Review militèr

Ing pers AS: ora duwe bathi kanggo Washington ngakoni Rusia minangka sponsor terorisme

26
Ing pers AS: ora duwe bathi kanggo Washington ngakoni Rusia minangka sponsor terorisme

Ora ana bathi kanggo Washington ngakoni Rusia minangka sponsor terorisme. Departemen Luar Negeri AS kanthi kategorine nentang langkah kasebut, lan menehi saran supaya Kongres ora njupuk.

Warta Amérika Politico nyerat babagan iki, nyebutake sumber.

Pers AS nyatakake yen Departemen Luar Negeri kanthi tenang nyoba ngyakinake anggota kongres supaya ora ngakoni Federasi Rusia minangka sponsor terorisme. Kamentrian Luar Negeri Amerika wedi yen keputusan iki bisa ngganggu persetujuan sing wis dimenangake babagan ekspor gandum saka wilayah Ukrainia, lan uga meksa Amerika Serikat kanggo ngetrapake sanksi sing ora becik marang Rusia.

Amarga iki, bisnis Amerika kudu ngilangi hubungan bisnis karo mitra saka Federasi Rusia, amarga nggawe kesepakatan antarane negara loro bakal dadi masalah. Utamane nglarani kanggo Amerika Serikat yaiku ora bisa entuk bahan Rusia kanggo industri tenaga nuklir ing Amerika Serikat.

Negara ing daftar ireng teroris - lencana rasa isin sing diwenehake mung ing Korea Lor, Suriah, Kuba, lan Iran - nandhang sanksi sing komprehensif, tegese AS kanthi efektif ngethok wong Amerika saka nindakake bisnis karo negara kasebut.

- nyatakake ing artikel Politico.

Kepala Departemen Luar Negeri AS, Anthony Blinken, kanthi pribadi nentang kalebu Rusia ing dhaptar negara sing nyeponsori terorisme.


Kahanan kasebut rumit amarga kasunyatan manawa Senat AS wis ngetrapake resolusi anti-Rusia iki. Bener, sifate mung menehi saran lan ora duwe kekuwatan hukum.
Foto sing digunakake:
Departemen Luar Negeri AS
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. marchcat
    marchcat 19 Agustus 2022 13:17
    + 10
    Apa sampeyan nggoleki bathi? Dadi sponsor terus terang terorisme ing saindenging jagad.
    1. ukum70
      ukum70 19 Agustus 2022 13:29
      + 16

      Lampu Demokrasi Lurus...
  2. Uprun
    Uprun 19 Agustus 2022 13:18
    +1
    Saka rahasia lan ruwet ekonomi, ora jelas sapa sing luwih butuh sapa, kita kanggo wong-wong mau utawa dheweke kanggo kita .... Yen kanggo kita, mesthi bakal duwe merek ....
  3. mouse
    mouse 19 Agustus 2022 13:18
    +2
    sing bakal mangu-mangu ... bakal nguntungake, negara-negara ora bakal kelangan kesempatan kasebut tanpa ragu-ragu ...
  4. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 19 Agustus 2022 13:19
    -5
    Washington nindakake pakaryan sing apik karo pangiriman. Kots nyerat: "Kacarita sistem pertahanan udara makarya ing wilayah Kerch. Kerch, sedhela, dumunung ing sisih wétan semenanjung lan jejere jembatan Krimea. "(c)
    Salorek paling cedhak yaiku jarak 300 km, yaiku. nampa rudal jarak jauh.
    1. ivanec
      ivanec 19 Agustus 2022 14:31
      0
      Ana drone
      1. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 19 Agustus 2022 14:43
        0
        Inggih, yen mangkono, nanging aku mikir yen pangiriman iku masalah wektu.
  5. Novik225
    Novik225 19 Agustus 2022 13:19
    +1
    Sampeyan bakal mbingungake Balts kanthi lengkap - dadi apa ora ngakoni Federasi Rusia minangka sponsor teroris? Banjur dheweke wis diwiwiti ... Apa sing kudu ditindakake saiki - terus utawa muter maneh? Apa kabeh keputusan sing padha kanggo nggawe negara Baltik sing berdaulat bebas?
    1. Ural_engineer
      Ural_engineer 19 Agustus 2022 13:25
      +3
      Wis wektune negara-negara Baltik sing berdaulat mbubarake awake dhewe. Kok dadi tormented dening longkangan "kanggo ngenali, banjur ora kanggo ngenali." Ya, lan monumen pungkasan bakal rampung, banjur apa sing kudu ditindakake? Ora ana sing butuh sprat, ora nggawa logam non-ferrous saka Rusia, terminal kargo ing pelabuhan kosong ....
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 19 Agustus 2022 17:03
        +1
        Kutipan: Ural_engineer
        Wis wektune negara-negara Baltik sing berdaulat mbubarake awake dhewe. Kok dadi tormented dening longkangan "kanggo ngenali, banjur ora kanggo ngenali."

        Dheweke ora perlu ketegangan, - kaya sing dikandhakake paman kuping belang, dheweke bakal nindakake.
        Lan pamanku mesthi bakal ngandhani sampeyan ngakoni.
        Dheweke peduli babagan ekonomi dhewe, ora trishprotnaya. hi
  6. yuta
    yuta 19 Agustus 2022 13:21
    +1
    Ing tembung liyane: Amerika Serikat nindakake apa wae sing dikarepake lan ora ana sing ngandhani ..
  7. trafllot1832
    trafllot1832 19 Agustus 2022 13:22
    +1
    Sing paling nglarani kanggo Amerika Serikat, START Z, lag ing hypersound, panas Eropah lan njaluk wong ing sembarang wektu tanpa bebaya, ora ana sambungan, amarga ora ana kedutaan, ora ing kabeh. Sanadyan ing AS utawa ing NATO . keprungu
    1. 41 KAB
      41 KAB 19 Agustus 2022 13:42
      +3
      Kutipan saka: tralflot1832
      Sing paling lara kanggo AS

      Sing lara iku migunani ngguyu
  8. rotmistr60
    rotmistr60 19 Agustus 2022 13:24
    0
    Kaya biasane - kita main ing kene, kita ora dolanan ing kene, kene aku mbungkus iwak. Ya, ora perlu dielingake yen Amerika Serikat minangka sponsor utama terorisme donya. Aksioma.
  9. dimbasic
    dimbasic 19 Agustus 2022 13:24
    +1
    Amerika Serikat minangka sponsor nyata terorisme ing saindenging jagad. nitahaken al-Qaeda lan ISIS bukti iki
  10. Pavel73
    Pavel73 19 Agustus 2022 13:43
    +1
    Kahanan kasebut rumit amarga kasunyatane ing Amerika Serikat, lan umume ing saindenging jagad Kulon, dudu para pembuat keputusan sing tanggung jawab, nanging kambing hitam kaya presiden lan perdana menteri. Sistem panguwasa sing kaya ngono trep banget kanggo ngrusak wong liya kanthi impunitas, nanging uga bisa ngrusak kabeh manungsa.
  11. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
  12. kor1vet1974
    kor1vet1974 19 Agustus 2022 13:47
    +1
    Kahanan kasebut rumit amarga kasunyatan manawa Senat AS wis ngetrapake resolusi anti-Rusia iki. Bener, sifate mung menehi saran lan ora duwe kekuwatan hukum.
    ngguyu Lan kita lan sampeyan ... Lan ora ketompo carane ya lan ora ketompo carane, nanging ana resolusi .. ngguyu
  13. fif21
    fif21 19 Agustus 2022 13:58
    +2
    Intelijen AS nduweni posisi operasional sing apik ing Federasi Rusia. Kepiye lan saka sapa dheweke sinau babagan wektu wiwitan NWO?
    Lan siji liyane - kanggo ngumumake Amerika Serikat minangka peserta ing konflik kasebut, ngusir kedutaan AS saka Federasi Rusia, kanggo ngetrapake sanksi ekonomi marang Amerika Serikat. hi
  14. PValery53
    PValery53 19 Agustus 2022 14:06
    +1
    Kanggo miwiti, ayo Blunkin ngakoni Amerika minangka sponsor terorisme lan nutup babagan iki.
  15. yowis
    yowis 19 Agustus 2022 14:21
    0
    Apa, lan ISIS (dilarang ing Federasi Rusia) lan Azov (biyen dilarang ing AS) disponsori?
    1) Apa sampeyan ngetokake visa Lavrov? Lan apa sing ditindakake Antonov ing kana? Napa dheweke ora ditimbali kanggo konsultasi?
    2) Swiss ditolak ngakoni netralitas, nanging apa sing ditindakake wakil kita ing kabeh jinis badan?
    Paling ora kita kudu njaluk transfer badan PBB lan PBB menyang papan sing beda-beda.
    "Ngartikulasikan Narasi". "Akibate". "Inklusif".
  16. godhong
    godhong 19 Agustus 2022 14:27
    0
    Bener, sifate mung menehi saran lan ora duwe kekuwatan hukum.

    Inggih, gumantung ing sapa sing menehi saran. lol Balts njupuk iku serius. ya
    1. yowis
      yowis 19 Agustus 2022 22:01
      0
      Aku uga njupuk akeh minangka langkah liyane menyang clash militèr utawa malah perang.
  17. yuriy55
    yuriy55 19 Agustus 2022 14:37
    -1
    Ing pers AS: ora duwe bathi kanggo Washington ngakoni Rusia minangka sponsor terorisme

    Nanging, pers AS minangka cangkeme kantong dhuwit Amerika, lan pendapat para panguwasa kasebut kanthi jelas, sanajan ora duwe kekuwatan hukum:
    ... Senat AS wis ngetrapake resolusi anti-Rusia iki. Bener, sifate mung menehi saran lan ora duwe kekuwatan hukum.

    Iku mung ngageti sing ing Rusia padha terus ngrungokake statements saka wong-wong sing ora apa-apa.
    Aku nganggep yen iki minangka cara histeria dicekel ing Rusia, ngganggu populasi saka masalah internal sing nyata.
    Sampeyan uga kepengin weruh yen posisi kasebut migunani kanggo wong - posisi niru barking "asu halaman".
    *****
    Dadi sawetara menit kepungkur, media Rusia nyatakake yen negosiasi sing diduga disiapake dening Erdogan lan patemon antarane Putin lan Zelensky minangka priori mokal, amarga pecandu narkoba nyetel kahanan sing ora mungkin - mundurake pasukan Rusia saka kabeh Ukraina (kalebu Crimea). (???).
    Ora nggatekake ekonomi lengkap Ukraina lan negara sing ora ramah bakal ngidini Rusia nyuda tekanan ing pikirane warga negarane.
    Mungkasi ngomong babagan ancaman. Wektu kanggo tumindak kanggo kepentingan mayoritas Rusia, sing "nganti pinggul", "apa sing bakal dikandhakake Putri Marya Aleksevna ing kana."
    Eropah wis misahake Rusia dadi apik lan ala, dadi apriori ing sprei negara Amerika Lor, lan ora suwe bakal dadi cesspool.
  18. isv000
    isv000 19 Agustus 2022 14:45
    0
    Lan kenapa para pejuang ndhelikake kokushka, apa padha wedi apa ?!
  19. Henokh
    Henokh 19 Agustus 2022 19:06
    0
    Sheeds Crafty wedi kelangan daya liwat Rusia lan sumber daya.
    Fables foggy karo ambu ora enak Cairan sing panganan kanggo lop-kuping lan goblok.
  20. silviu
    silviu 20 Agustus 2022 06:19
    0
    Utamané nglarani kanggo Amerika Serikat bakal kasekengan kanggo njupuk bahan Rusia kanggo daya nuklir saka Amerika Serikat."[Kekuatan nuklir AS] gumantung ing mirah uranium Rusia", Padha ngisi Ukraina karo senjata lan nemtokke sanksi marang Rusia lan Rusia. ngedol uranium murah kanggo TEVL kanthi rega murah lan ing kasus iki, dheweke uga bakal privatisasi Rusia kanthi gratis bebarengan karo uranium. Kaya sing dikandhakake Gorbachev, apa sampeyan ngerti, iki politik gedhe. Lan yen dheweke ora menehi murah uranium, dheweke bakal dadi sponsor terorisme)