudu tetep ing USSR supaya bisa kerja kanggo kita. Dadi apa sampeyan nelpon wong-wong mau sawise iku? Yen wong wadon mikir kaya ngono, bayangake apa sing dipikirake wong-wong sing ana ing mburi layar babagan wong-wong ing kana.
    1. aszz888
      aszz888 14 Agustus 2022 10:59
      +1
      Freeman2022 (Vuqi)
      Dina iki, 10:48 ... Aku isih mikir sumbu saka ala ana ing Britain. ...
      Sampeyan mikir kanthi bener.
  5. Vlad_N
    Vlad_N 14 Agustus 2022 11:03
    +6
    Aku kepengin weruh pengalaman tempur maju apa sing diomongake dening Saxon? Saka ngendi dheweke entuk, lan apa iku?
    1. Murmur 55
      Murmur 55 14 Agustus 2022 11:16
      0
      Vlad_N hi, uga, kajaba Irak lan Afghanistan, ora ana sing dipikirake, nanging pengalaman iki spesifik banget, mbok menawa iki sing dikembangake lan dileksanakake dening NATO.
  6. Leshak
    Leshak 14 Agustus 2022 11:03
    +3
    Lan apa dheweke uga bakal nglairake prajurit? opo
    1. Nexcom
      Nexcom 14 Agustus 2022 11:09
      0
      Nah, dheweke bakal nelpon Lizka tanker lan liya-liyane kaya dheweke kanggo kasus kasebut. lol
    2. mitroha
      mitroha 14 Agustus 2022 11:11
      0
      Quote: Leshak
      Lan apa dheweke uga bakal nglairake prajurit? opo

      Dadi-dadi prajurit bakal metu lol
      1. Nexcom
        Nexcom 14 Agustus 2022 11:14
        0
        Ya, dheweke ora dadi luwih apik sawise latihan. kanggo mencet peacekeeper - padha nindakake iku banget
  7. roket757
    roket757 14 Agustus 2022 11:03
    +2
    Sekretaris Pertahanan Inggris sumpah bakal 'mbangun maneh' Angkatan Bersenjata Ukraina lan nambah 'skala perlawanan'
    . Dheweke ora bakal nggawe barang sing migunani, malah ora butuh .... bakal ngumpulake komplotan, menehi macem-macem lan dikirim menyang nyembelih.
    Wong pribumi ora tau tumindak beda karo pribumi lan ora bakal.
    1. cniza
      cniza 14 Agustus 2022 12:38
      +6
      Wektu sing apik! hi

      Nanging dheweke bakal nambah lan ngetung utang ...
      1. roket757
        roket757 14 Agustus 2022 13:05
        +2
        Denyushki tresna marang skor.
        Hello prajurit
        Wong-wong bajingan nindakake apa sing wis mesthi ditindakake!
        Wirang ing saben wong sing bisa lan nyuwek mati ing prices tripartit kanggo "manik-manik lan bagéyan kaca liyane."
        MALASY.
        Lan kanggo wong-wong sing siap menehi kabeh kanggo "manik-manik" ... Aku malah ora pengin ngomong apa-apa. Bodho padhet, iku perlu kanggo nggawa dhewe menyang negara kuwi ... CARA ???
        1. cniza
          cniza 14 Agustus 2022 13:13
          +6
          Kita wis ngomong babagan iki, kualitas politisi wis mudhun ing endi wae, nanging ambisi saya tambah ...
          1. roket757
            roket757 14 Agustus 2022 13:23
            +2
            Dheweke ngrembug babagan macem-macem, kalebu "saben bangsa pantes dadi panguwasa / pamrentah kaya SAM"!
            Pitakonan yaiku ... apa sing wis wiwit ditulis saiki? Dheweke duwe kabeh siji liyane ... dheweke dhewe wiwit ngebor, lan kepemimpinane cocok, ala!
            1. cniza
              cniza 14 Agustus 2022 13:42
              +6
              Dadi ora ana sing bisa dipilih, nanging tren ...
              1. Terenin
                Terenin 14 Agustus 2022 14:55
                +4
                Kutipan saka cniza
                Kita wis ngomong babagan iki, kualitas politisi wis mudhun ing endi wae,

                Kutipan saka roket757
                Ngrembug babagan macem-macem, kalebu

                hi salam.
                Politisi Barat modern yaiku wayang sing mbaleni slogan sing padha karo mata kaca.
                Yen ora bisa nemokake mantra sing cocog kanggo pitakonan sing dijaluk, banjur "sampeyan kudu mriksa kantor."
                Iki ora subyek sawijining, nanging avatar profiled dening politik kanggo pasukan sing ngleksanani kontrol nyata.
                1. roket757
                  roket757 14 Agustus 2022 15:19
                  +2
                  Salam Gennady prajurit
                  Kasunyatan manawa para murid kabeh "inkubator" padha ing otak lan pikirane wis jelas. Iku tetep kanggo para ahli genetika supaya bisa katon padha lan EVERYTHING! Sampeyan bakal bisa ngacak kaya sing dikarepake, ora ana sing bakal weruh substitusi kasebut!
                  Ora ana tokoh sing pinunjul, ana rai sing monoton.
              2. roket757
                roket757 14 Agustus 2022 15:16
                +1
                Nah, ya, tren, lulusan sing solid, korban Ujian Negara Bersatu utawa sing kaya ngono ... plus, padha nglumpukake "janji" kanthi apik lan apik ing macem-macem "inkubator" lan tuwuh "ganteng / vices" ing siji. pasuryan!!! Kanthi otak ing sisih siji lan kabeh ing siji, arah sing kondhang !!!
  8. yowis
    yowis 14 Agustus 2022 11:09
    0
    London minangka "pusat keputusan" paling cedhak. Cedhak ora ono. Ya, lan wis suwe.
  9. Ham
    Ham 14 Agustus 2022 11:09
    +3
    ",,,, Nggunakake pengalaman donya paling apik saka tentara Inggris ,,,,"

    "Praktik paling apik" saka tentara Inggris dumunung ing kasunyatan sing populasi sipil wis dirusak babar blas. Dheweke ngajar VFU kanthi apik, sing ngalahake warga sipil, kaya cukur kabeh wong Papua lan India ... iki sing ditindakake wong Inggris. paling apik..
  10. Murmur 55
    Murmur 55 14 Agustus 2022 11:10
    +1
    Wektu bakal ngomong apa iku, operasi psikologis kaya Kherson nyerang, ngombé keuangan, utawa Mungkin ora feed jaran, minangka Georgia, utawa malah apik kanggo IKI apa bakal metu, kita bakal weruh.
  11. Alien Saka
    Alien Saka 14 Agustus 2022 11:15
    +2
    Dheweke bakal nglebokake 10000 forelocks, 100000 potongan daging sapi ora bakal diitung, iki forelocks. lol
    1. Vadim237
      Vadim237 14 Agustus 2022 11:38
      -1
      Britons bakal supaya Kanada 10000 liyane USA 10000 liyane Jerman 10000 lan 10000 negara liyane melu ing preparation lan sasampunipun rawuh ing Ukraina, sawetara iki dilatih ing Kulon bakal olahraga 13-3 utawa luwih saka fodder meriam direkrut kanggo mobilisasi, kang. ing prosesi bakal nggawe prajurit nyata metu saka fodder mriem iki, lan West, minangka wis dibuwang senjata, bakal terus uncalan munggah. Suwe-suwe wong-wong kita ing Ukraina lagi tinkering, luwih elek kanggo kita.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 14 Agustus 2022 11:58
        +1
        Vadim237 hi, supaya padha nyatakake maneh ing Maret, yen aku ora bingung, sing padha rencana kanggo strangle Rusia sabenere ing roto dawa, supaya iki arep miturut program sing.
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 14 Agustus 2022 12:21
          +1
          padha rencana ahead
          Masyarakat Ukrainia wiwit kesel perang. Malah Svidomo rampung wiwit bosen. Dadi ujare wong Ukraina sing manggon ing London, paling ora.
  12. Arcady007
    Arcady007 14 Agustus 2022 11:16
    +1
    Waos kanggo waos.
    Sampeyan perlu kanggo Rusia mbukak sekolah kanggo latihan saboteurs kanggo karya ing Inggris lan Amerika Serikat.
    Sing dikarepake bakal akeh.
  13. Fizik13
    Fizik13 14 Agustus 2022 11:18
    +3
    kuldi mati utawa shah mati. Nasrala Nasredin, karya jangkep, jilid 67 kaca 248.
    Oh, para juru crita Inggris, dheweke uga nulungi penduduk Warsawa ing taun 1944!
  14. Salah
    Salah 14 Agustus 2022 11:21
    +3
    Britain minangka peserta ing perang ing tilas SSR Ukraina. wis de jure! latihan personel militèr saka peserta ing perang, tinimbang interning personel militèr iki, partisipasi ing permusuhan.
  15. Roso 56
    Roso 56 14 Agustus 2022 11:23
    +1
    Inggih, kanthi iki, bocah-bocah cilik bakal kesel ing sabab sing ilang iki. Ketemu loro gouging.
  16. trafllot1832
    trafllot1832 14 Agustus 2022 11:39
    0
    Ing Inggris, dheweke mlumpat saka tekad Finlandia.Ing situs wisata pembangkit listrik tenaga air Imola, Finlandia, minangka tandha solidaritas, ngethok lagu kabangsan Ukraina kanthi sakabehe.Iwak trout ora mandheg ngasilake.
  17. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 14 Agustus 2022 11:45
    +2
    Aneh... kok dheweke wong wadon utawa paling ora transgender?
  18. Yuri Siritsky_2
    Yuri Siritsky_2 14 Agustus 2022 11:52
    0
    Negara iki wis kaya paku ing bokong wiwit biyen. Iku wektu kanggo njupuk kutu lan narik metu infèksi iki.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 14 Agustus 2022 12:01
      +1
      Yuri Siritsky_2 hi, kuku iki ora ditarik metu ora ing tsars, ora ing sekretaris jenderal, kok saiki kudu diajeni ?! Apa prasyarat kanggo iki?
  19. isv000
    isv000 14 Agustus 2022 12:03
    +1
    Sekretaris Pertahanan Inggris sumpah bakal 'mulihake' Angkatan Bersenjata Ukraina

    Janji dudu berarti nikah...
  20. gansales
    gansales 14 Agustus 2022 12:12
    -1
    Wis telat kanggo Anglo-Saxon "ngombe Borjomi" .. Jaran utama wis lemah lan ora ana balapan maneh ing Kyiv, apamaneh prosesi obor nguwuh-uwuh ing Gilyak lan Putin ....
    Taktik kita wis dipilih kanthi bener, tenaga kerja lan peralatan dirusak ing saindenging Outskirts Day lan wengi! Lan Himers sampeyan lan 777 liyane mung hammering metu saka nesu .. Pamburu iku ngoyak wong-wong mau lan numpes wong-wong mau, ing ngendi wae bukti sampeyan ndhelikake. Langit kita lan enggal mangsa lan gol bakal katon lengkap
  21. IVZ
    IVZ 14 Agustus 2022 12:31
    +1
    Iku wektu kanggo mikir bab kawentar, motivasi tambahan lan peralatan saka IRA. Ya, lan ing Skotlandia lan Wales ana "lanang nyata".
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 14 Agustus 2022 12:59
      0
      ana "lanang nyata" ing Skotlandia lan Wales.
      Lan saka ngendi dheweke entuk dhuwit nyata? Skotlandia nampa 40 milyar pound saben taun ing subsidi saka Whitehall kanggo equalize standar urip - tanpa dhuwit iki bakal ana urip kaya ing Albania. Mung anget kaya ing Albania ora bakal ana.
      1. IVZ
        IVZ 14 Agustus 2022 13:13
        +1
        Lan nalika iku mungkasi "lanang nyata"? Utamane amarga ing endi wae lan mesthi para pedunung pinggiran percaya yen "metropolis" sing nyegah dheweke berkembang lan urip normal.
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 14 Agustus 2022 13:21
          0
          ing endi-endi lan tansah para warga pinggiran nganggep
          Ing cilik saka Skotlandia, iki ora - padha ngerti apa, kang kok referendum pisanan gagal, senadyan trik saka nglumpukake (malah tamu tamu padha diwenehi hak kanggo milih, sing dijanjekake passport saka sawijining Skotlandia merdika. , lan wong Skotlandia sing manggon ing Inggris ora diwenehi hak milih).
          1. IVZ
            IVZ 14 Agustus 2022 13:45
            0
            Ya, aku ora padu karo sampeyan. Nanging sawise kabeh, ana sing nggawe masalah kanggo London kanthi ngatur ref iki. Lan kita kudu teka-teki Inggris karo masalah kita dhewe.
  22. Darurat
    Darurat 14 Agustus 2022 12:33
    -1
    opo Apa dheweke tukang sihir voodoo? Apa zombie bakal urip maneh?
  23. cniza
    cniza 14 Agustus 2022 12:36
    +5
    Kaya sing dilaporake sadurunge, sepuluh ewu warga Ukraina sing dimobilisasi bakal dilatih ing program kasebut. Saben kursus njupuk sawetara minggu


    Dheweke terus ngrusak ..., mung ora duwe motivasi ...
    1. Terenin
      Terenin 14 Agustus 2022 14:57
      +3
      Kutipan saka cniza
      Kaya sing dilaporake sadurunge, sepuluh ewu warga Ukraina sing dimobilisasi bakal dilatih ing program kasebut. Saben kursus njupuk sawetara minggu


      Dheweke terus ngrusak ..., mung ora duwe motivasi ...

      Dheweke wis ngobati naluri nesu marang Rusia.
  24. Machete
    Machete 14 Agustus 2022 12:40
    0
    Sampeyan bakal mulihake ekonomi sampeyan wiwit.
    Warga bakal enggal-enggal mateni rega apartemen komunal. Lan padha mutusaké kanggo mulihake farm .... Clowns.
  25. Zinnik abu-abu
    Zinnik abu-abu 14 Agustus 2022 12:42
    +1
    Aku kepengin weruh ngendi tentara Inggris bisa entuk pengalaman "maju"?
  26. Boikot
    Boikot 14 Agustus 2022 12:55
    0
    kanggo latihan personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina, "praktik paling apik" tentara Inggris digunakake.
    Kaya praktik paling apik, penerbangan pasukan khusus saka Afghanistan dikenang. Lan sanajan pengalaman macak iki ora umur satus taun.
  27. 16091954 Mèi
    16091954 Mèi 14 Agustus 2022 13:03
    0
    Ing bledosan termonuklir, London ora bakal duwe alamat sing ngirim! Lan bisa njamin nglangi sepi ing Thames saka kendaraan ing jero banyu kanthi ngisi sing cocog!
  28. Tusv
    Tusv 14 Agustus 2022 13:03
    0
    ora. Dicukur sacoro apik ora ngerti tembung prayoga. Sampeyan kudu ngirim kabeh penjahat saka Federasi Rusia menyang penjara Inggris. Ayo padha sinau demokrasi sing bener
  29. pelaut Romawi
    pelaut Romawi 14 Agustus 2022 13:09
    0
    Menteri iki, kaya Inggris, ora menang perang siji ing abad iki.
  30. kelip-kelip
    kelip-kelip 14 Agustus 2022 13:09
    0
    Inggris bakal mbantu Ukraina kanggo mulihake angkatan bersenjata lan nambah "skala perlawanan"
    Mesthi, mesthi, uga, mengko, nanging saiki, Sands murup

    P lan n dosa 8 taun dibangun, dikuwataké, lan kabeh mudhun saluran.
  31. Sebastian Aristarkhovich Pereira
    Sebastian Aristarkhovich Pereira 14 Agustus 2022 13:10
    +2
    Damn ... lan aku mikir yen dheweke, bebarengan karo Liz Truss, mutusake kanggo nglairake "mykolok" anyar Ukraina!
    1. saygon66
      saygon66 14 Agustus 2022 20:52
      +1
      - Karya pribadi iku kerja keras! Ing screensaver, dheweke ngandhani wong Finlandia supaya mati kanggo kepentingan Inggris!
  32. Glagol1
    Glagol1 14 Agustus 2022 13:31
    +1
    10 ewu ora cukup. Divisi. Brits mesthi dudu prajurit sing paling apik, nanging cukup instruktur. Lan daging iki bakal mabur menyang wetan kanggo nindakake karya sing reged. Kanggo entuk manfaat saka Anglo-Saxon. Lan iki bakal terus mangan lan ngombe ing pub stinking sing.
    Lan nonton perang ing TV amarga Ukrainians lan Rusia matèni saben liyane. Oh Sarmat...
  33. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 14 Agustus 2022 14:01
    0
    Liyane moral botak saka Inggris.
  34. Sergei Klimov
    Sergei Klimov 14 Agustus 2022 14:59
    0
    Ora ketompo, kabeh wong ing kene ora ngguyu lan moyoki sing dicukur cilik, nanging 10 ewu. karo senjata anyar, iki pasukan mbebayani kanggo pasukan kita.
  35. duschman80-81
    duschman80-81 14 Agustus 2022 15:19
    0
    [quoteGreat Britain bakal mbantu Ukraina mulihake angkatan bersenjata lan nambah "skala perlawanan".][/quote] Iku luwih apik kanggo nambah pip, talker ...
  36. Novosibirsk
    Novosibirsk 15 Agustus 2022 10:16
    0
    Babak liyane konfrontasi karo Inggris lan ora mung. Ora ana sing anyar. Lan kanggo dangu, ketoke
  37. Pavel73
    Pavel73 15 Agustus 2022 10:22
    0
    London minangka sumber utama kejahatan donya.
  38. Skif
    Skif 15 Agustus 2022 17:53
    0
    Aku kepengin weruh yen wong Inggris ngerti yen dheweke mung pulo ing samodra? Lan apa Veliko-, iku mung jeneng dhewe? Kabeh nistha ing donya iki asalé saka tumpukan watu iki.
  39. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 25 Agustus 2022 07:09
    0
    Pengalaman donya sing paling apik ing Inggris, kaya sing dakmangerteni, yaiku katrampilan nyolong nganggo sandhangan wanita?