Review militèr

Ing Rusia, karya lagi ditindakake ing pambangunan massal papan perlindungan khusus kanggo pesawat militer

213
Ing Rusia, karya lagi ditindakake ing pambangunan massal papan perlindungan khusus kanggo pesawat militer

Reformasi iki ing Angkatan Udara domestik wis samesthine luwih saka sepuluh taun. Lan saiki ing Rusia, karya lagi ditindakake ing pambangunan massal papan perlindungan khusus kanggo pesawat militer.

Wiwitan program iki diumumake ing musim semi taun kepungkur kanthi pribadi dening Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Sergei Shoigu.

Kasunyatan bilih manungsa waé wis mbayar kanggo masalah ing tingkat paling dhuwur ngandika saka kabutuhan urgent kanggo ngatasi. Miturut rencana departemen pertahanan Rusia, direncanakake mbangun paling ora 300 penerbangan papan perlindungan. Kaping pisanan, bakal digunakake kanggo nyimpen pesawat generasi kaping lima paling anyar sing digawe dening pabrikan pesawat domestik.

Kebutuhan fasilitas kasebut kanggo pasukan udara kita wis dituduhake dening pengalaman Siria. Dheweke nuduhake yen pesawat kudu direksa saka serangan mungsuh ora mung ing udhara, nanging uga ing lemah. Para Islamis wis bola-bali nyerang pangkalan udara Khmeimim Rusia ing Suriah kanthi bantuan drone lan malah ditembaki nganggo mortir.

Ing udhara mbukak, siji amunisi kanthi pecahan bisa nyerang sawetara pesawat sekaligus. Yen lagi ditutupi, mungsuh kudu nyoba hard kanggo ngrusak saben Piece saka peralatan.

Nanging papan perlindungan dibutuhake ora mung kanggo nglindhungi amunisi mungsuh, nanging uga saka kahanan cuaca sing ala. Ing sangisore atap, peralatan sing larang bakal kurang kena pengaruh cuaca lan bakal tahan luwih suwe. Lan staf teknis bakal luwih gampang lan luwih trep.

Rincian desain struktur kasebut dudu rahasia militer, amarga dikembangake maneh ing taun 60-an ing abad pungkasan. Iki minangka papan perlindungan konkrit sing dikuatake saka jinis arched. Iki kalebu semi-lengkungan kanthi tembok nganti 60 cm lan duwe gerbang logam. Ing njaba, struktur kasebut ditutupi bumi lan ditutupi karo gambut, utawa malah nandur wit-witan.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
213 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergio_7
    Sergio_7 16 Agustus 2022 17:31
    + 61
    Rasional. Nanging perlu dina sadurunge wingi!
    1. Des
      Des 16 Agustus 2022 17:38
      + 54
      Iku tansah dibutuhake.
    2. Irit
      Irit 16 Agustus 2022 18:15
      + 20
      Ya, wong kikir mbayar kaping pindho ...
      1. Imperium_Aeterna
        Imperium_Aeterna 16 Agustus 2022 19:08
        + 20
        Mbangun papan perlindungan kanggo 100-200 ewu dolar supaya ora "tresna" pesawat kanggo 20-30 yuta. Ya, wong ngomong ing kabeh kamulyan ...
        Kita ora pengin sinau dhéwé - mungsuh bakal mulang.
        1. Syurik70
          Syurik70 16 Agustus 2022 19:15
          + 23
          Nalika Amerika nembak ing lapangan udara Siria, iki ora cukup.
          Butuh sawetara pesawat kita ing lapangan udara Saki kanggo kobong bebarengan, mung kanggo mikir.
          1. gansales
            gansales 16 Agustus 2022 20:20
            -14
            Quote: Shurik70
            Nalika Amerika nembak ing lapangan udara Siria, iki ora cukup.
            Butuh sawetara pesawat kita ing lapangan udara Saki kanggo kobong bebarengan, mung kanggo mikir.

            Luwih telat tinimbang ora tau ... Saiki ana dhuwit, lan Rusia ora katon maneh ing Amerika Serikat, kita mbangun apa sing dikarepake lan ing ngendi kita pengin
            Yen padha miwiti mbangun sadurungé lan nandatangani kontrak milyar dolar, banjur Kulon bakal nguwuh-uwuh, kaya-kaya Rusia wis siyap perang \ Inggih, bab rezim getih ..
            Sampeyan mesthi bisa pony, nanging piye wae ora ana ing aturanku ..
            Ayo dadi break liwat!
            1. Arcady007
              Arcady007 16 Agustus 2022 20:22
              +1
              Dadi durung ana sing ngomong yen pesawat kasebut kobong ing Sakki lan pira. Mulane kita ngenteni S.
        2. AVG
          AVG 17 Agustus 2022 11:04
          +2
          Kutipan saka: Imperium_Aeterna
          Mbangun papan perlindungan kanggo 100-200 ewu dolar supaya ora "tresna" pesawat kanggo 20-30 yuta. Ya, wong ngomong ing kabeh kamulyan ...

          Ya, malah tuku cat kanggo 100 dolar, supaya gerbang bisa dicet kanggo cocog karo werna wilayah, lan ora "apa sing dikirim dening Gusti Allah."
      2. mamang
        mamang 17 Agustus 2022 09:17
        +2
        Quote: Irit
        Ya, wong kikir mbayar kaping pindho ...

        Ora mung kuwi. Ing lapangan udara kulon, pesawat kasebut diwenehi jarak supaya, kanthi kabeh kepinginan, luwih saka siji pesawat - roket, ora bisa dirusak. Sampeyan bisa nang - kita riveting barak pesawat ("tabungan" lan ... ing siji botol).
    3. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 16 Agustus 2022 20:15
      + 13
      Utamane tembung iki mateni:
      Kebutuhan fasilitas kasebut kanggo pasukan udara kita wis dituduhake dening pengalaman Siria.

      Sing, sadurunge Suriah, budheg-budheg utawa budheg lengkap tanggung jawab kanggo planning infrastruktur lemah, titik-kosong ora pengin mbayar manungsa waé kanggo pengalaman manca? Utawa paling ora ngrungokake pengalaman leluhure dhewe-dhewe? Apa sebabe kudu nggebug bathuk supaya ngerti yen lara? belay

    4. ramzay21
      ramzay21 17 Agustus 2022 09:59
      +4
      Rasional. Nanging perlu dina sadurunge wingi!

      Dina sadurunge wingi ana ing negara kita, nganti wingi wong-wong sing ngomong yen ora bener teka kuwasa, lan saiki wis empiris netepake yen iku isih bener, padha mutusaké kanggo mulihake apa kita wis dina sadurunge wingi.
    5. tanpa mbalikke
      tanpa mbalikke 18 Agustus 2022 09:14
      +8
      Apa sampeyan ngenteni jago ngetok ing opu?
    6. zenion
      zenion 18 Agustus 2022 17:12
      0
      Sergio_7. Kabeh bener! Ing jangkah iki, "perang", yaiku, operasi khusus dirancang kanggo limalas taun, nanging bakal disebut operasi rong atus taun kanggo mbusak soko tanpa ngerti apa. Kaya sing diomongake bapak marang putrane - menyang kana, aku ora ngerti ngendi, nggawa barang, aku ora ngerti. Putrane bisa dimangerteni, supaya ibune ora ngira. Iku tegese pindhah kanggo cognac. Utawa, kaya, nggawa kula kembang abang, kancaku. Kabeh kaya ing dongeng lan operasi apik banget. Omah gedhong bakal apik banget, kaya rampog patang puluh sing dirampok dening Ali Baba. Kabeh bakal dadi rahasia sing teka munggah lan ngomong tembung cherished. Ngomong sandhi! Sandi! Ora apa-apa, ayo.
    7. isv000
      isv000 19 Agustus 2022 13:50
      0
      Kutipan: Sergio_7
      Rasional. Nanging perlu dina sadurunge wingi!

      Saliyane dekrit kasebut, perlu kanggo ngenalake pembakaran umum ing kayu mentah kanggo nyolong ing konstruksi militer!
  2. Arcady007
    Arcady007 16 Agustus 2022 17:32
    + 51
    Bareng padha ambegan ing Sakka, mula banjur padha kerut bathuk.
    Kabeh miturut paribasan Rusia lawas.
    Ngguyu liwat nangis. Dadi akeh lapangan udara sing ditinggalake kanthi caponier sing makarya kanthi lengkap ing taun 90-2000-an, mung ora cocog karo sirahku.
    Lan saiki kita mutusake kanggo mbangun mancal maneh.
    1. Pereira
      Pereira 16 Agustus 2022 17:36
      + 20
      Akeh sing melu arus kas kringet tangane.
    2. mitroha
      mitroha 16 Agustus 2022 17:46
      +1
      Kutipan: Arkady007
      Bareng padha ambegan ing Sakka, mula banjur padha kerut bathuk.

      Apa sampeyan nyoba maca lan ngerti apa sing diwaca?
      Wiwitan program iki diumumake ing musim semi taun kepungkur kanthi pribadi dening Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Sergei Shoigu.
      1. UAZ 452
        UAZ 452 16 Agustus 2022 17:58
        + 30
        Rincian desain struktur kasebut dudu rahasia militer, amarga dikembangake maneh ing taun 60-an ing abad pungkasan.

        Lan ing wektu sing padha, Shoigu ngumumake wiwitan program STILL ing musim semi taun kepungkur ... Miturut cara, pira papan perlindungan sing disiapake luwih saka setahun?
        1. mitroha
          mitroha 16 Agustus 2022 18:01
          -6
          Kutipan: UAZ 452
          Rincian desain struktur kasebut dudu rahasia militer, amarga dikembangake maneh ing taun 60-an ing abad pungkasan.

          Lan ing wektu sing padha, Shoigu ngumumake wiwitan program STILL ing musim semi taun kepungkur ... Miturut cara, pira papan perlindungan sing disiapake luwih saka setahun?

          Apa sampeyan ndeleng Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ing pasuryanku? Utawa, potryndet?
          Aku, kaya sampeyan, ora duwe data kaya ngono.
          1. Alexey Lantuk
            Alexey Lantuk 18 Agustus 2022 15:55
            -1
            Kerumitan desain caponier mung kanggo jenderal bodho. Struktur arched saka sembarang jinis iklan lan nang endi wae. Mung mbayar dhuwit.
        2. Repellent
          Repellent 16 Agustus 2022 18:17
          -26
          Kutipan: UAZ 452
          Miturut cara - pinten papan perlindungan sing wis disiapake luwih saka setahun?

          Ngomong-ngomong, babagan prichakh ... apa sing nggawe sampeyan mikir yen ana wong sing wajib nglaporake sampeyan? Inggih, Shoigu padha, contone?
          1. Arcady007
            Arcady007 16 Agustus 2022 18:51
            +6
            Ing Stalin, kabeh wong nglaporake kanggo sawetara alasan.
            1. Pensioner Vasilievich
              Pensioner Vasilievich 16 Agustus 2022 20:15
              +3
              Ing Stalin, kabeh wong nglaporake menyang Stalin.
              1. Arcady007
                Arcady007 16 Agustus 2022 20:26
                +8
                Chubais uga kacarita kanggo wong karo kita, nanging dianugerahi ing Inggris.
                1. Pensioner Vasilievich
                  Pensioner Vasilievich 16 Agustus 2022 20:35
                  0
                  Lan carane Chubais disambungake karo Stalin?
                  1. Arcady007
                    Arcady007 16 Agustus 2022 20:40
                    -5
                    Ana sing kaya pemerintah.
                    https://www.youtube.com/watch?v=U65-JRZmckQ
                    Aku kanggo manajemen kuwi.
        3. Sovetskiy
          Sovetskiy 16 Agustus 2022 19:30
          + 18
          Kutipan: UAZ 452
          Miturut cara - pinten papan perlindungan sing wis disiapake luwih saka setahun?

          Lan carane akeh pasamuwan kanggo comparison. ngguyu
          1. papan serat
            papan serat 18 Agustus 2022 15:10
            0
            Gréja ora dibangun ing dana umum.
      2. Anatoly Salnikov
        Anatoly Salnikov 16 Agustus 2022 18:05
        +9
        Sampeyan bisa kanggo nulis taun sadurunge, nanging padha miwiti ngomong mung saiki, anjog kanggo pikiran ala.
        1. Repellent
          Repellent 16 Agustus 2022 19:05
          -4
          Kutipan: Anatoly Salnikov
          ndadékaké kanggo pikiran ala

          Miturut kasunyatan manawa ora ana referensi nyata kanggo sumber ing artikel kasebut, proto VO iki mutusake kanggo "ngisi kekosongan informasi". Aku ora bakal kuwatir Nyuwun
      3. Rusian
        Rusian 16 Agustus 2022 18:08
        + 25
        We seneng menehi wiwitan, lan nggawe plans ambisi ing program rearmament, nanging nyatane kita duwe owah-owahan pancet ing sisih tengen. Dadi kanca nulis kabeh kanthi bener, wiwitan bisa uga diwenehake, nanging dheweke wiwit obah kaya pitik jago ing sak panggonan.
        1. antivirus
          antivirus 16 Agustus 2022 18:15
          +1
          Padha ora sijine jago-jago ing sak panggonan
      4. antivirus
        antivirus 16 Agustus 2022 18:11
        +2
        Apa program kanggo 10 taun? Yoi saka 2015 kanggo 25? ora nyoba kanggo nindakake apa perlu kanggo negara?
        Dudu gludhug sing disabet lan pitik jago ngetok-ngetok, nanging dudu bolongan ing es, penjepit dicemplungake menyang bolongan liyane.
      5. Arcady007
        Arcady007 16 Agustus 2022 18:42
        +2
        Wiwitan diwenehi, pemicu ditarik mung wingi.
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 16 Agustus 2022 17:51
      + 14
      Kutipan: Arkady007
      Ngguyu liwat nangis. Dadi akeh lapangan udara sing ditinggalake kanthi caponier sing makarya kanthi lengkap ing taun 90-2000-an, mung ora cocog karo sirahku.

      Apa sampeyan bisa masang pesawat sing ambane swiwine 14,7 m menyang papan perlindungan sing ambane 12,9 m? nglirik
      1. novel66
        novel66 16 Agustus 2022 18:20
        +1
        ing asas iku bisa
      2. Arcady007
        Arcady007 16 Agustus 2022 18:46
        +1
        Aku ora ngerti babagan dimensi, nanging Su 24 digulung ing kono.
        1. UAZ 452
          UAZ 452 16 Agustus 2022 19:42
          -1
          Dadi dheweke uga duwe sayap sweep variabel. Ing negara sing paling "lempitan", aku mikir, span kurang saka pesawat sing luwih anyar, tinimbang Su 34 mesthine.
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 17 Agustus 2022 11:01
            +2
            Kutipan: UAZ 452
            Ing negara sing paling "lempitan", aku mikir, span kurang saka pesawat sing luwih anyar, tinimbang Su 34 mesthine.

            Nalika dilipat (sudut sapuan 69 derajat), lebar swiwi Su-24 yaiku 10,7 m, meh siji setengah kaping kurang saka Su-27. Lan rong meter kurang saka jembaré papan perlindungan khas.
            1. UAZ 452
              UAZ 452 17 Agustus 2022 12:18
              +1
              Kaya sing dikarepake. Banjur aku ora ngerti apa-apa: apa sing pengin dikandhakake wong telu sing mbantah komentarku?
    4. kula 1970
      kula 1970 16 Agustus 2022 18:09
      +6
      Kutipan: Arkady007
      Bareng padha ambegan ing Sakka, mula banjur padha kerut bathuk.

      Aku isin takon - "Ing musim semi saka kepungkur taun"????????

      Quote: Pereira
      akeh, melu aliran awis, Palms sweaty.
      -ora mbangun - ala, mbangun - uga ala ???
      1. UAZ 452
        UAZ 452 16 Agustus 2022 19:43
        +2
        Iku ala nalika padha mbangun, kaya, lan master budget tanpa "carane". Muga-muga saiki dudu wektu nalika iki muter-muter.
    5. Repellent
      Repellent 16 Agustus 2022 18:19
      -8
      Kutipan: Arkady007
      ing 90-2000s

      ... ora ana sing ngerti babagan tanggal 14 lan 22. Lan ing mburi, saben wong kuwat (s).
      1. Arcady007
        Arcady007 16 Agustus 2022 18:48
        + 18
        Ya, ora ana sing ngerti yen pilot bakal dibutuhake, mula dheweke nyuda kabeh sekolah. Lan saiki lagi ngomong ora ana lan ora ana sing ngerti ngendi arep njupuk.
        1. Kaukasus Lor
          Kaukasus Lor 16 Agustus 2022 19:12
          +7
          Ya, ora ana sing ngerti yen pilot bakal dibutuhake, mula dheweke nyuda kabeh sekolah. Lan saiki lagi ngomong ora ana lan ora ana sing ngerti ngendi arep njupuk.
          Jancok kahanan! Luwih gampang golek pemain asing ing tim nasional tinimbang pilot ing VKS nasional! Lan banjur ana uga perlu kanggo pesawat, lan hangars, lan Staff technical, lan suku cadang minangka Sepur kanggo pilot! Ya wis a! Pemain bal-balan mbokmenawa luwih murah kanggo nglindhungi kepentingan negara? Sanajan pertahanan atlit bisa dirusak amarga larangan main ing bendera negarane. Nanging ora ana sing bisa ngendhegake tentara kasebut perang ing bendera negarane! Dadi apa sing luwih penting kanggo negara? Tim atlet manca sing bisa gampang nglarang gendera, utawa tentara nasional sing bisa mabur gendera dhewe ing ngendi wae? Lan kanthi nginggahake gendera, para atlit ora bakal dilarang maneh tampil ing ngisor gendera tentara nasional lan olahraga nasional. Ya, lan para atlit mesthine bakal saka pekarangane, lan ora saka gerbang negara manca.
    6. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 16 Agustus 2022 18:30
      -3
      Lha kok langsung dicritakake kabeh mau wiwit biyen.
    7. Jackson
      Jackson 16 Agustus 2022 18:35
      +2
      Lan kanggo iki, akeh thanks kanggo Pak Serdyukov. Sepira sing dirusak lan dibubarake, mung dheweke sing ngerti ...
      1. UAZ 452
        UAZ 452 16 Agustus 2022 19:46
        + 20
        Pak Serdyukov wis 10 taun ora dadi ketua Wilayah Moskow, sajrone wektu iki bisa mbenerake kabeh sing ditindakake sajrone 4 taun ing kursi iki. Yen padha ora ndandani iku, banjur padha ora arep. Lan uga, kanthi cara, rakit Tatar-Mongolian banget ngrusak negara kita, dheweke isih durung pulih.
        1. Arcady007
          Arcady007 16 Agustus 2022 20:08
          + 15
          Breaking tansah luwih gampang tinimbang mbangun.
          Nanging, umume, ing 10 taun bisa mutusake manawa tentara luwih penting tinimbang UAV utawa Kuil Utama Angkatan Bersenjata.
          Banjur kita isih kudu ngrampungake pambangunan Pulo Benteng ing Kronstadt.
          Oh, SVO iki ora tepat wektu.
        2. Jackson
          Jackson 17 Agustus 2022 07:40
          +2
          Lan ana uga akeh keluhan babagan para pengikute ... Shoigu sing padha saiki wis ora ana ing papan ... Dheweke kayane wis ngatasi Kementerian Darurat, nanging saiki Staf Umum lan dheweke wis nggawe akeh. kesalahan ... Nanging biasane ora ngganti jaran ing nyebrang, ya lan durung ana Suvorov anyar nangis
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 17 Agustus 2022 11:09
        +5
        Kutipan: Jackson
        Lan kanggo iki, akeh thanks kanggo Pak Serdyukov. Sepira sing dirusak lan dibubarake, mung dheweke sing ngerti ...

        Minangka kanggo bubar - ora kabeh dadi ketok. Ya, ana luwih akeh resimen udara ing Angkatan Udara pra-Serdyuk. Nanging rak-rak iki padha kertas. Nanging padha nggunakake dhuwit lan sumber daya kaya nyata.
        Nalika reformis njupuk alih Angkatan Udara, jebule resimen kasebut minangka skuadron. GIAP kaping 22 sing misuwur, sing bersenjata karo rong jinis lan limang model pesawat, mung digabungake karo telung regimen-skuadron kasebut.
        Lan ing sawetara panggonan iku malah Samsaya Awon - malah ing kaping sadurunge kluwarga, nalika divisi udhara lan resimen udhara VTA padha reorganized, padha bisa nemokake peralatan urip lan kru kanggo mung siji resimen. Angkatan Laut duwe paling awon - nalika Angkatan Udhara mindhah mantan MRA, ternyata ana mesin sing urip - kanggo rong skuadron.
    8. isv000
      isv000 19 Agustus 2022 13:51
      0
      Kutipan: Arkady007
      Bareng padha ambegan ing Sakka, mula banjur padha kerut bathuk.

      Sacco utawa Vanzetti ora ana hubungane karo Saki ...
  3. Leshak
    Leshak 16 Agustus 2022 17:33
    + 19
    Iki wektu sing dhuwur kanggo nindakake iki. CBO nuduhake yen peralatan worth yuta wis numpes dening doron lan granat, kang ing rega kurang saka biaya helm pilot. Nanging kaya sing diomongake: <<nganti gludhug, wong tani ora bakal nyabrang dhewe >>.
    1. ada
      ada 16 Agustus 2022 19:30
      +9
      Panyimpenan mbukak dhewe ora nambah sumber daya menyang IWT lan MS liyane. Malah kanopi ngidini sampeyan nyimpen sumber daya materi.
  4. jaroff
    jaroff 16 Agustus 2022 17:33
    -8
    Ing negara kita, potongan liyane. Ing situs konstruksi skala gedhe, ing saindhenging jaringan lapangan udara, ana tambang emas kanggo para penjahat saka situs konstruksi militer!
    1. mitroha
      mitroha 16 Agustus 2022 17:49
      + 16
      Quote: jaroff
      Ing negara kita, potongan liyane. Ing situs konstruksi skala gedhe, ing saindhenging jaringan lapangan udara, ana tambang emas kanggo para penjahat saka situs konstruksi militer!

      Kene sampeyan. Akèh-akèhé screams perlu caponiers, nanging ana sing bakal njerit Cut. Nah, apa sing kudu dilakoni karo publik iki ngguyu
      1. cmax
        cmax 16 Agustus 2022 18:02
        +8
        Kutipan saka Mitroha
        Kene sampeyan. Akèh-akèhé screams perlu caponiers, nanging ana sing bakal njerit Cut. Nah, apa sing kudu dilakoni karo publik iki

        Anggere ora ana tanggung jawab kanggo nyolong ing Rusia (paling ora kaya ing China), kabeh iki bakal dadi pakan kanggo maling lan sawmills sabanjure. Kabeh bakal kaya ngono. Nanging sampeyan kudu mbangun!
        1. mitroha
          mitroha 16 Agustus 2022 18:09
          0
          Kutipan saka cmax
          Anggere ora ana tanggung jawab kanggo nyolong ing Rusia (paling ora kaya ing China), kabeh iki bakal dadi pakan kanggo maling lan sawmills sabanjure.

          Dadi sampeyan bisa ngomong babagan kabeh. Lan ora nindakake apa-apa. Lan sampeyan bisa nindakake iku, bebarengan ngenali lan tanduran maling. Kepiye carane sampeyan luwih seneng? Aku mikir, kaya aku, sing nomer loro. Kanggo iki, ana Code Criminal saka Federasi Rusia cukup.
          1. cmax
            cmax 16 Agustus 2022 18:54
            + 10
            Kutipan saka Mitroha
            Lan sampeyan bisa nindakake iku, bebarengan ngenali lan tanduran maling

            Apa sampeyan bisa ngomong sapa sing nandur saka sawmills. Ya, trifle ditanam, lan sing gedhe metu ing setahun. Elingi gendakan Serdyukov - jutawan, dheweke ana ing bunk, ora, dheweke urip mabuk. Ulyukaev (pelayanan) lungguh ing tanggal 18, ing tanggal 22 dheweke dibebasake kanthi parole .............. goleki liyane dhewe!
            1. Vlodek
              Vlodek 18 Agustus 2022 13:50
              0
              ana cara!
              nggawe perusahaan konstruksi, menang tender kanggo karya kasebut lan mbangun tanpa nyolong dhuwit.
              ora perlu ngomong yen sampeyan ora bakal bisa menang tren ... ATLEAST COBA.
            2. maratkoRuEkb
              maratkoRuEkb 19 Agustus 2022 11:36
              0
              Contone, dudu goreng sing paling cilik, nanging nganti enem gubernur nampa syarat nyata.

              **\- Komi (Vyacheslav Gaizer), Partai Rusia Bersatu**
              Ing tanggal 10 Juni 2019, Gaiser dihukum 11 taun dening Pengadilan Zamoskvoretsky Moscow ing koloni rezim sing ketat lan denda 160 yuta rubel.

              **\- Wilayah Bryansk (Nikolai Denin), Partai Rusia Bersatu**
              Ing tanggal 19 November 2015, Pengadilan Distrik Sovetsky ing Wilayah Bryansk ditemokake guilty saka miturut omongane uwong kejahatan lan dihukum patang taun penjara kanggo dileksanakake ing koloni pidana.

              Tanggal 24 April 2018, dheweke dibebasake kanthi bebas, sing ana hubungane karo pembayaran 22 yuta menyang negara.

              **\- Wilayah Kirov (Nikita Belykh), Partai SPS (2001-2008)**
              Ing 24 Juni 2016, Nikita Belykh ditahan ing Moskow, ing restoran pusat blanja lan kantor Lotte Plaza ing Novy Arbat, nalika nampa tandha 100 ewu euro.

              Belykh dihukum penjara 8 taun ing koloni rezim sing ketat lan denda luwih saka 48 yuta rubel.

              **\- Wilayah Tver (Vladimir Platov), ​​Partai "Kesatuan"**
              Tanggal 11 Nopember 2005, Pengadilan Distrik Tagansky ing Moskow nemokake Platov kaluputan amarga penyalahgunaan jabatan lan dihukum penjara limang taun.

              **\- Wilayah Tula (Vyacheslav Dudka), Partai Rusia Bersatu**
              Tanggal 22 Juli 2013, Pengadilan Distrik Sovetsky ing Tula nemokake mantan gubernur guilty amarga nindakake kejahatan miturut paragraf. "a", "c" bagean 5 saka Art. 290 saka KUHP Federasi Rusia (kaya sing diowahi dening Hukum Federal tanggal 21.11.2011 November 329 No. 9-FZ), lan dihukum penjara kanggo wektu 6 taun lan 900 sasi kanthi denda 000 rubel, kanggo dilayani ing koloni penal kanthi mode ketat.

              **\- Wilayah Sakhalin (Alexander Khoroshavin), Partai Rusia Bersatu**
              Tanggal 9 Februari 2018, Pengadilan Kota Yuzhno-Sakhalinsk ngukum Alexander Khoroshavin 13 taun penjara ing koloni rezim sing ketat kanthi denda 500 yuta rubel.

              Perlu ditambahake yen ana rong gubernur maneh sing dijatuhi hukuman nyata. Iki gubernur Karelia **Andrey Nelidov** lan Komi **Vladimir Torlopov**. Nanging padha didakwo ora dadi gubernur maneh, amarga kejahatan sing ora ditindakake ing jabatan gubernur.
          2. Kaukasus Lor
            Kaukasus Lor 16 Agustus 2022 19:21
            +3
            Dadi sampeyan bisa ngomong babagan kabeh. Lan ora nindakake apa-apa. Lan sampeyan bisa nindakake iku, bebarengan ngenali lan tanduran maling. Kepiye carane sampeyan luwih seneng? Aku mikir, kaya aku, sing nomer loro. Kanggo iki, ana Code Criminal saka Federasi Rusia cukup.
            Lan sampeyan bisa ngenalake properti negara kanggo kabeh lan nglarang bisnis pribadi! Amarga efektifitas bisnis pribadi mudhun kanggo efisiensi ngisi kanthong sampeyan! Kanggo miwiti, perlu kanggo nglarang individu pribadi saka nepaki pesenan pemerintah! Kontroversial? Nanging apa efektifitas saka sistem Plato yen diarahake menyang mundhakaken dhuwit? Apa pemerintah ora bisa nglumpukake dhuwit? Apa negara duwe saham? 25% nuduhake kaya pajak ing aktivitas pribadi! Kajaba iku, perusahaan kayu Rusia paling gedhe didol menyang Jepang kanthi bagean negara 25%. Sadurunge, manajer kita kasil bangkrut dheweke! Ora scam, mung bisnis! Lan apa kanggo kita bisnis kuwi? Apa negara kudu nglayani kapentingan sekelompok individu utawa kapentingan kabeh populasi negara? Lan babagan kode pidana. Dheweke pindhah menyang kode administratif. Mbayar denda lan urip kanthi tentrem!
            1. UAZ 452
              UAZ 452 16 Agustus 2022 19:49
              +1
              Inggih, maneh kita bakal teka menyang kahanan sing kabeh watara populer, kabeh watara iku babak (ing sektor umum padha ora ninggalake kahanan iki), lan yen ana babak, iku ora tega kanggo wong. Lan kantor negara (manajemen) bisa nyolong kanthi cara sing bisnis swasta mung bisa meri.
            2. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 17 Agustus 2022 11:12
              +1
              Quote: Kaukasus Utara
              Lan sampeyan bisa ngenalake properti negara kanggo kabeh lan nglarang bisnis pribadi!

              Sapa sing ujar maneh "Spetsstroy" lan kosmodrom Vostochny? ngguyu
      2. Rusian
        Rusian 16 Agustus 2022 18:09
        +3
        Dadi apa yen ora ana kapercayan marang panguwasa)
        Nalika padha ngatur lan menehi syarat nyata kanggo ngganggu program persenjataan maneh lan nyediakake peralatan, mula bakal ana swara sing luwih sithik.
        1. Kaukasus Lor
          Kaukasus Lor 16 Agustus 2022 19:31
          +1
          Nalika padha ngatur lan menehi syarat nyata kanggo ngganggu program persenjataan maneh lan nyediakake peralatan, mula bakal ana swara sing luwih sithik.
          Saben uwong bakal setuju karo iki kajaba sing entuk bathi saka program kasebut. Mbokmenawa titik pisanan yaiku ngilangi kabeh struktur pribadi saka pesenan pemerintah. Paragraf kapindho yaiku kanggo nemtokake tanggung jawab kanggo kegagalan tatanan negara. Ing Abad Pertengahan, sampeyan bisa ngethok sirahmu. Nanging kita manungsa manungsa. Tanggung jawab bisa dipindhah menyang zona kontrol khusus. Pengalaman wis ana lan makarya kanthi efektif. Lan wiwit loro TCTerms ora digunakake dening kita, banjur duwe apa kita duwe. Umumé, bisnis pribadi telung puluh taun ing Rusia wis nuduhake inefficiency lengkap kanggo kapentingan negara.
        2. UAZ 452
          UAZ 452 16 Agustus 2022 19:54
          0
          Nalika padha sijine iku lan menehi syarat nyata kanggo gangguan ing program rearmament lan sumber peralatan

          Utawa ora ana sing pengin melu tatanan pertahanan negara miturut saos apa wae. Ana kahanan sing padha ing perawatan kesehatan sawetara taun kepungkur - nalika negara ngenalake rega marginal kanggo obat-obatan penting, lan nganti pirang-pirang taun ora gelem ngunggahake, sanajan kanthi jumlah inflasi, pabrik farmasi mung mandheg ngasilake. Titik. Bali menyang ekonomi sing direncanakake kanthi sektor publik 100%? Lan kenapa kabeh wong seneng banget nalika eksperimen iki mandheg ing taun 1991? Napa ana sing mikir yen versi 2.0 bakal beda banget?
      3. Repellent
        Repellent 16 Agustus 2022 18:22
        -4
        Kutipan saka Mitroha
        uga bakal ana sing nguwuh-uwuh. Nah, apa sing kudu dilakoni karo publik iki

        Tanduran ing sayuran. Dheweke bakal nyoba bengok-bengok kaya ngono ing Uni, dheweke bakal cepet ditutup.

        Rakyat mekar ing demokrasi-liberalisme, mekar ... ngguyu ya
        1. penasehat level 2
          penasehat level 2 16 Agustus 2022 18:56
          + 10
          lan ayo padha bali dhisik kabeh keuntungan saka USSR sing ana ing dheweke kanggo wong-wong mau, banjur padha nutup wong-wong mau kaya ing USSR, iku bakal adil.. yen ora, ana apa-apa kanggo ngelingi USSR.
          1. Repellent
            Repellent 16 Agustus 2022 19:21
            -2
            Quote: penasehat level 2
            lan supaya padha bali kabeh keuntungan saka USSR sing ana ing wong - kanggo wong

            Apa aku nglawan? Ayo padha bali ...

            Quote: penasehat level 2
            Yen ora, ora ana sing kudu dieling-eling babagan USSR ..

            Ora, USSR kudu eling. Iku wektu pendidikan banget. ya
      4. sagitovich
        sagitovich 16 Agustus 2022 19:36
        -2
        Aja nggatekake wong-wong mau. Padha duwe siji bab, Cut budget, etc. Lan apa sing wis ditindakake kanggo negara?
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 16 Agustus 2022 17:50
      + 21
      Quote: jaroff
      Ing negara kita, potongan liyane. Ing situs konstruksi skala gedhe, ing saindhenging jaringan lapangan udara, ana tambang emas kanggo para penjahat saka situs konstruksi militer!

      Aku ngenteni komentar iki. eseman

      MO ora mbangun papan perlindungan - ahh, pengkhianat nyolong kabeh dhuwit lan ngrusak penerbangan kita.
      MO mbangun papan perlindungan - ahhh, iku kabeh Cut lan rollback, ngrusak penerbangan kita.
      1. UAZ 452
        UAZ 452 16 Agustus 2022 18:00
        +3
        Kekarepan kanggo entuk dhuwit kanthi nindakake perkara sing bener bisa dingerteni lan malah dialem. Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora dadi kaya biasane - dhuwit ngginakaken, nanging ora ana caponiers. Lan ora ana sing luput, kajaba mung mandor.
      2. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 16 Agustus 2022 18:02
        -3
        Kutipan: Alexey R.A.
        Quote: jaroff
        Ing negara kita, potongan liyane. Ing situs konstruksi skala gedhe, ing saindhenging jaringan lapangan udara, ana tambang emas kanggo para penjahat saka situs konstruksi militer!

        Aku ngenteni komentar iki. eseman

        MO ora mbangun papan perlindungan - ahh, pengkhianat nyolong kabeh dhuwit lan ngrusak penerbangan kita.
        MO mbangun papan perlindungan - ahhh, iku kabeh Cut lan rollback, ngrusak penerbangan kita.

        Liberal, padha hi .
    3. bk0010
      bk0010 16 Agustus 2022 18:36
      +6
      Quote: jaroff
      Ing situs konstruksi skala gedhe, ing saindhenging jaringan lapangan udara, ana tambang emas kanggo para penjahat saka situs konstruksi militer!
      Apa sampeyan ana hubungane karo kompleks industri militer? Ora mungkin, yen ora, dheweke bakal ngerti yen saiki sampeyan ora bakal entuk dhuwit akeh kanggo pesenan pertahanan, sampeyan kudu ngrebut maneh dhewe. Sing duwe pesenan sipil malah nyoba nolak kanggo melu ing kerjasama militèr, dipeksa, anceman kanggo mbusak panguwasa (negara minangka pemegang saham paling gedhe, bisa). Wektu tundha paling sithik - PZ kanthi otomatis nggawe tuntutan hukum, sanajan ngerti manawa perusahaan ora bisa nindakake apa-apa. Plus, kantor jaksa ajeg climbs loro perusahaan lan PZ. Aku ora ngerti apa jenis sambungan sampeyan kudu duwe kanggo sugih ing beyo saka MO lan tetep free .
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 16 Agustus 2022 19:00
        +1
        lan kok padha melu, amarga padha tetep karo dhewe? masokis? bodho?
        1. bk0010
          bk0010 16 Agustus 2022 21:08
          +2
          Quote: penasehat level 2
          lan kok padha melu, amarga padha tetep karo dhewe? masokis? bodho?
          Dheweke melu, amarga yen nolak bakal ngganti pimpinan lan sampeyan bakal melu.
      2. Aviator_
        Aviator_ 16 Agustus 2022 19:38
        +4
        Aku ora ngerti apa jenis sambungan sampeyan kudu duwe kanggo sugih ing beyo saka MO lan tetep free .
        Lan aku ngerti. Marshal Taburetkin lan kanca artis urip banget mulyo.
      3. Arcady007
        Arcady007 16 Agustus 2022 20:20
        +4
        Apa pesenan kanggo pambangunan kosmodrom Vostochny uga saka kompleks industri militer?
        Dheweke ngomong yen dheweke nyolong akeh lan ora ana sing kejiret.
        1. bk0010
          bk0010 16 Agustus 2022 21:11
          +1
          Kutipan: Arkady007
          Apa pesenan kanggo pambangunan kosmodrom Vostochny uga saka kompleks industri militer? Dheweke ngomong yen dheweke nyolong akeh lan ora ana sing kejiret.
          Vostochny wiwit mbangun Spetsstroy. Uga, iki karya lawas (awal 2010s), aturan wis diganti wiwit iku.
    4. Alexey Lantuk
      Alexey Lantuk 18 Agustus 2022 16:03
      +1
      Umumé, ana desain standar saka struktur. Yen sampeyan nindakake kanthi bener, dheweke isih bakal nyolong, nanging ora cukup, kaya ing USSR.
  5. Pereira
    Pereira 16 Agustus 2022 17:35
    0
    Apa barang gedhe sing mati ing alas iki?
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 16 Agustus 2022 17:44
      + 12
      Quote: Pereira
      Apa barang gedhe sing mati ing alas iki?

      Bear katelu ing saurutan. eseman
      Sing pertama tiwas ing taun 2019, nalika sawetara taun sawise nggawe pangkalan udara ing Khmeimim, papan perlindungan pungkasane dibangun ing kono.
      Kapindho - ing taun sing padha ing sekitar Voronezh (pambangunan papan perlindungan ing Baltimore diwiwiti).
      1. Hoarfrost
        Hoarfrost 22 Agustus 2022 09:17
        0
        Kutipan: Alexey R.A.
        Kapindho - ing taun sing padha ing sekitar Voronezh (pambangunan papan perlindungan ing Baltimore diwiwiti).

        Wiwit 2015, Baltimore wis mbangun kanopi murah iki kanggo nglindhungi pesawat multi-miliar dolar saka cuaca.
        Nanging kaya biasane, dhuwit dibutuhake kanggo kreteg, banjur kanggo candhi, banjur kanggo Krimea, banjur kanggo Siria, banjur kanggo railway bypassing non-sadulur, banjur kene, banjur kene. Lan ing pungkasan, ora ana kanopi. Yen katon ing gambar satelit saka lapangan udara ing retrospect, sampeyan bakal weruh. Ikhlas hi
  6. Carlos Hall
    Carlos Hall 16 Agustus 2022 17:36
    + 11
    Aku angel percaya yen Uni Soviet ora duwe papan perlindungan udara sing signifikan.
    1. TEX-50
      TEX-50 16 Agustus 2022 17:40
      -3
      Ora akeh ing Uni Soviet.
      1. Alf
        Alf 16 Agustus 2022 17:53
        + 12
        Kutipan: TEX-50
        Ora akeh ing Uni Soviet.

        Contone, menteri mebel, menteri wartawan, batalyon wanita ...
        1. UAZ 452
          UAZ 452 16 Agustus 2022 18:04
          +6
          Lan uga, kaya sing dicritakake, prasarana kanggo basis kapal penjelajah sing nggawa pesawat, mula dheweke kudu terus-terusan nongkrong ing dalan, padhang bulan nganggo baling-baling, mula dheweke cepet-cepet nggarap sumber daya.
        2. Repellent
          Repellent 16 Agustus 2022 18:25
          +2
          Kutipan: Alf
          Kutipan: TEX-50
          Ora akeh ing Uni Soviet.

          Contone, menteri mebel, menteri wartawan, batalyon wanita ...

          Lan ora ana dacha jenderal, dibangun lan dikelola dening prajurit? nglirik nglirik
          1. Alf
            Alf 16 Agustus 2022 18:34
            +5
            Quote: Repellent
            Kutipan: Alf
            Kutipan: TEX-50
            Ora akeh ing Uni Soviet.

            Contone, menteri mebel, menteri wartawan, batalyon wanita ...

            Lan ora ana dacha jenderal, dibangun lan dikelola dening prajurit? nglirik nglirik

            Dachas jenderal ora mengaruhi efektifitas pertempuran tentara, ora kaya penthil karo tali bahu jenderal.
            1. Repellent
              Repellent 16 Agustus 2022 18:43
              -5
              Kutipan: Alf
              Dachas jenderal ora mengaruhi kemampuan tempur tentara

              Ya wis...

              Kutipan: Alf
              ora kaya penthil karo tali bahu jendral

              Babagan puting susu:


              Deushka minangka ahli ekonomi kanthi profesi, ing Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia dheweke ngawasi sektor finansial departemen kanthi pangkat wakil menteri. Dheweke Penjabat Anggota Dewan Negara Kelas 1. Iki minangka spesialis sipil, ing ngendi sampeyan ndeleng "tali bahu jenderal" - aku ora ngerti.

              Dadi mengaruhi efektifitas pertempuran tentara cukup langsung, mung dening kabecikan saka posisi.

              Lan sampeyan kudu mungkasi push bolo kene, Generale ya
              1. penasehat level 2
                penasehat level 2 16 Agustus 2022 19:05
                +8
                Aku arep takon marang sampeyan Repellent, apa dheweke banjur duwe kabeh kakuwasan lan hak istimewa saka jenderal, lan apa sing dilapurake marang dheweke miturut piagam lan kenapa dheweke menehi salam militer, amarga ora ana apa-apa? sawise kabeh, padha jenderal ing kabeh babagan kajaba wangun, nanging padha disebut penasehat negara, kang nyatane formalitas .. nanging sampeyan ora kudu nyana jawaban normal, iku saka sampeyan .. digunakake padha drive. sampeyan saka kantor, yen sampeyan mandheg bengok-bengok..
                1. Repellent
                  Repellent 16 Agustus 2022 19:18
                  -8
                  Quote: penasehat level 2
                  lajêng anggèning kawontênan tuwin kawontênaning jendral, punapa sababipun lajêng kawartosakên dhatêng ing pranatan, lajêng anggènipun ngaturakên salam militèr, awit botên sanès-sanèsipun?

                  Ora ana apa-apa - aku ora ngomong, sampeyan dhewe sing nggawe. Ing kene, delengen kaya apa:


                  lan bedane ... bayangake dhewe kepiye bedane jenderal tentara karo jenderal jaksa. Sampeyan, kaya, "penasehat" dhewe ngguyu

                  Quote: penasehat level 2
                  nanging jawaban normal, iku saka sampeyan, banget kamungkinan ora worth ngenteni ..

                  bla bla bla. Sampeyan wis diwenehi jawaban sing cukup wajar.

                  Quote: penasehat level 2
                  Yen ora, dheweke bakal ngoyak sampeyan saka kerja, yen sampeyan mandheg surak-surak..

                  Mbiyen. Aku ngormati bebener wassat
                  1. penasehat level 2
                    penasehat level 2 16 Agustus 2022 20:28
                    +4
                    Apa kakuwasan saka Wakil Menteri saka Kementerian Pertahanan, kantor, mobil, pesawat, pesenan ditanggepi ing syarat-syarat pinunjul, pakurmatan lan laporan saka bawahan - beda-beda ing penasehat negara saka Kementerian Pertahanan lan umum saka Kementerian Pertahanan? bener - ora .. lan bedane mung ing wangun.. malah umur pensiun kira-kira padha.. total - bedane ing werna seragam sing dianggo.. iki bener.. nanging yen sampeyan menyang teori. yaaaa.. beda.. tapi nuansane mung jenenge sing beda-beda.. opo maneh sing beda? ah .. nggih nggih .. warga sipil mboten saget ngenggoni jabatan biyasane diganti letnan jendral lan dilebokake luwih dhuwur .. terus piye ? bener, nanging ayo padha nelpon penasehat negara .. lan saiki wis dadi bisa .. Sampeyan tresna bebener, minangka sampeyan dhewe ngandika? nglirik
                    1. Repellent
                      Repellent 16 Agustus 2022 21:05
                      -5
                      Quote: penasehat level 2
                      Apa kakuwasan saka Wakil Menteri saka Kementerian Pertahanan, kantor, mobil, pesawat, pesenan ditanggepi ing syarat-syarat pinunjul, pakurmatan lan laporan saka bawahan - beda-beda ing penasehat negara saka Departemen Pertahanan lan umum saka Kementerian Pertahanan? bener ora..

                      Saka ngendi wakil menteri entuk pesawat? Pira jumlah bawahan Wakil Menteri Pertahanan lan spesialis sipil sing padha karo dheweke? Apa, kanggo ibuku, "kahormatan" akuntan, apa sampeyan ngomong?

                      Quote: penasehat level 2
                      pesenan ditanggepi dening wigati

                      Iku mung mutiara, aku pengin mandheg lan ngidak-idak:

                      - Apa sampeyan yakin yen pesenan kanggo mbuwang dana lan pengeluaran, kanthi relatif, wong, padha?
                      - Apa sampeyan yakin manawa pentinge lan kemampuan akuntan lan jenderal tentara padha?

                      yen ya - sampeyan aneh "penasehat saka freshness kapindho", lan ana apa-apa kanggo pirembagan bab karo sampeyan.
                      yen ora - sampeyan bingung dhewe lan nyoba kanggo bingung mungsuh. Iku ora halal ya

                      Quote: penasehat level 2
                      tapi ayo diarani penasehat negara.. saiki wis bisa..

                      Sha. Urusan karo premis asli sampeyan, jebule salah.

                      Quote: penasehat level 2
                      Apa sampeyan tresna marang bebener, kaya sing sampeyan ujar?

                      Bebener - ya. Talkers lan talkers - sing piye wae ora apik banget. Aku ngerti, muga-muga ngguyu
                      1. penasehat level 2
                        penasehat level 2 16 Agustus 2022 21:40
                        +2
                        ha.. kaya sing dikarepake sampeyan..
                        Quote: Repellent
                        Saka ngendi wakil menteri entuk pesawat? Pira jumlah bawahan Wakil Menteri Pertahanan lan spesialis sipil sing padha karo dheweke? Apa, kanggo ibuku, "kahormatan" akuntan, apa sampeyan ngomong?

                        Podo wae karo wakil menteri.. opo menurutmu nek tekane lurah sipil, administrasine dikurangi? pesawat? Kamentrian Pertahanan duwe pesawat - malah ing pembuangan saka komandan distrik, lan sawetara malah komandan ora ngerti helikopter? ngerti .. lan nalika pejabat senior lan senior ketemu "njupuk ing ngisor visor" iki ora pakurmatan? Utawa jabatan Wakil Menteri Pertahanan dhewe ora terhormat miturut pendapat sampeyan?
                        Quote: Repellent

                        Quote: penasehat level 2
                        pesenan ditanggepi dening wigati

                        Iku mung mutiara, aku pengin mandheg lan ngidak-idak:

                        - Apa sampeyan yakin yen pesenan kanggo mbuwang dana lan pengeluaran, kanthi relatif, wong, padha?
                        - Apa sampeyan yakin manawa pentinge lan kemampuan akuntan lan jenderal tentara padha?

                        Lan apa bab akuntan? utamané, kok lunga? apa kita duwe penasehat negara kanggo wakil menteri, utawa aku khusus jeneng wong? lan YES mbayangno - pesenan penasihat negara kanggo wakil menteri pertahanan wajib kanggo Kementerian Pertahanan kanggo tundhuk - aneh yen sampeyan ora ngerti iki ..
                        Quote: Repellent
                        Yen ya, sampeyan aneh "penasehat freshness kapindho", lan ana apa-apa kanggo pirembagan bab karo sampeyan.
                        Yen ora, sampeyan bingung dhewe lan nyoba gawe bingung mungsuh. Iku ora halal

                        Apa pamindhahan sing ora dikarepke ing diskusi, kancaku, transisi menyang individu .. ngguyu luwih pinter lan kurus ing kantormu ora mulang apa-apa?
                        Quote: Repellent
                        Bebener - ya. Talkers lan talkers - sing piye wae ora apik banget. Aku ngerti, muga-muga

                        Kanthi bungah ing pikirane dhewe - sampeyan pindhah ana .. bungah sing aku iki ora diapusi ing asil saka obrolan kita saka awal banget - transisi kanggo wong, care ing tartamtu lan draining ngguyu kanggo pitakonan utama - apa bedane saliyane wangun - sampeyan, mesthi, ora pengin njawab ..
                      2. Repellent
                        Repellent 16 Agustus 2022 21:46
                        -4
                        Quote: penasehat level 2
                        kanggo pitakonan utama - apa bedane saliyane wangun - sampeyan, mesthi, ora pengin njawab ..

                        Dijawab padha - ing pinunjul lan tingkat tanggung jawab. Tanggung jawab (contone) kanggo rampokan iku siji.
                        Kanggo tanggung jawab kanggo wong, peralatan, property liyane (lan loot padha, dening cara) punika sethitik liyane.

                        Sampeyan isih dadi "penasihat" sing ketat. Nyuwun

                        Lan, kanthi cara, amarga sampeyan isih ana ing kene - menehi limang conto posisi sing padha ing Kementerian Pertahanan RF, sampeyan bakal kudu ... Aku ora ngelingi apa-apa kaya.

                        Quote: penasehat level 2
                        utamané, kok lunga? apa kita duwe penasehat negara kanggo wakil menteri, utawa aku khusus jeneng wong?

                        Kene, jenenge. khususe nglirik
                      3. penasehat level 2
                        penasehat level 2 16 Agustus 2022 21:59
                        +2
                        yen ora angel kanggo sampeyan mbukak situs MO dhewe .. wah, .. khusus ..
                        1. Pankov N.A. Ngatur perencanaan pemilihan perwira Angkatan Bersenjata kanggo ngisi posisi militer, janjian sing ditindakake dening Presiden Federasi Rusia lan Menteri Pertahanan Federasi Rusia; dhukungan legal, organisasi fungsi lan pangembangan sistem pendidikan militer.
                        2. Ivanov T.V. babagan survey teknik, desain arsitektur lan konstruksi, construction, reconstruction lan mrikso fasilitas kanggo kabutuhan Kamentrian Pertahanan, keahlian negara, manajemen properti saka Angkatan Bersenjata-perkara cilik?
                        3. A.Yu Krivoruchko Tanggung jawab kanggo ngatur dhukungan militer-teknis Angkatan Bersenjata (AF). Ngatur kegiatan panguwasa militèr, unit militèr lan organisasi kanggo ngrancang pangembangan senjata, peralatan militer lan khusus (WMST); ngatur pangembangan usulan-usulan lan implementasine saka Fundamentals saka Kebijakan Militer-Technical Federasi Rusia ing Angkatan Bersenjata - lan iki trifles? sejatine tanggung jawab kanggo nyedhiyakake senjata lan peralatan militer menyang pasukan.

                        Aku ora khusus kalebu Tsalikov lan Shevtsova, nanging yen sampeyan mikir sing lagi sibuk karo soko ora penting, sampeyan salah .. sing. mung ana 5, aku ora bakal nggawa sampeyan + menyang Shevtsova - 5 kanthi cara apa wae ..
                      4. Repellent
                        Repellent 16 Agustus 2022 22:06
                        -2
                        Inggih, sampeyan wis pungkasanipun mangsuli pitakonan sampeyan dhewe: spesialis sipil ing wilayah Moscow langsung langsung wilayah sipil aktivitas.

                        Iki bedane karo jenderal sing mimpin militer (urusan lan spesialis).

                        Aku nganggep obrolan kesel, podho lan beda - clarified. Pitakonan, kepinginan, saran?
                      5. penasehat level 2
                        penasehat level 2 16 Agustus 2022 22:15
                        +2
                        pilihan lan tuku senjata kanggo Angkatan Bersenjata RF, rekrutmen jenderal, konstruksi lapangan udara, posisi Pasukan Rudal Strategis, lsp. iki kegiatan sipil, kang sipil uga bisa kemudi ing mratelakake panemume? trus ya .. ora ana sing kudu diomongake karo sampeyan, yen ing pangerten sampeyan, kader militèr sing paling dhuwur mung wong-wong sing bengok-bengok ing lapangan pawai, nanging ing markas padha nggambar rencana perang lan ora bakal narik keputusan babagan apa jenis. peralatan kanggo tuku, contone .. kabeh wong ing USSR mbokmenawa bodho - padha ora menehi posisi kuwi kanggo sejatine sifate sipil .. sanajan kanggo kuwi posisi sengaja ilang ing regejegan - kaya sampeyan, sampeyan nyoba kanggo defend iku luwih utawa kurang. nggih.. hi
                      6. Repellent
                        Repellent 16 Agustus 2022 22:22
                        -3
                        Quote: penasehat level 2
                        kanggo posisi sing sengaja kalah ing perselisihan - kaya sampeyan, sampeyan nyoba mbela luwih utawa kurang apik ..

                        Opo ora... ngguyu

                        Quote: penasehat level 2
                        Apa pamindhahan sing ora dikarepke ing diskusi, kancaku, transisi menyang pribadine .. luwih pinter lan luwih tipis ing kantor sampeyan ora mulang apa-apa?

                        Ing pangilon, sayangku, ing pangilon.

                        Lan babagan iki - komando keuangan militer utawa sipil, perencanaan lan pendhidhikan rekrutmen, riset teknik lan properti (aku dudu militer), lan liya-liyane - supaya paman sing pinter mutusake.

                        Aku ora ngrembug pancasan ing masalahing ora kompeten и kang ora bisa diganti. DIXI ya
            2. SovAr238A
              SovAr238A 16 Agustus 2022 20:30
              +3
              Kutipan: Alf
              Quote: Repellent
              Kutipan: Alf
              Kutipan: TEX-50
              Ora akeh ing Uni Soviet.

              Contone, menteri mebel, menteri wartawan, batalyon wanita ...

              Lan ora ana dacha jenderal, dibangun lan dikelola dening prajurit? nglirik nglirik

              Dachas jenderal ora mengaruhi efektifitas pertempuran tentara, ora kaya penthil karo tali bahu jenderal.

              Aku weruh wong enom, carane loro kapten nggawa bitumen kanggo aku kanggo construction saka bathhouse.
              Kita mbangun jedhing kanggo siji jenderal ing kliring kaping 7 ing Kuibyshev (banjur) ...
              Bitumen, kayu, semen, pasir, kerikil, derek, mung kapten lan letnan sing nyeret kita.
              Lan beton wis kneaded.
        3. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 17 Agustus 2022 11:16
          +3
          Kutipan: Alf
          Contone, menteri mebel, menteri wartawan, batalyon wanita ...

          Ayo, ana PPZH Hung karo medali bali ing perang gedhe pungkasan.
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 16 Agustus 2022 17:46
      + 17
      Kutipan saka Carlos Sala
      Aku angel percaya yen Uni Soviet ora duwe papan perlindungan udara sing signifikan.

      Luwih saka 3500 papan perlindungan arched kanggo pesawat dibangun ing wilayah USSR lan ing Grup Pasukan.
      Masalahe yaiku papan perlindungan khas Soviet ukurane 12,9m x 28m (jembar x ambane). Lan jembar swiwi Su-27 yaiku 14,7 m.
      1. Sergey Valov
        Sergey Valov 16 Agustus 2022 18:01
        +2
        Sampeyan isih ora bisa nindakake tanpa caponiers, amarga ana transportasi lan aviation strategis, lan iku luwih murah.
      2. Vadim237
        Vadim237 16 Agustus 2022 18:15
        +2
        Ya, mung ing kene sampeyan bisa nyimpen senjata penerbangan lan peralatan sing nglayani lapangan udara.
    3. Sil68
      Sil68 16 Agustus 2022 18:59
      +6
      Ing USSR, diputusake yen ZhBU ora dadi papan perlindungan sing bisa dipercaya kanggo peralatan penerbangan sing gampang rusak, lan unsur paling lemah ing panggunaan senjata nuklir yaiku katup saluran gas, mula dheweke mandheg mbangun, ngganti karo cahya. nglumpuk, lan banjur USSR rampung.
  7. Freeman2022
    Freeman2022 16 Agustus 2022 17:36
    -1
    Sampeyan butuh dhuwit akeh, akeh.
    1. UAZ 452
      UAZ 452 16 Agustus 2022 18:05
      -4
      Dadi iki apik! Kanggo sing melu aliran iki, mesthi.
    2. Sergey Valov
      Sergey Valov 16 Agustus 2022 19:47
      +4
      Ora malah banget. Lengkungan beton minangka barang sing relatif murah, nginstal lan ngisi bumi minangka tugas kanggo 3-4 buruh "bersenjata" karo buldoser lan crane truk.
      1. Alf
        Alf 16 Agustus 2022 20:49
        +1
        Kutipan: Sergey Valov
        Ora malah akeh.

        Sampeyan bantahan apolitik, sayang, sampeyan bantahan apolitik.. Ora krasa jerone wayahe ... ngguyu
  8. trafllot1832
    trafllot1832 16 Agustus 2022 17:44
    + 12
    Ing taun 1983, GSVG demobilized saka lapangan udara kabeh pesawat ing papan perlindungan konkrit dikiataken.Kita teka ing Tver kabeh aviation strictly ing baris ing landasan pacu, ing kadohan witjaksono saka saben liyane, swiwi kanggo swiwi. Kaya iki.
  9. apoteker
    apoteker 16 Agustus 2022 17:45
    +6
    Perang iku guru gedhe. Mung latihan larang banget.
  10. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
  11. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 16 Agustus 2022 17:47
    -1
    Sing luwih murah, papan perlindungan kanggo pesawat tempur kanthi KAZ ing ndhuwur, utawa pesawat dhewe?
  12. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 16 Agustus 2022 17:49
    +2
    Ya ... kita duwe sekitar belasan pesawat generasi kaping 5, mula konstruksi kasebut ora muluk. ngguyu
  13. asetofenon
    asetofenon 16 Agustus 2022 17:50
    +7
    Inggih, babagan "kamuflase" - iki kanggo Elon Musk, nanging pertempuran stabilitas lan safety saka pengaruh faktor alam - ya. A fighter utawa helikopter ora enem utawa Volvo lawas kanggo fester ing ngleboke.
  14. Sergey Valov
    Sergey Valov 16 Agustus 2022 17:58
    -1
    "Lan ditutupi gambut, utawa malah nandur wit-witan," para amatir lara. Kepiye carane nyamarake papan perlindungan pesawat ing lapangan terbang ???
    Foto kanggo artikel kasebut bisa uga dijupuk saka lapangan terbang nyata, lan ora diiklanake minangka museum.
    1. Andrey Moskvin
      Andrey Moskvin 16 Agustus 2022 18:05
      0
      ... lan mlebu ing telung gulungan ... ngguyu
    2. Alf
      Alf 16 Agustus 2022 20:54
      0
      Kutipan: Sergey Valov
      "Lan ditutupi gambut, utawa malah nandur wit-witan," para amatir lara. Kepiye carane nyamarake papan perlindungan pesawat ing lapangan terbang ???

      Aku ora bisa ngomong bab papan perlindungan saka pesawat modern, iku ora ing subyek, nanging ing Perang Donya II, specialists narik pit kuwi ing takeoffs sing pilot padha wedi kanggo nampa malah sawise matyukov saka lemah.
      1. Sergey Valov
        Sergey Valov 16 Agustus 2022 21:57
        +1
        Iku ora bab papan perlindungan dhewe, carane ndhelikake taxiways beton, utamané ing mangsa.
        1. Alf
          Alf 16 Agustus 2022 22:01
          +2
          Kutipan: Sergey Valov
          Iku ora bab papan perlindungan dhewe, carane ndhelikake taxiways beton, utamané ing mangsa.

          Apa sampeyan kudu ndhelikake? Mungkin iku worth mbangun 3-5 palsu saka plywood cedhak, supaya padha break sirah "ana"?
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 17 Agustus 2022 11:18
            +1
            Kutipan: Alf
            Apa sampeyan kudu ndhelikake? Mungkin iku worth mbangun 3-5 palsu saka plywood cedhak, supaya padha break sirah "ana"?

            Bakal larang. Amarga saben papan perlindungan palsu kasebut kudu nindakake taksi nyata. Yen ora, ora ana sing bakal percaya.
        2. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 17 Agustus 2022 11:18
          +2
          Kutipan: Sergey Valov
          Iku ora bab papan perlindungan dhewe, carane ndhelikake taxiways beton, utamané ing mangsa.

          Uh-huh ... balung herring saka taksi cendhak "menyang endi wae" mateni kabeh penyamaran papan perlindungan ing pucuke.
  15. Sergey Valov
    Sergey Valov 16 Agustus 2022 18:04
    +9
    Aku dadi ing ZRV ing 70s, supaya kita wis meh kabeh peralatan ing caponiers, lan stasiun panuntun dhumateng lan Trailer karo mesin diesel umume lemah. Lan iku Kementerian Pertahanan Udara.
  16. Ronrew
    Ronrew 16 Agustus 2022 18:18
    +2
    Isih, karya isih ditindakake ing produksi massal pesawat lan drone.
  17. km-21
    km-21 16 Agustus 2022 18:23
    +4
    Malah ing Angkatan Udara Siria, papan perlindungan kasebut kanggo MiG-21 lan MiG-23 dibangun. Lan pengering kita isih ana ing udhara mbukak kanthi tampilan satelit apa wae sing liwat. Malah cedhak ngarep.
  18. Ru_Na
    Ru_Na 16 Agustus 2022 18:26
    0
    Inggih, pungkasanipun, kedaden, lan kanggo iki kelakon, prastawa ing Saki lan mundhut sawetara pesawat tempur dibutuhake!
  19. megadeth
    megadeth 16 Agustus 2022 18:34
    +1
    Bunker Underground karo feed kaya ing operator pesawat .... IMHO
    1. Sergey Valov
      Sergey Valov 16 Agustus 2022 19:50
      +1
      "karo feed kaya ing operator pesawat" - lan rega cocog. ngguyu
  20. singa642
    singa642 16 Agustus 2022 18:34
    0
    Ora mung dikembangake, nanging uga dibangun. Kaya-kaya Shoigu wis ngira bakal mbangun papan perlindungan, dikembangake sadurunge lair lan pira sing isih ana ing lapangan terbang lawas.
    1. Alf
      Alf 16 Agustus 2022 20:55
      +3
      Kutipan saka aslan642
      .Kaya-kaya Shoigu ngira arep mbangun papan perlindungan

      Dheweke mung dikandhani manawa iki bisa ditindakake lan gambar lawas saka arsip kasebut diangkat.
  21. lengen
    lengen 16 Agustus 2022 18:38
    +2
    Ya, kepiye sampeyan ora bisa ngomong babagan gludhug lan wong lanang?! Lan sadurunge iku, padha ora menehi dhuwit? Utawa ora takon? Ing asas, sawise serangan massal UAVs Khmeimim, makalah ilmiah babagan topik "Bahaya kanggo fasilitas militer saka UAV cilik", "Panggunaan UAV ing operasi sabotase jero", "Perlindhungan lengkap fasilitas mburi ing kondisi ancaman teroris" kudu wis. wis dibela. Where?)) Lan misale jek aku ana karya kuwi. Nanging maneh, dheweke mung lali. Aku curiga yen situs bunded kudu diganti konfigurasi, lan papan perlindungan kudu dibangun. Ora duwe wektu cukup. Ing wektu sing padha, nalika bebaya DRG ing mburi, utamane ing Crimea, gedhe banget, apa rezim tugas ora bisa dikuwatake? Paling kamungkinan, nanging tanpa njupuk menyang akun topik ndhuwur.
    1. Alf
      Alf 16 Agustus 2022 20:57
      +7
      Quote: lengan
      Nanging maneh, dheweke mung lali.

      Ora, kabeh luwih prasaja. Dheweke ngira bakal mlebu ing Ur, nanging ora mlebu, jawabane tiba, mula aku kudu.
  22. bk0010
    bk0010 16 Agustus 2022 18:40
    +1
    paling 300 papan perlindungan udara.
    Ora bakal cukup. Kabeh wong butuh. Lan energi ing saben wong, kanggo mekanika lan gunsmiths. Lan sarana kanggo ngisi bensin ing papan perlindungan. Supaya sampeyan bisa langsung kemudi kanggo lepas landas, lan ora ngadeg, kabeh mata ana callus ana.
  23. azkolt
    azkolt 16 Agustus 2022 18:41
    -2
    Ora preduli kaping pirang-pirang aku teka ing kene, aku mesthi kaget amarga pikirane ilang tanpa entuk manfaat kanggo Tanah Air!
    "Nanging perlu wingi!!!" - ing ngisor iki minangka tuladha saka siji wong weruh! Lha yo ngene iki lho, iki Kepala Staf Umum siap!
    "Iku mesthi dibutuhake." - ing kene sing kapindho bakal menyang timbalane!
    "Inggih, inggih, kikir mbayar kaping pindho" - Ya, paling thanks kanggo kiriman kuwi, paling dheweke munggah pangkat kolonel jenderal!
    1. Alf
      Alf 16 Agustus 2022 20:59
      +6
      Kutipan saka azkolt
      Ora preduli kaping pirang-pirang aku teka ing kene, aku mesthi kaget amarga pikirane ilang tanpa entuk manfaat kanggo Tanah Air!

      Sampeyan ngguyu muspra. Kene ngumpulake wong-wong sing nyeret layanan, lan ora ngawula, lan padha weruh, ngerti lan nindakake "kaya samesthine", lan looking ing carane saiki, padha ora bisa ngomong apa-apa kajaba sumpah.
  24. Who Why
    Who Why 16 Agustus 2022 18:49
    +7
    Minangka mahasiswa, siji bisa ngomong sing melu ing pembangunan. :)
    Iki ditindakake ing bekisting pneumatik sing diarani - ing dhuwur, kaya kapal udara sedulur balon digawe saka tesa (kang uga kanggo KAMAZ vans), dipompa munggah terus dening kompresor, penguatan iki Applied ing wangun kothak lan busur. Kabeh iki diwutahake karo beton saka "selang". Dina sabanjure (nalika kabeh beku) bisa sijine lapisan liyane saka tulangan lan pour beton.
    Aku lan wong-wong mau direkrut dadi buruh - dheweke nyeret lan nyelehake blok beton ing "gerobak", sing digunakake tinimbang bobot. Ing sawetara panggonan, iki "troli" dilereni soko tugas saka struktur - kanggo nyoba kanggo kekuatan.
    Kanthi cara iki, hanggar gedhe didegake ing sawetara dina .... apik
    Penggemar lokal nggawe "pesawat" rong kursi saka skripsi iki, padha karo koper. lol Padha dicocogake loro motor motor menyang, karo gearboxes saka Neptunus outboard Motors, lan nyoba kanggo fly. Padha ditiup angin lan dilebokake ing wit-witan - meh ora bisa urip. Sadurunge iku, padha miraculously nyingkiri tabrakan karo kabel daya dhuwur-voltase. wassat
    1. Who Why
      Who Why 21 Agustus 2022 10:07
      0
      Miturut cara, aku nemokake foto airbandel:
  25. Nesu66
    Nesu66 16 Agustus 2022 18:53
    +9
    Malah ing Iran, nalika serangan Tomahawk, pesawat ing lapangan udara ana ing hangar. Losses padha minimal.
    Lan ing sasi kaping 6 perang, ana wong sing ngerti yen pesawat kasebut kudu didhelikake.
  26. Alexandr2637
    Alexandr2637 16 Agustus 2022 18:56
    -15
    Lan papan perlindungan khusus iki bakal nglindhungi sampeyan saka bom sing kuat yen Gusti Allah nglarang? ora? Banjur kanggo apa?
    1. Aviator_
      Aviator_ 16 Agustus 2022 19:47
      +6
      Lan papan perlindungan khusus iki bakal nglindhungi sampeyan saka bom sing kuat yen Gusti Allah nglarang? ora? Banjur kanggo apa?
      Mikir kaya Khrushchev. Dheweke uga percaya yen perang kudu nuklir, mula dheweke nyimpen dhuwit kanggo tentara lan angkatan laut, mung ngembangake Pasukan Rudal Strategis. Lan urip wis ditampilake. sing perang lokal sadurunge ... lan liyane.
      1. Sergey Valov
        Sergey Valov 16 Agustus 2022 22:00
        +1
        Pasukan pertahanan udara negara ing sangisore Khrushchev, nanging ngrembaka.
        1. Aviator_
          Aviator_ 16 Agustus 2022 22:02
          0
          Inggih, inggih. Ing beyo saka jinis pasukan liyane.
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 17 Agustus 2022 11:30
        +3
        Kutipan: Aviator_
        Mikir kaya Khrushchev. Dheweke uga percaya yen perang kudu nuklir, mula dheweke nyimpen dhuwit kanggo tentara lan angkatan laut, mung ngembangake Pasukan Rudal Strategis.

        Ora. NSH mung nyadari yen ora bakal cukup dhuwit kanggo kabeh wong, lan nyetel prioritas: pisanan perlu kanggo njamin keamanan strategis (Pasukan Rudal Strategis karo ICBM, kapal selam nuklir karo SLBM, pertahanan udara), lan banjur menehi hasil karo taktik. Lan ora kanggo njaga limang yuta tentara, kang isih ora tekan Amerika Serikat, nanging ing wektu sing padha mangan kaya edan lan njupuk adoh sumber daya lan personel saka Komplek militèr-industri lan Narxoz.

        Kajaba iku, panen jagung ngilangi napsu kompleks industri militer lan nggawa militer menyang meridian. Banjur sawetara seneng nyopir peralatan saka proyek pra-perang menyang pasukan, dene liyane resimen bersenjata, brigade lan divisi karo, kang ing kasus apa iku tetep mung kanggo kobong metu ing perang pisanan, asring tanpa nyebabake karusakan kanggo mungsuh. Apa nilai tempur para pengebom strategis kanthi bom nuklir sing tiba ing pungkasan taun 50-an (utamane sawise AS masang jaringan sistem pertahanan udara jarak jauh)? Utawa cruisers gun dirancang ing 1939? Utawa sejatine pemusnah artileri? Nanging Khrushchev ora keluhan babagan operator rudal strategis sing teka kanggo ngganti (ing cara, adhedhasar padha Tu-95), RRC pr. 58 lan "nyanyi frigates" pr. 61.
        1. landasan pacu-1
          landasan pacu-1 17 Agustus 2022 14:08
          0
          Miturut cara, tentara kuwat limang yuta lan mburi cocog padha keluwih saka kabeh titik tampilan ing 70-80s.
        2. Aviator_
          Aviator_ 17 Agustus 2022 18:13
          +1
          Apa nilai tempur para pengebom strategis kanthi bom nuklir sing tiba ing pungkasan taun 50-an (utamane sawise AS masang jaringan sistem pertahanan udara jarak jauh)?
          Aku nerangake kanthi urutan. Bom nuklir sing ambruk ora mung ana ing penerbangan strategis, nanging uga kanthi taktik, uga dening Amerika Serikat, Inggris, lan Prancis. Lan kabeh ing wektu sing padha. Sistem pertahanan udara jarak jauh mung muncul ing pungkasan taun 50-an, dheweke bener-bener mlebu ing pasukan ing taun 60-an, lan ing negara sing padha. Kanggo njupuk lan ngethok Tu-4 - sampeyan ora perlu akeh pikiran, iku apik sing bagean ditransfer menyang Polar Aviation.
          Utawa cruisers gun dirancang ing 1939? Utawa sejatine pemusnah artileri?
          Proyek 68 kapal pesiar artileri lan proyek 30 perusak bisa uga dadi operator rudal sing padha (mesthi, dudu kelas Regulus utawa pangembangan hacky hack Chelomey "Pike") sing ora bisa dicelupake, lan dhukungan artileri saka segara durung ngganggu sapa wae. . Amerika nggunakake "Iowa" sanajan ing taun 1982. Titik ing politik, ing kamungkinan saka konflik lokal ora bisa metu ing kabeh, lan senjata kanggo iku, banget. Malah cangkang Atillrian taktis kanggo meriam D-20 lan B-4 digawe mung sawise ngilangi Khrushch Jagung (cangkang kasebut ditampilake ing forum Angkatan Darat 2022 https://t.me/infantmilitario/81701). Minangka kanggo Project 58 RRC, (tanpa waja ing kabeh), Aku kepingin weruh apa bisa nindakake saiki sak operasi landing cedhak Odessa? Lan ora perlu ngelingi "Harpoons" Sumeria ing kene, dheweke kesasar kanthi becik. Nanging cangkang tetep ora kesasar. Bodhone Khrushch Kukuruzny ana ing eksperimen ekonomi ing negara kasebut, nanging nalika ekonomi ambruk, dheweke malah ngganti rencana limang taun dadi rencana pitung taun, amarga wis jelas yen kita ora bisa ngatasi, mula ora bakal cukup. dana ing kabeh kanggo Angkatan Bersenjata.
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 18 Agustus 2022 10:55
            0
            Kutipan: Aviator_
            Bom nuklir sing ambruk ora mung ana ing penerbangan strategis, nanging uga kanthi taktik, uga dening Amerika Serikat, Inggris, lan Prancis.

            Masalahe yaiku pengebom dheweke lungguh ing Inggris lan Turki. Lan kita paling apik ing Chukotka. Dheweke duwe kesempatan kanggo nyurung pertahanan udara, amarga kendharaan taktis sing padha. Lan ing negara kita, malah ahli strategi tindak menyang wilayah mungsuh ing watesan saka sawetara. Lan padha ditemoni ing kono dening wilayah pertahanan udara sing disebar ing kabeh target utama.
            Kutipan: Aviator_
            Sistem pertahanan udara jarak jauh mung muncul ing pungkasan taun 50-an, dheweke bener-bener mlebu ing pasukan ing taun 60-an, uga ing negara sing padha.

            200 baterei Nike-Ajax ing AS mung ing taun 1958. Ing taun kang padha, padha diganti dening Nike-Hercules. Lan taun sabanjuré, pertahanan udara AS wiwit masang basis kanggo sistem pertahanan udara Bomark.
            Kutipan: Aviator_
            Kanggo njupuk lan ngethok Tu-4 - sampeyan ora perlu akeh pikiran, iku apik sing bagean ditransfer menyang Polar Aviation.

            Tu-4? Lan apa perlu yen tujuane ditutupi dening IRBM, sing wektu iku wis dadi seri.
            Miturut cara, Tu-95 lan Tu-16 uga asline ngebom. Nanging dheweke slamet, sawise entuk lengen dawa sing ngidini dheweke bisa target kanthi minimal mlebu ing zona pertahanan udara. Nanging IL-28 ing URO ora bisa.
            Kutipan: Aviator_
            Penjelajah artileri proyek 68 lan pemusnah proyek 30 bisa uga dadi operator rudal sing padha

            Dadi yen armada wis nyedhiyakake proyek kanggo konversi Project 68 menyang RRC, mula dheweke bakal slamet. Kepiye carane EM pr 56 slamet, dadi kapal roket. Nanging armada kerja ing proyek pertahanan udara KR 70 lan 71 ngaco - lan ora nate nampa senjata rudal, proyek 68. Dheweke ora entuk pertahanan udara normal - dheweke lunga karo B-11 kanthi pandhuan manual.
            Sajarah proyek 68 minangka jamb armada.
            Kutipan: Aviator_
            Titik ing politik, ing kamungkinan saka konflik lokal ora bisa metu ing kabeh, lan senjata kanggo iku, banget. Malah cangkang Atillrian taktis kanggo bedhil D-20 lan B-4 digawe mung sawise ngilangi Khrushch Jagung.

            Apa sampeyan ngerti kenapa? Amarga ora ana sing nggawe roti nalika ora ana sing dipangan. Kaping pisanan, biaya strategis lan cara pangiriman dibutuhake - iki minangka perkara sing ora penting kanggo urip. Apa gunane SBCs taktik yen mungsuh lungguh adoh ngluwihi segara lan ing sembarang wektu bisa ngatur Dropshot karo impunity, lan nanggepi sampeyan mung bisa ngirim satus kru strategi kanggo mateni.
            Mulane, pisanan - SBC kanggo SLBM, IRBM, ICBM, KR lan SAM. Lan artileri bakal ngenteni.
            Miturut cara, Pliev padha ing Kuba ing 1962 wis bab satus SBC non-strategis.
            Kutipan: Aviator_
            Minangka kanggo Project 58 RRC, (tanpa waja ing kabeh), Aku kepingin weruh apa bisa nindakake saiki sak operasi landing cedhak Odessa? Lan ora perlu ngelingi "Harpoons" Sumeria ing kene, dheweke kesasar kanthi becik.

            Lan apa hubungane сейчас wis taun 1960? Banjur apa - dheweke uga ngrancang nggunakake Angkatan Laut ing NWO?
            Saiki, tinimbang Project 68, sampeyan malah bisa nyeret tanker kanthi divisi 2S19 ing dek ndhuwur - padha karo babagan pertahanan udara lan perlindungan, yaiku, loro-lorone ora duwe. Yen kita ngomong babagan kemungkinan modernisasi Project 68, armada iki kudu ditangani ing pungkasan taun 50-an. Lan ora bodho nampa KRL artileri proyek pra-perang sing rada diuripake, lan banjur nangis yen birokrat partai ala, sing ora ngerti apa-apa babagan urusan angkatan laut, njupuk dolanan sing apik saka para pelaut, pertahanan udara sing wis ketinggalan jaman. standar pungkasan WWII.
            1. Aviator_
              Aviator_ 18 Agustus 2022 17:58
              0
              Masalahe yaiku pengebom dheweke lungguh ing Inggris lan Turki. Lan kita paling apik ing Chukotka.
              Masalahe (kanggo wong-wong mau) yaiku kabeh Eropah Kulon ditutupi dening pengebom kita, lan dheweke pancen ora tekan Amerika Serikat nalika iku. Banjur wektu kanggo roket. Miturut cara, produk Chelomeev sengsara karo PuVRD digantung ing Tu-4. Penjelajah artileri lapis baja apik kanggo nangani pertahanan pesisir, ora ana kapal modern liyane sing bisa nindakake iki.
              Apa hubungane karo 1960 saiki?
              langsung. Ing taun 1960, kaputusan digawe ing tingkat paling dhuwur sing ora perlu kanggo nyiapake kanggo perang lokal.
              yen birokrat partai ala, sing ora ngerti apa-apa babagan urusan angkatan laut, njupuk dolanan sing apik saka para pelaut,
              Birokrat iki pisanan likuidasi kementerian lan ngenalake dewan ekonomi, lan tinimbang ngembangake wilayah Non-Black Earth (kaya sing ditulis ing rencana Stalin kanggo transformasi alam), dheweke nganakake Tanah Perawan sing gagal, sawise iku kudu nylametake. ing kabeh.
              Pertahanan udara sing wis ketinggalan jaman sanajan standar pungkasan Perang Dunia II.
              Aku ora nulis apa-apa babagan pertahanan udara, lan cacat iki cukup diilangi.
              1. Alexey R.A.
                Alexey R.A. 19 Agustus 2022 10:36
                0
                Kutipan: Aviator_
                Masalahe (kanggo wong-wong mau) yaiku kabeh Eropa Kulon ditutupi karo pengebom kita, lan dheweke pancen ora tekan AS nalika iku.

                Kanggo dheweke iki ora masalah. Eropah Kulon kanggo Amerika mung minangka pijakan maju.
                Amerika Serikat minangka pemilik senjata nuklir lan kendaraan pangiriman paling gedhe, uga minangka mungsuh utama USSR. Lan ing kene gambar kanggo USSR saka 50s banget sedih - padha bisa tekan kabeh pusat negara ing sembarang wektu (uga, kajaba Moscow karo S-25), nanging kita ora bisa. Mulane, NSH mbuwang kabeh pasukane menyang ICBM, kapal selam nuklir kanthi SLBM lan pertahanan udara.
                Lan sing paling Jahwéh - kok tetep tukang ngebom cocok mung kanggo Eropah Kulon, yen USSR wis R-1959s ing tugas pertempuran wiwit 5: 32 - ing 1959, 208 - ing 1960, 426 - ing 1961. Lan ing 1960 ing database Rak. karo R-12 jumeneng.
                Kutipan: Aviator_
                Penjelajah artileri lapis baja apik kanggo nangani pertahanan pesisir, ora ana kapal modern liyane sing bisa nindakake iki.

                Konstruksi KRL artileri ing taun 50-an kaya bangunan 22160 saiki. Angkatan Laut ora bisa ngatasi masalah strategis, lan tinimbang ngrampungake, diijolke kanggo rincian.
                Kutipan: Aviator_
                langsung. Ing taun 1960, kaputusan digawe ing tingkat paling dhuwur sing ora perlu kanggo nyiapake kanggo perang lokal.

                Ora. Ing taun 1960, diputusake yen paritas nuklir karo Amerika Serikat kudu dadi prioritas. Lan kabeh pasukan kudu dibuwang kanggo ngrampungake tugas iki.
                Kutipan: Aviator_
                Birokrat iki pisanan likuidasi kementerian lan ngenalake dewan ekonomi, lan tinimbang ngembangake wilayah Non-Black Earth (kaya sing ditulis ing rencana Stalin kanggo transformasi alam), dheweke nganakake Tanah Perawan sing gagal, sawise iku kudu nylametake. ing kabeh.

                Kegagalan tanah prawan (luwih tepate, kekeringan lan badai) minangka wiwitan taun 60-an. Kepiye carane bisa dadi alasan kanggo nyuda tentara ing taun 1955 lan keputusan babagan armada ing pungkasan taun 50an?
                Lan Comrade Stalin, mesthi, wong gedhe. Nanging negara kasebut mbutuhake produk pertanian kanthi cepet. Ora ing n-tsat taun. Lan wis mbebayani kanggo njaga wong ing awak ireng luwih suwe, nalika ora ana sayuran utawa susu ing toko.
                Kutipan: Aviator_
                Aku ora nulis apa-apa babagan pertahanan udara, lan cacat iki cukup diilangi.

                Dadi kenapa armada butuh kapal penjelajah tanpa pertahanan udara?
                Lan cacat iki cukup mung ora diilangi nganti rampung layanan umume KRL iki. Lan proyek-proyek KRL kanthi pertahanan udara sing ditingkatake, sing bisa nylametake rampunge, ditindakake dening armada kanthi parah banget, nganti ora bisa ngliwati dhewe.
                1. Aviator_
                  Aviator_ 19 Agustus 2022 17:47
                  0
                  Lan wis mbebayani kanggo njaga wong ing awak ireng luwih suwe, nalika ora ana sayuran utawa susu ing toko.
                  Lan iki minangka woh-wohan saka tumindak NSH. Maca kurang whiners - penulis desa. Miturut pangeling-eling wong tuwaku, ing jamane Stalin kabeh ana ing toko, kalebu iwak urip. Gangguan karo produk tetanèn diwiwiti kanthi asil saka aktivitas Khrushch. Dheweke sing ngira bakal meksa peternakan kolektif njupuk alih pangopènan mesin tetanèn saka MTS sing wis dilikuidasi, dene umume peternakan kolektif bangkrut. Ing Joseph the Terrible, panganan normal. Tanah asli taun 1954. Panen pisanan gedhe. Banjur panen sing sithik, erosi lemah lan badai bledug wiwit - iki 1957-58.
                  Nanging negara kasebut mbutuhake produk pertanian kanthi cepet. Ora ing n-tsat taun.
                  Ing kene dheweke karo Yusuf. Lan Khrushch Kukuruzny mutusake manawa komunisme uga dibutuhake kanthi cepet, dheweke sukses kanthi cara sing padha karo produk pertanian.
                  1. Alexey R.A.
                    Alexey R.A. 21 Agustus 2022 17:43
                    +2
                    Kutipan: Aviator_
                    Miturut pangeling-eling wong tuwaku, ing jamane Stalin kabeh ana ing toko, kalebu iwak urip. Gangguan ing produk tetanèn diwiwiti kanthi asil saka aktivitas Khrushch

                    Nanging sapa sing ngomong yen ing kutha-kutha ing kategori pisanan ana kabeh. Lan ing panggonan liyane
                    Kahanan karo pasokan pangan saka pedunung ing kutha ora apik banget. Ora ana produk panganan ing toko, kajaba anggur, vodka, panganan kaleng lan macem-macem permen sing larang. Roti putih lan barang panggang ora ana. Ora ana gula, ora ana sereal, ora ana lemak lan sosis, lan kadhangkala uga angel golek roti ireng ...

                    ... Aku dadi ketua peternakan kolektif. Voroshilov ing alamat ndhuwur wiwit 1946. Lan, sawise kerja suwene 7 taun, saben taun aku ora bisa menehi petani kolektif produk penting kaya roti. Tani kolektif kita ngasilake panen sing apik saben taun, para petani kolektif ngupayakake supaya bisa ngasilake panen sing sugih lan mesthekake yen petani kolektif duwe roti.
                    1. Aviator_
                      Aviator_ 23 Agustus 2022 20:23
                      0
                      kutha ing kategori pisanan wis kabeh. Lan ing panggonan liyane
                      Kutha Vozzhaevka (Wilayah Amur) lan Chkalov (saiki Orenburg) ora tau kagolong ing kategori pisanan. Kanggo sawetara alasan, aku luwih percaya marang sanak-sedulurku tinimbang wong-wong sing lara dening Kongres XNUMXth Six-Demokrat.
                      1. Alexey R.A.
                        Alexey R.A. 24 Agustus 2022 12:31
                        -1
                        - Aku ana ing Ryazan.
                        - Ana apa? Gangguan?
                        - Ora, kanca. Stalin, ora ana gangguan, nanging wis suwe ora ana roti, ora ana mentega, ora ana sosis. Dheweke dhewe ngadeg ing baris karo Larionov (sekretaris panitia regional) ing 6-7 esuk, mriksa. Ora ana roti ing ngendi wae.
                        © A.A. Aristov - saka memoar lelungan Komisi Pusat menyang Ryazan ing taun 1952
                      2. Aviator_
                        Aviator_ 27 Agustus 2022 16:00
                        0
                        Ana anggepan kuat yen Aristov nulis iki ing taun 1956. Tebak alesan kanggo wawasan pungkasan iki.
  27. yowis
    yowis 16 Agustus 2022 18:56
    0
    Luwih telat tinimbang ora ana.
  28. ISKANDER_61
    ISKANDER_61 16 Agustus 2022 18:58
    0
    Kok mbangun. Kita minangka negara sing mbukak kanggo kabeh jagad, "ujare.
    1. Navodlom
      Navodlom 16 Agustus 2022 19:00
      -1
      Kutipan: ISKANDER_61
      Kok mbangun. Kita minangka negara sing mbukak kanggo kabeh jagad, "ujare.

      Apa sampeyan luwih seneng negara sing ditutup
      Jujur, aku uga.
      Iki wektu kanggo ngarahake aliran turis menyang negara kita.
      1. ISKANDER_61
        ISKANDER_61 16 Agustus 2022 19:35
        +5
        Aku seneng negara sing berdaulat, dudu negara sing ditutup. Muga-muga sampeyan ngerti bedane.
        1. Navodlom
          Navodlom 16 Agustus 2022 19:51
          +4
          Kutipan: ISKANDER_61
          Aku seneng negara sing berdaulat, dudu negara sing ditutup. Muga-muga sampeyan ngerti bedane.

          Apa sampeyan.
          Where to kula, bast shoes.
          Tipis banget kanggo aku.

          Sauntara kuwi, aku ora guyon babagan negara sing ditutup. Otak entek, modal entek.
          Iku wektu kanggo mungkasi kekacoan.

          Lan ya. Keterbukaan ora ngganggu kedaulatan. Yen tembung-tembung kasebut dimangerteni kanthi bener.
      2. ada
        ada 16 Agustus 2022 19:56
        +1
        Wektu kanggo ngirim "turis" menyang kursus babagan nguwasani VES sing prasaja, latihan ing tumindak miturut rencana pertahanan sipil lan darurat, lan sawetara menyang pusat latihan kanggo latihan tambahan ing program pendidikan pendidikan umum (lengkap) sekunder (kanggo mulihake kawruh utawa mulang. kanggo maca, nulis lan nindakake petungan matematika prasaja karo biaya sakteruse ing program OBZH, paling). wassat
        Ya, iki dudu humor. ya
        1. Navodlom
          Navodlom 16 Agustus 2022 20:00
          +1
          Kutipan saka ada
          Wektu kanggo ngirim "turis" menyang kursus babagan nguasai VES sing prasaja, latihan tumindak miturut rencana pertahanan sipil lan darurat

          Mikir konstruktif, kanca. apik
          Iki minangka hiburan sing luwih migunani tinimbang mangan parasit lan patogen kelamin ing Thailand.
          1. ada
            ada 16 Agustus 2022 20:23
            +1
            Pungkasan, aku ora nggawe apa-apa, iki minangka perkara sing umum kanggo negara, sing dikenal kabeh wong saka jaman biyen, ing wektu sing kaancam nalika perang utawa ing hukum militer kanggo perang. sedulur
      3. Alf
        Alf 16 Agustus 2022 21:02
        +4
        Kutipan: Navodlom
        Iki wektu kanggo ngarahake aliran turis menyang negara kita.

        Kanggo nindakake iki, FIRST, sampeyan kudu nggawe kahanan kanggo turis lan mung banjur njupuk dhuwit saka wong, lan ora pisanan njupuk kontribusi, nanging nggawe kahanan AFTER. Ya, lan layanan normal kudu digawe, lan ora unobtrusive, kaya saiki.
        1. Navodlom
          Navodlom 16 Agustus 2022 22:05
          +1
          Kutipan: Alf
          Kanggo nindakake iki, FIRST, sampeyan kudu nggawe kahanan kanggo turis, lan mung njupuk dhuwit saka dheweke

          Mesthi sampeyan bener.
          Menapa malih, lapangan punika praktis unplowed.

          Redirect ora ing gunpoint *
          1. Alf
            Alf 16 Agustus 2022 22:22
            +1
            Kutipan: Navodlom
            Menapa malih, lapangan punika praktis unplowed.

            Sarujuk banget. Saliyane nggawe kahanan, uga perlu kanggo miwiti kampanye iklan kuat sing ana panggonan kanggo ngendhokke ing Rusia, duwe bathi lan patriotik.
  29. AlexGa
    AlexGa 16 Agustus 2022 18:58
    +2
    Rincian desain struktur kasebut dudu rahasia militer, amarga dikembangake maneh ing taun 60-an ing abad pungkasan. Iki minangka papan perlindungan konkrit sing dikuatake saka jinis arched. Iki kalebu semi-lengkungan kanthi tembok nganti 60 cm lan duwe gerbang logam. Ing njaba, struktur kasebut ditutupi bumi lan ditutupi karo gambut, utawa malah nandur wit-witan.

    Lan pinten struktur kasebut dirusak ing Transbaikalia?! am
  30. mesin neraka
    mesin neraka 16 Agustus 2022 19:14
    +3
    6 sasi NWO, lan padha miwiti ngomong bab dinuga "massa" construction saka hangars kanggo peralatan mung saiki, nalika padha banged lapangan udara ing karung.
  31. Sovetskiy
    Sovetskiy 16 Agustus 2022 19:33
    +8
    Wiwitan program iki diumumake ing musim semi taun kepungkur kanthi pribadi dening Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Sergei Shoigu.

    Lan apa, apa sampeyan wis mbangun kutha ing Siberia? belay
    1. Alf
      Alf 16 Agustus 2022 21:03
      +3
      Kutipan saka Sovetsky
      Wiwitan program iki diumumake ing musim semi taun kepungkur kanthi pribadi dening Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Sergei Shoigu.

      Lan apa, apa sampeyan wis mbangun kutha ing Siberia? belay

      Aku ngganti pikiranku, lan bisa uga ana wong sing pinter ngusulake manawa iku pancen mati.
  32. pleschakovai
    pleschakovai 16 Agustus 2022 19:41
    +1
    Wektu kanggo nggawe caponiers !!! Nanging kabeh iki ana ing lapangan udara sing saiki ditinggalake dening Serdyukov lan Medvedev !!! Naruli shitecrats lan liberal!!! am duka wong bodho
  33. ODERVIT
    ODERVIT 16 Agustus 2022 19:48
    +3
    ZhBU, ing kabeh babagan, minangka struktur sing penting lan perlu. Aku ngerti langsung, iku bisa kanggo operate peralatan aviation beda ing airfields beda. Mung evaluasi positif. Keamanan, sistem sumber daya otonom, kemampuan kanggo nyeleh 1BK (AB), taxiing metu saka tutup, ngurangi pengaruh saka kahanan iklim lan akeh liyane.
    Tangi telat? Mbok, nanging masalah utama ora diam.
  34. GREG68
    GREG68 16 Agustus 2022 20:37
    +1
    Nganti gludhug teka, wong-wong mau ora miwiti dibaptis
  35. jenggot ireng
    jenggot ireng 16 Agustus 2022 20:42
    +1
    tenan!!!!!! kita slamet comrades
    1. Alf
      Alf 16 Agustus 2022 21:05
      +5
      Kutipan saka blackbeard
      tenan!!!!!! kita slamet comrades

      Nalika iku padha mbangun, iku nalika sampeyan bakal bungah. Akeh perkara sing wis dijanjikake, nanging ora ana apa-apa ...
  36. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 16 Agustus 2022 21:35
    -1
    "Kebutuhan kanggo struktur kasebut kanggo pasukan udara kita dituduhake dening pengalaman Siria. Iki nuduhake yen aset penerbangan kudu dilindhungi saka serangan mungsuh ora mung ing udara, nanging uga ing lemah."

    Tegese, yen ora amarga pengalaman Siria, mula pimpinan militer Rusia ora bakal ngira yen peralatan pesawat sing ora kasebar ing udhara mbukak berturut-turut bisa dirusak bebarengan?! Salah siji penulis nglakokake soko saka awake dhewe, utawa pancene kabeh dadi ala ing MO ....
  37. Sedoy
    Sedoy 16 Agustus 2022 21:38
    +4
    karya lagi ditindakake ing construction massa papan perlindungan khusus

    caponiers kuwi massively ing distrik nimbali udhara Baku bali ing 70s
    1. Sergey Valov
      Sergey Valov 16 Agustus 2022 22:04
      +2
      Iki dudu caponier.
      1. Sedoy
        Sedoy 16 Agustus 2022 22:17
        0
        Ya, sampeyan malah ngarani trench - inti saka piano ora owah ....
        Miturut cara, ing vernakular lapangan udara diarani arches, caponiers, etc ....
        1. Sergey Valov
          Sergey Valov 16 Agustus 2022 22:42
          +1
          "Sebutake paling ora trench" - coba sebutake yen kanggo para tukang bangunan, dheweke bakal nggali trench tinimbang caponier. Ngerti lan nggunakake terminologi kanthi bener bisa ngirit wektu lan nyegah akeh masalah.
          1. Sedoy
            Sedoy 17 Agustus 2022 00:14
            -3
            ya sampeyan murahan...
            ing Sumgayit ing stasiun Nasosnaya, ana resimen pertahanan udara kanthi MiG-25 ...
            ing kana, saben wong sing mbangun papan perlindungan kasebut diarani "caponiers" ...
            lan dibangun dening insinyur militer (unit) karo prajurit sing melu saka macem-macem bagean tentara ...
            ora ana sing duwe masalah karo wektu utawa "massa" liyane ...
            1. Sergey Valov
              Sergey Valov 17 Agustus 2022 09:21
              -2
              Buta aksara militan? Oh nggih.
      2. realis
        realis 17 Agustus 2022 08:30
        0
        Yen iki ora caponier, banjur apa iku, jeneng iku. Aku tukang bangunan lan ing mratelakake panemume iki caponier a
        1. Sergey Valov
          Sergey Valov 17 Agustus 2022 09:07
          +1
          Iki minangka papan perlindungan arched. Apa caponier takon dhewe. Aku curiga yen sampeyan dudu tukang bangunan militer, amarga iki minangka dhasar benteng lapangan, amarga kanggo bunker amatir lan bunker iku padha.
          1. realis
            realis 17 Agustus 2022 13:33
            +2
            Sampeyan lan Wikipedia menang. Aku salah. Caponier tank ora duwe kubah, lan caponier minangka benteng ora ateges ana tank utawa pesawat ing njero.
            Aku weruh papan perlindungan arched kanggo operator rodha rudal balistik, padha dibangun kanggo mundur saka Belarus, ing 1990 ... 1992.
            1. Sergey Valov
              Sergey Valov 17 Agustus 2022 14:52
              +2
              "Sampeyan lan Wikipedia menang" - Gusti mberkahi aku, sing utama yaiku sampeyan ngerti lan saiki wis langka ing Internet. hi
      3. DenVB
        DenVB 17 Agustus 2022 10:52
        0
        Kutipan: Sergey Valov
        Iki dudu caponier.

        Iki minangka semi-caponier. Caponier wis metu ing loro arah.
  38. Dikson
    Dikson 17 Agustus 2022 04:37
    +3
    Ora bisa... Wis kedaden tenan? Yaiku, nganti pirang-pirang taun iki ora ana wong sing nggatekake, lan dheweke ora nggatekake babagan iki: "..peralatan sing larang bakal kurang kena pengaruh cuaca lan bakal tahan luwih suwe. Ya, lan bakal luwih gampang lan luwih trep kanggo staf teknis kanggo nggarap ..." Lan mung nampa snot ing Crimea, para panggedhe sing gagah berani teka ing kesimpulan sing apik - apa kita kudu mbuwang dhuwit ing papan perlindungan, lan ora mung. ing "darts penerbangan" lan liyane lucu? Iki warta apik tenan. Pungkasane, ing sisih lor, dheweke bakal mandheg ngeduk mobil saka ngisor salju saben telung dina.
  39. Ivan2022
    Ivan2022 17 Agustus 2022 06:15
    +3
    Lan apa, pesawat isih ngadeg ing ngisor salju? Lan pungkasane, solusi sing sarwa .... Ya, aviator kita wong sing wani ....
    1. Dikson
      Dikson 17 Agustus 2022 06:42
      +3
      . ] Apa sampeyan mikir ana sing wis owah banget? )
  40. realis
    realis 17 Agustus 2022 08:28
    +1
    Ing wektu sing suwe, dheweke sinau babagan nggawe struktur beton 12, 18, 24 meter ing versi pabrik, ora ana masalah teknis. Sampeyan butuh dhuwit lan kekarepan kanggo nindakake.
  41. Alexey-74
    Alexey-74 17 Agustus 2022 08:40
    0
    Mesthine wis suwe ditindakake.
  42. AdAstra
    AdAstra 17 Agustus 2022 10:03
    -1
    Oh tenan? Apa sampeyan ora ngomong? (sanajan aku wis wedi nulis komentar)
  43. Master2030
    Master2030 17 Agustus 2022 10:58
    +1
    Nganti gludhug tiba, wong bodho ora bakal kepeksa ndedonga marang Gusti Allah.
  44. DenVB
    DenVB 17 Agustus 2022 11:02
    +2
    Serdyukov kasebut ing kene. Sampeyan bisa ndeleng apa sing ditindakake dening Shoigu kanggo anggaran pertahanan.
    Ing St. Iki diumumake dina Rebo sajrone rapat pungkasan babagan pambangunan obyek Kementerian Pertahanan, koresponden 78.ru laporan.

    Miturut Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu, wiwit taun 2013, kementerian wis mbangun lan mbangun luwih saka 60 bangunan ing kutha ing Neva, mbuwang luwih saka triliun rubel babagan iki. Sekolah Militer Suvorov, Institut Budaya Fisik Militer, Museum Artileri, Teknik lan Korps Sinyal direkonstruksi,

    Kabar iki saka 2018. Tegese, akeh banget sing ditindakake ing St. Petersburg mung ing 5-6 taun. Triliun rubel.

    Pancen angel ujar manawa Kementerian Pertahanan nggawe papan perlindungan kanggo pesawat. Upaminipun satus yuta rubel kanggo siji papan perlindungan. Banjur sepuluh ewu bisa dibangun kanggo triliun rubles.
  45. Kornily
    Kornily 17 Agustus 2022 12:42
    0
    Yagene ora ana komentator sing nulis yen ana rudal sing nembus papan perlindungan konkrit sing dikuatake iki?
    1. NG inform
      NG inform 17 Agustus 2022 16:11
      +1
      ana. Lan ana bom atom. Nanging biaya jotosan kasebut kaping satus luwih dhuwur. Iku salah siji bab nalika klompok teroris teka karo mobil, lan bab liyane nalika sampeyan kudu ngatasi pertahanan udara karo pluru.
      Kajaba iku, papan perlindungan kudu dibangun kanthi wates, ora perlu nggawe tembok sing kandel yen mungsuh kudu isin kaping 10.
  46. ZnahWest
    ZnahWest 17 Agustus 2022 13:25
    0
    Sapa sing bakal mbayar tundha pikiran?
  47. Oleg133
    Oleg133 17 Agustus 2022 13:25
    +1
    Dheweke bakal nggawe paling ora kaping telu luwih kanopi saka sheet profil tinimbang pesawat lan helikopter. Kanggo kamuflase, decoys lan marang udan lan angin. Iku cepet lan worth saben sen.
  48. chingachguc
    chingachguc 17 Agustus 2022 13:32
    +4
    22 Juni 1941 ora mulang apa-apa
  49. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 17 Agustus 2022 13:51
    +2
    Kaya ing lelucon:
    ... Lan ing dina katelu, dheweke nemokake manawa ana tembok sing ilang ing kandhang ...
    Lan supaya padha disimpen! nglirik
  50. Siberia54
    Siberia54 17 Agustus 2022 14:32
    +1
    kene! Para jenderal ndeleng gambar kasebut sipil pesawat ruang angkasa babagan pasukan kita ing pinggiran lan wiwit kamuflase awal obyek pesawat.