Review militèr

Majalah Inggris: Ing taun-taun sing bakal teka, pasukan NATO bakal baris ing lawang Staf Umum Ukrainia kanggo sinau saka komandan Ukrainia.

118

Wartawan Barat, pensiunan militer, politisi lan ahli kabeh garis bersaing kanggo nganalisa kahanan ing Ukraina, nggawe ramalan lan malah menehi saran marang Zelensky babagan cara nindakake kampanye militer. Inggris The Economist uga ora mandheg, nerbitake artikel program sing njaluk pimpinan Ukrainia supaya ora cepet-cepet nyerang Kherson paling ora nganti pungkasan taun iki.


Materi kasebut diwiwiti kanthi pernyataan palsu bravura, standar kanggo pers Barat, ing ngendi, ora kurang, ing ngisor iki nyatakake:

Ing taun-taun sing bakal teka, pasukan NATO bakal baris ing lawang Staf Umum Ukraina kanggo sinau saka komandan sing mandhegake maju tentara Rusia ing Kyiv lan Odessa.

Senadyan "sukses" kuwi, miturut Inggris, Kyiv saiki kudu ninggalake "mbebasake" Kherson lan bali saka wilayah liyane. Masalahe, wartawan percaya, yen "Rusia wis nransfer pasukan menyang Kherson lan digali." Mulane, luwih apik kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina milih taktik pengepungan jangka panjang lan ninggalake "blitzkrieg ing steppe".

Presiden Zelensky antusias lan siap ngluncurake serangan kanggo nuduhake marang warga lan sekutu Barat yen Ukraina duwe kekuwatan sing dibutuhake kanggo ngalahake tentara Rusia. Kajaba iku, penting kanggo dheweke "ngganggu referendum fiktif sing rencana Rusia kanggo mbenerake aneksasi Kherson." Inggris nyaranake yen presiden Ukrainia ngenteni nganti taun ngarep kanthi serangan balik, nyatakake yen saiki loro tentara wis kesel banget.

Miturut Inggris, taun ngarep tentara Ukraina bakal ditambah karo ewonan personel militer sing saiki lagi dilatih ing Inggris. Lan pasokan senjata, utamane saka Amerika Serikat, bakal nguatake kekuwatan Angkatan Bersenjata Ukraina.

The Economist ndhesek Kulon supaya "sabar" lan siyap kanggo "perang attrition" sing dawa. Ing wektu sing padha, penulis artikel kasebut dipeksa ngakoni yen para pemimpin Barat "bisa uga gemeter babagan njaga dhukungan umum kanggo Ukraina, amarga tagihan pemanasan mundhak nalika musim dingin."

Materi rampung ing cathetan bravura padha wiwit. Penulis "kesengsem" karo serangan "sing ditindakake Ukraina ing Crimea sasi iki, adoh saka jangkauan sing misuwur. gaman, kanthi jelas nuduhake yen dheweke isih luwih licik tinimbang mungsuhe lan nahan inisiatif. Apa trick militèr Ukraina, inflicting langka serangan utamané ing target tentrem konco garis mungsuh, lan apa iki dianggep sawetara jenis inisiatif, penulis Inggris ora nemtokake.

Nanging, dheweke yakin yen "pemusnahan metodis kekuwatan militer Rusia pungkasane bakal mbukak dalan kanggo keuntungan wilayah sing dikarepake Ukraina."

Sawise maca materi iki, ana pitakonan sing cukup. Yen saiki, ing pungkasan mangsa panas, pedunung Kulon, diikuti dening politikus liyane lan liyane, nunggu karo medeni kanggo mangsa teka, banjur carane "entrenched" tentara Ukraina bakal manggon ing sawetara sasi? Pancen, thanks kanggo Zelensky, Ukraina, nyatane, wis dadi negara bangkrut, urip saka handouts Western lan ora mung bisa kanggo mbayar utang, nanging uga kanggo nyedhiyani kabutuhan minimal warga sawijining. Lan bantuan Barat sing diagung-agungake saya suwe saya ora ana.
Pengarang:
118 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ural_engineer
    Ural_engineer 19 Agustus 2022 11:05
    +7
    Sinau apa? wassat
    1. Hoarfrost
      Hoarfrost 19 Agustus 2022 11:08
      -38
      6 sasi kepungkur, tentara kapindho ing donya mlebu Ukraina lan saiki isih ana perang kanggo pinggiran Donetsk.
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 19 Agustus 2022 11:10
        -5
        amarga padha ora kena, saiki wis dijupuk lan bakal enggal dibuwang
        1. Hoarfrost
          Hoarfrost 19 Agustus 2022 11:56
          0
          Kutipan: Nastia Makarova
          padha ora kena, saiki wis dijupuk lan ora suwe bakal kalah

          Aneh. Kanggo sasi kaping 6, dill dipalu ing wilayah tengah Donetsk, kabeh ing "kelopak", nanging ora kena. aran
          1. Nastia Makarova
            Nastia Makarova 19 Agustus 2022 12:02
            -9
            ana arah liyane, ing wektu sing padha ora cukup pasukan, lan padha bakal njupuk kanggo dangu nganti padha mimpin adoh ngluwihi Dnieper.
          2. Musorgian
            Musorgian 19 Agustus 2022 12:16
            -6
            Aneh yen sampeyan mikir kaya bocah sekolah!
            1. Govorun
              Govorun 19 Agustus 2022 12:29
              +3
              Ya, apa sing dikarepake saka wong sing ana hubungane karo urusan militer mung kanthi ndhaptar ing situs web Military Review ...
      2. gurzuf
        gurzuf 19 Agustus 2022 11:18
        + 11
        Apa ana gelut mung kanggo pinggiran Donetsk?
        1. Hoarfrost
          Hoarfrost 19 Agustus 2022 11:40
          -25
          Kutipan saka gurzuf
          Apa ana gelut mung kanggo pinggiran Donetsk?

          Kanggo wilayah Kyiv, Sumy, Chernihiv, perang ora ana maneh.
          1. Nastia Makarova
            Nastia Makarova 19 Agustus 2022 12:02
            -2
            ninggalake wong-wong mau kanggo panganan cuci mulut
          2. ABC-schutze
            ABC-schutze 19 Agustus 2022 13:14
            +1
            Ora "wis", nanging "saiki" ...
          3. gurzuf
            gurzuf 19 Agustus 2022 14:06
            +2
            Uga ing wilayah Luhansk, Kherson, lan ing bagéan saka wilayah Zaporozhye.
      3. yuriy55
        yuriy55 19 Agustus 2022 11:20
        +2
        Kutipan: Hoarfrost
        6 sasi kepungkur, tentara kapindho ing donya mlebu Ukraina lan saiki isih ana perang kanggo pinggiran Donetsk.

        Elingi:
        "Wadyabala kuldi sing dipimpin singa luwih becik tinimbang tentara singa sing dipimpin kuldi"
        1. Sergey Trunoff
          Sergey Trunoff 19 Agustus 2022 11:37
          0
          Apa bisa njlentrehake ing ngendi singa mrentah tentara kuldi?
          1. ABC-schutze
            ABC-schutze 19 Agustus 2022 13:19
            +4
            Gampang lan ora repot ...

            Wis ora ono. Setaun kepungkur, ing Afghanistan. Ala, ora mbantu ...

            Pranyata kuldi-kuldi kang dipandhegani singa, dilawan bala singa tanpa komandhan babar pisan. Lan dheweke menang ...
      4. Sergey Trunoff
        Sergey Trunoff 19 Agustus 2022 11:36
        -15
        Ya, blitzkrieg temenan ora bisa.
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 19 Agustus 2022 13:13
          + 10
          Sampeyan ora bingung apa-apa "ing wektu lan papan"? ..

          Kabeh "blitzkriegs" iku, misale jek, sabenere saka "Eropah", ora Russian "repertoire". Uga "bummers" permanen sing ...

          Wilayahe, ukuran siji lan setengah "Eropa", ora bali dening "blitzkriegs" ...

          Dadi, sampeyan ana - "perencana" saka "blitzkriegs" wong liya kudu tahan sethithik. ngapunten...
          1. Mythos
            Mythos 20 Agustus 2022 22:11
            +2
            Dadi wong-wong mau sing pengin ana "blitz krieg", nanging ing trap prasaja kanggo provoke, miwiti luwih lan ngatur rojo pati massa, lan ing meksa, sampeyan bisa nelpon pemilik. Nanging ora bisa ditindakake, tumindak kasebut digambarake, sanajan ora ana korban jiwa, nanging bagean sing dibutuhake ditindakake, saiki uga bisa nyerang kanthi jumlah korban sing akeh, nanging ora, mboko sithik. nggiling kabeh. Ya, aku pengin luwih aktif, supaya wong sing tentrem pungkasane bisa urip kanthi tentrem, nanging ora kabeh gampang. Ya, lan ana wong sing butuh kabeh iki (shelling saka wong-wong sing ora setuju) lan dheweke ora peduli karo wong.
        2. petik
          petik 19 Agustus 2022 16:32
          +1
          Ya, blitzkrieg temenan ora bisa.

          Lan dheweke direncanakake utawa direncanakake.? Apa sampeyan ora ngerti jumlah pasukan sing dikirim?
      5. Sergeyj1972
        Sergeyj1972 19 Agustus 2022 11:37
        + 11
        Kherson karo wilayah, Berdyansk, Melitopol lan umume paling saka wilayah Zaporozhye, Mariupol, Lysychansk, Severodonetsk, katelu saka wilayah Kharkov ora count?
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 19 Agustus 2022 13:07
          +5
          Kasunyatane yaiku masarakat, kanthi propagandistically ora duwe kekuwatan, mbantah ing forum babagan mitos "kekuwatan" tentara nomer loro ing jagad iki, duwe sclerosis "selektif" ...

          Ayo ngomong babagan TOTAL DEFEAT saka peninggalan "militer" NATO "paling kuat" ing donya ing Afghanistan, sawise 10 taun "kamenangan" ing kono, sakperangan alesan dheweke ora ngelingi ...

          Siji-sijine sing dadi, BENAR-BENAR, "sanggup" yaiku nyolong aset nasional Afghan. Ngilangi para pemenang - Taliban - kesempatan kanggo ngatasi masalah keamanan pangan kanggo pedunung negara. Sing. Masalah "sipil" lan kamanungsan murni ...

          Dadi, sawise "males" Taliban tanpa alas amarga isin lan penerbangan ...
          1. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 20 Agustus 2022 11:37
            0
            Kutipan saka: ABC-schütze
            Ayo ngomong babagan TOTAL DEFEAT saka peninggalan "militer" NATO "paling kuat" ing donya ing Afghanistan, sawise 10 taun "kamenangan" ing kono, sakperangan alesan dheweke ora ngelingi ...

            Sampeyan sho! Ing mratelakake panemume, iki beda banget lan ora ana kelumpuhan tutup kasur, lan kanthi sukarela lan bangga, ilang sandal nalika mlayu, ninggalake Afghanistan. wassat
          2. Serg4545
            Serg4545 21 Agustus 2022 10:05
            0
            Kutipan saka: ABC-schütze
            Ayo ngomong babagan TOTAL DEFEAT saka peninggalan "militer" NATO "paling kuat" ing donya ing Afghanistan, sawise 10 taun "kamenangan" ing kono, sakperangan alesan dheweke ora ngelingi ...

            Koreksi cilik. Ora 10 taun, nanging luwih saka 20 taun)
      6. ABC-schutze
        ABC-schutze 19 Agustus 2022 12:28
        + 16
        Mung 6 sasi wis liwati, lan klompok cilik Rusia saka pasukan heterogen, kanthi kekuatan total 110-120 ewu wong (lan ora kabeh "tentara kapindho" donya), perang nglawan "master" ing donya lan enem sing, wis irreversibly kontrol seprapat saka wilayah tilas Ukraina ndadekake. Yaiku, IRREVERSIBLE (sampeyan nulis ...) mbuwang sing pertama lan nomer loro saka wilayah iki ...

        Lan tumindak EKSKLUSIF miturut RENCANA lan PRIORITAS, sing keputusan lan tumindak tentara "pisanan" ing jagad iki lan nem enem dadi ora duwe daya, ora mung "ngrusak", nanging, malah, kanthi signifikan, mandheg . ..

        Senadyan panggunaan TRADISIONAL, massive, NON-PILIH dening tentara "pisanan" ing donya lan enem, daya tembak marang populasi sipil lan infrastruktur sipil wilayah NEVERBACK dibebasake dening klompok Rusia lan sekutu ...

        Kene, kaya iki ... Miturut cara, liyane 6 sasi bakal liwati. Lan aku percaya yen YOU, kaya biasane, bakal nangis yen tentara kaloro ing donya ngontrol "mung" Nikolaev, Kharkov lan Odessa ...
      7. Vadim237
        Vadim237 19 Agustus 2022 14:01
        -13
        Ya, kita ing Ukraina wis ngatur khusus kanggo donya sak 6 sasi iki, siji mundhut saka cruiser Moscow lan "Gestures of Good Will" worth soko bab iki.
        1. Bronik
          Bronik 20 Agustus 2022 02:51
          -12
          Eco minus sampeyan. Padha ora seneng bebener, oh padha ora seneng!
        2. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 20 Agustus 2022 11:40
          +4
          Lan kepiye ekonomi pisanan ing jagad iki bisa ditindakake ... luwih becik meneng wae, yen topik kasebut mambu ... wassat
      8. Johnson Smithson
        Johnson Smithson 19 Agustus 2022 15:22
        + 10
        tentara kapindho donya

        tentara mung ora mlebu, kontingen winates mlebu luwih kurang saka tentara Ukrainia
        1. Vadim237
          Vadim237 19 Agustus 2022 16:34
          -7
          Iki dikenalaké minangka winates lan kiwa winates sawise 6 sasi, sampeyan bisa ndeleng ing asas saka gelut karo iki lan njupuk Ukraina piye wae.
          1. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 20 Agustus 2022 11:44
            +3
            Kutipan: Vadim237
            Iki dikenalaké minangka winates lan kiwa winates sawise 6 sasi, sampeyan bisa ndeleng ing asas saka gelut karo iki lan njupuk Ukraina piye wae.

            Kowe durung ana? Rekrutmen sing pengin mbantu tentara wis suwe dibukak ...
      9. Egor53
        Egor53 20 Agustus 2022 22:02
        +2
        Frost, sampeyan wong bodho. Kanggo 6 sasi operasi militer, luwih saka 20% wilayah BU (mantan Ukraina) dibebasake. Tentara NATO paling gedhe lan paling siap tempur dikonsentrasi ing Donbass. Lan kita Rusia alon-alon ngrusak tentara iki.
      10. Shaman
        Shaman 22 Agustus 2022 10:40
        -2
        Tentara paling apik ing gay europe nyedot kanggo lengkap nem sasi lan misale jek tresna iku.
    2. Canecat
      Canecat 19 Agustus 2022 11:11
      +2
      Kutipan: Ural_engineer
      Sinau apa?

      Urusan militer kanthi cara Ukrainia ...
      1. ada
        ada 19 Agustus 2022 20:32
        0
        Kutipan saka Canecat
        Kutipan: Ural_engineer
        Sinau apa?

        Urusan militer kanthi cara Ukrainia ...

        Kasus Ukrainia kanthi cara militer ...., miturut pendapatku, luwih dikarepake. wassat
    3. gurzuf
      gurzuf 19 Agustus 2022 11:15
      + 13
      Kepiye carane? Siji epik karo "kelopak" marang populasi sipil iku worth soko. Lan carane "kompeten" kanggo ndhelikake konco populasi sipil sing?
      1. kasir
        kasir 19 Agustus 2022 11:41
        +7
        bocah saka IDF mulang kanggo ndhelikake konco populasi sipil, aja bingung, Inggris mulang kanggo nyebar tambang.
    4. Darurat
      Darurat 19 Agustus 2022 11:21
      + 13
      Kepiye carane?! Kepriye wong sing ngomong bisa metu kanthi pandangan serius marang publik ing amunisi kasebut. keprungu
      1. yowis
        yowis 19 Agustus 2022 18:51
        0
        Perangan pi.. gay. Lan sawetara trances uga ana ing tren. Iki trendi.
    5. Anchorite
      Anchorite 19 Agustus 2022 11:28
      +7
      Lan majalah Inggris ora nemtokake ngendi "Staf Umum Ukraina" iki bakal dumunung ing taun-taun sing bakal teka? Ing Kanada? ... utawa ing Polandia?) minangka kantor "presiden jagad")))
      1. Sergey3
        Sergey3 19 Agustus 2022 11:36
        -1
        Ing mratelakake panemume, iku cetha sing wis ing London kanggo 6 sasi, lan bakal terus ana.
    6. barclay
      barclay 19 Agustus 2022 11:57
      + 12
      Kutipan: Ural_engineer
      Sinau apa? wassat

      Carane nolak "orc" saka Rusia. Kaya utawa ora, nanging resistance saka ukroreich pinunjul. Akeh laporan saka garis ngarep ngandhakake yen Vushniks mbela posisine nganti pungkasan. Lan padha nyerah nalika komandhane nilar wong-wong mau, lan nalika padha ditinggal tanpa pasokan lan tanpa tugas tartamtu. Lan yen ewu pejuang sing dilatih lan motivasi tenan teka kanggo ngluwari, iku hard kanggo mbayangno carane kita bakal njupuk Kharkov utawa Odessa. Malah saiki katon angel. Ngganti taktik ing pihak kita minangka kerugian gedhe. Kanggo nambah klompok pasukan kita tegese mobilisasi lan mundur unit tempur saka arah liyane sing mbebayani. Dadi ora kabeh cetha.
      Lan kasunyatan sing penulis kepengin weruh carane wong Ukraina bakal manggon mangsa iki kosong. Wong-wong sing perang karo Rusia (geng Kyiv + Kulon) paling ora prihatin babagan masalah iki. Dheweke "tresna" marang wargane kanthi cara supaya warga langsung dadi mungsuh kanthi alesan apa wae.
    7. evgen1221
      evgen1221 19 Agustus 2022 15:07
      0
      Sinau apa, kanggo sapa lan saka sapa? Amarga wong Sumeria diwulang dening guru Barat.
    8. Baldokha
      Baldokha 19 Agustus 2022 20:49
      +1
      Ngeduk dhewe lan ilang ... kelangan 50-70% personel saka sawetara unit. Soko sing tentara NATO kudu diadopsi minangka taktik maju.
    9. Maz
      Maz 21 Agustus 2022 10:34
      +2
      Ghouls Ukrainia njagong ing pertahanan ing benteng sing digawe wolung taun, ing wilayah omah, nutupi awake dhewe karo warga sipil, tambang kabeh sing bisa ditindakake kanthi cara lan cara sing dilarang, nggunakake senjata kimia, nglarang fosfor lan amunisi bal, kena obyek sipil. lan pembangkit listrik tenaga nuklir, nggunakake teror ing wilayah sing dibebasake, jaringan listrik ngipi elek, pasokan banyu, transfer gas, mateni administrasi sipil, duwe dhukungan penuh saka Amerika Serikat lan NATO ing bidang intelijen satelit, nggunakake model Western paling anyar saka intelijen, komunikasi, ndjogo, sistem tliti dhuwur, mercenaries, gaman ... iki dhaftar pepak "prestasi" saka ukrovermacht, dhewe, iku ora ana gunane - supaya geng banderlogs dollar. Senadyan kasunyatan manawa "prajurit cahya saka Reich Ukrainia" nentang klompok maju Angkatan Bersenjata RF, DLNR - sing kaping telu luwih cilik saka jumlah personel !!! Teka!!!! Apa sih sing sukses? Apa sing kudu disinaoni? Carane nyolong lan ngedol? Carane ngrusak prajurite dhewe? Populasi? Oh, ilmuwan Inggris ...
  2. Egoza
    Egoza 19 Agustus 2022 11:05
    -4
    Ing taun-taun sing bakal teka, pasukan NATO bakal baris ing lawang Staf Umum Ukraina kanggo sinau saka komandan sing mandhegake maju tentara Rusia ing Kyiv lan Odessa.

    Lan apa? Apa Staf Umum Ukraina isih ana ing taun ngarep?
    Apa dheweke bakal sinau liwat telpon roh? Ing piring?
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 19 Agustus 2022 11:26
      +4
      Kayane sawetara omong kosong sing disebarake Ze wis mapan ing Albion ... lol
      1. dmi.pris
        dmi.pris 19 Agustus 2022 12:19
        +2
        Lan ing jumlah gedhe, Pasha.Ing kono wong-wong percaya marang sekte Zeli
    2. Sergey3
      Sergey3 19 Agustus 2022 11:37
      -10
      Aku ora bakal kaget yen dheweke bakal terus nyerang pinggiran kutha Donetsk. Isin!
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 19 Agustus 2022 11:52
        +2
        lan apa sing ora kudu diserbu???
      2. dmi.pris
        dmi.pris 19 Agustus 2022 12:21
        0
        Sapa sing sampeyan nistha? Wong sing ngresiki tanahe saka Bandera utyrks karo getihe? Miturut cara, dheweke ora nganggep pedunung ing wilayah kasebut minangka Ukraina.
    3. NikolaiDS
      NikolaiDS 19 Agustus 2022 13:23
      +1
      Quote: Egoza
      Apa Staf Umum Ukraina isih ana ing taun ngarep?


      Soko mbokmenawa isih bakal tetep. Memedi Ukraina ngumbara ing saindhenging Eropah, lan nganti dheweke ngidak-idak, dheweke kaya monster Loch Ness - lucu lan sampeyan bisa njupuk gambar karo dheweke.
  3. liyaneman78
    liyaneman78 19 Agustus 2022 11:06
    +4
    Mulane, luwih apik kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina milih taktik pengepungan jangka panjang lan ninggalake "blitzkrieg ing steppe".

    Ahaha. Iku ngelingake aku saka tembung Burnash saka "The Elusive Avengers" - "Iku ana ing steppes ing wilayah Kherson!"
    1. Komentar wis dibusak.
  4. Canecat
    Canecat 19 Agustus 2022 11:07
    -2
    baris munggah ing lawang saka Staff Umum Ukraina kanggo sinau saka komandhan sing mungkasi advance tentara Rusia ing Kyiv lan Odessa.

    Nanging sapa sing nglawan ... ing wiwitan, Kulon ngajar Ukraina supaya maju ing mburi garis mungsuh ing sawetara bawana, saiki Ukraina bakal ngajari Kulon babagan carane nindakake tanpa kesandhung ...
    Apa bener sampeyan, Sergey Viktorovich ...
  5. marc75
    marc75 19 Agustus 2022 11:07
    +8
    Sinau mundur? Singidaken konco peacekeeper? ngrusak rakyatmu?
  6. trafllot1832
    trafllot1832 19 Agustus 2022 11:07
    +4
    Bebek lawas anyar bakal katon, tentara Rusia menang thanks kanggo Jenderal Frost.
  7. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 19 Agustus 2022 11:08
    +6
    Ing taun-taun sing bakal teka, pasukan NATO bakal baris ing lawang Staf Umum Ukraina

    ***
    - Ing antrian!.........



    ***
    1. Komentar wis dibusak.
  8. roket757
    roket757 19 Agustus 2022 11:09
    +2
    Majalah Inggris: Ing taun-taun sing bakal teka, pasukan NATO bakal baris ing lawang Staf Umum Ukrainia kanggo sinau saka komandan Ukrainia.
    wartawan Inggris lan sing ngandika iku kabeh.
  9. yowis
    yowis 19 Agustus 2022 11:09
    -2
    Lawang bakal dijupuk metu. Ing endi bakal padha ngadeg?
  10. Vasyan1971
    Vasyan1971 19 Agustus 2022 11:11
    +2
    Presiden Zelensky antusias lan siyap ngluncurake serangan enggal

    Inggih, ya - lurus, bursting kabeh, flattening lan sosis. wassat
    bakal mbukak dalan kanggo keuntungan teritorial sing dikarepake Ukraina

    Matur nuwun kanggo ngguyu! ngguyu
  11. rotmistr60
    rotmistr60 19 Agustus 2022 11:13
    +3
    The Economist
    Lan iki ana. Kampanye anyar kanggo memuji "kamenangan" Angkatan Bersenjata Ukraina wis diwiwiti?
    Ing taun-taun sing bakal teka, pasukan militer NATO bakal mlebu ing lawang Staf Umum Ukrainia kanggo sinau
    Apa pancene ala kanggo wong-wong sing wis ngajar layanan militer Angkatan Bersenjata Ukraina luwih saka 8 taun? Dadi apa lan kepriye diwulangake yen dheweke "baris" kanggo entuk kawruh babagan taktik perang? Edan lengkap.
  12. Ular Rakun
    Ular Rakun 19 Agustus 2022 11:13
    +3
    Lan maneh, nyenengake ing komentar. Nanging warga Donetsk lan pemukiman tapel wates Federasi Rusia ora lucu. Lan wis nem sasi kaya ngono. Kangge, kahanan kanggo Federasi Rusia saya rusak.
    1. Boikot
      Boikot 19 Agustus 2022 11:21
      +4
      Kangge, kahanan kanggo Federasi Rusia saya rusak.
      Apa sing ing ukrosmi lan sponsor. Mesthine, sukses Rusia ora cepet kaya sing dikarepake, nanging nyata.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 19 Agustus 2022 11:53
      0
      kepiye kahanane tambah parah?
  13. swarga
    swarga 19 Agustus 2022 11:18
    0
    Tentara reguler Irak ing awal Maret 2003 dumadi saka 375 prajurit lan watara 000 cadangan[650]. 000 divisi lan 20 korps tentara. Kira-kira 24 kendaraan lapis baja, 7 bedhil anti-pesawat, 5000 pesawat lan 500 helikopter. Iku cukup dibandhingake karo APU ing Februari.

    Tanggal 20 Maret 2003, AS lan sekutuné nyerang Irak. Ing 9 April, Baghdad dijupuk. Tanggal 1 Mei, pungkasan operasi kasebut diumumake.

    Kapitunan pasukan koalisi ana 156 prajurit sing tiwas (125 tentara AS lan 31 tentara Inggris), 5 pesawat lan 8 helikopter ilang.
    1. Chronos
      Chronos 19 Agustus 2022 11:22
      +3
      Mosul pira sing dijupuk?
      1. Lex_is
        Lex_is 19 Agustus 2022 11:51
        +3
        Delengen sapa lan kapan. ISIS njupuk dheweke suwene nem dina, saka 4 nganti 10 Juni.
        Irak wolung sasi.
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 20 Agustus 2022 11:49
          0
          Kutipan saka Lex_is
          Delengen sapa lan kapan. ISIS njupuk dheweke suwene nem dina, saka 4 nganti 10 Juni.
          Irak wolung sasi.

          wong Irak? Lan apa sampeyan ora mikir sing kasur ironed kutha?
          1. Lex_is
            Lex_is 20 Agustus 2022 12:00
            0
            Dheweke ora mung nyetrika, uga instruktur lan penasihat ing markas kerja ing kana. Meh kaya saiki ukrov.
            Nanging Irak njupuk iku, kanggo alesan prasaja sing struktur padha Irak lan ora US Army brigade.

            Carane saiki karo ukrov
            1. alexy sidaikin
              alexy sidaikin 20 Agustus 2022 13:02
              0
              Ora bisa diarani mung wong Irak sing njupuk. Kanggo negara sing dipimpin, negara kasebut ndhukung penerbangan ...
              1. Lex_is
                Lex_is 20 Agustus 2022 13:07
                -2
                Yah? Lan, ing kahanan sing padha, bisa kita ngomong yen Rusia perang karo NATO, lan ora nindakake operasi khusus ing Ukraina?
                1. alexy sidaikin
                  alexy sidaikin 20 Agustus 2022 14:49
                  0
                  Angkatan Udara NATO perang ing Ukraina? Pira pesawat sing dikalahake NATO ing pertempuran?
                  1. Lex_is
                    Lex_is 20 Agustus 2022 15:56
                    -1
                    Lawan, lanang, gelut. Nyedhiyakake reconnaissance lan sebutan target
                    1. alexy sidaikin
                      alexy sidaikin 20 Agustus 2022 17:37
                      0
                      Isih perlu kanggo ndeleng sapa bocah kasebut ing kene ... amarga yen sampeyan ora weruh bedane bom lan pengintaian jarak jauh, mula ... Nyuwun
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 19 Agustus 2022 11:55
      -2
      dibandhingake omong kosong karo radish, kahanan beda. boten sami
      1. swarga
        swarga 19 Agustus 2022 12:00
        +1
        Bener, ing sawijining kasus ditampilake apa tentara modern, bersenjata karo senjata modern, kudu nindakake karo tentara negara ing donya 3rd, ing pigura wektu apa lan karo apa losses.
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 19 Agustus 2022 12:04
          -5
          Ukraina uga wis suwe ilang yen ora kanggo pangiriman, mula Rusia ora nyuplai Iskander lan kaliber menyang Irak
          1. Vadim237
            Vadim237 19 Agustus 2022 16:38
            -3
            Sayange, Ukraina ora bakal ilang, amarga wis nyiapake konflik kasebut sajrone 8 taun, lan kita kudu ngakoni kasunyatan manawa 90 persen saka apa sing ditampa Ukraina saka tentara SSR Ukrainia, dheweke tetep kanthi cara apa wae. akeh peralatan kita numpes ana, nanging ora dadi kurang kaya pesawat karo helikopter .
    3. amunisi
      amunisi 19 Agustus 2022 12:08
      +5
      Kutipan saka Swarga
      Tentara reguler Irak ing awal Maret 2003 dumadi saka 375 prajurit lan watara 000 cadangan[650]. 000 divisi lan 20 korps tentara. Kira-kira 24 kendaraan lapis baja, 7 bedhil anti-pesawat, 5000 pesawat lan 500 helikopter. Iku cukup dibandhingake karo APU ing Februari.

      Yen ora ana wong Arab ing Irak, nanging warga Ukraina, wong Amerika isih bakal nggegirisi.
      --------------
      Sing utama. Ing kene, kanthi cara, yaiku inti saka kedadeyan kasebut.
      Yen pedunung Ukraina yakin .. aran .. yakin sing padha perang kanggo sabab adil .. yakin sing bebener ana ing sisih - banjur iki prajurit paling apik ing Kakaisaran. Mangkono ngandika adjutant pribadi Kaisar Nicholas II. Lan dheweke pancen bener.
      Lan yen padha aran.. padha ngerti.. sing padha nglindhungi salah bisnis. Yaiku yen dadi prajurit sing ora ana gunane.. lenggah tangane.. sabotase.
      -------------
      Adhuh.. kahanane.. satemene.. padha yakin yen ngreksa kutha lan kulawargane saka agresi. Iki kabeh oyod saka "Gordian knot" ..
      Ing perang iki, ora pasukan senjata sing nemtokake.. Nanging iman ing bebener. Kanggo sapa bebener sing kuwat lan ora bisa dikalahake. Lan yen prajurit ngrasa .. yen dheweke berjuang kanggo alasan sing salah.. utawa luwih parah - kanggo wong sing durjana.. dheweke langsung dadi lemes.. lan bingung.
      1. swarga
        swarga 19 Agustus 2022 12:14
        +3
        Aku ora mikir yen tentara Amerika ing Irak yakin yen dheweke berjuang kanggo kulawargane. Dheweke mung nembak lan ngebom tentara sing wis lungse nganggo gaman modern kanthi tliti dhuwur lan banjur ngombe cola.
        1. Alexander21
          Alexander21 19 Agustus 2022 12:28
          +2
          Dheweke ditembak amarga Irak ora duwe kesempatan kanggo nyegat kabeh iki, lan saiki mbayangno yen koalisi negara-negara anti-Kulon (China, Rusia, Iran ...) wiwit mbantu Irak, wiwit nyedhiyakake senjata modern, nglatih tentara. , diadegaké garis pertahanan, etc. Lan kabeh iki kanggo 8 taun.

          Kepiye Amerika Serikat banjur sibuk ing Irak? Uga, ana gosip:

          Umum Franks: We tuku kamenangan ing Irak

          Sadurunge operasi militer ing Irak, Amerika nyogok jenderal Irak supaya ora nolak, laporan MSNBC.com kanthi referensi kanggo Defense News.

          Panglima operasi militer, Jendral Tommy Franks (Tommy Franks), ngonfirmasi yen unit khusus melu iki, sing rembugan karo pimpinan tentara Irak. "Aku entuk surat saka jenderal Irak sing ujar, 'Saiki aku kerja kanggo sampeyan,'" ujare Franks marang Defense News.


          dadi kahanane beda banget.
      2. pandhu arah777
        pandhu arah777 19 Agustus 2022 12:35
        0
        Nanging sejatine ora ana ing sisihe, Nazisme ora bisa menang, sejarah ora ana ing sisihe, njupuk Jepang, malah Nazi, ora ketompo carane nekat perang kanggo gagasan, nanging ora bisa menang. Ana pasukan sing luwih dhuwur sing mung ora bakal nglilani rezim misanthropic menang, lan ora preduli sapa sing mbantu, Ukraina bakal dikalahake nalika wiwit mateni wargane.
      3. Alexander_Schlidt
        Alexander_Schlidt 19 Agustus 2022 17:32
        +1
        Apa kita nglakokake perang kanggo pikiran?!... Nanging kita kalah. Saiki dheweke yakin yen dheweke elf, nanging kita dadi orc. Dadi bisa pah ing kamanungsan iki, sarung tangan putih lan wani. FAB-9000 buyar lan truncated. Sing utama yaiku mandheg ing Lviv.
      4. ada
        ada 20 Agustus 2022 02:22
        0
        Quote: amunisi
        Adhuh.. kahanane.. satemene.. padha yakin yen ngreksa kutha lan kulawargane saka agresi. Iki kabeh oyod saka "Gordian knot" ..

        Ya, ora, nuwun sewu, aku ora setuju karo sampeyan, nanging aku ngusulake supaya ora gampang.
        Kahanan? Punika 80s. agêng.
        Perwakilan saka republik fraternal (kanthi periodik ing pengaruh vapors cahya) kaping pirang-pirang luwih kerep tinimbang aku wis krungu sadurunge, nggunakake tembung saiki siaran ing turah mbrawah. Salajengipun : “ KITA, KITA, KITA, Ya, kene, Ya KITA, Ya, yen mung KITA, Ya, yen ora diganggu ... Ya, KITA, Ya, kabeh wis maju banget karo kita, Ya. sampeyan duwe kabeh x kene ...!" , karo ambisi karakteristik, nanging nganti saiki bebener, tanpa wis mengko nang endi wae "UKRAINE!, Ukrainians!", Umumé, saben wong ora cocog kanggo wong-wong mau lan mung interferes ing dalan. kanggo .... Individu, dheweke langsung nyatakake marang aku yen tanpa kita bakal luwih apik, lan yen mangkono, banjur kita bakal perang karo sampeyan, kita ora bakal getun.
        Apa ana sing bakal ngomong apa sing dibela awake dhewe wiwit saiki? Utawa sing sampeyan nglindhungi? Ing wektu sing padha, ora mung setengah sing apik saka wong Rusia murni, lan liyane campuran, lan mayoritas ora mung ora ngerti basa, nanging ora ngerti apa-apa, lan uga sinau ing institusi pendidikan militer. , njabat lan makarya ing USSR Navy , lan bapak lan mbah kakung sawetara perang, lan sing ngerti, ora kanggo Bandera utawa padha perwira, padha makarya ing Angkatan Laut.
        Aku ora ngerti babagan kewarganegaraan kayata "Cossack" kanthi macem-macem "Don", "Terek", lan liya-liyane. padha "WE!", "petani" , "ru ...", "petani kolektif". Apa sampeyan ngerti jeneng sing kaya ngono kanggo jinis kegiatan urip manungsa, digabungake karo papan lan cara urip lan nggarap lemah, sing khas kanggo ngremehake wong desa, kayata "salib" ?, "padang kolektif"? Iku modern kanggo wektu. Nanging aku eling kaya pirang, wong bilious, penulis ambigu nanging bakat, sing wrote "Quiet Dons" lan banget sedhep digunakake ing karya soko primordial, nurtured dening "karya" saka generasi, saka ekspresi karakteristik: "ru .. . mambu", "lanang". Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa? Kabeh kelas ing ndhuwur "muzhik", kabeh wong ing ndhuwur "Rusia ...", nanging ing "sing" tanah!.
        Kahanan. 80s padha, pungkasan, awal 90s.
        Mantan garwane rampung pendidikan ing Lugansk, lan manggon karo bibi ing Bryanka, kulawarga pertambangan, lingkungan pertambangan, saben wong ngerti saben liyane. Bibi makarya ing kantor pos lan mikir kanggo masang keponakane ana, nanging ora bisa. Kanggo pitakonan - kok ?, piye wae isin, dheweke ngandika, secara harfiah: "Inggih, aku ru ....., wong liyo kene." Lan pirang-pirang crita babagan carane dheweke kerja minangka tim sing ramah, nanging kabeh omah (MKD) mlaku lan ngrayakake, mbantu saben liyane, bareng, lan umume Ukraina ora cocog karo Rusia sing reged lan mabuk. Donbass Rusia?
        Anake bulikku dolan, ngetokne foto-foto macem-macem, neng kono adem kabeh, gyme dilengkapi... . Punika foto saka gedung olahraga sing banget ciri, nuduhake "atlit" (tim, ing tembung kang), lan konco iku tembok karo posters pancingan, kang, saliyane Schwartz nang endi wae, etc., saiki. ditepungi, pasuryan para pejuang kanggo kamardikan lan kamardikan, nanging langsung ing mburi mburi wong-wong sing difoto, ing tengah ana spanduk abang-putih-ireng gedhe, ora katon kabeh, nanging endings katon karakteristik saka unsur ngomong sing ing tengah....
        Dheweke ngombe dhewe, seda (mbok menawa, aku ora ngerti manawa, dheweke ngomong ngono).
        Iki saka sapa tim mbela awake dhewe? Saka perbudakan? Donbass Rusia? "Azov" ora saka ing kono?
        Mantan, wis ing Rusia ing awal 90s.
        Kaping pirang-pirang ing wiwitan dheweke nggunakake tembung "Ukraina" lan "We have there ...", lan sadurunge dituduhake, sanajan bapake Belarusia lan ibune Rusia lan ora tau manggon ing Ukraina, aku kudu ngganggu. angin puyuh saka "superioritas" presented kanggo otak saka wong fraternal lan periodik kasengsem ing kondisi dheweke karo pitakonan: "Apa sampeyan edan, sayang, ing serangan ?!, karo Krajina Panjenengan!".
        Bojone kanca cilik, wong kulon. Ing wektu sing padha.
        Fyrchala, dheweke ora seneng kabeh ing Rusia mabuk lan bespontovy dibandhingake ibukutha Uzhgorod lan kamardikan saka pikiran lan kang, kualitas lan tingkat dhuwur saka kabeh. Rama - komunis, miturut garis kegiatan - pemilik saka cafe-hotel kanggo turis. Nanging kabeh snorting rampung karo "ngembang" ing 90s, uga ndhukung partai lan institusi dhewe, lan akeh banget padha, apa maneh, kabeh ing ndhuwur.
        Kasunyatan wis teka.
        Aku duwe (sawetara ora ana maneh) lan Bunch saka sederek lan kanca-kanca, kabeh padha lan malah Samsaya Awon.
        Sapa sing padha mbela awake dhewe wiwit saiki? Karo sapa padha perang ing Abkhazia, Chechnya, Georgia lan panggonan liyane, ing Donbas? Utawa mungkin luwih bener kanggo ngomong, takon - apa sing disiapake kanggo kabeh wektu iki? lan kenapa? Apa bebener sing bener? Padha manggon, mangan, ngombe lan mlaku-mlaku kanggo kesenengan dhewe tanpa sedhih ing subsidi, saben wong diwenehi omah, dilatih, dipekerjakan, ngaso ing resort lan omah istirahat, ing kamp perintis (ora bakal bingung karo kamp konsentrasi lan kanggo narapidana), kesah ing saindhenging negara kanggo kabeh limo kompetisi, kompetisi lan konser, mlebu kanggo olahraga lan kabeh limo "kreativitas" lan Wigati dimangerteni - kabeh iki wis lair, 25-35 taun sawise perang elek karo keluwen pasca perang. lan karusakan.
        Situasi sampeyan ngomong?
        generasi pasca-perang full-time, ora kanthi jinis penghinaan, nanging kanthi jinis terminologi pendidikan lan moralitas sing ilang.
        Negara, sawise pungkasan perang sipil lan konflik sing padha, kanggo njamin stabilisasi masyarakat, nggawe struktur kanggo tujuan repressive lan pendidikan, sing nransfer unsur-unsur kelanjutan perang sipil ing versi santai. Ngurangi peran lan partisipasi ndadékaké kanggo kawentar saka pasukan sadurunge ulig dening perang, lan eliminasi struktur negara lan ideologi ndadékaké kanggo perang anyar.
        Ora, iki ora kahanan kaya mengkono, iku cepet-cepet nang lan contagion saka durung rampung.
        Mung wae wis suwe ora ana PERANG BESAR, jebul wis tekan wektune.
        Konchalovsky ngempet ing kothak, heartburn lan sengit kabeh kita, kaya Bulgakov, karo sesanti saka acara Novocherkassk, trampling kita menyang lendhut.
        Suwe ora ana PERANG BESAR. Kanggo dangu.
    4. Boikot
      Boikot 19 Agustus 2022 15:16
      0
      Lan sampeyan ora ngerti sing Tsrushniks rampung perang iki karo saperangan suitcases saka greenery kanggo ndhuwur tentara Iran. Nah, kanggo mbandhingake, deleng jumlah warga sipil sing tiwas. Yankees saka Irak ora mung ora melas, malah ora weruh.
    5. endhog
      endhog 19 Agustus 2022 15:28
      +1
      nawakake bom karpet kanggo warga sipil? ayo langsung mbuwang bom nuklir,
      Nanging, sapa sing nyedhiyakake senjata Irak, amunisi ing eselon? Ditransfer dhuwit puluhan milyar?
      perbandingan kaya gini bikin aku kangen...
    6. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 20 Agustus 2022 11:51
      -1
      Dadi Amerika ora ndhelikake yen Irak njupuk dolar lan dudu tentara ... supaya conto kasebut ora cocog. Luwih becik ngitung suwene Amerika perang karo igil lan sepira kita nindakake.
    7. AML
      AML 20 Agustus 2022 13:21
      0
      Sampeyan lali yen koalisi sijine 1 yuta warga sipil. Nanging uga koalisi, dheweke bisa.
  14. Uprun
    Uprun 19 Agustus 2022 11:29
    +1
    Sampeyan kudu ngakoni yen dheweke mrentahake tentara ing pinggiran Pentagon ...., jenderal lokal mung ngadeg miturut dikte lan nulis pesenan lan instruksi kanggo pasukan .... sing dipindhah prajurit NATO .... Ora perlu. kanggo ilusi ... lan pers sing dicukur mesthi dadi omong kosong sing beda ... kaya para analis .....
    1. Sergey3
      Sergey3 19 Agustus 2022 11:39
      -1
      Dadi Pentagon utawa London? Ing sandi kapindho.
    2. Stepan S
      Stepan S 19 Agustus 2022 11:44
      +5
      Sampeyan kudu ngakoni yen dheweke mrentah tentara ing pinggiran Pentagon

      Saka statement sampeyan, kudu diakoni manawa jenderal Pentagon luwih pinter tinimbang jenderal Staf Umum Federasi Rusia? Iki uga ora apik kanggo kita.
      1. Uprun
        Uprun 19 Agustus 2022 12:23
        0
        Luwih rinci ... ing ngendi aku nyatakake yen jenderal Pentagon luwih pinter tinimbang jenderal Staf Umum Federasi Rusia? Apa iki kudu dingerteni, "kelas master" kanggo juggling? Luwih apik ing papan liya lan ora ing aku ...
    3. Vadim237
      Vadim237 19 Agustus 2022 16:50
      -1
      Lan sampeyan uga kudu ngadhepi kasunyatan manawa komando pasukan kita lan Staf Umum minangka wong sing ora ngerti - minangka asil saka "Operasi Militer Khusus" 6 wulan kepungkur.
  15. Tagan
    Tagan 19 Agustus 2022 11:29
    0
    Kutipan: Hoarfrost
    6 sasi kepungkur, tentara kapindho ing donya mlebu Ukraina lan saiki isih ana perang kanggo pinggiran Donetsk.

    Amarga padha lali kanggo njupuk sampeyan kanggo bantuan.
    Aja keselak ing empedu dhewe.
    1. Sergey Trunoff
      Sergey Trunoff 19 Agustus 2022 11:41
      -1
      Nanging, iku kasunyatan: padha mundur saka Kyiv lan Kharkov, perang arep ing pinggiran Donetsk. Mungsuh ngebom Crimea lan Belgorod kanthi impunity.
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 19 Agustus 2022 11:57
        0
        njupuk kidul, rampung ngresiki LPR
        1. Sergey Trunoff
          Sergey Trunoff 19 Agustus 2022 12:17
          -9
          Ora babar pisan.
          1. Nastia Makarova
            Nastia Makarova 19 Agustus 2022 12:22
            +3
            LPR lengkap
      2. Vadim237
        Vadim237 19 Agustus 2022 16:59
        -2
        Lan ternyata, peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina ing kolom tengen Donbass gerakane kanthi tenang tanpa wedi apa-apa lan mbatalake pasukane tanpa kerugian sing signifikan.
  16. Stepan S
    Stepan S 19 Agustus 2022 11:43
    0
    Apa trik militer Ukrainia, nyebabake serangan langka utamane ing target tentrem ing mburi garis mungsuh

    Penulis saka kasunyatan paralel, utawa apa? Lan ing ngendi Ukraina nyerang utamane ing target tentrem ing mburi? Fasilitas tentrem, kayata cruiser Moskva, lapangan udara cedhak Sevastopol, depot amunisi lan area panyimpenan peralatan cedhak Dzhankoy, sawetara depot amunisi ing wilayah tapel wates, jembatan ing Dnieper cedhak Kherson uga ora ana hubungane karo tentara, nggunakake?
    kesimpulan kuwi, penulis - kanggo loro.
    1. RipRap
      RipRap 19 Agustus 2022 13:47
      +3
      Kanggo ngebom kutha-kutha Donbass kanthi petals, titik karo warheads kluster, ranjau darat ing wilayah pemukiman, ing ngendi ana lan ora ana infrastruktur militer LDNR lan Federasi Rusia, iki dudu ukronazi, apa aku ngerti kanthi bener? Dheweke wiwit nyerang gudang lan markas, maksimal 2 wulan kepungkur, nalika satelit lan mata-mata NATO mriksa kabeh kanthi bener. Sadurunge, umume mung ngalahake warga sipil.
  17. pandhu arah777
    pandhu arah777 19 Agustus 2022 12:06
    -1
    Sinau apa, nyerahake kutha lan kutha, ninggalake bawahan ing garis ngarep lan mateni warga sipil?
  18. swarga
    swarga 19 Agustus 2022 12:25
    -4
    Kutipan: Nastia Makarova
    Ukraina uga wis suwe ilang yen ora kanggo pangiriman, mula Rusia ora nyuplai Iskander lan kaliber menyang Irak


    Ora bakal bisa ngirim. Ing nalika Iskanders pisanan teka, wadyabala Irak wis dikalahake, negara wis dicekel, lan kepemimpinan wis dibubarake.
    1. isv000
      isv000 19 Agustus 2022 13:02
      +3
      Kutipan saka Swarga
      Ora bakal bisa ngirim. Ing nalika Iskanders pisanan teka, wadyabala Irak wis dikalahake, negara wis dicekel, lan kepemimpinan wis dibubarake.

      Aku bakal nggawe koreksi: bisa dikirim kanthi udhara lan kanthi cara liya, yen ora ana siji-sijine - kabeh masalah para penguasa wétan saka mbuwang kursi lan korupsi. Padha bakal tuku ing wektu apa kita kurban, sampeyan ndeleng, lan langit bakal tetep tentrem. Dene Irak, para komandhan luhur lan senior ing kono padha dilebokake "sangu" sadurunge, mula pertahanane ambruk, sanajan padha ngerti perang - ing Basra, resimen tentara Irak nyekel divisi Inggris suwene rong minggu. nganti bantuan liyane digawa menyang terakhir - padha remuk dening nomer ... Apa sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kelakon yen kabeh tentara menehi perang kaya mengkono?!
      1. cmax
        cmax 20 Agustus 2022 17:07
        +1
        Kutipan saka isv000
        ing Basra, resimen tentara Irak nganakake divisi Inggris sajrone rong minggu, nganti luwih akeh bantuan digawa menyang sing terakhir - dheweke ngremukake kanthi nomer ...

        Sampeyan ora isin yen ing rong minggu perang sengit, kaya sing sampeyan ucapake, total kerugian tentara Inggris ing Irak ing taun 2003 kira-kira 53 wong, 11 saka geni ramah, ing wilayah Basra, mundhut kira-kira 30. wong. Ya, perang kasebut "ganas", mung Perang Stalingrad
        1. isv000
          isv000 20 Agustus 2022 17:26
          0
          Bantuan saka ilmuwan Inggris?! nglirik
          1. cmax
            cmax 20 Agustus 2022 17:50
            0
            Kutipan saka isv000
            Bantuan saka ilmuwan Inggris?! nglirik

            Yen sampeyan mbukak mata luwih akeh lan nutul clave nganggo tangan, sampeyan bakal nemokake informasi lengkap babagan 2003, Irak! Kacamata ora bakal nulungi wong wuta.
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 19 Agustus 2022 13:27
      +2
      siji ara-ara samun, ora ijo sarwa, pimpinan tentara tuku lan ora nolak
      1. swarga
        swarga 19 Agustus 2022 13:46
        -4
        Februari 24, apa jenis ijo?
        Lan apa sing ngalangi sampeyan tuku jenderal Ukrainia? Apa korupsi wis entek ing Ukraina? Ora wonder komandan paling apik ing donya ngandika sing cara paling dipercaya kanggo nyekel bètèng iku kuldi karo emas lan ora disdain bribery.
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 19 Agustus 2022 13:56
          +3
          jarene perang nganggo tumbak salaka, bedane wong-wong mau, ora manut menteri pertahanan, mung formal, susah ngungkuli pimpinan batalyon nasional, tambah panguwasa ing negara, wedi banget. saka dheweke, kaya batur
  19. Al Manah
    Al Manah 19 Agustus 2022 12:41
    -7
    taun sabanjuré, tentara Ukraina bakal replenished karo ewu prajurit biasa sing saiki lagi dilatih ing UK. Lan pasokan senjata, utamane saka Amerika Serikat, bakal nguatake kekuwatan Angkatan Bersenjata Ukraina.

    Sayange, nanging sing ngrancang ing sisih ndhuwur Aku yakin sampeyan ora peduli karo informasi iki.
  20. isv000
    isv000 19 Agustus 2022 12:54
    -4
    Ing taun-taun sing bakal teka, pasukan NATO bakal baris ing lawang Staf Umum Ukraina kanggo sinau saka komandan sing mandhegake maju tentara Rusia ing Kyiv lan Odessa.

    belay Aku ora kejawab nyerang tentara kita ing Odessa-ibu?! recourse
  21. Al Manah
    Al Manah 19 Agustus 2022 12:56
    0
    Kutipan saka: navigator777
    Ana kekuwatan sing luwih dhuwur sing ora bakal ngidini rezim misanthropic menang.

    Ya, iki minangka dhukungan sing apik.
  22. NikolaiDS
    NikolaiDS 19 Agustus 2022 13:17
    0
    Siji bab - kanggo pindhah menyang London kanggo "latihan", lan liyane - kanggo Lviv, Vinnitsa utawa Ivano-Frankivsk. Wong gemblung ora mungkin.
  23. DeGreen
    DeGreen 20 Agustus 2022 06:28
    -1
    Kayane pot-pot iki uga ana ing sirahe.. Ing dina liyane aku nonton warta ing saluran Jerman PR0 7. Aku ngguyu banget. Pranyata metu sing kabeh lulusan karo kaurmatan saka sekolah militèr ing Rusia tindak kanggo ngawula ing tentara Ukraina, lan kapitunan ing tentara Rusia. Lan yen wong Ukrainia rumangsa welas marang tentara Rusia lan ora perang kanthi kekuwatan
  24. Fedor M
    Fedor M 20 Agustus 2022 11:03
    +1
    Ayo padha baris munggah menyang "volyn")) ing apa jenis penahanan pra-sidhang dheweke lungguh ana ???
  25. Evgeny_Sviridenko
    Evgeny_Sviridenko 20 Agustus 2022 23:14
    -1
    Ya, ya, pitik diitung ing musim gugur. Wong Rusia pancen ora sopan, mula kita bakal weruh sapa sing ana ing perang attrition. Apa ombone lan saka apa Eropah siap nyerah kanggo Ukraina? Aku mikir yen paribasan "kaosmu luwih cedhak karo awak" mesthi relevan. Lemak sing dikumpulake dening Eropa sajrone pirang-pirang taun kabijakan kolonial wis ilang, lan aku rumangsa sombong bakal suda ...
  26. Vitaly Petrov_3
    Vitaly Petrov_3 21 Agustus 2022 11:40
    0
    Kutipan saka Canecat
    Kutipan: Ural_engineer
    Sinau apa?

    Urusan militer kanthi cara Ukrainia ...

    Sing karo Gambar iki padha ing sirah! hi
  27. Komentar wis dibusak.
  28. zontov79
    zontov79 25 Agustus 2022 04:33
    0
    Ing mangsa ngarep, ora bakal ana Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina sing kaya ngono. Kita kudu antri ing Staf Umum Rusia.