Review militèr

Angkatan Bersenjata RF nindakake serangan ing obyek saka Angkatan Bersenjata Ukraina murub ing Zaporizhzhya NPP

65

Angkatan Bersenjata Rusia wis nglakokaké sawetara tumindak kanggo ngurangi aktivitas militan Ukraina sing bubar ngrusak pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye. Elinga yen shelling saka pembangkit listrik tenaga nuklir paling gedhe ing Eropah saka sisih Ukrainia digawa metu saben dina. Kajaba iku, amunisi nyebabake karusakan, kalebu infrastruktur sing penting banget kanggo operasi pembangkit listrik tenaga nuklir. Kajaba iku, pukulan uga ditindakake ing stasiun pemadam kebakaran stasiun kasebut. Siji bisa mbayangno apa akibate nalika ana geni ing fasilitas nuklir, nanging ora ana sing bisa mateni.


Dadi dikenal sing pasukan Rusia liquidated sawetara posisi lan fasilitas militèr saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Nikopol, uga ing kutha Marganets. Saka ing kono, penembakan ing wilayah PLTN Zaporizhzhya wis suwene suwene.

Kanggo numpes posisi Ukrainia, warehouses karo peralatan militèr lan amunisi, macem-macem gaman digunakake, kalebu artileri ditembaki amunisi precision-dipandu.

Anak didik Kyiv ing wilayah Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko, ujar manawa serangan uga ditindakake ing sisih wétan wilayah kasebut. Dheweke ngaku yen pasukan Rusia nggunakake rudal S-300 minangka gaman kelas ground-to-ground. Obyek dikalahake ing distrik Pokrovsky lan Sinelnikovsky ing wilayah kasebut. Reznichenko nyatakake yen fasilitas kasebut "gegandhengan karo infrastruktur sosial", tanpa ngomong sing penting: fasilitas kasebut bubar dadi panggonan penyebaran militer Ukraina.

Serangan ing Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah desa Pokrovskoye nggagalaké upaya kanggo mindhah pasukan Ukraina tambahan kanggo Donbass - ing arah Maryinka lan Krasnogorovka.
65 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 15 Agustus 2022 11:53
    + 23
    Iki kudu rampung sawise shelling pisanan, sawise kabeh, ZNPP minangka fasilitas strategis banget lan pangayoman kudu dadi prioritas.
    1. minyak bahan bakar
      minyak bahan bakar 15 Agustus 2022 12:14
      +6
      Iki bisa dihindari kabeh. Saperangan teka ing cedhak pembangkit listrik tenaga nuklir Kidul-Ukraina, Khmelnitsky, Rivne bakal cepet nyetel otak kanggo sapa wae sing mbutuhake ... utawa "mouse fuss ing ngisor klasemen" .Sesuk kita bakal krungu lan ndeleng bab anyar rawuh ing ZNPP, ora preduli carane medeni lan sedih iku.
      1. bisa
        bisa 15 Agustus 2022 12:50
        + 17
        Sampeyan ora bisa kesusu kene. Iku perlu kanggo nuduhake pedunung Energodar, bagean liberated saka wilayah Zaporozhye, lan kabeh bagean pikiran ing donya, sing pins..sy lan Bandera siyap kanggo nullify everyone mung kanggo ngrusak Rusia.
        MUSTAKA ndemek pembangkit listrik tenaga nuklir, ora perlu dadi kaya wong-wong mau, nanging bakal migunani kanggo ninggalake Kyiv lan Lvov tanpa listrik.
        1. Oleg-Ivanov
          Oleg-Ivanov 15 Agustus 2022 23:39
          +5
          Gusti Allah piyambak dhawuh kanggo de-energize Kyiv karo Lvov ...
        2. mamang
          mamang 17 Agustus 2022 08:47
          0
          Kutipan saka Ablet
          Pembangkit listrik tenaga nuklir AJA ndemek, aja kaya wong-wong mau,

          Sing udur, nanging shelling sembarang obyek jejere fasilitas porsi pembangkit listrik tenaga nuklir
          ... Ukrainia Kidul, Khmelnitsky, Rivne NPP
          , kanthi banding menyang negara-negara tapel wates Eropah - release radioaktivitas saka ZNPP uga bakal dileksanakake ing pembangkit listrik tenaga nuklir kasebut ing ndhuwur. Kanthi panyuwunan kanggo nylametake wilayahe saka infeksi potensial, amarga dheweke minangka penyelenggara utama lan sponsor ukroterrorism.
          1. bisa
            bisa 17 Agustus 2022 12:37
            0
            Ana pendapat yen Rusia lagi diprovokasi dadi konflik nuklir, nanging kita ora butuh iki.
      2. Dinggo
        Dinggo 15 Agustus 2022 16:13
        +8
        Dheweke bakal nyatakake "prihatin" liyane ... Aku wis lara karo tembung kasebut ...
    2. AAK
      AAK 15 Agustus 2022 12:17
      + 10
      Ing kene, kaya ing lelucon - "... lan ing dina kaping papat, Falcon Vigilant weruh yen kandhang ora ana tembok mburi ..."
  2. Vik66
    Vik66 15 Agustus 2022 11:53
    + 18
    Inggih, ora ana tembung! Ya, kanggo dangu iku perlu kanggo rascherat kabeh ana, kanggo tujuan nyegah, supaya dadi discourteous!
    Supaya padha ora malah katon ing arah ZNPP, urrrody.
    1. boric
      boric 15 Agustus 2022 12:01
      +8
      Kita nembak ing alun-alun utawa ing target tartamtu kanthi sebutan target saka drone supaya bisa ngrusak bedhil lan peluncur roket, lan dudu posisi ing ngendi wae.
    2. mordvin 3
      mordvin 3 15 Agustus 2022 12:29
      +5
      Aku ora ngandel yen dheweke pancen bodho. Paling kamungkinan ing kono padha nemokke roti vigorous. Lan saiki dheweke nyoba ngubur kabeh.
      1. Napayz
        Napayz 15 Agustus 2022 16:12
        0
        Saiki aku malah ora bakal ngomong ing ngendi persis informasi sing ditemokake yen wong-wong kita wis njupuk sawetara "kosong nuklir" saka pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl. Mulane sing ya iku uncalan pisanan.
      2. mmaxx
        mmaxx 15 Agustus 2022 18:07
        0
        Ora. Reaktor mung kudu ditutup. Lan iki, saliyane kanggo sumber energi saka wilayah, tegese panggantos saka rektor. Bandera podlyanka biasanipun.
      3. mamang
        mamang 17 Agustus 2022 09:00
        0
        Kutipan: Mordvin 3
        Aku ora ngandel yen dheweke pancen bodho. Paling kamungkinan ing kono padha nemokke roti vigorous. Lan saiki dheweke nyoba ngubur kabeh.

        Utama "roti vigorous" glethakaken dening Ukrozaslans, ing daya, saka kaping USSR. Amerika Serikat bakal nggunakake iki nalika ngerti yen wilayah iki ilang. Mulane, paling optimal kanggo mbusak rod bahan bakar saka wilayah shelled lan kanggo nutupi sampah nuklir karo bumi sabisa. Nanging kabeh iki ndadekake pangertèn mung yen panguwasa Rusia ora muter "peran" ing operasi diutus kanggo, kanggo enslave donya dening bourgeoisie global. Ana akeh banget "jambs" sing logis cocog karo "abstraksi" iki.
  3. ukum70
    ukum70 15 Agustus 2022 11:55
    + 12

    Lan padha nyalahake Rusia.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 15 Agustus 2022 12:04
      +7
      ukum70 hi, inggih, makatên punika Guterish sampun ngandika makatên, manawi botên SVO, botên kenging mêngsah, dados sampun kalêpatakên, botên prêlu ngantos-antos.
  4. Carlos Hall
    Carlos Hall 15 Agustus 2022 11:56
    + 10
    Ngilangi teroris, padha ngupaya provokasi bilai.
    1. sagitovich
      sagitovich 15 Agustus 2022 12:38
      +6
      Performers ts.u.USA, Ukroreich kudu ngilangi. Nylametake ewonan nyawa kanthi ngorbanake puluhan. am
  5. Komentar wis dibusak.
  6. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Murmur 55
      Murmur 55 15 Agustus 2022 12:07
      +2
      Nexcom hi, Inggih, CERITA babagan Rusia kehabisan rudal kudu diterusake, ujare, sabar, wong Ukrainia sing dikasihi, luwih sithik lan R. F. bakal kehabisan uap amarga ora duwe harapan karo rudal anti-pesawat.
  7. tihonmarine
    tihonmarine 15 Agustus 2022 11:57
    + 12
    Anak didik Kyiv ing wilayah Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko, ujar manawa serangan uga ditindakake ing sisih wétan wilayah kasebut.

    Lan banjur Banderaite Korchinsky njaluk serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir.
    "Ya, iki resiko. Akeh wong bakal nandhang sangsara, nanging luwih akeh wong bakal nandhang sangsara yen administrasi Rusia lan fasilitas nuklir ora diserang saiki. Sampeyan kudu mogok, ora ana cara liya."

    Mangkono, tanpa sopan santun, wong Ukraina mbenerake pukulan (sing wis ditindakake), nyiapake wedhus kanggo "kabutuhan" kiamat nuklir.

    Bukti liyane yen AS lan Ukraina minangka negara teroris.
    1. AAK
      AAK 15 Agustus 2022 12:20
      +3
      Mung pimpinan lan parlemen Rusia ora bakal ngakoni dheweke minangka teroris lan accomplices saka teroris kanggo setengah taun wis ... yen ora, apa bisnis karo "mitra" ... uga, sampeyan bisa tiba ing sanksi dhewe. ...
  8. ukum70
    ukum70 15 Agustus 2022 11:57
    +2
    Konsekuensi saka geni ing NPP Zaporizhzhya mung muter ing tangan Zelensky, lan luwih elek, luwih apik.
    1. Ua3qhp
      Ua3qhp 15 Agustus 2022 12:01
      +7
      Konsekuensi saka geni ing PLTN Zaporizhzhya mung muter ing tangan Zelensky

      Dadi, sing kudu ditindakake, supaya dheweke ora duwe tangan.
      Cukup sah - dudu target CIVIL - Panglima Tertinggi.
  9. GNM
    GNM 15 Agustus 2022 11:59
    +1
    Muga-muga sadurunge padha ora diunekake mung amarga padha njlentrehake koordinasi sing tepat. Iki minangka jawaban sing paling optimal, lan mulane kudu njawab, nyekel lan njawab maneh, lan liya-liyane menyang tapel wates Polandia.
  10. Frank Muller
    Frank Muller 15 Agustus 2022 12:07
    +9
    Umumé, aku kepengin krungu, pungkasane, ora babagan nyuda kegiatan artileri Ukrainia, nanging babagan penindasan lengkap. Ing mandhek saka shelling saka Donetsk, Gorlovka, ZNPP, pamukiman liyane LDNO, wilayah Kherson lan wilayah tapel wates saka wilayah Rusia. Nanging, aku wedi yen ing skenario NWO saiki, kita ora bakal krungu kabar apik kasebut. Yen kita krungu ing kabeh ing mangsa foreseeable.
    1. minyak bahan bakar
      minyak bahan bakar 15 Agustus 2022 12:42
      + 10
      Kita wis tekan Marinka kanggo sasi 6. Jarak saka Marinka menyang Donetsk ing garis lurus yaiku 24 km, ing sadawane dalan gedhe 29 ... Mesthi wae, aku ora duwe keluhan babagan wong lanang sing nindakake kerja keras lan mbebayani. sing paling larang ... Pitakonan pancen beda karo wong ...
      1. Gagak-95
        Gagak-95 15 Agustus 2022 12:51
        + 13
        Muga-muga kita bisa ngerteni sebab-sebab iki ing urip.
        Punapa mawon siji bisa ngomong, ora ketompo carane alon sampeyan advance, iku mung ora nyata, gadhah kauntungan akeh banget, kanggo mindhah 24 km ing arah Donetsk ing nem sasi.
        1. Bratkov Oleg
          Bratkov Oleg 15 Agustus 2022 21:35
          -5
          Ya bener! Ayo mbuwang Ukraina karo mayit kita!
          Wanita isih nglairake, nanging saiki kita kudu maju kanthi cepet.
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 17 Agustus 2022 10:39
            0
            Apa ana jawaban sing luwih apik? yen ing Perang Donya II padha pindhah kaya iki -50 km saben taun, kira-kira ngandika .. Berlin bakal dijupuk dening 1980 .. banjur ora ana kauntungan gedhe banget, nanging ora ana sing ngomong yen ing 1943-5 kita mbuwang mayit ing Jerman .. sak iki wektu iku bisa kanggo nggawe iki 24 km - mung nggawe ara-ara samun lan liwat tanpa perang .. Aku weruh 1 pilihan .. ora ana goal kuwi kanggo mindhah sakcepete .. kok ? Aku ora ngerti, nanging jawaban kanggo pitakonan iki sing teka ing pikiran kabeh sedih ..
            1. viktor_ui
              viktor_ui 20 Agustus 2022 10:04
              +2
              Kok suwe-suwe nge-hack...??? Saperangan baris saka kutha-bèntèng dibangun kanggo 8 TAHUN lan cetha dudu wedhus ing lapangan benteng lan logistik. Iki, nambah bantuan STRONG kanggo ukrovermacht saka Kulon lan Amerika Serikat, loro karo wong lan karo peralatan. Isi finansial nyata kabeh dill dilebokake ing imbangan finansial dening mantan mitra kita. Inggih, cherry ing ndhuwur jajan - goleki sing tuku lan tuku tanah ukroreich? Iki non-negara lan tanah karo sumber daya ora ana maneh Ukrainians. The Anglo-Saxon wis tuku lan saiki padha perang kanggo properti kanggo khokhlopitek pungkasan. Lan kita nyimpen sisa-sisa populasi KITA ing wilayah sing didol iki. Ing semangat RUSIA, populasi negara multikultural kita teka dhewe, kanggo tanah asli kita lan wong-wong kita, sanajan dheweke lara infeksi Nazi. Sedhih lan lara saka kabeh omong kosong iki, amarga aku saka USSR didol ing siji wektu dening wedhus peringkat dhuwur ing Belovezhskaya Pushcha. Mangkono lan kanggo dangu, amarga kanggo kita iki dudu WAR karo total extermination saka mungsuh, nanging operasi khusus marang neo-Nazis.
              1. penasehat level 2
                penasehat level 2 20 Agustus 2022 11:17
                0
                Aku setuju karo sampeyan kabeh, nanging akeh pemukiman sing adoh banget ing mburi, apa dheweke uga mbangun benteng ing kono suwene 8 taun? Ing teori, Ukraina ora duwe akeh sumber daya .. nanging ya, aku setuju karo sampeyan, Viktor, sedhih banget yen akeh wong Rusia sing mati ing loro-lorone, militer lan sipil ..
                1. viktor_ui
                  viktor_ui 20 Agustus 2022 16:06
                  +1
                  Paling ora ana MODAL 3 Garis Pertahanan (sampeyan bisa ndeleng peta perang) ... lan padha mbangun lan mbangun kabeh, nanging sing penting yaiku unit militèr sing digabung dadi luwih cepet lan luwih cepet, amarga kita duwe kesempatan kanggo nylametake. balung mburi pertempuran Unit karo pengalaman pertempuran akumulasi PRICELESS ... lan ukrovermacht duwe masalah gedhe iki. Nanging, kabeh bakal rampung ... sanajan aku ujar 8 taun kepungkur. Kita bakal weruh asil cantik rauh.
  11. apoteker
    apoteker 15 Agustus 2022 12:07
    +5
    Pengalaman shelling Donetsk nuduhake yen ora bakal bisa ngatasi masalah kasebut tanpa ngrebut wilayah sing relevan. Aja ngebom "pusat keputusan"!
  12. Sadok
    Sadok 15 Agustus 2022 12:08
    +4
    Kutipan saka Nexcom
    arep ngomong apa

    uga, banjur S-300 bisa njupuk ing target stasioner lemah. liyane iku bayangan lara saka sumber
    1. Bratkov Oleg
      Bratkov Oleg 15 Agustus 2022 21:37
      -2
      Ing perang Georgia, prau Georgia dicemplungake dening rudal anti-pesawat.
      1. gentium1
        gentium1 16 Agustus 2022 23:25
        +1
        Iku mung ing TV. Ing kasunyatan, wong lanang saka Angkatan Udara nyebul dheweke ing parkiran.
  13. yowis
    yowis 15 Agustus 2022 12:11
    +4
    Angkatan Udara Amerika, pesawat F \ A-18 ing Segara Ireng, F-22 ing Polandia ...
    Ing pembangkit listrik tenaga nuklir, bahan baku kanggo "A-bom" diprodhuksi.
    Dheweke pancen pengin ngubur crita nganggo "bom nuklir Zeli". Mungkin Inggris nggawe Amerika, nanging Westinghouse ... Lan Westinghouse kudu nyegah Rusia njupuk "sampah nuklir" (bahan mentah kanggo "bom"). Mergo kuwi.
    Yen pemeriksaan saka PBB ora teka (urgent!), banjur nglanggar rezim nonproliferasi nuklir dening Barat kolektif dipimpin dening Amerika Serikat kudu dianggep bukti, lan kabeh sanksi iki marang Iran lan Korea Utara - ilegal lan ora sah.
  14. Lading3
    Lading3 15 Agustus 2022 12:12
    +3
    Para jenderal ing Staf Umum mung maca lan nanggepi komentar para ibu rumah tangga sofa gelut karo ,, VO ,)
  15. km-21
    km-21 15 Agustus 2022 12:14
    +7
    Aku bakal nyaranake nyuda artileri Angkatan Bersenjata Ukraina sing nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir kanthi kekejeman khusus, nganti nggunakake senjata nuklir taktis. Penindasan kasebut ora mung kudu mungkasi serangan kasebut, nanging uga menehi inspirasi marang mungsuh kanthi wedi marang paukuman sing paling dhuwur kanggo kejahatan marang manungsa.
    1. fsb_buzuk
      fsb_buzuk 15 Agustus 2022 19:48
      -2
      Iku wektu dhuwur!
      Paling ora dheweke bakal weruh (kaping pisanan) tumindak senjata nuklir taktis marang mungsuh.
      1. Bratkov Oleg
        Bratkov Oleg 15 Agustus 2022 21:39
        +2
        Mung wong bodho sing nggunakake senjata nuklir ing wilayahe.
        1. penasehat level 2
          penasehat level 2 17 Agustus 2022 10:42
          0
          ndya.. temtunipun bilih rata-rata pedunungipun sampun kecalan ajrih dhateng senjata nuklir, punika bebaya - mbok menawi kepengen bang..
          1. Bratkov Oleg
            Bratkov Oleg 10 September 2022 09:48
            +1
            Среднестатистических дураков развелось очень много, тут вы правы. Только вот по собственной территории, Россия не будет применять ядерное оружие.
  16. kriten
    kriten 15 Agustus 2022 12:16
    +1
    pungkasane. Mungkin pertahanan udara sing paling apik kanggo nglindhungi pembangkit listrik tenaga nuklir bakal ditarik munggah.
    1. Sergey3
      Sergey3 15 Agustus 2022 12:24
      -3
      Nanging iki ora mungkin, kabeh sing paling apik kanggo pameran lan kanggo pelanggan manca, nanging iki Wasp maksimum utawa versi pisanan torus, sing bakal dicoba dening Hymers kanggo njupuk.
  17. Alien Saka
    Alien Saka 15 Agustus 2022 12:19
    0
    Saka 300 ing lemah? Wedhus gèmbèl babar blas.
  18. AleksT
    AleksT 15 Agustus 2022 12:21
    +6
    Iku apik tenan sing siji saka tentara paling kuat ing donya ora bisa nangani masalah iki. Ana sing ora ana ing kene
    1. Alf
      Alf 15 Agustus 2022 13:13
      +1
      Kutipan saka Aleks
      Iku apik tenan sing siji saka tentara paling kuat ing donya ora bisa nangani masalah iki. Ana sing ora ana ing kene

      Pitakonan kasebut ora kanggo tentara (sajatine nindakake tugase), pitakonan kasebut kanggo administrasi politik paling dhuwur ing negara.
    2. Bratkov Oleg
      Bratkov Oleg 10 September 2022 09:54
      +1
      Kutipan saka Aleks
      Iku apik tenan sing siji saka tentara paling kuat ing donya ora bisa nangani masalah iki. Ana sing ora ana ing kene

      Действительно, давно бы сравняли все оккупированные Украиной российские города, ковровой бомбардировкой, или ещё чем, хрена там беречь русское мирное население, баб, детей, что там живут?
      Или подумаете?
  19. Uprun
    Uprun 15 Agustus 2022 12:27
    +5
    Sebutan target kanggo shelling menehi fashington lan landon, ora khayalan dibutuhake. Yen ora ana gunane kanggo wong-wong mau, sawise shelling pisanan, lolongan bakal ana ing kabeh planet. Sawetara ngarep-arep kanggo njagong metu ing segara, liyane ing Selat ... Kene iku mung tengen kanggo Erdogan lan Orban kanggo miwiti aduk munggah, iku bakal teka kanggo wong-wong mau, yen ana apa-apa ... Mulane padha udan, iku ora tanggung cetha . ...
    1. Alf
      Alf 15 Agustus 2022 13:14
      0
      Kutipan saka uprun
      Mulane dheweke teles, ora jelas ...

      Amarga Hongaria dudu sapa-sapa lan ora ana cara kanggo nyebut, lan Turki isih ngupayakake lungguh ing kursi loro.
  20. nordscout
    nordscout 15 Agustus 2022 14:36
    +4
    Kaya saben kamenangan lan kekalahan, ana wong sing tanggung jawab kanthi jeneng lengkap, gelar, jabatan, lan liya-liyane ... Sawise kabeh, ana wong sing duwe tanggung jawab kanggo keamanan (24/7) fasilitas nuklir sing penting banget? Lan, IN ADVANCE, apa bisa mikir babagan pilihan kanggo pertahanan udara - pertahanan rudal, perlindungan anti-artileri obyek iki? Utawa mbutuhake loro utawa telung pendidikan militer sing luwih dhuwur? Utawa apa perlu nggawa prakara kasebut menyang prasyarat kanggo kontaminasi wilayah sekitar lan lingkungan udara NPP kanthi radionuklida saka "repositori" wilayah saka rakitan bahan bakar? Iki kabeh "sirkus karo jaran" (goyang tembok PBB karo tembung, segara saka "pra-kacilakan" moans ing media lan demarches liyane saka kabeh wesi) minangka akibat saka banal "indifference" utawa lack of profesionalisme individu tartamtu sing (aku ora wedi kanggo mbaleni dhewe) duwe jeneng lengkap, posisi lan, mbokmenawa, pangkat militèr ... Banjur ora perlu kanggo nyerang artileri / posisi ing wilayah \ uXNUMXb\uXNUMXbNikopol lan Marganets ... Mergo ...
    1. minyak bahan bakar
      minyak bahan bakar 15 Agustus 2022 14:58
      +5
      Inggih, kabeh sing wis kadhaptar, sampeyan kudu mikir! Sijine otak kanggo masalah iki. Sing ngarep-arep kanggo ketemu tank kita karo kembang lan eseman salah ngitung banget, banget. Persiapan kanggo operasi mung enchantingly gagal. ing permukaan, bukak Internet lan maca lan ngrungokake pikirane patriot dill ...
    2. Ampere
      Ampere 15 Agustus 2022 15:30
      0
      Jeneng-jeneng lan jeneng-jeneng sing dadi pelaku utama wis dikenal kabeh, mung ora bisa diucapake kanthi banter supaya ora lungguh .... Jenenge riffraff cilik sing nggawa barang apik metu saka gubug kurang dikenal. hi
  21. Jeneng 2006
    Jeneng 2006 15 Agustus 2022 14:42
    +3
    Ana Perang Donya 3 - Anglo-Saxon mbutuhake pati EU lan Jerman - luwih akeh kipesh ing Eropa, luwih apik kanggo dheweke
  22. AVESSALOM
    AVESSALOM 15 Agustus 2022 18:05
    -2
    Pungkasane, luwih becik telat tinimbang ora nate.
  23. duschman80-81
    duschman80-81 15 Agustus 2022 18:37
    +3
    Terus, endi asile? Miturut administrasi, ing 15 Agustus, saka sisih ngelawan Dnieper, geni dibukak ing residents lan infrastruktur sipil kutha Energodar. Kanggo luwih saka jam, pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina wis nganakake shelling kuat saka tentara meriem gunung .. Apa Kanashenkov bakal ngomong iki?
    1. minyak bahan bakar
      minyak bahan bakar 16 Agustus 2022 07:24
      +3
      Wingi esuk-esuk padha ngempet kabeh, kuwi sing diomongake. Dheweke nggawa sing anyar. Nalika artikel iki muncul wingi sore, aku nulis yen kabeh bakal kedadeyan maneh ... Aku njupuk minus ngguyu , nanging kanggo neraka karo wong-wong mau. Sing utama yaiku ora ana sing ditindhes lan kabeh kedadeyan maneh. Lan iki sing paling awon.
      1. duschman80-81
        duschman80-81 16 Agustus 2022 07:57
        +4
        Cons ..., plus ... kaya bocah cilik ing kothak wedhi. Secara pribadi, aku pancen ora peduli yen ana salib utawa nol. Aku ngerti shkolota, padha nguber likes, nanging nalika diwasa. Aku mratelakake panemume ing komentar, nanging manawa ana wong sing seneng utawa ora seneng iku pancen dudu urusanku.
  24. Sedoy
    Sedoy 15 Agustus 2022 20:20
    +1
    nindakake serangan ing obyek saka Angkatan Bersenjata Ukraina murub

    sampeyan kudu ngerti yen miturut "gudang", lan ora miturut kabeh ...
  25. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 16 Agustus 2022 09:03
    0
    Ing sawetoro wektu, bledosan ing Crimea maneh. Ing Maisky. Detonasi amunisi diduga ...
  26. kalita
    kalita 16 Agustus 2022 10:49
    +3
    Padha ngarahake kanggo dangu painfully.
  27. Orc_Rs
    Orc_Rs 17 Agustus 2022 12:53
    0
    Limbah radioaktif kudu dibuang saka pembangkit listrik tenaga nuklir.
  28. Rega Vincent
    Rega Vincent 17 Agustus 2022 13:45
    0
    Iku konyol kanggo maca sing sawise setengah taun kita ora entuk supremasi udhara, minangka asil kang kita nandhang serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir kanggo 2 minggu. Iku mung jenis surreal.
  29. FoBoss_V
    FoBoss_V 20 Agustus 2022 14:27
    -1
    Yagene iki ora rampung sadurunge? Apa sing sampeyan tunggu? Radiasi ion penetrating?