Review militèr

Kamentrian Pertahanan nyebutake sabab saka bledosan ing gudang kanggo panyimpenan sementara amunisi cedhak Dzhankoy

156

Penyebab kebakaran ing gardu listrik lan gudang kanggo panyimpenan sementara amunisi, sing nyebabake bledosan, yaiku sabotase. Iki dilaporake ing Kementerian Pertahanan.


Miturut militèr, minangka akibat saka sabotase, geni nyuwil ing tlatah panggonan panyimpenan amunisi sauntara bunded, kang mimpin kanggo detonation saka amunisi disimpen ing kono. Akibat bledosan, karusakan serius disebabake ing pemukiman Mayskoye, gardu listrik, ing ngendi geni uga ana, lan sepur.

Ing esuk 16 Agustus, minangka akibat saka sabotase, gudang militèr cedhak desa Dzhankoy rusak.

- ngandika pesen saka departemen militèr.

Penyelidikan babagan sabotase terus, lan langkah-langkah ditindakake kanggo ngilangi akibat saka kedadeyan kasebut. Minangka sadurunge kasebut dening kepala Crimea, Sergei Aksyonov, kabeh omah sing kena pengaruh bledosan bakal dibalekake kanthi biaya anggaran republik.

Sauntara kuwi, sawetara sumber Rusia lan Ukrainia mratelakake panemume yen warga lokal nggarap instruksi saka SBU utawa intelijen militer Ukraina, uga agen layanan khusus Ukraina sing teka ing wilayah republik kanthi kedok pengungsi. bisa melu sabotase. Kanggo sabotase, ora perlu nembus gudang kasebut, mung siji drone karo "Molotov cocktail" sing digantung utawa liya-liyane cukup. Wiwit sawetara UAV kuwi ora gedhe, saboteurs paling kamungkinan dilakokno saka tlatah semenanjung, kang ora adoh saka Dzhankoy.

Kangge, informasi muncul babagan kemungkinan serangan drone ing pangkalan udara militer ing desa Gvardeyskoye Krimea. Miturut warga lokal, sawetara jeblugan nyuworo ing area pangkalan udara, lan mendhung kumelun ireng munggah ing sadhuwure lapangan udara. Ora ana konfirmasi resmi saka Kementerian Pertahanan.
156 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. marc75
    marc75 16 Agustus 2022 13:33
    + 52
    Aku nonton video (ing TGL Rybar) babagan carane amunisi disimpen ing kana, iki wis sabotase lan tanpa bledosan
    1. Mythos
      Mythos 16 Agustus 2022 13:49
      + 20
      Ya wis dadi kejahatan nyimpen amunisi kaya ngono. Lan iki karya kanggo counterintelligence. Sampeyan perlu kanggo ngenali sel kasebut lan menyang menara kanggo terorisme.
      1. 4 ikit
        4 ikit 16 Agustus 2022 19:50
        +1
        Ing esuk 16 Agustus, minangka akibat saka sabotase, gudang militèr cedhak desa Dzhankoy rusak.
        - ngandika pesen saka departemen militèr.

        tatu utawa diunekake munggah? Lan mung sing MO bisa ngomong?

        1. lengen
          lengen 21 Agustus 2022 14:01
          0
          Apa pesen resmi saka MoD sing bakal cocog karo sampeyan? "We padha sepisan maneh mejet dening mungsuh stern. Panjenenganipun nyebul munggah bagean saka panyimpenan mbukak SM, nanging bitterness lan nesu saka iki cukup kanggo kabèh gudhang. We are weaklings "Dadi?
      2. Revolver
        Revolver 16 Agustus 2022 20:14
        +2
        Kutipan saka Mitos
        Lan iki karya kanggo counterintelligence.

        Apa, ana apa? NKVD disembelih. KGB dibuwang. Lan apa sing kasedhiya utamane kanggo mbayar gaji karyawan.
    2. donavi49
      donavi49 16 Agustus 2022 14:04
      + 22
      Ana ora mung amunisi nanging uga peralatan.


      1. Arcady007
        Arcady007 16 Agustus 2022 14:07
        + 24
        Iku dosa yen ora njupuk kauntungan saka kekacoan kuwi.
        https://www.youtube.com/watch?v=qe5lLqTTjpM - если верить
        1. yowis
          yowis 16 Agustus 2022 14:27
          + 25
          Kutipan: Arkady007
          Iku dosa yen ora njupuk kauntungan saka kekacoan kuwi.

          Anggere ana kekacoan ing tentara kita, kita ora bisa dikalahake!
          Kekacoan minangka wujud tatanan.
          "Manajer sing efisien" nggunakake wilayah kasebut kanthi ekonomi banget: nyilikake sewa lan biaya.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Dinggo
            Dinggo 17 Agustus 2022 13:16
            0
            "Manajer sing efisien" nggunakake wilayah kasebut kanthi ekonomi banget: nyilikake sewa lan biaya.

            ... utawa ndhelikake barang sing dicolong ...
    3. Konnick
      Konnick 16 Agustus 2022 14:47
      +1
      Aku nonton video (ing TGL Rybar) babagan carane amunisi disimpen ing kana, iki wis sabotase lan tanpa bledosan

      Lan aku nonton video ing Old Edda lan ora weruh embankment sembarang
    4. pinter bokong
      pinter bokong 16 Agustus 2022 15:56
      +2
      Kabeh padha, sabotase, nanging aku panginten sing penjaga ngrokok ing panggonan salah
  2. Commodore Arktik
    Commodore Arktik 16 Agustus 2022 13:33
    + 15
    Kesalahan sing diakoni! Iki apik! Iki minangka dalan kanggo pulih!
    1. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 16 Agustus 2022 13:50
      +8
      Akhire, matur nuwun, matur nuwun, MO RF - sampeyan marang bebener!
      Sapa maneh sing kudu dirungokake, kajaba sampeyan, dina iki! Kita ora wedi sabotase lan perang kanggo Motherland - kita ora wedi!
      Nanging sapa sing ngidini lan sing nulungi - supaya dheweke mlaku nganggo popok saiki. Muga-muga nomer telpon langsung FSB, Pengawal Nasional lan administrasi ditempelake ing Crimea saiki lan ora mung ana! ...
      1. pulsa
        pulsa 16 Agustus 2022 16:02
        -2
        Ukrainia maneh bakal ujar manawa iki minangka rudal anti-kapal ....
        1. Inhibitor korosi
          Inhibitor korosi 16 Agustus 2022 16:11
          +2
          Ya, ngidoni wong-wong mau ing kana - padha rampung wong sing kuwasa. Lan sing pretends sing ana ing kuwasa - banget. Dheweke mung kudu rampung. Kanthi sinisme tartamtu.
  3. bali
    bali 16 Agustus 2022 13:34
    + 12
    hi Saboteurs wis kerep ana ing Crimea. Iki wektu kanggo counterintelligence kanggo intensify karya lan nyekel sawetara reptil!
    1. isv000
      isv000 16 Agustus 2022 13:49
      + 26
      Kutipan saka Dos
      hi Saboteurs wis kerep ana ing Crimea. Iki wektu kanggo counterintelligence kanggo intensify karya lan nyekel sawetara reptil!

      Dadi kita duwe kabeh wates karo kita kaya sieve, padha roam, fly, njeblug. Ing Dina Angkatan Laut, drone mbuwang bonbu ing markas Armada Laut Ireng ...
    2. Sketsa53
      Sketsa53 16 Agustus 2022 13:56
      +9
      Counter kudu ngaktifake kabeh wiwit 2014, lan ora ngenteni nganti 8 taun sadurunge SVO, kanthi cara, salah sawijining kanca Uni Soviet, bali ing 2021, ujar ... "kita (s) nyiapake 40 saboteurs. , lan wong-wong Rusia iki kudu ngadhepi wong-wong mau , sanajan dheweke (Rusia) menang ".... dadi kita mlayu menyang wong-wong mau (bledosan ing Saki, Maisky)
    3. Egoza
      Egoza 16 Agustus 2022 13:59
      + 16
      Kutipan saka Dos
      Iki wektu kanggo counterintelligence kanggo nambah karya lan nyekel sawetara reptil!

      Ya, wong-wong ing kene wis nulis wiwit Februari yen wektune kanggo nguripake SMERSH ing kabeh wujud. digawe? Wis kaping pindho! Lan ing kene ora perlu kanggo nyekel sawetara reptil, nanging kanggo nyekel ALL reptil! Yen ora, ora bakal ana tentrem ing Crimea! Wis wayahe resik-resik omah!
      1. Dedok
        Dedok 16 Agustus 2022 14:40
        +7
        Quote: Egoza
        Lan ing kene ora perlu kanggo nyekel sawetara reptil, nanging kanggo nyekel ALL reptil! Yen ora, ora bakal tentrem ing Crimea!

        lan carane informasi, mbokmenawa 2 months ago, ing "ban fitting" ing Crimea pungkasan?
        iki nalika padha ora gelem dadi tentara kanggo dhuwit?
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 16 Agustus 2022 14:46
          +6
          Siji dibongkar ... ing pitakonan kapindho mbukak.
          1. Skif
            Skif 17 Agustus 2022 21:55
            +1
            Lan sing kapindho, apa iku?
            1. alexy sidaikin
              alexy sidaikin 18 Agustus 2022 06:02
              +1
              Ana uga informasi babagan bengkel mobil
        2. Slon_on
          Slon_on 16 Agustus 2022 14:50
          +1
          Iku misale jek kaya dina liyane padha njupuk mudhun, ana video TG.
        3. pulsa
          pulsa 16 Agustus 2022 16:03
          -1
          geni langsung saka tank kudu razed menyang lemah.
        4. 30 ing
          30 ing 16 Agustus 2022 16:51
          +7
          Quote: Dedok
          lan carane informasi, mbokmenawa 2 months ago, ing "ban fitting" ing Crimea pungkasan?

          Slipped ing utomo banget. Lan Gentleman, sing menehi lemah sepi kanggo ban fitting tanpa dokumen lan hak, iki uga kabongkar .. Kanggo ora anjir! Padha Cut mudhun infèksi .. saka lemah.
        5. Revolver
          Revolver 16 Agustus 2022 20:19
          +4
          Quote: Dedok
          carane informasi, mbokmenawa 2 months ago, ing "ban fitting" ing Crimea pungkasan?
          iki nalika padha ora gelem dadi tentara kanggo dhuwit?

          Kabeh sing katon simpati kanggo 404 kudu digawa menyang garis ngarep lan diarahake kanthi tendhangan menyang arah sing dianggep dhewe. Yen padha ora njupuk wong-wong mau ing panas wayahe, padha bakal rake ing kuburan.
      2. Krimea partisan 1974
        Krimea partisan 1974 18 Agustus 2022 19:28
        -1
        ing kene wiwit Februari dheweke nulis yen wektune kanggo nguripake SMERSH
        ..... kok ... ana polisi militer, ana kantor jaksa militer sing duwe akses gratis kanggo file pribadi kabeh personil militer ... saiki sampeyan kudu mundhakaken kuldi lan mudhun kanggo bisnis, banjur ora bakal ana impen udan babagan SMERSH lan Chekas liyane
    4. Commodore Arktik
      Commodore Arktik 16 Agustus 2022 14:05
      +2
      Kanggo miwiti, dheweke bakal mbusak kabeh wong - sing bakal dipenjara!
    5. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 14:46
      +1
      Apa bagean ... ora ana sing mbatalake dill sing hushed, nanging nggawe bahan peledak primitif plus drone gampang kaya ngethok woh pir.
    6. Piramidon
      Piramidon 16 Agustus 2022 15:02
      +3
      Kutipan saka Dos
      Soko sing kerep ditindakake dening saboteurs ing Crimea

      Dadi wong-wong mau wis suwe lungguh ing kono, padha mowing dhewe, ora nglanggar undang-undang lan nyanyi lagu Rusia, sampeyan bakal digali. Padha sepi mudhun kanggo wektu iki, scouted obyek perlu kanggo dangu, stock munggah ing gaman lan mung ngenteni printah. Saiki, ketoke, dheweke wiwit nampa prentah. Lan sadurunge NWO ana akeh banderlogs, lan saiki kabeh jinis "pengungsi" muddy wis ditambahake
    7. vic02
      vic02 16 Agustus 2022 15:08
      + 11
      Pranyata FSB-shniks tenan kudu bisa. Ketoke luwih angel tinimbang nyekel ilmuwan ing pengkhianatan.
    8. dedusik
      dedusik 16 Agustus 2022 15:35
      +6
      Kutipan saka Dos
      hi Saboteurs wis kerep ana ing Crimea. Iki wektu kanggo counterintelligence kanggo intensify karya lan nyekel sawetara reptil!

      Sayange, ora mung ing Crimea aran
      MOSCOW, 16 Agustus - RIA Novosti. Saboteurs Ukrainia nyebul enem menara kabel listrik voltase dhuwur sing teka saka pembangkit listrik tenaga nuklir Kursk, ujare FSB.
      "Ing tanggal papat, sanga lan rolas Agustus, ing distrik Kurchatov ing wilayah Kursk, kelompok sabotase Ukrainia njeblug enem menara saluran listrik voltase dhuwur (110, 330 lan 750 kV), ing ngendi NPP Kursk nyedhiyakake daya < ...> loro kanggo wilayah lan entitas tetanggan", - nyathet ing release.
      Sabotase, kaya sing kacathet ing FSB, nyebabake "nglanggar proses teknologi operasi pembangkit listrik tenaga nuklir."
  4. Geo73
    Geo73 16 Agustus 2022 13:34
    + 12
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake lan apa worth iku?

    Temenan, fed kudu mbiayai kerugian bisnis amarga ora ana turis, wilayah tapel wates, ing wilayahe, ing kerangka Legislatif, kudu diakoni minangka zona kepemilikan KTO tanpa wates.

    Mbusak semenanjung turis ing jembatan kanggo ngidini transportasi barang lan ijin liyane, nanging iki rincian.

    Padha bener ing Kursk lan wilayah wewatesan ing nemen.

    Pungkasan: pimpinan sing bakal ngandelake FSB karo pasukan pengawal Angkatan Darat. Ing wilayah, nemtokke curfew, mriksa dokumen, transportasi, introduce admarest kanggo milik, nggunakake, Advertisement, ngimpor drones lan piranti kontrol contactless.

    Ngumumake ganjaran siji yuta rubel kanggo nglaporake teroris.

    Kabeh karyawan unit militer diwajibake njupuk survey poligraf.

    Iku bakal cocok. statement politik announced sawise serangan ing markas SBU ing Kyiv.
    1. Canecat
      Canecat 16 Agustus 2022 13:46
      + 15
      Kutipan: Geo73
      ngimpor drone lan piranti kontrol tanpa kontak

      Lan ing artikel iki, drone sing arep menyang Donbass bakal dicekel ... mung nulis artikel kanggo wong bodho ...
      1. Dedok
        Dedok 16 Agustus 2022 14:42
        +2
        Kutipan saka Canecat
        Lan ing artikel iki, drone sing arep menyang Donbass bakal dicekel ... mung nulis artikel kanggo wong bodho ...

        ya, "daw", kanggo laporan Cut mudhun ing cara gampang
    2. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 14:48
      0
      Yen sampeyan mbatalake lelungan, mula bakal muncul ing antarane wong-wong sing nglanggar hak-hak kasebut.
  5. Sergio_7
    Sergio_7 16 Agustus 2022 13:35
    +5
    Penyebab kebakaran ing gardu listrik lan gudang kanggo panyimpenan sementara amunisi, sing nyebabake bledosan, yaiku sabotase. Iki dilaporake ing Kementerian Pertahanan.

    Wektu kanggo mikir babagan nggawe maneh SMERSH!
    Infa teka yen ana bledosan maneh ing Crimea liwat lapangan udara militer ...
  6. ohka
    ohka 16 Agustus 2022 13:35
    + 14
    Iki diarani "hopak on a rake". Nganti kepala mabur karo lintang, ora ana sing bakal owah.
    1. isv000
      isv000 16 Agustus 2022 13:53
      +3
      Kutipan saka ohka
      Iki diarani "hopak on a rake". Nganti kepala mabur karo lintang, ora ana sing bakal owah.

      Inggih, sampeyan ngayun. Bakal, kira-kira, carane nggawa sapi peternakan kolektif umur telung puluh taun menyang negara anyar nalika pita dipotong ...
    2. pakar
      pakar 16 Agustus 2022 13:59
      +1
      Kanthi tari rake, aku setuju. Mung iki dudu hopak, nanging "komarinsky" utawa "wanita". hi
  7. Irit
    Irit 16 Agustus 2022 13:37
    +5
    Sanajan ora nggawe apa-apa, dheweke ngandhani sing bener. Saiki layanan khusus kita uga kudu sinau cara kerja kanthi cepet kanggo nyegah sabotase, lan mung nembak saboteurs lan asistene.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 16 Agustus 2022 13:47
      + 14
      Irit hi, kedadeyan sing padha ing Nefedovka, mung dheweke ora ngerti ing kana, kaya yen ora "konduktor", nanging banjur banjir, ing kene ana puntung rokok ora bisa digunakake maneh, lan bom ditibakake.
    2. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 14:51
      0
      Agen intelijen kita nindakake pakaryan sing apik. Ana apa-apa kanggo muter tong minyak ing wong. Isih wong bakal pindhah. Yen ora, iku isin kanggo nglaporake pepadhamu sing curiga ing negara kita ... ora "kaya bocah lanang".
  8. diracik
    diracik 16 Agustus 2022 13:37
    + 23
    Kecerobohan lengkap ing ngatur panyimpenan amunisi. Aku malah bakal ngomong kelalaian kriminal ...
    1. Dedok
      Dedok 16 Agustus 2022 14:44
      +9
      Kutipan saka: razved
      Kecerobohan lengkap ing ngatur panyimpenan amunisi. Aku malah bakal ngomong kelalaian kriminal ...

      nanging elinga carane ing Berdyansk, UDCs kita dijamin sak unloading - carelessness padha
      perang ana ing ngendi wae ... adoh saka wong-wong mau
      1. diracik
        diracik 16 Agustus 2022 15:13
        +5
        Ya ... pira sing wis ditulis lan diomongake ing macem-macem forum lan saluran telegram yen kita perang ora karo wong Papua saka sawetara Papua New Guinea, nanging karo mungsuh sing dilatih. Sikap, miturut, kanggo iku kudu banget serius.
  9. Uprun
    Uprun 16 Agustus 2022 13:39
    + 10
    Kampanye kuev ngeculake perang sabotase ..... Ing wektu kasebut, detasemen "dijenengi Kovpak" kudu diluncurake menyang wilayah kulon, lan ing kuev "dijenengi sawise Kuznetsov" ....., rudal mung ora cukup. kene....kanggo ngalahke mungsuh ing kuburane....
    1. Murmur 55
      Murmur 55 16 Agustus 2022 13:57
      + 16
      Uprun hi, Pitakonan iki ora kanggo Kyiv, dheweke berjuang minangka paling bisa, utamané amarga padha ora ndhelikake sing padha bakal tumindak kanthi cara kuwi, QUESTIONS kanggo pemimpin kita ing lemah lan sethitik luwih dhuwur, loro kanggo pangayoman lan countering kuwi " partisan".
      1. Uprun
        Uprun 16 Agustus 2022 14:16
        +3
        Nganti Agustus, para pahlawan lungguh "tenang", ing puncak mangsa liburan padha wiwit ngipi elek Crimea .... Antarane akeh gedhe saka vacationers, "jarum" bisa ilang sapisan ing nalika ... Nyegah punika obat nyata kanggo penyakit "virus", lan nalika ora ana, banjur ...... We kudu manual latihan dhewe marang MI-6.
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 16 Agustus 2022 14:55
          -2
          Sepisanan, ing vigilance saka warga kita piyambak ... nganti 50s, setengah saka telik vyyaalenny lan migran, lan liyane, sabenere thanks kanggo vigilance saka populasi. Nanging banjur kasus iki dadi isin.
        2. roh
          roh 16 Agustus 2022 15:35
          +2
          Kita butuh manual kanggo MI-6.

          Paling kamungkinan, Green Berets kerja ing kono, padha "mangan asu" ing perang gerilya Vietnam, Afghanistan, Afrika, Venezuela, etc.
          Iki kabeh pakaryane, mula aku yakin manawa dheweke lagi nyiapake jaringan saboteur ing kene hi
    2. internasional
      internasional 16 Agustus 2022 18:22
      0
      Perang gerilya lan sabotase ing kerangka NWO sing diumumake? Wiwit 2014, kita kaget amarga ora ana perjuangan bersenjata nglawan junta ing wilayah Ukraina.
  10. Zaurbek
    Zaurbek 16 Agustus 2022 13:43
    -11
    Kanthi gudang lan ing cuaca kaya ngono, suket mung bisa murub lan ngrusak kabeh.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 16 Agustus 2022 13:50
      +7
      Zaurbek hi, lan ing gardu uga, suket murub? Aku setuju yen R.A.V.. disimpen ing sawetara warehouses, korek cukup kanggo sabotase, nanging gardu lan cruiser saka ganja ora iku.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 16 Agustus 2022 13:58
        -3
        Kang menehi kritik dening kasunyatan sing Grads lan amunisi ana ... padha cenderung kanggo buyar
        1. Adrey
          Adrey 16 Agustus 2022 14:29
          -1
          Kutipan saka Zaurbek
          padha duwe karep kanggo buyar

          "Dheweke", sampeyan mikir sapa? wassat
          1. Zaurbek
            Zaurbek 17 Agustus 2022 15:33
            0
            Amunisi ing kasus geni .... NURSs, contone.
      2. Roso 56
        Roso 56 16 Agustus 2022 14:04
        +7
        Nyatane, kanggo suket ing saubengé gardu, kudu menehi paling sethithik telung rubel. negatif
    2. isv000
      isv000 16 Agustus 2022 13:55
      +1
      Kutipan saka Zaurbek
      Kanthi gudang lan ing cuaca kaya ngono, suket mung bisa murub lan ngrusak kabeh.

      Sawise "geni" sing padha "suket" mung kudu dipromosikan ...
      1. Zaurbek
        Zaurbek 16 Agustus 2022 13:59
        0
        Suket wis dadi sababe luwih saka sepisan.
    3. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 14:57
      -1
      Suket dhewe ora bakal kobong ... nanging goby sing ora ngrokok bakal nyebabake alangan, utamane amarga langit-langit modern ora ilang nganti kobong.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 17 Agustus 2022 15:35
        +2
        Kabeh ana ing sadawane ril ana ... Sparks, puntung rokok, korek api, knalpot ... Ana liyane pitakonan babagan panyimpenan lan panyimpenan saka kanggo saboteurs.
  11. trafllot1832
    trafllot1832 16 Agustus 2022 13:44
    -5
    Nganti saiki ora ana foto, miturut Gvardeisky, nanging kabeh wong ngrujuk menyang Komersant.
  12. Paul Siebert
    Paul Siebert 16 Agustus 2022 13:44
    + 12
    Kene sampeyan ndeleng ...
    Dheweke ngandhani bebener - lan ora ana kedadeyan sing ala ...
    Apa sing dikandhakake Gusti Yesus ing The Master lan Margarita?
    "Ngandika sing bener iku gampang lan nyenengake."
    1. Murmur 55
      Murmur 55 16 Agustus 2022 13:53
      +4
      Paul Siebert hi, sing nggegirisi wis kedadeyan, nanging sejatine, wong-wong wis suwe ora percaya karo versi resmi.
    2. Paul Siebert
      Paul Siebert 16 Agustus 2022 17:44
      0
      Quote: Paul Siebert
      Kene sampeyan ndeleng ...
      Dheweke ngandhani bebener - lan ora ana kedadeyan sing ala ...
      Apa sing dikandhakake Gusti Yesus ing The Master lan Margarita?
      "Ngandika sing bener iku gampang lan nyenengake."

      Aku katon - ana, ana xoxol ing forum kita ...
      Minus pemain.
      Utawa kita, siswa USE, sing ora diwaca dening Mikhail Afanasyevich .... nglirik
  13. Chronos
    Chronos 16 Agustus 2022 13:46
    +7
    Apa sing dakcritakake sadurunge: warga lokal jelas ora bisa ngatasi. Sampeyan kudu nyambungake Administrasi Pusat FSB lan sijine likuidasi DRG ing kontrol pribadi direktur. Ora ana kedadeyan sing durung ditemoni petugas keamanan ing sejarah anyar.
    1. mesin neraka
      mesin neraka 16 Agustus 2022 13:57
      +5
      Mung FSB sing kudu disalahake?Nanging babagan anti-teror ing tentara dhewe?PAT lan liya-liyane? Mungkin para prajurit bakal njaga obyek, lan ora nyalahke kabeh FSB?
      PAT murni kanggo tujuan laporan.
      1. Chronos
        Chronos 16 Agustus 2022 14:19
        +3
        Kutipan saka mesin neraka
        Mung FSB sing kudu disalahake?Nanging babagan anti-teror ing tentara dhewe?PAT lan liya-liyane? Mungkin para prajurit bakal njaga obyek, lan ora nyalahke kabeh FSB?
        PAT murni kanggo tujuan laporan.

        Pitakonan ora mung sapa sing kudu disalahake, nanging uga apa sing kudu ditindakake. Tanggung jawab FSB, wilayah lan WRC, kanggo ngenali lan ngilangi DRG. Sampeyan perlu kanggo nglindhungi warehouses, nanging DRG aktif bakal tansah golek ngendi kanggo muter trik reged.
        1. mesin neraka
          mesin neraka 16 Agustus 2022 14:24
          -2
          Apa sing kudu ditindakake? Biasane nggawe gudang supaya quadrocopter sing nesu karo granat ora bisa njeblug gudang raksasa.
          Ya, malah mbentang "pager kawat", kalebu gendheng, uga ngencengi, kaya carane nggawe kubah saka iku.Shitcopter karo granat ora bakal bisa nimbulaké karusakan sing signifikan, kajaba kanggo njeblug pager iki.
          Pager rantai kaya mangkene, nanging mesthine kudu nutupi gudhang saka ndhuwur.
          1. Chronos
            Chronos 16 Agustus 2022 14:29
            -1
            Banjur bakal njeblug kemah militèr, sepur lan pembangkit listrik.
  14. Leshak
    Leshak 16 Agustus 2022 13:47
    + 13
    Aku wis tau nulis (lan aku banget downvoted), aku mbaleni - pasukan keamanan saka Crimea anteng (mbok menawa komponèn resort kanggo nyalahke) hubungane karo dhewe. Ana akeh banget kedadean ing Crimea lan ing Segara Ireng, lan asring losses ora sabdho. Iku wektu kanggo njawab wong karo bintang gedhe lan, pungkasanipun, njupuk munggah atine. Iki perang sampeyan, "tuan-tuan saka holidaymakers."
    1. Sergio_7
      Sergio_7 16 Agustus 2022 13:55
      +2
      Dheweke ngganti komandan Armada Segara Ireng. Mugi sing isih bisa nggawe prabédan ing lemah!
    2. Murmur 55
      Murmur 55 16 Agustus 2022 14:00
      +6
      Leshak hi, ya, KchF wis "kondhang" kanggo penyesalanku, lan langkah-langkah kudu ditindakake oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo suwe-suwe mengko padha teka lan ngacungake pedang, kira-kira rong sasi kabeh bakal miturut piagam lan instruksi, banjur. , ing cola, iku bast.
  15. IvanSviridov
    IvanSviridov 16 Agustus 2022 13:48
    0
    Lan saiki padha kandha yen ana bledosan ora cedhak Dzhankoy, nanging cedhak Simferopol. Apa dheweke ngerti yen kutha iki beda-beda?
    1. RVA
      RVA 16 Agustus 2022 13:57
      +3
      Padha ngomong sing malah ing p.g. t Pengawal sabotase ing lapangan udara militer.
      1. IvanSviridov
        IvanSviridov 16 Agustus 2022 14:02
        +1
        Sialan......Pokoke pola iki ora kaya karya saboteurs. Apa padha ana ing jeeps saka siji pangkalan liyane liwat lapangan? Lan ora ana sing nggoleki ..... Kayane ana sing duwe pertahanan udara bocor .....
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 16 Agustus 2022 15:08
          +1
          apa babagan pertahanan udara? murni saboteurs. lan ana akeh, katon carane nyimpen peralatan lan cangkang, nanging ora ana keamanan
        2. Piramidon
          Piramidon 16 Agustus 2022 15:17
          +3
          Kutipan: Ivan Sviridov
          Apa padha ana ing jeeps saka siji pangkalan liyane liwat lapangan?

          Kanggo apa? Saben klompok saboteurs "tanggung jawab" kanggo obyek sing dipasrahake. Yen dheweke wis lungguh kanthi tenang wiwit taun 2014, mula kabeh obyek lan pendekatan kasebut wis ditliti lan dihirup nganti suwe. Lan nalika dheweke durung miwiti tumindak aktif, sampeyan ora bakal ngrusak dheweke. Cukup "warga terhormat", dheweke kerja ing perusahaan lokal, tuwuh tomat ing plote, lan sawetara malah entuk kerja ing tentara Rusia. Coba digali iki, yen dheweke durung katon ing apa-apa sing bisa diremehake sadurunge.
    2. Egoza
      Egoza 16 Agustus 2022 14:03
      0
      Sepur ing wilayah Dzhankoy ing Crimea rusak amarga bledosan esuk ing depot amunisi sementara.

      Kepala Crimea, Sergei Aksyonov, ujar manawa ana hubungane karo iki, rute sepur sing teka saka daratan Rusia bakal diganti.

      "Sawise konsultasi karo pimpinan Crimean Railway, keputusan digawe kanggo mungkasi sepur penumpang sing teka saka daratan ing stasiun Vladislavovka.

      Ing kana, penumpang bakal diwenehake bus kanggo dikirim menyang stasiun bis sing paling cedhak, "ujare Aksyonov.

      Dheweke uga ujar manawa kira-kira rong ewu wong dievakuasi saka zona kacilakan ing distrik Dzhankoy, wong diwenehake kabeh sing perlu, ora ana sing ngancam nyawa lan kesehatane.

      Penduduk desa Azovskoye lan Mayskoye, distrik Dzhankoy sing dievakuasi, sementara diselehake ing sekolah-sekolah ing desa Kondratyevo, Tabachnoye, lan Pobednoye. Kabeh biaya ditanggung dening panguwasa.

      12:20. "Rel sepur sing rusak ing wilayah Dzhankoy wis dipulihake. Gerakan sepur ing bagean iki bakal diterusake sawise rampung kabeh langkah sing perlu kanggo njamin keamanan. Aksyonov ngandika.


      Sumber: https://rusvesna.su/news/1660637373
  16. swarga
    swarga 16 Agustus 2022 13:48
    0
    Kayane wong Ukrainia ora bakal nyerah. Nanging padha janji sing sethitik liyane "grinding" lan ngarep bakal crumble.
    1. Navodlom
      Navodlom 16 Agustus 2022 14:03
      -4
      Kutipan saka Swarga
      Kayane wong Ukrainia ora bakal nyerah. Nanging padha janji sing sethitik liyane "grinding" lan ngarep bakal crumble.

      Saboteurs Jerman fasis padha operasi ing mburi pasukan kita nalika Tentara Abang mbebasake Eropah.
    2. mesin neraka
      mesin neraka 16 Agustus 2022 14:06
      + 12
      Ukrainia kok kudu nyerah, akeh wong, akeh amunisi, akeh senjata, menehi dhuwit.
    3. Kronos
      Kronos 16 Agustus 2022 14:15
      + 10
      Apa sebabe kudu nyerah? Pasukan adoh saka Kyiv, ana akeh wong, amunisi, lan bahan bakar. Peralatan pensiun dibayari dening Eropa lan AS.
    4. Vadim237
      Vadim237 16 Agustus 2022 14:51
      -1
      Ditilik saka kasus ing ngarep, Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal ambruk nganti suwe, lan kenapa operasi nyerang aktif kudu diluncurake, pasukan kita ora nindakake pasokan winates kabeh jinis senjata Barat, hukum militer terus lan mobilisasi umum ing Ukraina wis arep kanggo setengah taun, lan latihan aktif ing sisih kulon saka Angkatan Bersenjata Ukraina wis arep ing etc. Miturut iki, iki kita "We grind them" ing kasunyatan, ora siji taun bakal tahan karo kahanan kuwi.
  17. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 16 Agustus 2022 13:50
    +5
    Lha kuwi sing tak pikir...
    Opo sing iso tak unekke? Crimea mbutuhake filtrasi total, kudu ngontrol kabeh stasiun, persimpangan dalan, bandara, ngatur lawang-lawang lan total babak.
    Iku uga ngganggu yen ing 14 XNUMX akeh personel militer Angkatan Bersenjata sing ditampa ing pangkat, uga karyawan SBU lan Kementerian Dalam Negeri uga ditransfer ... Ajaib ora kelakon, sampeyan kudu mriksa kabeh wong. babar blas
    Nalika mriksa, Aku wis digawe Emphasis ing Polygraph, nanging perlu printer pinter lan experienced, lan aku durung ketemu wong kuwi ing commerce, contone, sawetara maling bodho.
    Ya, lan kesimpulan org dibutuhake, saben kegagalan duwe jeneng tartamtu
    Stagnasi personel iku fatal
    Inggih, pengungsi ... Ana akeh wong ing saindhenging Rusia
    1. Uprun
      Uprun 16 Agustus 2022 13:58
      +5
      Ing wilayah ing tengah Rusia, iki bisa uga ditindakake ....., nalika musim liburan ana migrasi kaya ngono ...... Sampeyan bakal mlebu ing siji apartemen kaping 5 seminggu, lan kabeh ana. beda wong.... Nek filtrasi total dadi gangguan musim liburan, lan iki dhuwite daerah ..... Koyone ora ana perang, nanging NWO duwe "aturan" dhewe ... nanging nyatane ...... manual Mi-6 wiwit digunakake ...
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 16 Agustus 2022 14:07
        0
        Ora ana dalan liyane, yen sampeyan dhewe ngerti ...
    2. Roso 56
      Roso 56 16 Agustus 2022 14:01
      +2
      Pancen bener, aku tansah kepingin weruh carane kabeh mantan ukrovoyaks padha mlebu ing layanan kita.
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 16 Agustus 2022 14:08
        +1
        Ya, langsung lan langsung, ora mungkin!
      2. Grigory Remarque
        Grigory Remarque 16 Agustus 2022 14:58
        +1
        Apik banget pakaryan Paduka, dhuh Yehuwah. Wong sing sumpah maneh dadi pengkhianat utawa golek bathi. Dikhianati sepisan, dikhianati kaping pindho.
        1. Saboteur_Navy
          Saboteur_Navy 16 Agustus 2022 16:41
          +1
          Lan sampeyan 100% bener
    3. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 16 Agustus 2022 15:05
      0
      Napa dheweke mung saiki aktif?
      1. Uprun
        Uprun 16 Agustus 2022 15:28
        +2
        Wisuda ing sekolah sabotase Mi-6, latihan 6 wulan babagan program akselerasi ...
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 16 Agustus 2022 15:32
          +1
          paling kamungkinan padha wis turu kanggo akèh taun
    4. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 15:07
      0
      Ya, sanajan ing antarane populasi umum ... paling ora, tentara dipriksa. Lan aot birokrat lan populasi FIG.
  18. Ryazanets87
    Ryazanets87 16 Agustus 2022 13:54
    +8
    Ditilik dening video titik panyimpenan sing dijupuk saka sepur sing liwat (!!!) - kelalaian lan sloppiness angkoro. Padha mung ngidoni ora mung ing pancegahan safety lan nyamar, nanging uga ing pangertèn umum slightest. Bakal ana apa-apa kanggo njupuk karo.
    Kanggo mlebu ing pikiran - kita kudu, mbok menawa, perusahaan penal lan eksekusi. Yen ora, kayane ora bisa.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 16 Agustus 2022 15:04
      +2
      ora ana keamanan ing kana, peralatan kasebut kanthi acak ing tumpukan siji
  19. mesin neraka
    mesin neraka 16 Agustus 2022 13:55
    +4
    Kangge, informasi muncul babagan kemungkinan serangan drone ing pangkalan udara militer ing desa Gvardeyskoye Krimea. Miturut warga lokal, sawetara jeblugan nyuworo ing area pangkalan udara, lan mendhung kumelun ireng munggah ing sadhuwure lapangan udara. Ora ana konfirmasi resmi saka Kementerian Pertahanan.

    Iki wis luwih serius, diwenehi katresnan saka prajurit kita kanggo nyelehake pesawat ing baris ing jarak 2 meter.
    1. Ryazanets87
      Ryazanets87 16 Agustus 2022 14:46
      + 10
      Iki persis carane kabeh ngadeg ing Pengawal.

      Ora, mung perusahaan pidana lan eksekusi. Ora bisa sinau.
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 16 Agustus 2022 15:03
        0
        dadi ing kabeh bandara
        1. Dikson
          Dikson 16 Agustus 2022 16:16
          0
          ora, ora. Lan ora mesthi .. Inggih, apa tegese sampeyan .. Padha ngadeg ing caponiers .. sawetara keels nempel metu saka suket ..
          1. Nastia Makarova
            Nastia Makarova 16 Agustus 2022 16:31
            0
            Sing digunakake ing dhewe, ing paling
  20. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 16 Agustus 2022 13:55
    -1
    Lompat sing apik yaiku lompat mati.
  21. AlOrg
    AlOrg 16 Agustus 2022 13:58
    +4
    Kabeh saboteurs ditembak, paukuman mati. Perlu dibalèkaké kanggo penjahat perang
  22. Roso 56
    Roso 56 16 Agustus 2022 13:58
    +4
    Lan kepiye kedadeyan karo layanan anti-sabotase, kanthi counterintelligence ??? SMERSH ngendi?
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 15:11
      -3
      Apa sejatine SMERSH?
      1. Roso 56
        Roso 56 16 Agustus 2022 17:17
        0
        Sing paling umum, sing wulu kabeh wong lan saka sawetara wong hamstrings goyang. prajurit
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 16 Agustus 2022 20:53
          -2
          Dadi wong telu :)
  23. Kalih
    Kalih 16 Agustus 2022 14:01
    +4
    Saka sudut pandang teknis, bisa uga ora, nanging jelas manawa DRG mburu gudang nggunakake drone (dinilai kanthi informasi saka pers) jarak cendhak, lan ora bisa nggawe zona mati 5. kilometer liwat warehouses isih, jamming kabeh frekuensi kanggo kontrol drones.
    1. donavi49
      donavi49 16 Agustus 2022 14:49
      +7
      Sistem jamming duweni nuansa sing rawan, bisa digunakake kanthi sampurna ing kahanan sing wis diwilang, ing papan latihan, nglawan mungsuh sing sadurunge dikenal. Banjur arep macet apa? Contone, ing kene Railway Rusia bakal nandhang sangsara, desa bakal nandhang sangsara.

      Inggih, sanajan kita nganggep kabeh bisu, GPS bisu, sinyal kontrol ora lulus. 2022 ana ing pekarangan. Pengikat pusat gudang (satelit utawa kanthi putih) saka kargo mbledhos + Autel (Aku njupuk, mung amarga ing sasi anyar, miturut laporan, 500+ UAV wis dikirim menyang Angkatan Bersenjata Ukraina).


      Lan saiki kita program pesawat ing piranti lunak trep ing tablet, supaya manuk mabur lan mabur ing sadawane INS. Ing kisaran kasebut, kesalahan akumulasi bakal maksimal +/- 5 meter.

      Lan iki umume pilihan paling dhasar. Yen ana liyane, contone, Fenix ​​​​Ghost (sing dikirim ing sangisore sewu ing Juli-Agustus), banjur ana kesempatan liyane.
      1. Kalih
        Kalih 16 Agustus 2022 15:31
        0
        Lan sampeyan, minangka spesialis sing ngerti babagan drone, apa sing bakal sampeyan saranake pesawat kita kanggo nglawan paling ora ide. Amarga aku jarang ndeleng ide sing apik ing situs kasebut.
    2. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 16 Agustus 2022 15:19
      0
      Sa adoh aku ngerti, iku mokal ing wayahe ... iku ora cukup gudang ana, nanging lapangan udara aktif.
  24. Dikson
    Dikson 16 Agustus 2022 14:05
    +3
    Depot amunisi serius, nanging ora kritis .. Nanging sabotase ing pangkalan angkatan udara, lapangan udara .. iki kerugian banget, banget nglarani kanggo kita.. Ora ana cara kanggo gelut.. sampeyan ora bakal mati limang. kilometer watara fasilitas militèr nggawe zona ... Utamané, ing resort Crimea .. ya .. Ing bab ala iku kelompok kuwi bisa mlaku minangka akeh sing kaya ing wilayah kita .. - pengungsi lan migran nitih bali lan kasebut kanggo sawetara taun .. sel turu bisa dadi jaringan kabeh negara.
    1. Chronos
      Chronos 16 Agustus 2022 14:23
      +5
      Inggris lan Amerika ing lingkungan sing nganggo basa Rusia ora akeh banget. Kabeh mau bakal katon. Tei liyane ing Crimea.
      1. RVA
        RVA 16 Agustus 2022 14:54
        +2
        Kajaba iku warga Rusia-speaking saka negara ndhuwur.
  25. Sibguest
    Sibguest 16 Agustus 2022 14:06
    -5
    Salam seduluran sing cukup. Sawetara jam kepungkur, ing kene lan ing situs Internet liyane, ana akeh njerit lan njerit yen DoD ora bakal ngandhani wong sing bener (maneh, maneh, maneh). Dadi apa? Kamentrian Pertahanan kanthi jelas nyatakake - ana sabotase, loro. Ana Perang Patriotik Agung Khusus - perang dill. Utawa ana sing ngira bakal kaya Hitler ing taun 1939 ing Prancis lan "Eropah sing beradab" liyane? Mungsuh bakal dikalahaké, kamenangan bakal dadi milik kita!
  26. 16112014nk
    16112014nk 16 Agustus 2022 14:09
    +2
    Kutipan saka ohka
    Nganti kepala mabur karo lintang, ora ana sing bakal owah.

    Ing panggonan sing padha karo lintang kabeh dhewe. Dheweke ora bakal ninggalake duweke. Golek sawetara penembake.
  27. Novik225
    Novik225 16 Agustus 2022 14:10
    +1
    Apa ana sawetara gudang kosong sing sampeyan kudu nyimpen amunisi ing papan mbukak?
    Inggih, yen ana sawetara sing kosong, requisition kanggo sementara lengkap lan mbusak kanggo nyimpen amunisi. kecerobohan apa?
    1. zenion
      zenion 16 Agustus 2022 14:23
      -1
      Dadi, kaya sing sampeyan pikirake, amarga ora ana sing bakal entuk dhuwit.
    2. donavi49
      donavi49 16 Agustus 2022 14:36
      +4
      Iki dudu babagan gudang, nanging babagan rantai pasokan. Desentralisasi sing luwih akeh, luwih suwe lan luwih larang (miturut dana sing melu) proyektil kondisional menyang posisi kasebut.

      Cukup nyata yen saiki luwih nguntungake yen ilang hub logistik sing gedhe saben dina tinimbang pamisah kiriman, nyebabake keluwen cangkang ing pasukan.
      1. Novik225
        Novik225 16 Agustus 2022 15:25
        0
        lan ing tentara ora ana struktur protèktif prefabrikasi? Autumn lan mangsa - uga ngrancang kanggo nyimpen? Ing udan lan salju?
    3. RVA
      RVA 16 Agustus 2022 14:56
      +3
      Menapa malih, siji Balaklava worth soko karo panyimpenan. Gunakake - ora pengin! Dheweke ngowahi obyek strategis dadi museum.
  28. zenion
    zenion 16 Agustus 2022 14:22
    -4
    Smersh janji bakal bali lan ngrampungake kabeh. Sing bakal akeh tali boroske. Sawise kabeh, mata-mata ora ditembak, nanging digantung cukup dhuwur.
  29. km-21
    km-21 16 Agustus 2022 14:33
    +6
    Aku bisa mbayangno apa jenis liburan Ukrainians duwe kesempatan kuwi. Lan, sakbenere, aku melas banget amarga amunisi sing boroske lan nilai materi liyane. Aku ngerti yen ing perang ora ana korban jiwa. Nanging serangan sistematis ing rake padha ora perang maneh, nanging disebut mergo. Lan ibu.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 16 Agustus 2022 15:00
      -2
      padha seneng wae
  30. Adrey
    Adrey 16 Agustus 2022 14:35
    0
    manungsa waé! Pitakonan? Ing arah apa gudang lan pangkalan udara iki bisa digunakake?
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 16 Agustus 2022 15:00
      -1
      biasane ing Kherson
      1. Adrey
        Adrey 16 Agustus 2022 15:48
        +1
        Kutipan: Nastia Makarova
        biasane ing Kherson

        Pitakonan sabanjure. Apa sebabe kedadeyan kaya ngono ing wilayah mburi kita ing wilayah iki akhir-akhir iki?
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 16 Agustus 2022 15:49
          0
          1. luwih cedhak karo dheweke
          2. Ana akeh saboteurs ing Crimea
          3. padha operate ora mung ing Crimea, contone, sawetara garis daya diunekake munggah ing Kursk
          1. Adrey
            Adrey 16 Agustus 2022 16:02
            0
            Kutipan: Nastia Makarova
            Nastia Makarova

            Thanks kanggo jawaban prasaja hi
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 16 Agustus 2022 16:03
              0
              sampeyan olèh
              1. Adrey
                Adrey 16 Agustus 2022 16:08
                0
                Kutipan: Nastia Makarova
                sampeyan olèh

                Napa nem sasi ora ana kegiatan kaya ngono?
                1. Nastia Makarova
                  Nastia Makarova 16 Agustus 2022 16:10
                  0
                  Aku ora pengin nulis, Aku mung katon liwat warta saka NWO
  31. Alexandr2637
    Alexandr2637 16 Agustus 2022 14:39
    +4
    Departemen militèr njlentrehake yen minangka akibat saka bledosan depot amunisi, kabel listrik, pembangkit listrik, rel sepur lan sawetara bangunan omah ing sacedhake rusak.
    Umumé, ora ana sing lara. Libbers!
  32. Vadim237
    Vadim237 16 Agustus 2022 14:42
    -2
    "Ing esuk 16 Agustus, minangka akibat saka sabotase, gudang militèr ing cedhak desa Dzhankoy rusak." Ya, paling ora pungkasane dheweke wiwit ngomong sing bener lan ora nyuda singsot kaya "Bledakan kasebut kedadeyan minangka asil saka geni."
  33. Glagol1
    Glagol1 16 Agustus 2022 14:43
    +5
    Crimea kantun jotosan - 3 saben minggu. Ing Novofedorovka, iku tinny, maya pesawat wis rusak, misale jek sing obyek ora ditutupi saka lemah utawa saka udhara.
    Sayange akeh amatir ing mburi sing njaga banget. Campuran karo kanca sing ora peduli.
  34. Dedok
    Dedok 16 Agustus 2022 14:51
    -1
    hukum babagan terorisme dibutuhake, ora ing wangun nalika remaja dijupuk ing ngisor iki, nanging ing wangun tanggung jawab saka anggota kulawarga kanggo aktivitas relatif sak bledosan / arson, etc.
    ing sawijining dina kabeh wilayah bakal dadi milik kita, lan elinga kegiatane sanak-sedulur, bisa mbantu banget
    1. SovAr238A
      SovAr238A 20 Agustus 2022 16:25
      -1
      Quote: Dedok
      hukum babagan terorisme dibutuhake, ora ing wangun nalika remaja dijupuk ing ngisor iki, nanging ing wangun tanggung jawab saka anggota kulawarga kanggo aktivitas relatif sak bledosan / arson, etc.
      ing sawijining dina kabeh wilayah bakal dadi milik kita, lan elinga kegiatane sanak-sedulur, bisa mbantu banget

      Yagene wong ora tau ngrungokake paribasan lan maknane?
      Sawise kabeh, paribasan minangka "pengalaman manungsa pirang-pirang ewu taun, diowahi dadi wangun tembung sing cendhak lan jembar."
      Dadi sampeyan, wong diwasa, nulis karya sampeyan, nanging sampeyan ora mikir babagan makna paribasan "aja ngurmati kulit bruwang sing ora dikalahake" ...
      1. Repellent
        Repellent 20 Agustus 2022 16:28
        +2
        Kutipan: SovAr238A
        tegesipun paribasan “ora leli ndhelikake ora kalah bear"

        Aja tresna... ya

        Lan bruwang ing paribasan ora dipateni.

        Inggih rampung, sirah, njagong mudhun - loro.
        1. SovAr238A
          SovAr238A 20 Agustus 2022 16:33
          -2
          Quote: Repellent
          Kutipan: SovAr238A
          tegesipun paribasan “ora leli ndhelikake ora kalah bear"

          Aja tresna... ya

          Lan bruwang ing paribasan ora dipateni.

          Inggih rampung, sirah, njagong mudhun - loro.

          Oh, tracker wis teka. Saiki bakal mbukak kabeh pesenku.
          Aku nulis saka seluler sing autocorrect dipateni, amarga aku kudu nulis akeh singkatan ing saben dinten.
          Lan drijiku gedhe, aku ora kenek kothak.
          Miturut cara, kanggo 20 taun ana aturan saka Internet: "nalika mungsuh ora duwe apa-apa kanggo nanggepi, kang wiwit dig menyang ejaan."
          Sampeyan minangka conto utama saka karakter kasebut.
          Lan sampeyan wis ngladeni. Ganteng.
          Terus lima.
          Didilat.

          1. Repellent
            Repellent 20 Agustus 2022 16:36
            +2
            Kutipan: SovAr238A
            Aku nulis saka seluler sing autocorrect dipateni, amarga aku kudu nulis akeh singkatan ing saben dinten.
            Lan drijiku gedhe, aku ora kenek kothak

            Inggih, inggih, inggih, inggih ... loro kasalahan ing kabèh teks lan loro ing paribasan.

            Aku percoyo... Nyuwun
      2. Dedok
        Dedok 22 Agustus 2022 08:31
        0
        Kutipan: SovAr238A
        Dadi sampeyan, wong diwasa, nulis karya sampeyan, nanging sampeyan ora mikir babagan makna paribasan "aja ngurmati kulit bruwang sing ora dikalahake" ...

        Apa sampeyan ngerti apa sing diarani obrolan?
        Aku wis suwe ora dadi "diwasa", lan ing urip iki aku wis weruh carane nempel label ing bocah-bocah wadon bisa dadi "gampang", nanging dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan ...
        elinga mahasiswa sing "arep pindhah" kanggo ISIS?
  35. Dikson
    Dikson 16 Agustus 2022 16:12
    +2
    Mungkin wektune ora mung mbusak tali bahu kanggo wong, nanging uga dadi pengadilan kanthi eksekusi? Ojo maen giveaway.. Lha opo to, jebule.. Terus operator crane ora gelem ngerjakno tugase lan militer ora duwe kendali..- wong sipil.. Sedih tenan.. Mungkin wis wayahe dekrit nerbitaké hukum militer ing wilayah wewatesan Ukraina?
  36. kartograf
    kartograf 16 Agustus 2022 17:18
    0
    Iku wektu kanggo nutup Crimea saka turis. Lan kanggo netepake regime ketat ing kabeh wilayah Rusia jejer kanggo Ukraina. Banjur bakal njeblug. Inggih, eksekusi para deverast lan accomplices
  37. Arsip Vasya
    Arsip Vasya 16 Agustus 2022 18:00
    0
    Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia kanthi cekap lan jujur ​​ngumumake panyebab bledosan kasebut! Ya, iku pantes keplok, ora bener, tanpa ironi. Inggih rampung.
    Kanggo penempatan amunisi lan peralatan kasebut, ora ana khusus sing dilatih. ora perlu kanggo kelompok, metu simpatik karo canister saka bensin lan iku ... Lan peralatan bisa ditumpuk ing ndhuwur saben liyane - isih ngirit papan! wong bodho lan banjur kutipan saka Lavrov.
  38. Barbulator
    Barbulator 16 Agustus 2022 19:38
    0
    [quote = Egoza] [quote = Dos] Iki wektu kanggo counterintelligence kanggo nambah karya lan nyekel sawetara reptil! [/ kutipan]
    Ya, wong-wong ing kene wis nulis wiwit Februari yen wektune kanggo nguripake SMERSH ing kabeh wujud. digawe? Wis kaping pindho! Lan ing kene ora perlu kanggo nyekel sawetara reptil, nanging kanggo nyekel ALL reptil! Yen ora, ora bakal ana tentrem ing Crimea! Wis wayahe resik-resik omah
    Iku banget prasaja kanggo nindakake iki: saben saboteur tato "Moskalyaku - kanggo Gilyak!" Tengen ing bathuk, lan accomplices ing T-shirts duwe bab sing padha. Sampeyan kudu dadi wong sing pikirane sempit kanggo mikir yen counterintelligence ora bisa.
  39. Sedoy
    Sedoy 16 Agustus 2022 22:02
    0
    Penyebab kebakaran ing gardu listrik lan gudang kanggo panyimpenan sementara amunisi, sing nyebabake bledosan, yaiku sabotase. Iki dilaporake ing Kementerian Pertahanan.

    Yo tenanan... :)
    sing. iku perlu kanggo njeblug "setengah saka Crimea" kanggo pindhah saka "rokok" kanggo sabotase ...
  40. waleri777
    waleri777 17 Agustus 2022 05:18
    0
    Kulon nindakake perang sabotase marang kita, lan kita nekad nulis babagan puntung rokok. Iku wektu kanggo nguripake jammers saka drones watara kabeh obyek. Napa kabeh wong meneng babagan pembakaran laser saka orbit? Aku iki carane padha ngobong ora mung kanggo warehouses karo amunisi lan bahan bakar, nanging uga tank, kapal, pesawat. Sadurunge, kita duwe kuwi, Mungkin padha didol menyang amers, nanging ora bakal ngobong dhewe.
    1. SovAr238A
      SovAr238A 20 Agustus 2022 16:28
      0
      Kutipan saka waleri777
      Kulon nindakake perang sabotase marang kita, lan kita nekad nulis babagan puntung rokok. Iku wektu kanggo nguripake jammers saka drones watara kabeh obyek. Napa kabeh wong meneng babagan pembakaran laser saka orbit? Aku iki carane padha ngobong ora mung kanggo warehouses karo amunisi lan bahan bakar, nanging uga tank, kapal, pesawat. Sadurunge, kita duwe kuwi, Mungkin padha didol menyang amers, nanging ora bakal ngobong dhewe.

      Pembakaran laser saka orbit?
      Apa sampeyan sinau ing sekolah?
      Fisika ana, matematika, kimia?
      Apa sampeyan sinau sejarah militer?
      Apa sampeyan ngerti tingkat ilmu modern?
      Aku weruh sing ora
      Temenan saka RenTV sampeyan ngalih menyang forum iki.

      Mungkasi nggawa omong kosong mriyang.
  41. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 17 Agustus 2022 15:48
    0
    Drone karo bom. Apa wae. Malah quadric. Malah glider. Ngresiki paling ora ing gudang. Plus sijine kaya mangkene. Supaya zona mati diitung ing kilometer. Lan sensor pelacak. Apa maneh sing bisa dipikirake.
  42. Skif
    Skif 17 Agustus 2022 21:58
    0
    Saboteurs kudu metu saka hukum. Dadi Crimea, Kursk utawa Moscow. Ing titik iki, "... carane kakehan sampeyan ndeleng wong, supaya kakehan matèni wong."
  43. Stepan S
    Stepan S 18 Agustus 2022 22:58
    0
    Saiki Kementerian Pertahanan Federasi Rusia kudu ngomong saben dina babagan kebakaran ing depot amunisi, utawa kabeh padha, mula nglindhungi. Dina iki, wis cedhak karo Valuyki, gudang wis suwek. Paling ora video kasebut dilarang diunggah, amarga bungahe wong Ukrainia.
  44. Igor Korbut
    Igor Korbut 19 Agustus 2022 13:50
    0
    Sing nggumunake, apa ora bisa nggawe penindasan frekuensi radio UAV ing kabeh wilayah lan gudang militer?
  45. lisikat2
    lisikat2 21 Agustus 2022 12:03
    0
    Dolanan licik. Kanthi kapasitas beban 150-200 gr. Sampeyan bisa nemokake ing Internet.
    Pakdhe Musa nemokake boneka sing ana ing kebon. Anake tanggane lagi dolanan. kepeksa nyebat