Review militèr

Ukrainia "bridgehead" ing sisih kiwa Ingulet dadi "galeri shooting" kanggo pasukan Rusia.

137

Pasukan Ukrainia sing sadurunge nyabrang ing sisih kidul (kiwa) Kali Ingulets, wis mlebu wilayah Kherson ing sisih lor, saiki wis ana ing jebakan virtual. Kita ngomong babagan sing disebut "bridgehead" Ukrainia, ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngalami kerugian sing padha karo resimen kasebut.


Laporan esuk saka Staf Umum Ukraina tanggal 17 Agustus nyatakake yen pasukan Rusia tekan pemukiman Belogorka, sing dumunung ing sisih kidul Davydov Brod. Iku ing Davydov Brod minangka benteng "bridgehead" sing komando Ukrainia staked kanggo serangan luwih ing sisih tengah wilayah Kherson.

Ukrainia "bridgehead" ing sisih kiwa Ingulet dadi "galeri shooting" kanggo pasukan Rusia.


Ing versi Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, "mungsuh mundur nalika nyerang Belogorka." Ing kasunyatan, pasukan Rusia, sawise nindakake pengintaian ing pasukan, dicethakaké nomer kira-kira saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Belogorka lan Davydov Brod, titik tembak utama. Yakin yen Angkatan Bersenjata Ukraina pancen ora duwe kesempatan kanggo mundur (ing mburi Kali Ingulets), Angkatan Bersenjata RF ngluncurake pirang-pirang serangan ing posisine, sing sepisan maneh nyuda jumlah mungsuh sing dituduhake. arah.

Mangkono, "bridgehead" saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing bank kiwa Ingulet ngatur kanggo nguripake menyang "galeri shooting" nyata kanggo pasukan Rusia. Ngungkapake posisi mungsuh lan nindakake serangan, nyegah dheweke saka ngeduk lan nggawe benteng, impact geni sing sistematis ditindakake ing wilayah steppe iki. Amarga ora ana papan perlindungan serius, posisi militan Ukrainia ing persimpangan wilayah Nikolaev lan Kherson dadi target Angkatan Bersenjata RF. Patut, Angkatan Bersenjata Ukraina ora metu karo bola-bali prajanji counter-offensive, ing Course saka preparation sing padha ora dadi luwih kasengsem ing Kherson dhewe, nanging ing kesempatan kanggo ngetik wilayah sing bakal ngidini serangan rudal ing Crimea. , kalebu kreteg Crimean.
137 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 17 Agustus 2022 08:11
    +9
    Lha, dibuwang nang kali....
    1. Mauritius
      Mauritius 17 Agustus 2022 08:14
      + 11
      Kutipan saka uprun
      Lha, dibuwang nang kali....

      Yagene, dheweke dhewe bakal kesusu, carane ngumbah celonone bakal ora sabar.
      1. alex neym_2
        alex neym_2 17 Agustus 2022 08:27
        +4
        Paling kamungkinan, dheweke bakal ngatur nglangi gedhe kanggo ngurmati "kamenangan" sabanjure ...
        1. Чёрный
          Чёрный 17 Agustus 2022 08:49
          +8
          Target sing paling populer kanggo penembak kita yaiku "celeng mlaku" ngguyu
      2. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 17 Agustus 2022 09:41
        +5
        - Sailing ayu!
        - WHO?
        - Klompok ing swimsuits lacy ing kono.
        1. Barabashka
          Barabashka 18 Agustus 2022 10:32
          -1
          umume belang
          1. tukang ngapusi
            tukang ngapusi 18 Agustus 2022 11:15
            +6
            umume belang

            Iki ing penerbangan belang ing belang, ing kahanan iki ing renda lan kuning-ireng hi
          2. gerilya707
            gerilya707 18 Agustus 2022 15:25
            +1
            Referensi kanggo "pernikahan robin"
      3. Sergey Kuzmin
        Sergey Kuzmin 18 Agustus 2022 19:37
        +1
        ... dhewe-dhewe bakal kesusu, pas arep ngumbah kathoke.
        Iku wis trap gedhe. Saiki salonatsikov ana kudu rampung numpes, supaya ora dadi habitual. Banjur ngethok rute transportasi sing nyambungake Krivoy Rog karo Nikolaev lan Odessa. Lan knead Ukronazis karo artileri, roket lan pesawat yen padha nyoba kanggo mbukak blokir rute transportasi iki.
    2. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 17 Agustus 2022 08:21
      + 12
      Kutipan saka uprun
      Lha, dibuwang nang kali....

      Kanggo apa? Luwih apik kanggo mbajak karo bumi, bakal luwih dipercaya.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 17 Agustus 2022 08:42
        +8
        Quote: Alexey Sidaikin
        Kanggo apa? Luwih apik kanggo mbajak karo bumi, bakal luwih dipercaya.

        Iku bener ngandika sing ora worth spoiled banyu ing kali.
    3. penembake gunung
      penembake gunung 17 Agustus 2022 08:26
      + 16
      Kutipan saka uprun
      Lha, dibuwang nang kali....

      Kanggo apa? Padha supaya stubbornly munggah menyang "sasaran lapangan", ngendi saben nabrak ditembak. Inggih, sijine brigade liyane. Apa padha, nuwun? Kanggo kula - ora.
      1. wulan 702
        wulan 702 17 Agustus 2022 09:18
        + 13
        Ana koyo sing kanggo alesan iki kreteg ora njeblug lan numpes logistik saka reruntuhan, padha mung nggiling potensial militèr mungsuh, nyoba ora numpes infrastruktur saka piala mangsa, ing Donbas kabeh wis rusak kanggo iki. alesan lan ora ana kemajuan nyata, tujuane kanggo nyandhang mungsuh lan supaya metu saka uap supaya mengko kanthi kerugian minimal, maju kanthi cepet, tekan target operasi ..
        1. maksbazhin
          maksbazhin 17 Agustus 2022 09:30
          -14
          Grinding biasane mobilized, disiapake kanggo tetep adoh. Ora ana pangertèn saka mecah kuwi, kajaba kanggo embitterment saka akeh Ukrainians, kang Zelensky nyoba kanggo entuk.
          1. malyvalv
            malyvalv 17 Agustus 2022 09:58
            +9
            Nesu marang sapa? Wong-wong sing meksa mobilisasi lan nyelehake detasemen ing mburi supaya bisa mateni?
            1. maksbazhin
              maksbazhin 17 Agustus 2022 11:10
              -1
              Ya, kabeh wong bakal entuk, kalebu Rusia. Ora bakal ana apa-apa sing digerakake lan dirusak dening Zelya, lan kita ngadeg ing pinggir.
              1. malyvalv
                malyvalv 18 Agustus 2022 02:43
                0
                Ora ana gunane daging cincang sing sambat babagan gilingan daging.
              2. Bayun
                Bayun 18 Agustus 2022 13:03
                +1
                Kepiye carane? Kita maca maneh acara Perang Sipil lan kira-kira ngerti ... Putih-Abang, Rusia-Ukraina. Sawise pirang-pirang taun urip kanthi tentrem, 86% bakal lali babagan perang, lan wong-wong sing duwe ideologi sing kuat bakal urip karo kabeh urip.
        2. Eug
          Eug 17 Agustus 2022 09:33
          -1
          Yen Angkatan Bersenjata Ukraina mundur, dheweke bakal nyebul kabeh jembatan ing mburi. Alesan kanggo "non-undermining" kreteg cetha beda - salah siji ora ana kesempatan, utawa kapentingan bisnis wong.
          1. wulan 702
            wulan 702 17 Agustus 2022 10:25
            +3
            Aku nulis babagan alasan, mecah sumber daya militer Ukraina lan negara-negara NATO ing wilayah sing wis rusak .. Lan kasunyatan manawa jembatan bakal dirusak nalika ninggalake iki ora menyang peramal ..
            1. obliterator
              obliterator 17 Agustus 2022 10:58
              +2
              Kutipan: max 702
              Aku nulis babagan alasan, mecah sumber daya militer Ukraina lan negara-negara NATO ing wilayah sing wis rusak .. Lan kasunyatan manawa jembatan bakal dirusak nalika ninggalake iki ora menyang peramal ..

              Iki luwih kaya mecah populasi lanang ing Ukraina.
              1. wulan 702
                wulan 702 17 Agustus 2022 11:39
                +1
                Quote: Obliterator
                Kutipan: max 702
                Aku nulis babagan alasan, mecah sumber daya militer Ukraina lan negara-negara NATO ing wilayah sing wis rusak .. Lan kasunyatan manawa jembatan bakal dirusak nalika ninggalake iki ora menyang peramal ..

                Iki luwih kaya mecah populasi lanang ing Ukraina.

                Kayane ana sing ala..
                1. obliterator
                  obliterator 17 Agustus 2022 14:48
                  -3
                  Kutipan: max 702
                  Kayane ana sing ala..

                  Apa sing apik? Iki ora sawetara jinis tmutarakan jaban rangkah, nanging ing mangsa, wilayah Russian, ngendi wong kudu netepake urip tentrem. Inggih, padha grind biasane mobs, sing ora perlu perang iki kanggo apa-apa.
                  1. wulan 702
                    wulan 702 17 Agustus 2022 15:18
                    +3
                    Kita uga ora butuh satwa.
                    1. obliterator
                      obliterator 17 Agustus 2022 15:49
                      -3
                      Kutipan: max 702
                      Kita uga ora butuh satwa.

                      Kanthi swasana kaya mengkono, aja lali kanggo mateni wanita lan bocah-bocah uga, yen ora, dheweke ora bakal ngucapake matur nuwun marang tentara Rusia kanggo panguburan bapak, bojo lan anak.
                      1. Lang
                        Lang 18 Agustus 2022 07:55
                        +4
                        "Panggonan suci, kosong ora kelakon", nanging apa gunane njaga ula beracun karo anak ing mburi sampeyan? Aku dhewe ora tau weruh makhluk sing luwih insidious tinimbang wanita.
                      2. mojohed2012
                        mojohed2012 18 Agustus 2022 08:10
                        +3
                        Ana perang, apa wae sing diarani. Mobilized "nganggep awake dhewe ora Rusia" wong Ukrainia dutifully tindakake panggilan kanggo rancangan Papan tanpa resistance sembarang, tanpa evading lan ndhelikake saka rancangan Papan, tanpa nyoba kanggo ndhelikake ing wilayah liyane utawa menyang luar negeri.
                        Iku ketok - mung persetujuan andhap asor karo posisi saka Nazi lan Zelya commissar rakyat - padha ngomong sing Ukraina lan kamardikan padha nyerang dening insidious Rusia sing pengin njupuk tanah, padha ngomong kanggo numpes garwa lan anak lan kabeh sing . ..
                        Lan wong-wong sing digerakake kanggo iki ora dipimpin amarga, ing jero, dheweke ora ngerti manawa kabeh iki salah utawa bodho saka propaganda, nanging mung ana pepadhamu lan kanca-kancane perang ing agenda, lan kabeh wong ing saubengé nesu. Rusia lan kita yakin yen NATO mbantu dheweke ing ngarep lan dheweke ngalahake Rusia.
                        Mulane, stupidly, wong tindakake agenda dutifully, lying sing negara Ukrainia bakal sugih mau, sijine wong, lengen karo senjata ultra-modern lan waja.
                        Nanging ing kasunyatan, Ze lan Co bodho nyopir daging ing tentara meriem lan pasukan khusus Rusia, nambah kerugian.
                        Lan wong-wong "Ukrainia" ora nyerah mung amarga ana detasemen, ora ana sumber informasi saka Federasi Rusia lan LDNR babagan panangkaran lan urip sawise, nanging ana propaganda babagan penyiksaan lan pembunuhan VSushnikov.
                        Sing kabeh iki mambu saka CIPSO lan Ze lan dadi.
                        Lan mobilizing ing komplotan lan kelompok, kabeh manut, nyopir adoh pikirane lan mamang, mung tindakake prinsip - aku lunga kanggo perang sadurungé, lan aku bakal lunga, nanging apa pepadhamu ngandika lan bojoku lan sederek sengit Rusia - padha ngomong lunga. ngalahake supaya Krajina mardika maneh. Lan manawa mobilisasi kasebut ora duwe kesempatan kanggo sukses perang lan tetep urip - dheweke ora ngerti, dheweke dituntun menyang propaganda gampang terjangkau kanggo kamenangan awal!
                        Soko kaya iki!
                      3. Komentar wis dibusak.
                      4. wulan 702
                        wulan 702 18 Agustus 2022 12:51
                        +3
                        Kutipan saka Canon
                        "Panggonan suci, kosong ora kelakon", nanging apa gunane njaga ula beracun karo anak ing mburi sampeyan? Aku dhewe ora tau weruh makhluk sing luwih insidious tinimbang wanita.

                        Hohlosamki ngangkat konsep iki kanggo mutlak!
                    2. mojohed2012
                      mojohed2012 18 Agustus 2022 08:15
                      +6
                      Embittered menyang subconscious dening Bandera lan Polandia mitos-makers, wong Ukrainia, sing wiwit 90s wis dianggep Muscovites dumber, dumber lan rodo peteng tinimbang awake dhewe (sing luwih murah ing status ing urip) kudu salah siji bisa slamet saka medeni perang lan ngerti sing piye wae soko. beda wis pour menyang kuping ing kasunyatan, ana ora perlu kanggo njupuk crita mburi lan informasi supaya secara harfiah. Utawa, sarèhné sira gumedhé lan ngira yèn wong Rusia iku arep matèni sakèhing wong, lan Ze lan Co karo Nata padha nganggo busana, banjur wayahe daging. Punapa mawon sampeyan nelpon iku, nanging Ukraina kudu lemah, denazified lan demilitarized cleanly, supaya kanggo taun teka ora ana siji saka wilayah sing ngancam kita lan ora drive mutasi Nazi karo Russophobia kosong bodho.
                      1. wulan 702
                        wulan 702 18 Agustus 2022 12:48
                        -3
                        Kanggo 70 taun, wong abang-bellied hammered ing sirahe sing padha kelas siji, lan langgeng tahap mabuk lan kesed Rusia sing katelu lan ora luwih, lan kabeh iki dikonfirmasi dening tumindak nandur modal dhuwit nyata lan sumber daya ing wong wadon Ukrainia. .. Punika penduduk Ukraina lan mbandhingaké uripé karo mlarat ing Rusia lan pitados bilih iki sabenere kang patut, lan ora sing Rusia dirampok ing sih lan urip adoh saka dhewe. Saka kene, oyod kabeh masalah lan Nazisme Ukrainia, sing diomongake dening komandan utama sadurunge NWO.
        3. Tiksi-3
          Tiksi-3 17 Agustus 2022 09:53
          +3
          Kutipan: max 702
          nyoba ora ngrusak infrastruktur piala mangsa ngarep

          lan yen Nazi isih kenek pembangkit listrik tenaga nuklir ?? trus piala iki ora bakal tender marang sapa wae (((
          1. obliterator
            obliterator 18 Agustus 2022 09:43
            +3
            Quote: Tiksi-3
            lan yen Nazi isih kenek pembangkit listrik tenaga nuklir ?? trus piala iki ora bakal tender marang sapa wae (((

            Yen padha kepéngin, mesthi wis suwé tekan kono. Ing barak karo tawanan Azov, padha mbuwang koper pas pisanan.
        4. Sergey3
          Sergey3 17 Agustus 2022 10:59
          -8
          Banjur kok ana sawetara bom? Apa bom metu? Aku ora ngandel! Pesawat mabur menyang wilayah sing dikubengi sapisan saben 40 menit, nyelehake bom saperangan lan iku, putu kita bakal rampung mecah NWO kanthi cepet.
          Ing ngisor iki gambar apa sing kedadeyan ing pelabuhan negara-negara Kulon (seger wae). Pelabuhan Yunani. Kabeh iki digawa menyang Ukraina. Lan ana akeh port kuwi.
          1. wulan 702
            wulan 702 17 Agustus 2022 11:41
            +1
            Sampeyan wis dikonfirmasi versiku!
      2. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 17 Agustus 2022 13:26
        +2
        Semono uga ing ngisor iki. Kesempatan sing apik kanggo mecah. Lan wilayah Kherson: sampeyan metu menyang lapangan, lungguh, uh, ngaso, adoh kanggo ndeleng sampeyan.
    4. Nelayan
      Nelayan 17 Agustus 2022 09:05
      +3
      kok dibuwang nang kali? Ayo ngirim luwih akeh menyang posisi sing ditargetake. Kita kanthi sampurna "tuku" dill amarga kepinginan kanggo "kamenangan" PR, menehi sepotong pesisir lan nggiling dill ... dill kudu ngirim luwih akeh "daging" menyang pesisir iki, yen ora bakal ilang PR " kamenangan" ... supaya padha nglampahi cadangan mobre Ukronazis!
    5. 30 ing
      30 ing 17 Agustus 2022 09:10
      +7
      Kutipan saka uprun
      Lha, dibuwang nang kali....

      Sawise obrolan telpon karo Kepala Staf Pertahanan Angkatan Bersenjata Kanada, Jenderal Wayne Donald Eyre, Zaluzhny ujar manawa "mungsuh terus maju ing kabeh garis ngarep." Miturut dheweke, Rusia, DPR lan LPR "nindakake babagan 700-800 shelling" posisi Ukrainia saben dina, nggunakake "saka 40 kanggo 60 ewu amunisi," nyerat Gordonua.com.

      Miturut Zaluzhny, "upaya utama" pasukan sekutu "fokus kanggo ngusir" pasukan Ukrainia "saka wilayah Donetsk", lan "kahanan sing paling tegang saiki ana ing arah Avdiivka-Peski-Maryinka." Kajaba iku, Kyiv "prihatin babagan lokasi sistem rudal ing sadawane tapel wates negara saka sisih" Belarus.https://vz.ru/news/2022/8/17/1172973.html Dadi kita bakal ngethok Kutub saka tapel wates karo Ukraina. Kepareng.
      1. NikolaiDS
        NikolaiDS 17 Agustus 2022 14:22
        -4
        Kutipan: 30 vis
        Dadi, kita bakal ngilangi Polandia saka tapel wates karo Ukraina. Kepareng.

        Apa sebabe bungah? Sayange yen Polandia dadi ora bisa negosiasi!
        Kahanan kaya ing lelucon:
        - Kita wis ngrancang jinis grup karo bojomu. Apa sampeyan bakal melu?
        - Ora.
        - Inggih, banjur aku bakal nyerang sampeyan metu.

        Kabeh Eropa angel dikalahake. Ya, lan ora ana gunane kanggo kita.
        1. 30 ing
          30 ing 17 Agustus 2022 16:39
          +2
          Kutipan: NikolayDS
          Dadi, kita bakal ngilangi Polandia saka tapel wates karo Ukraina. Kepareng.

          Apa sebabe bungah?

          Bungah ing kasunyatan sing padha ora bakal menehi Polandia Piece saka tanah Rusia kuna.
          1. NikolaiDS
            NikolaiDS 17 Agustus 2022 22:23
            -5
            Kutipan: 30 vis
            Kutipan: NikolayDS
            Dadi, kita bakal ngilangi Polandia saka tapel wates karo Ukraina. Kepareng.

            Apa sebabe bungah?

            Bungah ing kasunyatan sing padha ora bakal menehi Polandia Piece saka tanah Rusia kuna.


            Apa sampeyan pancene sinau sejarah ing sekolah?
            Miturut logika sampeyan, tanah Prancis uga dadi pamrentahan Rusia kuna. Anna Yaroslavovna, Ratu Prancis - lan kabeh. Ayo, udan sepatu ing Seine.
            1. 30 ing
              30 ing 18 Agustus 2022 08:13
              +2
              Sing, ing mratelakake panemume, Lviv ora kutha Russian kuna? Iki ora dibangun dening pangeran Rusia lan ora dijenengi putra salah siji saka wong-wong mau? .. Dadi ? Lan tanah iki ora disebut Red Rusia? Dadi ? Kita bisa uga sinau saka macem-macem buku teks, maca macem-macem buku babagan sejarah, sampeyan bisa uga maca Talmud, ngliwati upacara sunat. Dadi sampeyan kebak gething kanggo negara manca lan sejarahe.
              1. NikolaiDS
                NikolaiDS 18 Agustus 2022 09:24
                -2
                Ora, aku durung maca Talmud. Mbokmenawa kanggo alasan iki, aku ora nganggep Lviv minangka kutha kuna Rusia. Kanggo Rusia Abang, menarik banget saka ngendi sampeyan entuk, saka sumber apa .. Nanging kabeh babagan pendekatan "sajarah" sampeyan wis jelas kanggo aku, mula aku ora weruh alesan kanggo ngrembug apa-apa maneh.
                1. 30 ing
                  30 ing 18 Agustus 2022 09:44
                  -1
                  Kutipan: NikolayDS
                  Kanggo Rusia Abang, menarik banget saka ngendi sampeyan entuk, saka sumber apa .. Nanging kabeh babagan pendekatan "sajarah" sampeyan wis jelas kanggo aku, mula aku ora weruh alesan kanggo ngrembug apa-apa maneh.

                  Lan aku ora kasengsem kanggo ngrembug apa-apa karo wong sing ora duwe pendidikan. Maca buku babagan sejarah Rusia, Rusia. Saka ngendi sampeyan entuk ... Saka ing kono.
                  1. NikolaiDS
                    NikolaiDS 18 Agustus 2022 10:03
                    0
                    Kutipan: 30 vis
                    Kutipan: NikolayDS
                    Kanggo Rusia Abang, menarik banget saka ngendi sampeyan entuk, saka sumber apa .. Nanging kabeh babagan pendekatan "sajarah" sampeyan wis jelas kanggo aku, mula aku ora weruh alesan kanggo ngrembug apa-apa maneh.

                    Lan aku ora kasengsem kanggo ngrembug apa-apa karo wong sing ora duwe pendidikan. Maca buku babagan sejarah Rusia, Rusia. Saka ngendi sampeyan entuk ... Saka ing kono.


                    Nuwun sewu, kula mboten saged nuruti pitutur panjenengan... Kasunyatanipun kula biyen sinau wonten ing jurusan sejarah, lan menika ngremenaken sanget sikap kula. Dadi saiki, nalika aku maca fantasi pseudo-historical, aku dadi gugup banget, lan kadhangkala malah freak. Lan sistem saraf tresna kula minangka memori, sel syaraf dibalèkaké kanggo setengah taun, lan aku ora pengin kurban sumber iki malah kanggo siji buku graphomaniac.
                    1. 30 ing
                      30 ing 18 Agustus 2022 21:24
                      -1
                      Kutipan: NikolayDS
                      Intine aku arang-arang sinau ing fakultas sejarah,

                      Tembung kuncine sepisan ...... Tradhisi jaman kuna jero.
    6. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 17 Agustus 2022 13:22
      +4
      Yagene ngrusak gilingan daging sing apik banget? Ayo padha nransfer pasukan anyar lan wesi. Kancaku mangan tembelan gundul kanggo bridgehead iki, uga, iku salah siji saka kabeh-weeders, supaya aku bakal uncalan warta iki kanggo wong.
    7. PROXOR
      PROXOR 17 Agustus 2022 14:33
      0
      Nevsky Pyatochek versi 2,0
    8. Losyara
      Losyara 17 Agustus 2022 23:58
      0
      Kenapa ngrusak alam?
  2. Mauritius
    Mauritius 17 Agustus 2022 08:12
    0
    Ukrainia "bridgehead" ing bank kiwa Ingulet dadi ing "Tir" kanggo pasukan Rusia
    Kita bakal ngenteni nganti botol lan kendi ing Angkatan Bersenjata Ukraina entek. Nyuwun
  3. Arcady007
    Arcady007 17 Agustus 2022 08:13
    -16
    Sawetara laporan menang sing ora sehat.
    Biasane yen wis, banjur Wah.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 17 Agustus 2022 08:20
      +7
      Ngendi sampeyan nemokake laporan kamenangan ing kene? Menapa malih, punika gambaran saka penulis artikel lan dudu ringkesan saka musuhan.
      1. Diana Ilyina
        Diana Ilyina 17 Agustus 2022 09:13
        +7
        Aja mandheg nangis, dheweke seneng banget. "Lelikuse ilang" iku kredo uripe, padha ora bisa apa-apa liyane. Coba tawarkan dheweke menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer, sampeyan ora bakal entuk cukup squealing.
        1. novel66
          novel66 17 Agustus 2022 09:56
          +4
          Dianochka tresna Ing mratelakake panemume - malah mung kasekengan kanggo maca Aku ora sok dong mirsani laporan menang - mung gambaran proyek
          1. Diana Ilyina
            Diana Ilyina 17 Agustus 2022 10:37
            +7
            Roma tresna tresna tresna Aku setuju banget, wong lanang kita mung nindakake tugas lan nindakake kanthi apik ing pendapatku!
            1. novel66
              novel66 17 Agustus 2022 11:09
              +2
              iku apik utawa ala - Sajarah bakal ngomong, bab utama iku tengen, wesi cast nyimpen wong
  4. swarga
    swarga 17 Agustus 2022 08:18
    -28
    Ing spring padha wrote bab mardika saka Kharkov, Odessa, Dnepropetrovsk, Nikolaev.

    Ing mangsa panas bab mardika lengkap DPR

    Sukses ing kampanye musim gugur bakal diumumake yen dheweke ora ngidini mungsuh nyekel Kherson.

    Umumé, kanggo clurut
    1. Volodin
      Volodin 17 Agustus 2022 08:37
      + 25
      Kutipan saka Swarga
      Umumé, kanggo clurut

      Mariupol, Kherson, Genichesk, Rubizhne, Svetlodarsk, Kremennaya, Svyatogorsk, Berdyansk, Melitopol, Kupyansk, Volchansk, Izyum, Severodonetsk, Popasnaya, Volnovakha, Lysichansk. Iku "bab clurut" kanggo cendhak. Kanggo mardika lengkap Odessa, Kharkov, Dnepropetrovsk lan luwih kanggo Lvov - welcome kanggo registrasi militèr lan kantor enlistment, lan langsung nduduhake kekarepan kanggo bisa "kanggo amba".
      1. swarga
        swarga 17 Agustus 2022 08:47
        -23
        Kabeh sing kadhaptar dijupuk ing tataran pisanan NWO, nalika ora ana garis ngarep. Minangka katon saka sukses mung Lisichansk lan Severodonetsk. Lan banjur nalika iku
        1. Volodin
          Volodin 17 Agustus 2022 08:56
          + 16
          Apa sampeyan pengin sijine yuta 1,5 pejuang Rusia, supaya mengko kene ing komentar kita maca saka sampeyan - "kene, padha njupuk kontrol Odessa, Dnepropetrovsk, Kharkov, Kyiv, nanging gelaran gilingan meat"? Yen ana usulan-usulan khusus kanggo operasi, sepisan maneh, lagi nunggu sampeyan ing registrasi militèr lan kantor enlistment
          1. aszz888
            aszz888 17 Agustus 2022 09:25
            0

            Volodin (Alexy)
            Dina iki jam 08:56
            Nanging
            Iku katon kaya padha ditarik dhewe)) uncalan-in seger "wis ilang!"
          2. Trapp1st
            Trapp1st 17 Agustus 2022 09:44
            +1
            Yen ana usulan-usulan khusus kanggo operasi, sepisan maneh, lagi nunggu sampeyan ing registrasi militèr lan kantor enlistment
            Ana keraguan manawa kantor registrasi lan pendaftaran militer nunggu proposal. ""Mikir, Vasya, mikir!" - lan Vasya mangsuli: "Apa sing kudu dipikirake? Sampeyan kudu mlumpat!" "(C)
          3. swarga
            swarga 17 Agustus 2022 10:32
            -14
            Kenapa lay mudhun 1.5 yuta pejuang? Tentara Rusia kaping pirang-pirang luwih kuwat tinimbang tentara Ukraina.
            1. Volodin
              Volodin 17 Agustus 2022 15:53
              +3
              Kutipan saka Swarga
              Kenapa lay mudhun 1.5 yuta pejuang? Tentara Rusia kaping pirang-pirang luwih kuwat tinimbang tentara Ukraina.

              Dheweke wrote, lan dheweke, ketoke, wis lungguh kaya sing wareg ... Saka bushes ... Exhale wis.
        2. maksbazhin
          maksbazhin 17 Agustus 2022 09:39
          +7
          Saiki, ora perlu maju, saiki bakal nyiapake, entuk kekuwatan, nglatih, ijo sing cerah bakal suda sethithik, masalah ing Eropa lan Ukraina luwih diidentifikasi lan bakal bisa ditindakake kanthi kerugian sing kurang. . Ukraina ora dadi kuwat, malah sepuluh ewu disiapake saka Inggris ora bakal nggawe cuaca.
          Yen mung dheweke ora teka ing Minsk 3.
        3. Alexander Apraksin
          Alexander Apraksin 17 Agustus 2022 10:07
          0
          Apa sampeyan pengin nglaporake babagan "sukses" saka rabble Zhovto-Blakit ing ngarep? Siji-sijine sing kasedhiya kanggo "pembela" yaiku ngrusak kanthi sabotase ...
    2. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 17 Agustus 2022 11:05
      0
      Apa musim panas sing sampeyan tulis? Apa sampeyan ngomong babagan? Utawa apa sampeyan ngomong babagan para nabi sing bakal teka, sing wis ngomong babagan serangan balik telung sasi?
  5. trafllot1832
    trafllot1832 17 Agustus 2022 08:18
    + 19
    Aku maca Khodakovsky babagan zona abu-abu. Jarak antarane mungsuh nggawe kenyamanan tartamtu. Ora ana cara kanggo nyerang kanthi ngarep 10 km, njagong lan aja goyang prau.
    1. Alexander 3
      Alexander 3 17 Agustus 2022 08:36
      +5
      Nasibe bakal luwih apik yen padha ngangkat tangan lan nyerah.
      1. novel66
        novel66 17 Agustus 2022 09:51
        +4
        lagi mateni barang saka seni - lan ing kana sampeyan ora bisa ngerteni manawa ana gendera putih utawa nganggo "jolly roger"
  6. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 17 Agustus 2022 08:27
    +2
    Penting banget supaya ora digali jero. Banjur dheweke bakal ngubur lemah, banjur sampeyan ora bakal nyirnakake kaya kecoak ...
    1. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 17 Agustus 2022 11:11
      0
      Yen ora ana perusahaan, lan mung bangunan omah, sampeyan ora bakal nggali akeh. Dheweke bakal ngubur seni luwih cepet.
  7. marc75
    marc75 17 Agustus 2022 08:28
    -16
    Ing jangkah serangan saiki, butuh 12-14 taun kanggo ngrebut kabeh wilayah Ukraina, mungkin luwih becik ora nulis babagan Tyr
    1. karton
      karton 17 Agustus 2022 08:35
      -14
      Assessment optimistis.
    2. Darurat
      Darurat 17 Agustus 2022 08:44
      + 18
      Perang ora mung nyerang, mundur lan pertahanan. Iki sumber daya liyane. Bakal padha cukup kanggo Ukreroykha kanggo 12-14 taun? meh ora. Bener yen dheweke dibombardir karo artileri lan roket. Ora ana wong bodho sing mlayu "kavaleri" lan infantri menyang posisi para pembela kanthi teriakan "surak". Ing skenario iki, sampeyan ora bakal kesasar. Ing kene ana perang nganti punah. Sapa sing dadi luwih cepet? Amerika Serikat karo lackeys utawa kita. Lan sejarah nuduhake yen ing babagan perang, Rusia duwe wates keamanan sing padhet.
      1. 30 ing
        30 ing 17 Agustus 2022 08:50
        + 14
        Quote: Darurat
        Lan sejarah nuduhake yen ing babagan perang, Rusia duwe wates keamanan sing padhet.

        Iku bisa uga koyone banal. Nanging Rusia ora mung negara. Rusia minangka bawana! Kabeh iku. Malah macan lan macan tutul. Kewan mesthi .. Subtropis lan subarctic ..
      2. Trapp1st
        Trapp1st 17 Agustus 2022 09:48
        -9
        yen ing babagan perang, Rusia nduweni wates safety sing padhet.
        Soko aku ora ngerti apa perang Rusia ngomong bab? Chechnya-Dagestan, Suriah permanen, karo geng?
        1. Darurat
          Darurat 17 Agustus 2022 14:31
          +1
          opo Kepiye saka taman kanak-kanak nganti produksi? Ora sekolah, ora sinau sejarah?
          1. Trapp1st
            Trapp1st 17 Agustus 2022 14:43
            -2
            Kepiye saka taman kanak-kanak nganti produksi? Ora sekolah, ora sinau sejarah?
            Sampeyan bisa njlentrehake? Enlighten...
            1. Darurat
              Darurat 17 Agustus 2022 14:58
              +2
              Kabeh pitakon marang wong tuwa lan guru. Senajan ana pilihan, njupuk buku sajarah lan ... enlighten dhewe. Aku ora duwe bakat kanggo mulang wong sing putus sekolah. hi
              1. Trapp1st
                Trapp1st 17 Agustus 2022 15:03
                -2
                Sanajan ana pilihan - njupuk buku sejarah
                Nalika aku ngerti, sampeyan tegese buku sejarah Ukrainia, ing ngendi Rusia perang ing Perang Donya II (sanajan ora ana Rusia, ana USSR), kanthi kapisah saka Ukraina lan omong kosong liyane. ? Apa jenis perang sing ditindakake Rusia? Sing bener ing kabeh sejarah eksistensi wiwit 25 Desember 1991, negara ajaib kapitalis enom kita.
                1. Darurat
                  Darurat 17 Agustus 2022 15:29
                  +1
                  Dadi mung buku teks Ukrainia sing kasedhiya kanggo sampeyan? Salajengipun nyuwun pangapunten. Dixi.
        2. 30 ing
          30 ing 17 Agustus 2022 16:44
          -1
          Kutipan saka Trapp1st
          Soko aku ora ngerti apa perang Rusia ngomong bab?

          Rusia bener bakal 1500 taun. Fershtein? Apa ferstein? lol
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 17 Agustus 2022 19:14
            -1
            uga, banjur Ukraina bakal 1500 taun, miturut logika iki .. sawise kabeh, iku uga bagéan saka Rusia sing muncul 1500 taun kepungkur, kaya Federasi Rusia .. lan perang padha pancen waged lan tsar ana. padha lan crita padha, kabeh padha ana .. utawa padha ora Rusia ing mratelakake panemume?
            1. 30 ing
              30 ing 17 Agustus 2022 20:13
              0
              penasehat tingkat 2 (Nikolai) - "uga, banjur Ukraina bakal 1500 taun, miturut logika iki .. sawise kabeh, iku uga bagéan saka Rusia sing muncul 1500 taun kepungkur, kaya Federasi Rusia .. " ----- Mesthi bakal, mung iki ora disebut Ukraina. Lan diarani Rusia, Rusia Abang, Rusia Cilik, Rusia Cilik, Kekaisaran Rusia Agung, SSR Ukrainia Lan ya ..., kabeh bener Siji sejarah, siji wong, siji wilayah, siji takdir, Siji basa, siji budaya umum , siji buku pasamuwan, siji iman umum, siji crita. Kamenangan lan kekalahan umum ... Kabeh padha kajaba - (wektu kamardikan), lan sampeyan ora bakal ngandel, nanging luwih saka siji negara Greater Russia. Aku pengin nulis Rusia Agung. Nanging Rusia wis dadi negara gedhe.
    3. Vlodek
      Vlodek 17 Agustus 2022 08:54
      +9
      karo losses saiki saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Ukraina bakal mungkasi akeh sadurungé
    4. Terenin
      Terenin 17 Agustus 2022 09:49
      +5
      Kutipan saka marc75
      Ing jangkah serangan saiki, butuh 12-14 taun kanggo ngrebut kabeh wilayah Ukraina, mungkin luwih becik ora nulis babagan Tyr

      Kaping pisanan, pasukan kita kerja paling apik, kanthi ati-ati, tanpa kesusu lan kerugian sing ora adil.
      Kapindho, Rusia ora perlu nyekel apa-apa. Wilayahe minangka papan sing ageng, nanging kanggo mbebasake saka Nazi lan Bandera minangka panggilan Rusia.
      Sapa maneh sing bakal nulungi?
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 17 Agustus 2022 19:17
        -5
        yen wis ana ing Kherson, dheweke ora menehi nomer Federasi Rusia lan ora nyiapake referendum ing endi wae - sampeyan bakal ngomong sing bener .. nanging sampeyan bisa ngomong kanthi jujur ​​- kita bali, ngeculake, nyekel - ora masalah apa sing diarani, amarga ing pungkasan iku ndadékaké kanggo nambah wilayah .. ya .. uga tundhuk kasedhiyan
        Kutipan: Terenin
        Wilayah dhewe - papan sing ageng
        Mari kita sebut sekop..
        1. 30 ing
          30 ing 17 Agustus 2022 20:20
          +1
          Quote: penasehat level 2
          Mari kita sebut sekop..

          Iku kanthi jeneng dhewe ... Novorossia bali menyang pelabuhan asline, omah ... Cukup, wis nandhang sangsara .. nganti tenggorokan ....
        2. Terenin
          Terenin 17 Agustus 2022 21:13
          +3
          Quote: penasehat level 2
          yen wis ana ing Kherson, dheweke ora menehi nomer Federasi Rusia lan ora nyiapake referendum ing endi wae - sampeyan bakal ngomong sing bener .. nanging sampeyan bisa ngomong kanthi jujur ​​- kita bali, ngeculake, nyekel - ora masalah apa sing diarani, amarga ing pungkasan iku ndadékaké kanggo nambah wilayah .. ya .. uga tundhuk kasedhiyan
          Kutipan: Terenin
          Wilayah dhewe - papan sing ageng
          Mari kita sebut sekop..

          Maneh saka kosong dadi kosong.
          Nah, apa sing kudu kita lakoni? Dheweke ora gelem nuruti "perjanjian Minsk" sampeyan, wong-wong ing Donbass dirusak, wilayah sing dibentengi dipérang dadi sektor dibangun ing sangisoré pimpinan NATO, bom nuklir sing reged kanthi alami disiapake kanggo Rusia ..., ideologi Bandera-Nazi ana. lan ing tingkat kabijakan negara ... Ora cukup?
          Lan ing ngendi warga Kherson lan wilayah liyane saka bekas Krajina pengin ndeleng dhewe, iki pilihane.
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 18 Agustus 2022 12:13
            -1
            ya, Aku ora ngomong bab dhasar saka NWO, nanging bab tumindak kanggo nambah wilayah .. nanggepi Panjenengan
            Kutipan: Terenin
            Kapindho, Rusia ora perlu nyekel apa-apa. Wilayah dhewe - papan sing ageng

            amarga yen sampeyan mung mbebasake, ora kalebu ing komposisi sampeyan, nanging kanggo ngusir mungsuh saka ing kono - Eropa Timur sawise Perang Dunia II ora kalebu ing komposisi sampeyan? .. Aku mbaleni, aku ora ujar manawa iki ala. Aku ngomong babagan kasunyatan. lan tambah (lampiran) wilayah iku kasunyatan. Dadi ana sing perlu.
    5. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 17 Agustus 2022 11:14
      +2
      ya. Kabeh diitung, ta? Elingi Perang Donya II - USSR, telung taun mbebasake wilayahe. Lan Eropa dibebasake nganti suwene?
    6. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 17 Agustus 2022 13:32
      +2
      Mungkin worth buku sing sampeyan butuhake nalika isih cilik, lan ora mung nalika isih cilik, kanggo diwaca?
  8. svp67
    svp67 17 Agustus 2022 08:30
    +6
    Perang kanggo bridgehead angel banget lan mbutuhake gaweyan lan kacepetan. Aku meh ora duwe wektu, menehi mungsuh kesempatan kanggo teka menyang pikiran sehat lan ngumpulake kekuatan, lan iku, bridgehead dadi "bolongan ireng", kang nyerep cadangan lan cadangan. Saiki luwih gampang kanggo wong Ukrainia mundur menyang pesisir dhewe.
  9. Pecinta Hiu
    Pecinta Hiu 17 Agustus 2022 08:34
    + 10
    Padha diantemi, diantemi, mobilized mati lan mati, nanging isih pindhah menyang pasukan. Iku mung nggumunake carane ing 30 taun rong generasi wutuh saka sengit sengit Rusia wis wungu. Screams saka Ukraina ndhuwur mustache mimpin menyang roundels karo tutuk kanggo lemak ing ngisor lan rong bolongan kanggo AMBEGAN. Tanah kelairan, sing umure mung 30 taun, digawe dening tangan kabeh wong, saka wong Turkmen nganti Yakuts, dicopot saka awak gedhe umum lan dibela kanthi sengit apa wae. Punika liyane non-sumbangan, kang aku nyoba kanggo 300 taun. Nanging ana sawetara Ukrainians murni ana, aku mung Donbass, Lugansk wilayah, Zaporozhye. Lan dheweke ana ing sisih kita.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 17 Agustus 2022 08:43
      +2
      coba aja lunga
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 17 Agustus 2022 10:17
        +5
        Kutipan: Nastia Makarova
        coba aja lunga

        Alas, nanging ana ora mung lan ora dadi luwih coercion. Ana akeh wong sing sengit marang Rusia lan ndeleng minangka mungsuh. Lan ora kabeh Ukrainians ndeleng liberators ing pasukan kita.
        Mangkene carane 8 taun sing diwenehake ing rahmat Ukraina wiwit taun 2014 wis kena pengaruh ...
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 17 Agustus 2022 10:23
          +2
          mesthi, ora mung, lan sing paling nyerang yaiku sing paling disengiti ora ing sisih kulon nanging ing wilayah tengah.
        2. Omah 25 Sq. 380
          Omah 25 Sq. 380 17 Agustus 2022 13:19
          +1
          Mangkene carane 8 taun sing diwenehake ing rahmat Ukraina wiwit taun 2014 wis kena pengaruh ...

          8 taun kepungkur, Semen Semenchenko, Filatov, Goncharenko lan Lyashko wis ngrampungake detasemen ing Lviv lan Ternopil?
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 17 Agustus 2022 13:42
            +3
            Detasemen bisa rampung ing ngendi wae, persentase tartamtu saka Svidomo ana ing endi wae. Nanging owah-owahan ing pendapat umum wis njupuk Panggonan, lan iku banget ora ing sih kita.
            1. Omah 25 Sq. 380
              Omah 25 Sq. 380 17 Agustus 2022 13:55
              +1
              Kuchma kapindho, Yushchenko, Poroshenko lan Zelensky menang umum ing pemilihan sing adil, lan Yanukovych miwiti persetujuan asosiasi Eropa ing umum ...
              hi
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 17 Agustus 2022 14:58
                0
                Quote: Omah 25 Sq. 380
                Kuchma kapindho, Yushchenko, Poroshenko lan Zelensky menang umume ing pemilihan sing cukup adil

                Inggih, njupuk menyang akun kasunyatan sing Yushchenko menang, nyatakake asil Pemilu (Yanukovych menang) null lan ngatur revolusi oranye cilik - ya, pemilu cantik adil :))))
                1. Omah 25 Sq. 380
                  Omah 25 Sq. 380 17 Agustus 2022 15:23
                  +1
                  Yushchenko menang babak katelu....
                  Tur ilegal, nanging wong ndhukung Yushchenko ing kothak suara, nanging ora Yanukovych ...
                  Lan sadurunge, wong menyang Maidan kanggo Yushchenko, nanging ora kanggo Yanukovych ...
                  Lan dheweke ora pindhah menyang kothak suara kanggo Yanukovych ing babak katelu ....
                  Iki fakta...
                  Sanajan kita ora seneng karo dheweke ...
                  hi

                  Lan kasunyatan kasebut kudu digatekake sajrone analisis retrospektif ....
                  1. Andrey saka Chelyabinsk
                    Andrey saka Chelyabinsk 17 Agustus 2022 15:58
                    0
                    Quote: Omah 25 Sq. 380
                    Yushchenko menang babak katelu....
                    Tur ilegal, nanging wong ndhukung Yushchenko ing kothak suara, nanging ora Yanukovych ...

                    Bisa uga, utawa bisa uga ana juggling ing babak katelu.
                    Quote: Omah 25 Sq. 380
                    Lan sadurunge, wong menyang Maidan kanggo Yushchenko, nanging ora kanggo Yanukovych ...

                    LPR lan DPR dadi alternatif sing cukup serius kanggo Maidan :))))
                    Quote: Omah 25 Sq. 380
                    Iki fakta...

                    Mesthi wae. Nanging kasunyatane uga nalika perlawanan diwiwiti ing Slavyansk, ana respon sing nyenengake ing pirang-pirang kutha, akeh banget sing nunggu "wong sopan" kanthi bungah. Saiki...
                    1. Omah 25 Sq. 380
                      Omah 25 Sq. 380 17 Agustus 2022 16:12
                      +1
                      Bisa uga, utawa bisa uga ana juggling ing babak katelu.

                      Mungkin, nanging wong kanggo Yanukovych ing Maidan sing ora lunga - kasunyatan...

                      Nanging kasunyatane uga nalika perlawanan diwiwiti ing Slavyansk, ana respon sing nyenengake ing pirang-pirang kutha, akeh banget sing nunggu "wong sopan" kanthi bungah. Saiki...

                      Lan pinten - miturut data sampeyan - saka setengah yuta aglomerasi Slavik-Kramatorsk menyang milisi?
                      1. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 17 Agustus 2022 16:24
                        0
                        Quote: Omah 25 Sq. 380
                        Mungkin, nanging wong-wong ora lunga menyang Maidan kanggo Yanukovych - kasunyatan ...

                        Nanging, kahanan ora padha - luwih akeh wong sing tansah siap milih calon presiden (kalebu panci) tinimbang presiden sing wis kemudi. Yen sampeyan ndeleng, kanggo Ukraina, norma sing sampurna yaiku akeh dhukungan sajrone pemilihan lan penurunan dhukungan lan persetujuan kanthi bertahap dadi nol nganti katelu pungkasan / pungkasan mangsa pemilihan.
                        Quote: Omah 25 Sq. 380
                        Lan pinten - miturut data sampeyan - saka setengah yuta aglomerasi Slavik-Kramatorsk menyang milisi?

                        Ayo dadi ora njaluk ing cara kabeh padha ing siji "mlaku menyang milisi" lan "bungah ing pasukan Rusia."
                      2. Omah 25 Sq. 380
                        Omah 25 Sq. 380 17 Agustus 2022 16:26
                        +1
                        Nanging, kahanan ora padha - luwih akeh wong sing tansah siap milih calon presiden (kalebu panci) tinimbang presiden sing wis kemudi. Yen sampeyan ndeleng, kanggo Ukraina, norma sing sampurna yaiku akeh dhukungan sajrone pemilihan lan penurunan dhukungan lan persetujuan kanthi bertahap dadi nol nganti katelu pungkasan / pungkasan mangsa pemilihan.

                        Yanukovych tindak menyang pemilihan kasebut kanggo mangsa presiden pisanan - aku ora ngerti sampeyan ...
                        hi
                        Ayo dadi ora njaluk ing dalan ing siji "mlaku menyang milisi" lan "bungah ing pasukan Rusia"

                        Karegotically ora setuju!
                        Yen ora, sampeyan ora bakal ngerti: dheweke seneng karo pasukan Rusia, utawa pensiun Rusia ....

                        Minangka pengalaman wis ditampilake, sawise pendhudhukan Kherson lan Mariupol, kabeh wong ing kono seneng banget karo pasukan Rusia - apa sampeyan ora mikir?
        3. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 17 Agustus 2022 13:37
          0
          Luwih maneh, yen kita duwe wong enom kuwi ing Crimea, ora akeh, lan saiki wis burem, nanging aku ketemu repulsed ing kawitan. Dadi luwih akeh wektu sing ditindakake. nanging angel kanggo aku nyalahake Federasi Rusia, dheweke nyoba ing Crimea, dheweke ora nglilani dheweke kerja.
    2. Darurat
      Darurat 17 Agustus 2022 08:51
      + 11
      opo Wong-wong sing sengit marang Rusia ora ngobong kanthi kepinginan khusus kanggo mati. Wong Kulon luwih seneng sengit adoh saka perang. Rusia sing sengit marang Rusia, ya. Iki ora tenggelam kanggo Banderva, nanging kanggo "nenko". Stubborn loro saka sisih kita lan saka sisih. Wis jero.
      1. Pecinta Hiu
        Pecinta Hiu 17 Agustus 2022 09:32
        -3
        Menarik ngandika, wong Rusia sing sengit marang wong Rusia. Ora kepikiran. Dadi iki dudu nasionalisme? Lan apa?
        1. grindz
          grindz 17 Agustus 2022 09:41
          +2
          Cukup nasionalisme. Saka wong-wong Ukraina utamané Rusia-speaking, padha nggawe bangsa anyar Ukrainians politik lan cukup sukses, karo kasepen lengkap, lan malah indulgence saka Rusia. Saiki kita duwe. apa kita duwe.
          1. Pecinta Hiu
            Pecinta Hiu 17 Agustus 2022 09:43
            0
            Matur nuwun, sing bener, dheweke nggawe wong Ukrainia saka wong-wong mau. Goebels ora mikir babagan iki ing dalan.
        2. novel66
          novel66 17 Agustus 2022 09:54
          +1
          sayangé - prajurit Rusia marang prajurit Rusia. sing gampang karo kita?
        3. Komentar wis dibusak.
        4. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 17 Agustus 2022 13:39
          0
          Lan apa iku, lan apa sing diarani, nalika Nazi Rusia arep perang kanggo Nazi Ukrainia?
        5. Darurat
          Darurat 17 Agustus 2022 14:28
          0
          opo Mbokmenawa kompleks inferioritas. Padha manggon ing sangisore manuk garudha, manggon ing sangisore arit lan palu - padha warga kekaisaran. Uni ambruk lan Usyo-warga negara quasi-kuwasa provinsi karo kabeh jalaran. Dheweke naif percaya yen Rusia diwenehi panganan, nanging ternyata Rusia menehi panganan lan "beradab". Lan saiki shish! Dheweke ora pantes. Lan ana pecah otak.
      2. Valery V.
        Valery V. 17 Agustus 2022 09:55
        +1
        Rusia sing sengit Rusia muncul ing Ukraina sawise ambruk Uni, padha thukul dening Amerika ing saindhenging wétan Ukraina. Ultras bal-balan ing Kharkiv lan ing endi wae sengit karo Rusia wiwit lair ...
        1. Pecinta Hiu
          Pecinta Hiu 17 Agustus 2022 10:18
          0
          Nazi lan Hitler uga nglawan wong-wong Yahudi, iki (aku ora ngerti apa sing diarani wong tanpa klan lan suku) Amerika luwih maju. Nanging ana akeh sing malah takon kita yen wong lanang ing kono nglawan fasisme kanthi bentuk sing luwih keblinger.
    3. Trapp1st
      Trapp1st 17 Agustus 2022 09:52
      -3
      nanging tetep menyang pasukan.
      Mesthi ana sing lunga, nanging ana sing kejiret ing dalan.
  10. bali
    bali 17 Agustus 2022 08:36
    +2
    hi Kanggo tujuan pendidikan bakal nindakake! Supaya wong-wong sing slamet dhewe ngirimake marang para rawuh anyar kabeh bebener sing pahit babagan "jembatan" kasebut!
  11. singa642
    singa642 17 Agustus 2022 08:45
    -12
    Mbuwang iku gampang, nanging wis biasa saka sing rumit nganti sing sederhana, bakal suwe kita palu, nanging kenapa, iki rencana.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 17 Agustus 2022 09:01
      -1
      Maju menyang trenches. Lagi nunggu sampeyan ana.
      1. singa642
        singa642 17 Agustus 2022 12:49
        -8
        Lha kowe kok ora ana ing parit.Entuk gaji karo promosi ide lan propaganda Edro
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 17 Agustus 2022 15:05
          -1
          Aku bakal seneng ora njupuk. Kajaba iku, dudu aku sing ngeluh babagan operasi sing dawa banget, nanging sampeyan. Lan amarga sampeyan pengin kabeh rampung kanthi cepet, sing paling penting yaiku nggawe kontribusi sing bisa ditindakake kanggo tujuan umum. Dadi tetep.
  12. Terenin
    Terenin 17 Agustus 2022 09:54
    +4
    Angkatan Bersenjata RF nyebabake sawetara serangan ing posisi, sing sepisan maneh nyuda jumlah mungsuh.


    Bebas bae kanggo ngalahake Bandero-Nazis lan aja padha sumelang ing bab nomer, ana sawetara saka wong-wong mau sadurungé Kyiv ngumumaké kanggo pembuangan.
  13. swarga
    swarga 17 Agustus 2022 10:26
    -6
    Kutipan saka maksbazhin
    saiki nyiapake, gain kekuatan, olahraga


    Apa iki mung ditrapake kanggo pasukan Rusia utawa kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina uga?

    Saiki ana perang posisi. Yagene ing perang iki kudu siji sisih weakened lan liyane kuwat? Syarate padha.

    Prajurit Ukrainia ora entuk pengalaman tempur saiki? Apa ora sinau nggunakake senjata sing diwenehake NATO? Apa ing setahun bakal gampang nyopir, nanging saiki angel?

    Ana pengalaman PMV sing apik. Nalika loro-lorone ora bisa nindakake apa-apa ing ngarep lan sing ekonomi ambruk pisanan ilang.
    1. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 17 Agustus 2022 11:38
      0
      Apa sampeyan ngomong babagan? Pengalaman apa sing ditampa Angkatan Bersenjata? Lan ing pungkasan, sampeyan nggawe pangertèn. Lan apa sampeyan mikir, ekonomi sapa sing bakal urip? Utawa sampeyan mikir sing ukrov isih duwe sawetara jenis ekonomi?
    2. Omah 25 Sq. 380
      Omah 25 Sq. 380 17 Agustus 2022 13:16
      0
      Prajurit Ukrainia ora entuk pengalaman tempur saiki? Apa ora sinau nggunakake senjata sing diwenehake NATO? Apa ing setahun bakal gampang nyopir, nanging saiki angel?

      Yen dideleng ombak mobilisasi, bocah yatim piatu, sing ringkih lan cilaka dibuwang, para prajurit ora duwe wektu sinau lan cepet-cepet "telas" ....
    3. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 17 Agustus 2022 13:48
      0
      Amarga sampeyan bisa langsung ndeleng apa wong kompeten sampeyan, lan sampeyan wis sinau sawetara perang. Jujur, ora akeh, nanging isih sinau. Ya, iki minangka perang posisional, nanging kanthi kemajuan, kaya sekutu ing Front Kulon ing taun 1918, kelingan kepiye kabeh rampung kanggo Jerman?
      Ing endi sampeyan ndeleng kahanan sing padha? Dheweke duwe kaunggulan ing personel lan intelijen, kita duwe kaunggulan ing penerbangan, senjata rudal, artileri lan kendaraan lapis baja. Katon yen Angkatan Bersenjata RF duwe kertu trump luwih akeh, mula kanthi jumlah sing luwih cilik, kita lan sekutu kita maju.
      Rudal-rudal kasebut isih ora ana pungkasane, kerugian kita ing penerbangan saka sing anyar-anyar iki, dheweke nembak helikopter, apa ora akeh, nanging cangkang ora ana telas, mula wis diklumpukake wiwit jaman Soviet lan saiki lagi ditindakake. dibuwang kanthi cara iki, nanging biasane bakal ngasilake dhuwit sing apik.
      Pengalaman apa tentara Ukraina entuk? Maneh, lagi diobong? Kaya Angkatan Bersenjata Ukraina, pengalaman apa sing dipikolehi sawise persetujuan Minsk? Pengalaman nyekel zona abu-abu lan artileri meriam mbok menawa. Lan karo kader perwira padha duwe masalah, sampeyan ora bisa mulihake korps perwira ing 8 taun. Sawênèhing punggawa wêkdal ingkang limrahipun dipun lênggahi, kados kanca kula ing Odessa, wontên ingkang kecalan, kados Kolonèl Baranyuk, komandhan Brigade Marinir 36. Bubar, kolonel liyane kewalahan, rawuh ing markas biasa, lan ing omah perwira ing Vinnitsa. Piye wae analisismu terus terang pincang.
  14. Musorgian
    Musorgian 17 Agustus 2022 12:03
    -2
    Dheweke bakal lelayaran enggal!
  15. NikolaiDS
    NikolaiDS 17 Agustus 2022 14:31
    +1
    Kutipan: Volodin
    Apa sampeyan pengin sijine yuta 1,5 pejuang Rusia, supaya mengko kene ing komentar kita maca saka sampeyan - "kene, padha njupuk kontrol Odessa, Dnepropetrovsk, Kharkov, Kyiv, nanging gelaran gilingan meat"? Yen ana usulan-usulan khusus kanggo operasi, sepisan maneh, lagi nunggu sampeyan ing registrasi militèr lan kantor enlistment


    Duh, pandongamu, supaya kita duwe 1,5 yuta prajurit kontrak. Nanging kita, sayangé, mung 400 ewu.
  16. sofkar
    sofkar 17 Agustus 2022 21:53
    -1
    Mangkono, "bridgehead" saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing bank kiwa Ingulets ngatur kanggo nguripake menyang "galeri shooting" nyata kanggo pasukan Rusia.

    Apa aku ngerti kanthi bener yen ora ana sing bakal nglebokake sikil Angkatan Bersenjata Ukraina? Ayo dheweke tetep ing bank kiwa?
  17. gromit
    gromit 17 Agustus 2022 23:53
    -2
    Ora luwih saka 2-3 minggu kepungkur
    kelip-kelip warta bab 1. Upaya kasil dening ukrov kanggo nggawe foothold a. 2. Prakawis upaya kikuk sanget, wonten ingkang bocor wonten ing ngriku, lumayu wonten ing pundi-pundi, jare kita reresik. 3. Pitiful Ukrainians wis ngrebut sawetara omah ing pinggiran Belogorka, saiki padha kirdyk kabeh.
    4. Lan dina iki padha sijine resimen ana, kita ora arep nglawan Belogorka, lan ing umum iki rencana licik.
    Kanggo apa kabar paling anyar iki dibutuhake? Kanggo apa? Senenge sapa? Wong naif banget? Dadi kabeh apik karo dheweke, hurray hurray prajurit kita ngremukake Nazi.
  18. Altman
    Altman 18 Agustus 2022 01:39
    0
    Ing sekolah perwira sing ora ditugasake, dheweke sinau yen sawise persiapan artileri dheweke bakal nyerang. Iku apik yen kita duwe kaunggulan artileri, nanging tumindak sing diasilake dibayar kanthi larang kanthi produksi cangkang lan misil artileri anyar. Nanging, sikil infanteri obah alon. Nah, aku mung ahli strategi kursi. am
  19. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 18 Agustus 2022 19:35
    0
    Pasukan Ukrainia sing sadurunge nyabrang ing sisih kidul (kiwa) Kali Ingulets, wis mlebu wilayah Kherson ing sisih lor, saiki wis ana ing jebakan virtual. Kita ngomong babagan sing disebut "bridgehead" Ukrainia, ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngalami kerugian sing padha karo resimen kasebut.
    pranyata dadi jebakan sing apik. Saiki wong-wong mau kudu ditumpes ing kono, supaya ora dadi kebiasaan. Banjur ngethok rute transportasi sing nyambungake Krivoy Rog karo Nikolaev lan Odessa. Lan knead Ukronazis karo artileri, roket lan pesawat yen padha nyoba kanggo mbukak blokir rute transportasi iki.